10. marts 2019

LA-minister måtte afbryde besøg: Intimidering, truende adfærd – “… blev råbt ‘luder’efter ministeren”

Det siges at Liberal Alliance står stærkt blandt de unge, men det er vist en sandhed med modifikationer, når en liberal undervisningsminister ikke engang kan føle sig sikker på et gymnasium. Ørestad Gymnasium er tydeligvis et multikulturelt gymnasium, hårdt ramt af tidens rødradikale konsekvensløshed. Gymnasiasterne protesterede blandt andet mod de nye fraværsregler, hvor enhver forsinkelse registreres som fravær for hele lektionen. Sund fornuft.

En historie fra Altinget.dk – Riisager afbrød gymnasiebesøg: Elever kastede mønt og råbte ‘luder’.

“Et besøg på Ørestad Gymnasium endte torsdag i en farce for undervisningsminister Merete Riisager (LA). Hun var sammen med sognepræst Kathrine Lilleør taget til gymnasiet på Amager for at tale om demokratisk dannelse.

Der var sat halvanden time af i kalenderen, men allerede efter cirka 30 minutter var parret på vej væk fra det, Kathrine Lilleør beskriver som ‘en situation ude af kontrol’. …

Altinget har talt med undervisningsministerens særlige rådgiver, Søren Poul Nielsen, som bekræfter udlægningen.

Både han og Kathrine Lilleør fortæller, at der ud over møntkast også blev råbt ‘luder’efter ministeren. …

Det var ikke en tryg situation. Det skulle håndteres, men blev det ikke, og derfor måtte vi afbryde besøget. Det var intimiderende. Protester er helt på sin plads og en vigtig del af demokratiet. Det er truende adfærd og skældsord ikke. Der blev råbt luder efter en minister. Det er altså alvorligt.'”

(Uddannelsesminister Merete Riisager på Ørestad Gymnasium, 6. marts 2019; Foto: Tilsendt, red.)

“Det her er ikke elevernes skyld. Det er rektors og ledelsens skyld. Jeg holder eleverne fuldstændig skadesfri. …” (Kathrine Lilleør, formand for Rådet til Demokratisk Dannelse)

“Dejligt at eleverne konfronterer ministeren med virkeligheden.” (Per Clausen på Twitter, 7. marts 2019)

“Tillykke til alle de elever, der udnyttede deres ytrings- og forsamlingsfrihed på en ordentlig og awesome måde! …” (Pernille Skipper på Twitter, 9. marts 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99339/trackback

45 Comments »

 1. Jeg er meget, meget glad for at jeg for mange år siden skippede gymnasieverdenen. På mit seneste gymnasium var hovedreglen at man skulle opføre sig “ordentligt”.
  Men hvad det præcist indebar, var altid til diskussion. Så tingene sejlede bare.

  Kommentar by ino — 10. marts 2019 @ 17:16

 2. Bagefter kom benægtelse. Det var ikke mønter, men kapsler og måske kun en.
  Var vi der overhovedet.

  Kommentar by p — 10. marts 2019 @ 17:16

 3. SA terror mod demokratiske møder er ok, så længe det bare går ud over borgerlige. Det er heller ikke misogynt og sexistisk at råbe “luder”- så længe det, igen, kun går ud over en borgerlig kvinde.
  Er der der noget at sige til at jeg hader de røde hyklere?

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 10. marts 2019 @ 17:34

 4. Mødeterror er og har alle dage været fascisternes varemærke, herunder fascister i de forskellige afskygninger, som er samlet under betegnelsen “Enhedslisten”. Der er god logik i, at Enhedslistefascisternes proselytter blandt gymnasieeleverne netop angreb et debatmøde om demokratisk dannelse med mødeterror. Budskabet er helt klart at demokratisk dannelse er en vederstyggelighed, og støtteerklæringerne fra fascistpartiets ledere understreger det. Egentlig ikke noget nyt under solen her, men så fik vi da syn for sagen endnu engang.

  Kommentar by JMR HH Jr — 10. marts 2019 @ 17:42

 5. Problemet er ikke Venstrefløjen, selvom de er nyttige idioter i dette forfald.

  Problemet er de borgelige partier, som er blevet overtaget af føderalisterne siden 70erne. De kan kun alt for godt se Det Europæiske Projekt fremmet af, at Venstrefløjens skaber “globalisme” (læs: rodløshed) i de opvoksende generationer, for rod- og historieløse mennesker er nemme at integrere i Det Nye Europa, som er tænkt som en multikulti regnbuerepublik, der begynder ved år 0.

  Nej, danske politikere tror ikke mere på multikulti som mål. Men de tror på den føderalisme, hvis middel EU har bestemt skal være multikulti. Derfor ser “borgerlige” og “konservative” politikere passivt til, mens Venstrefløjen “inkluderer” vores unge til multikultisme. Og nej – de vil aldrig bebrejde os, og aldrig savne noget. For som burhønseavlerne siger: “De kender jo ikke til andet”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. marts 2019 @ 17:57

 6. Ud fra fotoet kan man nok ret roligt regne med at det ikke var danske studerende, men migranter fra arabiske/afrikanske lande der opførte sig truende og forstyrrende. Altså den nye besættelsesmagt/det nye “herrefolk” optrådte som sædvanlig med en opvisning i dominans-adfærd.

  Iøvrigt er Merete R jo fra et radikalt parti der ikke kan få nok af indvandring og afrikanisering, så hun kan vel inderst inde kun være tilfreds med at mødet blev ødelagt af ballademageres trusler og uforskammede brug af kasteskyts.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. marts 2019 @ 18:12

 7. Ørestad Gymnasium Minder om zoologisk have.

  Kommentar by XXXXX — 10. marts 2019 @ 18:19

 8. Alt i alt var balladen ingenting, en bagatel, en lille ligegyldig og snart glemt episode…… i sammenligning med hvad der venter os af dramatisk vold, blodige optøjer og endeløse rædsler, hvis tåbernes og fascisternes højborg kommer igennem med deres Marokko-plan mv. Se Snaphanen som skriver om hvordan europæerne og skandiverne kommer til at stege i deres eget fedt, hvis Merkel, Macon, Löfven og Lars Q får lov til at fremture.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. marts 2019 @ 18:22

 9. Jo før vi kommer ud af EU, desto bedre. Og jo før danskerne tager gule veste på, eller uddeler løbesedler, des større er muligheden for at Danmark ikke ender som Sverige.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. marts 2019 @ 18:26

 10. Det glæder mig da, at hun selv, på nært hold, får den “kulturberigelse” at føle, som hun selv har været med til at importere. Kan man håbe hun tager ved lære?

  Kommentar by Popeye — 10. marts 2019 @ 18:50

 11. Område for område forsvinder konsensussamfundet og erstattes af et voldeligt og dysfunktionelt samfund.

  Radio 24/7 havde på et tidspunkt en serie med Magtens Stemmer. De satte focus på distancen mellem magteliten og den almindelige borger og den stigende tillidskrise og behovet for at inddrage borgeren i den politiske beslutningsproces for at genoprette tilliden i samfundet. Så langt, så godt.

  Men disse forskere røg helt af sporet, fordi de begyndte at fortælle om elitens manglende løsning af klimakrisen som par excellence på årsag til tillidskrisen.

  Det eksperter og forskere ikke kan fatte, er at den helt elementære krise opstår, når folk ikke længere kan leve et normalt dansk liv i deres hverdag i Danmark, men skal undgå situationer, tænke på at beskytte sig og frygte hvad de kommer til at sige. Enhver kan se, at det skyldes muslimsk indvandring: Da muslimer kom til et boligområde, blev især kvinderne forulempet og forfulgt. Da muslimske bander kom i fængsel, kom fængselsbetjentenes liv i fare. Da muslimer kom i gymnasiet, blev politisk dialog med danske voksne en umulighed osv. osv. Langsomt men sikkert krøller samfundet sammen som følge af muslimsk indvandring.

  I dette hverdagssammenbrud opstår tillidskrisen mellem borgeren og magteliten. Specielt når magteliten bare svarer igen med magtens sprog og jura ved at udskamme, censurere, lyve og lovgive.

  Kommentar by traveler — 10. marts 2019 @ 19:36

 12. Det triste er jo, at kun ca. 20 procent af befolkningen har fattet indvandringens katastrofe.
  Rektor og lærer kan ikke gøre en skid for at stramme op på elevernes opførsel og disciplin. Blandt de 80 procent af befolkningen er der ikke mangel på nyttige idioter til at sabotere ethvert forsøg.
  Pernille Skipper kan sætte ens pis i kog.

  Kommentar by Menig 442 — 10. marts 2019 @ 19:54

 13. Idiotiske pip-danskere! Fatter I dog slet IKKE, at det er sidste chance:

  Der er laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang vej til STRAM KURS og Rasmus Paludan på stemmesedlen med 4122 godkendte vælgererklæringer https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer/

  Og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 10. marts 2019 @ 20:34

 14. Bed, lie, sleep, Merete Riisager.

  Kommentar by Kimski — 10. marts 2019 @ 21:18

 15. Forkælede snothvalpe, de skulle fratages s.u´en og sættes 150 år tilbage i tiden. Det er simpelthen bare fordi de får alt serveret på et sølvfad og ikke er taknemmelige for noget som helst.

  Kommentar by Flaskeposten — 10. marts 2019 @ 21:22

 16. Ja, de fleste danskere agerer KORTSYNET og nærmest SELVMORDERISK. Men hvor mange læser Uriasposten og snaphanen osv.? Hvis det er 5O.OOO er det jo stadig kun ca. 1% af befolkningen. Alle der lader sig “oplyse” af DR, TV2 og papiraviserne bliver jo grundigt holdt for nar, og modtager en strøm af løgne, kvarte sandheder, tåbeligheder og ligegyldigheder. Medierne manipulerer på livet løs, FORTIER og SKJULER alt der kan tale imod deres klima-vås, deres ligestillings-ævl, deres Trump-hetzkampagne, deres EU-reklamer, deres påstande om “berigelse”, “racisme” og faldende kriminalitet. Marokko-pagten nævnes helst ikke, en række forbrydelser og sygdomme forties, de gule veste i Frankrig forties, mange skandaler forties, Stram Kurs forties, mens en dømt svindlers nystiftede parti der går ind for meget mere indvandring, får masser af gratis reklame.

  Når en befolkning holdes i uvidenhed og oveni fyldes med løgn, plejer det at ende i katastrofer og blodbade. Det samme vil nok ske for danskerne, for både V og S, K og R osv. går begejstret ind for EU-fjernstyring, afrikanisering, islamisering og etnisk udrensning af danskerne. Danskerne begynder at ligne et trygt sovende, men fortabt folkefærd.

  Læs Snaphanen og de øvrige netaviser, samt diverse bøger om Danmarks situation og om nyfascisternes/nynazisternes skrækkelige og rablende sindssyge fremtidsplaner for Danmark.

  Alle de gamle partier synes at lide af hjernebetændelse. De fører sig alle frem som humanister, men deres politik er asocial, bedragerisk, vanvittig, umenneskelig, altødelæggende og dødbringende.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. marts 2019 @ 21:33

 17. Velkommen til Mohammedanmark, landet med jordens mest sindssyge befolkning der frivilligt valgte at underkaste sig islam, og ofre deres egne børn.

  @12 Menig 442
  Jeg er fuldstændig enig.

  Kommentar by Piphans — 10. marts 2019 @ 21:36

 18. Det som eksperter, forskere, politikere og journalister ikke VIL fatte, det er at deres politik er Pol Pot’sk, er ond, hensynsløs, forræderisk og folkemorderisk. De arbejder henimod samme mål som de svenske feminister, kommunister og verdensfrelsere. Der er ved at smadre al svensk velfærd og kultur, for at gøre Sverige til en “humanistisk stormagt”. De bruger vildledning, bortforklaringer, sorte løgne og alle mulige udemokratiske og lyssky metoder for at svenskerne ikke skal opdage, at de føres mod undergang og udryddelse.

  Hidtil har vi danskere vel troet at DF ville gå mod strømmen. Men nu har det vist sig at DF toppen ikke er bedre end de andre landsskadelige partier. Tullesen har røvrendt alle der stolede på at med DF var der håb om bedre tider. Men når DF kan acceptere den katastrofale Marokko-traktat uden at sætte V og Lars quisling stolen for døren, så hører alting op. Så er der intet tilbage af Tullesens og DFs troværdighed.

  Titanic-Danmark er sprunget læk og er på vej mod havets bund. Lykkes det mon at stoppe de indstrømmende vandmasser?

  Kommentar by Ole Jensen — 10. marts 2019 @ 21:51

 19. https://freespeechblog.ch/2019/03/08/indvandrere-og-den-kreatives-klasses-boern-raabte-luder-efter-undervisningsminister-merete-riisager/

  berlingske.dk/samfund/se-listen-her-er-gymnasierne-med-flest-og-faerrest-elever-med-udenlandsk-baggrund
  Her kan du se listen over andelen af udenlandske elever på hvert af landets knap 300 gymnasier.

  Kommentar by tavsen — 10. marts 2019 @ 21:52

 20. Vil bare lige foreslå at opsætningen af debatterne forbedres om muligt. For meget flyder sammen, eller er utydeligt. Berlingskes opsætning var fin, rent teknisk. (selvom censur ødelagde mange debatter)

  Kommentar by Ole Jensen — 10. marts 2019 @ 21:58

 21. “Det her er ikke elevernes skyld. Det er rektors og ledelsens skyld. Jeg holder eleverne fuldstændig skadesfri. …” (Kathrine Lilleør, formand for Rådet til Demokratisk Dannelse)

  Så de unge mennesker står ikke til ansvar for deres egen adfærd?

  Idiot!

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. marts 2019 @ 22:30

 22. Det virker som om ministeriet trækker lidt i land igen, først ville man have video overvågning, så vil man alligevel ikke se om der blev kastet mønter.

  Men uanset om der blev kastet mønter, kapsler, blyantspidsere eller iphone covers efter gæsterne er det dårlig opdragelse. MEN det er også dårlig timing af ministeren og Katrine Lilleør først at gå ind på et rødt gymnasium for at diskutere ytringsfrihed, derefter bliver chokeret over ikke alle mener som de og slutteligt barrikadere sig i et klasseværelse imens der blev hamret på vinduerne.

  På sin vis udstiller det LA light som de hyklere de er… og det er da ganske morsomt

  Kommentar by redneck — 10. marts 2019 @ 23:31

 23. Hr. Snusk — 22:30

  Du har fuldkommen ret! – Samtlige elever er (formentlig) over den kriminelle lavalder og burde kunne retsforfølges, eller i det mindste kunne bortvises – Og til gymnasiets ledelse: Få nu for fanden statueret nogle eksempler! Ud af vagten med ballademagerne, det kan kun gå for langsomt!

  Kommentar by T. Flodur — 10. marts 2019 @ 23:44

 24. 13. Carlo Di Napoli II
  Ja det er lang vej for Stram Kurs, men een til er helt sikkert.
  Ungdommen lytter når Rasmus siger noget, så Rasmus når det måske ikke til det kommende valg. men så den næste.
  Derfor Støt Patrioten Rasmus Paludan og Stram Kurs.
  Håber Rasmus også kommer til grisefest her den 22 ved Emborgvej 72, så vidt jeg husker.
  Et rigtig dejlig sted.

  Kommentar by Sindsro — 11. marts 2019 @ 00:05

 25. At disse venstreorienterede, stærkt hadefulde personer, har den holdning som ovenfor angivet, det kan ikke undre. Som på det billede man ser, var det også kulturberigere man, i samme anledning, i DR TV TV Avisen) så blev interviewet.
  Rektor for dette gymnasium ligner en ægte 68ser. Ingen gennemslagskraft overhovedet fra ham eller den øvrige ledelse. At kalde den slags for awesome og lign. det er direkte pinligt.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 11. marts 2019 @ 00:07

 26. # 15. De er 150 år tilbage i tiden, nok nærmere 200 år.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 11. marts 2019 @ 00:10

 27. “Gymnasiasterne protesterede blandt andet mod de nye fraværsregler, hvor enhver forsinkelse registreres som fravær for hele lektionen.”

  De “nye” fraværsregler er blot de samme som vi havde på Herning Gymnasium i midtfirserne (og de har sikkert eksisteret længe inden). I debatten før vedtagelsen, blev Herning Gymnasium også nævnt som eksempel på at de fungerede uden problemer nogle steder i landet.

  Typisk foregik det sådan at hvis man ikke var ankommet i lokalet før læreren var færdig med at føre protokol, var man noteret som fraværende. Hvis man kom for sent pga. forsinket offentlig transport eller havde anden god grund, kunne man henvende sig på rektors kontor (i en pause), hvor der så evt. ville blive taget hensyn til det.

  Hver måned blev fravær opgjort, og hvis man havde for meget blev man kaldt til samtale ved rektor.

  Kommentar by Allan — 11. marts 2019 @ 01:10

 28. Hvad er i sure over? Per clausen har lige godkendt at “blive konfronteret med virkeligheden” af sine politiske modstandere, og pernille skipper syntes at det er “awesome” hvis man kaster ting på hende og kalder hende luder imens.

  Kommentar by Per — 11. marts 2019 @ 01:20

 29. Apropos Kathrine Lilleør:
  Se ovenover Lars Listep!k. Ja ham!
  Men bortset fra det…
  Virker det jo fuldkommen grotesk, at Skt. Glistrup blev fundet uværdig til at sidde i Fjolsetinget. Med tanke på Ejendomsmæglerlistens Jagtvej69-typer, som Pernille Ninotchka Louboutin Skipper og Terror-Pelle, hvis synderegister burde ha’ afskåret ham fra så meget som, at sidde i bestyrelsen for den lokale Ludo-spil forening.
  Jeres indædte had til al borgerligt, overgåes kun af vores afsky for voldspsykopater som Jer.
  Så på den måde, kan man jo sige, I har fundet Jeres rette element. Ved at gøre fælles front med det bæbrune affald, “der er røget ind over hegnet”. Sidst det havde så nyeligen regnet.

  Kommentar by Knights Templar — 11. marts 2019 @ 01:34

 30. .. der er FØGET indover hegnet

  Kommentar by Knights Templar — 11. marts 2019 @ 01:36

 31. Egentlig er det jo ikke noget problem for ministeren. Hun skal bare -integreres i det mangfoldige og ikke fremmedhadende – gymnasium :-) (Ja sort humor). Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. marts 2019 @ 07:24

 32. DET LYKKEDES for tyskerne at stemme sig til at mange millioner af dem omkom i udbombede og brændende byer, ved fronterne hvor de gale nazister var gået i krig mod alle nabolande plus Norge, Grækenland, Rusland og USA. Oveni de millioner af døde, blev tyskerne så ramt af frygtelige lidelser gennem mange år. Deres mangel på omtanke blev straffet hårdt.

  Det vil sikkert også lykkes for danskerne at stemme sig til ragnarok, elendighed og massedød. De stemmer jo tåbeligt igen og igen på partier der har snydt dem og svigtet dem i årevis. Partier så propfulde af uduelighed, hykleri, korruption, idioti, løgn og valgflæsk, at man ikke skulle tro det muligt. Gamle partier så falske og forræderiske, at de styrer Danmark direkte mod velfærdskollaps, blodbade og undergang.

  Vi kan nok ikke gøre noget ved det, for de få der kæmper for at Danmark skal undgå at følge med Sverige ned i dybet, når ikke ud til ret mange, eller de ignoreres. Når man skriver om gule veste, at det er livsvigtigt at skaffe flere læsere til Uriasposten og Snaphanen osv., at skaffe flere der vil støtte NB og Stram Kurs, at få sat mere lys på Marokko-pagten og nedbrydningen af vores velfærd, familieværdier, sundhed, fred og sikkerhed osv., så ignoreres det stort set selv her på disse blogs. Eller er den vurdering for pessimistisk?

  Det korte af det lange er at Christianborgs mange hovedløse, blodrøde, korrupte, feministiske og forræderiske politikere er i gang med at smadre og udslette det danske folks fremtid. Og det store flertal af vælgere fatter ikke hvad der foregår, pga. mediernes manipulation og vildledning.

  Derfor vil det sikkert lykkes for V og S, for gak-gak humanisterne og de falske borgerlige, at sætte et evigt punktum for Danmarkshistorien. Danskerne vil blive etnisk udrenset, og vores land blive besat og overtaget af afrikanere og arabere.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. marts 2019 @ 08:01

 33. @25
  Jeg undrer mig også.

  Så vidt jeg forstår, når ungerne kommer for sent, kan man i dag via ForældreIntra sende en gyldig grund til, hvorfor ungen kom for sent, og så godtager skolen det, hvis begrundelsen selvfølgelig er rimelig, forstås.

  Det er da meget rimeligt. Man skal da ikke gå med til at give ungerne den opfattelse af sig selv, at de er hypersarte mimoser, der ikke kan tåle de mindste rimelige regler eller krav.

  Når så de en dag bliver fanget ind af brutale religiøse sharia-regler, så har de intet modsvar end den totale overgivelse, for imamernes tæskehold er da bedøvende ligeglade med sarte mimoser.

  Kommentar by traveler — 11. marts 2019 @ 08:20

 34. Off-topic blokerer – igen
  https://nordjyske.dk/plus/i-syrien-var-han-ingenioer-nu-har-chayas-aabnet-slagterforretning-i-thisted/e7725f5b-9368-401d-b818-2e9320a4e782
  Hvorfor bliver han ikke i faget når industrien skriger efter ingeniører?
  Må vi se hans eksamenspapirer fra Syrien og hans svendebrev som slagter i Danmark?
  Det hele lugter af svindel, men medierne har jo brug for en solstrålehistorie

  Kommentar by k.m. — 11. marts 2019 @ 09:27

 35. @4: Klar tale.

  Fyr rektoren.

  Kommentar by Bastardo — 11. marts 2019 @ 10:33

 36. Jeg har været lærer (matematik) i en 1. g gymnasieklasse. Jeg blev hæs af at råbe ‘hold kæft’.

  Kommentar by Glenn Madsen — 11. marts 2019 @ 11:30

 37. Ingen su i denne måned.
  Ja i det hele taget.

  Kommentar by p — 11. marts 2019 @ 12:37

 38. Ifølge en blogpost af Martin Ågerup (Cepos) i Potten i går ligger Ørestad Gymnasium på en ‘flot’ 117-plads blandt 139 danske gymnasier målt på undervisningseffekt, forenklet, hvor meget flytter det enkelte gymnasium den enkelte elev frem i forhold til udgangspunktet.

  Og ja, der er korrigeret for socioøkonomiske forhold…..

  Aber!

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. marts 2019 @ 15:21

 39. Man kan vist ikke være i tvivl om, at afkommet af iSlams/Fandens Tilbedere, er temmelig markant præsenteret på Ørestad Gymnasium og at Tilbederne selv åbenbart har en del at skulle have sagt, for som jeg læste på Document:
  “Ørestad Gymnasium, hvor næsten hver tredje elev er af fremmed herkomst, nyder at arrangere shariabesøg i moskeerne.”
  Lederen af den frekventerede moske er Saif Shah Muhammad, der på et FB-opslag proklamerer:
  ”Alle som studerer eller er bare lidt opmærksomme på reglerne i islamisk samfundsorden … vil forstå, at islam er en meget politisk religion. Enhver som siger, at religion er adskilt fra politik er en tåbe.”

  ……………………………..
  k.m. — 11. marts 2019 @ 09:27:

  Jeg undrede mig også, da jeg læste det på NJ, og tænkte hvordan han mon, med officiel IQ på 71 for Fandens syriske Tilbedere, vil kunne leve op til de mange regler der gælder for en slagter her til lands.
  Men OK, han kan jo sole sig så længe, som det tager Skat og Fødevarekontrollen at nå til endelige beslutninger og så starte op igen, under andet fag.

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. marts 2019 @ 16:44

 40. Kommentar by k.m. — 11. marts 2019 @ 09:27

  Der skal heller ikke meget til før man bliver frasorteret som dansk ingeniør på jobmarkedet. Når man først er ude, bliver man ikke lukket ind igen.

  Desuden må du vide at industriens evige råben på arbejdskraft mest handler om at signalere fremgang samt et ønske om billig udenlandsk arbejdskraft.

  Kommentar by Træt — 11. marts 2019 @ 17:03

 41. Var det ikke også den gamle afdankede og fedladne kommunist Per Clausen, der for et par år siden fastslog, at hædersmanden Dan Park selv var skyld i, at han blev overfaldet af noget venstreradikalt afskum?

  Jo, det var det.

  Pelle “AFA” Dragsted er formentlig nu til fest i BumZen på Nørrebro, hvor han fejrer “hændelsen” med sine kernevælgere…

  Kommentar by Revisoren — 11. marts 2019 @ 18:24

 42. Skipper er noget af det mest utiltalende arrogante og bedrevidende der findes, EL er Folketingets eneste fascistiske parti.

  Kommentar by LarsB — 11. marts 2019 @ 18:38

 43. @42 Kommentar by LarsB — 11. marts 2019 @ 18:38

  Enhedslisten er kommunister, det er lige et tak værre end fascister.

  Fascisterne lærte jo brugen af vold som politisk argumentationsmiddel fra kommunisterne.

  Kommentar by Allan — 11. marts 2019 @ 21:00

 44. Socialist-kommunister fødes ikke, men skabes via “den rette lære” i vores udd. system.
  Her lidt fra America.
  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-11/50-actual-college-courses-prove-americas-universities-are-training-students-become

  Kommentar by Iznogut — 12. marts 2019 @ 00:07

 45. Plørestad Gymnasium ligger som bekendt på lorteøen Amager.
  I øvrigt ikke langt fra kommunistfabrikken Danmarks Radio.

  Sælg Amager til svenskerne…

  Kommentar by Revisoren — 12. marts 2019 @ 19:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper