3. marts 2019

Migrationsforsker: Ingen lande i Vesteuropa, er lykkedes med integration af muslimske indvandrere…

“… hvis man siger, at en hel befolkningsgruppe ikke kan integreres, så vil jeg forbeholde mig ret til at kalde det et racistisk udsagn.”, lød det fra tidligere AFA-militante Pelle Drqgsted fra Folketingets talerstol torsdag i sidste uge. Ordene var henvendt til Dansk Folkepartis Kenneth Kristensen Berth, og blev til Zenia Stampes fortrydelse korrekset af Folketingets formand. På Facebook gentager Dragsted beskyldningen, til stor tilfredshed for den endnu mere rødradikale følgerskare. Multikulturalisterne mener tilsyneladende, at det er racistisk at sige sandheden.

Interview med den hollandske integrationsforsker Ruud Koopmans i Berlingske – Ruud Koopmans har forsket i integration i mere end 20 år – og han kan ikke pege på et eneste vestligt land, der har succes med at integrere muslimer (kræver login).

“Men er der da slet ingen lande i Vesteuropa, hvor koden til en succesfuld integration af muslimske indvandrere er blevet knækket? Er der ingen lysende eksempler og solstrålehistorier, der giver os grund til at håbe på en lydefri integration af store muslimske grupper?

‘Nej,’ lyder det prompte fra Ruud Koopmans, der i mere end 20 år har forsket i integration og assimilation blandt europæiske muslimer. Han har netop udgivet bogen ‘Het vervallen huis van de islam. Over de crisis van de islamitische wereld’ (Islams forfaldne hus. Om krisen i den islamiske verden, red.)”

(Ruud Koopmans, Het vervallen huis van de islam. Over de crisis van de islamitische wereld, 2019)

“For enhver, der tager fakta og data seriøst, er det ubestrideligt, at det står værre til med integrationen af muslimer end med andre grupper af indvandrere.” (Ruud Koopmans)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99165/trackback

14 Comments »

 1. Det er ikke de vestlige lande der fejler i forhold til integrationen af de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, korandyrkerne er immigreret med et andet formål end integration i det land de har bosat sig i, de ønsker at Allah skal regere med politikernes billigelse og fejlbedømmelse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. marts 2019 @ 09:54

 2. KUN EN TÅBE FRYGTER IKKE INVASIONEN.

  Kun tåber frygter ikke hvad Venstre og de øvrige gamle partier kan finde på.

  I forvejen hærges danskerne nu af tyverier, svindel, gadeoverfald, hjemmerøverier, voldtægter, påsatte brande, vanvidskørsel, knivstik, skyderier og mord. Overalt i Danmark er kriminaliteten blevet en mangedoblet trussel mod familiernes og den enkelte danskers helbred og sikkerhed. Tusindvis af danskere har været udsat for trusler og vold m.m. Andre tusinder af danskere er ofre for enorme besparelser og nedskæringer af velfærd og sundhed.

  Men nu vil Venstre, S, K og R osv. have endnu mere indvandring. De mener at den hidtidige “berigelse” slet ikke er stor nok. Derfor vil de nu invitere endnu flere asylanter og migranter fra Afrika og Arabien til at flytte ind i Danmark. Yderligere en million eller to-tre millioner evighedsturister mener parti-spidserne at der er plads til og råd til.

  At der i Frankrig, Tyskland, Belgien, England og Sverige er masser af blodige erfaringer med masseindvandring af kulturfremmede, ser man bort fra. De utallige tragedier rundt om pga. ekstra kriminalitet, terror, forringet velfærd, importeret sygdom og boligmangel m.m., ignorerer man. Invasionens KONSEKVENSER bortforklares og bagatelliseres.

  Kynismen og blindheden i de gamle partier er utrolig.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. marts 2019 @ 09:57

 3. Ja vi er jo som regel menigheden her, så det ved vi godt. Alt i islam handler nemlig ikke om tilpasning. Kun midlertidigt og på skrømt. Det handler om at være en stolt muslim, der opdrager sine børn sådan, gerne med god uddannelse og klare sig godt ( rent statistisk går det så kun således for et mindretal, men det er nok til, at man stadig tror på integration lykkes, dog hvis man ser på de mellemøstlige lande vil man opdage, at fordelingen er nogenlunde ligeså, få bliver virkelig til noget), men altid med det ene formål at ekspandere muslimsk levevis i alle samfundets kroge.

  Kommentar by Uno — 3. marts 2019 @ 09:58

 4. Begrebet integration er nok noget af det mest idiotiske, man har opdigtet. Definitionen flyder jo så tilpas, at mangfoldighedens tåber altid kan digte en glad fortælling.
  Modsat så giver begrebet assimilation ikke mulighed for at digte en glad fortælling, når indvandringen går ad helvede til.
  Fejlen er, at man ikke har opsat de 2 valgmuligheder, assimilation eller ud.

  Kommentar by Menig 442 — 3. marts 2019 @ 10:14

 5. Flere af de “borgerlige” aviser plus Pollertiken forsvarer nu den røde Enhedsliste, fordi den er blevet kritiseret og irettesat for at kalde det “racisme” at påpege, at det er vanskeligt eller rettere umuligt at integrere migranter der ikke vil integreres, men tværtimod ønsker at dominere, undertvinge og erobre deres værtsland.

  De “borgerlige” aviser redigeres tilsyneladende også af kommunister og pladderhumanister.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. marts 2019 @ 10:21

 6. Først den dag det er legalt og stuerent at sige det offentligt, at større muslimske befolkningsgrupper ikke kan og ikke vil integreres i et vestligt samfund, kan man begynde at arbejde med det man kalder udlændingepolitik. Ikke før.

  Kommentar by Erik Skifter — 3. marts 2019 @ 10:36

 7. Der er ingen steder på kloden, hvor det er lykkedes at -integrere- Islam med andre kulturer. I Indien, som har den størtste minoritet, er der adskilte enklaver, og Indien blev i sig selv reduceret, efter Britterne forlod Indien, og Pakistan opstop (Ikke engang Mahatma Ghanddi kunne forhindre det). Ellers kunne jeg blive ved og ved og ved med at fremvise det over hele kloden, og konsekvenserne af det,…..men et eller andet sted mener jeg (da jeg ikke kan forklare de døve, eller fremvise det overfor de blinde) at læserne selv kan se det, hvis de vil vide det (Nigeria, Balkan, Thailand, Myanmar, Israel, Tjetenien etc etc etc etc) Hele Islams konstruktion umuliggør det. Det er en – usekulær diktatorreligion (med en Førerprofet)- som deler mennesker op i Rettroende(De selv) og Vantro, som helst skal slås ihjel (hvis ikke de tilhøre bogens folk, som så skal betale særskat, og undertrykkes), og logisk den mindste kritik eller sidespring i den sammenhæng gør jo en til -vantro-, så derfor er den stivnet i dens fordummende verden. Det siger sig selv at – enten ødelægges Islam (Hurra for det), eller også ødelægges den frihed og det humankærlige Demokrati på baggrund af den kristne kultur. Vi har intet valg midt imellem, så hvis vores børn skal arve den frihed vi fik fra bl.a Churchill, så er det om at ødelægge Islam og dens indflydelse. Derfor Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. marts 2019 @ 11:00

 8. FOR EVIGHEDSTURISTERNE OG GRATISTERNE ER ALTING GRATIS

  Hvad de gamle partier har lavet af lort for danskerne, er nærmest ubeskriveligt. I humanismens navn har de fyldt landet med skumle og voldelige typer der på sigt kan få lov til at fordrive os eller udrydde os. De stiller gratis huse og lejligheder, gratis forplejning, gratis lys, vand og varme, gratis klæder og møbler, gratis advokater, gratis taxakørsel, gratis fritidsfornøjelser og gratis hospitalspladser, gratis kørekort, cykler og biler, gratis uddannelser og kollegier, gratis tolke og gratis kommunal morgen-service, gratis førtidspensioner og gratis alting til rådighed for de hundredtusinder af afrikanere og arabere. Man lader jo danskerne betale hele gildet.

  (når nogen undtagelsesvist udvises, kan de blive alligevel, eller rejse ind igen under nyt navn)

  Til gengæld udnyttes og afpresses vi menige danskere til sidste dråbe. Og vores sundhedsvæsen, sociale velfærd, postvæsen, forsvar, politi, retsvæsen og infrastruktur m.m.m. skæres ned til sokkeholderne.

  Her stopper det ikke. Med de radikale i spidsen er man også gået til angreb på hjemmets fred, familieværdierne, familiernes sammenhold og børnenes trivsel. Antallet af skilsmisser, nye mærkelige og perverse familie-typer, antallet af tabermænd, posedamer, faderløse/forældreløse børn og psykisk nedbrudte børn og unge er rekordhøjt. Også slægten og bedsteforældrene er tit kørt ud på et sidespor. Familie- og skilsmisse-politikken er kommunistisk og umenneskelig/pilrådden.

  Danmark er nu et dekadent, forrykt og sygt samfund hvor danskerne er mindreværdige og næsten retsløse i forhold til migranterne. Det kan vi “takke” de gamle partier og medier for.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. marts 2019 @ 11:02

 9. Det er interessant med hjernen: På den ene side er den udviklet for at forstå omgivelserne, men på den anden side skaber den sin egen fantasiverden, der holder en forståelse af omgivelserne ude.

  Det er indlysende, at ingen lande – heller ikke i Vesteuropa – er lykkedes med at integrere muslimske indvandrere. Med i multikultur’ernes udbrændte hjerner hersker der narrativer fra en fantasiverden.

  Kommentar by traveler — 3. marts 2019 @ 12:04

 10. I 12-nyhederne lyder det at der bliver flere fattige, og som noget nyt indrømmer man det er dem fra ikke-vestlige lande. Godhedsindustrien siger: forhøj integrationsydelsen

  Kommentar by k.m. — 3. marts 2019 @ 12:24

 11. Jo, men Folketingets formand irettesatte Dragsted for hans brud på takt og tone, og Folketingets præsidium fastslog, at formanden havde ret til det, og endelig blev paradigmeskiftet vedtaget til venstrefløjens store græmmelse.

  Men ellers virker det, som om Enhedslisten er blevet mere militant under ledelse af Dragsted (Pernille Skipper virker fraværende). Dragsted tæsker løs på socialdemokraterne. Hvis de røde vinder valget, må det blive en turbulent periode. S har jo ikke mere Henrik Sass Larsen til at sætte kommunisterne i Enhedslisten på plads, da han er nervesvækket.

  Det bliver sjovt.

  Kommentar by np — 3. marts 2019 @ 12:34

 12. Tilbederne af Fandens Religion kan og må ikke integrere sig, da det, som det klart står skrevet i deres livspligtige Voldsmanual, er STIK I MOD Fandens plan.
  Fandens Tilbedere er, ALLE SOM EN, forpligtet til, at få OS integreret/tvangsunderlagt/halshugget under Fandens Religion, efter nøje strategisk, bestialsk, planlægning, som er pålagt dem i hans Voldsmanual. Arbejder de ikke hen mod dette, betragtes de som vantro (som vi) og må selv lade livet, igen efter nøje bestialsk beskrivelse i Voldsmanualen.
  Kort sagt: Hvem der ikke BOGSTAVTRO følger Voldsmanualen, må lade livet!

  De er IKKE kommet for blive integreret i et lukrativt vestligt samfund, men for at udrydde det, i henhold til Fandens Plan!

  Derfor har den hollandske integrationsforsker, Ruud Koopmans, som mange af os, helt ret i, at det IKKE kan lade sig gøre, at integrere iSlammet i noget vestligt land. Ja, end ikke i deres egen kulturelle hjemegn, for der går kampene på, at udrydde enhver, der ikke efter den enkelte klans “standart” lever op til Fandens forventninger.
  Og således vil det fortsætte, indtil de to sidste af Fandens Tilhængere gensidigt myrder hinanden i magtkampen, om Fandens gunst!

  Dette er naturligvis alt for indviklet, for Fandens Idioter, med samt hele Venstrefløjen og “eliten” at læse og forstå, men kunne de da så, for at redde os alle fra Helvede, blot stave sig igennem og forstå E´N enkelt realitet:
  Hvem der ikke BOGSTAVTRO følger Fandens Voldsmanual, må lade livet!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. marts 2019 @ 13:52

 13. Det handler jo i bund og grund slet ikke om kærlighed til det brune ristede uintegrerbare affald.
  Det handler om et ubændigt had til alt der kunne lede tankerne hen på 30’ernes Tyskland. Uden at kunne foretage den tvingende nødvendige skelnen mellem de to scenarier.
  Den skaldede spejlblanke isse Pelle A.F.A. Brosten nærer et had til alt der ikke er rabiat venstresnoet.
  Han og mange med ham, er da flintrende ligeglade med de ristede. Men de ka’ bruges til at smadre alt andet den blanke Pelledreng og Zkede Svampe hader.
  At han og konsorter har en hel anden agenda, end den man promenere, er jo åbenlys. Og anarkisterner taler mod bedre vidende.
  Der FINDES ikke bare EET ENESTE vestligt land – eller et land OVERHOVEDET for den sags skyld, hvor de overskårne har ladet sig succesfuldt integrere.
  Så nej Pellemand, det er IKKE en grov generalisering.
  Det er fakta i stil med at ville generalisere groft, hvis man hævdede solen brænder og er varm.

  Kommentar by Knights Templar — 3. marts 2019 @ 14:50

 14. I fredags var Zenia Stampe en af gæsterne i “Det politiske talkshow”, der bliver sendt på DR2.

  Værten på programmet er den islamofile og venstreradikale “journalist” Mette Vibe Utzon.

  Fru Stampe fik uimodsagt lov til at vræle over, at en kvinde havde kaldt hende en “møgluder”.

  Det blev dog forbigået i total tavshed, at det kun er politikere på højrefløjen, der er nødt til at havde PET-vagter 24/7 på grund af trusler fra Stampes kernevælgere…

  Kommentar by Revisoren — 3. marts 2019 @ 17:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper