4. marts 2019

Stram Kurs i Frederikshavn, 3. marts 2019: ‘Bacon á la Koran’, “De skal ikke integreres – de skal hjem!’

Rasmus Paludan og Stram Kurs gæstede søndag Frederikshavn, og i modsætning til tidligere happenings blev der afbrændt et eksemplar af Koranen (ilagt bacon): ‘Bacon á la Koran’. Lokale drenge sang i den forbindelse med på den gamle traver ‘De skal ikke integreres – de skal hjem!’. Den 5 minutter lange video kan ses på Youtube.

(Frederikshavn, 3. marts 2019)

Oploadet Kl. 11:10 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99209/trackback

38 Comments »

 1. DET LIGNER JO NÆSTEN begyndelsen til en modstands- eller frihedskæmper bevægelse. Men invasionen, besættelsen, afrikaniseringen og islamiseringen vil vel bare fortsætte? Venstre, K, R og S mv. er jo bedøvende ligeglade med om Danmark og danskerne går rabundus. Alle deres påståede “stramninger” er jo symbolske, er rendyrket bluff og humbug. Alt hvad de lover er valgflæsk. Som Marokko-pagten afslører, planlægger de statsCENSUR, afskaffelse af demokratiet og fem-dobbelt indvandring. Deres politik er blodig marxistisk galskab. Deres fælles motto er: en død dansker er en god dansker. De er mere end villige til at sende alle danske familier, mænd, kvinder og børn ind i en mørk og skummel tidsalder, fyldt med idioti, elendighed, barbari, rædsel og terror.

  Det fremgår både af deres indvandrings-politik, deres folkeudskiftnings-politik, deres bolig-politik, deres hospitals-politik, deres familie-politik, deres ældre-politik og deres systematiske nedbrydning af alt med danskhed, kultur, social velfærd, retfærdighed, demokrati og national suverænitet og selvbestemmelse.

  Til migranterne mere og mere…. til danskerne mindre og mindre og til sidst ingenting. Det er fascist-borgens politik i en nøddeskal.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. marts 2019 @ 11:41

 2. De gamle medier, DR, TV2 og papiraviserne, undgår jo med stor omhu at oplyse noget om STRAM KURS. Hvorimod de har været flittige til at give masser af gratis reklame til Klaus Riskær, der løgnagtigt påstår at indvandringen er et problem som ER løst. Manden er en gammel svindler som er 1OO% useriøs mht. politik. Men ham støtter man gerne.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. marts 2019 @ 11:59

 3. @Ole Jensen. Jeg tror det hænger sådan sammen, at det er EU der har den store interesse i at afskaffe nationen gennem at afskaffe dens folk. Danske politikere er bare for feje, til at ytre sig imod det. De skulle forlængst have støttet ungarere, polakker og tjekker mod Kommissionen.

  Kommentar by BB — 4. marts 2019 @ 12:00

 4. > 3: Ja, rigtigt. Den globale pengeadel, der også sidder på den politiske magt og mediemagten, har som drømmemål at skabe et verdensomspændende arbejds- og forretningsmarked uden snærende grænser. Her vil mennesker være transformerede til brunlige, identitetsløse biologiske konsumenter og arbejdsmyrer, uden besværlig etnicitet og egenkultur. Præcis lige så grå og sjælløse som de massefabrikerede huse i beton, stål og glas, der idag skyder op som svampe overalt i verden. Hvilken storslået tanke. De har blot glemt at tage hensyn til styrken af de kulturelle forskelle som de ønsker at udslette.

  Kommentar by JC — 4. marts 2019 @ 12:31

 5. I grunden en skam for bacon’en . Den havde fortjent bedre…

  Kommentar by krassisten — 4. marts 2019 @ 12:51

 6. Godt gået!

  Vi er allerede så langt ude, at Berlingske roser den dybt venstreorienterede Århus Kommune, for at give IS-terrorister i pose og sæk, helt efter Fandens Plan, som “afradikalisering”, skønt det er helt klart, for normalttænkende, med bare nogenlunde indsigt i Fandens Religion, at de vil ligge som “sovende” celler og “under cover” i dække af rollemodel, gode familiefar osv., få endnu mere KOranterror-agenter kørt i stilling!

  Se dagens DKA:
  https://denkorteavis.dk/2019/skal-man-tro-oestjyllands-politi-og-en-rabiat-islamistisk-imam-kan-vi-vaere-trygge-ved-de-hjemvendte-is-krigere/
  og læs kommentar fra Claus YaRight og Kurt Charleman.

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. marts 2019 @ 13:10

 7. Jeg takker af hjertet de Danske frihedskæmpere i Frederikshavn, de viser mandsmod, det Danske samfund er styret af slatne politikere der har overdraget magten til embedsmændene, de er ved at udradere velfærden, infrastrukturen, sundhedsvæsenet og alt normalt service til skatteyderne, hvor er pengene henne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. marts 2019 @ 13:36

 8. # 3.
  Jeg er aldeles enig.
  Danmark skal som selvstændig nation afskaffes, der skal jo være plads til alle berigerne.
  Desværre har kun få opdaget dette og afgiver derfor stemme til FT valg der giver mulighed for hurtigere afvikling af netop Danmark.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 4. marts 2019 @ 13:54

 9. Bemærk fraværet af rasende muslimer i videoen. Jeg er sikker på at alle venligboerne vil mene at det er bevis for at de kan styre sig, men jeg tror desværre mere at det er fordi de går med tanker der gør at de ikke vil genkendes på video. Skulle det første mod forventning være tilfældet, så har stram kurs haft en rigtig god opdragende effekt på dem der har haft svært ved at forstå at ytringsfriheden også gælder for kritikere af islam.

  Kommentar by Per — 4. marts 2019 @ 13:55

 10. Off-topic blokerer, jeg prøver her
  https://vafo.dk/vejle/Karinas-bil-blev-smadret-Gerningsmanden-afsloerer-maaske-sig-selv-paa-Snapchat/artikel/596796

  Kommentar by k. m. — 4. marts 2019 @ 13:56

 11. KAN EN PREMIERMINISTER, en kansler, en præsident, en statsminister, en minister, være bindegal lystmorder og stjernepsykopat? Ja, sagtens. Det er set en del gange i den nyere verdenshistorie. Bare tænk på Hitler, Stalin og Pol Pot.

  I Sverige demonstreres det hver dag at det kan lade sig gøre, at idioter, tosser og gak-gak humanister kan stige til tops og få al for megen magt. Prøv at studere listen over svenske ministre.

  Også EU toppen ligner et meget besynderligt sammenrend. Men noget tyder på at millioner af europæere har fået nok. Så måske er der håb om at undgå det barbari og den massedød/det folkemord som Merkel og andre vanvittige politikere planlægger.

  Militærets officerer og soldater, masser af politifolk og masser af hjemmeværnsfolk og millioner af borgere i Frankrig, Ungarn, Polen og Italien etc. har fået nok. Også officerer, soldater, politifolk og hjemmeværnsfolk har familier som de ønsker at beskytte mod ondsindet og morderisk galskab. Der kan hurtigt komme et opgør med de forræderiske politikere og journalister.

  Europæerne er trods alt ikke så dumme eller sløve, at de frivilligt vil lade sig udskifte og udrydde, bare fordi Merkel & co. synes at det er en god idé.

  Så alt håb er endnu ikke ude. Meget tyder på at Merkel, Macon, Löfven og Lars Q ikke bliver ved magten ret meget længere. Og nye partier står på spring til at afløse de gamle mosgroede, udemokratiske og folkefjendske partier.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. marts 2019 @ 14:10

 12. #9
  Der var 10-15 vrede fremmede muslimer, der kom med trusler og talte dårligt dansk. Imidlertid skiftede magtbalancen, da de pludselig så, at vi stod 14 stolte danskere og hyggede os ved “lejrbålet”, mens vi i dansk tradition sang.

  Så de voldelige muslimer luskede væk.

  Kommentar by Rasmus Paludan — 4. marts 2019 @ 14:15

 13. Bare dog disse 14 stolte danskere kunne blive bakket op og udvikle sig til et stort kraftfuld kor.

  Kommentar by Menig 442 — 4. marts 2019 @ 14:58

 14. Det eneste sprog halvhjernerne forstår, det er magtens sprog. Derfor skal de altid have kamp til stregen, udført af kampparate etniske danske mænd.

  Kommentar by der Adler — 4. marts 2019 @ 15:58

 15. Vi er nået til et vendepunkt takket være Paludan og koran-afbrændingerne.

  Muligt jeg tager fejl men så vidt jeg ved kan man kun indskrive sig som opstiller for et parti en gang pr. 18 måneder? Derfor venter jeg med at opstille Stram Kurs indtil Nye Borgerlige er i folketinget.

  Kommentar by Santor — 4. marts 2019 @ 16:00

 16. I debatten var der en ja en debat imellem messerschmidt og vermund.
  Hun sagde det man tænker, df har haft chancen i mange år. Nu håber at dette valg vil have indvandring som hoved emne. Ikke øko fis. Lad os få tal på bordet, hvad det koster og vil koste. Beskæringer.

  Kommentar by P — 4. marts 2019 @ 16:50

 17. Det er meget uheldigt og ærgerligt hvis STRAM KURS ikke når at opstille som parti. Er der ikke nogen der kan hjælpe Paludan? Private forlag, radiostationer, foreninger, klubber, kædebrevsskrivere, uddelere af løbesedler, eller noget med annoncer i lokalaviser, eller andet. Det her valg er sandsynligvis sidste chance for at ændre kursen på demokratisk og fredelig vis. Som jo er at foretrække. Om yderligere fire år kan det være for sent for evigt at redde Titanic-Danmark fra at gå til bunds.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. marts 2019 @ 16:52

 18. # 6 kl. 13.1O…. Ja, det er jo en opdigtet og løgnagtig historie Berlineren har på forsiden. Den påstår frækt og dumt at et Århus-forløb til fredeliggørelse af returnerede IS-krigere/IS-terrorister er en STOR SUCCÉS. Men journalisten der bralrer op om hvor “omvendte” og fredsommelige de tidligere Syrien-terrorister er blevet, kan jo umuligt vide om forløbet er en “succés”. Det vides jo først efter flere år, om de holdt sig i ro. Men åbenbart kan pjat, vrøvl og gætterier sagtens bruges på forsiden af denne mere og mere latterlige skod-avis der kalder sig borgerlig, men er rød og radikal.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. marts 2019 @ 17:21

 19. Komisk indslag, mens Rasmus’ stil er forkert. Han rammer de forkerte, og fremmedgører flere end han vinder over på sin side.

  Kommentar by Morten — 4. marts 2019 @ 17:29

 20. Ser super sjovt ud ;)

  Kommentar by Winged Hussar — 4. marts 2019 @ 17:29

 21. Det er dette som bogstavelig læsning af Koranen medfører:

  https://www.youtube.com/watch?v=yxOEuCrBqYc

  Kommentar by Acharya Tuisto — 4. marts 2019 @ 17:40

 22. Ann Barnhardt redder baconen, så hun kan spise den bagefter.

  https://www.youtube.com/watch?v=ad1XLIlhBJE

  Kommentar by Sådan er det jo — 4. marts 2019 @ 18:57

 23. Hvor mange flere danskere skal opleve at deres søn/datter/mor/far/søster/broder/ven/veninde/ægtefælle/bedstefar/bedstemor overfaldet/lemlæstet/myrdet, inden de forstår at regeringens, socialakrobaternes og de radikales politik er rablende vanvittig, rødfascistisk, hensynsløs og folkemorderisk…..?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. marts 2019 @ 19:08

 24. #18
  Her er nogle af de fredelige, omvendte IS-terrorister, der skal hjem til Århus.

  https://samnytt.se/video-is-terrorister-spelar-fotboll-med-manniskohuvuden/

  Der er sikkert også muhamedanertilpasset sport på programmet i Arhus-forløbet.

  Kommentar by Va Sawva — 4. marts 2019 @ 20:01

 25. Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. marts 2019 @ 21:08

 26. FREE SPEECH BLOG ER TILBAGE

  Anmeldte Pernille Vermund for racisme: “Vincent Morris” er svindler og indbrudstyv.

  Boligsvindel og tyveri for mindst 90.000 kroner

  “Pas på denne mand!” Sådan kan man læse i Ekstra Bladet i november 2014. Den mand, vi i dag kender som “Vincent Morris”, franarrer flere boligsøgende store summer i et gigantisk svindelnummer.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. marts 2019 @ 21:10

 27. Ekstra Bladet, november 2014:

  Ofrene er dybt berørt

  Den boligsøgende Nina Lolle fortæller til medierne, at hun og hendes kæreste er blevet franarret 30.000 kroner af Vincent Morris.

  “Jeg har været rigtig ked af det og sur,” siger svindelofferet Nina Lolle.

  Det viser sig, at Vincent Morris har lejet en lejlighed på Nørrebro i København fra fredag til søndag via firmaet Airbnb. Herefter har Vincent Morris selv udlejet lejligheden via Den Blå Avis, og efterfølgende har han så opkrævet 30.000 kroner i forudbetalt leje fra de interesserede lejere. Flere personer hopper på det smarte fupnummer.

  Medierne får kendskab til mindst tre par, som er blevet svindlet af Vincent Morris. Det samlede svindelbeløb er altså på mindst 90.000 kroner.

  Da sagen mørklægges, kan der i teorien være tale om flere personer, der er blevet narret og frastjålet penge af den politisk korrekte Vincent Morris.

  “Han virkede som en flink fyr,” siger ejeren af den lejlighed, som Vincent Morris brugte til sit svindelnummer i 2014, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. marts 2019 @ 21:11

 28. # 24 Ja, de er vant til at spille fodbold med afhuggede menneskehoveder, men det får Århus-modellen hurtigt vænnet dem af med. De vil blive tilbudt at spille fodbold med ganske almindelige fodbolde, under passende pædagogisk vejledning. Når de har prøvet det 5-8 gange, vil de sikkert begynde at føle stærk modvilje overfor at bruge afhuggede hoveder som bolde. Hvorefter vi kan være helt trygge ved at have disse typer i blandt os. Lidt almindelig bold, og de tidligere frådende ulve vil blive blide som lam. Det siger sig selv. Den korte avis har mere om mirakel kuren.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. marts 2019 @ 21:24

 29. – Carlo

  Den er på Urias, når jeg engang får fri.

  Kommentar by Kim Møller — 4. marts 2019 @ 21:58

 30. Hans Rustad kommer med en meget fin analyse af Århusmodellen/Imamen i Grimhøjmoskéen d.d. på:

  https://www.document.dk/2019/03/04/man-skal-ikke-tage-deres-religion-fra-dem/

  der viser, at alt går helt efter iSlammets ønsker.

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. marts 2019 @ 22:32

 31. Modstand er indlysende vigtig, hvis Løkke-Fonden og resten af satanisternes nikkedukker skal stoppes i tide.

  Kneppe-affaldet og deres krigsideologi skal ud af vores land, Danmark.

  Kommentar by Iznogut — 4. marts 2019 @ 22:36

 32. 27. Carlo Di Napoli II
  Jammen det er jo en jurastuderende ham Vincent Morris, og det er også ham der har politianmeldt Pernille Vermund NB, fordi hun kaldete betonklodserne for koranklodser.
  For det mener Vincent Morris er racisme.

  Her ville et par øretæver være berettiget. !

  Kommentar by Sindsro — 5. marts 2019 @ 01:55

 33. Islam er helt sikkert uønsket i Danmark.
  Al muslimsk indvandring skal stoppes og erstattes af hjemsendelser.

  Denne happening fremmer bare ikke dette formål.
  Vi risikerer blot, at besindige islamkritikere bliver slået i hartkorn med pauseklovnen Paludan.
  Desuden er jeg modstander af, at brænde bøger. Det kommer der ikke noget godt ud af.

  Kommentar by Jern Henrik — 5. marts 2019 @ 01:58

 34. Ja, man kan godt komme i tvivl. Er det nu den allerbedste taktik eller strategi Paludan anvender? Lægges der for megen vægt på at demonstrere ved steder som Voldsmose og andre ghettoer, og for lidt vægt på at få STRAM KURS opstillet som parti? Hvis det sidste ikke bliver til noget, kan det hele jo fuse ud i ingenting, bortset fra den folkeoplysende værdi.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. marts 2019 @ 06:05

 35. Godt gået Rasmus. Støt Stram kurs- , og støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2019 @ 07:16

 36. Støt stram kurs, alt andet fører ikke til noget.

  Kommentar by Sindsro — 5. marts 2019 @ 11:21

 37. Enig med Sindsro i at Paludans parti bør lykkes, men skal det ske må der jo flere vælgererklæringer til og det hurtigt.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. marts 2019 @ 12:33

 38. Sender koran til stram kurs til senere afbrænding.

  Kommentar by River — 5. marts 2019 @ 16:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper