4. marts 2019

Nomineret til ‘årets LGBT-person’ udelukket fra ‘Rainbow Awards’: Krævede respekt for dansk kultur

Jeg levede i lykkelig uvidenhed om ‘Sigmund’, indtil denne her mediesag. Han siger intet problematisk i videoen, men LGBT-segmentet er en integreret del af den ydereste venstrefløj, og så skal man pinedød købe hele pakken. Hvis man kræver kulturel integration af indvandrere er man en småborgerlig DF’er, nationalist, xenofob, racist, og på den forkerte side af stregen. Fra EB.dk – Udelukket efter ‘racistiske’ udtalelser: ‘Det er usmageligt’.

“En story på Instagram får nu store konsekvenser for den tidligere ‘X Factor’- og melodigrandprix-deltager Sigmund Trondheim.

Han skulle have optrådt til dette års Danish Rainbow Awards i april og var samtidig nomineret til Årets LGBT-person, men begge dele er nu blevet trukket tilbage som konsekvens af en video på Instagram, hvor han udtrykker sig kritisk over for flygtninge og indvandrere.

I videoen kan man blandt andet høre en meget aggressiv Sigmund sige følgende, imens han sidder og ser et nyhedsindslag om menneskerne i busserne på Nørrebro.

– Den går ikke ven. Vær lidt taknemmelig, eller ‘leave bitch’. Der skal være plads til alle (…), men når du rejser til Danmark, så respekterer man også vores kultur, lyder det fra Sigmund.”

(‘Sigmund’ på Instagram, 23. februar 2019 via Twitter)

Sigmund Trondheim, sanger: Ay, ved du hvad – det skal vi andre også… Ved du hvad? Hvis de kommer hertil. Der skal være plads til alle, og det handler ikke om at skille sig af med mangfoldigheden, skille sig af med kulturen og mindske det, det handler bare om, at hvis du rejser fra den anden side af verden for at bo i Danmark, så indfatter man sig også vores kultur, og respekterer vores kultur. Grunden til at jeg lige bryder ud i aggressioner, kommer frem med voldsomt udbrud her, fordi nu sidder jeg det så for anden gang i streg i Nyhederne – har vi da ikke andet at snakke om. Og, så har jeg lige været inde på Nørrebro i dag, og nej – jeg udvikler da ligeså stille en diabetes-diagnose. Jeg får da et hjertestop af alle de tusindvis af mennesker der absolut ingen respekt viser til dig i bybussen og råber ‘Yallah’, ‘Wollah’, ‘Habibi’ – altså, kan vi være her alle sammen? Jeg ved godt du har ti børn, og skal hjem og skrælle kartofler, men hvad skal der dog ikke blive af Danmark, hvis vi ikke lige rummer hinanden og deles om Danmark? Er jeg ved at blive sådan en gammel racist der er træt af livet?

Oploadet Kl. 02:40 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99204/trackback

25 Comments »

 1. Ikke den første bøssekarl der får “de tålmodiges” kulde at føle. Jim Lyngvild – notch/notch/wink/wink…

  Kommentar by Iznogut — 4. marts 2019 @ 03:40

 2. Vanviddet hos “regnbue-folket” og i LGBT-segmentet (lesbiske, bøsser, multi-seksuelle og transvestitter?) udstilles virkelig her. For det som Sigmund siger, er da ganske fornuftigt og moderat, så det burde da ikke give anledning til surhed og at man hetzer mod ham.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. marts 2019 @ 04:14

 3. Det er helt forkert at papbøssen ikke blev nomineret. Hvad er der dog i vejen med nyhederne nu om dage? Er off topic-tråden gået i udu?

  Kommentar by Nielsen — 4. marts 2019 @ 04:33

 4. Hvis vi får MEGET MERE INDVANDRING FRA AFRIKA og omegn, vil alle på venstre-fløjen og alle LGBT-personer ende som jaget vildt. De vil blive fredløse, for muslimer og islamister tolererer ikke kommunister og bøsser osv., men stener dem, hænger dem eller smider dem ud fra høje bygninger. I Iran blev tusindvis af røde hængt i byggekraner mv., selv om de havde hjulpet islamisterne med at komme til magten.

  Sigmund forsvarer faktisk de rødes og LGBT-gruppernes langsigtede interesser. Det forstår de åbenbart ikke.

  Iøvrigt vil alle danskere komme i farezonen, hvis masseimporten af kulturfremmede arabere og afrikanere accelereres/femdobles, sådan som Venstre, K, S, SF, LA og R åbenbart ønsker, siden de har tilsluttet sig Marokko-aftalen.

  Derefter vil vi få tilstande, hvor overfald, røveri, vold og død ligger på lur overalt, ligesom i Sverige. At Venstres Lars Ulykke er så ivrig efter at afskaffe det danske folks tryghed og sikkerhed, er skandaløst og uhyggeligt.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. marts 2019 @ 04:45

 5. PS: En sådan masseindvandring vil jo også medføre enorme udgifter og omfattende velfærdstab. Både sundhedsvæsnet, infrastrukturen, pensionerne og den sociale velfærd m.m. vil blive skåret ned til sokkeholderne gennem omfattende besparelser. I forvejen koster indvandringen over 1OO MILLIARDER KR. om året.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. marts 2019 @ 04:51

 6. Fedt, jeg troede egentlig at sigmund var en standard bøsse efter han sang en sang om mangfoldighed i x-factor, dvs typen der ikke tænker længere end til hvad han tror andre vil høre, men han kan åbenbart godt tænke selv. I modsætning til det venstreradikale LGBT miljø der hellere vil ofre deres egne end at sige højt hvem der tæsker dem om natten i københavn!

  Hvis du læser med her sigmund, så prøv at spørge dem hvorfor de ikke længere går gennem nørrebro med pride paraden… i kender begge svaret, men de er bare for store kujoner til at indrømme det. Det er derfor de bliver sure på enhver der nærmer sig emnet!

  Kommentar by Per — 4. marts 2019 @ 06:30

 7. EN AFGRUND ÅBNER SIG! Enten bruger man sin fornuft, eller man styrter ned. Enten forsvarer man sit liv, sit land, sin familie og sin kultur, eller man mister ALT!

  I Frankrig, England, Polen, Ungarn, Belgien, Italien, Tjekkiet, Tyskland og Grækenland har befolkningerne forstået at EU og Marokko-pagten er en stor og livsfarlig trussel mod alt og alle. Har man forstået at uden ægte demokrati ender det med RAGNAROK. Det er derfor de gule veste protesterer på gaderne i 35 europæiske byer. Hvornår forstår danskerne at regeringen og de gamle partier er deres fjender?
  Se net-aviserne.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. marts 2019 @ 06:44

 8. Puha, kom han til at nævne den forbudte sandhed: at bøsserne ikke vil kunne være her længere, når muslimerne bliver flere. Kan han så komme tilbage i folden, til de trivielle holdninger om hår og negle.

  Kommentar by Winged Hussar — 4. marts 2019 @ 07:16

 9. Ja det går jo heller ikke. Man hører heller ikke den tidligere forsanger i “Ulige numre” (har lige glemt hans navn) synge mere på DR efter han lavede en kærlighedssang til Danmark, og stillede sig kritisk til dem der udfordrede vores frihed. Vi skal hylde sharia, men må ikke være selvhævdende :-). Hvad blev der for øvrigt af Kåre Bluitgen (fra Venstrefløjen) efter han ville skrive en bog om Hadith om Muhammed, og ville have tegninger i (Han var fra Enhedslisten), eller hende, som lavede filmen “HaLLalabad blues”. (har hun lavet flere film?). Nok om det. Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. marts 2019 @ 07:18

 10. Lokalnyhederrne – “Radio Alfa”. 20 (23?) “fremmedkrigere” er kommet tilbage til Østjylland. 17 har sagt ja til Exitprogram, hvor de vist kommer i Job, således at de er godt -Integrerede-. – Hurtigt tændt computer og gået fra morgenbordet….så dobbelttjek lige den nyhed. (Fuldstændigt sindsygt at skulle høre det, så mine tal kan være upræcise)

  Kommentar by Michael Unna — 4. marts 2019 @ 07:36

 11. Det lille videoklip burde hedde : Sigmund bliver voksen ( sagt med pædagogstemme )

  Kommentar by Santor — 4. marts 2019 @ 07:47

 12. LGBT bevægelsen er – som Milo siger – kapret af vulgærmarxister

  Kommentar by BB — 4. marts 2019 @ 08:15

 13. Venstre synger : “I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme”.

  Venstre(Lars Løkke) nægter danskere en folkeafstemning om EU, og Venstre arbejder i det hele taget for at afskaffe Danmark.

  Den forlorne dobbeltmoral er ikke til at holde ud.

  Kommentar by k.m. — 4. marts 2019 @ 08:17

 14. # 1O kl. O7.36 Handler det om 2O-3O “hellige” krigere fra ISS/ISIL der myrdede løs på civile i Syrien og Irak? Jamen, det vil nok passe V, K, S og R fint. De arbejder jo på at udskifte velfærdsstaten med terrorstaten. (se Marokko-pagten)

  Kommentar by Ole Jensen — 4. marts 2019 @ 08:49

 15. Både Tyskland og Frankrig plages nu af brutale og voldsomme somaliske, nigerianske, arabiske, pakistanske, afghanske og marokkanske narko-, mafia- og morderbander, pga. Merkels og Macrons hjernedøde politik. Men det ignoreres af V, K og LA regeringen samt S mv. der fremturer med at indvandringen fra afrikanske og arabiske stater skal flerdobles.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. marts 2019 @ 09:05

 16. LGBT + – segmentet (ca 2% af befolkningen) vil så fucking gerne være progressive, inkluderende, multikulturelle og tolerante. Eksemplet med Sigmund viser at LGBT + – medlemmer blot er en flok normative, intolerante, narcissistiske og ekskluderende røvhuller!

  Kommentar by BeCool — 4. marts 2019 @ 10:49

 17. Har blot ventet på, at se nyheden slået op her.
  Hvad er det “Slikmund” siger der er SÅ forfærdeligt, at samtlige NyHipo’er farer i flint?
  Slikmund stikker virkelig ud, så man ikke behøver gætte hans seksuelle præference.
  Hvor meget, tror folk HAN er i stand til at færdes uantastet i fred for muslimsk had?
  Jeg synes endda han er moderat i sine udtalelser ift. det han må modtage den anden vej af NyHipo’ernes ristede protegeer.
  De der falder over ham, er de samme hvis forældre og bedsteforældre var dem der stod klar langs vejene med flag blomster glade smil og omfavnelser til de sejrrige tyske tropper. Scenariet er det samme blot er besættelsestropperne af en anden hudfarve i dag.
  Otherwise; same same.
  Det store forbrydere i den her sammenhæng er de gloriepudsende, lalleglade idioter, der ikke har fattet en korianderfisenede prut af hvad der foregår. Til trods for, at virkeligheden år 2019, er nøje forudsagt for 50 år siden.

  Kommentar by Knights Templar — 4. marts 2019 @ 12:52

 18. Hvis han tror, islam kommer til at acceptere homoseksuelle, er han endnu dummere, end han ser ud

  Kommentar by BB — 4. marts 2019 @ 13:49

 19. 18. 13:49 er det ikke lige præcis det, han siger: at han ikke kunne forvente sine rettigheder beskyttet 100 %, sådan som han synes det burde være, i et muslimsk land, og vice versa at det ejheller kan forventes af flygtninge ankommet her til landet. LGBT miljøet er vist det modsatte af rummeligt, hvis der ikke skal mere til. Og jo det er træls med den primitive yallah-yallah opførsel på gader og stræder og i busser med højtråbende telte og deres hale af unger. Man har bare lyst til at komme væk. Men som offentlig person skal man vare sin mund. Ikke et eneste kritisk ord om indvandrere må der falde. Han har ikke noget filter som de fleste, og på en måde er det fedt, men også tragisk, fordi han skal have en masse hug nu af de frygtelige politisk korrekte mennesker. Det vil vise sig om, han har stamina.

  Kommentar by Uno — 4. marts 2019 @ 16:16

 20. > #10 & #14 OT
  Det er vist denne “nyhed”, I har hørt:
  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-03-04-aarhus-har-faet-17-ud-af-20-fremmedkrigere-i-exitprogram

  Måske er det det samme exitprogram “Slim-Arne” har deltaget i? Han kom også i job, hvilket han brugte til at fortsætte sin islamistiske kurs ved at stjæle dankort og koder:
  http://da.wikipedia.org/wiki/Slimane_Hadj_Abderrahmane

  Kommentar by Hertz — 4. marts 2019 @ 17:20

 21. Hører Sigmund på TV2. Har mistet al respekt for ham. Sidder og undskylder til hele Danmark, suk.

  Kommentar by River — 4. marts 2019 @ 18:41

 22. Nu må den stakkels fyr bruge de næste mange år på at tage afstand fra har han har været i Uriasposten :-)

  Kommentar by Jens Hansen — 4. marts 2019 @ 19:41

 23. Trist, men ak ja, de venstre ekstreme sidder på kultur og scenekunst her i landet og han burde vide bedre. Vil man noget i den dur, så retter man ind efter agendaen ellers hedder det småjobs på diverse sports uger i provinsen og dem er der ikke mange af mere.

  Kommentar by Flaskeposten — 4. marts 2019 @ 20:09

 24. # 17 kl. 12.52…. Ja, der er mange lalleglade idioter blandt væmligboerne og pladderhumanisterne. Men de allerstørste forbrydere er vel de politikere som konstant arbejder på at afskaffe demokratiet og nationalstaten/ fædrelandet/ folkehjemmet via EU, FN og Marokko-pagten. Sidstnævnte går ud på at gøre Danmark til en afrikansk og arabisk koloni hvor danskerne er fordrevet eller etnisk udrenset. Merkels pagt er så at sige en krigserklæring mod Europa og Danmark. Se snaphanen og black pigeon hos you tube, ang. Europas krise og Merkels migrant krise osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. marts 2019 @ 12:57

 25. Her ser man hvad der sker hvis man som offentlig person, meningsdanner, kunstner eller noget helt tredie, spagfærdigt tillader sig at ytre det mindste, der ikke flugter med de gængse vedtagne PK meninger udtalt offentligt. Så er man D Ø D,FINITO, FÆRDIG. Hvis man er afhængig af at tilhøre de røde radigale glorienputzende sammenrend, for at få nye arbejdsopgaver. Telefonen holder simpelthen op med at ringe mere.
  Det er derfor ALLE sangere, musikere og skuespillere er nødt til at give den samme song and dance maskerade, hvis der stadig skal være til terminen. Vi er tilbage ved det berufsverbot vesttyskerne sloges med op gennem 70’erne.
  Det er begrædeligt at Sigmund føler sig presset fra alle sider til at sige be-be og tage afstand fra noget, han inderst inde stadig mener.
  Det til trods for at hans brøde er en bagatel ift det han oplever på egen krop dagligt fra de overskåene brune møgdyr og deres servile danske NyHipo’er i muslimsk tjenste.
  Føj for helvede hvor jeg hader de etnisk danske medløbere. Der var ikke een, der bakkede Sigmund op i panelet på tv.
  Min afsky for mine såkaldte landsmænd overskygger faktisk det brune afskum. Sidstnævnte kommer ikke som en overraskelse. De har ikke forbedret sig i 1400+ år. Men er stadig lige indavlede, retarderede og kriminelle som landevejsrøveren de tilbeder.

  Kommentar by Knights Templar — 5. marts 2019 @ 14:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper