13. marts 2019

Far om datter, der konverterede til Islam: “Hun har altid været fars pige. Men det hele stoppede bare.”

Berlingske har talt med ‘Lars’, hvis datter konverterede til Islam, blev gift med Islamisk Stat-jihadist, og nu lever med sine to børn i en islamistisk højborg i Pakistan. Han vil have sin datter retsforfulgt i Danmark, og børnebørnene hjem.

En lang historie, som illustrerer at Islam ikke bare er en religion som alle andre. Det er ikke bare et opgør med danskheden, men reelt et opgør med vestlig civilisation. Fra Berlingske – Lars’ to danske børnebørn bor hos islamister i et af verdens farligste områder – deres radikaliserede mor vil ikke hjem (kræver login).

“Ditte er etnisk dansker og opvokset i en provinsby i Danmark. Børnene er født her. Deres far, Hammad, som er vokset op i Storkøbenhavn, er ifølge Berlingskes oplysninger dræbt i et angreb. Han drog angiveligt ud som jihadist – for anden gang – i sommeren 2017 og tog sin familie med. …

Dittes opvækst var som så mange andre børns i 90ernes Danmark: far, mor og to børn. Ditte gik til ridning og drømte om at blive fotomodel eller frisør. Forældrene blev skilt, da hun var fem år gammel. Efterfølgende boede hun hos sin mor, men kom fast hos Lars.

… noget skete, og Lars kan ikke forklare hvad. Han husker, at han fik en SMS fra sin datter, da hun var 15 år gammel: ‘Far, nu må du ikke blive sur,’ indledte hun sin besked.

Ditte var konverteret til islam, oplyste hun, og ønskede at gå med traditionel islamisk påklædning, der dækkede alt undtagen ansigtet. Lars var forstående over for Dittes konvertering. Hvis det var det, hun ville, så var det fint, men hun skulle tænke sig godt om, sagde han til hende. Indvendigt var han mindre forstående.

Det var tydeligt at mærke forandringen. Ditte ville for eksempel ikke være i samme rum som Lars’ hunde, ligesom hun insisterede på at bære islamisk påklædning til familiefester, hvis der var mænd til stede. …

Efter sine to forliste islamiske ægteskaber blev Ditte kontaktet af Hammad med henblik på et nyt giftermål. Hammad var tre år ældre end Ditte, boede sammen med sine forældre, der kom fra Pakistan, men var selv født og opvokset i Danmark. …

Ditte og Hammad havde kun kendt hinanden ganske kort tid, før de i slutningen af 2014 blev gift. Ingen familiemedlemmer var med til brylluppet.

(Bataclan, Boulevard Voltaire, Paris, 13. november 2015)

Egentlig troede Lars i tiden efter, at Ditte og Hammad havde forandret sig til det bedre. Når han fik besøg af sin datter, svigersøn og barnebarn, tænkte han, at de levede et stille familieliv. Lars anså Hammad for at være en sød, ung mand, og han forelskede sig hovedkulds i sit barnebarn, Amina.

Men da en gruppe islamister i november 2015 dræbte 130 koncertgængere på spillestedet Bataclan i Paris, ringede Lars alligevel til Ditte. Han havde behov for, at hun skulle tage afstand fra angrebet: ‘Du skal sige til mig lige nu, at det ikke er noget, du går ind for.’

Men Ditte ville ikke sige, det var forkert.

‘Hun skulle først høre fredagsbønnen, inden hun kunne tage stilling til det,’ siger Lars…

‘Der var noget, der stoppede. Hun har altid været fars pige. Men det hele stoppede bare.’

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99411/trackback

48 Comments »

 1. Gad vide, om “Lars” har forstået, at det er danske politikere, der har taget hans ungdomsforvirrede datter fra ham?

  Kommentar by BB — 13. marts 2019 @ 17:29

 2. Fejlen var at han var for eftergivende og forstående. Ditte havde brug for faste rammer. Det fik hun i islam. Absurd faste rammer.
  Danske forældre bør forstå, at det er deres pligt at indprente vestlig og dansk kultur og værdier i deres børn, for at vort samfund kan overleve. Problemet er, at det lærte de heller ikke selv.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 13. marts 2019 @ 17:56

 3. Islam er organiseret idioti.

  Kommentar by Anonym — 13. marts 2019 @ 18:14

 4. Islam er en af de bedste kontrolmekanismer. Tror det hjælper lidt hvis ofrene er lavere begavet. Den eneste kontrolmekanisme (læs hjernevask) der er bedre er den videnskabligt udviklede af slagsen som vestlige mennesker er blevet udsat for.

  Kommentar by Jake Sorensen — 13. marts 2019 @ 18:22

 5. Et “æresdrab” havde sparet den stakkels far for manger sorger

  Kommentar by Træt — 13. marts 2019 @ 18:22

 6. Når en SKILSMISSE splitter en familie, går det som regel ret hårdt ud over børnene. Lars blev kørt ud på et sidespor, for selvom Ditte kom på besøg, var Lars jo fraværende det meste af tiden. Hvad radikal og kommunistisk familiepolitik og skilsmisse-propaganda og skilsmisse-lovgivning/bureaukratisk idioti, svindel og svineri har påført tusinder af mere eller mindre rodløse og/eller faderløse børn af afsavn, sorg og stress er ikke småting. Og aldrig før i verdenshistorien har mænd været behandlet så nedgørende, så nedladende, så hånligt, så ydmygende, så sjofelt, råddent og fascistisk, som efter at de røde feminister og de radikale kvindesagskvinder kom i stort flertal i familie-, skilsmisse- og børneværns-BUREAUKRATIERNE.

  At være noget godt for sine børn er svært, når man som mand er skubbet til side af et ondsindet system der ikke lytter til børnene, og som diskriminerer mændene og gør dem retsløse.

  Disse bureaukratier er kendetegnet ved iskold kynisme og dyb foragt for familier, mænd og børn. Sagsbehandlingen er så skør, pervers og langsommelig at man tror det er løgn.

  Men da pressen og DR mv. altid fortier eller manipulerer omkring emnet, har kun de færreste gennemskuet hvor råddent og umenneskeligt systemet er.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. marts 2019 @ 18:30

 7. Kan godt forstå at han er ked. Og har et håb med ham, men det er sent, hun er nok tabt.
  Og børnebørnene er yallahunger, og det bliver de ved med at være. Måske hvis han slår yallahfar ihjel? Men hun er stadig tabt..
  Hold jeres børn langt væk fra yallah. Og stoffer. Og kriminelle, de bliver tabt. Om I så skal rejse til den anden ende af landet.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. marts 2019 @ 18:30

 8. Ok yallahfar er slået ihjel et eller andet yallahsted, fint nok.Så er han i det mindste af vejen.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. marts 2019 @ 18:33

 9. Rettet tekst:

  Når en SKILSMISSE splitter en familie, går det som regel ret hårdt ud over børnene. Lars blev kørt ud på et sidespor, for selvom Ditte kom på besøg, var Lars jo fraværende det meste af tiden. Hvad kommunistisk familiepolitik, skilsmisse-propaganda og skilsmisse-lovgivning samt bureaukratisk idioti, svindel og svineri……. har påført skilsmisse- børn af afsavn, sorg og stress er ikke småting. Og aldrig før i verdenshistorien har mænd været behandlet så nedgørende, så nedladende, så hånligt, så ydmygende, så sjofelt, råddent og fascistisk, som efter at de røde feminister og de radikale kvindesagskvinder kom i stort flertal i familie-, skilsmisse- og børneværns-BUREAUKRATIERNE.

  At være noget godt for sine børn er svært, når man som mand er skubbet til side af et ondsindet system der ikke lytter til børnene, og som diskriminerer mændene og gør dem retsløse.

  Disse bureaukratier er kendetegnet ved iskold kynisme og dyb foragt for familier, mænd og børn. Sagsbehandlingen er så fladpandet, pervers og langsommelig at man tror det er løgn.

  Men da pressen og DR mv. altid fortier eller manipulerer omkring emnet, har kun de færreste gennemskuet hvor råddent og umenneskeligt systemet er.

  Se også BB’s indlæg nr. 1.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. marts 2019 @ 18:54

 10. Hun kan blive i Syrien

  Kommentar by Winged Hussar — 13. marts 2019 @ 18:58

 11. Af alle muslimer med rødder i samtlige muslimske shitholes (og der er ganske mange) er paki-perkerne dog de værste. Shuabi Khan fx.

  Glimrende, at Hammad-perkeren er død i Syrien. Og endnu bedre, at perkerkvinden Ditte med sine to perkerbørn agter at blive i Syrien. Jo færre i Danmark desto bedre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. marts 2019 @ 19:08

 12. Det er jo langt fra de eneste. Hvorfor har man ikke advaret? Hvor har kirken været henne? Hele dette hav af ofre for denne modbydelige – usekulære diktatorreligion (med dens førerprofet)…..hvor har det medmenneskelige ansvar været henne, hos dem som burde advare imod denne modbydelighed. Der er fuldstændigt fyldt op historie og samtidsmæssigt på denne modbydelige religions gerninger og menneskelige ofre…….Og der er alle tydelige teorier som i praksis er virkelighed, som fremviser denne ækelhed , fra både koran og hadith…..men hvis man totalt fatalt ikke vil give denne modbydelige religion det rettelige ansvar, så kan det selvfølgelig ikke gå anderledes til med den katastrofe der venter forude, fordi de ansvarlige hellere vil putte hovedet i busken og lade Deres eftertids medmennesker i stikken……Det er modbydeligt at være vidne til, men intet ækelt fra Islam kan nogensinde overraske mig mere. Derfor Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. marts 2019 @ 19:16

 13. Endnu en af de personlige tragedier der ALTID følger i halen på islam.

  Kommentar by Santor — 13. marts 2019 @ 19:37

 14. Det bedste han kan gøre, er at erkende at hun er død for ham. Hun har jo fravalgt ham og hans kultur så eftertryggeligt som det overhovedet kan lade sig gøre.
  Der er ingen grund til at han spekulerer sig ihjel over hvad han gjorde galt, hvad han kunne have gjort eller hvad han kan gøre. Det bedste han kan gøre er at anse hende for død.

  Kommentar by Gregers — 13. marts 2019 @ 19:48

 15. # 11 KL. 19.16…. Ja, folkekirken burde have advaret. Men den er jo blevet infiltreret og stort set overtaget af feminister, kommunister og pladderhumanister, så den kan vi ikke regne med mere. Og partierne og massemedierne domineres af pampere, feminister, skolepiger, skoledrenge, marxister og nihilister.

  DET STORE FOTO illustrerer jo glimrende hvilke blodtørstige galninge de importerede islamister er. Fredelige og sagesløse koncertgæster skudt ned med maskinpistoler, til “ære for islamismen”. Eller “fordi” de var kristne, “urene” eller “vantro”. Her gik vanvid og ondskab virkelig op i en “højere” enhed.

  Nedslagtningen eller blodbadet var så takken for at de “hellige” krigere var bevilget asyl, gratis boliger og livslang forsørgelse af Frankrig.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. marts 2019 @ 20:02

 16. FOTOET AF BLODBADET er nok værd at tænke nærmere over, nu hvor V, K, S og SF osv. har sagt jatak til meget mere indvandring, plus statscensur. (Marokko-traktaten)

  Og hvor Pape fra K har sagt ja til at lade snesevis af terrorister og “hellige” krigere fra Syrien flytte til Danmark.

  Inden længe kan nedslagtningen af danskerne også tage fart. Det drypvise folkemord á lá Sverige kan snart begynde.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. marts 2019 @ 20:34

 17. Det allermest sørgelige er, at da Ditte blev voksen formentlig noget senere end i 2001, da burde indvandringen være stoppet og vendt til udvandring af personer, som aldrig skulle have været lukket ind.

  Desværre er der et større politisk parti, som har svigtet fælt.

  Kommentar by T. H. — 13. marts 2019 @ 20:34

 18. Hun sidder i Pakistan eller Afghanistan, ikke Syrien. Manden døde i kamp for “en al-Qaeda-relateret gruppe”, så jeg tror nærmere han døde i kamp for Taliban – han var selv pakistaner.

  Kommentar by Henrik — 13. marts 2019 @ 21:36

 19. Vildsvinehegnet er blot en start.
  Politikere, der ofte er hvad jeg generelt vil karakterisere som aldeles uansvarlige, har blandt andet på grund af absurd naivitet hos almindelige mennesker, fået stor magt.
  Denne magt formår de sjældent at styre.
  https://www.youtube.com/watch?v=pz2kDlmHbRQ

  Kommentar by Peter Buch — 13. marts 2019 @ 21:38

 20. Det er da ok at tage i mod børnene og give dem en god kristen opdragelse. Der er dog et stort MEN.

  Det gælder KUN hvis Børnene er under 6år.

  Hvis de er over 6år er de for Islamiserede, så selv ikke Jehovas Vidner eller Pinsebevægelsen kan klare opgaven.
  Her er det bedst at kastrere dem så de ikke laver ulykker.

  Vi har jo set at Børnene bliver Hårde muslimer, Jihadistiske Halshuggere, der skære hovederne af dukker, endsige trykker på udløseren til bortsprængning af tilfangetagne krigsfanger.
  Dette er set mange steder.

  Så denne far har forhåbentlig sagt farvel til sin datter til evig tid.
  Det er klogets at sige det samme til Ynglen.
  Skadedyrets gener er i dem, og videre frem kam man derefter ikke stole på dem.

  Chancen rimelig for genoprettelse, for de børn under 6år.

  Alt hvad der lugter af Islam skal fjernes.

  Kommentar by Sindsro — 13. marts 2019 @ 21:48

 21. -> Korrekt Henrik. Hun kom aldrig til Syrien, og er nu i Pakistan.

  Kommentar by Kim Møller — 13. marts 2019 @ 21:50

 22. Mange vælgere og borgere forstår ikke at Danmark er et truet land, og danskerne et truet folk. Men hvordan skulle de også kunne det, hvis de ikke læser net-aviserne, men nøjes med papiraviserne, DR og TV. Som året rundt narrer og vildleder dem med et utal af løgne, fortielser og halve/kvarte sandheder.

  Når selv hjemmerøverier, voldtægter, terror og mord skjules og forties som i England, Frankrig, Tyskland og Sverige, kan det jo vare længe før en befolkning opdager i hvilket omfang politikerne og journalisterne snigløberer og forråder dem.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. marts 2019 @ 21:58

 23. 1.
  Gad vide, om “Lars” har forstået, at det er danske politikere, der har taget hans ungdomsforvirrede datter fra ham?
  BB

  For det første er politikerne den indirekte årsag hvad angå kulturberigelsen.
  For det andet er det forældrenes ansvar at opdrage deres børn til at undgå skadedyrene.
  Og det uanset om de er skilt eller ej.
  Faderen og Moderen har det overordnede ansvar i dette tilfælde.
  Faderen skulle have skredet ind da han fik SMS’en, for tøsen var ikke myndig.

  Kommentar by Sindsro — 13. marts 2019 @ 22:08

 24. Det er en ting man som far eller mor må se i øjnene, vores børn kan få den fabelagtige ide at begynde at tage stoffer og blive kriminelle eller blive forført af ekstreme religioner og sekter og hvis tilfældet er som i denne artikel, så må man med tårer i øjnene sige “håber du kommer på bedre tanker en dag, indtil da, farvel og held og lykke”. Uhyggelig artikel.

  Kommentar by Flaskeposten — 13. marts 2019 @ 22:44

 25. “Det er forældrenes ansvar”. Javel, javel, i princippet er det selvfølgelig. Men når systemet splitter familien, statsopdrager børnene, fylder dem med propaganda i skoler og institutioner, med politistats-metoder adskiller dem fra far eller mor eller begge, hvad så??

  “Politikerne har kun det indirekte ansvar”. Er det nu hele sandheden? Kan politik ikke blive så hensynsløs, skruppelløs, forbryderisk og forræderisk, at den bærer det direkte ansvar for at traditionerne, familieværdierne og civilisationen bryder sammen?

  Se hvad der skete i de lande hvor kommunisterne, fascisterne, nazisterne og islamisterne kom til magten. Det var ikke meget den enkelte familie eller forælder kunne stille op mod systemet. Kun hvor der er sammenhold mellem mange, er der mulighed for at protestere effektivt. (se de gule veste i Paris og Berlin som nok får Macron og Merkel afsat hen ad vejen)

  Læs iøvrigt netaviserne og black pigeon om hvordan EU, Merkel og godhedsindustrierne er ved at nedbryde Europas økonomier, demokratier, velfærd, fred og sikkerhed.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. marts 2019 @ 23:12

 26. Sikkert en pæn og nobel, venstreorienteret eller kulturradikal far. Godt inficeret med ånden fra 68, og dens laissez-faire holdning eller mangel på holdning. “Hvad synes du selv du skal lære i skolen”, “hvad synes du selv du skal tro på”, “hvilken religion synes du selv du skal tilhøre”. “Alle religioner er lige gode”. “Alle kulturer er lige gode”. Når forældrene er holdningsløse kulturrelativister, får børnene ikke den ballast der skal til for at undgå at blive offer for ondsindede ideologier.

  Kommentar by JC — 14. marts 2019 @ 00:26

 27. Michael Unna — 13. marts 2019 @ 19:16 :
  Jeg er meget enig med dig.

  Og denne gang også med begge Sindsro´s kommentarer.

  Men jeg mener ikke, at Ole Jensen kan skyde al skylden på, at der føres en forkert familiepolitik over for fraskilte fædre, for allerede inden det kommer til skilsmisse / retslige afgørelser, har man været to om at få barnet og to om at få et ægteskab til at fungere/tage hånd om tingene i tide, i og med den givne udvikling. Er man i mod den pågående udvikling, må men kæmpe mod den, mens den er under udvikling. Og man må da formode, at man har udvalgt sin ægtefælle/kæreste i en ånd af fælles forståelse og dermed kunne snakke sig til rette om hvordan man fortsat indretter sig med hinanden/inden det går helt galt, kommer til fælles enighed om, hvordan man i fællesskab kan udføre sin fælles forældrepligt for barnet til trods for, partneren udvikler sig i en uønsket retning. Lige som man må sikre sit under hensyn til hvad der er i udvikling, mens man kæmper mod udviklingen. Præcis som, at et forældrepar i dag må være opmærksom på udviklingen både i forhold til børn/ægteskab og i samfundet som helhed og agere derefter.
  – resultatet er f.eks. i dag, hvis man sløser med dette, at man kan miste sit barn/ægtefælle til tidens udvikling: iSlammets stigende dominans. Vi her, ER blevet så kloge, at vi reagere på det, men vi ser jo gang på gang, hvad der sker, når folk er naive/passive over for udviklingen: De vågnede for sent, kan intet gøre, men er måske blevet mere obs på, at livet/udviklingen kræver en aktiv ageren MENS tid er.
  Jeg UNDERSTREGER, at dette gælder såvel mænd som kvinder OG at der intet personligt ligger i det.
  Vi kan ikke bygge vores fælles kamp på individuelle men af tidens udvikling, men vi som kan se den røde tråd gennem udviklingen, skal kæmpe sammen om at få tråden stoppet og så reparere på skaderne derefter.

  Endnu kortere: Jeg skulle have repareret det gamle vandrør for længe siden. Nu fosser vandet ud. Nu må jeg stoppe vandet, inden jeg kan får repareret vandrøret.

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. marts 2019 @ 01:28

 28. Hvis man skulle være så hårdt angrebet af terrororgannisationen dødskulten islam at ens barn affilierer sig med den, er der desværre kun én ting at gøre nemlig at slå hånden af dem. Når et barn er både kønsmodent og tilsyneladende selvrådende er det yderst vanskeligt at påvirke det med sund fornudt, især da hvis man selv er lidt naiv.
  Synd at det skal koste Lars hans datter før han får øjnene op for islams ondskab. Men som allerede nævnt, kan han først og fremmest takke politikerne som tror de styrer landet men forærer det væk via simpel stupiditet og vores penge og ejendom.

  Kommentar by Nielsen — 14. marts 2019 @ 02:17

 29. Kneppe-affaldet hygger sig og danske politikere tjener kassen på knæfald.
  Løkke-Fonden bugner af velstand.

  Kommentar by Iznogut — 14. marts 2019 @ 02:50

 30. Jeg vil råde faderen til at flytte og få adressebeskyttelse. Og så iøvrigt få lavet testamente, så datteren arver så lidt som muligt, selv om hun iflg. islam som kvinde kun arver halvt i forhold til en mand. Dette kan dog sikkert ikke skrives ind i et dansk testamente, selv om det ville være konsekvent retfærdigt for datteren.

  Kommentar by HP — 14. marts 2019 @ 07:06

 31. Det var jo der skete med de to naive pigebørn, der tog til Marokko….mener man på et link i DDF kan finde…et eksembel på Deres skæbne…hvilket fremviser modbydeligheden i den værste skuffe. Støt SIAD. Trods alt. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. marts 2019 @ 08:04

 32. Hvis man ikke er en far, kan man ikke have en datter.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. marts 2019 @ 09:06

 33. FRU CARSTENS MENER en masse, og er fuld af teorier og ord. Hun har forstået at invasionen, besættelsen og afrikaniseringen af Danmark er en frygtelig trussel mod danskerne, og det er fint nok. Især hvis hun vil holde op med at citere islamisterne så kejtet at det lyder som propaganda for islamismen. Men når det drejer sig om familiefjendsk og mandsfjendsk politik, som den udøves af familiebureaukraterne, har fru Carstens ikke forstået ret meget. Nærmest ingenting. Hun tror det bare er et spørgsmål om at forældre skal blive mere fornuftige, men er blind og døv overfor den omfattende manipulation, udnyttelse og undertrykkelse af familier, forældre og børn som foregår.

  Hun kender tilsyneladende intet til hvordan disse bureaukratier fungerer. Men her kommer man ikke langt med gætterier eller naive og autoritetstro fantasier og forestillinger. Familiepolitikken er langt hen ad vejen kommunistisk og rabiat feministisk, men selvom det har været bragt frem i debatterne flere gange, ignorerer fru Carstens denne påstand. Og det fællesskab indenfor en familie som fruen fabler om, kan jo blive slået fuldstændig i stykker, hvis bare een af de voksne hellere vil have konflikt, og vil bruge børnene som våben mod den anden forælder, i langt de fleste tilfælde manden. Oveni kommer så de bureaukratiske systemer som i tusindvis af tilfælde, med svindel og perverse metoder, har medvirket til at forværre familiens og børnenes situation.

  Fru Carsten bør holde sig til ting hun har forstand på. Hendes belæringer af andre gør ingen gavn, hvis de er baseret på uvidenhed.

  “ikke bygge vores fælles kamp på individuelle men af tidens udvikling, men” giver ikke megen mening. Hvad er det damen forsøger at udtrykke??

  Kommentar by Ole Jensen — 14. marts 2019 @ 09:24

 34. …har medvirket til at forværre familiernes og børnenes situation.

  Kommentar by Ole Jensen — 14. marts 2019 @ 09:26

 35. Til dem, der mener, at multikulti er den store trussel mod os. Nej. Multikulti er bare kuglerne, vi bliver skudt med. De skydende er EU-føderalisterne, som har overtaget de gamle partier. I dag ved alle, at det ikke er konventionerne, der gør, at vi “er nødt til” at lade Danmark dø. Det er den føderalisme, som de gamle partier nægter at lægge ud til bedømmelse for vælgerne, før de nye generationer er effektivt optugtet til, at “der er intet alternativ til EU”, og før den europæiske regnbuerepublik fremstår som et fait accompli.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. marts 2019 @ 10:27

 36. >Morten
  Ja ja, det har du da delvis ret i, men EU er også velbevaret af banksterne, som er de som står bag hele nedtagningen af stater og lande. Det har vi set gennem de sidste 2-3oo år.
  >Ole Jensen
  Er du og M.S. Carstens virkelig så uenige som du giver udtryk for? Eller lader du din galde gå ud over kommentatoren, som jeg fejlagtigt har gjort mod flere kommentatorer herinde. Nogle aldeles undtagne. -Du ved de sædvanlige radigalister og spammere som ind imellem dukker op.

  Kommentar by Nielsen — 14. marts 2019 @ 10:56

 37. Sørgeligt at sige…men lad os håbe dennes er “datter” ender sine dage der ude. Jo mere muslimlort der dør uden for Danmarks grænser jo bedre.

  Kommentar by jrp — 14. marts 2019 @ 12:54

 38. Ole Jensen — 14. marts 2019 @ 09:24 :

  Nej, for dig og dine medløbere er der, som bevist, ikke meget der giver mening, uanset hvordan man/jeg forsøger at forklare det. Hvorfor jeg så gjorde det? Fordi jeg havde overvurderet Jeres intellektuelle evner.

  Men til dit sidste spørgsmål, vil så forklare det på en anden og kontant måde:
  Jeg ( og andre???) er pisse træt af visse nytilkomne på UP, der dagligt tilsviner sig definitionsretten her på UP, til at gøre kampen mod RV/venstrefløjen og alle tentaklerne til en kamp der alene begrundes i fædre der er/føler sig tilsidesat.
  I alle årene, jeg har være med her, har vi alle været arge modstandere af ALLE venstreorienterede. Vi har derfor ikke nødigt, at blive belært om dette, af nytilkomne!
  Vi har mange forskellige bevæggrunde til, at være med blandt ligesindede, der kæmper for at stoppe den venstreorienterede udvikling, men vi i har alle et til fælles: AT VI VIL STOPPE DEN og det er det der vigtigt.
  Dertil behøver vi ikke daglige belæringer fra enkeltgrupper om netop deres kvaler, men lytter/debatterer da gerne sligt som ET UNDERORDNET emne, NÅR det passer ind under blogtemaet.

  Hovedparten af det du/I fremfører ved dette enkeltstående tema, til kampen mod den venstreorienterede udvikling, hører til på sider/steder/sites, hvor almen borger, gennem dine/Jeres argumenter, kan få interesse for den overordnede modstand eller gå direkte ind i kampen for fædres ret.

  Og så er JEG pisse træt af, at blive udskammet på det groveste af profiler her på UP, der i deres ensidige tilgang til kampen mod den venstreorienterede udvikling, ikke kan/vil forstå vigtigheden af, at kæmpe SAMMEN om det overordnede og alt overskyggende uvæsen: de venstreorienterede + medløbernes videre fremfærd med, at ødelægge ALT for Danmark, danskerne, danske børn og kommende generationer.

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. marts 2019 @ 14:52

 39. Fru Carsten, jeg vil helst ikke bruge mere tid på dig. Du skriver at du er klogere og mere intellektuel end os, men er du det?? På mig virker du som en der i princippet vil det rigtige, men som lider under en vis uvidenhed og en vis feministisk FORVIRRING. Men når du modsiger eller betvivler mine indlæg, får du svar på tiltale. Og kan du ikke tåle det, så lad være med at kloge dig på ting du ikke véd ret meget om. Tak.

  Kommentar by Ole jensen — 14. marts 2019 @ 15:15

 40. Ole jensen — 14. marts 2019 @ 15:15 _

  Sagde en af dem der hader kvinder og vil promovere sig for enhver ris derpå.
  Så skidt med resten; essensen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. marts 2019 @ 15:45

 41. >37 jrp
  Men jo hurtigere de dør des hurtigere reproducerer de sig.

  Kommentar by Nielsen — 14. marts 2019 @ 15:50

 42. # Fru Carsten, igen noget billigt vrøvl fra din side. Jeg hader aldeles ikke kvinder i almindelighed. Jeg mener at rødstrømperne, kvindesagskvinderne, ligestillingsfanatikerne og de feministiske/radikale pladderhumanister, med Merkel i spidsen, angriber og destabiliserer de europæiske nationer og deres økonomier, demokratier og familieværdier, og undergraver deres fred, sikkerhed og civilisation. Men det er da et politisk standpunkt som kun gælder de nævnte kliker.

  Kommentar by Ole jensen — 14. marts 2019 @ 16:34

 43. Hvor er hende Ditte’s mor henne?

  Kommentar by Hul igennem? — 14. marts 2019 @ 17:03

 44. Hvad med børnepenge? Kan de få fra staten tilsendt?

  Kommentar by p — 14. marts 2019 @ 18:41

 45. # 35….Rigtigt. I årevis har der været løjet om og svindlet med “konventionerne”. Pressen og andre har ladet Marianne Jelved og lignende landsskadelige typer slippe afsted med alle mulige falske påstande om at Danmark var bundet på hænder og fødder af disse konventioner. Jelved er en notorisk hykler og løgner, for mange af bestemmelserne er ret fornuftige, og tillader at et land tager hensyn til egne nationale interesser. Det er også påfaldende så travlt medierne har haft med at skjule teksterne. De har nærmest været hemmelige for almindelige læsere, lyttere og seere.

  Kommentar by Ole Jensen — 14. marts 2019 @ 19:31

 46. Ole jensen — 14. marts 2019 @ 16:34

  Da jeg ikke kender dig, kan jeg jo kun konkluderer ud fra det, som du skriver i bloggene her.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. marts 2019 @ 14:15

 47. Mon ikke Ditte-pigen alligevel snart kommer hjem til en dejlig rar førtidspension samt børnepenge og en stor dyr lejlighed i ghettoen?

  Hun kan sikkert også finde sig en passende “mand”, hvis hun melder sig ind i Hizb ut-Tahrir…

  Kommentar by Revisoren — 15. marts 2019 @ 17:11

 48. Underligt, som det Bataclan billede ser så helvedes iscenesat ud.

  Kommentar by LarsB — 16. marts 2019 @ 00:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper