11. marts 2019

Whiskybæltets børn på vinterferie med 10K: “Spoiled children soon to fall / Freedom is the lie we live”

På min søns efterskole har flere tennissko til 4-5000 kroner, og nogle gange får jeg den tanke, at nutidens unge ville have godt af tvungen værnepligt, helst på en mudret kaserne i Vestjylland. Der er isoleret set intet galt i materielle goder, men det korrelerer desværre ofte med overfladiskhed, og total apati/antipati for det der har gjort Danmark til et velfungerende land. “Spoiled children soon to fall / Freedom is the lie we live” (Sebadoh, 1995)

Kommentar af Annette Heick set på BT.dk – Jeg er aldeles rystet – hva’ fa’en foregår der i whiskybæltet?

“I uge 7 havde diverse rejsebureauer lanceret skiferie til De Tre Dale for gymnasieklasser. Det er efterhånden tradition. Og alle kan i princippet melde sig, men særlig stor er tilslutningen fra gymnasier som Øregård, Ordrup, Rungsted og Herlufsholm. …

De unge (ned til 16 år) har sjældent under 10.000 kroner med i lommepenge. Og så er der altså også dem, der har brugt op mod 150.000 kroner!!

Det er dog mere reglen, at der bruges 2.000 kroner om dagen, og ja, der skal selvfølgelig købes mad, men så meget koster en pizza trods alt ikke. Næh, pengene bruges på sprut. Og prøv bare selv at dykke ned i Instagram. Man skal ikke lede længe for at finde ud af, at det er Dom Perignon, dyre flasker champagne, som fyres af i spandevis. Ikke billig vodka.

Mine veninder fortæller om 18-årige drenge, der starter dagen med at lægge 8.000 euro for at få et bord på den rigtige restaurant til frokost. Ja, du læste rigtigt. Jeg går klart ud fra, det ikke er penge, de selv har tjent. En af dem bor i Vedbæk og har familie, der er dybt involveret i LTF, og han havde sjovt nok kontanter med – apropos kontantløs snak! Han er kendt som en rød klud i hele området.”

Oploadet Kl. 21:56 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99369/trackback

28 Comments »

 1. Apropos møntkastende snothvalpe der råber luder efter ministre og sikkert også deres egen mor. Det er det samme, opdraget til ren dekadence. Det burde regne med hårdt markarbejde og møllehjuls lussinger i flere uger.

  Kommentar by Flaskeposten — 11. marts 2019 @ 22:18

 2. Ja, så fik vi endnu engang bekræftet, at Annette Heick er en stor sensationslysten idiot! – For såvidt ikke underligt når man tænker på de to hjernedøde, ligegyldige, pop-idioter som har opfostret hende, sic!

  Kommentar by T. Flodur — 11. marts 2019 @ 22:18

 3. Så er det godt min bank (Jyske Bank) ikke vil tage 1000kroner sedler mere….

  Kommentar by redneck — 11. marts 2019 @ 22:47

 4. Det tyder på, at forældrene til unge, med et så uforbeholdent forbrug af penge, har valgt, at købe sig fri, for det ansvar, der alene er deres, udi det møjsommelige arbejde med, at forme sit afkom fra forlangende, opmærksomhedskrævende børneegoister (som langt de fleste har en periode med) til personer der som voksne magter, at tage ansvar for eget liv. Jeg mener det er et kæmpe svigt af børnene, som både børnene og mange andre og kommer til at lide under, alt mens forældrene end ikke strejfes af tanken om egne fejltrin, da de fortsat KUN har egne interesser og bekvemmelighed som barometer for livets fuldbårenhed.

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. marts 2019 @ 22:49

 5. Tennis-sko til 4-5OOO kr. Det er jo helt til grin. Der er ikke kvalitet i skoene for det beløb. Og skoene er vel fabrikeret i Kina eller Indien og købt hjem for 1OO eller 2OO kr. pr. par. Men der er nok brugt mange penge på at opreklamere mærket. Men det bliver skoene jo ikke bedre af.

  Hvad spiritus forbruget angår, er det en barsk kendsgerning at ret mange unge drikker så meget (og evt. supplerer det med hash eller hård narko), at de tager alvorlig skade på deres forstand. Hvorefter resten af deres liv er mere eller mindre ødelagt.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. marts 2019 @ 23:38

 6. 8OOO euro for at få et bord på en restaurant? Er det en troværdig BT-oplysning, eller er der tale om opdigt og overdrivelser, for at gøre artiklen mere interessant? Det lyder lidt som billig sensations-journalistik.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. marts 2019 @ 23:45

 7. Værnepligt gør drenge til mænd. Kneppe-affaldet holder ikke i længden.

  Kommentar by Iznogut — 12. marts 2019 @ 00:10

 8. Det er nok rart og behageligt at de fleste har så mange penge at de kan give deres kære pæne beløb i lommepenge. Men kan det opveje at tusinder af unge og ældre danskere, og flere og flere, bliver ofre for de gamle partiers og mediers nedbrydning af sikkerheden på gader og veje, i skoler, i busser, på togstationer, i hjemmet og mange andre steder. Hvad hjælper det med dyre sko, hvis ens søn eller datter, bror eller søster, kone eller kæreste, far eller mor bliver overfaldet, lemlæstet eller myrdet. Eller bliver alvorligt skadet fordi sundhedsvæsnet er forringet af besparelser og nedskæringer m.m. (læs f.eks. artiklen “Nitten døde drenge og sytten døde piger”)

  Det er ikke noget teoretisk det handler om. Mange af politikerne og journalisterne har blod på hænderne. Tusinder og atter tusinder af danskere er omkommet eller har fået deres liv forringet og ødelagt pga. politiske tosserier og svinestreger.

  Kommentar by Bent Nielsen — 12. marts 2019 @ 00:13

 9. Dhimmiradioens tro følgesvende i fuldt flor.

  Kommentar by Nielsen — 12. marts 2019 @ 00:40

 10. Who gives a shit …..

  Kommentar by Henrik Gøtke — 12. marts 2019 @ 00:46

 11. De får en brat opvågnen en dag.
  Der er sgu nærmest noget slutsceneparty fra “Der untergang” over scenariet.

  Kommentar by Knights Templar — 12. marts 2019 @ 04:13

 12. Et job for skat.
  Nåh, det er vel bare multi olie millionær børn fra Saudiarabien på uddannelse i Danmark. Eget fly til at komme hjem i weekenden. Restaurant besøg på Michelin med stjerner på for at få myrer i brændt hør.

  Kommentar by p — 12. marts 2019 @ 05:38

 13. Kontanter er som regel sorte penge

  Kommentar by BB — 12. marts 2019 @ 06:44

 14. wa faaan er der galt med en hyggebajer?, og så lidt billigt selvlavet guitarmusik….:-). Dom Perpignon. De sgu forkællede. De skal ud i naturen med mindst 5 km til nærmeste 7-11. :-) :-). Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. marts 2019 @ 06:58

 15. 8 Bent Nielsen.

  Hvis de “unge”, der strør disse sedler om sig, er medlemmer af LTF (den muslimske bande Loyal to Familia, som omtales i indlægget), så kommer pengene jo direkte fra hjemmerøverier (drab på de ældre), afpresning (af forretningsdrivende skatteydere, de midaldrende) og narkohandel (ødelæggelse af den unge generations helbred).
  Sammen staver det ordene: drypvist folkemord.

  Kommentar by Sådan er det jo — 12. marts 2019 @ 08:22

 16. Apropos

  https://ekstrabladet.dk/112/medie-faengslede-ltfere-modtog-23-millioner-paa-et-aar/7550632

  Kommentar by p — 12. marts 2019 @ 09:46

 17. Jeg har mødt sådan nogle rige udenlandsdanskere rundt omkring i verden. De har ikke en skid til over for Danmark – før de bliver gamle og syge. Så er de allesammen hjemme igen

  Kommentar by BB — 12. marts 2019 @ 10:41

 18. De er også nogle ubehagelige mennesker at få ind som kunder i taxien, disse forkælede snothvalpe fra whiskybæltet.

  De sidder og taler om hvorvidt de skal have et bord til 2 eller 3000 kr på Hive eller Arch, lige efter at de har brokket sig over at taxameteret har været tændt i de sidste 3 minutter af de 7 jeg har ventet på at de for nosset sig sammen til at komme ud.

  Kommentar by Træt — 12. marts 2019 @ 11:07

 19. De er vel ikke allesammen ligeglade med Danmark. Men når de kommer hjem igen, vil de nok opdage at Danmark, eller rettere politikerne og systemet, er ret ligeglade med dem og alle andre danskere. Danmark har jo forandret sig meget i negativ retning, i de sidste 15-2O år. Og sundhedsvæsnet er slet ikke hvad det har været. Bl.a vrimler det med falske læger/uuddannede læger/uduelige læger fra diverse lande i Mellemøsten og Afrika. Og utallige nedskæringer og besparelser, lukninger og forringelser har ført til at der mangler stuer, så patienterne stuves sammen på gangene eller opbevares i vaskerum, kælderrum og depotrum. Og Sundhedsstyrelsen og “Patientsikkerhed” er narresutter der sylter klager og hastesager i årevis.

  Kommentar by Bent Nielsen — 12. marts 2019 @ 11:17

 20. Hvad fanden rager det soen Annette Heick hvad ungerne får i lomme penge, for mig er det sku vigtigere at det er tosser som Annette Heick der har været med til at smadre mit land.

  Kommentar by Piphans — 12. marts 2019 @ 12:30

 21. Undskyld min uvidenhed mht. Annette Heick. Hvordan har hun været med til at skade Danmark, hvis hun har det? Er der ikke mange der har været langt, langt værre?

  Kommentar by tp — 12. marts 2019 @ 13:15

 22. Alle unge mænd har godt af en tur i trøjen.

  Kommentar by Popeye — 12. marts 2019 @ 16:20

 23. Indtil for et års tid siden boede Anette Heick med mand og børn lige uden for Malmø ovre i kalifatet Sverige.

  Da børnene nåede skolealderen blev multikultihelvedet lige pludselig lidt for spændende for familien Heick.
  De flygtede derfor hjem til whiskybæltet i Nordsjælland, hvor børnene kan gå i en kridhvid privatskole.

  Bortset fra det, så er Anette-tøzen sgu lidt af en MILF.

  Jeg ku’ godt…

  Kommentar by Revisoren — 12. marts 2019 @ 18:29

 24. Åh det sædvanlige rigmandsbashing. Det er muligt, at der er en lille fjer i de fem høns. Det er små ligegyldige detaljer i det store billede.

  Kommentar by Uno — 12. marts 2019 @ 20:48

 25. At kalde hende en so er at gå LANGT overstregen.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 13. marts 2019 @ 08:57

 26. Løsningen må være flere asyl- og udrejsecentre og generelt flere asylansøgere, hvor de rige bor, så de ikke kan købe sig fri.

  Kommentar by Holger_Danske — 13. marts 2019 @ 12:35

 27. Min søn gik på en folkeskole hvor forældrene ville diskutere om 1000 kr i lommepenge om måneden var ok.
  Der blev helt stille da jeg sagde, at min søn ingen lommepenge fik, men at jeg betalte alle hans aktiviteter og så havde han fået en avisrute.

  Kommentar by mb — 13. marts 2019 @ 12:39

 28. @25
  Du har ret Britta, og derfor vil jeg gerne give en uforbeholden undskyldning til alle vores dejlige grisebasser for at misbruge dem.

  Kommentar by Piphans — 14. marts 2019 @ 00:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper