14. marts 2019

Hamborg, 9. marts 2019: ‘Luksus für alle’ – “Gegen Nazi-hooligans und religiösen Fundamentalismus”

Det tog mig flere dage at komme over weekendens tur til Hamborg, og selvom det sociale var i højsædet, så fik jeg naturligvis taget en del billeder. Vi boede på et hotel ved Elbbrücken, men tilbragte mest tid i St. Pauli. Det var her koncerten fandt sted fredag aften, og der var også gang i den lørdag aften. Vi talte syv mandskabsvogne på Reeperbahn, og med al den sexisme der var i området omkring Herbertstrasse, må antifa’erne have haft travlt.

(Molotow, St. Pauli, Hamborg, 8. marts 2019)

Vejret var ikke til sightseeing, men vi gik 10-15 kilometer begge dage, og fik trods alt set en del. Vi så Christianskirchen, Hauptkirche Sankt Michaelis og ruinerne af den gotiske St.-Nikolai-Kirche, der blev sønderbombet under krigen, og i dag blot fungerer som et mindesmærke.

(Der et popolo, ‘For Gud og folket’)

Derudover så vi Jüdischer Friedhof i Altona, og sluttede af med en tur til det mondæne haveområde, hvor vi blandt andet så koncerthallen Elbphilharmonie Hamburg.

Der er gået lidt inflation i taxi-anekdoter, men da vi skulle hjem efter midnat, fandt vi en taxi-kø og tog den forreste. En lettere overvægtig araber, trykkede på tælleren, mens jeg forklarede ham hotellets adresse, få sekunder før jeg spurgte om vi kunne betale med kort. Intet indikerede det modsatte, men vi havde lige fyret vores sidste Euro af på slave-øl og en peanutblanding på et skummelt værtshus. Han eksploderede spontant, brokkede sig over, at han nu skulle om bag i køen, og pointerede at vi skyldte ham 10,70 Euro. Vi forlod taxien, og da han kørte derfra råbte han noget truende ud af sideruden. Vi undrede os over, at man overhovedet kan køre taxi i en storby som Hamborg uden at tage imod kort. Han fik hvad han fortjente – ikke en cent.

Beatles platz, lige overfor Hooters, hvor maden var middelmådig, men betjeningen helt i top.

Vil man vide hvad der foregår inde i hovedet på den yderste venstrefløj, er St. Paulis gadebillede ganske velegnet. De er ikke helt upåvirket af tilvandret islamisme, men er dybt forankret i revolutionære idealer, og vold dyrkes ganske utilsløret. Politiske modstandere skal bekæmpes fysisk på gadeplan.

Anti-Islam: ‘Free Gaza from Hamas!’; “Gegen Nazi-hooligans und religiösen Fundamentalismus”

Arbejderklasse 2.0: ‘Luksus für alle’; “I did’nt go to work today… I don’t think I’ll go tomorrow”

Idolerne: Che Guevara, homohadsk massemorderisk stalinist; Bob Marley, homohadsk rastafari

Militans

Anti-tysk: “Halt die Fresse Deutschland!” (Hold din kæft, Tyskland!)

Diverse

(NB: Mobilfoto)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99431/trackback

28 Comments »

 1. efter hvad jeg kan se på billederne er der Hamburg noget befængt med skadedyr.
  Tænk på. Det er Tyskland’s næst største by efter Berlin.
  Politiet skal snart på arbejde, eller snarere på overarbejde.

  Kommentar by Sindsro — 14. marts 2019 @ 22:22

 2. ADSKELLIGE PLAKATER virker som om de er skabt af halvhjerner og folk på hårde stoffer. Eller er de bare ofre for skolernes og massemediernes hjernevask? Det er jo helt sindssvagt hvad der skrives, påstås og opfordres til.

  Men bøssepartiets Uffe Elbæk, Enhedslistens Pernille Skipper, de radikales Zenia Stampe samt SFs forkvinde vil sikkert finde de blodrøde slagord vældig fornuftige.

  Kommentar by tp — 14. marts 2019 @ 22:36

 3. Venstrefløjen er asocialt affald.

  Kommentar by TT — 14. marts 2019 @ 22:39

 4. God men rystende reportage.

  Kommentar by Jakob — 15. marts 2019 @ 00:49

 5. Jeg har før hævdet at staten er din værste fjende.
  https://dksamling.dk/nyheder/2019/pressemeddelelse-brems-regeringens-censurtogt/

  Kommentar by Nielsen — 15. marts 2019 @ 03:14

 6. Hamborg er ikke kedelig i weekenden, og til dagligdag… Sct Pauli er et gammelt havnekvarter, hvor søfolk mødtes- efter at have været på havet i adskillige måneder (med de andre bøsser)- så tror da pokker de savnede nogle tøser- udbud/efterspørgsel-. Vil man have lidt roligere tømmermændbeskæftigelse, så er Landungsbryggen (U- med to prikker over) med sejltur rundt i havnen det hele værd. For cirka 40-50 års tid siden, var Hamborg verdens 2 største havn efter Rotterdam. Senere har Asiasiske (Singapoor, Kinesiske, Japanske) og enkelte arabiske havne overhalet det, og så har Bremerhaven selvfølgelig aflastet en del i Tyskland (mere moderne). Og Kim! Skulle i komme helt i nød (F.eks blevet rullet på Hans Albers Platz :-) :-) :-)), og savne Herren (halleluja), så er den Danske Sømandskirke klar i /og ved Parken omkring Sct Michaelschirchen.:-). Venstrefløjen er helt sikkert hjernedød frelst i Deres overbevisning, men selvironi og sjove plakater eksistere også. Har spurgt ved indgangen til en frelst punkkoncert, om det ikke var her Hansi Hinterssehr skulle spille?…..Nej…det var det vist ikke…og lang latter. Vil man lege sund(løbetur) eller bare filosofere en (søndag) ovenpå alt den festivitas, så tag en løbe/gåtur rundt om Alsterseen (den ydre). Er man der en hel uge, kan man billigt skaffe en togbillet (Landstagsticket- (delstatsbillet)hvis jeg husker det rigtigt)- for cirka. 25-30 Euro, og nyde en dag helt fri med offentlig transport i en delstat. Schleswig Holstein har Lubeck (som absolut er et besøg værd), Schleswig (Gottorp slot og Hedeby), eller Sild. Niedersachens har Luneburg (Den er en helt dag værd) Bremen, og Celle. Man må kun bruge regionaltog, og off busser. Alle eksemblerne er inden for rækkevide til endagtur. Berlin er for langt væk med Regionaltog (Hvem gider at bruge over 3 timer hver vej?).Nyd Hamborg.
  Støt SIAD.
  God fredag og weekend.
  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. marts 2019 @ 07:21

 7. Venstrefløjen vil feste over det her:

  https://www.bt.dk/udland/formodet-gerningsmand-bag-new-zealand-skyderi-er-australsk-statsborger

  Gerningsmanden er modsat islamiske angreb allerede udråbt til ‘ekstremistisk, højreorienteret, voldelig terrorist’

  Medierne vil ikke snakke om andet de næste 2 måneder.

  Kommentar by Martin — 15. marts 2019 @ 07:27

 8. Tak for billederne af den mosaiske gravplads i Altona, som jeg ellers aldrig havde fået at se. Der må ligge mange gode danske mænd.

  Kommentar by Bastardo — 15. marts 2019 @ 08:16

 9. Tjah. Islamiske terrorister går efter civile, som nyder friheden. Denne her gik lige ind i en Mooske, hvor de værste hoveder bliver oplært, og skød 40……Jeg vil ikke hykle. Det er en sund (men ulovlig) modreaktion, når nu myndighederne tillader denne modbydelige religion at vokse frem, som vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvenserne af. Men vil ikke anbefale det, og mener ikke muhammedanere skal skydes, sålænge de ikke direkte selv dræber. De skal deporteres væk til Saudi Arabien…eller omvendes væk fra denne hjernevaskede afstumpede religion. Har ellers ingen kommentarer. Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 15. marts 2019 @ 08:17

 10. (Breivik gik efter Socialdemokraternes ungdom og nogle tilfældige steder i Oslo…parlamentet…hvis jeg husker rigtigt…De her gik direkte efter kilden…Stor forskel….Hvad skal man gøre hvis myndighederne intet foretager sig imod denne modbydelige religion? Forstår godt denne desperate handling.)

  Kommentar by Michael Unna — 15. marts 2019 @ 08:30

 11. (Jeg har personligt siddet på en kristen cafe år 2001 ..12 september og set på muhammedanerne juble…..Jeg har ellers ingen kommentarer til denne sunde handling der er foregået på New Zealand….). Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. marts 2019 @ 08:48

 12. Det har senere vist sig at soc.ungdom dere var for det meiste islamister der ville overtage partiet.
  Det var stadig en grusom og forvirret handling

  Kommentar by Hul igennem? — 15. marts 2019 @ 09:08

 13. De røde svin bruger samme slagord som Islam

  Kommentar by k.m. — 15. marts 2019 @ 09:17

 14. KUN TÅBER FRYGTER IKKE hvad EU, Merkel og Chrborg/de gamle partier har gang i. Et vanvid og en ondskab som minder stærkt om tiernes, tyvernes og tredivernes åndsformørkede og folkemorderiske nazisme i Tyskland (og den tilsvarende kommunisme i Rusland) er ved at vokse frem. Begge politiske bevægelser var ekstreme og blodtørstige, og begge blev en katastrofe for millioner af tyskere, henholdsvis russere. Og andre millioner af borgere af forskellige nationaliteter kom også til at gennemgå frygtelige lidelser pga. de to totalitære og skrupskøre ideologier.

  Nutidens typiske politikere synes parate til endnu en gang at kaste Europa ud i vanvid, kaos og blodbade.

  Kommentar by tp — 15. marts 2019 @ 09:23

 15. Elsker den med “Luxus für Alle”. FAU, som har sit navn på plakaten, er angiveligt en faglig organisation for “Arbeitern und Arbeiterinnen”.

  Kommentar by Crass Børsting — 15. marts 2019 @ 10:05

 16. #7
  Imponerende hurtig “diagnostisering”.
  Myndighederne KA’ jo godt – hvis de vil.
  Hér er der ikke nogen famlen eller vaklen. Eller noget med tvivl om motiv og “label” på gerningsmændene, om FORMODEDE ditto osv.
  Nææh nej. Hér er sagen soleklar, og der skydes snabt fra hoften. Ikke noget med utidigt føleri…
  For fanden, hvor er det tendentiøst.

  Kommentar by Knights Templar — 15. marts 2019 @ 10:15

 17. OT:
  Fede nyheder fra Potten:
  https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11254416/terrorist-haevder-at-vaere-inspireret-af-breivik/
  15.03.2019 KL. 09:28
  Terrorist hævder at være inspireret af Breivik
  Had til migranter og en hyldest til den hvide race er efter alt at dømme det, som gjorde en 28-årig australier til massemorder. Han er sammen med to andre blandt de anholdte efter et terrorangreb i New Zealand på to moskeer. Mindst 49 har mistet livet.

  Tjaaaa: Det måtte jo gå ud over dem en dag.
  Det ulmer meget rundt omkring og Breivik typerne popper op. Tiden nærmer sig til at afskrive alt pædagogik.
  Støt Stram Kurs: Inden ballonen er gået op.

  Kommentar by Sindsro — 15. marts 2019 @ 10:26

 18. POLITISK IDIOTI i tierne førte som bekendt til 1. verdenskrig 1914 til 1918. Som igen via forrykt politik i tyverne og trediverne førte til 2. verdenskrig. Nu står vi måske igen overfor en storkrig, omend af en ny slags. Det som EU og frau Merkel er ved at sætte i gang, er en stedfortræderkrig mod de europæiske EU-lande. Via import af flere hundrede millioner negre og arabere vil man skabe så kaotiske, urolige, vanvittige og voldelige tilstande, at nationerne kan bryde sammen, hvorefter den gamle tyske drøm om at dominere og herske over hele Europa mv. endelig kan gå i opfyldelse. Hvad der mislykkedes for Hitler og nazisterne, vil Merkel og hendes medsammensvorne nu prøve om de kan få bedre held med.

  Sveriges røde, feministiske og “humanistiske” politikere demonstrerer daglig, hvordan masseindvandring fra Afrika og omegn kan få et civiliseret samfund til at gå i opløsning. Tilstandene i dagens Sverige er uhyrlige. Se Snaphanen.

  Bindegale eller totalt talentløse er også nogle af vores egne politikere. De bestiller stort set ikke andet end at snigløbe, undergrave og forråde det danske folk. Deres uduelighed og frækhed er ubeskrivelig. Deres største ambition er tilsyneladende at få Danmark til at følge med Sverige ned i afgrunden.

  Læs også “Kanonerne i August 1914″/ Danmark ved en korsvej/ Stalinismens fascination/ Under hagekors og halvmåne. Se black pigeon/you tube om Merkels migrant crisis, one year on/ Europa på vej mod undergang/ borgerkrig/ diktatur og statsterror.

  Kommentar by tp — 15. marts 2019 @ 11:01

 19. Jeg kan retorisk høre Islam-apologerne og de selvvalgte Dhimmier….kritisere mig og sige….Hvorfor protestere du ikke over den menneskelige masakre der er foregået…..til dem vil jeg sige.
  Shhhh Shhhh Shhhh. Lyt.
  Har du hørt nogle Mooskeer, eller Imamer, eller Muhammedanere protestere, eller på anden måde undskyldt på Deres religions vegne 11 september 2001? Eller over Madrid-massakren- eller London- Massakren, eller andre steder, hvor der er begået terror i Islams navn. Georg Bush er såvidt vides kristen…Han stod i en Mooske og brægede en måned senere i Washington (som Saudi Arabien havde bygget), og forklarede om Islam med løgn og latin…Ikke én eneste Imam eller anden MUhammedaner har undskyldt på Deres religions vegne……..

  Så kan igen høre Islamapologerne eller de selvvalgte Dhimmier svare….Nej hvorfor skulle de også det?…….Og her har de egentlig fuldstændigt ret. Fuldstændigt ret…..Nej. Hvorfor skulle de også det?…..Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. marts 2019 @ 12:21

 20. Venstrefløjen huserer:

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE11254212/venstrefloejen-er-gennemfoert-antidemokratisk-alternativ-for-sverige-smidt-ud-af-comwell-i-koebenhavn/

  Uddrag af Uhrskovs blog:

  “På et tidspunkt i dag aflyste Comwell arrangementet for Alternativ for Sverige. Antidemokratiske venstrefløjsfolk havde i timevis givet Comwell de dårligst mulige karakterer på nettet og havde injurierende skrevet, at partiet er nazistisk, en infam løgn, men standard for de autoritære venstrefløjsfolk, der som ideal har hedengangne diktaturer, der burde rådne i deres grave, men som i dag blev hentet op af ligposen for at forsvare det uforsvarlige, nemlig kampen imod forsamlingsfriheden, en ellers grundlovssikret ret.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. marts 2019 @ 12:21

 21. Nå, nu vil politiet have grundlovens bestemmelser om ytringsfrihed sat ud af kraft. Man vil også prøve at forhindre at der kommer billeder og oplysninger frem vedr. angrebet på moskeer i New Zealand. Men er politiet ikke ude i noget ulovligt, hvis de vil censurere? Grundloven bestemmer jo at censur ingensinde kan genindføres. Det blæser Lars Quisling og Mette frederiksen på, men er de ikke også ude i noget ulovligt? Se den korte og 24nyt.dk.

  Kommentar by tp — 15. marts 2019 @ 14:17

 22. Islam kugler bodypaintet.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/haervaerk-unge-klimakaempere-sviner-spritny-slotsplads-til/7556066

  Kommentar by p — 15. marts 2019 @ 16:02

 23. Læste lige overskriften på lederen i den såkaldte borgerlige avis Berlingske:

  “Terroren kommer også fra højre.”

  Hurtigt, frem med brækspanden!

  Kommentar by Revisoren — 15. marts 2019 @ 16:58

 24. Revisoren — 15. marts 2019 @ 16:58 :
  Den er fyldt.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. marts 2019 @ 22:59

 25. Skulle vi ikke overlade det til globalisterne at bruge politisk korrekt retorik som “homo-hadsk”, “homo-fobi”, “racisme” etc?

  Kommentar by HN3 — 16. marts 2019 @ 01:33

 26. De såkaldte gule veste og slæng skulle ifølge nyheder i øjeblikket være igang med at ødelægge Paris.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/demonstranter-i-paris-gaar-amok-plyndrer-champs-elysees/7557080

  Kommentar by p — 16. marts 2019 @ 14:21

 27. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/svinet-til-som-nazi-hotel-vi-frygter-kundeflugt/7557630

  Kommentar by p — 17. marts 2019 @ 07:31

 28. Gæt
  Nok en fæl højrefløjs lømmel

  https://ekstrabladet.dk/112/dansk-kirke-plyndret/7557511

  Kommentar by p — 17. marts 2019 @ 07:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper