17. marts 2019

SF-politiker om DF-forslag: I 30’ernes Tyskland var denne slags tiltag ‘en forudsætning for massedrab’

Forskellen på DNSB’s modstand mod ikke-ariske racefremmede og Dansk Folkepartis kulturalistiske danskhedsfundamentalisme er blot ‘et definitionsspørgsmål’, for de fastholder begge ‘et essentialistisk danskhedsbegreb’, skrev folkesocialisten Paw Hedegaard Amdisen tilbage i 2006 som en del af et angreb på Søren Krarup. Her tretten år senere trækker han stadig rutinemæssigt nazi-kortet, senest mod DF-mf’er Claus Kvist Hansen. Fra Horsens Folkeblad – SF langer ud efter DF efter tørklædesag: Usmageligt og forkasteligt

“Det, der ryster SF’eren er en forespørgsel til forvaltningen fra Dansk Folkepartis Claus Kvist Hansen. Han ønsker at få sat tal på, hvor mange af kommunens ansatte der bærer tørklæde. En forespørgsel, forvaltningen dog har afvist at svare på.

Ifølge Paw Amdisen minder optællingen ham om det, han kalder en mørkere tid, hvor borgere blev registret på grund af deres politiske eller religiøse overbevisning.

– Det er usmageligt. I 30’ernes og 40’ernes Tyskland og Europa var denne registrering en forudsætning for overgreb og massedrab på bestemte befolkningsgrupper. Og jeg kan simpelthen ikke se, hvad et parti, der anser sig selv som demokratisk og et midterparti, vil med den slags tanker, siger han.”

(Paw Hedegaard Amdisen anbefales af Pia Olsen Dyhr, 2017; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 11:17 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99513/trackback

17 Comments »

 1. Halli, hallo, goddaw
  til store røde Paw.

  For ham er det en sport
  at trække nazikort.

  Han har dem med i hatten
  til forplumring af debatten.

  Så dumt, at det slår gnister,
  men sådan er jo… socialister.

  Kommentar by Crass Børsting — 17. marts 2019 @ 11:23

 2. Muslimer eller OS

  Kommentar by Sindsro — 17. marts 2019 @ 11:24

 3. Har I tænkt på hvorfor man ville lægge spionprogram ind på elevers privat computere til eksamen?
  Var det er prøveklud til noget mere omfattende overvågning?

  Kommentar by k. m. — 17. marts 2019 @ 11:26

 4. Måske definerer han det Danske flag som en ligegyldig klud, eller halvmånen som et ligegyldigt symbol? Vi er så en hel del mennesker som anser symboler og retorik som udtryk for holdninger og intentioner. Her iblandt en del der vækker afsky og vrede.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 17. marts 2019 @ 11:46

 5. Hva’ fanden, eksisterer SF stadig?

  Nå, men den venstreradikale spazzer forsøger nok at gå Karsten Møgdynge i bedene, og han håber formentlig på, at blive den nye “Vikaren fra Helvede”…

  Kommentar by Revisoren — 17. marts 2019 @ 12:22

 6. – han lyder lidt som en hudfarvefjendtlig islamofob, ham Paw: https://www.expressen.se/nyheter/mp-ledamoten-kartlagg-manniskor-efter-deras-r/

  Kommentar by anno — 17. marts 2019 @ 13:11

 7. SFs Pia Olsen Dyhr er forvirret og kortsynet, og SF er et forkasteligt, usmageligt og landsskadeligt marxistisk parti. Er Paw Amdisen dansker eller migrant? Hvorfor har så mange nyttige idioter så utrolig travlt med at save den gren over de selv sidder på? Et Danmark som et besat, afrikaniseret og ruineret land kan jo nemt ramme dem selv som en boomerang en dag.

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 13:17

 8. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/forsvarede-kvinder-uden-toerklaede-nu-er-hun-doemt-til-148-piskeslag/7554835

  Kommentar by p — 17. marts 2019 @ 14:06

 9. Helledusseda, en klaphat.

  Kommentar by Bastardo — 17. marts 2019 @ 15:01

 10. Hvad med at trække “landsforræder” kortet eller er det injurierende?

  Kommentar by Acharya Tuisto — 17. marts 2019 @ 15:24

 11. “– Det er usmageligt. I 30’ernes og 40’ernes Tyskland og Europa var denne registrering en forudsætning for overgreb og massedrab på bestemte befolkningsgrupper. Og jeg kan simpelthen ikke se, hvad et parti, der anser sig selv som demokratisk og et midterparti, vil med den slags tanker, siger han.””

  Og det kommer fra en person der får sine informationer fra redox.dk og andre venstrefløjs indsamlere,der så vidt vides er dømt efter loven om ulovlige indsamlinger af data af deres modstandere!!

  Hykleri eller manglende tankevirksomhed,ja vælg selv.

  Herfra kun en alvorlig hovedrysten.

  Kommentar by Father — 17. marts 2019 @ 15:40

 12. Der er ingen grund til at lade sig skræmme af folk, der trækker nazikortet – meget af det nazisterne gjorde var jo fint nok, og det er i hvert fald bedre at være nazist en liberal eller venstreorienteret.

  Kommentar by Søren Andersen — 17. marts 2019 @ 22:33

 13. “Paw Hedegaard Amdisen anbefales af Pia Olsen Dyhr” To voldspsykopater som er med til at styre vores land. Desværre så bliver det bare værre og værre, og som i andre lande så begynder de også her at overfalde vores pensionister.
  https://www.youtube.com/watch?v=EBbOlOW3PzY

  Kommentar by Piphans — 17. marts 2019 @ 22:45

 14. De røde svin afhænder deres historiske metier ved at beskylde alle andre for, hvad de selv går og sysler med.

  Anklag din modstander for, hvad du ikke selv vil stå til regnskab for.

  Kommentar by Iznogut — 17. marts 2019 @ 22:52

 15. Godwin’s Law. Det ender altid med nazikortet (in short).
  https://en.wikipedia.org/wiki/Godwin%27s_law

  Kommentar by Iznogut — 18. marts 2019 @ 04:43

 16. I tiden 1933 til 45 opførte nazisterne sig som psykopater, idioter og massemordere. Det samme gjorde kommunisterne ovre i Sovjet-unionen. De sorte og de røde socialister var ondskabsfulde og skrækkelige overfor deres egne borgere, plus diverse nabolandes befolkninger. Den smule godt de gjorde, var mest prestigeprojekter og småting i forhold til deres ugerninger.

  Kommentar by tp — 18. marts 2019 @ 06:33

 17. Jeg må indrømme at jeg selv ser særdeles skævt til den behandling, som mange muslimers “ejendom”, kvinder udsættes for, hvis de nægter at bære tørklæde. Jeg går ind for et totalt forbud imod dette i det offentlige rum, i det tørklædet fortæller, at her kommer et menneske, som bærer symbolet på renhed, fromhed og bedre værd, modsat alle andre, som kun er at betragte som ludere.
  Godt nok bar også mange danske kvinder tidligere tørklæde, men det var simpelthen for at beskytte håret imod vejr og vind og havde, på ingen måde noget med religion at gøre.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 20. marts 2019 @ 21:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper