8. marts 2019

Åben tråd, 8. marts 2019: Dagen hvor feministerne bekæmper naturen – tvungen barsel til mænd?

I dag er det kvindernes internationale kampdag, og når du læser dette, er jeg redet sydpå for at holde en længe planlagt mediefri weekend med en god ven. Hysteriske feminister på TV2 News 0 – Tysk stærkøl 1-?

(Theodor Hofmeister, Einsamer Reiter, 1903; Foto: Europeana.eu)

Oploadet Kl. 16:15 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99296/trackback

30 Comments »

 1. Tillykke med sejren kvinder.
  Nu venter præmien forude der er nok, at glæde sig til.
  Burkaer, rengøring dagen lang, og være konstant gravide.
  Hurra, hurra, hurra.

  Kommentar by XXXXX — 8. marts 2019 @ 17:07

 2. Han tog vest på… nah, syd.
  Farvehandleren melder udsolgt af hårfarve i nuancerne rødbede, gulerod, pink og neongrøn.

  Burkaer efter mål.

  Kommentar by Iznogut — 8. marts 2019 @ 17:26

 3. DET ER IKKE for at gøre noget godt familierne eller mændene at feministerne kræver TVANG mht. barselsorlov til mænd. Nej, det er kun for at handicappe mændene, så de såkaldte karriere-kvinder lettere kan møve sig ind på mændenes områder og snuppe nogle flere vellønnede bestyrelsesposter, kommunale jobs og loppetjanser for næsen af mændene.

  Hør DR og SF jamre, klynke og græde snot over at der “kun” er 37 eller 45 procent kvinder i byråd, partier og diverse institutioner og bureaukratier. At der er 6O%, 7O% eller 8O/9O procent kvinder på visse områder, i diverse styrelser, råd og bureaukratier, nævnes ikke med eet ord.

  Vore dages feminister og ligestillings-fanatikere er stort set alle rødradikale, og enten tåbelige hønsehoveder eller hensynsløse egoister. De er lige så præget af uvidenhed og misforståelser som klima- og co2-tosserne, og de er lige så fulde af løgn og hykleri som de “humanister” der vil frelse Afrika og hele verden for andre folks penge.

  Alt i alt er kvindesagens kvinder og de rabiate feminister så indsyltet i radikal kommunisme og had til mændene og familierne, at de ikke fortjener andet end hån og en kold skulder fra vælgerne.

  Kvindernes kampdag er en fjollet, forældet og latterlig forestilling.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. marts 2019 @ 17:42

 4. ….Det er ikke for at gøre noget godt for familierne eller mændene….

  Kommentar by Ole Jensen — 8. marts 2019 @ 17:46

 5. Der er forskel på mænd og kvinder, men nej siger tåbelige feministerne, alt skal lige mange af hvert køn i folketing EDB og meget andet, men de nævner ikke kloakkerne, det kunne da være godt med halvdelen dernede. Jeg er selv hunkøn og hader mange af disse kvindesagskvinder.

  Kommentar by IES — 8. marts 2019 @ 18:11

 6. Rød front✊, og fri svedglinsende
  ibenholtsfarvet negerstang galore, til alle urinsure, slappe nedsunkne livmødre.
  I bilder Jer nemli’ ind, at alle de virile testosteronsvulmende skægbørn meeeeeget hellere vil ha’ noget godt fermenteret fjabbe. Frem for en helt sprød, perlende dugfrisk.
  Yeah right, suuure!
  They love U long time.
  Det I tror er truuuu låve, er intet andet end et business arrangement.
  I bli’r høvlet – de får ophold. I har virkelig sejret ad helvede til, var!!?

  Kommentar by Knights Templar — 8. marts 2019 @ 20:15

 7. Når man så fremhæver alle de fortrædeligheder mandekønnet er overrepræsenteret i , psykiatriske diagnoser, kriminalitet, misbrug, hjemløshed, tab af familie og børn, etc, er argumentationen også at det er mænds strukturelle dominans kulturs skyld, hele molletjavsen. HOLD KÆFT, KÆLLLING!!!!!! Åhhhh…det var godt at få luft….

  Kommentar by FrafaldenModerat — 8. marts 2019 @ 20:20

 8. Hvor var alle kvinderne med det religiøse tørklæde? Deres mænd tillader ikke den slags pjat, men det interesserer åbenbart ikke feministerne.

  Kommentar by Menig 442 — 8. marts 2019 @ 21:03

 9. NÅR KVINDESAGSKVINDERNE og feministerne hyler op om at de kræver retfærdighed, så tro dem ikke over en dørtærskel. De véd nemlig ikke noget bedre end at tryne, snyde, nedgøre, udnytte og tyrannisere mændene. Bare se på hvordan feministerne i børneværns-, familie- og skilsmisse-bureaukratierne svindler løs med barnets tarv, og presser kommunistisk politik ned over familierne. Se hvordan de igen og igen sjofler mændene, holder dem tykt for nar og gør dem retsløse. Og børnene er også ofre for hjernedød og useriøs sagsbehandling. På stribe gøres de faderløse eller helt forældreløse. Og retssager om samværsret og forældremyndighed er ofte rene parodier, hvor juristerne/dommerne/advokaterne er fulde af røde fordomme og tankesæt, om at enlige fraskilte mødre på forhånd fortjener masser af opbakning, mens mændene nok er værdiløse og uegnede, når det gælder børns velfærd og opdragelse. Hvorfor man afviste at tage deres vidner, argumenter og dokumenter i betragtning.

  Der er eksempler på at mødre der var narkomaner, alkoholikere eller psykisk syge og som groft havde mishandlet deres børn, alligevel blev tildelt forældreretten fremfor manden. I flere tilfælde endte det i tragedie for børnene.

  (Se også 3 ovenfor)

  Kommentar by Ole Jensen — 8. marts 2019 @ 21:03

 10. Det siger sig selv at medierne også i årevis har fortiet eller bortforklaret den røde råddenskab som familier, børn og mænd udsættes for fra familie-systemets side.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. marts 2019 @ 21:17

 11. https://www.youtube.com/watch?v=c6lmvYaIHbE

  Kommentar by Michael Sjøberg — 8. marts 2019 @ 23:27

 12. Jeg hoerer at en autistisk kylling med klima-kvababbelse i dagens anledning er blevet kaaret til aarets kvinde . Saa er alt jo ligesom sagt…

  Kommentar by krassisten — 8. marts 2019 @ 23:58

 13. Kvindernes Kampdag har aldrig interesseret mig en tøddel*, for i de temaer der har været, hen over årene, har jeg blot kunnet konstatere, at det de galper op om, er de problemer normale mennesker, på vore breddegrader, afklarer indbyrdes med hinanden/får til- eller afslag på efter dokumenterede, faglige/egnede, kundskaber. Dette har de så ikke formået og så er reaktionen (desværre langvarig), en livsdominerende offerrolle, som samfundet skal have skyldt for/klare for dem.
  Det er sq en sølle måde, at reflektere/reagere på, over egne tabte “kampe”/manglende kompetencer.

  * Undtagen et år, hvor jeg, vist nok på Altinget, udtrykte min harme over Gucci Helle, der som statsminister, viste sin store interesse for sagen, alene ved, under stor mediebevågenhed, at deltage i et kvindesags arrangement, der UDELUKKENDE bestod af en udsøgt skare, af selvpromoverende overklassekvinder.

  Tiden løber fra mig, så jeg undlader at kommentere, på deres mangel på solidaritet, med kvinder, ude i verden, der virkelig har en retfærdig kvindekamp at føre.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. marts 2019 @ 00:22

 14. Når det er en åben tråd kan man vel også sætte noget på om hvordan psykiske patienter er blevet misrøgtet og trådt på,

  i det hospital der først holdt til i Haderslev, og som for et par år siden blev flyttet til Åbenrå. Det er fuldstændig horribelt hvad de syge og deres pårørende kunne blive udsat for i Haderslev, og man må desværre konstatere at “nissen” er fulgt med til Åbenrå, fordi det i vidt omfang er samme personale der optræder dér. De beretninger jeg og andre har fået fra pårørende og tidligere patienter er oprørende og næsten utrolige, og vidner om en “korpsånd” eller mangel på etik og moral, eller hvad man skal kalde det, som er skamfuld og dybt forkastelig. Hertil kommer så arbejdsgange og rutiner som er meget uhensigtsmæssige.

  Selvfølgelig er der en del af personalet som er helt ok, men der er også ansatte som slet ikke burde have kontakt med patienter. Men det er svært at komme igennem med klager, både fordi pressen kan være uinteresseret i at bringe sager frem der kræver megen research, og fordi klagesystemet ofte sylter klager i årevis. Derfor kan “brådne kar” skalte og valte med patienternes liv og sikkerhed næsten som det passer dem. Selv falske eller helt uduelige læger eller sygeplejersker kan man ikke få santioneret eller fyret pga. systemets træghed og døvhed. Det er næsten umuligt at råbe op.

  Det er tidligere kommet frem at Sundhedsstyrelsen i årevis syltede en lang stribe af klager, nødråb og fortvivlede henvendelser fra patienter der var blevet fejlmedicineret og fejlbehandlet af to psykiatere der var hjerneskadede og selv var sindssyge. Resultatet af denne syltning var en lang række unødvendige tragedier og dødsfald. Skandalen kom dog efter ca. ti års forløb frem i aviserne, og den kvindelige leder af Sundhedsstyrelsen blev afskediget, men fik dog et gyldent håndtryk på mellem 1 og 2 millioner kr. En avis har udgivet et tillæg “Mordet på psykiatrien”. En anden avis har haft en artikel “Svigt ud over alle grænser i det danske sundhedsvæsen”. Og der er bøger som kaster et særdeles kritisk lys på hospitalernes dalende kvalitet.

  Inden jeg kaster mig ud i en lang og tidskrævende beskrivelse af hvad patienter har været udsat for af fejlgreb og overgreb i Haderslev og Åbenrå, vil jeg dog gerne høre om emnet har interesse for Uriaspostens læsere? Er der f.eks. pårørende her eller tidligere patienter som kan supplere med hvad de selv har oplevet eller iagttaget omkring god eller dårlig behandling af psykisk eller fysisk syge? Det kan jo godt være noget som man har oplevet på hospitaler andre steder i landet, f.eks. Sjælland, Fyn eller Midtjylland osv.

  Send et par linjer hertil. Til gavn for alle, for alle har jo en stor interesse i at vores sundhedsvæsen fungerer ordentligt.

  Kommentar by P Jensen — 9. marts 2019 @ 00:40

 15. Hættemåger og de store kebabruller blev væk.
  Det er flugtforsøg hvis de deltager, da de så skal være over 5 meter fra gryderne.

  Kommentar by Sindsro — 9. marts 2019 @ 01:21

 16. Her sidder “Die dumme dänen” sammen med undertrykte muslimkvinder, men det er ikke de 30gram stof der er til debat.

  https://www.tv2nord.dk/nyheder/08-03-2019/1930/kvindernes-internationale-kampdag?autoplay=1#player

  Kommentar by k.m. — 9. marts 2019 @ 07:30

 17. Hvis nogen her er PÅRØRENDE til patienter i hospitalsvæsnet, (enten fysisk eller psykisk syge) bedes de venligst læse nr. 14 kl. OO.4O, der handler om overgreb og svigt i det danske sundhedsvæsen, der er kommet til at fungere utrolig dårligt mange steder, efter at være ramt af centraliseringer, besparelser, nedskæringer og lukning af mange skadestuer og hospitaler m.m.

  Patienter på gangene efter nedlæggelse af stuer og sengepladser, udsmidning af patienter længe før de er kommet til kræfter, nægtelse af at indlægge livsfarligt syge, hundredvis af udenlandske læger med en tvivlsom uddannelse eller slet ingen!!, unødvendige dødsfald pga. fejlbehandling, det er hvad der kendetegner dele af sundhedsvæsnet anno 2O19. (bøger af bl.a. Niels Høiby, overlæge, fortæller om et SV i frit fald)

  Også TIDLIGERE PATIENTER som kan berette om hvad de har været udsat for, er meget velkomne til at skrive ind her på den åbne tråd.

  Kommentar by P Jensen — 9. marts 2019 @ 08:04

 18. Hvis ingen har linket til chikanen anlagt mod Tommy Robinson endnu-
  https://www.youtube.com/watch?v=-RYmnsDeYTg&feature=youtu.be
  Damn bloody fucking filthy lying Theresa May. Shame on her and her co-conspirators

  Kommentar by Nielsen — 9. marts 2019 @ 08:54

 19. Ja, en kvindesag har jeg altid forbundet med noget andet!

  Kommentar by p — 9. marts 2019 @ 09:06

 20. 8 marts var stor i Sovjetunionen. Nu er den stor i Sverige.

  Kommentar by BB — 9. marts 2019 @ 09:25

 21. Imens de såkaldte kvindesagsforkæmpere bræger om ligegyldigheder, er kvinder fra Mellemøsten og Afrika på langtids -S.U., langtidsdagpenge, kontanthjælp, barselspenge, sygedagpenge og diverse pas hinandens børn- ordninger med tilskud fra kommunen ved at anlægge familier med antal børn, so klart overgår danskernes, og i en yngre fødealder, hvorfor næste generation er i gang med avlen, mens de danske mødres børn stadig går i folkeskolen. Sådan døde den danske kvindes sag. Fordi indvandrerne nøjes med mindre, og tager hvad de kan få for at blive flest.

  Kommentar by Uno — 9. marts 2019 @ 11:37

 22. k.m. — 9. marts 2019 @ 07:30

  Der er god plads i det lille fællesskab.

  Kommentar by tavsen — 9. marts 2019 @ 12:59

 23. FRA BORGERRETSKAMP TIL OFFERKAMP
  Når man skæver til Sverige, melder den djævelske tanke sig, at stemmeretten skulle tages fra kvinderne. Spøg til side, for den 8. maj er en alvorsdag. Historisk set har kvindekampen bevæget sig fra stemmeret o.a. borgerrettigheder til retten til stadig at være offer. Kampen er frygtelig, for der er jo mange om buddet i dag! Eet fælles krigsmål har de dog alle inkl. Kvinfo, nemlig den hvide-nationale-heteroseksuelle protestant. Han skal dø! Han bærer al skyld for verdens elendighed, institutionaliseret kvindeundertrykkelse, racisme, klimakatastrofe, dårlig integration, fattige lande og jihad.

  Kommentar by Niels Thyge Riisgaard — 9. marts 2019 @ 13:39

 24. Forsøget på, at udrydde det faktum* at der er 2 køn, er sygt.
  *I ægcellen vil et kromosom altid være et X-kromosom, mens sædceller enten indeholder et X- eller et Y-kromosom – der bestemmer barnets køn. Hos mennesket har kvinder kønskromosomerne XX, mens mænd har XY.

  Mænd kan ikke blive gravide og føde børn.

  Én eller flere mænd kan sprøjte deres sæd ind i en kvinde så hun bliver gravid med den sædsælle, der når først længst op i livmoderen og befrugter hende.

  Kun kvinder kan blive gravide og få børn.

  Der er derudover biologisk bestemte forskelle på kvinders og mens hormoner, der giver dem mentalitetsforskelle.

  F.eks er der det mandlige kønshormon testosteron, som spiller en central rolle i udviklingen af maskuline karaktertræk.

  Typiske kvindelige kønshormoner er østrogen og progesteron.

  Hos den unge pige er hormonet østrogen ansvarligt for udviklingen af de såkaldt sekundære kønskarakteristika – det vil sige bryster, de kvindelige former og kurver – og modningen af de indre kønsorganer. Hos den voksne kvinde påvirker hormonet under menstruationscyklus slimhinden i livmoderen, så den er parat til at modtage et eventuelt befrugtet æg.

  (PS. Relevant info om kvinders sygelige kønskamp: “hysteri” kommer af græsk hysteraos = livmoder:-)

  Kommentar by A-mad — 9. marts 2019 @ 13:43

 25. I disse tider har vi disse store sumpede magtcentre i Washington, Peking, Moskva og Bruxelles. Alle fuldstændig ens i deres magtliderlighed og alligevel med fjendtlig attitude mod hinanden. Og alle fuldstændig ens med grimme ødelæggende, ideologiske agendaer over for egne befolkninger inden for deres egne magtsfærer. I USA udskammes befolkningen som the deplorables, i EU kaldes de nationalister og populister.

  Særlig fjendtlig er Bruxelles mod Moskva, (det nye er, at Bruxelles også har taget chancen for at blive fjendtlig mod Washington og rasler med en EU-hær mod USA). Public service-medierne under Bruxelles’ magtområde kunne aldrig drømme om en fair behandling af russerne: Aldrig en russisk film, aldrig et kulturprogram fra Rusland i f.eks. DR – altid kun en twist osende af foragt og nedladenhed.

  Men faktisk er der områder, hvor vi glæde os på vegne af russerne – (og de østeuropæere, der har kultur fælles med russerne, og som Bruxelles derfor hader). Hvor kvindernes internationale kampdag i Bruxelles’ magtområde er en hysterisk krænkelses- og fornærmelsesdag baseret på en selvmodsigende, samfundsnedbrydende socialistisk ideologi, der i sidste ende vil ødelægge kvindernes frihed, er der anderledes elegance over dagen i Moskvas magtområde: Her markeres den internationale kvindedag som en national fridag, hvor det rigtige biologiske kvindekøn fejres som moderen, konen, kvinden, elskerinden med gaver, blomster og støtte til alt, hvad hun kan begære.

  Men en sådan kærlig gestus over for kvindekønnet er selvfølgelig noget, som gør de ideologiske kampkvinder i Bruxelles’ magtområde meget sure.

  Kommentar by traveler — 10. marts 2019 @ 11:57

 26. Traveler, netop! Jeg har også, fra en ukrainsk veninde, hørt hvordan denne dag fejres på ganske anderledes måde i øst. Som en galant fejring af kvinden. Blomsterne er det vigtigste!:-)
  Socialismen I øst udviklede sig tilsyneladende aldrig til en krig mod det biologiske køn, hvorfor østeuropæiske kvinder også stadig er forbløffende og velgørende traditionelle. På samme måde bevarede de altid en vis patriotisme midt I socialismen.
  Den kulturmarxisme der har sejret I vest synes på denne måde at være langt farligere for alt hvad der er ægte og naturligt menneskeligt.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 10. marts 2019 @ 12:25

 27. P jensen. Jep psykiatrien er elendig. Verdens dyreste og alligevel gns alder på kun 55 år. Fyldt med stærkt røde dårligt uddannede kvinder. Nogle få varme, men mest kolde hænder. En hemmelig tragedie med flokke af ensomme og døde som dk betaler for at blive fri for at se. Alt er rødt i psykiatrien og deraf dyrt og fumlet. Og retspsykiatrisk er 85% gale muslimer. Invasionen er overalt, islam gør psykisk syg. Og psykiatrien bliver værre og værre jo fattigere dk bliver..

  Kommentar by Gaflen — 10. marts 2019 @ 13:10

 28. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11242125/dansk-folkeparti-har-ramt-laveste-maaling-i-denne-valgperiode/

  Dansk Folkeparti har ramt laveste måling i denne valgperiode.
  Vælgerne siver fra DF til Socialdemokratiet. Og fra S videre mod venstre. Det giver rødt forspring.

  Hva´ så fedtmuler…?

  Kan I ikke snart se skriften på væggen?

  Mere socialisme, mere vanvid og sindssyge…det er det folket vil ha´ – meget mere af det de har fået så rigeligt af!

  DF få måske kun det halve antal mandater som sidst og NB kommer ind med et bundskrab, venstre går meget tilbage og K og LA klarer sig lige akkurat ind også!!!!!

  Så moralen må være at folket ikke vil have borgerlige ved magten men mere socialisme…og det får de så…demokratiet i al sin vælde?!

  Men samtidigt slås også de sidste søm i ligkisten Danmark…For der kommer intet oprør, paradigmeskifte eller andre tiltrængte fornuftige og virksomme borgerlige ændringer…!!!

  Jeg er helt og aldeles sikker på, at inden for 50-60 år eksisterer Danmark ikke mere og forløbet frem mod denne fantastiske men grufulde skæbne vil blive en lang pinsel for alt og alle.

  Hvis og når det øvrige Vesten også kuldsejler, forstærker det bare Danmarks øgede fart mod afgrunden – ned i et islamisk helvede!!

  Danmark vil til den tid være funderet i islam og domineret af muslimer og ikke have det fjerneste med det land som havde en 1000-årig fortid på godt og ondt – nu bliver det kun ondt – mega ondt!!!

  Så alle I unge mennesker som endnu har en fremtid foran jer…lær sprog og tilpasningsevne og find frem til en tilværelse og liv et sted hvor islam endnu ikke og heller ikke kommer til at dominere (Østeuropa, Japan, Kina, Sydamerika osv.). Vær beredt på at skulle flytte rundt hele livet, hvis man være fri for islams overherredømme. – Ellers konverter eller bøj jer i støvet og bliv dhimmier – tilpas jer til helvede…for det bliver det helt 100% sikkert!

  Modbevis mig gerne…make my day!

  Kommentar by Black Watch — 10. marts 2019 @ 16:17

 29. Jamen der er østlandende tilbage, som kan give os håb, og så må vi håbe på fremtidige generationer…..Ellers Støt SIAD. God søndag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. marts 2019 @ 17:02

 30. @Black Watch – indlæg 28

  Du skrev:

  Dansk Folkeparti har ramt laveste måling i denne valgperiode.

  Dansk Folkeparti får som fortjent. De har haft nu 18 år efter det såkaldte systemskifte i 2001 til at gøre en afgørende forskel, men de har svigtet.

  Hvis jeg havde mere tid, så kunne jeg beskrive et længere synderegister, så det må blive senere.

  Kommentar by T. H. — 11. marts 2019 @ 21:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper