15. marts 2019

28-årig højrefantast myrder 49 i moské-angreb: ‘Minorities are never treated well, do no become one’

Natten til fredag udførte 28-årige Brenton Tarrant et længe planlagt terrorangreb mod to moskeer i byen Christchurch, New Zealand. Motivet var had til muslimer, udfra et overordnet hævnmotiv, men ellers en form for ‘white suprematism’. I lighed med Anders Breivik har han offentliggjort et manifest, hvor han uddyber ideologien, og her inkluderer han blandt andet David Lanes berømte 14 ord: “We must secure the existence of our people and a future for white children.” Race-perspektivet uddybes, og kan oversættes som etno-nationalistisk.

Tarrant er imod befolkningsudskiftningen, foragter Macron, Merkel mfl., og fortæller i videoen, at han er imod Trump som ‘policy maker og leder’. Overbefolkningen er for ham at se et problem i sig selv. Han understreger race-perspektivet, og benævner sig selv ‘eco-fascist’, og associerer i øvrigt sin ideologi med begrebet ‘green nationalism’. Han fortæller at han blev vækket politisk for to år siden under rejser i Europa, og tidligere har været kommunist, anarkist og ‘libertarian’, men nu helt har opgivet kapitalismen Han har kun foragt for konservatisme, og en stor del af manifestet er et opgør med globalisme. Fjenden er kun sekundært muslimerne.

(Brenton Tarrant, under en rejse i Pakistan, 2018)

Oprids set hos EB.dk – Advarer mod video: Sendte 17 minutter live fra massakre

“Optagelserne fra angrebet begynder med, at Brenton Tarrant kører mod Al Noor-moskéen på Deans Avenue. Passagersædet på hans beige stationcar er fyldt op med våben, ammunition og benzindunke. På hovedet bærer han en hjelm med et monteret videokamera, mens han går ind i moskéen via hoveddøren og åbner ild.

Brenton Tarrant opholder sig efterfølgende i moskéen i tre minutter, inden han vender tilbage til sin bil for at hente mere ammunition. Derefter går han ind i moskéen igen, hvor han atter begynder at skyde omkring sig.

New Zealands premierminister, Jacinda Ardern, siger ifølge nyhedsbureauet AFP, at der er 49 dræbte ved angrebet på to moskéer i byen Christchurch natten til fredag dansk tid.”

Den otte minutter lange video er for betændt at smide online i denne tid, men herunder en række screencaps.

“There wasn’t even time to aim. There were so many targets.” (Brenton Terrant)

Det 74 sider lange manifest er mindre rodet end Breiviks ditto, mere helstøbt, men ofte selvmodsigende.

(Manifestet: The Great Replacement, Brenton Tarrant, 2019)

“Just a ordinary White man, 28 years old. Born in Australia to a working class,low income family. … I worked for a short time before making some money investing in Bitconnect, then used the money from the investment to travel. More recently I have been working part time as a kebab removalist. I am just a regular White man, from a regular family. Who decided to take a stand to ensure a future for my people.” (s. 5)

“The best time to attack was yesterday, the next best time is today.” (s. 10)

“… Spyro the dragon 3 taught me ethno-nationalism. Fortnite trained me to be a killer and to floss on the corpses of my enemies.” (s. 17)

“No, when I was young I was a communist, then an anarchist and finally a libertarian before coming to be an eco-fascist.” (s. 17)

“To Conservatives Ask yourself, truly, what has modern conservatism managed to conserve? … Not a thing has been conserved other than corporate profits and the theever increasing wealth of the 1% that exploit the people for their own benefit. Conservatism is dead. Thank god. Now let us bury it and move on to something of worth.” (s. 24f)

“Kill Angela Merkel, Kill Erdogan, kill Sadiq Khan” (s. 39)

“Both illegal and legal drug dealers are our racial enemies, ruining the health, wealth, family structure, culture and future of our people. … Find where they are in your cities, plan your attack, destroy them. Protect your people and protect your children. Be the Antidote to their poison. Kill your local drug dealer” (s. 49)

“In every country, on every continent, those that are in the minority are oppressed. If you become a social, political or ethnic minority it will always lead to your oppression. … Finally there are those that find themselves in the ethnic or racial minority and find their very own genes being bred out of existence through miscegenation and differing racial birth rates. The same people will find themselves gradually less and less represented both politically and culturally, becoming essentially foreigners in their own lands. Minorities are never treated well, do no become one (s. 52)

“A political candidate that keeps the status quo or only seeks to introduce minimal change, even when the minimal change is in support of our cause, is ultimately useless or even damaging. Revolutionary change is needed and above all necessary. It is far better to encourage radical,violent change regardless of its origins. As only in times of radical change and social discomfort can great and terrific change occur.” (s. 66)

“Make no mistake, the major impetus for the mass importation of nonEuropeans into Europe is the call and want for cheap labour. Nothing drives the invasion more and nothing needs to be defeated more than the greed that demands cheap labour.” (s. 68)

“I cannot guarantee my success. All I know is the certainty of my will and the necessity of my cause. Live or die, know I did it all for you; my friends, my family, my people, my culture, my RACE. Goodbye, god bless you all and I will see you in Valhalla. Europa rises” (s. 73, slutord)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99464/trackback

77 Comments »

 1. The Guardian skriver, angrebet skyldes “islamofobi”. Vore medier er sindssyge.

  11 Christians are killed every day for their beliefs, mostly by Muslims. Has anyone ever seen Christian or Christianophobia trending? Killings & attacks of Christians are so common & routine, there is no media coverage of them or outrage about them.

  https://twitter.com/AmyMek/status/1106567128692506624?fbclid=IwAR05IcaaGF_zj3o1qthwu3roIATjg2xviuM1NyQsWev9LRYlXXW9iX_fST0

  Kommentar by BB — 15. marts 2019 @ 17:30

 2. Bemærk at han på forsiden af sit “manifest” bruger det samme nazistiske Schwarze Sonne-symbol, som Himmler lod lægge i riddersalen i sin SS-borg Wewelsburg:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Sun_(symbol)

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 15. marts 2019 @ 17:37

 3. https://ekstrabladet.dk/112/26-aarig-sigtet-for-tre-drab-to-ofre-blev-kvalt/7556106 Og der efterforskes flere yderligere sager fra afrikanefens side.

  Kommentar by Martin Olsen — 15. marts 2019 @ 17:41

 4. Nok har han dræbt 49.

  – Men hvor mange har han reddet?

  En neger har dræbt hvide pensionister på Østerbro for lidt kontanter fra deres dankort. Det var hvad deres liv var værd for ham. Han beskrives som en tyv, som en presset mand, der ikke havde noget at miste.

  De lovgivere der accepterer muslimer og moskeer, har opildnet og provokeret ABB og Brenton Tarrant til at blive det, som man nu betegner som “ekstremister”. Disse “stakkels” muslimer var aldrig nogensinde blevet slagtet eller dræbt af Brenton Tarrant, hvis de blot havde holdt sig til at være muslimer i deres 12 egne muslimske lande.

  Kommentar by Fascist — 15. marts 2019 @ 17:55

 5. Det er påfaldende at mange af de viste symboler også forekommer i den hemmelige loge-verden, men det tør/vil/må vore journalister ikke researche på.

  Tænk hvis de uindviede fik oplyst dette, og fandt ud af at også her er 2+2=4?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 15. marts 2019 @ 17:57

 6. Dette her er blot begyndelsen.

  Kommentar by IES — 15. marts 2019 @ 18:30

 7. Tjek listen over terrorofre på religionofpeace, det sætter tingene lidt i perspektiv

  Kommentar by k. m. — 15. marts 2019 @ 18:31

 8. Jeg har vist skrevet alt det jeg ville i den forbindelse under -Hamborg turen 14 Marts. Jeg vil ikke hykle, og egentlig er det en lettelse at nogen gør modstand for alvor. Jeg har aldrig hørt om Muhammedanere eller Imamer, som mener alt den terror der begåes af dem imod andre, er forkert, så det rager mig en papand hvad der er sket i Christchurch. For desperat en handling? Måske. Men når nu såkaldte ansvarlige politikere i den frie verden frikender, det som vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvenserne af (DVS vi sender soldaters liv på spil for det der lefles for), så er det en mental lettelse at der er nogen, som også har fået nok af denne modbydelige usekulære diktatorreligion (Har selv oplevet hvordan der på en kristen Cafe, blev jublet 12 september 2001). Så jeg er totalt kold i røven……Det muslimske samfund i Danmark (2 forskellige stk ifølge DR1 tager afstand fra dette angreb….hahahahahahaha. Endelig tager de afstand fra et terrorangreb….hahhahahhahaaaa….-forståeligt. Det må jo ikke gå ud over rettroende….-). Støt SIAD.God fredag aften. v

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. marts 2019 @ 18:34

 9. Ellers synes jeg ikke kim…Du skal hænge den slags ud på nettet, fordi du så bare laver en hadkampagne imod højrenationale, og det kan jo gå ud over- integrationen, Mangfoldigheden, og mennesker af anden etnisk herkomst end dansk …hahhhaaaahahahahahaha….Der er også vigtigere nyheder…Lige nu har brave gymnasieklasser strejket for klimaet….Og Enhedslisten går nu fuldt ud ind for EU, da Brexit har været en øjenåbner for dem….hahahahahaha…..Og så har Chita Nørby optrådt i Ekstrabladet….

  Kommentar by Michael Unna — 15. marts 2019 @ 18:54

 10. THE WRATH OF THE AWAKENED SAXON
  by Rudyard Kipling

  It was not part of their blood,
  It came to them very late,
  With long arrears to make good,
  When the Saxon began to hate.

  They were not easily moved,
  They were icy — willing to wait
  Till every count should be proved,
  Ere the Saxon began to hate.

  Their voices were even and low.
  Their eyes were level and straight.
  There was neither sign nor show
  When the Saxon began to hate.

  It was not preached to the crowd.
  It was not taught by the state.
  No man spoke it aloud
  When the Saxon began to hate.

  It was not suddently bred.
  It will not swiftly abate.
  Through the chilled years ahead,
  When Time shall count from the date
  That the Saxon began to hate.

  Kommentar by Svend Andersen — 15. marts 2019 @ 18:54

 11. Og en yngre kvinde som har startet strejken for klimaet, har vundet Nobels fredspris…..det må vi heller hænge os i som nyhedsmedier…..Men så sandelig ikke skrive grimt om terrorister….det skaber bare had…..og vi skal jo helst lulles i søvn i pinke drømme, som kigger den anden vej…og lader ofre i stikken.

  Kommentar by Michael Unna — 15. marts 2019 @ 18:58

 12. Nu er der igen gode dage for blomster handlerne!
  Han havde dette på våbnene…

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/svensk-piges-navn-stod-paa-terror-vaaben/7555575

  Kommentar by p — 15. marts 2019 @ 18:59

 13. Har lige set en TV-avis med masser af imamer, der blev interviewet, og repræsentanter for det officielle Danmark med ansigterne i de rette folder.

  Håber engang at opleve det samme, næste gang en landsby muhamedanere, fx i Ægypten eller Pakistan, går amok og nedbrænder en kirke med 50 kristne ofre. Ønsker at se danske biskopper håndhæve det religiøse aspekt med stolthed, og politikere, der kalder islam til ansvar.

  Kommentar by Bastardo — 15. marts 2019 @ 19:07

 14. …Og så …alvorligt….håber jeg Du Kim følger Tommy i England. Hvordan klare han sig, og hvad sker der nu, hvor myndighederne igen søger at slå ham ihjel, og tørre hænderne af i et overfyldt muhammedaner fængsel……Jeg savner fokus på ham….men selvfølgelig Kim. Du bestemmer. (Støt SIAD) God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. marts 2019 @ 19:08

 15. “del ikke videoen” siger moralpolitiet
  Snart er Facebook kun for videoer med kattekillinger og snakkende papagøjer

  Censur breder sig med lynets fart

  Kommentar by k. m. — 15. marts 2019 @ 19:11

 16. Hvis det langt om længe kan minde vestlige politikere om, at de er ved at starte en krig, har mordene tjent et formål. For dette bliver ikke sidste gengældelse.

  Kommentar by BB — 15. marts 2019 @ 19:19

 17. Sandy Hook om igen? Hvilke overskrifter i USA skal tilsidesættes?
  Er det løst ammo?

  Fanden hygger sig.

  Kommentar by Iznogut — 15. marts 2019 @ 19:39

 18. Modbydeligt terrorangreb.
  Det her kommer ironisk nok kun til at arbejde endnu hurtigere imod europæiske befolkninger. Mon ikke internet censuren kommer til at gå drastisk op efter det her.

  Kommentar by Laura — 15. marts 2019 @ 19:43

 19. Kan du ikke bandlyse folk, der benægter den her slags terror og dyrker Sandy hook?

  Kommentar by Laura — 15. marts 2019 @ 19:44

 20. Zenia Stampe og konsorter græder tørre krokodilletårer i disse timer.

  De har nu fået opfyldt deres hedeste ønske om en ny Breivik, som de kan slå “islamofoberne” i hovedet med…

  Kommentar by Revisoren — 15. marts 2019 @ 19:47

 21. Hellere krig end islam.
  Sidst islam var i Europa tog det flere hundrede års blodigt arbejde at få dem ud igen.
  Som muslimerne selv siger om kolonialherrerne i Nordafrika (feks Frankrig): Hver eneste en skal ud af landet, hvis vi skal have frihed.
  Så, det samme gælder for os. Som spanierne sagde: Forsvind eller dø!.

  Kommentar by Jørgen — 15. marts 2019 @ 19:52

 22. Pendulet har måske endeligt nået yderstillingen?
  Nu svinger det måske langsomt tilbage.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. marts 2019 @ 19:54

 23. Balkanisering af den vestlige verden med fuldt overlæg? Eller er vore politikere efterhånden så virkelighedsfjerne, at de ikke forstår konsekvenserne af deres egne handlinger? Svaret blæser i vinden.

  Det gør til gengæld ikke svaret på, hvem der er de egentlig skyldige.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 15. marts 2019 @ 19:57

 24. Hvor mange muslimer/islamister og moskeer er der i New Zealand? Har der været problemer, konflikter, velfærdstab og kriminalitet i stil med det vi har set i England, Tyskland, Frankrig og Sverige osv?

  Kommentar by tp — 15. marts 2019 @ 19:59

 25. Rød stue, VK og lügenpressen har nu den perfekte anledning til at se hvide nasirasister alle vegne.

  Mon ikke osse det er en passende anledning for PET til at øge overvågningen af den ekstreme og farlige højrefløj i Danmark (sarkasme kan være anvendt) ?

  Kommentar by TT — 15. marts 2019 @ 20:01

 26. Islam og frihed? To komplemintære værdier…..Vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvenserne af Islam……..og så laller vi os i søvn med at andre tager ansvaret, imens der lefles for den religion? Forståeligt med at nogle desperat tager en counterjihadhandling, som vel er et præcist spejlvendt terrormodsvar. I forhold til alt den terror Islam har skabt i Europa-eller er begået i dens navn, virker det som en sund reaktion, når nu politikerne ikke vil tage det nødvendige ansvar. Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 15. marts 2019 @ 20:02

 27. Kommunisterne, “anti-fascisterne”, feministerne og pladderhumanisterne misforstår meget mere end de forstår. Men mon ikke de fleste politikere på Chrborg udmærket forstår at det er en fed forretning at sælge sit eget folk og sit eget land til EU, Merkel, godheds- og indvandringsindustrien.

  Kommentar by tp — 15. marts 2019 @ 20:10

 28. Vigtigt interview med Brad Johnson (retired CIA Station Chief) om Brenton Tarrant’s serbiske baggrund:

  https://vladtepesblog.com/2019/03/15/brad-johnson-on-the-new-zealand-mosque-shooting/

  Kommentar by Svend Andersen — 15. marts 2019 @ 20:26

 29. Dybt forkert handling. Politikerne er de største skurke – ikke almene muslimer.

  Kommentar by Morten — 15. marts 2019 @ 21:17

 30. Enig med Revisoren 19:47.

  Endelig kom tossernes undskyldning for næsten 35,000 islamiske terror angreb siden 9/11.

  Jeg forestiller mig at de sidder lidt i smug og smiler af lettelse indvendigt!

  Kommentar by Santor — 15. marts 2019 @ 21:21

 31. Jævnfør Snaphanen var en af moskeerne i christchurch udklækningssted for terrorister. Christchurch er altså ikke nødvendigvis et afsidesliggende fredeligt sted.

  Kommentar by fidibus — 15. marts 2019 @ 21:39

 32. Åh Laura, græder du stadig, når livets træ brænder i Avatar?

  Kommentar by Iznogut — 15. marts 2019 @ 21:41

 33. Moslems brænder og slagter 40 kristne. Ikke et ord i Fake MSM No-News.

  Kommentar by Iznogut — 15. marts 2019 @ 21:42

 34. # 23. Ja, de egentlig skyldige er naturligvis de politikere og journalister som trods utallige advarsler, bliver ved med at spille hasard med Danmarks økonomi, velfærd og fremtid. Og som nu (pr. 11. december 2O18) har godtaget Merkels Marokko-traktat, som er en plan for balkanisering, afrikanisering, kolonisering og ødelæggelse af Danmark.

  Sandy Hook?

  Kommentar by tp — 15. marts 2019 @ 21:48

 35. Lige som muslimske angreb og terror bliver talt ned og normaliseret, vil gengældelsesangreb af denne slags snart blive talt ned og blive normaliseret. Allerede nu skrives der om at den ene moske var arnested for terrorister. Det var ikke sket for 5 år siden.

  Kommentar by Gregers — 15. marts 2019 @ 22:09

 36. Sålænge Muslimerne dyrkere “Luderbogen” eller Halshugningsmanualen, til Koran. sålænge skal de bekriges. Og det kort og godt med alle tilrådighedsstående midler.
  Den tid med retssale og retspleje er ovre, chancerne er forspildte. medens der dømmes, breder pesten sig.
  Danmark er ikke en retsstat mere, Islam er her.
  Statens lakajer: Den dømmende og udøvende magt er KUN ude efter Dem som Kritiserer Islam. Plus MSM, FN, TW og Istagram alle de medier med de røde Bladsmørere.

  Sten har videoen siger han.

  Kommentar by Sindsro — 15. marts 2019 @ 22:30

 37. Tryk avler modtryk, hvor mange “bar” mon man monstro kan tåle, inden det eksploderer.

  Kommentar by John sch — 15. marts 2019 @ 22:43

 38. Jeg kan tage fejl, men det forekommer mig, at medierne jævn hen beretter om anslag mod og i moskeer, i iSlams egne lande, begået af iSlam-tilbederne selv,(men med andet fortegn (shia/sunni). Også med mange døde og sårede. Men når der berettes om dette, så sker det nærmest som en sidebemærkning. Nu er det hvid australier og så skal jeg da lige love for, at der er Breaking News i højeste potens, hele kloden rundt. Og endda i ekstra forlænget form, med interviews af enhver, man kan finde, til at udtrykke sin dybeste bestyrtelse og afstandtagen.
  Det er sq da hyklerisk.
  Og tilmed helt uden, bare at antyde et ord, om iSlammets livspligt til og (og efterhånden daglig) udførelse af had, vold og mord på vi vantro, til den sidste af os udryddet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. marts 2019 @ 22:47

 39. Altså – at een eller anden tumpe kan indstille en autist og begyndende teenager til Nobels fredspris, det nedgør alle der tidligere, med hæder endda, har modtaget prisen. Jeg ville personligt tilbage sende dette, indtil nu, ærebevisning.

  Kommentar by John sch — 15. marts 2019 @ 22:51

 40. Hvor fantasiløst, suk

  Tænk, hvis han havde nakket nogle ansvarlige politikere i stedet – havde weekenden så været bedre eller værre?

  Eller nogle klimapsykopater? #meToo-løgnere? Der er nok af moralsk affald at tage fat på..

  Kommentar by Sløruglen — 15. marts 2019 @ 22:53

 41. Krause kaldte ham en højreekstremist i Deadline og indslaget var vinklet imod højreekstremisme, selvom Krause også nævnte at manden selv kaldte sig fascist.

  Ufatteligt at DRs propagandister stadig kalder Fascismen for højreskstremistisk, da det jo placerer dem selv på den yderste venstrefløj.

  Kommentar by Allan — 15. marts 2019 @ 22:57

 42. Og nu skal vi det næste års tid høre om højrenational terror og se Bonnichen analysere riskoen med bekymret mine…

  Det bedste der er sket for venstrefløjen og de politisk korrekte siden Breivik

  Kommentar by redneck — 15. marts 2019 @ 23:44

 43. Og imens muslimerne så igen vil kalde sig ofre, omend denne gang med god grund, sniger islamiseringen sig videre igennem de vestlige lande. Hverken Breivik eller ham hers handlinger, ændrer jo på det faretruende og frygtindgydende islams tilstedeværelse. Det møg kan nu engang kun bekæmpes med lovlige midler, altså politiske via nye love og demokratiske valg. Stem dette overtroiske og fascistiske uvæsen væk, forsøge skyde det væk hjælper intet.

  Kommentar by LarsB — 16. marts 2019 @ 00:05

 44. Skyde det væk – herrer jeremi der er 1,6 milliarder.

  Kommentar by John sch — 16. marts 2019 @ 00:26

 45. Hvis terrorhandlingen som antydet i kommentarerne fra Abdullah Terkelsen og Iznogut var en falskflagoperation, så er et af formålene ret sikkert at kunne censurere internettet endnu mere end nu. Måske er Løkke sendt i byen af magthaverne, når hans kommentar handler om at det ikke længere skal være muligt at transmittere video uden kontrol på Facebook.

  Kommentar by perhag — 16. marts 2019 @ 04:10

 46. https://www.nytimes.com/2017/04/15/world/middleeast/alexandria-egypt-coptic-church-suicide-bombing.html

  Bombningerne af koptiske kirker i Egypten palmesøndag 2017. 45 døde, mange sårede. Hvem husker det som andet end en lille notits i medierne. Ingen ekstra-udsendelse, ingen “breaking news”. Ingen statsminister der “er forfærdet”.
  Nej, der er dobbelte standarter, og det må der være en grund til.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 16. marts 2019 @ 04:49

 47. https://www.bbc.com/news/world-middle-east-46775842

  Det er kun to måneder siden at et nyt attentat blev afværget ved Eyptens nye koptisk-kristne katedral. En politiman døde da han afmonterede bomben.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 16. marts 2019 @ 04:57

 48. #46
  Dobbelte standarder, så man får kvalme.
  Palmesøndag 2017? (Kvalmesøndag??)
  Den Lille fede Løgner ville SÅ SÅ gerne ha’ sagt nogle pæne ord.
  Men var sikkert forhindret af en cykeltur med Team Rynkeby iført stram Lycra lige dén dag – eller noget.
  Hvor ærgerligt.

  Kommentar by Knights Templar — 16. marts 2019 @ 05:55

 49. Fredagens udgave af Deadline på DR2 overgik næsten sig selv i rød propaganda.

  Venstreekstremisten Niels Krause Kjær havde opstøvet en total ukendt “ekspert” – en rødhåret og kridhvid albino – der uimodsagt konkluderede, at vi på grund af den “højreradikale” Rasmus Paludan, formentlig snart vil opleve et “højreorienteret” terrorangreb herhjemme.

  Andet indslag var den sædvanlige Orban-bashing udført af en anden venstreradikal “ekspert”.

  Og til sidst var der et indslag om de snotdumme gymnasieelevers såkaldte “klimademonstration”, og endnu en “ekspert”, der repeterede det gode gamle klimahysteri.

  Stor tak til DDR for at spolere min fredag aften…

  Kommentar by Revisoren — 16. marts 2019 @ 06:20

 50. Det har intet med facisme at gøre.
  Der er nogen der har voldtaget facisterne.

  Kommentar by XXXXX — 16. marts 2019 @ 07:15

 51. Problemet meed folk der prøver at promovere en eller anden ideologi eller religion er som oftest selvmodsigelser. Og som regel går det ud over personlig frihed og ejendomsret. Jeg tror i øvrigt det hedder supremacism og ikke suprematism.

  Kommentar by Nielsen — 16. marts 2019 @ 07:17

 52. Naser Khader skriver på sin facebook-side
  : “Uskyldige muslimer skal ikke dræbes, fordi nogle muslimer er terrorister. Vær anti-islamist/jihadist, ikke anti-den- enkelte-muslim.”

  Khader selv kan ikke pege på hvem der “kun” er muslim og hvem der er Islamist

  Kommentar by k.m. — 16. marts 2019 @ 07:33

 53. For oplysninger om gerningsmanden se interviewet på https://vladtepesblog.com/2019/03/15/brad-johnson-on-the-new-zealand-mosque-shooting/ Og for dem, der gerne vil se videoen, den kan du få via kiwifarms.net Det er en bittorrent, men der står hvordan man skal gøre det.

  Kommentar by Michael Laudahn — 16. marts 2019 @ 08:48

 54. Muhammadaner, muslim, islamist.
  Kan der sættes i bås efter hvordan man dyrker troen?
  Bare har troen. Beder og klæder sig efter skik. Dyrker fuldt ud sharia og lever efter koranen og dækker sig total til.
  Ja hvor er grænserne.

  Kommentar by p — 16. marts 2019 @ 10:08

 55. Var Muhammed Muslim eller Islamist? :-). Støt SIAD. God lørdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. marts 2019 @ 10:15

 56. Jeg ville ile med et ps. til min tidligere kommentar, men ser at andre har påpeget det;
  At også iSlammets masseudrydnings-aktioner i kristne kirker og mod kristne samfund bliver i MSM præsenteret som siddebemærkninger. Her er der hverken vestlige/danske statsoverhøveder eller folkekirkelige “troende” der udtrykker forargelse, bestyrtelse eller afstandtagen. OG ALDRIG e´t eneste ord om sammenhold, medfølelse eller sorg. Mange skulle erklæres for farisæere!
  Min sorg og medfølelse går ALENE til de mange tusinde kristne og andre “vantro” der majes ned under iSlamisk dække af Fandens gerninger og al hans væsen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. marts 2019 @ 11:23

 57. Hmmm. Linket til hans “Manifest” er allerede fjernet. Wonder why?

  Når men det jeg ledte efter var en udeladelses fejl som Kim lavede i posten.

  “… Spyro the dragon 3 taught me ethno-nationalism. Fortnite trained me to be a killer and to floss on the corpses of my enemies.” (s. 17)

  MEN, der står et stort fedt NOT lige efter.

  På internetsk betyder det – Du er en tanketom idiot hvis du tror på det!

  Kommentar by Santor — 16. marts 2019 @ 12:32

 58. Denne liste fra Den Store Hukommelse fortjener en gentagelse:

  Gerningsmændene til diverse skændelsgerninger, lyder navne som: Abdi, Abdul, Ahmed, Alaa, Ali, Amir, Bhostan, Fadi, Ferhat, Firat, Hassan, Hussain, Ibrahim, Jamil, Khalid, Liban, Mahmud, Milad, Muhammed, Murat, Nazar, Nidal, Omar, Rachid, Ramzi, Said, Shahid, Walid, Youssef. Alle hjernedøde muslimer. Ikke alle muslimer er terroister, men så godt som alle terroister efter 1970 er muslimer!
  Her nogle eksempler på kameldrivernes ugerninger (meget ufuldstændig), mange flere kan nævnes:

  Zürich/Schweitz (21.12.1970), Swissair Flight 330 kapret af PFLP, 47 døde.
  Jordan ”Sorte September” (6.9.1970), 4 fly kapret af muslimer/PFLP.
  Tel Aviv/Israel (6.11.1970), Fatah sprænger 2 bomber, 1 dræbt + 24 sårede.
  Terroristerne (gruppen Sorte September) ved Sommer-OL (1972) i München var muslimer, 12 israelske sportsfolk dræbt.
  The Air France Flight 139 kapret af muslimer (27.7.1976), Entebbe lufthavn/Uganda.
  Abadan/Iran (19.8.1978), biografen Rex stukket i brand af militante islamister, 422 dræbte.
  Den amerikanske ambassade i Iran (4.11.1979) blev overfaldet og besat af militante muslimer, og holdt diplomaterne som gidsler i over 400 dage..
  Den amerikanske ambassede i Beirut (18.4.1983) blev bombet af muslimer.
  “Beirut Marine Barracks”/Libanon (23.10.1983), 241 amerikanske + 58 franske soldater dræbt, bombemændene var muslimer/Hizbollah.
  Paris Marks & Spencer Shop/Paris/Frankrig (23.2.1985), 1 dræbt +18 sårede af Hizbollah.
  Cinema Rivoli/Paris/Frankrig (8.3.1985), 18 sårede af Hizbollah.
  Orient Airlines-El Al/synagogen i Krystalgade/København (22.7.1985) angribes af muslimer.
  Air India fly 182 over Atlanterhavet (23.7.1985) fra Montreal til Delhi, 329 dræbt
  Achille Lauro krydstogtskibet blev kapret (7.10.1985) af muslimer.
  Air Fly 648 Athen-Cairo blev kapret (25.11.1985) af Abu Nidal-gruppen, 61 dræbt, mange ved ”befrielsen” foretaget af ægyptiske kommandosoldater.
  Pan-Am flight 73 (5.9.1986) blev bombet af muslimer.
  GB/Skotland/Lockerbie (21.12.1988) Pan Am fly-103, 259 dræbt-passagerer + besætning + 11 civile skotter, udført af muslimer fra Libyen.
  Sri Lanka (11.6.1990), De Tamilske Tigre dræbte 74 ubevæbnede politifolk.
  World Trade Center (26.2.1993), 6 døde og mere end 1000 sårede. Bagmændene lød navne som: Abdul, Ahmed,Khalid, Mahmud, Mohammed, Nidal, Ramzi !!
  Mombai/Indien (12.3.1993), bilbombe sprang under kælderen på den indiske børs, 257 dræbte.
  Det Jødiske Kulturcenter i Buenos Aires (1994) hvor 85 blev dræbt.
  Riyadh/Saudi-Arabien (13.11.1995), bilbombe bliver bragt til eksplosion ved de saudiske sikkerhedsstyrker, 7 dræbes + mindst60 dræbes.
  Lajpat Nagar/New Delhi (maj 1996), 13 dræbt af muslim fra Kashmir.
  Khobar/Dahran/Saudi-Arabien (25.06.1996), lastbil fyldt med sprængstof knuser bygning på den amerikanske base, 19 amerikanske soldater dræbes + 386 såres.
  “Beirut Marine Barracks” bombemændene var muslimer.
  Luxor/Egypten (19.11.1997), 67 turister dræbt af muslimske terroister.
  Den amerikanske ambassede i Kenya (07.08.1998) og i Dar-es-Salaam/Tanzania blev bombet af muslimer, 213 dræbt + over 5.000 såret, (al-Qaeda).
  Moskva, Buynaksk, Volgodonsk/Rusland (september 1999), en serie bomber sprang i byerne, og 292 dræbt.
  USS Cole (12.10.2000) angrebet af muslimer, 17 dræbte + 38 sårede.
  11. september (2001) WTC/New York/Pentagon/Washington, 2.977 dræbt, flykaprerne var muslimer.
  ”The Beltway Snipers” (oktober 2000) var muslimer, mindst 10 dræbt.
  WTC – 11.09.2001, 2.996 dræbt + mindst 6.000 sårede.
  Jerusalem/Israel (27.1.2002), 2 dræbt + 140 sårede af Fatah.
  Haifa/Israel (31.3.2002), 15 dræbt + mere end 40 sårede af Hamas.
  ”The Shoe Bomber” (22.12.2001) American Airlines from Paris-Miami var muslim.
  Djerba/Tunesien (11.04.2002), lastbil bringes til sprængning udenfor en synagoge, 21 dræbes, af dem var 14 tyske turister.
  Hilversum/Amsterdam/Holland (6.5.2002), politiken Pim Fortuyn skudt på åben gade.
  Karachi/Pakistan (08.05.2002), en selvmordsbus kører ind i en anden bus, 14 dræbes, af dem 11 franskmænd + 23 såret.
  Yemen (06.10.2002), fransk olietanker angribes, 1 dræbt.
  Natklub på Bali/Indonesien (12.10.2002) angrebet, 202 dræbt + mindst 300 sårede.
  Dubrovka-Teatret i Moskva/Rusland (23.10.2002) blev angrebet af muslimer, 129 gidsler dræbt.
  Kuta Beach/Bali/Indonesien (12.10.2002), 202 dræbt (heraf 3 danske piger) dræbt af muslimer.
  Mombassa/Kenya (28.11.2002), Jødisk ejet hotel angrebet, 18 dræbt, senere affyres missiler mod et israelsk fly, som forfejler deres mål.
  Central Bus Station/Tel Aviv/Israel (5.1.2003), 25 døde og over 100 sårede ved to selvmordsbomber af folk fra Al-Aqsa Martyr Brigaden.
  Haifa/Israel (5.3.2003), 18 dræbt og 53 sårede ved selvmordsbombe F Hamas.
  Riyadh/Saudiarabien (12.05.2003), boligkvarter for vesterlændinge bliver selvmordsangrebet, 35 dræbt + 194 kvæstet.
  Casablanca/Marokko (16. 05. 2003), 14 selvmordere udløste deres bombere (belgiske konsulat/jødisk center/ en restaurant/et hotel, 45 dræbt + mindst 100 såret, udført af terrorgruppen Salafia Jihadia, bånd til al-Qaeda.
  Znamenskoye/Rusland (12.5.2003), 62 dræbt og over 200 sårede ved tre selvmordsbombere.
  Jakarta/Indonesien (05.08.2003), bilbombe dræber 12 + sårer 150 ved Hotel Mariot.
  Istanbul/Tyrkiet (12.-20.11.2003), en serie angreb på jødiske synagoger + britiske institutioner dræber 63 + sårer mange hundrede.
  Stavropol/Rusland (5.12.2003), 47 dræbt og mere end 170 sårede af selvmordsbomber på tog.
  Erbil/Irak (01.02.2004), selvmordsangreb mod kurdiske partier dræber 105 mennesker.
  Atocha/Madrid/Spanien (11.03.2004), bomber i tog dræber 191 + sårer næsten 2.000.
  Khobar/Dahran/Saudiarabien (29.-30.05.2004), en serie bonbeangreb og en gidseltagning dræber 22 og sårer mindst 25-mange udlændinge.
  Bagdad/Irak (24.06.2004), en serie bombeangreb på irakisk politi dræber mindst 100 og sårer 300 nord og syd for Bagdad.
  Skolebørnene i Beslan/Rusland (1.9.2004), hvor 344 dræbes, heraf 186 børn af muslimer.
  Djarkata/Indonesien (09.09.2004), Australiens ambassade bombet, dræber 9 og mindst 180 såret.
  Amsterdam/Holland (2.11.2004), Theo van Gogh dræbt af muslim, der efterfølgende sagde: ”Jeg handlede udelukkende på vegne af min religion.”
  Lissabon/portugal (juni 2005), ca.500 unge muslimer angreb indfødte gæster på strand.
  London Underground (7.7.2005) blev 4 steder bombet af muslimer, 52 døde + mindst 700 sårede.
  Jimbaran + Kuta/Indonesien (1.10.2005), 23 dræbt af Jemaah Islamiah.
  Amman/Jordan (9.11.2005). Radisson SAS-hotellet terrorbombet, 60 døde.
  Paris/Frankrig (sept./okt. 2006), borgerkrigsligende tilstande i muslimske forstæder, afbrænding, hærværk og vold.
  Mosul/Irak (14.8.2007), 4 selvmordsbomber dræbte 796, målet var kurderne.
  Indien/Mumbai-angrebene (2008) blev foretaget af muslimer (166 døde).
  Marriot Hotel/Islamabad/Pakistan 2008, 54 dræbt af muslimer.
  Killeen/Fort Hood/Texas (15.11.2009), 13 sovende soldater myrdet i Allahs navn.
  ”The Underway Bomber” (juledag 2009) forsøgte sprængning af fly.
  Aarhus/Danamrk (2.1.2010), somalisk tumpe forsøger at dræbe tegneren Kurt Westergaard.
  Srinagar/Indien (7.1.2010), 6 dræbt + 8 sårede af Lashkar-e-Taiba.
  Bagdad/Irak (4.4.2010), 42 dræbt og 224 sårede ved selvmordsbombe.Anbar/Bagdad/Irak (23.4.2010), 85 dræbt + mindst 145 sårede ved bombe.
  Bagdad/Irak (7.7.2010), mindst 70 dræbte + over 400 sårede ved selvmordsbombe.
  Mohmand-området/Pakistan (9.7.2010), 105 dræbt + mindst 120 sårede ved selvmordsbombe.
  Afganistan (8.8.2010), 8 vestlige læger + 2 sygeplejersker henrettet, de havde en bibel på sig.
  Mogadishu/Somali (25.8.2010), 30 dræbt af muslimer.
  Hotel Jørgensen/v.Nørreport (10.9.2010), bombe sprang før tid, af en muslim.
  Stockholm/Sverige (11.12.2010), 1 dræbt + 2 sårede-selvmordsbombe i Stockholm, foretaget af en såkaldt velintegreret muslim. Hans efterladte trusselbrev var en slags testamente, med bl.a. følgende ordlyd: ”I Guds, den barmhjertiges navn. Nu har den islamiske stat opfyldt hvad den lovede jer. Vi findes nu her i Europa og i Sverige. Vi er virkelighed. Vi er intet påfund.”
  Alexandria/Egypten (1.1.20111), 21 koptere dræbt og 83 sårede.
  Cafe Argana/Marrakesh/Marokko (april 2011), to trykkogere bragt til sprængning, 17 dræbt.
  Cairo/Egypten (11.10.2011), 26 koptere dræbt og mindst 213 sårede.
  Teheran/Iran (29.11.2011), britiske ambassade angrebet med benzinbomber og raseret.
  Det amerikanske konsulat i Benghazi/Libyen (11.9.2012), 4 dræbt af muslimer.
  Frederiksberg/Danmark (5.2.2013), attentat på forfatteren + journalisten Lars Hedegaard i sit hjem, forsøgt udført af en muslim.
  Woolwich/London/England (22.5.2013), soldaten Lee Rigby fra Royal Regiment of Fusiliers slagtet udenfor sin kaserne med kødøkse og kniv af to muslimer.
  USA/Boston Marathon (2013), 3 dræbt, 260 hårdt kvæstede af 2 muslimske brødre.
  Westgate/Nairobi/Kenya (21.9.2013), 67 dræbt + mange sårede af al-Shabaab.
  Handelsgade i Bagdad/Irak (12.10.2013), 13 dræbt + mindst 32 sårede efter bilbombe.
  Det Jødiske Museum i Bruxelles (2014) angrebet af muslim (4 dræbte)Northwest Toulose/ den jødiske skole Ozar Hatorar angribes, 4 jødes dræbes af en muslim.
  Peshawar/Pakistan-mindst 132 skole børn dræbt af Pakistansk Taliban på en militær skole.
  Charlie Hebdo/ Paris (7.1.2015), 11 dræbt, 11 sårede af muslimer + 5 dræbte fra det jødiske Deli-marked.
  Krudttønden på Østerbro, 1 dræbt og 3 sårede (14.2.2015) af en muslim
  Synagogen i København (15.2.2015), 1 dræbt og 2 sårede, af en muslim
  Grand-Bassam/Elfenbenskysten (14.3.2015), 18 dræbt og 26 sårede ved terrorangreb af al-Qaeda.
  Det tunesiske nationalmuseum (18.3.2015), 19 dræbte, 38 sårede af muslimer
  Moske i Sana/Yemen (18.3.2015), mindst 126 dræbt, mindst 260 sårede af andre muslimer.
  Gulshan-e-Iqbal/Lahore/Punjab-provinsen/Pakistan (27.3.2015), 52 dræbt, 150 sårede ved selvmordsbombe udført af Taliban mod kristne, flest kvinder + børn.
  Universitetet i Garissa/Kenya (2.april 2015), 152 dræbt + 79 sårede.
  Sirte/Etiopien, 34 kristne dræbt af IS på stranden nær Sirte.
  Port El kautaoui/Sousse/Tunis (26.06.2015), masseskyderi på hotel, 38 dræbt og 40 sårede.
  Lyon/Frankrig (26.6.2015), en IS-sympatisør halshugger en mand.
  Suruc/Tyrkiet (20.7.2015), 33 dræbt, fortrinsvis kurdere.
  Frankrig (21.8.2015), i toget mellem Amsterdam-Paris skyder en mand med en automatriffel, men overmandes.
  To bomber dræbte 103 muslimer i Ankara (10 oktober 2015), dræbt af andre muslimer (IS? eller magthaverne).
  Sinai/Ægypten (31.10.2015), russisk fly A321 terrorbombet, 229 personer dræbt.
  Beirut/Libanon (okt.2015), 44 dræbt ved en terrorbombe (IS).
  Paris (13.11.2015), mindst 130 dræbt + ca.350 såret ved selvmordsbomber (IS).
  Bamako/Mali (19.11.2015), 27 dræbt på Hotel Radisson.
  Moske angrebet i Yola/Nigeria, 27 dræbt, 97 sårede, dræbt af Boko Harem, før denne var en moske i Maiduguri (hovedstad i delstaten Borno), her blev 28 dræbt (Boko Harem).
  San Bernardino/Californien (03.12.2015), 14 dræbte, 21 kvæstede af et muslimsk ægtepar.
  Paris/Frankrig (7.1.2016), en IS-sympatisør angriber en politistation men dræbes af politiet.
  Istanbul nær Den Blå Moske + Haga Sophia/Tyrkiet (12.1.2016), 12 dræbte turister og 22 sårede, udført af muslimer/IS.
  Jarkata/Indonesien (13.01.2016), 7 dræbt af muslimer/IS.
  Ouagadougou/Burkina Faso (13.01.2016), 23 dræbt af muslimer (Al-Qaeda).
  Universitet i Charsadda/Pakistan (19.1.2016), mindst 30 dræbt af muslimer (Taleban).
  Cizre/Sirnak/Tyrkiet (28.-29.01.2016), tyrkere mod kurdere (PKK), mellem 170-660 dræbt.
  FN-militær lejr/Mali (12.02.2016), 2 dræbt og 30 sårede, dræbt af militante islamister.
  Bilbombe i Ankara (17.02.2016), 28-30 dræbt og endnu flere sårede (60?), TAK (Kurdistans Frihedsfalke) /PKK tog ansvaret.
  Diyarbakir/Tyrkiet (18.02.2016), militærkonvoj ramt af bombe, 6 soldater dræbt.
  Ben Guerdane/Tunesien (7.3.2016), 13 militærfolk og 7 civile dræbt , da islamister angreb en kaserne tæt på Libyen.
  Kizilay/Ankara/Tyrkiet (13.3.2016), 37 dræbt og mindst 125 sårede, dræbt af PKK/TAK ifølge tyrkiske myndigheder.
  Istiklal Street/Istanbul (19.3.2016), 3-4 dræbte + mindst 36 sårede.
  Zaventem lufthavn/Bruxelles/Belgien (22.3.2016).
  Maalbeek metro-station/Bruxelles/Belgien (22.3.2016), 35 dræbte, mindst 300 personer sårede ved de to angreb.
  al-Asriya/Bagdad/Irak, 41 dræbte og mindst 105 sårede ved selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (19.4.2016), Taleban dræber 28 og sårer mindst 320 ved selvmordsangreb.
  Nord for Bagdad/Irak 08.06.2016), 30 dræbt og ca.52 sårede ved en shiamuslimsk helligdom.
  Orlando/Florida/USA (12.6.2016), muslim dræber 50 og sårer 53 på en bar.
  Magnaville/Frankrig (13.6.2016), muslim dræber et politi ægtepar.
  al-Qaa/Libanon (27.6.2016), muslim dræber 4 kristne ved selvmordsangreb.
  Atatürk-Lufthavn/Istanbul (29.6.2016), 41 dræbt og 239 sårede, Islamisk Stat?
  Cafeen Holy Artisan Bakery/Dhaka/Bangladesh (2.7.2016), 20 dræbt af islamister.
  Karrada/Bagdad (3.7.2016), mindst 200 dræbt af IS?
  Promenade des Anglais/Nice/Frankrig (14.7.2016), 84 dræbt + 202 sårede under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Würzburg/Bayern/Tyskland (18.7.2016), 17-årig amok i regional tog med kniv + økse, sårer 5 de 3 alvorligt under råbet ”Allahu Akhbar.”.
  Indkøbscenteret Olympia/München/Tyskland (22.7.2016), iraner dræber 9 og sårer 27.
  Kabul/Afghanistan 23.7.2016), 80 dræbt og 231 sårede ved tre selvmords angreb.
  Ansbach/Bayern/Tyskland (24.7.2016), 1 død + 12 sårede af 27-årig afvist asylansøger fra Syrien.
  Reutlingen/Stuttgart/Tyskland (24.7.2016), kvinde dræbt med machette.
  Saint-Etienne-du-Rouvroy/Rouen/Frankrig (26.7.2016), 84-årig katolsk præst fik under gudstjeneste skåret halsen over af to muslimer.
  Istanbul/Tyrkiet (28.07.2016), 47 dræbt ved bombeangreb.
  Quetta/Baluchistan/Pakistan (8.8.2016), 70 dræbt af selvmordsbombe (Taliban).
  Kabul/Afghanistan (08.08.2016), mindst 40 politikadetter + civile dræbt.
  Malmø, Stockholm, Norrköping, Gøteborg og andre svenske byer (uge 33/2016), biler sat i brand i indvandrerkvarterer. I første halvdel af 2016 sat ild til 2.027 køretøjer.
  Elazig/Tyrkiet (18.8.2016), tre bombeangreb mod politi/militær, mindst 10 dræbte og over 200 sårede.
  Cizre/Sirnak-provinsen/Tyrkiet (26.8.2016), bilbombe mod politistation, dræbte mindst 11 og sårede 78.
  Aden/Yemen (29.8.2016), 45 dræbt ved selvmordsbombe.
  Kabul/Afghanistan 05.09.2016), dobbelt selvmordsangrev dræber 24 og indst 91 sårede.
  Manhattan/New York (17.9.2016), 29 sårede af bombe (amerikansk statsborger af afghansk herkomst.
  Sct.Clouds/Minnesota/USA (17.09.2016), somalisk mand amok i et indkøbscenter med kniv, 10 personer sårede han, medens han råbte ”Allah.”
  La Grande Borne/Viry-Chatillon/S-for Paris/Frankrig (08.10.2016), 15 unge muslimer angreb 2 franske betjente med brandbomber, medens de sad i deres tjenestebil, begge alvorligt forbrændt.
  Den amerikanske Bagram-base/Afghanistan (12.11.2016), 4 amerikanere dræbt og 16 sårede ved selvmordsbombe af Taleban.
  Grænseposter mellem Burma og Bangladesh (13.10.2016) angrebet af muslimske oprørere, 9 politifolk dræbt.
  Kabul/Afghanistan (21.11.2016), mindst 32 dræbt i moske ved selvmordsbombe af Taleban.
  Mogadishu/Somalia (26.11.2016), 10 dræbt af en bilbombe.
  Istanbul/Tyrkiet (10.12.2016), 38 dræbt og mindst 155 dræbt ved Vodafone Arena af PKA.
  Kairo/Egypten (10.12.2016), 27 dræbt, og 65 sårede ved den koptiske al-Boutroseya- Kirke af IS.
  Kairo/Egypten (11.12.2016), vejsidebombe dræber 6 betjente og sårer 3.
  Istanbul/Tyrkiet (19.12.2016), den russiske ambassadør skudt af en muslim.
  Breitscheidplatz/Berlin (19.12.2016), bil ført af tunesisk ”flygtning”, kørt ind i julemarked som i Nice, 12 døde og 48 sårede.
  Istanbul/Tyrkiet (01.01.2017) skudmassakre på natklubben Reina, 39 dræbt og mindst 68 sårede.
  Jerusalem/Israel (08.01.2017), palæstinenser kørt ind i en gruppe soldater, 4 dræbt mindst 17 sårede.
  Melbourne/Australien (19.01.2017), car-jihad under råbet ”Allahu akbar”, 3 døde, 25 sårede.
  Mogadishu/Somalia (25.01.2017), bilbombe dræber 28 + sårer mindst 43.
  Sehwan/Sindh-provinsen/Pakistan (16.2.2017), 72 personer dræbt ved helligdom for islamisk sufisme-IS taget ansvaret.
  N-Pakistan (21.2.2017), 7 dræbt + 15 sårede ved et tredobbelt selvmordsangreb af pakistansk Taleban.
  Lahore/Pakistan (23.2.2017), 5 dræbt og mindst 15 sårede på det lokale marked ved eksplosion.
  Militær hospital i Kabul/Afghanistan (8.3.2017), 49 dræbt og 63 sårede af IS.
  Gamle bydel i Damaskus/Syrien (11.03.2017), 44 dræbt ved to bomber /vejside/og selvmords.
  Damaskus/Syrien (15.03.2017), mindst 30 dræbt ved et dobbelt selvmordsangreb i Justitspaladset.
  Orly lufthavnen/Paris/Frankrig (18.03.2017), skyderi i lufthavn af muslimsk terroist.
  Westminster Bridge + Parlamentet/London/England (22.03.2017), 4 dræbt og mindst 20 kvæstet ved skyderi og påkørsel med bil.
  Metrostation i Sankt Petersborg/Rusland (03.04.2017), 14 dræbt + mindst 50 sårede ved selvmords bombe .
  Åhléns Varehus/Stockholm/Sverige (07.04.2017) påkørsel ind i menneskemængde, 5 dræbt + mindst 8 sårede.
  Koptisk kirke/Alexandra/Egypten (09.04.2017), 11 dræbt + og mindst 33 sårede ved selvmordsbombe.
  Mar Girgis kirken/Tanta/Egypten (09.04.2017), 25 dræbt + mindst 60 sårede ved selvmordsbombe.
  Aleppo/Syrien (15.04.2017), mindst 126 dræbt (heraf 68 børn) ved selvmordsangreb.
  Fresno/Californien/USA (19.04.2017), 3 dræbt + 1 såret efter skud under råbet ”Allahu Akbar.”
  Champs Elyées/Paris/Frankrig (20.04.2017), 1 betjent dræbt + 2 alvorligt sårede efter skuddrama.
  Afghanistan (21.04.2017), over 140 dræbt på militærbase af Taleban.
  Kabul/Afghanistan (03.05.2017), 8 dræbt 3 sårede ved selvmordsangreb mod NATO-personel.
  Manchester Arena/England (22.05.2017), 22 dræbte + 59 sårede ved selvmordsangreb af jihadisten Salman Abedi.
  Marawi/Filippinerne (23.05.2017) hundredevis af muslimske terroister (IS) angriber byen.
  Minya-Provinsen/ægypten (26.05.2017), 28 dræbt + mindst 22 sårede koptere ved angreb på bus.
  Kabul/Afghanistan (31.05.2017), 150 dræbt, over 460 sårede ved bilbombe i ambassade-kvarteret.
  London/England (03.06.2017), 7 dræbt og 48 sårede ved selvmordsangreb.
  Musayab/Irak (09.06.2017), 30 dræbt og 35 sårede efter selvmordsbombebælte på marked (IS).
  Mogadishu/Somalia (15.06.2017), 19 dræbt af al-Shabab.
  Hurghada/Egypten (14.07.2017), 2 dræbt + 4 sårede.
  Edeka-supermarked/Hamborg/Tyskland (28.07.2017), 1 dræbt og flere sårede efter knivstik under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Sydøstlige Nigeria (06.08.2017), 11 kirkegængere dræbt + 18 sårede.
  Paris/Frankrig (09.08.2017), 6 soldater forsøgt kørt ned, 3 sårede alvorligt.
  Maiduguri/Kenya (15.08.2017), 27 dræbt + 83 sårede ved selvmordsangreb (Boko Harem).
  La Rambla/Barcelona/Spanien (17.08.2017), 13 dræbte + mindst 100 sårede.
  Turku/Finland (18.08.2017), 2 dræbt + 6 sårede ved knivstikkeri under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Surgut/Rusland (19.08.2017), 7 personer såret heraf 2 alvorligt efter knivstikkeri.
  Helmand/Afghanistan (23.08.2017), 5 dræbt + 38 sårede (mange børn) af Taliban.
  Myanmar og Bangladesh (25.08.2017), angreb af muslimske terroister på 30 grænseposter og en militærforlægning, mange dræbt.
  Kabul/Afghanisten (26.08.2017), 20 dræbt + mindst 50 sårede af Taliban.
  N-Cameroun (25.08.2017), 11 dræbt + 8 kidnappet samt 50 huse brændt ned af Boko Harem.
  NØ-Nigeria (01.09.2017), 18 knivdræbt af Boko Harem.
  London/England (15.09.2017), bombe i Metro, 30 sårede.
  Marseilles/frankrig (01.10.2017), 2 knivdræbt under råbet “Allahu Akhbar.”
  Cairo/Egypten (14.10.2017), koptisk biskop dræbt af knivstik.
  Mogadissio/Somalia (14.10.2017), 358 dræbt og over 100 sårede af bomber.
  Kandahar/Afghanistan (18.10.2018), politi-og efterretningschefer dræbt + 2 amerikanere såret.
  Kabul/Afghanistan (20.10.2017), 39 dræbt ved selvmordsbombe.
  Ghor-provinsen/Afghanistan (20.10.2017), 20 dræbte + 10 sårede ved moske angreb.
  Kabul/Afghanistan (21.10.2017), 15 rekrutter dræbt ved selvmordsangreb.
  Vadsø/Finmark/Norge (14.07.2018), 18-årig norsk mand knivdræbt af afgansk asylansøger.
  Lübeck/Tyskland (20.07.2018), 14 buspassagere dolket af iraner.
  Toronto/Canada (23.07.2018), pakistaner dræbt en 8-årig og 18-år.
  Ahvaz/Iran (22.09.2018), 29 dræbt + mindst 70 sårede ved skudsalver fra terrororganisationen ASMLA, deraf mange soldater.
  Afghanistan (15.10.2018), over 20 soldater dræbt af Taleban i det N-Afghanistan.
  La Defency-byggeriet/Paris/Frankrig (05.12.2018), Den irske lærer John Dowling fra Leonardo da Vinci universitetet knivdræbt af pakistaner.
  Strasbourg/Frankrig (11.12.2018), 4 dræbt + 12 sårede efter skyderi på julemarked.
  Ilbil/Atlasbjergene/Marrakech/Marokko (fundet 17.12.2018), en dansk og en norsk ung kvinde slagtet med kniv, hals skåret over, af IS-sympatisører, medens de råbte: ”dette er hævn for vore brødre i Hajin.” Hajin, var en af Islamisk Stats’s sidste højborge i Syrien, der netop er generobret af syriske regerings styrker.
  Klosterkirke Maria Immaculata/Strebersdorf/Wien/Østrig (27.12.2018), 1 klosterbroder dræbt + 5 sårede.
  Giza/Egypten (28.12.2018), 4 turister dræbt + 11 sårede ved vejside bombe.
  Amberg/Bayern/Tyskland (31.12.2018), 12 etniske tyskere kvæstet i et voldsorgie foretaget af 4 asylansøgere.
  Manchester tog station/England (31.12.2018), 3 tilfældige mennesker dolket af muslim under råbet ”Allahu akbar” (Allah er størst).
  Schophol lufthavn/Holland (31.12.2018), under råbet ”Allahu akbar” truede en muslim med at sprænge en bombe.
  Gothersgade/København/Danmark (01.01.2019), 19-årig ung mand umotiveret knivdræbt med 4 stik, og 3 sårede, af en formentlig muslim.
  Floddalen øst for Eufrat/Syrien (06.01.2019), 23 dræbt ved selvmordsangreb.
  Amstetten/Østrig (08.01.2019), 40-årig kvinde myrdet af tyrker.
  Bad Kreuznach/Tyskland (11.01.2019), afghansk asylansøger knivstikker gravid kvinde, barnet dræbt, kvinden alvorligt såret.
  Jena/Tyskland (11.01.2019), 87-årig tysk kvinde dræbt af afghansk asylansøger.
  Wiener Neustadt/Østrig (13.01.2019), 16-årig pige myrdet af syrer.
  Westland/Naiobri/Kenya (15.01.2019), terrorangreb på hotellet DusitD2, 21 dræbt + 28 sårede.
  Østrig (15.01.2019), 21-årig etioper knivdræbt af sin bror.
  Manbij/Nord-Syrien (16.01.2019), 16 dræbt, iblandt 4 amerikanske soldater, IS stod bag.
  Oslo/Norge (18.01.2019), 25-årig norsk kvinde i respirstor, knivstukket af islamterroist.
  Maidan Wardak/Afghanistan (21.01.2019), over 100 mennesker dræbt (soldater), og mange sårede af Taliban.
  Tulln/Østrig (21.01.2019), 32-årig kvinde stukket ned af makedonier.
  NØ-Nigeria (28.01.2019), 60 mennesker dræbt af Boko Harem.
  Dornbirn/Voralberg/Østrig (07.02.2019), mand i socialforvaltning knivdræbt af 34-årig tyrkisk-kurder.
  Amarenda/Tripura/Indien (05.02.2019), 20 indiske soldater dræbt + 4 sårede.
  Maiduguri/NØ-Nigeria (16.02.2019), 11 dræbt i moske af Boko Haram.
  Østerbro/Danmark (07.03.2019), 81-årig dansk kvinde dræbt af 26-årig afrikaner.
  Worms/Tyskland (10.03.2019), 21-årig tysk kvinde knivdræbt af tunesisk asylansøger under råbet ”Allahu akbar.”

  Fortsæt selv listen, jeg orker det ikke. Faktisk er alle begreber negative og jeg kan ikke på stående fod finde blot ét begreb, som er positivt ladet i forbindelse med muslimerne. Måske kan nogle hjælpe?

  Kommentar by der Adler — 16. marts 2019 @ 13:54

 59. https://ekstrabladet.dk/112/terrormistaenkt-sendte-manifest-til-premierminister/7557010

  Kommentar by p — 16. marts 2019 @ 14:23

 60. Var der ikke fire om det?
  Tre mænd og en kvinde. Og der var skyderi i to moskeer.
  Hvorfor får man ikke mere at vide om det og De andre?

  Kommentar by p — 16. marts 2019 @ 14:36

 61. Jeg er IKKE tilhænger af at myrde andre mennesker, muslimer eller ej, og i øvrigt vil prisen blive betalt af os alle ved at give politikerne påskud til endnu mere indskrænkning i personlig frihed, og endnu mere overvågning. Præcis som DF er danmarksmestre i for øvrigt. Uanset om det er terror bedrevet a muslimer eller højreradikale får vi alle flere begrænsninger påduttet bagefter og DET er det mest forfærdelige – at et Kina-lignende overvåget og censureret diktatur er på fremmarch. Om censoren er Danmark, USA eller en tredie, er i alle tilfælde skræmmende.

  Bemærk at Facebook vil fjerne alle positive kommentarer til gerningen, men lader de negative stå. Det er løgn, uanset hvad man mener, og det er skræmmende.

  Jeg har aldrig været kriminel, pædofil, terrorist eller noget andet, men jeg frabeder mig overvågning alligevel, for det ender i slaveri og hjernevask.

  Kommentar by Zatopek — 16. marts 2019 @ 17:35

 62. Det er sgu ligegyldigt i den sammenhæng. Fejhedspolitikerne vil alligevel indskrænke den personlige frihed, uanset denne selvtægtshandling, som er en sund reaktion overfor denne modbydelige religion.

  Kommentar by Michael Unna — 16. marts 2019 @ 18:45

 63. Læs : “24nyt.dk”..-“Ofrenes religion og en slap udlændinge politik er skyld i massakren. ” Når en religion begår så megen vold og terror kan det ikke undre at nogen engang imellem slår tilbage……cirka citat. Hurra hurra hurra….Som talt ud fra mit hjerte og hjerne- men fra en anden mund- En australsk senator. Tjek det selv. 3 foldig hurra for det udsagn. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. marts 2019 @ 18:50

 64. Kommentar by Zatopek — 16. marts 2019 @
  Vi er allerede overvågede. Stor set alle de store it giganter arbejder sammen.
  Jeg spillede et spil på PlayStation hvor en af modstanderne er predator fra den gamle film med Arnold Schwarzenegger. Da jeg slukkede og kig på nettet havde Google et tilbud til mig på filmen predator.

  Det er slut med at være anonym. De laver psyko/ sociale profiler på alle og har gjort det længe. Apple har givet kineserne alle deres koder for at komme ind på det kinesiske marked. Kina bruger allerede idag de sociale profiler.

  De har ikke bruge for selvstændige tænkere, men folk der bare adlyder.

  Vi betyder intet for dem.

  Kommentar by XXXXX — 16. marts 2019 @ 19:38

 65. Kvinder og børn!? Usle knægt!!! Endnu mere blod på hænderne af visse uansvarlige politikere!

  Udover at den liberale kultur-agenda tillader de fremmede at begå overgreb på lokalbefolkningen – så skaber denne agenda (naturligvis) også lokale forskruede voldspsykopater.

  Trist er det…

  Kommentar by Borger — 16. marts 2019 @ 19:52

 66. #57 Adler, listen mangler et angreb på den israelske ambassade i Buenos Aires i 1992 – 29 dræbte.

  Kommentar by Johnson — 16. marts 2019 @ 20:46

 67. @57 Kommentar by der Adler — 16. marts 2019 @ 13:54

  Tak til der Adler for at nævne den politisk ukorrekte liste.
  Den skal ikke gå i glemmebogen sålænge “fredens religion” eksisterer.
  Desværre er hovedparten af journalisterne i Danmark for længst faldet i søvn under læsningen eller også har de valgt at negligere denne pga. politisk overbevisning.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Stem D, som D-dag.

  Kommentar by Neuhammer — 16. marts 2019 @ 21:29

 68. der Adler — 16. marts 2019 @ 13:54 :

  Dit arbejde er så unikt, at ingen kan stå mål med det.
  Jeg er dig dybt taknemmelig!

  Jeg gemmer det, så jeg kan henvise til umisforståelige/uomtvistelige fakta.
  Jeg ville gerne kunne tage over for dig, men frygter, at jeg længst ikke har dit store format, til at få det hele med. Jeg vil dog gøre hvad jeg kan og så bede til, om der er andre der kan støtte dig i det store arbejde?

  Dit store dokumentariske arbejde fortjener sin helt egen USLETTELIGE adresse på internettet!
  Ja, hvor ville det dog være skønt, om vi havde et sådant, verdenshistorisk, arkiv, at henvise til?
  Jeg bidrager gerne med et fast årligt beløb til formålet, eller andet hvad mine evner måtte række til. Hvis K.M. kender dig, er han velkommen til, at give dig min mailadresse. Eller læg en opfordring om støtte, hvis du vil tage min opfordring til projektet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. marts 2019 @ 21:45

 69. https://jyllands-posten.dk/international/ECE11257294/australsk-politiker-fik-aeg-i-hovedet-for-at-give-immigration-skylden-for-new-zealandterror/

  Sådan giv sådan en lort en på kassen…sådan ska de ha´det når de tror de bare kan gøre som de vil…smæk dem en og skid hul i hvad andre mener!!!

  Kommentar by Black Watch — 16. marts 2019 @ 21:49

 70. Johnson — 16. marts 2019 @ 20:46:
  Jeg bemærker din supplering og tænker: Måske har du tanker i den retning som jeg nævner i kommentar nr. 67?

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. marts 2019 @ 21:57

 71. Perhag, præcis. Hvad sker der Fraudbook? Eller mere korrekt Livelog/Darpa.

  Kommentar by Iznogut — 17. marts 2019 @ 00:12

 72. De ellers så jøde-begejstrede uriaspost kommentatorer glemmer vist hvem der sidder på de sociale medier ……

  Kommentar by Ole — 17. marts 2019 @ 01:21

 73. @ 68 M.S. Carstens

  Tak for dine ord. Der er ikke noget stort format over mig, jeg er “bare” en samler, der ikke engang kan få det hele med, da det går virkelig stærkt med muslimsk terror.

  Og løgnepressen går helt amok, fordi nogle muslimer bliver dræbt, sæt det i perspektiv i forhold til min ufuldstændige liste! Hvor mange kristne koptere er f.eks. ikke blevet dræbt i Ægypten, uden at verdenspressen dårligt nok løfter et øjenbryn!

  Kommentar by der Adler — 17. marts 2019 @ 08:07

 74. Det er en uskik at dræbe andre, især når de beder. Men, men.

  Alexandria/Egypten (1.1.20111), 21 koptere dræbt og 83 sårede.

  Cairo/Egypten (11.10.2011), 26 koptere dræbt og mindst 213 sårede.

  Kairo/Egypten (10.12.2016), 27 dræbt, og 65 sårede ved den koptiske al-Boutroseya- Kirke af IS.

  Koptisk kirke/Alexandra/Egypten (09.04.2017), 11 dræbt + og mindst 33 sårede ved selvmordsbombe.
  Mar Girgis kirken/Tanta/Egypten (09.04.2017), 25 dræbt + mindst 60 sårede ved selvmordsbombe.

  Cairo/Egypten (14.10.2017), koptisk biskop dræbt af knivstik.

  På 6 år mindst 111 kristne dræbt i forbindelse med kirkelige handlinger i Egypten, og mindst 454 sårede. Disse drab begået af muslimer skabte meget små overskrifter i underholdningens industriens avser.
  Er det ikke tid til eftertanke!

  Kommentar by der Adler — 17. marts 2019 @ 10:13

 75. Der er ikke adgang til at se dokumentet. Der står “DocumentCloud 403 Forbidden”. Censur?

  Kommentar by Søren — 17. marts 2019 @ 12:32

 76. der Adler — 17. marts 2019 @ 08:07:

  Min opfordring og mit bud forbliver.

  Søren — 17. marts 2019 @ 12:32
  Der er meget der censureres. Jeg kunne f.eks. ikke få adgang til dansk oversættelse af disse to: propaganda.news og faked.news, som jeg blev opmærksom på gennem Iznotgut´s link under en anden blog:
  Hvad MSM aldrig vil fortælle dig:
  https://www.naturalnews.com/2019-03-15-new-zealand-mass-shooter-is-a-far-left-eco-fascist-who-praised-communist-china.html#

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. marts 2019 @ 14:02

 77. Dyrkerne af ideologien Allan fordømmer sjældent noget terror begået af deres trosfæller, men når det går ud over dem selv, OMG, så står de i kø og fordømmer og trækker det noget slidte offerkort, jeg græmmes !!!!

  Kommentar by ivan olsen — 18. marts 2019 @ 16:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper