8. marts 2019

Rasmus Paludan slået af maskeret mand under indkøb i Rema 1000, Tårnby, 5. marts 2019

Tirsdag aften blev Stram Kurs’ Rasmus Paludan slået af en 18-20 årig formodet araber, da han var på indkøb i Rema 1000 i Tårnby. Den efterfølgende konfrontation blev filmet, og det kom der en sjov lille video ud af. Man kan ikke se ansigtet på gerningsmanden (eller hans ledsagende kæreste), men han løb skræmt væk da han filmes fra bilen. En fin scene. Machismo-agtig dominanskriminalitet får ikke altid det ønskede udfald.

Screencap

(Gerningsmanden, en 18-20 årig formodet araber ved efterfølgende konfrontation)

Oploadet Kl. 09:44 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99323/trackback

25 Comments »

 1. Forbyd voldelige perkersvin, og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 8. marts 2019 @ 10:30

 2. Islam bliver aldrig demokrater, de myrder alle der ikke sutter allah.. Kedsommeligt ubegavet. Paludan er nu martyr.

  Kommentar by Gaflen — 8. marts 2019 @ 10:35

 3. Paludan spiller islam ud mod sig selv, genialt, guerilla mod guerilla. Islam fremstår som den rene dumhed. Ligesom fætter rødsvin. Invasionsstop nu! – eller bliv hængt af..

  Kommentar by Gaflen — 8. marts 2019 @ 10:42

 4. En kultur med en gennemsnits IQ på 80-82, bør ikke være svær for en dansk advikat at gøre grin med. Men jeg ville nu for en sikkerheds skyld være godt bevæbnet, hvis jeg var ham. Det er jo ikke dialog typer de der.

  Kommentar by BB — 8. marts 2019 @ 11:09

 5. Overfaldt for at sige sandheden. Få nu straffen op for politiske overfald.

  Kommentar by p — 8. marts 2019 @ 11:16

 6. Synd at Rasmus ikke bliver skygget af een med sniper, for så kan Rasmus jo ikke fortælle politiet hvem der aflivede perlen.

  Det skulle jo nok medvirke til at Rasmus kan gå i fred for disse møgdyr.
  Støt Rasmus, vores alles PATRIOT.

  Kommentar by Sindsro — 8. marts 2019 @ 11:47

 7. Måske mig der ikke er klog nok, men jeg synes ærlig talt ikke at det fremgik af filmen hvad der egentlig skete. Filmen er for dårlig og utydelig, og i længere stræk viste den intet af interesse. Og det ærgrer mig at Stram Kurs endnu ikke er opstillet som parti. Paludan burde nok kun færdes ude når nogen er med ham, og kan bevidne og filme forløb. Man kan jo ikke filme mens man bliver overfaldet. Der er jo lagt op til at Paludan snart kan blive udsat for et regulært og livsfarligt overfald.

  Kommentar by tp — 8. marts 2019 @ 11:52

 8. Der er laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang vej til STRAM KURS og Rasmus Paludan på stemmesedlen med 4122 godkendte vælgererklæringer https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer/

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 8. marts 2019 @ 12:10

 9. Apropos overfald.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/afbroed-gymnasiebesoeg-elever-kastede-moenter-og-raabte-luder/7546003

  Kommentar by p — 8. marts 2019 @ 12:12

 10. Undskylder dog overfaldet.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/efter-kaotisk-ministerbesoeg-rektor-undskylder/7546215

  Kommentar by p — 8. marts 2019 @ 12:14

 11. OT:

  Det er “Kvindernes Internationale Kampdag”, og samtlige medier er fyldt til randen med røde betonfeminister.

  Jeg er på druk resten af dagen…

  Kommentar by Revisoren — 8. marts 2019 @ 12:31

 12. 7.
  Nej det er ikke nemt at se.
  Mørke aber er heller ikke til at se i mørke.

  Kommentar by Sindsro — 8. marts 2019 @ 12:54

 13. Stor, stor opstandelse, ja næsten breaking news, da Riisager og Lilleør måtte afbryde et arrangement på Ørestad Gymnasie.

  Næææææ tænk (egentlig og tak); Riisager og Lilleør i reality DK:

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11238817/minister-afbroed-gymnasiebesoeg-elever-kastede-med-moenter/

  – og råbte Luder efter ministeren, ganske som mod så mangt en almen dansker.

  Det skete, da undervisningsminister Merete Riisager (LA) samt sognepræsten Kathrine Lilleør, som er formand for ministerens rådgivningsgruppe i demokratisk dannelse, besøgte Ørestad Gymnasium. Temaet var således demokratisk dannelse.
  OG DEN FIK DE PÅ ÆGTE iSLAM-MANERER. Ganske som i hverdagens Danmark.

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. marts 2019 @ 13:04

 14. Mere skadedyr’s svineri:

  Minister afbrød gymnasiebesøg: Elever kastede med mønter
  Merete Riisager besøgte torsdag Ørestad Gymnasium, hvor der ifølge Altinget blev råbt luder efter hende.
  Undervisningsminister Merete Riisager (LA) måtte torsdag afbryde et besøg på Ørestad Gymnasium.

  TV2 Lorry beskriver, at ministeren blev “buh’et” ud, og at eleverne var mødt frem med bannere, der udtrykte protest mod nye fraværsregler og besparelser.

  Men ifølge Altinget blev der også kastet mønter og råbt “luder” efter ministeren.

  Sognepræst Kathrine Lilleør deltog i ministerens besøg på gymnasiet, der ligger på Amager, for at diskutere demokratisk dannelse.

  På sin Facebook-side kritiserer Lilleør rektoren for ikke at gribe ind.

  – Rektor var med under hele forløbet, men greb ikke ind, sagde intet. Hvordan skal elever lære demokratisk dannelse, hvis deres rektor ikke har det?, skriver hun.
  Mere på Potten:
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11238817/minister-afbroed-gymnasiebesoeg-elever-kastede-med-moenter/

  08.03.2019 KL. 09:05 OPDATERET 08.03.2019 KL. 11:06
  samt en ny opdate på forsiden.

  På forsiden nu siger ministeren at man ikke skal have ondt af hende.
  Hun kan heri tage det ganske rolig. Intet sympati herfra. Det eneste fornuftige Ministeren kan gøre er, at ringe til Skadedyr’s-bekæmpelsen. ☺

  Husk på kære venner: LA er det Radikale forlængede arm. De glider forhåbentlig ud efter der kommende valg, sammen med det glatte P..hoved.

  Nu mangler vi bare at DF og NB holder op med at hakke på hinanden, de skulle tage og kritisere hinanden EFTER valget, og tage ved lære af deres egne fejltagelser.

  Kommentar by Sindsro — 8. marts 2019 @ 14:23

 15. Faktum. Ligesom i fængsler hvor islam styrer alt, styrer de unge, islam i skolerne. Lærere er blevet ludere- for invasionen.. Vågner nogen op, eller er det,,bekymrende!?,,

  Kommentar by Gaflen — 8. marts 2019 @ 15:16

 16. Ja prøv at forestille jer, at en eller flere elever protestere mod opførelsen af deres medstuderende, eller i hverdagen tog en anti-islamisk profil og åbent tilkendegav, at de var mod islams indførelse på deres gymnasium og i landet i almindelighed?

  De ville blive terroriseret af perkerne og alle de unge hvide blonde skrigetøser, der på bedste landsskadelige vis ville tage perkernes parti…de spreder i forvejen ben for dette krapyl…Perkerne går der kun for at gøre sig “dygtige” nok til at overtage samfundet, når de bliver mange nok!

  De overtager ikke samfundet pga. dygtighed eller viden…kun når de er mange nok og kan sætte deres terror og vold i værk!

  Alle kan ikke undgå at vide havde der kommer til at ske…heller ikke de unge…de fleste er i gang med at tilpasse sig deres nye fremtid i kalifatet…desværre!

  Se det politiske landskab og se meningsmålingerne…Danmark er færdig!

  Kommentar by Black Watch — 8. marts 2019 @ 15:59

 17. Politiet giver op:

  https://denkorteavis.dk/2019/indvandrere-med-kriminelle-boern-afviser-sociale-myndigheder-der-er-ikke-noget-galt-med-vores-boern/

  Og ALLE de offentligt ansatte, skattebetalte medarbejdere + politikkere og Journalistisk Venstreforbund fatter stadig ikke det allermest simple:
  Det er iSlam-MS HELT efter deres livspligtige Voldsmanual.
  ……………….

  Men hvor blev MSMs overskrifter af, omkring overfaldet på Rasmus Paludan? Han kunne bestemt have fortalt Journalistisk Venstreforbund et par realiteter, om stammekulturen inden for Fandens Tilbedere.

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. marts 2019 @ 16:04

 18. “Islam-MS”, kan vi ikke snart blive fri for de tåbelige selvopfundne forkortelser? Og når man bytter om og skriver VR for det radikale venstre, er forvirringen da total.

  Kommentar by tp — 8. marts 2019 @ 16:42

 19. Ak ja, nu skal lokalavisen på Nørrebro have et månedligt arabisk tillæg. Det skulle gøre herrefolket mere interseret i det danske og styrke lysten til at lære sproget.

  Kommentar by Menig 442 — 8. marts 2019 @ 16:45

 20. Kneppe-affald med en feltmadrasse.

  Kommentar by Iznogut — 8. marts 2019 @ 17:28

 21. tp — 8. marts 2019 @ 16:42:

  Det hjælper jo ikke meget, at forklare dig det, som du efterspørger, når det eneste du hæfter dig ved er en trykfejl, som jeg rettede i min kommentar nr. 18, d. (DATO) 6./3. 2018, i bloggen “Etik: Mediejurist kritiserer TV2 for et konfrontatorisk interview med Jamilla Hayat på privatadressen…”, hvor jeg, specielt til dig, uddyber de forkortelse jeg gav i min kommentar nr. 13 og nu gentager her, så jeg sikre mig, at du og måske ganske få andre, ikke efterlades i uvidenhed:

  “tp — 6. marts 2019 @ 22:31 :
  Internt på Uriasposten (UP) vil det være enerverende, hvis hver en kommentar skal følges op af forklaringer på forkortelser, som burde være almenkendte / for nye brugere hurtigt forståelige.
  Men jeg tjekkede lige mit fra kl.22.22 igennem og opdagede en trykfejl: VR skulle have været RV (Radikale Venstre)
  Og jeg kan da også, her, oplyse, at MS er et kendt udtryk for Main Stream (dominerende retning) og MSM står for Mainstream Media (på dansk: Mediernes dominerende retning, ofte med Journalistisk Venstreparti i front) Selv bruger jeg ofte forkortelsen IQ som står for intelligenskvotient (en standardiseret vurdering af den menneskelige intelligens). Så skulle det vist være på plads fra min sidde og gerne til fremtidig brug ;-)

  Og som jeg følger op på i kommentar nr. (Nummer) 36, hvor jeg iht. (i henhold til) Nielsens kommentar nr. (Nummer) 22, under samme blog, hvor jeg uddybende skriver:

  “Nielsen — 7. marts 2019 @ 06:16:
  Ja, jeg overvejede en udvidelse, lige efter at jeg havde sendt min “ordliste”, men lod den ligge.
  Jeg ville have skrevet:
  at i maritime kredse betyder MS, M/S, MotorSkib.
  Og for lige at modvirke eventuelle misforståelser, så er dette MS ikke at forveksle med M.S. Carstens, hvor M.S. er forkortelser af mit fornavn.
  PS. Og når nu vi er inde på diverse konkretiseringer, skal jeg da lige, for god ordens skyld, meddele, at jeg ikke kender “Carstens kone”.
  M.S. Carstens er mig og jeg er ikke lespisk ;-)”

  tp (?) fandt du for resten frem til OT (Off Topic, på dansk: uden for tema), som både Hr.Snusk og jeg var så venlige at forklare dig i bloggen:

  http://www.uriasposten.net/archives/98683#comments

  Eller skøjtede du også her videre, uden at mærke dig, den lærdom du selv efterlyste?

  Ps (Post scriptum, på dansk: efterskrift)
  Af, respektfuld, hensyn til ikke, igen, at spolere, fremtidige, blogtemaer, beder jeg dig ganske enkelt, men bestemt, om, at springe mine kommentarer over eller kort men venligt spørge, hvis der skulle være forkortelser fra min side, du ikke kan eller gider regne ud.

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. marts 2019 @ 22:55

 22. Vær realistisk: Når udviklingen er gået videre og det talmæssige forhold yderligere har ændret sig, så løber han heller ikke væk mere.

  Kommentar by Michael Laudahn — 9. marts 2019 @ 02:33

 23. Synd han ikke havde en lang stødpind i sin bil

  Kommentar by kratos — 9. marts 2019 @ 07:51

 24. Når en tosse sprøjter vand på en Fake socialist som soen helle thorning så går dhimmistrisserne helt amok, men når en rigtig dansker bliver overfaldet af islamister så er dhimmistrisserne pist borte.
  Danmark kan ikke længere reddes, lorteland er helt færdigt.

  Kommentar by Piphans — 10. marts 2019 @ 00:16

 25. Havde det været en næsten hvilken som helst anden politisk person. Så havde TV2 fake News kørt gule bannere non-stop “25/8” med BRÆK NEWS.
  Men nu er det jo bare Rasmus P. Og han er vel selv ude om det, ikk’? Så det er kun helt forståeligt og fortjent, det sker, må mind settet efterhånden så være hos SchallHolburg Korpset. De KA’ jo heller ikke være mer’ end et sted af gangen. Hvis de også skal sidde med hovederne medfølende og forstående på skrå, og stryge hjemvendte slam-psykopater kærligt ovenpå mospuderne.
  Det siger sig selv.

  Kommentar by Knights Templar — 10. marts 2019 @ 13:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper