11. marts 2019

Ideologisk magtesløshed: 45 mistænkt radikaliserede er ‘forsvundet fra asylcentre og udrejsecentre’

Vi kan ikke ‘nægte danske statsborgere at komme tilbage til Danmark’, forklarede justitsministeren Søren Pape Poulsen for få uger siden, da Islamisk Stat-jihadister i lyset af den aktuelle situation i Syrien, gerne ville tilbage til Danmark. Vi kan ikke ’sætte folk i fængsel, som ikke har begået ulovligheder’, og der er ‘grænser for, hvad vi må i en retsstat’, kommenterer liberale Joachim B. Olsen nedenstående historie, og opsummerer utilsigtet nødvendigheden af en kulturel homogen nationalstat.

I praksis kan Danmark gør hvad vi finder nødvendigt, men uden politisk vilje er der naturligvis ingen vej. Enoch Powell sagde det så smukt til en partikongres i 1968: “Whatever the true interest of our country calls for is always possible.” En solohistorie fra Radio24syv.dk – 45 personer mistænkt for radikalisering er forsvundet.

“Næsten halvdelen af alle radikaliseringsmistænkte personer i asylsystemet er efterlyst af politiet, viser nye tal. Socialdemokratiet kalder justitsministeren og udlændingeministeren i samråd.

I alt er 45 personer, der er mistænkt for at være radikaliseret, forsvundet fra asylcentre og udrejsecentre. De pågældende er efterlyst af politiet.

Det viser nye tal fra Rigspolitiet, som Radio24syv har fået aktindsigt i.

… Radio24syv har tidligere beskrevet to sager om radikaliseringsmistænkte, der er forsvundet fra udrejsecenter Sjælsmark. Den ene havde skrevet IS og tegnet en detaljeret udgave af en AK-47 riffel på en væg på udrejsecentret, før han forsvandt.

(Enoch Powell, Conservative Party conference, 1968)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99351/trackback

38 Comments »

 1. Selv den mest udkogte spaghetti har mere fasthed i sig end Søren Pape Poulsens knyttede næve……hvornår fanden kan den klovn tage sig sammen til noget som helst ?

  Kommentar by kent — 11. marts 2019 @ 14:14

 2. #1

  Justitsministerens spindoktor er pakien Jakob Sheikh, der er personlig ven af Nagieb Khaja og adskillige Syrien-jihadister fra Danmark. Da han var hos Politiken skrev han lange artikler om, hvor gode IS-krigerne var til skolefodbold da de var mindre og var gode karakterer de fik i skolen. Det fik åbenbart ministeren til at hverve ham som jihadist-rådgiver.

  Justitsministerens anden nære mand er hans afrikanske kæreste, der er en dømt forbryder (spritbilist). Det skal måske understreges, at det udelukkende er tilfældigheder og held, der adskiller en spritbilist fra en børnemorder.

  Fejlen er slet ikke, at disse IS-migranter er forsvundet. Fejlen var, at de blev lukket ind. 45 IS-migranter er forsvundet – herregud, så får de ingen ydelser i det mindste. Tusindvis af IS-migranter er registrerede – med bopæl anvist foran danskere, betalt af danskere – hvor de modtager vantroskat. Danske ydelser overført til deres konto hver måned som undskyldning fra danske skatteydere over, at vi er her og som tak for, at de kom.

  Kommentar by Syrienblog — 11. marts 2019 @ 14:31

 3. Danske vælgere gør absolut ingenting, før det hele er så slemt og i opløsning, at de går fysisk løs på landsforrædderne. Og da har det været for sent i nogle årtier.

  Kommentar by BB — 11. marts 2019 @ 14:41

 4. Enoch Powells såkaldte “Rivers of Blood-tale” fra 1968 viser med al tydelighed, at ideen om at importere muslimer fra fjerne lande, ikke er en ny ide. Ej heller, at befolkningen tog stærk afstand fra projektet. Og det er heller ikke nyt, at såvel det politiske establishment med Premiereminister Edward Heath is spidsen og de toneangivne medier udskammede befolkningen – og Enoch Powell – på det groveste for at modsætte sig denne indvandring.

  Alle burde læse eller genlæse denne fantastiske tale, som i 1968 præcist beskrev de tragiske forhold, som Vesteuropa lider under i dag.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 11. marts 2019 @ 14:50

 5. Det er da rigtigt godt, at de er efterlyst!
  Men er det nu i overensstemmelse med internationale konventioner?

  Vi må vist have etableret en undersøgelseskommission.

  Kommentar by Bastardo — 11. marts 2019 @ 14:53

 6. De danske politikere opfører sig som børnehavebørn.
  Der altid skal spørge pædagogerne om lov, før de kan gøre noget.

  INTET KAN DE SELV!!!!

  Og så står de og belære os andre om, at vi skal lytte til de uansvarlige pædagoger
  Som aldrig kommer til, at lide under konsekvenserne af deres tossede ideologier.

  Kommentar by XXXXX — 11. marts 2019 @ 15:05

 7. Danmark kan fratage dem statsborgerskabet. Det er simpelt, hvis der er dobbelt statsborgerskab, så har de jo et andet at falde tilbage på.

  Hvis de ikke har et dobbelt statsborgerskab, kan Danmark stadig fratage terroristerne dansk statsborgerskab.
  I strid med diverse ligegyldige konventioner, javist, men ingen kommer efter Danmark andet end verbalt, who cares anyway.

  Andre lande, der har ratificeret disse bizarre konventioner, der kun har til formål at udskifte nationers etniske befolkninger med arabere og negre, fratager rask væk islams ungersvende deres enlige statsborgerskab. Uden problemer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. marts 2019 @ 15:11

 8. VKO har for lang tid siden opgivet at kæmpe for danskerne. De er gået helt i stå, og eksisterer kun i politik for deres egen skyld. I mere end 15 år har de fortsat befolkningsudskiftningen.

  Måske kan Pernille Vermund ændre på det – men kun hvis hun virkelig står fast på sine punkter. Og det gør hun næppe.

  Det eneste demokratiske alternativ bliver derefter Dansk Samling

  Hvis det også glipper, er der kun et oprør eller kup tilbage, såfremt landet skal forblive dansk i fremtiden også.

  Kommentar by Realisten — 11. marts 2019 @ 15:30

 9. De er ikke danske statsborgere mere. De har meldt sig til en fremmed magt vi er i krig med. De hører til Islamisk Stat- og der skal de dø.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. marts 2019 @ 15:30

 10. Trods hård retorik om arbejdsløse og sociale ydelser, er JBO stadigvæk bare en lige så stor hippierøv ligesom alle de andre.

  Kommentar by Flaskeposten — 11. marts 2019 @ 15:32

 11. Med propaganda og løgnekampagner kan man drive enhver befolkning ud i selvmorderisk og idiotisk vanvid. Det er blevet demonstreret i Sovjet, i Tyskland og i Sverige. De fleste borgere gider ikke selv gøre en indsats for at finde frem til sandheden, nej de vil hellere tage hagesmæk på og lade sig made af mediernes rødbrune journalister. Alt hvad man vælger at servere for dem guffer de i sig og sluger råt. Allerede i børnehaverne og skolerne mades de med rødfascistisk propaganda.

  Danskerne er næppe klogere end russerne, tyskerne og svenskerne. Både Venstres Pol Pot Lars, Social-akrobaterne, SF, de radikale og bøssepartiet osv. går ind for Merkels folkemorderiske Marokko-traktat. Men de får sikkert alligevel mange stemmer til det kommende valg. For den typiske vælger er lysten til at komme i den kogende varme sorte gryde uimodståelig.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. marts 2019 @ 16:02

 12. Altid svenske Magnus Ranstorp der kloger sig på Danmarks terrortrusler.
  Jeg gætter på det er en oliesheik der har købt verdens dyreste bil. Hvem ellers smider mere end 80 millioner ud på et køretøj, når verden er fuld af flygtninge fra muslimske borgerkrige ?

  Spændende at se hvem der samles som allierede i næste verdenskrig. Det lader til Saudi Arabien køber våben som aldrig før. Hvad pønser de på ?

  Kommentar by k.m. — 11. marts 2019 @ 16:03

 13. Realisten
  Dansk Samling og Stram Kurs samler begge underskrifter for at kunne opstille.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Opstillingsberettigede_partier

  Kommentar by Peter Buch — 11. marts 2019 @ 16:37

 14. Magnus Ranstorp??

  Kommentar by tp — 11. marts 2019 @ 16:38

 15. Der e´r vej ud af konventionerne, som bl.a. Bruno Erik Larsen har påpeget i JP:
  “”Juridisk kan Danmark godt melde sig ud af Menneskerettighedskonventionen”!
  Juraprofessor Mads Bryde Andersen(Berlingske Tidende2.3.2019).
  Derefter kan man tilføje en række forbehold og melde sig ind igen!”

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. marts 2019 @ 16:59

 16. tp
  Antallet af forsvundne radikaliserings-mistænkte er højt og bør give anledning til bekymring, vurderer terrorforsker Magnus Ranstorp fra Forsvarshøjskolen i Sverige.

  Kommentar by k. m. — 11. marts 2019 @ 16:59

 17. Er de gamle partiers politikere DYBT ÅNDSSVAGE, SKINGRENDE SINDSSYGE eller TOTALT KORRUPTE?

  Ja, det er de helt klart. Er det ikke meget tydeligt?

  De har tilsluttet sig en traktat som tilstræber statslig censur af alle medier, og som tilstræber at fylde og oversvømme Europa og Danmark med mindst 5OO millioner negre og arabere. Selv om de relativt få som er her, allerede har ført til mange ulykker, mange forbrydelser, flere sygdomme og mange store økonomiske og sociale problemer.

  Venstre som har smadret løs på sundhedsvæsnet i årevis, vil nu gå til valg på endnu en sundheds-“reform” der er endnu en svinestreg mod patienter og personale. Det er jo latterligt. Og mon ikke denne form for valgflæsk bliver gennemskuet.

  Socialdemokratiet vil gå til valg på bedre velfærd. Men først og fremmest vil de have meget mere indvandring. Og de vil stille tusindvis af boliger til gratis rådighed for migranterne. Hvordan skal der så blive råd til mere velfærd???

  De liberale og radikale vil gå til valg på co2 løgn og klima løgn, på mere “berigelse”, på mere EU og globalisering, og på hjælp til de stakkels undertrykte danske kvindesagskvinder. Støn suk.

  Venstre vil også nedrive tusindvis af lejligheder. De vil bruge milliarder af kroner på at rive dem ned, og på at sprede migranterne ud til hver en krog og plet i Danmark. I forvejen er der boligmangel i Danmark. Har Lars Ulykke fået solstik eller for mange fadøl?

  Venstre vil også afskaffe sundhedskortet. I stedet skal kontakten til læger og hospitaler mv. digitaliseres. Det vil igen koste milliarder, men pyt da med det. Om det nye IT-system vil virke? Ellen Thrane Nørby aner det ikke. Men der har jo været et utal af IT-skandaler, så een fra eller til er vel uden betydning.

  De konservative og Venstre vil gerne slippe nogle hundrede potentielle terrorister løs i Jylland, på Sjælland og Fyn. Sverige ønsker de ikke at lære noget af.

  Man kunne blive ved længe.

  Læs mere om det vanvid som Chrborg er ved at slippe løs på os. Se den korte avis, 24nyt.dk, snaphanen og black pigeon/you tube om Merkels Kalergi- og Marokko-planer.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. marts 2019 @ 17:22

 18. Japan læser konventionerne bogstaveligt og tager derfor kun under 20 flygtninge om året (mange fra Nordkorea, hvor der ikke er tvivl om forfølgelsen).

  Hvis Danmark læste konventionerne bogstaveligt, så havde vi heller intet flygtninge- og familiesammenføringsproblem.

  For eksempel er vi konventionsmæssigt ikke forpligtiget til at tage kriminelle, terrorister eller personer som vi selv afgør er et sikkerhedsproblem. Ej heller er vi forpligtiget til at tage krigsflygtninge fra områder, hvortil vi i forvejen yder nødhjælp eller udviklingshjælp (det står der faktisk at vi ikke er).

  Der er behov for en dansk debat om, hvorfor konventionerne er blevet fortolket som de er.

  Min teori er at venstreorienterede embedsmænd bevidst har rådgivet danske politikere forkert!!!!!!!

  Det forklarer også Marrakech aftalen samt den manglende anerkendelse af Holodomor (det Ukrainske folkemord) og det Armenske folkemord.

  Kommentar by Acharya Tuisto — 11. marts 2019 @ 17:50

 19. Før vi skyder på Pape burde vi måske spørge hvorfor politiet ikke har gjort noget? Jeg ved godt se mangle ressourcer og har været igennem en politi reform for ti år siden og må nøjes med at køre i Skoda og ikke kan få lov at afspadse 1:2….men alligevel?

  Kommentar by redneck — 11. marts 2019 @ 17:52

 20. #2
  Man skulle næsten tro, at nogen har godt fat om bollerne på justitsprutteren.
  At nogen har en klemme på ham.
  Man er ekstremt sårbar med en afvigende seksualitet.
  Bare spørg fremmede magters agenter.
  Blot en tanke.
  Det opridsede scenarie, virker jo helt sort.

  Kommentar by Knights Templar — 11. marts 2019 @ 18:07

 21. Gad vide hvilken undskyldning vores folkevalgte kommer med hvis det viser sig at det er en fælles aktion fra de “radikaliseredes” side og de slagter et par hundrede unge til en gadefest, en kirkeforsamling eller lignende?

  Kommentar by Santor — 11. marts 2019 @ 18:12

 22. Mon de har kigget efter i Johanne Stalin Nielsens kælder ude i millionvillaen i Valby?

  Kommentar by Revisoren — 11. marts 2019 @ 18:27

 23. Det danske Keystone Cops retsvæsen, en latterlig vist efterhånden.

  Kommentar by LarsB — 11. marts 2019 @ 18:35

 24. redneck 17:52
  Nu er det næppe p!kpanserne, der nærmest har afviklet sig selv.
  Men er politikerskabt.
  Så slår man også 2 fluer med eet smæk. Man får “afvæbnet” den del af samfundet (som det er sket med Cirkus-Mili) så islamificeringen og befolkningsudskiftningen kan foregå mere gnidningsfrit. Desuden frigøres midler, der kan omfordeles til landets nye “adel”.
  Hold kæææft, det må være vildt utilfredsstillende og krdeperligt for Bim&Bam, dagligt at skulle agere på de præmisser.
  Tror, jeg havde afleveret mit “badge ‘n piece” krimistyle med et slamm på chefens skrivebord.

  Kommentar by Knights Templar — 11. marts 2019 @ 18:56

 25. 45 mistænkt radikaliserede er ‘forsvundet fra asylcentre og udrejsecentre’ Fuck det, for det betyder intet i forhold til de ca. 80% af danskerne er til større fare for os og vores børn end de skide 45 islamister aka muslimer.

  Kommentar by Piphans — 11. marts 2019 @ 18:56

 26. De er nok taget til Århus for at blive – integreret i Århusmodellens antiradikaliseringprogram- med integration, mangfoldighed, og regnbuer-…..kan noget som helst overraskes i myndighedernes naivistiske forhold til islam? JP kan berettige noget om at man er blevet overrasket (Trosgodkendelsesmyndighederne) over en shia mooske,s tilknytning til Iran…..(Idiot naivisternes surprise, som enhver anden idiot kunne have forklaret dem). Når Vantro tro på rettroenes tillid og tror de bekymre sig om Deres love….men det er selvfølgelig hvad man kunne forvente, når man vil høre på hvorledes man vil gøre en krokodille til vegetar. Støt SIAD. God mandag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. marts 2019 @ 19:27

 27. Op til et valg, bliver vi sagesløse borgere bombarderet med de politiske partiers utopier om fremtidens Danmark.
  Ingen af partierne har sådan set noget at have det i, kun optællingen af stemmer på valgdagen har betydning.
  De klamrer sig med tænder og kløer til de lukrative job med lønninger de aldrig ville kunne oppebære i et privat erhvervsliv, de fleste uden erhvervs erfaring, og halvfærdige uddannelser i fag som ikke kan bruges til noget som helst.
  Vi bliver trukket rundt i manegen af en flok politiske opportunister, hvis lærdom ikke rækker længere en slagord fra den ungdoms politiske rugekasse.
  Vi er i sandhed godt hjulpne, Lemmingerne gør som de plejer, uden tanke om egen udslettelse.

  Kommentar by Finn A. Skov — 11. marts 2019 @ 20:21

 28. UMIDDELBART KAN DANMARK stadig virke som et velfungerende samfund. Husene, gaderne, bilerne og nogle af butikkerne, bankerne og posthu… øh.. bagerbutikkerne er der endnu. Men selv det mest umenneskelige og forrykte samfund kan virke tilforladeligt og velfungerende på overfladen.

  F.eks. kunne man færdes rundt i tyskland i l939 og få indtryk af en fornuftig og velfungerende samfundsorden. Men kansleren var ond og kugleskør og i fuld gang med at planlægge angrebskrige mod 12-14 andre lande. Demokratiet og retsikkerheden var afskaffet. Og tusinder af tyskere var allerede anbragt i kz-lejre. Mens andre tusinder blev sat til at bruge deres ungdom på krigsforberedelser og ulønnet slavearbejde. Det kom til at koste tyskerne dyrt at de stemte naivt og kortsynet.

  Trods det idylliske samfund, som turisterne og uvidende borgere så det, havde Tyskland kurs mod ragnarok. Og snart efter begyndte millioner af unge tyskere at miste liv og helbred ude ved fronterne. Lidt senere igen begyndte bomberne at falde over de tyske byer, som gengældelse for nazisternes bombninger af hollandske, belgiske, franske og engelske byer. Millioner af tyskere blev kvalt eller stegt levende under de ildstorme der opstod. Idyllen holdt altså ikke længe, men endte i gru og massedød.

  Det danske samfund kan også virke som et idyllisk og velfungerende samfund, hvis man ikke går i dybden med hvad der foregår under overfladen og bag de politiske og bureaukratiske kulisser. Men sandheden er at vi danskere har kurs mod en katastrofe af utrolige, uhyrlige og fantastiske dimensioner.

  Den tyske kansler er igen en person der har mistet jordforbindelsen, og som er skruppelløs i sit valg af metoder.

  Og vores egen regering og “opposition” viser igen og igen at det danske folks velfærd og fremtid rager dem en papand. De har udhulet vores demokrati og velfærd, og har solgt sig selv til Merkel, EU og Marokko-pagten. For dem er vi danskere kun stemmekvæg, malkekvæg og slagtekvæg. De er ifærd med at forære vores land, byer, skoler, boliger, kvinder, penge, velfærd, infrastruktur, sundhedsvæsen og kultur væk til migranter fra afrikanske og arabiske stater.

  Ganske vist anvender de fortielser, bortforklaringer og salami-metoder, men besættelsen og afrikaniseringen af Danmark skrider alligevel hurtigt frem. Og ytringsfriheden vil man forsøge at kvæle allerede i næste måned.

  Også flere andre lande i Europa er nu mål for Merkels “store humanistiske visioner”. Det er ikke uden grund at “gule veste” demonstrerer i 35 europæiske byer.

  Se black pigeon/you tube om Merkels migrant crisis og hendes Kalergi- og Marokkoplan. Læs Antony Beevors bøger om 2. verdenskrig. Og bøger som “Danmark ved en korsvej”/ “Stalinismens fascination”/ “Under halvmåne og hagekors”/ “Terror i Europa”… osv.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. marts 2019 @ 21:10

 29. Hos Snaphanen er der nu en artikel om “Matriarkatet – kvindernes Sverige”. En artikel der siger at de POLITISERENDE KVINDER er en farlig trussel mod alt med velstand, fred og civilisation.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. marts 2019 @ 21:23

 30. Det vil føre til at man skal bevæbne sig, og lurminere matriklen.
  Bare man ser et af disse svin, skal der handles og det uanset. (Med denne uansvarlige politik er løsningen DEM ELLER OS)

  Magen til Justitsminister har vi vidst aldrig haft før. ?

  Det vil absolut ikke forstyrre min nattesøvn, hvis de blive pløkket ved grænsen.

  Kommentar by Sindsro — 11. marts 2019 @ 21:44

 31. Hvad kan man forvente af politiets øverste chef, der har rygrad som en vandmand, og som politiker bare snakker og snakker, uden at der sker et klap.
  Selfølgelig skal vi da ikke have halvhjernerne hjem fra Syrien, lad dem få en lokal rettergang, der hvor de har udført deres grusomheder, eller hæng dem med det samme. Sådan noget menneskeligt affald har intet krav på fairnes eller retfærdighed.

  Mig bekendt, så skulle alle IS-krigere før de blev indrulleret hos Allas lystige svende, bevise deres værd, ved at dræbe en person. Er der så så meget at snakke om. De har valgt vejen, lad dem fuldføre gerningen, så de kan mærke konsekvensen.

  Vores justitsminister burde fyres, eller omplaceres til en stilling som opsynsmand i H.C.Ørsted parken, hvor han måske kan vise lidt handling, ved at svinge “kneblen.”

  Kommentar by der Adler — 11. marts 2019 @ 22:16

 32. De er ikke “danske”. De har meldt sig til en anden stat, Islamisk Stat, som Danmark er i krig med. De tilhører Islamisk Stat.
  De er ikke danske mere, hvis de nogensinde var danske.
  Lev og dø med jeres Islamisk Stat. Ikke vores ansvar.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. marts 2019 @ 23:35

 33. Kneppe-affaldet har fået statsborgerskab, men har givet Danmark fuck pingeren.
  Piss-pap-Pape Bøssen skulle arbejde benhårdt på, at retssystemet fratager dem dansk statsborgerskab og ikke forsvare Løkke-Fonden i hans anstrængelser for at terrorisere danskerne i eget land.

  Føj for satan og bare vent til The Donald kommer forbi. PAIN.

  Kommentar by Iznogut — 12. marts 2019 @ 00:15

 34. #31 der Adler, 100% enig mht. muhammed, men du tager fejl af Pape – hen er kun modtager, ikke giver.

  #2 Syriensblog: “herregud, så får de ingen ydelser i det mindste.” Er du sikker på det? Der findes utallige eksempler på, at muhammed har modtaget dine og mine skattepenge, selvom muhammed har skidt og pisset og brækket sig ud over vores regler.

  #8 Realisten: “Måske kan Pernille Vermund ændre på det – men kun hvis hun virkelig står fast på sine punkter. Og det gør hun næppe.”
  Næppe? Hvorfor? Hun havde sit på det tørre inden hun valgte at sprede ben og baller for Lars Seier Christensen, så hvad har hun at miste? Hvorfor denne mistro til en sej kælling, som ikke har vist nogen tegn på resignation eller ønsker om at være karrieresnylter? Hun er jo netop IKKE socialdemokratisk pamper som DF’erne.

  #12 k.m.: “Det lader til Saudi Arabien køber våben som aldrig før. Hvad pønser de på ?”
  At de ikke vil lade sig overrende af shia-Iran, med Rusland i ryggen?

  #22 Revisoren: “Mon de har kigget efter i Johanne Stalin Nielsens kælder ude i millionvillaen i Valby?”
  Nah, spild af tid. De Gode er altid gode på andres bekostning. De vil aldrig selv løbe risikoen for at blive konfronteret med den virkelighed, som de så brændende ønsker for andre.

  #26 Hr. Unna: “… men det er selvfølgelig hvad man kunne forvente, når man vil høre på hvorledes man vil gøre en krokodille til vegetar.”
  Nice one! Den vil jeg huske…

  #27 Hr. Skov: “Lemmingerne gør som de plejer, uden tanke om egen udslettelse.”
  Ahem… send en “venlig” tanke til Disney:
  https://www.youtube.com/watch?v=HeprAcjPX3c

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. marts 2019 @ 00:15

 35. Piss-Pap-Bøssen og Løkke-Fonden er ikke alene.

  https://voiceofeurope.com/2019/03/merkel-may-have-allowed-5000-war-criminal-migrants-into-germany/

  Kommentar by Iznogut — 12. marts 2019 @ 04:26

 36. @Knights Templar, 18:56
  Jeg ved ikke om politiet har afviklet sig selv? Jeg arbejder nær den lokale politistation og der fræser flotte biler frem og tilbage konstant.

  Man har også en tradition for at besøge mine børns skole flere gange om året. Som regel med to patruljevogne (der holder på bhvs parkeringsplads) og en-to MC’er…. en hel morgen for at checke om vi nu har husket at spænde børnene fast i bilen og fået kørekortet med.

  Bagefter kommer der altid et skriv ud fra skolelederen om den “store succes” og de “mange der fik en hilsen med hjem”.

  Hvis politiet har ressourcer til den slags har de vel også ressourcer til at fange rigtige kriminelle??? eller det er måske ikke så sjovt når de skyder igen?

  Kommentar by redneck — 12. marts 2019 @ 09:24

 37. #36
  Den omtalte afvæbning/ afvikling var (også) initieret af, at du ude omkring i landet ikke kan opdrive så meget som en landbetjent. Ligegyldigt hvor du henvender dig. Så er den lokale politistation lukket. Og er blevet forsynet med en postkasse til anmeldelser o.l. Og er man rigtig heldig, holder “stationen” åben 1 (EEN) TIME en gang om måneden. Hvis ikke dét er en afvikling!!?

  Kommentar by Knights Templar — 12. marts 2019 @ 10:38

 38. #36
  Ellers enig.
  SchallHolburg korpset bruger resourcerne helt håbløst. Hvis der er tid til den slags. Det er noget man kan hygge sig med i overflods tider. Sgu ikke når korpset klager over massivt overarbejde og en kæmpe uafviklet afspadseringspukkel.

  Kommentar by Knights Templar — 12. marts 2019 @ 10:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper