7. marts 2019

Første tv-debat mellem højreorienterede Pernille Vermund og venstreorienterede Kr. Thulesen-Dahl

Man kunne frygte at dagens tv-debat blev mere ond end godt er, men de virker begge til at være afklarede. Thulesen-Dahl vælgermaksimerer i forhold til centrum/venstre, og Vermund blotlægger at Nye Borgerlige er højreorienteret – ikke blot som kæk positionering. Thulesen-Dahl taler stilsikkert, men lyder også som en fuldfed karrierepolitiker, der kunne argumentere for enhver holdning, der leverer mandater til mere af det samme.

Pernille Vermund fremstår som den uprøvede, der giver håb om et reelt paradigmeskifte. Posten bliver rystet efter valget, og mon ikke de to politikere finder en middelvej, hvor de samarbejder om det essentielle, og strides kontrolleret om det økonomiske. Spiller de kortene rigtige, vil det på sigt marginalisere blødhjerterne.

(Debat mellem Pernille Vermund og Kristian Thulesen-Dahl på DR2, 7. marts 2019)>

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99299/trackback

66 Comments »

 1. Jeg sad længe og håbede at høre noget om, hvad de to vil gøre ved alle de forskellige konventioner, eller om de vil give os en folkeafstemning om EU. Men nej.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. marts 2019 @ 19:01

 2. Men knock out sejr til Pernille.

  Kommentar by ino — 7. marts 2019 @ 19:50

 3. Tulle tabte i sit eget bagland, Pernille var lidt kluntet og røg i vandet en eller to gange, men virkede stærk og stålsat. Tulle forsøgte med sin “jeg er den nye dreng i klassen” med gavtyv smil og forsøg på jokes, men det faldt til jorden, for han var tydeligt en karriere politikker, der lege populist hvert 4. År, mens Pernille virkede mere ægte

  Kommentar by Flodhest — 7. marts 2019 @ 19:57

 4. Jeg lade mærke til to ting: Gennemsnitalderen for publikum var som til en klassisk koncert, og
  Ikke EN gang blev EU nævnt. De er trods alt roden til mange onder.

  Kommentar by Snaphanen — 7. marts 2019 @ 20:06

 5. #4 JV stod jo bag dette møde. Så det er vel et godt billede på, at unge (dem under 40) ikke længere holder en avis.

  Kommentar by na — 7. marts 2019 @ 20:22

 6. Synes klart Pernille vandt. Tydeligt at KTD havde indøvet nogle ting hjemmefra, bl.a. forsøget på at dæmonisere NB som “ligesom liberal alliance” og pernille “ligesom joachim b olsen” – men Pernille kvitterede bare med et smil og forsøgte ikke at benægte det. VIrkede meget ægte, ja.

  Kommentar by hkejrkre — 7. marts 2019 @ 20:40

 7. Jeg syntes også Pernille vandt. Journalisten kom jo slet ikke med EU spørgsmål, og KTD virkede mere som en levebrødspolitiker.

  Kommentar by IES — 7. marts 2019 @ 20:52

 8. DF har mistet sin troværdighed pga.

  1. Den syriske invasion. Magen til slaphed skal, man lede længe efter.

  2. Blodbadet i DR. De røde skulle have været frataget deres propagandaapparat.
  De fik lov til, at fortsætte deres landsforæderi og vi fik tvangslicens over skatten.
  Sikke en skuffelse.

  3. Marokko “aftalen”. Et dolkestød i ryggen. Her skulle Lars landsforæder være væltet.
  Der findes ingen undskyldning for det største svigt i Danmarkshistorien.

  Kommentar by XXXXX — 7. marts 2019 @ 21:03

 9. Efter svarende at dømme, så kan man af en levebrødspolitiker ikke forvente noget, der kan bruges.

  Kommentar by Menig 442 — 7. marts 2019 @ 21:03

 10. Hvorfor skulle jeg tro mere på Pernille, end jeg i sin tid troede på Kristian? Hendes lynkarriere og hendes Jaguar og hendes bankmand i schweizisk skattely, er ikke ligefrem tillidsvækkende.

  Kommentar by Erling — 7. marts 2019 @ 21:37

 11. “Plant flere træer rundt om Christiansborg”
  Der var Thulesen Dahl’s skarpe bemærkning til Vermund 3 ufravigelige krav, med henvisning til Samuelsen skattelettelser

  Kommentar by k. m. — 7. marts 2019 @ 21:47

 12. DF TULLESEN ER EN SLATTEN SLAPSVANS og vælgerbedrager som burde skamme sig fra morgen til aften over sit kæmpesvigt overfor sine vælgere og sit fædreland. Føj for pokker. Nu har folk stemt på DF i 2O år, og så får de kun en lang næse, da der endelig kunne være sket og foretaget noget som havde gjort en kæmpeforskel på vores fremtidsudsigter. Men som XXXX skriver i nr. 8 kl. 21.O3: DF har mistet sin troværdighed.

  Tullesen står nu tilbage som en klovn og usling, og som medskyldig i det største svigt og forræderi i Danmarkshistorien. Tullesen har klædt sig selv af til skindet, og det er svært at opfatte ham som andet end en stor nar.

  Pernille Vermund kan umuligt være ringere end Lars Quisling, Mette F og Jelved/Zenia, og NB kan sandsynligvis gøre det meget bedre end DF og de øvrige pamper- og levebrødspartier. Det var dog en skuffelse at der ikke kom noget op om EU (og Marokko-aftalen) som mere og mere ligner en katastrofe af værste slags. Hvad man kan læse mere om hos Snaphanen osv., og hos you tube, bl.a. under “Merkels migrant crisis”.

  Forhåbentlig sørger NB og Pernille Vermund for at EU og Marokko galskaben kommer op til debat snarest. For ellers vil også NB miste troværdighed. Men foreløbig er NB vi danskeres bedste chance for at Danmark ikke skal ende som mareridtlandet og galeanstalten Sverige.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. marts 2019 @ 22:05

 13. Hvad har vi egentlig at miste ved at prøve Nye Borgerlige? Og har vi ikke meget at vinde, hvis det går godt?

  Kommentar by Gunnar Biering — 7. marts 2019 @ 22:32

 14. Pernille er jo historisk totalt blank når hun svarer 1918 til spørgsmålet om årstallet for genforeningen.
  Det er en frækhed at stille op som folketingskandidat i netop Sønderjylland og så være så historisk tom.
  Hun er falsk som hendes affarvede hår.

  Kommentar by Islambert — 7. marts 2019 @ 22:41

 15. Genforeningen skete i 192O, så 1918 var da ikke helt ved siden af.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. marts 2019 @ 22:58

 16. #14

  Ah slap af en kende, vi kan ikke alle være 80 år gamle som dig.

  Kommentar by hkejrkre — 7. marts 2019 @ 23:07

 17. Teaterdemokrati fra første parket; ‘bollocks ‘n’ bullshit’ galore.

  De abstrakte begrebers holdeplads; intet sagt, intet tabt.

  Da helligånden i sin tid kom til mig med troen, stod jeg af den galaj og så mig aldrig tilbage.

  Giv din stemme til Jesus Kristus; give your life to Jesus Christ. Han holder hvad han lover; også efter genopstandelsen.

  Kommentar by fjotteland — 7. marts 2019 @ 23:11

 18. Lars Ulykkes dødssyge “reformer” og hans regionsmafia har kørt sygehusvæsnet i sænk.

  Det er nu på katastrofekurs, iflg. 24nyt.dk.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. marts 2019 @ 23:28

 19. #12
  Præcist, glimrende skrevet og be-skrevet. Ikke så meget at tilføje, udover at understrege:
  Der kommer IKKE dét lovede opgør fra den altid velfriserede DF’er. Et opgør der har været bagt op til i mer’ end 20 år. Men som i 2015 endte som en soufflé, der skvattede sammen, da den endelig langt om længe skulle serveres.
  På en måde er KTD bare DF’s “SlikkeFrank” a.k.a “Den fønnede Fighter”.
  En velfriseret stor pose varm luft.
  Been there – done that – bought the hair cut.
  Mer’ apropos hår, og det tydelige karaktérmord på den nye blonde pige i klassen:
  Pernille er vidst 100 x mere blondine, end Hellepigen med stiletterne nogensinde har været (har ikke tjekket, wink wink).
  Som så meget andet, var Helle’s, noget der kom ud en tube.

  Kommentar by Knights Templar — 8. marts 2019 @ 02:57

 20. Jeg er stadig i baglås mht. Nye Borgerlige. Går de fortsat ind for Universal Basic Income-modellen? Penge til alle, uanset hvem. Måske (forhåbentlig) jeg tager fejl, men hvad tænker i?
  UBI kombineret med endeløs immigration fra resten af verdenen vil selvfølgelig medføre alvorlige konsekvenser på sigt.

  Kommentar by Michael Jensen — 8. marts 2019 @ 03:56

 21. 12 til Pernille Vermund – 5 ti lKr. Thulesen-Dahl.

  Inden debatten sagde Søs Marie Serup på News: “Der er ingen der har fået skovlen under Thulensen-Dahl, i en debat”

  Det er der så efter debatten, hvor Vermund var meget præcis og konkret, var Thulesen-Dahl ude og hente søforklaringer. Så rent 12 til Vermund. Selv om jeg altid har stemt DF.

  Kommentar by Anders Nielsen — 8. marts 2019 @ 05:27

 22. Hun havde fat i noget da islam tropperne gik over grænsen som tyskerne i ww2. Hvorfor tillod regeringen det? Hvorfor klappede politiet hænder med fjenden. Hvorfor dømme en spyttemand.
  Retur til Merkel land hvor de kom fra.

  Kommentar by p — 8. marts 2019 @ 06:35

 23. Jeg hørte bare lyden, så jeg ikke blev distraheret af billederne, og jeg hørte blot to lidt eksalterede politikere, der havde øvet sig så meget på scenariet, at der ikke indtraf nogen spontaneitet før i den sdiste time.
  Kort sagt: Politics as usual. To snakkende reklamebureauer som alle de andre. Jeg ved allerede nu, at valgkampen bliver en lidelse, og at resulattet vil være, at ikke over tyve procent af danskerne vil stemme nationalt, hvilket jo er det egentlige problem. Ikke om de stemmer DF eller NB.

  Kommentar by Snaphanen — 8. marts 2019 @ 07:24

 24. Altså der skal et konkret opgør med Islam til…..alt andet bliver blot at trække tiden ud. Vi har østlandende at sætte vores lid til….Ellers tror jeg blot det er nogle år vi henter ind. Grænsebeskyttelse…ja fint…derudover repatering og opgør med de umulige konventionsidealer, som overhovedet ikke forholder sig til indholdet i- usekulære diktatorreligioner ( Med Førerprofet i). Uanset hvad. Støt SIAD. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. marts 2019 @ 07:34

 25. Jævnt kedelig debat. Interessant at Pernille vermund pressede Thulesen Dahl til færre muslimer, flere østasiater. Pernille vermund går ind for løsne familiesammenføringer for østasiater og har allerede fået en indrømmelse. Df er bare strammere end Nye Borgerlige.

  Kommentar by Laura — 8. marts 2019 @ 07:56

 26. At lytte til vrøvlet og løgnene som infatiliteten fra hpooeborgen underholder tossekassejunkier med er som at tørre sog i røven med toiletpapir 00. De siger de vil nedbringe antallet af fremmede i Danmark men så snart de er kommet til magten strømmer der flere ind i landet. Der er en hel del mennesker født i Danmark som ingen anelse har om hvordan en dansk storby så ud i ’50erne. Til dem kan jeg oplyse at det ikke var det rædselsfulde skue man oplever i dag.

  Kommentar by Nielsen — 8. marts 2019 @ 08:36

 27. Klimatosserne ordner det med co2, de krænkede symbolerne i lysregulering, LGBT fikser kønsneutrale lokummer, så er verden perfekt.

  Kommentar by k.m. — 8. marts 2019 @ 09:01

 28. #16 Det har ikke noget alder at gøre. Hun skal kunne årstallene 1864 og 1920, og hvad de betyder, når hun stiller op i Sønderjylland (og som nationalkonservativ).

  Kommentar by Odo — 8. marts 2019 @ 09:11

 29. Det var en sejr for begge. Jeg aner rundt omkring, at mange tror på paradigmeskifter, jordskredssejre osv, og håbet er naturligvis mere bekvemt end de kolde realiteter. Men der kommer ingen reelle ændringer i fremtidsscenariet før S og V deltager (eller de er reduceret til 2%)

  Alligevel var valgmødet i går en stor succes for begge parter og “sagen” som sådan. Ligesom Uffe Elbæk gerne vil have en “grøn blok” toner der sig nu for alvor en blok frem på strammerområdet: Denne blok-italesættelse sker med MSM’s billigelse og i går lykkedes det faktisk medierne at dække DF og D’s synspunkter relativt objektivt.

  Så altså: Den helt store vinder i går var meta-planet. Vi har en “blok” man kan stemme på, ikke blot personer eller et parti, og vi har måske efterhånden et MSM, som fordi det nu er en blok må dække synspunkterne mere neutralt.

  Jeg frygter ikke en kannibalisering, tværtimod. Og hvis man synes KTD virkede til at være “karrierepolitiker” er ringen jo bare sluttet. KTD er blevet “stueren” og nu den gamle nestor i en politisk blok der rummer alternativer.

  Kommentar by DavidK — 8. marts 2019 @ 09:22

 30. Timeglasset vandt.

  Islamiseringen af Danmark fortsætter og om et antal årtier er der muslimsk flertal i Danmark, hvis indvandringen af muslimer ikke bliver stoppet totalt. “Timeglasset er ved at rinde ud”. Det er Nye Borgerliges trumf-kort (Trump-kort?:-)

  Som under den tyske besættelse er det selvfølgelig altafgørende for nationens overlevelse at få stoppet besættelsen. Som Pernille Vermund sagde er alt andet dansk politik nærmest ligegyldigt, hvis Danmark bliver muslimsk. Og det gør det, hvis udviklingen fortsætter.

  Demografi er skæbne.

  Kommentar by A-mad — 8. marts 2019 @ 09:35

 31. Nu er NB jo kun kommet i gang som parti fordi en rigmand støttede starten økonomisk. Ligesom en anden rigmand støttede LA og Samuelsen med mange dyre annoncer. LA har været et flop fra begyndelsen, da Samuelsen jo er en gammel radikaler. Udsigten til at NB ikke bliver en skuffelse er bedre, da Vermund næppe kan mistænkes for at være radikal. Men hvis hun ikke er en skarp modstander af EU og Marokko-pagten, er det meget bedrøveligt.

  Det er noget af en folkelig falliterklæring, at danskerne ikke har kunnet snøvle sig sammen til at opstille et parti finansieret af en bred fokelig opbakning. Det er som om de fleste danskere, ligesom svenskerne, er uvidende eller halvt bevidstløse mht. den uhyggelige situation Danmark og de selv befinder sig i. Ombord på Titanic-Danmark er der stadig musik og fest på flere dæk, men det ændrer ikke ved at skibet er synkende pga. Marokko-pagten og de gamle partiers svigt og forræderier.

  Vi står på tærsklen til svenske tilstande, efter at V, K, S og SF osv. har godkendt Merkels vanvids-idéer om at flytte millioner og atter millioner af afrikanere og arabere til Europa og Skandinavien. I forvejen har rød og radikal politik forringet eller ødelagt livet for hundredtusinder af danskere, men de seneste dumheder og svigt fra Lars Quisling og Mette Frederiksen mv. er helt katastrofale, og kan blive til en stor og rædselsfuld ulykke for hele Danmark. I form af mangedoblet kriminalitet, indvandrings-udgifter der løber løbsk og en velfærds- og sygehus-sektor der kvalitetsmæssigt ligger i ruiner. Noget som flere overlæger har advaret imod, fordi Lars Ulykkes kyniske, sjuskede og dårligt gennemtænkte sundheds”reformer” allerede har kostet mange liv.

  Se hvad net-aviserne bringer af afsløringer af hvor tumpet, bedragerisk og hensynsløst de gamle partier fører sig frem.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. marts 2019 @ 09:44

 32. Som jeg skrev et andet sted har miljøministeren udpeget et “unge klimaudvalg”. De får focus væk fra det væsentlige. Skide være med at Danmark går til i muslimsk indvandring, bare vi holder gennemsnitstemperaturen status quo.

  Kommentar by k.m. — 8. marts 2019 @ 09:54

 33. KTD er ikke en fuldfed karrierepolitiker, han har kæmpet i mange år og fået mange bank af de selverklærede gode. Vis ham dog respekt.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 8. marts 2019 @ 09:57

 34. P.S. Det er en gennemskuelig manipulation, når løgnemedierne og ordstyreren på mødet i Åbenrå om indvandringspolitikken bruger en skala med yderpunkterne højreorienteret-venstreorienteret, hvor de to kombattanter bliver bedt om at placere sig. Hvorefter de – efter min mening – går i fælden og placerer sig yderst til højre. De lader sig automat-stemple af den medieskabte kliché. Hvilket øjensynligt også var formålet?

  Modstanden mod islamisering handler efter min mening om at bevare ligeberettigelsen for kvinder og bevare danske arbejderes løn og arbejdspladser. Er det nu blevet højreorienteret?

  Er afskaffelsen af ligeberettigelsen for kvinder og reduktion af danske arbejderes løn og arbejdspladser nu blevet et venstreorienteret projekt?

  Kommentar by A-mad — 8. marts 2019 @ 09:58

 35. #10 Hvad er der nu galt med en lynkarriere og en Jaguar?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. marts 2019 @ 10:32

 36. Husk Henrik Wegmann 10:32 (for at parafrasere Ritt Bjerregård):
  “Hvis ikke alle kan få en Jaguar, skal ingen have en Jaguar!”

  Kommentar by A-mad — 8. marts 2019 @ 10:41

 37. Hvad ligestilling af mænd og kvinder angår, er muslimerne og danskerne havnet i HVER SIN DYBE GRØFT. Muslimerne holder kvinderne nede med hård hånd, vold og trusler. Mens danske mænd generelt er så sølle,
  underdanige, indoktrinerede, feminiserede og ensrettede, at de uafbrudt lefler for kvinderne og springer rundt som tanglopper for at gøre kvinderne tilpas. De fleste mænd er som svæklinge, tøffelhelte og slaskedukker når de står overfor rødstrømper, kvindesagskvinder, ligestillingsfanatikere og rabiate feminister.

  Men det er kortsynet at lefle for kvinderne. I Sverige kan man se hvad resultatet bliver. Sverige er i dag een stor hønsegård hvor ræve, vildsvin, mårer og andre rovdyr hver dag bider masser af kvinder og mænd til blods, til alvorlig skade for nationen, befokningen, familierne og børnene. Sverige er af politik-kvinderne ved at blive forvandlet til en jungle, en galeanstalt, en fattigård, et rædselskabinet.

  Det var kvalmende at høre radio-avisen kl. 9. Det var ikke noget med nyheder, men var een lang propaganda-udsendelse om at der – hulk-hulk – var alt for få kvinder med i politik. Og så var der noget om at “kvindernes internationale kampdag” var i dag, og det “blev fejret og festligholdt mange steder” – hurra -hurra.

  Kvindesagen og ligheds/ligestillings-sagen bygger på hykleri, løgn og bluff. Det er ikke nogen kamp for retfærdighed som man foregiver, men en egoistisk kamp for privillegier, fordele, særbehandling og negativ diskrimination af mænd når vellønnede jobs skal besættes. Samtidig er det en kommunistisk politisk krig mod mændene, familierne, børnene, nationalstaten, demokratiet, traditionerne og vores vestlige kultur. Kvindesagen er i praksis ikke andet end bedrag, nedbrydning og opløsning.

  Danske mænd har alt for længe været alt for skvattede, naive og godtroende når de politiserende kvinder førte sig frem med skiftevis piveri, ynk og hulk eller krænkelser, klager og beskyldninger.

  Meget tyder på at kvinderne aldrig skulle have haft stemmeret. De kolde kendsgerninger viser at Sverige er ruineret og ødelagt og hele Europa destabiliseret, pga. politik-kvindernes kortsynede pladderhumanisme og evige intrigeren mod mændene og familierne. Deres egoisme og tåbeligheder er ved at underminere alt hvad mændene har opbygget gennem over 1OOO år. Næste kapitel kan blive Europas og Danmarks undergang.

  Der findes også fornuftige, hæderlige og ordentlige politik-kvinder. Men de er sjældnere end de fleste mænd er klar over.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. marts 2019 @ 11:01

 38. Overskrift fra DR.dk: Minister om kvinder i politik “Jeg er lidt misundelig på Sverige” udtalt af Eva Kjer Hansen.

  Det er da kun kvindelige/-lignende medlemmer af FT, der kan være skøre nok til at være misundelige på Sverige!

  For fa’n da!

  Kommentar by NotaBene — 8. marts 2019 @ 11:12

 39. En konkurrence om hvem, der er strammest!
  Er vist set hørt før i Folketinget.

  https://youtu.be/iAyBBgrVX9Q

  Kommentar by p — 8. marts 2019 @ 11:15

 40. Delvis enig Ole Jensen 11:01 “det er kortsynet at lefle for kvinderne”.
  Din beskrivelse af feminiserings bias i medierne passer. Medierne – og især de statsejede DR og TV2 – driver politisk propaganda 24syv.

  Hvis du ikke går ind for særrettigheder til kvinder og negativ diskrimination af mænd ved jobansættelser, bestyrelsesposter og forskningsstillinger og diskriminering af mænd, hvis de ikke tager barselsorloven – måske til det barn postbudet har lavet på konen:-) – er du i medieoptikken en racist, der skal nakkes dvs karaktermyrdes.

  Men husk statistisk baserede generaliseringer om befolkningsgrupper m/k er generaliseringer om normalfordelinger* dvs gns er kvinder mere indvandringspositive og mere venstreorienterede end mænd.

  Men der er i virkeligheden blot færre kvinder end mænd, der er ‘racister’ (lad os for nemheds og spøgs skyld kalde det ‘racister’. Det stempel som løgnemedierne og venstrefløjen bruger om deres fjender)

  I dag er der desværre færre kvinder end mænd, der er ‘racister’ (i den nu almene venstrefløjs brug af begrebet!:-)

  Men demokrati er folkestyre på godt og ondt. Stemmeretten må være almen. Hvis vi begynder at sortere nogen fra m/k og/eller IQ er det ikke længere demokrati. Selv foretrækker jeg dog diktatur, hvor jeg selv er diktator!:-) som her:
  https://www.youtube.com/watch?v=Eobuu-IexvI

  *Normalfordeling
  https://www.webmatematik.dk/Oldsite/media/34490511/2-66.png

  Kommentar by A-mad — 8. marts 2019 @ 12:04

 41. Der var ingen der sagde ‘fup og familiesammenføringer’, ‘asylfup’, ‘bekvemmelighedsflygtninge’ eller bare ‘nasserøve’. En dødkedelig debat, som jeg ikke så. DF sov i timen som den flok amatører. Deres dage er talte, måske godt det samme. Det ser sort ud for lille Danmark. Perkerificeringen fortsætter.

  Kommentar by Glenn Madsen — 8. marts 2019 @ 12:07

 42. #35
  En Jaguar og en lynkarriere, finansieret af en bankmand i skattely. Næh, hvordan kunne jeg dog tro at der står globalister bag NB?

  Kommentar by Erling — 8. marts 2019 @ 12:07

 43. Erling = Pelle “AFA” Dragsted

  Kommentar by Revisoren — 8. marts 2019 @ 12:34

 44. @Erling, hvis du ellers gad sætte dig ind i tingene er Lars Tvede faktisk en ganske fornuftig mand. Og han er på ingen måde for EU eller for den sags skyld indvandring, faktisk har han begået en bog der på smukkeste vis forklarer hvorfor 97% af alle opfindelser i verden er kommet fra et smalt bælte op gennem Europa, fra Norditalien til Danmark/England.

  Den er ret let læst, måske du skulle prøve?http://www.gyldendalbusiness.dk/products/9788702140675.aspx

  At han så i tide valgte at slå sig ned i Schweiz var blot fremsynet for ham. Der fik han nemlig lov at beholde de fleste af de penge han har tjent, modsat os andre…. derfor er han rig i dag.

  Men minsundelse er selvfølgelig en grim ting

  Kommentar by redneck — 8. marts 2019 @ 13:25

 45. #10, #35, #41 …Der er intet odiøst i NB’s financieringsgrundlag. Der er nemlig ingenting udover medlemmernes bidrag. I modsætning til I (LA) har NB ikke modtaget store donationer fra udenlandske mæcener. Der har været lidt tvivl om, hvorvidt der var lidt for meget af NB’s økonomiske politik der blev vedtaget i den schweiziske dobbeltseng, men Vermund blev så vidt jeg ved bevidst om uklarheden, og agerede derefter.

  Kommentar by DavidK — 8. marts 2019 @ 13:30

 46. #42 Redneck
  Kristian Thulesen-Dahl var også en ganske fornuftig mand engang, han var også modstander af masseindvandring og EU. Engang. NB er LANGT mindre troværdig end DF, og DF viste sig at være landsforrædere.

  Og alt dit pladder med bogudgivelser og misundelse og hvad ved jeg, har ikke en skid med sagen at gøre, det er bare et forsøg på at afspore debatten.

  Igen: hvad får dig til at tro, at den brintede mediedulle og hendes skatteflygtning, ikke laver en KTD og sælger jer ud til globalisterne, når I om 10-15 år har fået stemt dem op i den vægtklasse, som DF har idag?

  Kommentar by Erling — 8. marts 2019 @ 13:35

 47. #44 Lars Tvede er ikke bankmand (og Lars Seier Christensen er ikke involveret i NB, hvis det er ham du henviser til). Den brugte jaguar har Vermund haft længe før hun startede partiet, og hendes “lynkarriere” som partileder skyldes primært medietække, selviscenesættelse og et klart budskab, ikke store økonomiske midler, NB kører på et ganske beskedent budget, finansieret af medlemmer af smådonationer.

  Kommentar by Odo — 8. marts 2019 @ 13:46

 48. Britta Due Andersen 09:57
  Vi ka’ altid diskutere ordvalget. Men fakta er; da KTD virkelig sku’ træde i karakter, med det største antal mandater i ryggen. Endte det tandlæst og impotent. Efter at have bestræbt sig på, at gøre sig appetitlig og stueren.
  Operationen lykkedes.
  Men patienten døde.
  Vil vise sig hvor meget jeg skal ærgre mig over ikke, at smide mit bud på odd’set, 14 dage efter valget på at han havner helt nede på 11%, efter næste valg. Så længe NB “samler op”, har jeg ikke noget problem med DF’s deroute. De har så ærlig og redeligt fortjent den.

  Kommentar by Knights Templar — 8. marts 2019 @ 14:53

 49. tandlØst

  Kommentar by Knights Templar — 8. marts 2019 @ 14:54

 50. At have penge, eller blot kende nogen der har penge, kan åbenbart udløse betydelige aggressioner.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. marts 2019 @ 15:51

 51. Hvis man sammenligner DF’s første partiprogram fra 1996 med den politik, som partiet fører i dag, så kan man konstatere, at partiet har lavet en regulær U-vending. Næppe et eneste punkt i det oprindelige partiprogram vil DF stå ved i dag. Derouten begyndte allerede, da DF blev støtteparti for Anders Fogh Rasmussens Regering i 2001 og ændrede sig til endnu en klon af Socialdemokratiet.

  Jeg troede, at partiet blot samlede politisk styrke for så at slå til, når de blev stærke nok. Det blev de i 2015, men solgte hele butikken for at forblive “stuerene” – og så for en inderlig ligegyldig post som Folketingets Formand. En historisk chance for at ændre dansk, og måske europæisk politik gik tabt.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. marts 2019 @ 16:22

 52. #48
  Jaja, hvis du tror, det er det, det handler om – snarere end nervøsitet for at hun vil sælge ud til globalisterne – så fred være med det. Man tror, hvad man godt vil tro.

  Kommentar by Erling — 8. marts 2019 @ 16:32

 53. #45
  *Lars Tvede er ikke bankmand (og Lars Seier Christensen er ikke involveret i NB, hvis det er ham du henviser til).*

  Okay, det har jeg så misforstået. NB er ikke noget, jeg spilder særlig meget tid på.

  Hvis du synes, hun virker autentisk, så stem for guds skyld på hende. Om ikke andet, sender det et signal. Personligt gider jeg ikke længere være til grin.

  Kommentar by Erling — 8. marts 2019 @ 16:37

 54. #51
  “Personligt gider jeg ikke længere være til grin.”

  Betyder det, at du så ikke stemmer ved det kommende folketingsvalg?

  Kommentar by NotaBene — 8. marts 2019 @ 18:02

 55. #52 Ja.

  Indtil 2015, havde jeg ikke stemt siden engang i halvfemserne, hvor jeg stemte R, primært fordi de var pacifister. Well, Niels Helveg blev udenrigsminister, og fik os straks involveret i en ulovlig krig, der etablerede to nye muhammedanske stater i Europa. Havde Nurnbergdomstolen dannet grundlag for den moderne retsorden, var Niels Helveg blevet hængt.

  Men i 2015, da DF ikke længere havde en rengøringskone som formand, og så ud til at kunne bryde ind i regeringen, gik jeg til stemmeurnen igen.

  Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

  Kommentar by Erling — 8. marts 2019 @ 18:21

 56. 44 kl. 13.35: Om ti-femten år er løbet for længst kørt, og enten har man længe inden den tid fået Danmark ind på en ny kurs, eller alt vil være for sent. I 2O29/2O34 vil Danmark via en folkelig opvågnen i 2O19-2O23 enten være reddet, eller være sunket så dybt ned i EU fjernstyring og fascistiske svenske tilstande, at Danmark vil være færdig som gårdsanger, og det for evigt. Hvis danskernes flertal fortsætter med at snorksove, vil vi snart være en afrikansk og arabisk koloni, hvor vi danskere er blevet etnisk udrenset eller gjort til slaver og trælle for de nye besættelsestropper.

  Kommentar by tp — 8. marts 2019 @ 20:28

 57. #46, #52, #53, #55
  Erling, åååh gider du ikke lige Pelle af(a)?
  Hvad er det du ikke ka’ forstå?
  Nej stooop staands! DÉT svar, bliver sgu for langt!
  Så la’ mig omformulere: Ingen, kender verden med Pernille Vermund om 10-15 år. INGEN. Det er muligt det ikke bliver bedre. Ja måske endog værre.
  Vi er bare nødt til at tage chancen. Løbe risikoen.
  MED KTD, der VÉD vi til gengæld, hvordan det ser ud: Mer’ af det samme IN-GEN-TING. KTD er blevet mainstream politiker, og næsten ikke til at skelne fra de 178 andre. Og som flere andre allerede har skrevet, er det også helt .ikkeligemeget – skulle hun ogaå vise sig at svigte. For hvis ikke der sker en drastisk ændring NU. Så ER ballet uigenkaldeligt forbi.

  Kommentar by Knights Templar — 9. marts 2019 @ 08:47

 58. DF og KTD er metaltrætte. Måske som konsekvens af at have kæmpet ene parti mod vanviddet. Er de blevet trætte og desillusionerede.
  Hvor de for 10 år siden, ville ha’ sat foden ned overfor beættelsen af vores land i 2015. Og endnu mere af samme skuffe, sikret med Morocco-Lars autografskriveri i Marakech sidste december. Og så taget konsekvenserne.
  Siden sidste valg, er partiet blevet mageligt, og fint tilfreds med, at være en del af sumpen på Chr.borg. Hér opnåede man en ganske anseelige størrelse, og havde derved også langt mere at miste end tidl., ved at gå enegang og vælte regeringen. Som man sikkert ville ha’ spille under Pia, for lad os sige godt 10 år siden. KTD gamblede og tabte. Da han anslog den lille hæmningsløse svindlers mindretalsregering ville blive meget kortvarig. Og han ved at forholde sig passiv, ku’ undgå at få beskidte fingrer. Og blive belønnet herfor. Mistake.
  I 2015 og senest i dec.2018 VAR han blevet belønnet af vælgerne, ved at blande sig. Efter det var kommet til befolkningens kendskab, at Lars Judas var på vej til at sælge Danmarks fremtid for sølle 20 sølvmønter(læs: EU post), men turde øjensynligt ikke.
  BIG mistake.
  Bare 2 eklatante fejlsjussementer af KTD og DF, der har åbnet en (forhåbentlig) ladeport til Pernille og NB.
  Havde KTD lyttet lidt mere til Maersk’s mantra om “at vise rettidig omhu”. Så havde Pernille end ikke fået en fod i døren.

  Kommentar by Knights Templar — 9. marts 2019 @ 14:11

 59. At #55 Erling skriver “I 2015, da DF ikke længere havde en rengøringskone som formand” viser klart og tydeligt hvilket rendestensniveau Erling befinder sig på.
  Kravl tilbage i din kloak Erling!

  Kommentar by bjarne binee — 9. marts 2019 @ 14:31

 60. #59
  Tænkte det samme.
  Dén sviner, var malplaceret, og helt unødvendig.
  UDEN en Pia, havde vi lignet Skåne, Halland og Blekinge i dag.

  Kommentar by Knights Templar — 9. marts 2019 @ 15:24

 61. Gamle brugte Jaguarer koster ikke meget mere end 40.000, til gengæld skal der lappes på dem hele tiden.
  Køb en gammel Volvo, billigere men skal ikke lappes så tit- så spar på misundelsen- de pisøser i stanniol m micromotor I køber for 90.000 er rustet væk om få år..

  Kommentar by Hul igennem? — 9. marts 2019 @ 19:05

 62. Det er utrolig vigtigt at man stemmer på NB, så de kan komme ind og sparke den uduelige Muhammed lefler og globalist Løkke bagi. Ingen tror vel seriøst, NB pludselig skulle stoppe den hårde retorik omkring islamiseringen, hvorfor skulle de dog det når det er partiets hjerteblod, så det er bare med at få sat det kryds ved liste D. Det kan kun gå fremad nu.

  Kommentar by LarsB — 9. marts 2019 @ 21:31

 63. En ting, der tjener Kristian Thulesen Dahl til ære er den omstændighed, at han ubevidst gør plads til Pernille, fordi hans danske hjerte ikke kan lade være med at glæde sig over denne nye mobilisering. Han ved godt, at Pernille kan det, han ikke kan – nemlig konfrontere Venstre og de øvrige føderalister. Dansk Folkeparti er kørt fast, fordi de har bundet sig til Venstre. Og det står Kristian Thulesen Dahl klart.

  Mere forhærdet er Kristian Thulesen Dahl ikke efter 25 år i politik.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. marts 2019 @ 23:10

 64. Sikker debatsejr til Vermund

  Kommentar by kenneth — 10. marts 2019 @ 07:45

 65. Undertiden står der interessante ting i Information:
  Skrevet af Mikas Lang, ‘efterkommer af slavegjorte afrikanere’.
  “Negative forventninger

  Jeg er klar over, at jeg maler med den brede pensel. Hvorfor skal vi så vidt omkring? Det skal vi, fordi det viser, at racistiske forestillinger om Afrika ikke er noget, der alene hører hjemme på højrefløjen. Det er den vestlige tænknings fundament og hjemsøger derfor hele det politiske spektrum inklusive venstrefløjen og de velmenende humanister.

  Det har alt sammen betydning for, hvordan folk som mig, der er efterkommere af slavegjorte afrikanere, opfattes. Og det har ikke mindst betydning for, hvordan vi opfatter os selv, som Fanon viser.

  Det er en kliché, men jeg har ikke tal på, hvor mange gange alt fra lærere til tilfældige mennesker på gaden har fortalt mig, at jeg »taler flot dansk«. Det går mig på, fordi sprog ikke bare er sprog. Det er menneskets vigtigste udtryksmiddel. Man har – med sproget som mellemled – negative forventninger til, hvad jeg kan udtrykke.

  Tilsvarende oplever jeg ofte, at man har negative forventninger til min adfærd; fra billetkontrollen i metroen til sikkerhedskontrollen i lufthavnen kontrolleres der ekstra grundigt. Folk sætter sig ikke ved siden af mig i bussen. Nogle går i en bue uden om mig på gaden.

  Cirka en gang om året sker det, at nogen synes, jeg skal have et par på hovedet, fordi jeg ser sådan ud. Fordi jeg har mørk hud. Ja, det sker faktisk. Og om jeg vil det eller ej, påvirker alle de ting mig.

  I mit voksenliv er jeg begyndt at forsøge at forsone mig med min hudfarve. Men jeg tror, det er umuligt. Det gør mig trist. Men mest af alt rasende.”
  Ja hvor længe har de været i USA? Jeg tror de kommer til at vente meget meget længe.

  https://www.information.dk/debat/2019/03/ikkehvid-person-danmark-moedt-racisme?lst_frnt

  Kommentar by Glenn Madsen — 10. marts 2019 @ 13:01

 66. Jeg synes det er lidt forældet at fokusere på “venstreorienteret” vs. “højreorienteret” og “socialister” vs. “kapitalister” osv. Det altafgørende skel i dag er Globalister vs. Nationalister.

  Kommentar by HN3 — 10. marts 2019 @ 18:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper