2. marts 2019

24syv-vært brokker sig over ordvalg hos ‘internettets bundfald’, ‘en selvbestaltet subkulturel bærme’

Anne Sofie Allarp er vært på Radio24syv, og beskriver sig selv som ‘partiløs socialdemokrat’, hvad jo lyder bedre end værdipolitisk venstreradikal. Forleden beskrev Marlene Wind Brexit-tilhængerne, som ‘ekstreme’, og det er alt andet lige nemmere at revse ‘internettets bundfald’ og ‘en selvbestaltet subkulturel bærme’, hvis man i det mindste foregiver at tilhøre det moderate flertal. Skal man lave den oplagte modstilling, så kan man sige at der er flere (postulerede) ‘racister’ end (postulerede) ‘landsforædere’. Flere håndværkere end redaktører på Radio24syv.

Jeg har nævnt skingre Allarp flere gange. Første gang da, hun ‘formidlede en lytters håb, om at Donald Trump blev skudt’, senest da hun i Politiken gav udtryk for at kulturel pessimisme i bund og grund var udtryk for fremmedfjendsk had.

Fra kvinden der mener at de tre største partier går ‘til valg i strækmarch’. Kommentar set på Berlingske.dk – Når man bliver anklaget for landsforræderi.

“Lummerhad kalder jeg noget af det, jeg med mellemrum modtager fra internettets bundfald. Gentagne nedladende referencer til mit køn og formodede kønsliv, og ikke sjældent ledsaget af anklager om landsskadelig eller ligefrem landsforræderisk virksomhed.

Jeg antager, at min brøde er, at jeg ikke står på en ølkasse og flår nådesløst i en dommedagsklokke over globalisering og indvandring. Jeg antager, at problemet faktisk er min u-opbragthed. Og muligvis også min insisteren på, at vi også gennem forandring må opretholde en retsstat og et transparent, velfungerende demokrati, der baserer sig på viden og værdighed, og ikke på tro, massehysteri eller politisk limbo-rock med laveste fællesnævner.

… I ordet ‘landsforræder’ fornemmer man en hård afgrænsning, en udskillelse fra flokken og et krav om en sanktion. Vi er langt ude over politisk uenighed, anklagen indeholder en trussel. Tager staten sig ikke af femte kolonne, er der nogle andre, der må gøre det, synes budskabet at være. Anklagerne om forræderi kommer typisk fra en yderfløj, hvis race-ideologi er helt utilsløret. Og denne fløj føler, at der bliver plads til dem iblandt os i disse år.

Borgerforslag FT-02423 stillet af Den Danske Forening er et eksempel på disse mest ekstreme kræfters bestræbelser på at udvide det demokratiske rum til også at indeholde dem og deres rablende synspunkter. …

Så hvorfor kryber et så let-afkodeligt, optrappende og ladet ord, som ‘forræder’ ind i et demokrati som vores?
Først og fremmest er det et udtryk for et nedbrud i tillid til hinanden og til de politiske systemer. Det gør det nemt for en selvbestaltet subkulturel bærme at påtage sig at måtte identificere folkets og statens fjender, nu da myndighederne ikke gør det.”

(Straffelovens kap. 12, Landsforrræderi og andre forbrydelser mod statens selvstændighed og sikkerhed)

“Forræderi substantiv, intetkøn. … 1. illoyalt brud på et tillidsforhold, fx ved at en person udleverer hemmelige oplysninger eller modarbejder nationale interesser (Den Danske Ordbog, Ordnet.dk, 2019)

Oploadet Kl. 12:59 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99125/trackback

15 Comments »

 1. Støt borgerforslaget: “Straffelovens Kapitel 12 moderniseres så det bliver landsforræderi at hjælpe fremmede etniske folkegrupper til varigt ophold i Danmark.”
  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-02423&fbclid=IwAR1k6KevRDNhUVJHGMZ1DzleTyozaa0FqEFuZnFkoMiqEVGH5uaIYMRI0X8

  Kommentar by Jens Hansen — 2. marts 2019 @ 13:22

 2. Den gamle tekst i STRAFFELOVEN lyder (ret logisk) at det er landsforræderi at medvirke til at Danmark kommer under fremmed herredømme.

  Og da typer som Anne Sofie Allarp, Marlene Wind, Marianne Jelved, Sofie Carsten Nielsen, Stine Bosse, Lars Quisling, Østergaard fra R, Politiken journalisterne og europaterne alle arbejder på…. via invasion og fremmed besættelse…. at nedbryde nationalstaten, demokratiet, vores frihed, fred og kultur….

  er de alle landsforrædere. Uhyggelige typer som gerne udleverer fædrelandet til afrikanisering og det danske folk til død og undergang.

  Allarp er en rødradikal propagandist fuld af selvmodsigelser. Hendes argumantation er skinger, løgnagtig, anti-dansk, forvirret, hadsk og faktaresistent. Hun lever i en fantasiboble og fatter ikke at hun selv retorisk set er det rene bundfald.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. marts 2019 @ 14:01

 3. Enig Jens Hansen 13:22. Jeg har støttet borgerforslaget.

  Sjovt at Anne Sofie Allarp, vært på Radio24syv, i Berlingske skriver, at “Borgerforslag FT-02423 stillet af Den Danske Forening er et eksempel på disse mest ekstreme kræfters bestræbelser på at udvide det demokratiske rum til også at indeholde dem og deres rablende synspunkter. …” ‘Udvide det demokratiske rum’ er det nu også galt?

  Ja, nogle af dyrene skal åbenbart blive i deres dertil indrettede bure?

  I slutningen af George Orwells roman, Kammerat Napoleon, reducerer Squeler socialismens bud til ét: ALLE DYR ER LIGE. MEN NOGLE DYR ER MERE LIGE END ANDRE.

  Demokratiet må selvfølgelig begrænses, så de forkerte meninger kan undertrykkes. Demokrati, men med måde…

  (Dræn sumpen!)

  Kommentar by A-mad — 2. marts 2019 @ 14:11

 4. Min påstand, er, at i Danmark, vil vi gerne give folk en chance for at bevise deres værd, specielt i forhold til fællesskabet. Visse holdninger og personer, har desværre bevist, ved eksemplets magt at de ikke vil mig eller mit land noget godt. Jeg sortere i hvad folk siger og hvad de rent faktisk gør. Hvis vi er enige om at betale skat til en fælleskasse, vil jeg forbeholde mig retten til at læse det med småt, som måske, måske ikke tager røven på mig. Tro mig, jeg har boet i kollektiv, og der er ikke noget mere ødelæggende end asociale nasserøve. Gider sguda ikke holde hånden under folk som i bund og grund hader mig, min livsstil, mine værdier og i øvrigt ikke kommer med et bedre bud på hvordan vi ellers kan organisere et fællesskab.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 2. marts 2019 @ 14:11

 5. Hold kæft en hæslig sekvfed frelst verbalonanerende kulso.
  HENDES helt utilslørede opfordring til mord POTUS Trump er vel blevet anmeldt, oder?
  So fie er jo heeelt blæst: En ‘partiløs socialakrobat’. Javel ja! Makes perfect sense.
  Ligeså meget som hendes naive tilgang til alt omkring hende. Håber inderligt hun oplever ting en dag, der vil få hende på helt andre tanker. Og ja, du ER en moderne tyskertøs So fie
  Men hør sig mig: Jeg troede det var sjovnalisternes GÆSTER og INTERVIEW ofre, der skulle flashe politiske holdninger. Ikke en eller anden kost ansat som formidler af andres meninger. Så kender vi DR igen. DE lumrer virkelig ikke med det.
  Hvad helvede skal jeg betale over skatten til den røde møgspreder for?
  Tidligere havde man trods alt et valg hvis man ville have politiske holdningsmassage.
  Puletikken, hvis man var radigal. Perkerlingeren, hvis man var borgerlig(HA!), uAKTUELT, hvis man socialakrobat og uLand og Fjols og disInformation hvis man var uden for politisk rækkevidde.
  Nu?
  Nope. Vi skal med djævelens vold og magt har’ sindssygen ind med ladestok. Selv betale kuglen vi skal henrettes med. Det flugter jo også smukt med alle de smukke ord skåltaler møgsvinene flår af sig. Not.

  Kommentar by Knights Templar — 2. marts 2019 @ 14:27

 6. FrafaldenModerat — 2. marts 2019 @ 14:11 Præcist, havde hippiefjolserne bare taget en lille smule forbehold igennem de sidste mange årtier, så ville der jo slet ikke være et problem af den karakter der er idag.Vi havde så nok heller ikke været så håbløst langt fra hiananden som nu og det er uopretteligt. Der vil på sigt, uden tvivl opstå 3 store fløje i Europæisk politik som hader hinanden grænseløst. Forhandlinger vil gå i stå og beslutninger udsættes, fordi demokrati er ikke større end hvis parterne virkelig ikke kan fordrage synet af hinanden.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. marts 2019 @ 14:29

 7. Det er da godt at hun føler sig støt over at blive kaldt landsforræder. Det viser at hun ikke til fulde har forstået budskabet – Can´t Stop the Signal.

  Til gengæld vil det fryde mit hjerte den dag hun rent faktisk bliver sat for en dommer og hun bliver dømt. Så kan hun lærer det!

  Kommentar by Santor — 2. marts 2019 @ 15:06

 8. Endnu en opblæst højrød person som fællesskabet vil komme til at betale for hele hendes liv uden at hun nogensinde vil komme til at bidrage med noget som helst nyttigt den anden vej

  Hvis det ikke lykkedes hende at finde et ligegyldigt job i det offentlige/en rød fagforening/den røde presse når hendes tid ved 24/7 løber ud ,så får hun sikkert hurtigt en mystisk lidelse og ender som førtidspensionist

  Fordi sådan en type kan nemlig ikke begå sig på en normal arbejdsplads

  Når/hvis hun så får sin førtidspension vil hun bruge en del tid på at råbe op om alverdens forfærdeligheder på facebook o.l

  Hun er et beklageligt biprodukt af velfærdssamfundet ,og hun er ikke engang selv klar over det.

  Kommentar by jønne — 2. marts 2019 @ 15:46

 9. So-fie Allarp skriver: “min insisteren på at vi også gennem FORANDRING må opretholde en retsstat og et transparent, velfungerende demokrati, der baserer sig på viden og værdighed”.

  Med “forandring” mener so-fie jo den indvandring, afrikanisering og islamisering som hun er så glad for. Dernæst går hun ud fra at vi lever i en retsstat. Men gør vi nu det? Den smuldrer ihvertfald hastigt, og der er nu to sæt love: et særlig generøst sæt for asylanter, et andet påholdent og diskriminerende sæt for danskere. Til dem er der ikke noget med privillegier, gratis boliger og gavmild uddeling af ekstraforplejning og førtidspensioner eller en særlig mild og overbærende retspleje osv. Flere steder i landet er der lovløse, vilde og jungleagtige tilstande. (se den korte og 24nyt.dk)

  Hvad det “transparente/velfungerende” demokrati angår, har So-fie ikke opdaget at der er vedtaget en række MØRKLÆGNINGSLOVE i de senere år. Hun har heller ikke opdaget at det er så som så med det “velfungerende”. Vi fjernstyres jo i stort omfang af EU, og vores politikere blæser vælgerne en lang march så snart valgene er overstået. Og f.eks. blev Marokko-traktaten underskrevet uden hensyn til at den er i direkte modstrid med det danske folks interesser. Og masser af politiske transaktioner er til alvorlig skade for befolkningen. Vi bedrages, snydes, svigtes og forrådes uafbrudt. Er det et velfungerende demokrati?

  So-fie er nok værtinde på radio 24/7, hvor Lisbeth Knudsen vist trækker i trådene. Men So-fie er radigal, uvidende og åndsformørket. Det er vel derfor hun fik jobbet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. marts 2019 @ 18:39

 10. So fie:
  For at ku’ elske andre, må man først være i stand til at kunne elske sig selv.
  Hold kæft, hvor MÅ du, og din chef Lisbeth ØF HADE Jer selv!

  Kommentar by Knights Templar — 2. marts 2019 @ 19:33

 11. Løkke-Fonden bugner i egen interesse. Han kunne aldrig finde på at forlade EUrabia og nægte diktaturet i Bruxelles hånds og halsret over danskernes land, Danmark.

  Ps. Synopsis er ikke karry med r’erne.

  Kommentar by Iznogut — 2. marts 2019 @ 19:56

 12. Kunne hun være mindre selvbevidst.

  Kommentar by Winged Hussar — 2. marts 2019 @ 20:46

 13. Helledusseda, Sofie, sikke mange lange ord du kender.

  Kommentar by Bastardo — 3. marts 2019 @ 08:44

 14. Ved sidste folketingsvalg stemte Klaus Riskær som bekendt på Socialdemokratiet.

  Mon ikke lille Sofie kunne få en tjans som folketingskandidat i Riskærs nye “parti”?

  Han siger aldrig nej til en dum blondine…

  Kommentar by Revisoren — 3. marts 2019 @ 18:03

 15. Hun er en landsforræder.

  Kommentar by Torsten — 13. august 2019 @ 20:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper