17. marts 2019

Brenton Tarrant var alene om massedrab: “Vi bliver nødt til at stoppe med at snakke om enlige ulve…”

Det er bizart at følge mediedækningen af Brenton Tarrants terrorangreb. TV2 havde fløjet Rasmus Tantholdt til New Zealand, og her kunne han forklare, at gerningsmanden i sit manifest erklærer sig som racist og højreekstremist. Når muslimer myrder med Koranens ord i hovedet, så trækker eksperterne kompleksitetskortet – det har absolut intet med Islam at gøre. Når en tilfældig hvid New Zealænder begår lignende handlinger, så forsimples alt.

Politikere vil gøre alt for at holde videoen væk fra offentligheden. Facebook skal droppe live-funktion, og selv manifestet er lidt forbudt. Læser man den i sin helhed, så ved man, at Tantholdt & Co. uden at snyde på vægten kunne have associeret Tarrant med andre begreber. ‘The Great Replacement’ kan læses her.

Et af de store problemer for tidens apologeter er det faktum, at islamiske jihadister ofte begår deres ugerninger med ligesindede. De er en del af en flok, og kan gemme sig blandt meningsfæller. Forældre bedyrer ofte deres uskyld, trods solid dokumentation for det modsatte. Det er en kæmpeforskel, der forstyrrer apologeternes narrativ.

Vi bliver nødt til at stoppe med at snakke om enlige ulve, og tossede mænd… terrorisme foregår ikke i et vakuum.” (Projektleder Christian Mogensen, 15. marts 2019)

Forskere er så småt begyndt at droppe ‘enlig ulv’-teorien. Den var i en periode ganske velegnet til at bortforklare Islams væsen, men er omvendt helt ubrugelig, når man vil tørre Tarrants udåd af på enhver form for demokratisk indvandringsmodstand.

(Århusiansk lektor til undertegnede på Facebook, 16. marts 2019)

“Australian police say the family of the suspect in the New Zealand mosque shootings is helping their investigation. … New South Wales state Police Commissioner Mick Fuller… says Tarrant’s family is from the northern New South Wales town of Grafton and contacted police after seeing media reports of the shootings that killed at least 49.” (Washington Post, 15. marts 2019)

“Politiet oplyser, at det fortsat kun er den formodede gerningsmand, 28-årige Brenton Tarrant, der er sigtet i terrorsagen. … Politiet havde anholdt tre øvrige personer, men det vurderes ikke, at de har haft nogen relation til terrorangrebet, oplyser New Zealands Politi.” (DR.dk, 16. marts 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99529/trackback

49 Comments »

 1. Venstrefløjen skal have max ud af det her. Det vil blive lavet teaterstykker og så videre. Om 10 år taler de stadig om ham.

  Kommentar by Martin — 17. marts 2019 @ 16:22

 2. “En klassisk højreradikal” – altså med kommunist Kina som idealsamfund

  Christchurch Killer: Nation with Closest ‘Values to My Own Is the People’s Republic of China’

  https://www.breitbart.com/national-security/2019/03/15/christchurch-manifesto-values-china/?utm_source=facebook&utm_medium=social&fbclid=IwAR06tCEJK_c3TcuWj5BN4wCHSLpSQcBxgAAzbcp2LmJ3FaSeluRc2MFvdic

  Kommentar by BB — 17. marts 2019 @ 16:24

 3. Venstrefløjen og ikke mindst Journalistisk Venstreforening har altid mega travlt med, at få lukket munden på, ALENE for ar redde alle de nytilkomne stemmer til den politiske venstrefløj, i den vanvittige tro, at de vil vinde over iSlammet. De er hjerne døde. For netop her, overser de, at iSlammets 1400 år gamle manual, er langt mere gennemprøvet i sin voldelige strategi og at venstrefløjserne allerede SELV har sat iSlam-Tilbedere (Fandens Tilbedere) ind i de strategisk vigtige samfundsfunktioner, som trojanske heste.
  Og ja, de pleaser gang på gang terroristernes forsvarer inden for iSlammet selv (familie/venner/klan) at han da altid har været den venlige, perfekte og gode dreng, men de overser, bekvemmeligt, at det jo er rigtigt, MEN KUN ud fra iSlams livsopfattelse! Terroristerne gør jo præcis det, som de på livet, er tvunget til iflg. Fandens Voldsmanual. Altså den perfekte iSlamist, velanset i EGNE kredse.

  Ligeledes er det med dagligdagens mange overfald, voldtægter, bedrag, tyverier osv. osv. det ER skam de mest perfekte, gode og tro Tilbedere af Fandens Religion der begår grusomhederne mod os på gader og streder såvel som i vore hjem og flælles skattebetalte forsikring:Velfærdsstaten.

  Venstrefløjserne, RV og alle deres tentakler VIL ikke se, at de selv bliver et hoved mindre, lang tid inden, de har fået manifesteret deres sindssyge ideologi.
  Hvordan får vi dem til at fatte det???????

  at islamiske jihadister ofte begår deres ugerninger med ligesindede.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. marts 2019 @ 16:57

 4. Ps.
  Sidste linje skulle ikke have været med.
  Det tjener til overskrift for en anden kommentar, som mit tastatur råber på.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. marts 2019 @ 17:04

 5. Ja, det er bizart at følge mediedækningen…Det er det altid.

  Ifølge ‘The Religion of Peace’ hjemmesiden, der overvåger det, er der myrdet næsten 35.000 ved islamistisk terror siden den 11. september 2001.

  Jeg undrer mig over, hvad de frelste og deres medier kæmper for. Det er tydeligvis en kamp mod ‘de onde’, der insisterer på at kalde en spade for en spade og som uden filter beskriver konsekvenserne af islam og dens indtrængen i vesten.

  De kender sandheden ligesom os andre. Men jeg tror, de vil gøre alt for at bekæmpe deres egen angst ved ikke at se den i øjnene. Derfor vil de stoppe ytringsfriheden, så de slipper for at se og høre den.

  Kommentar by A-mad — 17. marts 2019 @ 17:20

 6. Hos 24nyt.dk er der en artikel: ER FRANKRIG på vej mod BORGERKRIG? På you tube har black pigeon film om Merkels migrant krise, om at Europa kan rammes af ragnarok/ undergang/ apocalypse/ massedød pga. EUs politik. Om ti år overskygges de 49 drab her, de 13O drab ved en koncert i Paris eller lastbil-drabene på andre 1OO eller 2OO fodgængere, måske af millioner af tragedier og dødsfald som følge af masseindvandring og hvad den medførte af kriminalitet, konflikter, sygdomme og andre konsekvenser. Merkel og EU ønsker jo det halve Afrika flyttet til Europa. (og Pol Pot Lars og Mette Frederiksen er jo helt med på idéen. Og mener vist at der sagtens kan blive råd til og plads til op mod fem eller ti millioner afrikanske migranter i Danmark) (det er jo ikke for ingenting at de begge er glade for EU og Marokko-pagten)

  Så ansvarsbevidste eller fremsynede at de prøver at regne på konsekvenserne for vi danskere, er Chrborgs politikere jo ikke. Enten er de ligeglade med stemmekvæget, eller de forventer at kunne fordrive og etnisk udrense os.

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 17:26

 7. Here we go: https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11258013/danskere-aerer-mindet-om-medmennesker-i-new-zealand/

  Her vil “…brobyggere, præster og imamer holde taler.” Og slå fredsring om moskéen, pudsigt nok Imam Ali Moskéen, der er iransk støttet og shiamuslimsk.
  Det er naturligvis en utilgivelig tanke, at shiamuslimer i det skjulte skulle bifalde drabene på sunnimuslimer i New Zealand, my bad.

  Og det er glimrende med en fredsring om moskéen på Vibevej, da man jo aldrig ved, om en dansk pølsevogn agter at angribe…..

  Ved den Newzealandiske ambassade vil Lamaa Al-Farra og Nilgün Erdem være til stede. Den sidstnævnte er forfatter, medlem af Integrationsrådet og har en mavefornemmelse af, at han bør deltage.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. marts 2019 @ 17:29

 8. “Australian police say the family of the suspect in the New Zealand mosque shootings is helping their investigation.”

  Mon der er religion til forskel?
  For det plejer vi da aldrig at høre ved de mange terroranslag i Vesteuropa.

  “Han tager altså ikke lidt FOR alle hylder”

  Mon lektoren mener FRA alle hylder, så giver det bedre mening.
  Og kan man påstå, muslimer tager fra andre hylder end koranen?

  Kommentar by tavsen — 17. marts 2019 @ 17:39

 9. De er syge i hovedet down under
  Se hvordan den 17årige hyldes for sit politiske overfald
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/overfaldt-politiker-med-aeg-nu-vaelter-stoetten-ind/7557990

  Kommentar by k. m. — 17. marts 2019 @ 17:46

 10. Ham terroristen var ‘en god dreng’ lige som de muslimske terrorister, der også altid er/var ‘gode drenge’.

  Muligvis er det for meget at håbe på aldrig at møde de ‘dårlige drenge’?

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. marts 2019 @ 17:57

 11. I BT og i JP kaldes de fire terrorister fra Marokko-henrettelserne for “enlig ulv”. Altså fire enlige ulve om samme terroranslag!
  Helt absurd.

  https://www.bt.dk/udland/marokkansk-politi-de-fire-mistaenkte-var-der-for-at-draebe-turister
  https://jyllands-posten.dk/premium/indblik/Indland/ECE11086519/mindst-1600-marokkanere-sluttede-sig-til-is-nu-har-marokko-et-problem-med-hellige-krigere/

  Kommentar by Peter Larsen — 17. marts 2019 @ 18:11

 12. Endnu en landsforræderisk offentlig ansat!

  Kommentar by Torsten — 17. marts 2019 @ 18:32

 13. Frankly, I just don’t give a damn.

  Kommentar by Jake Sorensen — 17. marts 2019 @ 18:37

 14. Vestens ledere vil ikke forsvare friheden. Vestens ledere vil ikke gå i offensiven, når friheden trues af en usekulær diktatorreligion. Vestens ledere tror bare at de kan få den serveret som en naturlig ting, når en usekulær diktatorreligion truer den. Vestens ledere vil hellere prostituere friheden til diktaturer med handel, selvom Deres egne befolkninger slavegøres. Den frihed som Churchill fik kæmpet sig til under 2 verdenskrig, hvor Europa enten var blevet Stalinistisk eller Nazistisk, hvis han ikke havde sat hårdt imod hårdt imod alle odds, vil de med dekadent arrogance lade i stikken, hen over hovedet på alle de ofre, som den skaber. Min afgrundsdybe foragt for Vestens ledere, og Deres fejhedsdiplomati overfor Islam. (Støt SIAD) God søndag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. marts 2019 @ 18:44

 15. Det er Breivik om igen. “Alle de farlige højreorienterede” bare fordi en enkelt gør gengældelse. Enhver kan se i Europols terrorrapport, at islam er langt den største terrortrussel. Derefter kommer venstrefløkjen og separatister. Svenske medier har kronede dage efter Christchurch, men det er løgn, hvad de skriver. Fake news.

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7178322

  Kommentar by Snaphanen — 17. marts 2019 @ 18:59

 16. Hvor mange af TV2’s utallige “korrespondenter” bliver fragtet til Egypten, hver gang de kristne koptere rutinemæssigt bliver slagtet i deres få tilbageværende kirker?

  Svar: 0 (Nul)

  Kommentar by Revisoren — 17. marts 2019 @ 19:01

 17. IDAG SØNDAG HAR EB en artikel om den afrikanske tredobbelte morder. Fint nok. Men så har de også en artikel om partiet Alternativ for Sverige og nogle “anti-fascister” der mødte op for at for at vise deres utilfredshed med AfS. Disse såkaldte anti-fascister må da have en IQ svarende til de somaliere, congolesere, nigerianere og sudanesere som de ønsker at importere til Danmark i ubegrænset omfang. En Troels Fenger Palm fandt det VIGTIGT at vise modstand mod AfS. Altså, “anti-fascisterne” mener at det er helt i orden hvis et nordisk land besættes og afrikaniseres og dets kultur ruineres og lægges øde, og befolkningen udsættes for fordrivelse og udryddelse. Men så er det da Troels Fenger der er en fascist/rødnazist/ forræder når han støtter op om invasion og folkemord. Eller manden er dum, korrupt eller sindsforvirret.

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 19:03

 18. Nå, nu er Lars Ulykke ude for at “garantere” at der ikke vil ske flere forringelser af sundhedsvæsnet. Men hans troværdighed er jo lig nul, da hans lovede “straksstop for masseindvandring” aldrig blev til noget. Tværtimod. Desuden har han jo med dødssyge “reformer” smadret løs på sygehuse og skadestuer m.m. i årevis, så overlæger, sygeplejersker, patienter og pårørende mange steder er drevet ud i depression eller fortvivlelse. Masser af vidneudsagn, diverse bøger og rapporter viser at “reformerne” har været en katastrofe for tusindvis af patienter. Adskellige læger har opsagt deres stillinger i protest.

  Venstres valgflæsk stinker.

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 19:15

 19. Har den århusianske lektor mon indtaget for meget rødvin eller fjolletobak til at kunne stave til supremacist?

  Kommentar by ino — 17. marts 2019 @ 19:23

 20. Og snart er der en film på vej.

  I England
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/efterforsker-terrorangreb-naer-london/7558177

  Kommentar by p — 17. marts 2019 @ 19:40

 21. Når en højreradikal begår terror, hjælper hans familie politiet med opklaringen.
  Når en muslim begår terror, møder der 1.000 muslimer op til hans begravelse.
  Man skal være ualmindelig dum eller ondskabsfuld for ikke at ville se forskellen, jeg har en del danskere mistænkt for at være begge dele.

  Kommentar by Per — 17. marts 2019 @ 20:29

 22. >15. Snaphanen

  Det meste af nyhederne på msm er fake news.

  For eksempel er man de seneste år begyndt at tale om klimaændringer, fordi det ikke længere gav mening at tale om global opvarmning når der ingen opvarmning har været siden 1998. Nu snakker man så om klimaændringer, hvilket giver endnu mindre mening eftersom jorden har haft klimaændringer i adskillige hundrede millioner år.

  Så er der sådan noget som atomkraft der ifølge msm er vældig vældig farligt og der henvises f.eks til Fukushima, men det er et meget lille antal japanere der rent faktisk dør eller bliver syge som følge af det radioaktive udslip ved Fukushima. Der er langt flere japanere, der dør af luftvejssygdomme pga. Øget luftforurening som følge af alle de nye kulkraftværker der blev bygget for at erstatte de atomkraftværker der blev lukket pga. Fukushima

  Så er der det msm kalder højrepopulismen. Sjovt hvordan de fleste såkaldte højrepopulistiske partier i Europa inklusive for eksempel Sverigedemokraterne har en erklæret politik om at ville bevare velfærdsstaten, mens erklærede socialister gør alt hvad der står i deres magt for at rive velfærdsstaten ned gennem masseimport af bistandsklienter.

  Nu hører vi så msm beskrive Tarrant som højreekstremist til trods for at Tarrant åbent har erklæret sin sympati for kommunistkina.

  En anden ting der er oppe i tiden er reportager om EU’s forsøg på at redde demokratiet ved at forhindre folket i at komme til orde på internettet. Også dette agerer msm ukritisk mikrofonholdere for.

  Jeg kunne blive ved, men du ved uden tvivl hvad jeg mener. Den gennemsnitlige danske journalist i dag ville have følt sig hjemme på Pravda under kommunisttiden. Journalister og politikere slår flere og flere krøller på sig selv i det desperate forsøg på at holde virkeligheden på afstand. Den slags ender ikke godt.

  Kommentar by Mackety — 17. marts 2019 @ 21:16

 23. Det er blevet MEGET SVÆRT at forstå hvad der foregår oppe i bolden på politikere som Lars Quisling, Mette Frederiksen, Tullesen, Pape, Pia Dyhr og Pernille Skipper osv.

  Nu vil de have indvandringen mangedoblet. Det er jo skingrende skørt i sig selv. Og et spark i ansigtet på danskerne.

  Så vil V, K og DF bruge 377 millioner kr. på en lille stump vej ved Mariager, som iflg. vejdirektoratet og flere andre kilder er inderligt overflødig. Og Tullesen vil bruge milliarder på at bygge en ny jernbane fra Billund til Vejle.

  Det i en situation hvor tusinder af danskere mangler en ordentlig bolig. Og hvor tusinder plages af at den sociale velfærd er barberet ned til sokkeholderne. F.eks. er 6,5 millioner timer til hjemmehjælp til syge barberet væk. Så må de nøjes med eet ganske kort besøg hver 14. dag.

  Hvor tusinder af danskere lider under et rundbarberet hospitalsvæsen hvor der mangler sengepladser, hvor hundreder af falske/tvivlsomme udenlandske læger vrimler rundt, hvor der ikke er råd til ordentlig hygiejne og rengøring, hvor meget udstyr er nedslidt, hvor der mangler personale pga. massefyringer, hvor 3O sygehuse og skadestuer er sparet væk, hvor ambulancer er sparet væk, hvor “patientsikkerhed” er en narresut og syltekrukke, hvor IT-systemer, nødløsninger og kaotiske rutiner slår patienter ihjel, hvor “supersygehuse” er sparet ned til 3. klasses sygehuse, osv., osv.

  Hertil kommer at infrastrukturen bliver mere og mere skrabet. Posthuse, skoler, biblioteker, kaserner, politistationer, busruter, tog til tiden, rådhuse, brandstationer, motorkontorer, service-tjenester, seruminstitutter/vaccinefabrikker og meget mere er skåret eller solgt for en slik, for at skaffe penge til pleje af migranterne.

  Alligevel fortsætter man hæmningsløst med at bruge millliarder af kroner på luksusprojekter. Og alene indenfor 12 måneder har man sendt flere milliarder kroner ned til Afrika mv.

  Er politikerne helt samvittighedsløse og skamløse?

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 21:22

 24. …er skåret væk eller solgt for en slik.

  Nå, ja, Tullesen går ikke ind for mere masseindvandring, men omvendt gjorde han intet for at stoppe Venstres ja til marokko-traktaten. Tullesen er en vatnisse, og man kan ikke stole på ham. Der er stor forskel på hvad han i tidens løb har sagt og lovet, og så hans handlinger i praksis.

  Men selvfølgelig, heller ikke de øvrige partier er troværdige. Deres valgflæsk-løfter er stort set ikke andet end løgn og hykleri.

  Kommentar by tp — 17. marts 2019 @ 21:33

 25. I dette link, med tak til Iznogut,:

  https://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=https://www.naturalnews.com/2019-03-15-new-zealand-mass-shooter-is-a-far-left-eco-fascist-who-praised-communist-china.html&prev=search

  konkluderer/beviser Natural News, at Brenton Tarrant er en “fuldkommen kommunist”

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. marts 2019 @ 22:14

 26. Rødvinsbællende “lektor” kommenterer med slet skjulte hentydninger. Tja, de gode har mange friheder.

  Nuvel, den 15 min. lange live stream på Lifelog/Fraudbook/DARPA illustrerer en falske flag prof. som rammer, hvad han skal.

  Skrev ham sit “manifest” imens han rejse rundt i Pakistan for 5 mdr. siden?
  Eller ligger den slags prefabrikeret hos Clowns Ink. Agency?

  Skole-skydnings-ofre fra Florida var sjovt nok i New Zealand for at plante træer og video filmede deres små skuespillere foran monument fra et andet false flag fænomen — 9.11 WTC. Satanisterne elsker symbolik.

  Fanden hytter sine og Tranholt gør sin pligt. Flødefjæs.

  Kommentar by Iznogut — 17. marts 2019 @ 22:36

 27. Tantholt – Rasmus aka endnu en MeeTV-Too løgnespreder.

  Kommentar by Iznogut — 17. marts 2019 @ 22:38

 28. New Zealands PM er glødende socialist og veninde med Killery Clinton.

  Oh the irony.

  Kommentar by Iznogut — 17. marts 2019 @ 22:40

 29. ØV, ØV, ØV:
  Jeg kom til at strejfe en forkert tast og på en brøkdel af et sekund, var mit to timer lange arbejde, med at dokumenterer Fandens Tilbederes pligter mod vi vantro, mod Fandens Tilbedere indbyrdes og til at beskytte hinanden mod os, PIST VÆK :-((((((((
  Jeg poster det, når engang, jeg igen får koncentration til et sådant arbejde.
  Min lære blev (selvfortjent!): skriv det først i et dokument og kopier det DEREFTER ind i kommentarfeltet. Ikke omvendt, som jeg har for vane!

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. marts 2019 @ 00:14

 30. tp — 17. marts 2019 @ 21:22 :

  Nej, de går bare målrettet efter deres ego-økonomiske karriere-plan.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. marts 2019 @ 00:20

 31. Stål bjælker fra WTC i baggrunden af “skuespilleren”. New Zealand er sanctuary/fristed for satans diciple.

  https://www.youtube.com/watch?v=ycSn6e34N7A

  Kommentar by Iznogut — 18. marts 2019 @ 02:34

 32. John Pedo-Podesta var i New Zealand for nylig. Hvem er han?

  https://cdn.qmap.pub/images/3487d600c183424a67bb78994928dba83b1abbb80440602c056b503de4af940c.jpg

  Kommentar by Iznogut — 18. marts 2019 @ 03:07

 33. Om denne False Flag (FF) aktion udtalte Donald J. Trump sig i klare vendinger: Intet fly i verden, selv ikke 3 på een gang, kan trænge gennem stålrammen, som er det stærkeste byggemateriale.

  Han blev desværre tavs om emnet i mange år, men der er stadig liv og virke for, at sandheden kommer for en dag.

  https://www.ae911truth.org/news/512-lawyers-name-names-of-persons-with-material-information-in-9-11-grand-jury-filing

  Kommentar by Iznogut — 18. marts 2019 @ 05:08

 34. HVIS MAN sender indlæg ind som er så lange, at det tager 2 timer at skrive dem, kan man være sikker på at de fleste ikke orker at læse dem. Alenlange opremsninger, dårlig tegnsætning, mystiske forkortelser, ord der er stavet forkert, og redegørelser for at man har haft travlt, er træt, forkølet, mangler vitaminer eller skulle passe hund, kat, guldfisk, madlavning og opvask samtidig, kan skræmme de sidste læsere væk.

  Kommentar by tp — 18. marts 2019 @ 05:44

 35. ALT TALER FOR at angrebet på de to tårne med fly overtaget af arabiske islamister, virkelig har fundet sted.

  Kommentar by tp — 18. marts 2019 @ 05:49

 36. DE TRE MORD på Østerbro er jo ikke de første grove forbrydelser i det tidligere så fredelige og trygge område. Der var jo også et hjemmerøveri på 4. sal i Østerbrogade, hvor en mand blev knivstukket og mishandlet, så han blev 1OO% invalid på livstid. Hertil kommer mange andre migrant-forbrydelser mod beboerne. Og taler vi om hele København, drejer det sig om tusindvis af overfald, indbrud, røverier, knivstik, skyderier, vanvidskørsler, stenkast og påsatte brande.

  Det begynder at ligne den HVERDAGSTERROR der foregår i Malmø og mange andre svenske byer. En terror som politikerne/partierne og journalisterne oftest ignorerer og bagatelliserer.

  Kommentar by tp — 18. marts 2019 @ 06:07

 37. VI KAN I DAG KONSTATERE at mange vælgere var alt for sløve, da de brugte mere end 15 år på at finde ud af, at masseindvandringen var en trussel mod Danmark og dem selv. De skulle have stemt på DF meget hurtigere, mens det stadig var et beslutsomt protestparti. I mellemtiden er partiet blevet et pamper- og levebrødsparti, og Tullesen er gået fra at være skarp og kontant til at være slatten og selvtilfreds. For DF toppen er det vigtigste nu at være stuerene og inde i varmen. Og derfor er Danmarks videre skæbne begyndt at hænge i en tynd tråd. For på Chrborg er der nu ikke eet eneste parti som handlekraftigt går imod Merkel, EU og Marokko-pagten. Der er en politisk atombombe mod Europas økonomi, velfærd, fred og civilisation. Alle de gamle partier er blevet EUs dikkende lammehaler. (læs om hvordan Ungarn, Italien, Østrig, Frankrig, Belgien og England nu i stigende omfang siger fra overfor det totalitære EU)

  Kommentar by tp — 18. marts 2019 @ 07:50

 38. HEUREKA! Projectionsleder Christian Møv.
  Skal din lysende åbenbaring læses som, det endelig er dagedes i din tågede røde hjerne, at de slimede ikke kun tand, forhud og hjerneløse individer, der pludselig fik en ond fiks idé. Men hjernvaskede zombier, der fra de kom ud af ægget har fået slamvaskede den smule fornuft de måtte have på et islamisk kogeprogram.
  Eller gælder din åbenbaring om et manglende vakuum kun for de grimme hvide mennesker du hader?
  Hader for at være, alt det du ikke selv er – og for ikke længere stiltiende at ville finde sig i, at blive RP, overtaget og udskiftet.
  Dette er også rettet til den Aarhus historie af en lille lommelecteur.
  Gætter på, I begge ikke er særlig gamle (makes sense).
  Det er JER der kommer til at tage en ordentlig bid af lorten – hver dag, 25/8-366 – hvis ikke kajakken bliver vendt.
  Eller er I blot to fladpandede kvækkende frøer, der venter på at blive kogt levende?

  Kommentar by Knights Templar — 18. marts 2019 @ 09:01

 39. kun er…

  Kommentar by Knights Templar — 18. marts 2019 @ 09:02

 40. Der er jo stadigvæk – Nye Borgerlige-. Men ja De Danske vælgere følger De politisk korrekte som får til en slagterbænk. Det er trist for de burde for længst have mistet tilliden til at De beskytter Dem. De politiske korrekte lefler for EU, som igen lefler for Islam, som de politisk korrekte så også lefler for, imens befolkningen lades i stikken for fejhedsdiplomatiet. Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. marts 2019 @ 09:04

 41. Det er forfærdelige og afskyelige mord. Det kan der ikke være nogen tvivl om. Dette sagt fordi man altid risikerer at få påduttet sympati med morderne, hvis man kvalificerer tingene.

  Når det er sagt og jeg aht til et balanceret udsagn har gentaget, at ‘The Religion of Peace’ har myrdet næsten 35.000 ved islamistisk terror siden den 11. september 2001.

  Så vil jeg sige, at der er forskel på Brenton Tarrants og Anders Behring Breiviks afskylige handlinger.

  Anders Behring Breivik myrdede nogle landsmænd, som han fandt medskyldige i politisk at have tilladt den muslimske indvandring.

  Brenton Tarrant myrdede nogle muslimske indvandrere, dér hvor de dyrkede islam, fordi hans landsmænd, politisk havde tilladt dem at indvandre.

  Kommentar by A-mad — 18. marts 2019 @ 09:46

 42. tp — 18. marts 2019 @ 05:44:

  Som jeg skrev til dig i går, hvor jeg også, VENLIGST, bad dig stoppe din personhetz:
  “Du har selv en del at samle op på, som jeg dog ikke vil komme ind på her, af behørlig hensyn til blogtemaet. Men se venligst først kommende åbne tråd, for der vil være post til dig og flere.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. marts 2019 @ 13:40

 43. tp.. Alt taler for… hold da kæft og sut videre på din tommeltot. Læs igen, hvad jeg fortæller dig, at Donald J. Trump (byggematador) udtalte i f.m. FF operationen i NY.
  Alt taler for… ja, så bevis din idiotiske og fuldstændig tomme floskel.

  Kommentar by Iznogut — 18. marts 2019 @ 18:37

 44. Ok Iznogut. De fleste har vel forstået, at du mener 9/11 aldrig fandt sted eller var orkestreret af CIA/NSA/Bilderberg/Illuminati/Rotschild samt andre idiotkonspirationsvrøvlerier.

  Månelandingen har heller aldrig fundet sted, Elvis lever, muligvis sammen med Michael Jackson, Jorden er flad, vand løber opad, solen bevæger sig rundt om jorden, JFK blev myrdet af sine bodyguards, Holocaust har aldrig fundet sted og Hitler lever i Sydamerika.

  Men da du jo har ‘fortalt’ det til tp, må det naturligvis være sandt.

  Hold da op, hvor er der mange konspirationstosser og jødehadere herinde. Så tak til alle andre, der heldigvis er i flertal.

  > Carstens 13:40
  Så vidt jeg kan læse, er du din egen værste fjende. Fodskud på fodskud. Hvis du gerne – når du ikke liiige rammer de forkerte taster, har travlt med timelange indlæg og skal fodre guldfisk eller noget – vil svare andre debattører, er det blot at sætte i værk.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. marts 2019 @ 19:54

 45. Henrik Petersen — 18. marts 2019 @ 19:54 :

  Har du flere gode ideer til min fritid? Andre subjektive ytringer om mig? Mener du selv, at det du kommer med her på UP, er det mest værdifulde vi har set gennem årene/informativt er langt hævet over hvad vi ellers er vandt til her på sitet?
  I så fald, skal du være meget velkommen til, at uddybe det i forbindelse med det, som jeg vil fremføre i NÆSTE ÅBNE TRÅD, så det IKKE FORTSAT forstyrrer Blogtemaet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. marts 2019 @ 21:46

 46. #44 Henrik, har du nogensinde gjort dig den ulejlighed, at prøve at lytte seriøst til nogle af konspirationstosserne mht. 11/9-2001? Jeg gik selv rundt og troede på den officielle forklaring indtil for ca. to år siden.

  Ang. jødehad og Illuminati, så er det da påfaldende, at netop jøden Larry Silverstein havde overtaget WTC kort tid inden det såkaldte terrorangreb. Og det nyt WTC har fået en enkelt balkon … på 33. etage (et tal af stor betydning blandt okkultisterne). Sikkert helt tilfældigt, ikke Henrik?

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. marts 2019 @ 23:11

 47. En lille bonusinfo, om de galninge, som har alt for meget magt: Det nye One World Trade Center (one world – one government – new world order), blev badet i lyserødt lys for nylig, da psykopaterne fra det såkaldt demokratiske parti havde fået gennemført en ny abortlov i New York. Nu er abort lovlig helt op til fødslen!

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. marts 2019 @ 23:16

 48. Henrik Petersen, du er da velsagtens mere blank end tp. Hvad jeg fortæller at Donald J. Trump har sagt, kan jo søge, ikke?
  Alle dine andre beskyldninger falder på et meget lille mørkt sted, for din dovenskab og hensigt er tydelig.

  False Flag er meget almindelig anvendt at satanisterne og deres aktører, som, indtil Donald J. Trump vandt over Killery Clinton, sad på alle magtbastioner. They never thought she would lose. PANIC.

  Kommentar by Iznogut — 19. marts 2019 @ 00:07

 49. tp og Henrik Petersen og andre “godtroende”:

  As the most well known man in real estate and construction in New York City, everyone wanted to interview Trump and get his opinion on what had just happened.

  https://americafirstpatriots.com/donald-trump-planes-couldnt-possibly-brought-world-trade-center-towers/

  Kommentar by Iznogut — 19. marts 2019 @ 01:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper