17. marts 2019

Sudansk seriemorder fik vekslet tidsubestemt forvaring til 7 års fængsel i Højesteret… for 7 år siden

Der er nedlagt navneforbud mod den 26-årige afrikaner, der er sigtet for tre drab på ældre danskere i et boligkompleks på Østerbro, men det er dog muligt at komme lidt tættere på. YL er sudaneser og har et generalieblad, der bogstavelig talt er af en anden verden.

– Som 10-årig begramsede han mindreårige, og var mistænkt for at ville voldtage en blot 6-årig pige
– Som 17-årig voldtog han en 14-årig pige, og truede hende efterfølgende til tavshed
– Under afsoning på en ungdomsinstitution forsøgte han at kvæle og voldtage en 30-årig kvindelig ven af familien

Allerede som mindreårig frygtede man, at han ville forgribe sig på tilfældige piger/kvinder, og han blev i byretten idømt tidsubestemt forvaring. Det blev dog omgjort i Højesteret, der idømte ham syv års fængsel. Det er godt syv år siden. Pun intended.

Oploadet Kl. 12:24 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99523/trackback

46 Comments »

 1. Der er nedlagt navneforbud mod den 26-årige afrikaner.”

  Han skal beskyttes. Offeret må gerne udstilles.

  https://ekstrabladet.dk/112/26-aarig-faengslet-myrdede-81-aarig-og-misbrugte-hendes-kreditkort/7548111
  Usædvanligt forlangte anklager Louise Nielsen navneforbud på den afdøde af hensyn til hendes pårørende. Det krav fulgte retten mod protester fra pressen.

  Kommentar by tavsen — 17. marts 2019 @ 12:32

 2. Byretten dømte rigtigt, landsretten forkert. Typisk, at vi beskytter livsfarlige negre og arabere men udviser stjerneskolebørn, hvis de tilfældigvis kommer fra Thailand eller noget. Øv!

  Negeren er jo beviseligt livsfarlig for sine omgivelser, hans IQ overstiger næppe gennemsnittet på ca. 70.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. marts 2019 @ 12:34

 3. Vi lever i et sygt, degeneret samfund, og folket burde lave en folkedomstol. Politikerne skulle dømmes af folket for de ugerninger, som de begår mod folket. Når der ikke længere er nogen retsfølelse, så er vi ude på et farligt overdrev, som kan tvinge mennesker til selv at agere.

  Hvem er de onde dommere, der dømmer så stupidt og forkert? Vi ser det gang på gang, at de værste forbrydere får korte straffe eller luksus fængselsophold, som fx Breivik og Peter Lund Madsen. Vi burde genindføre dødsstraf. Også for den afrikaner, der ikke ser det som et problem at dræbe ældre danskere. Men han bliver da tilbudt psykologhjælp nu… og en uddannelse. Det er de jo så gode til i Århus.

  Kommentar by Kuffar — 17. marts 2019 @ 12:45

 4. > Kuffar 12:45

  Peter Lund Madsen er en kendt og anerkendt hjerneforsker m.v.

  Jeg håber, du mener Peter Lundin og fx Raket-Madsen, begge stjernepsykopater.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. marts 2019 @ 12:50

 5. Nu også i Finland. Fremtiden kommer lidt rigeligt tæt på: https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE11257838/massevoldtaegter-af-1015-aarige-piger-i-finland-alle-mistaenkte-ankommet-som-flygtninge/

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. marts 2019 @ 12:54

 6. En stor del af dommerstanden skulle i forvaring. De er farlige for samfundet.

  Kommentar by Islambert — 17. marts 2019 @ 12:56

 7. Er det ikke det EU vil… Den Europæiske-Afrikanske Union, styret fra Bruxelles..?

  Kommentar by Ignoranten — 17. marts 2019 @ 12:58

 8. VORES JURISTER, DOMMERE, politikere og journalister lever tilsyneladende for flertallets vedkommende i en anden verden end normale, fornuftige og tænkende danskere. Nemlig i en sygelig halvkommunistisk fantasiverden, hvor forbryderne fortjener at blive beskyttet og få ekstra ydelser, (krydstogter, ferierejser, lommepenge, særlig omsorg), mens ofrene fortjener at blive hånet, udstillet og skubbet ud i kulden og mørket. (som kvinden der blev lemlæstet ved at blive skubbet ud af et vindue, mens mordforsøget blev belønnet med en gratis kokke-udddannelse)

  Det begynder at ligne hvad der foregik i Sovjet-unionen overfor de kriminelle og deres ofre. Forbryderne kaldte man “de socialt nærtstående”. Ofrene var det ligemeget med.

  Danmark skal omdannes til en galeanstalt og et rædselskabinet á lá DDR og Sverige, hvis det står til V, K, S, SF og de øvrige retarderede og afstumpede rødfascistiske kliker.

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 12:58

 9. Australien har massive problemer med kvoteflygtninge fra syd-Sudan som er ekstremt kriminelle. Det er især i byen Melbourne hvor problemerne med disse kristne afrikanerne giver problemer. Utroligt, at kristnedommen ikke har virket magisk på disse “jæger-samlere” med en IQ på 70. https://www.youtube.com/watch?v=tseUeTGrXsU

  Kommentar by CCC — 17. marts 2019 @ 13:03

 10. PS: I Sovjet-unionen gik det sådan, at millioner af nyttige idioter og menige kommunister selv faldt i den grav de havde gravet for andre. Læs selv om hvordan de røde “udrensede” deres egne tilhængere.

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 13:04

 11. # CCC….. mange af dem er slet ikke kristne, men har påstået sig kristne, for at få opholdstilladelse.

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 13:06

 12. Har den på billedet viste person givet sit samtykke til at få vist sit portræt i denne sammenhæng? Ellers risikerer man vel en kæmpeerstatningssag.

  Kommentar by Ole Madsen — 17. marts 2019 @ 13:13

 13. Sudan er et megashithole. Der er konstante stamme- og klankrige. På et tidspunkt blev der erklæret et SydSudan som selvstændig stat. Er vist for længst opløst, men hvem kan følge med i negrenes indbyrdes klan-, stamme- og etniske udrensninger, hvor All Inclusive betyder afhugning af arme og ben med rustne macheter.?

  Nogle vil også huske de etniske krige og udrensninger i provinsen Darfur, hvor en horde af Gutmenschen indspillede en række idiotiske John Lennon-numre. Pladen hedder ‘Make som noise’.

  Negre er og forbliver negre med lav IQ, uagtet de kalder sig muslimer, arabere og dermed muslimer eller kristne. Og uanset om de lever i vestlig civilisation, de kan ikke finde ud af nogetsomhelst.

  Der er gudskelov og bestemt undtagelser, men som reproduktionsraterne for det afrikanske kontinent er, vil negrene med stormstyrke vandre mod nord. Frontex og andet er en parantes i det store billede.
  White mans Burden….

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. marts 2019 @ 13:28

 14. > Kim Møller

  Fantastisk research – tak!

  Kommentar by Polka — 17. marts 2019 @ 14:04

 15. Iøvrigt var den myrdede gamle kvinde, mor til en kvindelig tv-kendis.
  Denne kvindelige tv-darling/kendis jamrer nu over at det var så forfærdeligt at hendes mor skulle lide denne grumme skæbne.
  Vi værgeløse skatteslaver kan da kun undre os over hendes jamren, hendes mor blev jo bare kulturberiget af en af hendes kælenegre.

  Kommentar by Danskeren — 17. marts 2019 @ 14:08

 16. Det er den tåbelige krig mod Libyen plus Merkels og EUs galskab som har sat massevandringen mod nord i gang. Frontex har aldrig været andet end et bluff-nummer. Man kunne sagtens stoppe hordernes vandringer og sejladser, men det vil EU ikke. Kun Victor Orban i Ungarn, Silvani i Italien og statsministeren i Østrig har hidtil vist vilje og evne til at hindre at deres lande oversvømmes af horderne fra Afrika, Pakistan og Mellemøsten. Læs iøvrigt om de mongolske horder og de muslimske hære som tidligere angreb Europa.

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 14:12

 17. Ud med svinet.

  Kommentar by Ewing — 17. marts 2019 @ 14:13

 18. Læs om Poul Schlüter i BT.
  “vi troede jo ikke, at det ville udvikle sig sådan”

  Hold da op, mand. I var dumme nok til at lade Jer styre af De Radikale, i stedet for at lytte til Glistrup

  Kommentar by k. m. — 17. marts 2019 @ 14:15

 19. Afsonede seriemorderen mere end et par år af de syv år, og hvorfor i alverden blev han ikke smidt ud af landet?? Hvorfor smider udlændingestyrelsen harmløse danske piger fra sydslesvig ud af landet???

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 14:16

 20. Poul Schlüter var klovnen eller uslingen som også sørgede for lægemangel. Og han løj og påstod at unionen var stendød.

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 14:18

 21. og nogen har gjort det svin til dansk statsborger……

  Kommentar by BB — 17. marts 2019 @ 14:20

 22. -> Ole Madsen

  Tak for din bekymring på mine vegne.

  Jeg ledte efter en yngre sudansk mand set bagfra (så jeg slap for at sløre), men kunne intet brugbart finde. Så ledte jeg efter ikon-grafik, men alt jeg fandt ville blive beskyldt for at være racistisk (og hermed flytte debatten fra det essentielle). Kampfælle insinuerer, at den anvendte afrikaner også kan tolkes racistisk, og nu har jeg så pixelleret den grundigt. Jeg antyder kraftigt, at afrikaneren er mørklødet… tre.. to.. en.. Raciiist.

  Kommentar by Kim Møller — 17. marts 2019 @ 14:34

 23. @16, Libyens fald 2011.

  Det var Hillary Clinton, der som Udenrigsminister, i et anfald af medieliderlighed, fik Obama til at ødelægge Libyen.
  Ja, rigtigt!: Den Obama, der året før fik Nobels fredspris!!!

  Kommentar by Bastardo — 17. marts 2019 @ 14:57

 24. Nicolai Sennels henviser til 24nyt, Christchurch moskéen har terror-forbindelser

  Kommentar by k.m. — 17. marts 2019 @ 14:59

 25. Som jeg skrev i min kommentar under bloggen “MSM svælger i New Zealandsk terrorisme,” kl. 11:31:

  Morderen fra Østerbro burde have været sendt UD langt tidligre:
  http://www.lokalavisen.dk/112/2019-03-17/-Sigtet-for-uhyggelige-rovmord-mod-tre-ældre-Tidligere-dømt-for-voldtægt-og-drabsforsøg-4423654.html
  HVEM skal vi anklage for, at have handlet MOD almen danskers sikkerhed?
  Og kan vi?

  Jeg tilføjer nu det vigtigste spørgsmål: Hvordan?

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. marts 2019 @ 14:59

 26. Det vrimler med illegale afrikanske immigranter i København. Hvad lever de af, bortset fra dåsesamling og varmestuer for hjemløse? Mon ikke de kan være meget fristet til at begå kriminalitet, i lille såvel som større skala. Myndighederne accepterer dem tilsyneladende, og problemet kan i det lange løb vokse politiet over hovedet. Myndighederne har ikke kontrol med disse mennesker og kender ikke noget til deres baggrund. De spiller hasard med borgernes sikkerhed. De burde få dem sendt ud af landet, da de tilsyneladende ikke har noget lovligt opholdsgrundlag.

  Kommentar by JC — 17. marts 2019 @ 15:52

 27. …Østerbro…

  Hellerup ville have været bedre, but I’ll take it.

  Kommentar by Erling — 17. marts 2019 @ 15:54

 28. Så vidt jeg ved er man uskyldig. Hvis man ikke er i stand til, at forstå forbrydelsen.
  I Sudan er hans opførsel sikkert ikke unormal. Voldtægt er en del af kulturen.

  Og den straf han får i Danmark, svarer til at vinde i lotto. En luxsusrejse på luxsushotel i et eksotisk land.

  De skyldige sidder i folketinget.

  Kommentar by XXXXX — 17. marts 2019 @ 16:48

 29. > M.S. Carstens 14:59

  Negeren har dansk statsborgerskab. Medmindre han har dobbelt statsborgerskab, fx i Sudan, er danske politikere og domstole ved at dø af skræk ved tanken om at fratage ham dansk statsborgerskab og udvise ham.

  En skræk, andre vesteuropæiske og civiliserede lande ikke tager så højtideligt. Fx i sager om udvandrede IS-terrorister.
  Danmark er som sædvanlig dukseland, mens andre lande prioriterer egen sikkerhed frem for forældede og løst formulerede konventioner.

  Byretten dømte til tidsubestemt forvaring (læs: Smid nøglerne væk forhåbentlig), mens landsretten dømte tidsbestemt fængselsstraf, som negeren næppe har siddet længe for. Kan klares med almindelig hovedregning.

  Svarene på dine fornuftige spørgsmål er således konventioner, der kan få enhver politiker og domstol til at rette ind. Og hermed har du også de skyldige, politikerne og domstolene.

  Til trods for, at disse konventioner hører en anden tid til og er udformet til helt andre formål.

  > Erling 15:54
  Du er skæv på postnumre og kommunegrænser. Prøv igen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. marts 2019 @ 17:02

 30. Den store engelse skandale: Easy Meat. Inside Britain’s Gtooming Gang Scandal. Peter McLoughlin.
  Mindst 100.000 småpiger fra 10 til 15 år voldtaget, udlejet til sex med voksne mænd Alle pigerne er under den kriminelle lavalder, mindst 100.000 småpiger men sandsynligvis mange flere. De skyldige var ikke bare nogle ikke-europæere. De var muslimer, det var ikke en race, eller som aviserne skriver asiater. De var muslimer fra Pakistan, Nordafrika, Somalia. De kommer ikke fra en lokalitet. De var muslimer. Det hele begyndte i hvert fald for 20 år siden. De første meddelelser i visse aviser kom dengang.
  Ofrene var ikke muslimske piger men engelske og sikher. Man kan sige med sikkerhed at mange hundrede tusinde muslimer i befolkningen kendte til dette her uden at anmelde. Mindst en halv million ansatte i politiet, socialforvaltningen og børneværnet stod i mange år og så dette ske uden at røre en finger. Fordi de var bange for at blive kaldt racister. Politiet henviste til risikoen for raceoptøjer blandt muslimerne hvis det kom ud i pressen.
  Det samme har foregået i Holland og nu i Finland. Det er MUSLIMER som gør det og de henviser faktisk til koranen. Dette her med grooming må findes i hvert eneste land i Europa, hvor der er muslimer. Hvis i ser mindre danske piger (12-16 år) med en muslimsk kæreste som er for gammel til pigen (18 år og op) så tænk allerførst på grooming. Og læs for guds skyld bogen Easy Meat. Der er ingen tvivl om det også findes her i landet.

  Kommentar by Jørgen — 17. marts 2019 @ 17:11

 31. Konventionerne er bare en dum og dårlig undskyldning. Der svindles flittigt med både konventionerne og menneskerettighederne. Der står intet i konventionerne der forhindrer politikerne i at varetage Danmarks/ danskernes interesser. Storhykleren Marianne Helved har i årevis holdt offentligheden for nar med sine henvisninger til KV og MR.

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 17:44

 32. I et interview i BT indrømmer den nu snart 90-årige “konservative” Poul Schlüter, at den katastrofale udlændingelov fra 1983 “nok var en fejl”.

  Javel-ja, men hvad med de nuværende og kommende generationer af danskere, der er tvunget til at leve med de uoprettelige konsekvenser af dette makværk af en lov?

  Nå, men det kommer Pølle og Uffe-manden jo af gode grunde ikke til at opleve, og deres pension er jo sikker…

  Kommentar by Revisoren — 17. marts 2019 @ 17:59

 33. Jeg er sådan set pisse ligeglad…men de danske politikere og vores retsvæsen er i lige linje fuldt ansvarlige for de 3 danskeres voldelige død og burde stå til retsforfølgelse af en anden ret…f.eks. pøblens ret… De har bevidst og med vilje og fuldt overlæg sat denne afrikaner i stand til at voldtage og dræbe her i landet….Man har nu i folketinget og i retsvæsenet gennem 30-40 år, væltet sig i blod og snot og deres tøj og hænder drypper af blod…

  Det er mig ufatteligt, at der ikke sker noget med alle disse helt åbenlyst skyldige landsforrædere der sidder i FT…. BASTA for helvede da osse!

  Kommentar by Black Watch — 17. marts 2019 @ 18:56

 34. Tilbage i 2005 blev en københavnsk taxachauffør dræbt og parteret af en neger fra Sudan.

  Den retarderede neger blev kaldt “Jaguar”, og er så vidt vides aldrig blevet pågrebet…

  Kommentar by Revisoren — 17. marts 2019 @ 19:11

 35. Kim, straffen hedder “tidsubestemt forvaring”, ikke opbevaring. Du har markeret Sydsudan på kortet. Er han fra Sydsudan el. Sudan?

  Kommentar by Odo — 17. marts 2019 @ 19:21

 36. Jeg er meget enig i, at konventionerne ikke er til almen borgers bedste, og SKAL opsiges*. Men de er superkonstrueret til, at vore politikkere i stor stil bruger dem mod os, til fordel for deres egoøknomiske interesser.
  * Jeg har før skrevet/citeret/linket til, at vi godt kan komme ud af dem, ved at opsige dem, forhandle forbehold ind og tiltræde igen (sidste er jeg dog ikke tilhænger af). Men det sker netop ikke pga. politikkernes egenøkonomiske interesser, der nås ved, netop at være fortalere for konventionerne.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. marts 2019 @ 22:03

 37. Løkke-Fonden bugner af velvære og velstand. Skabt af at skaffe og vedligeholde kneppe-affaldet til/i Danmark.

  Må historien indhente denne tølper.

  Kommentar by Iznogut — 17. marts 2019 @ 22:48

 38. Lars løkke, papbøssen, svansen anders samuelsen, røvpuler partiet de sindssyge alternative, Akademisk arbejder partiet (S), de kommunistiske terrorister osv. osv. er alle sammen med deres vælgere ansvarlige for de mord, voldtægter, terrorhandlinger, overfald osv. osv. som muslimer og andre udenlandske kriminelle påføre os danskere.
  Vi er fuldstændig færdige, danmark er blevet et Shithole country når det er aller værst takket være ca. 80% af dumskerne.

  Kommentar by Piphans — 17. marts 2019 @ 22:55

 39. Ham Sudaniggeren har vi sgu været heldige med. GODT han var blevet gjort til een af vor egne. Så han ikke blev verfet ud af landet. Måske ser skiftende regeringer ligefrem et potentiale i kæleniggeren til at gøre noget pro aktivt ved ældrebyrden?
  Den hensynsløshed og ligeglæde fra politikerside over for vestens etniske befolkninger formeligen skriger på, at enkelt individer får nok, og tænder af, som det lige er sket i NZ.
  I takt med udviklingen, vil der helt sikkert komme meget mere af samme skuffe.
  Skal man ha’ læst videre fra poliiitiker for først at ku’ indse det?

  Kommentar by Knights Templar — 18. marts 2019 @ 01:40

 40. Hvorfor er der ikke en mindstetid, når en lyst- eller rovmorder dømmes til forvaring? Det er da skørt at de kan lukkes ud igen ret hurtigt, hvis et par tossede psykiatere finder det ok. Hvorfor forventede man at den underbegavede seriemorder var blevet klogere og mindre voldelig og morderisk efter kun 3,5 år?

  Bortset fra det, så er det altså løgn, fup, svindel og bedrag at konventionerne har hindret politikerne i at varetage danskernes interesser. Jelved og lignende typer burde dømmes for både bedrageri og forræderi.

  Kommentar by tp — 18. marts 2019 @ 06:58

 41. #40
  Taler vi i virkeligheden om økonomi, og kapacitetsproblemer hér?
  At få den rigelige, ALT for rigelige mængde voldspsykopater og mordere gennem systemet så HURTIGT som muligt. For at skabe plads til de næste i rækken?
  Lidt a la den merkantile tilgang: Jo hurtigere møget kan produceres/ fås igennem møllen, jo bedre økonomi er der i lortet? – Og så ellers; skide være med “kvaliteten”.
  Noget ku’ tyde på det.

  Kommentar by Knights Templar — 18. marts 2019 @ 09:19

 42. Det kunne være rart om vi på et tidspunkt kunne få oplyst navnene på de højesteretsdommere der nedsatte hans straf

  Så kan man jo maile til dem om hvordan de har det med at have ældre menneskers blod på deres humanist-hænder.

  Deres navne kan forresten også deles på facebook.

  I mange virksomheder havde en fejl af den kaliber de har lavet der medført fyring

  Kommentar by jønne — 19. marts 2019 @ 03:41

 43. Hans korte straf må være den der er omtalt i “Retslægerådets årsberetning 2012” fra side 99 til 102.

  Retslægerådet havde indstillet ham til forvaring og det havde by og landsret været enige i

  Højesteret havde omstødt dommen,og kun givet ham 7 år

  Det bør få konsekvenser for dem hvis det er samme person,hvilket det ser ud til.

  Jeg har meget svært ved at forstå at højesteret ikke har dømt en mand der af retslægerådet er betegnet som havende “svært forstyrret personlighedsstruktur” og som følge deraf af disse fagfolk indstilles til forvaring.

  Hvis det var muligt burde de efterladte kunne rejse erstatningskrav mod dommerne.

  Kommentar by jønne — 19. marts 2019 @ 03:59

 44. https://ekstrabladet.dk/nationen/mursals-frygt-skal-ikke-ende-som-mellemoesten/7560946

  Kommentar by p — 19. marts 2019 @ 15:19

 45. jønne — 19. marts 2019 @ 03:59

  Godt set. Tak for info.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. marts 2019 @ 21:42

 46. Bastarden bør idømmes 6×99 års fængsel, så kan ikke gøre fortræd længere. Endvidere bør han bogstavligt talt sættes på vand og brød, for på den måde, ikke at ligge samfundet for meget til last.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 20. marts 2019 @ 21:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper