18. marts 2019

Tidl. talsmand for Imam Ali-moské til Pia K., Paludan mfl.: “Ønsker de angreb som de i Christchurch?”

Det kræver kun et enkelt menneske, og man kan i sagtens natur ikke udelukke, at noget lignende på sigt kunne finde sted i Danmark. Pro-muslimerne har problematiseret debatten siden 1990’erne, og hvor Norge og Sverige har haft en mere poleret debat, så har de til gengæld oplevet flere terrorangreb. Murtaza Al-Shawi er tidligere talsmand for Imam Ali-moskéen, og har selvfølgelig personlig interesse i at lukke debatten om tidens islamisering. Bemærk den ledsagende grafik hvor terrordrabene i New Zealand, blandt andet tørres af på de tre største partier, Nye Borgerlige, Trykkefrihedsselskabet, Memri og AIPAC (American Israel Public Affairs Committee).

Nogen samtidig med den omtalte opdatering, noterer samme, at Brenton Tarrant i sit manifest ‘hylder’ Trump som en helt. Tarrant nævner faktisk kun Trump en enkelt gang (s. 23). Han forklarer, at han støtter ham som symbol, men bestemt ikke som ‘policy maker and leader’: ‘Dear god no’. Enten så forstår Al-Shawi ikke at læse en simpel tekst, eller også, så får han sit verdensbillede fra de medier han postulerer er islamofobiske.

Sakset fra Facebook.

“Man må kalde en spade for en spade, uanset kritik.
Det er på tide at vi er kritiske med henblik på en konstruktiv og reel debat ifm hvor verden 🌏 generelt, og Danmark specifikt, er på vej hen med denne voksende uretfærdige behandling af muslimer alene på baggrund af deres religion og ikke på ligeværd med andre medmennesker!

Hvor vil racisme spredere som Pia K., Støjberg, M. Henriksen, Søren Espersen, Paludan… hen med deres beskidte kontinuerlige angreb mod danske muslimer? Ønsker de angreb som de i Christchurch?

(Murtaza Al-Shawi på Facebook, 15. marts 2019)

“Som danske muslimer oplever vi efterhånden, at retorikken er ved at nå Goebbel’ske højder, og den bliver ledt an af vores politikere. Den inspirerer til ondskab. Og ondskab kan inspirere til terror i samfundet.” (Det Islamiske Trossamfund, 15. marts 2019)

“Den retorik, der er i debatten, opildner til mere had. Og det giver mere energi til de folk, der har brug for et skub for at kunne udføre en modbydelig handling som den i New Zealand. Min frygt er, at sådan en terrorhandling også kan ende med at finde sted i Danmark. … Det vil ikke være fair at drage direkte paralleller. Men… (Murtaza Al-Shawi, tidligere talsmand for Imam Ali-moskéen til Berlingske, 16. marts 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99555/trackback

78 Comments »

 1. Det er vist en ommer!
  Tror netop ikke at de ønsker angreb, hverken den ene eller anden vej fra.
  For som de ønsker et islam fri Danmark, var der ingen muslimer at angribe.

  Kommentar by p — 18. marts 2019 @ 10:17

 2. Selvfølgelig er muhamedanerne utilfredse med at vi danskere modsætter os islams åbenlyse forsøg på at islamisere danmark.

  Kommentar by Danskeren — 18. marts 2019 @ 10:28

 3. Regeringen vil have afskaffet begrebet indvandrer ghettoer senest 2030.

  Det er bluff og valgflæsk.

  Enten der er 1million muslimer samlet i få enklaver, eller de bor spredt ud over det hele er ligegyldig, de er stadig muslimer og vil fortsætte besættelsen

  Kommentar by k. m. — 18. marts 2019 @ 10:29

 4. Som Danske muslimer? der findes ikke Danske muslimer, alle forvrængninger om islam er sat i scene for at skjule sandheden om Danmarks forfald pga. den uhæmmede indvandring af indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister med hjælp fra eliten, politikerne og lav intelligente personer på overførsels indkomster, hvis importen af de uintergrerbarer aldrig var sket så var Danskerne sluppet for unødig lovgivning og halal, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. marts 2019 @ 10:34

 5. Kitman / Muruna

  Kommentar by dunk — 18. marts 2019 @ 10:46

 6. k.m. 10:28

  Jeg kan komme med et forslag til at afskaffe invandrer ghettoer inden 2020.

  Kommentar by Erik — 18. marts 2019 @ 10:55

 7. Jeg forstår det ikke. Der er 12 muslimske lande i verden, herunder flere af verdens rigeste stater. Hvad laver de her hos os racistiske islamofober?

  Kommentar by Islamofob — 18. marts 2019 @ 11:04

 8. Erik, det er vi nogen stykker der kan, med fare for at blive slagtet af de tolerante

  Kommentar by k. m. — 18. marts 2019 @ 11:07

 9. Altid skal muslimer gøres til ofre……hvorfor er der ikke fokus på de mange tusindvis af kristne, som forfølges overalt i den islamiske verden?

  Kommentar by Veritas — 18. marts 2019 @ 11:09

 10. Forskelsbehandl dem på alle planer, indfør en midlertidig lovpakke der margeniserer alle muslimer (midlertidig apartheid) over for islam og muslimerne – Ta´ alle deres muligheder for at få arbejde, penge og social forsørgelse og gratis ydelser på alle områder….så rejser de fleste ud af Danmark!

  Kras og ekstremt forslag…men som det er nu er der kun sådan noget der kan ændre udviklingen inden vi enten underkaster os eller tager kampen op …voldeligt!

  Forslaget betyder i virkeligheden bare, at de får et uomtvisteligt signal om at de er ekstremt uønskede i Danmark og at de skal ud – vel at mærke uden at de som sådan lider fysisk overlast og kan leve deres liv i de andre mange islamiske lande verden rundt!

  De får bare et tilbud, som de ikke kan sige nej til…allehånde tilbud har alle vi etniske danskere også ofte fået af vore politikere gennem historien…det har vi måttet finde os i og leve efter!

  Men islams tilstedeværelse i Danmark vil vi ikke acceptere og det tilbud siger vi så absolut nej tak til.

  Kommentar by Black Watch — 18. marts 2019 @ 11:15

 11. Der skal indføres ekstraskat på alt halalkød.
  “Alt halal pålægges 10%- tiende, som skal gå til Folkekirken.”

  Kommentar by Hul igennem? — 18. marts 2019 @ 11:19

 12. HVORFOR KLAGE over den smule oplysning og kritik der foregår i Danmark? Næsten alle partier støtter indvandringen og islamiseringen, alle de gamle medier er begejstrede for invasionen, besættelsen, afrikaniseringen, velfærdstabene og den mangedoblede kriminalitet. Ihvertfald giver de fuld opbakning til regeringen, partierne og EU. Al kritik af V, K, S, R og EU er vattet eller på skrømt.

  Og de fleste danskere er udmærket klar over at det ikke er muslimernes skyld at Danmark invaderes og er under afvikling mv., for det er jo 1OO% politikernes, journalisternes og EUs ansvar og skyld.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. marts 2019 @ 11:23

 13. @Hul igennem?
  Generelt skal alle halal-certificerede produkter tydeligt markeres (eventuelt placeres i halal-only afdelinger), så alle, der ikke ønsker at købe/støtte halal kan fravælge det. Og da halal-certificering koster penge, så skal den ekstra afgift forbydes, at blive pålagt ikke-halal varer.
  Men kommer sgu nok aldrig til at ske…

  Kommentar by O — 18. marts 2019 @ 11:28

 14. ISLAMOFOBI-INDUSTRIEN? Den omfatter da ikke TV2, DR, Politiken, JP, EB, Berlingeren, Venstre, S, SF, R eller lignende. V, S og R er jo vildt begejstrede for Marokko-aftalen og afrikaniseringen, og støtter at der opføres moskeer overalt i Danmark.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. marts 2019 @ 11:34

 15. http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-13745-mid-1-params-12.html

  Godt brølt, JJ – men forgæves, fordi 80-90% af danskere mener deres fædreland skal jævnes med jorden

  Kommentar by k. m. — 18. marts 2019 @ 11:35

 16. Nigeria: Muslims kill 120 Christians, destroy 140 homes in the last two weeks (March 15, 2019 i Jihad Watch Daily Digest)

  Kommentar by A-mad — 18. marts 2019 @ 11:40

 17. Det er jo heller ikke muslimernes skyld at vores land er ved at blive overfyldt med somaliere, congolesere, nigerianere, sahara-stammer, sudanesere, afghanere og pakistanere osv. Igen er det politikernes og pladderhumanisternes svigt og tåbeligheder.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. marts 2019 @ 11:46

 18. # 11: JJ…??

  Kommentar by Ole Jensen — 18. marts 2019 @ 11:50

 19. Hvis der er noget der opildner til had mod islam så er det da Murtaza Al-Shawi´s ualmindelige ulækre hykleri, det er hverken Pia, Paludan eller Memri

  islam er og har altid været den helt centrale kilde til had mod islam. Vi har læst jeres mordermanual, set hvordan den danner grundlag for jeres “kultur” og Vi har ikke mindst, forstået budskabet.

  Det er da muligt jeg er en smule forudindtaget men når en hel religion ønsker min død, og ikke mindst viser daglig villighed til at slå mig og mine ihjel, så har jeg selvfølgelig meget lidt til overs for den religion.

  Kommentar by Santor — 18. marts 2019 @ 12:00

 20. En sidebemærkning….32 kristne blev slagtet af muslimer i sidste uge.
  https://samnytt.se/muslimer-mordade-32-kristna-i-en-brutal-attack-i-nigeria-forra-veckan/

  Kommentar by Martin — 18. marts 2019 @ 12:04

 21. Ole Jensen 11:50
  Læs venligst artiklen i DDF, her ser du den er skrevet af JJ

  Er det svar nok?

  Kommentar by k. m. — 18. marts 2019 @ 12:06

 22. DANMARK ER inde i en proces som kan ende i kollaps og undergang, skriver Snaphanen. Der anvender et årstal der udskyder katastrofen til 2O65. Men at stille det op som om der er næsten 5O år til storkatastrofen indtræffer, er helt urealistisk. Den vil indtræffe længe før. Dens forløbere er her jo allerede. Migranterne er allerede nu ved at være hånden på vægtskålen. Og indvandringen har jo allerede været årsag til at hundredtusindvis af danskere er blevet ramt af kriminalitet, ulykke, sygdom, dårligere økonomi eller de voldsomme forringelser af velfærden og sundhedsvæsnet.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. marts 2019 @ 12:13

 23. Sidste….
  Terror eller…..

  https://ekstrabladet.dk/112/antiterror-enhed-sat-ind-flere-saaret-i-hollandsk-by/7559014

  Kommentar by p — 18. marts 2019 @ 12:16

 24. Skydningerne af en mand i Christchurch er på grund af islam.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. marts 2019 @ 12:33

 25. Muslimer minder om spøgelsesbilister. (Hvorfor kører alle i den forkerte retning?)
  Hvorfor hader alle os? Det må sikkert være alle andre den er gal med, ikke os søde, fredelige muslimer og vores perfekte religion of peace.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 18. marts 2019 @ 12:57

 26. Er det den fremtid Venligboerne drømmer om?

  ”3000 Yazidi sex slaver er forsvundet og frygtes døde”. Det burde være en af mediernes tophistorier overalt. Er den det? Er Yazidi-pigers og kvinders liv så værdiløse i de vestlige medier øjnene?

  Dertil den kendsgerning, at tusindvis af andre Yazidi-sexslaver blev tortureret og myrdet. Hvor er så menneskerettigheds aktivisterne? Hvorfor ignorerer de disse ofre for jihad terror, massevoldtægt, mishandling og mord?

  (klippet oversat fra Jihad Watch 16 marts 2019)

  Kommentar by A-mad — 18. marts 2019 @ 13:18

 27. ““Man må kalde en spade for en spade, uanset kritik.” Yes, lad os endelig kalde en spade for en spade igen for det har været racistisk i de sidste 40-50 år.
  Islamister er muslimer og muslimer har i de sidste ca. 1400 år stjålet myrdet og hærget alle steder hvor de kom frem og voldtaget kristne kvinder og børn. Ang. massemordet i moskeen så er det kommet frem, at selvsamme moske har uddannet muslimer til terrorister præcis som i mange andre moskeer, kan det moske være årsagen til massemordet.
  https://www.youtube.com/watch?v=Uu05kQoER-E

  Kommentar by Piphans — 18. marts 2019 @ 13:58

 28. @26 A-mad
  Jamen du skal ikke længere end til det kristne Armenien som hver dag bliver angrebet af muslimer.
  Og sjovt nok så kan Yazidier godt leve i Armenien uden at blive voldtaget og myrdet som de ellers bliver det i muslimske lande(kender for øvrigt selv et par stykker).

  Kommentar by Piphans — 18. marts 2019 @ 14:02

 29. Mujaffa Al-Shawarma:
  Har du nogensinde hørt om; når man peger en anklagende finger, peger 3 gange så mange fingre tilbage på dig selv?
  Hvorfor hørte vi ikke fra dig Al-Shawarma: 9.11., Bataclan, Barcelone, Nice, og Sverige?
  Fortsæt selv Mujaffa…
  Men hold det venligst for dig selv. Du har INGEN adkomst til at pege fingre ad andre.

  Kommentar by Knights Templar — 18. marts 2019 @ 14:07

 30. Brækkende nyheder:

  Læste lige på RT at en 37 tyrker har dræbt mindst en person,og såret
  flere i en sporvogn i den hollandske by Utrecht.

  Gad vide om det får nogen dækning på DR/TV2 osv.

  Kommentar by dan.c — 18. marts 2019 @ 14:47

 31. HVAD MED AT debattere den utrolige, uhyrlige, groteske og alarmerende kendsgerning, at partierne Venstre og Socialsocialisterne begge går ind for Merkels Marokko-traktat, der kræver mindst femdobling af masseindvandringen plus statscensur af al debat. Så kan det vel nærmest ikke blive mere vanvittigt eller uhyggeligt. Hvornår har vi danskere givet Lars Quisling og Mette Frederiksen mandat til at afskaffe og udslette demokratiet og vores nationalstat – fædreland – folkehjem?

  Kommentar by Ole Jensen — 18. marts 2019 @ 14:52

 32. Hvis det ikke er i strid med både grundloven og straffeloven, hvis det ikke er kriminelt hvad man har gang i, hvad er det så??

  Kommentar by Ole Jensen — 18. marts 2019 @ 15:22

 33. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/erdogan-viser-drabsvideo-fra-terrorangreb-paa-storskaerm/7558620?trackid=Jp%20lister%20mest%20l%E6ste

  De gale muslimer bliver ved med at overraske…og dog?

  Kommentar by Black Watch — 18. marts 2019 @ 15:27

 34. Kontroversiel “tysk” fodboldspiller vil have Erdogan med til sit bryllup.

  Kommentar by k. m. — 18. marts 2019 @ 15:41

 35. Hvor mange Afghanistan og IS krigere har været sendt ud fra Grimshøjmooskeen efter de har besøgt den? Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. marts 2019 @ 16:17

 36. … de eneste der hader & bruger truende, OND retorik i DK.
  Det Er Muslimer – Islamister – däeshkrigere(ja, I ved dem der tortuere&dræber deres 12-årige pige sexslaver! og-Ja skubber bøsser ud fra 12. sal i håndjern med bind for øjnene! finefine hellige krigere)

  Danskerne hader ikke! vi hader ikke engang LarsLort eller “the leftard” skrige-skinken, den Visionsløse-Mette! til trods for deres Marocko-Traktat.

  Og til “Mujaffa Al-Shawarma”(or what´s his name?) denne over-perker,
  jeg tror ikke du har nogen politikere i DK! men, bliv endelig ved med at pirke til Dansken, vi er godmodige mennesker, men en dag når vi “tipping-Point” og I er absolut ingen match for os.
  At tænke sig: at I bilder jer ind, at jeres voldsretorik kan give Verdens-Herredømme. KraftEdeme Sjovt!

  Der kommer nye stemmer hverdag, så bliv ved med at stjæle vores rigdom og jeres forsøg på at gøre os til trælle. En dag tipper det og du vil få noget at pive over.

  Personligt håber jeg på et opgør i nær fremtid, så vi kan kmme videre med vores fredelige sameksistens, men vi skal lige af med 68erne først. Opgøret bliver ikke for børn!
  P. SIAD, Ud af EU/FN. Direkte Demokrati NU!
  Ps. takker for mange fine indlæg!

  Kommentar by Piotr — 18. marts 2019 @ 16:25

 37. HAHAHA, først tænkte jeg “sikke en idiot der igen trækker offerkortet og ignorerer alle de muslimske angreb, senest et i dag i holland”, men da jeg så at han har sat POLITIKEN på listen over “islamofobiske medier” så er han sgu næsten tilgivet igen:)

  SÅ meget arbejde for at krybe for muslimerne fra politikens side, og de tænker alligevel på dem som dansk folkeparti og FOX news!!!! HAHAHAHAHAHAHA:)

  Kommentar by Per — 18. marts 2019 @ 16:44

 38. Årstallet 2O65 er helt til grin, når danskernes fremtid skal beskrives. Hvis indvandringen accelereres, kan det vælte alle de fine teoretiske beregninger. Og accelereres, det skal den, iflg. Marokko-traktaten.

  Hvad løbsk inflation og statsbankerot angår, kan det ske meget pludseligt. Se Venezuela og Argentina osv. Regeringen har ikke styr på økonomien, selvom den praler med at Danmark har en bomstærk økonomi. Men hvorfor så alle disse nedskæringer? Og hvorfor mangler der så hele tiden penge til sundhed og social velfærd mv.?

  Regeringen har vilde planer om at bruge mange milliarder kroner på at rive tusindvis af boliger ned, på at censurere, centralisere, lukke og massefyre, og på at øge indvandringen. Det viser altsammen at regeringen har mistet jordforbindelsen.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. marts 2019 @ 17:07

 39. Ole Jensen 17:07. Årstallet 2O65 er det år, hvor det ifølge den demografiske fremskrivning, kan ventes at danskerne kommer i mindretal.

  Det er ikke i min levetid, men det er i mine børns levetid.

  Indtil danskerne kommer i mindretal, bliver der mange problemer pga den demografiske udvikling. Det kommer ikke til at gå stille af.

  Var det det du mente med “Årstallet 2O65 er helt til grin, når danskernes fremtid skal beskrives”? Så er jeg enig. I 2O65 er der desværre ikke mere danskerne kan gøre.

  Kommentar by A-mad — 18. marts 2019 @ 18:24

 40. Ifølge flere medier bruger den lille svagpisser Erdogan Tarrants spillefilm og manifest i sin valgkampagne.

  Jeg troede ellers at det var “forbudt”, at se og vise videoen, men det gælder måske ikke for den lille tyrkiske sultan?

  Kommentar by Revisoren — 18. marts 2019 @ 18:36

 41. Fangevogterne har travt med at beskylde alt og alle for, hvad de selv går og sysler med.
  Ikke alle moslems er terrorister – men alle terrorister er moslems. Undtagelsen bekræfter reglen.

  Forbyd islam og de morderiske stammeaber i dets kølvand.

  Kommentar by Iznogut — 18. marts 2019 @ 18:40

 42. # A-mad 18.24… ja, det var det jeg mente. Det er gætteri og pjat at lade som om situationen først bliver kritisk til den tid. Situationen ER ALLEREDE KRITISK! Chrborgs planer om at accelerere indvandringen er komplet vanvittige og katastrofale.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. marts 2019 @ 19:00

 43. Der er ifølge DR sket et …-muligt-…terrorangreb i Utrecht Holland. 3 er blevet dræbt og utallige såret da en mand (af anden etnisk herkomst end dansk….sorry…han var vist Tyrker), da han åbnede ild i en sporvogn….så der er vist ifølge DR tale om et -muligt- terrorangreb. Vi kender jo ikke endnu -motivet-.Måske han har sat sig sur på en kontrollør, eller han skulle betale børnepenge….det er jo ikke til at vide….Da det jo nok intet har med islam at gøre…..så er han jo nok højreekstremist….Venstreekstremister har jo aldrig nogensinde myrdet nogle etc etc etc….Læg venligst hovedet i busken, og tag den kun ud, når I engang imellem skriger højreekstremist og fremmedhader, og hvis ifinder andre motiver, så læg hovedet i busken igen. Støt SIAD. God mandag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. marts 2019 @ 19:07

 44. Staten søger febrilsk efter at lappe den synkende plimsoller “Dannevang”. Vores ven Shawarma hér, og alle hans lystige svende koster boksen. Og kræver daglig tilførsel af nye subsidier. Sidste Columbus æg, er klapjagten på småpakker fra Østen(Kina), for at pelse misdæderne for at formaste sig til, at have handlet udenfor EU. Til nu, har man opereret med en bagatelgrænse på 80.00dkk før der opkræves moms, straftold og ditto Grib-gebyr. Man har brainstormet (ka’ ikke have taget lang tid) og fundet ud af, at staten bliver RP grundet forfalskede værdiansættelser. Hvorfor man nu helt vil fjern den nedre grænse for toldbehandling.
  Kan levende forestille mig en hændervridende Konfirmand Lauritzen. Ja, rigtigt – vor stolte skatteminister. Over dette og ikke mindst den afgrundsdybe inkompetence, der er dukket op ifbm indkøbet af komplet ubrugelige statsskibe der lige nu ruster op på 3.år i Svendborg (je’ kommer hielt fra Svenborg aw’ godaw godaw godaw – ja godaw do’).
  Small wonder Konfirmand Lauritzen ikke ka’ “få skjorten til at dække hans grønne roev”.
  Med det daglige fantome møgsvineri (all incl. SandHans i Dubai, Hestepigen Britta, og de seneste fadæser) med borgernes penge. Er der fanden galeme ikke noget at sige til. At flere og flere vælger at sige; en krone sparet, er en krone mindre pisset væk af staten og konfirmanden i uskøn forening.
  Nice try unge Lauritz.
  Den menige pligtopfyldende Daner (ham UDEN Muhamme-) har fået mer’ end nok.

  Kommentar by Knights Templar — 18. marts 2019 @ 19:16

 45. Det var vistnok problemer med en eks-kæreste hahaha

  Kommentar by k. m. — 18. marts 2019 @ 19:18

 46. Det eneste mærkelige ved Christchurch er, at gengældelsen ikke skete længe inden. Desværre er vold det eneste sprog, islam forstår. Vi vil få meget mere vold at se

  Kommentar by BB — 18. marts 2019 @ 19:33

 47. Hvis Murtaza Al-Shawi nu havde benyttet lejligheden til at erklære, at han nu vil bestræbe sig endnu mere på….

  – at bekæmpe muslimsk tekstbaseret hatespeech rettet mod ikke-muslimer
  – at bekæmpe uhyrligheder begået i islams navn

  …så ville jeg måske respektere ham og i en eller anden forstand betragte ham som en allieret. Det her FaceBook-opslag er en hån.

  Kommentar by BE — 18. marts 2019 @ 20:03

 48. Desværre må man nok håbe på, at vi får vores uundgåelige krig med islam, mens den og Murtaza Al-Shawi er så undertallig, at vi hurtigt kan knuse dem

  Kommentar by BB — 18. marts 2019 @ 20:23

 49. Den Tidl. talsmand for Imam Ali-moské, kommer her med slet skjulte trosler.
  DER ER TID TIL HANDLING NU.!
  Vi vil beholde vores ytringsfrihed, og det ser ud til at muslimerne ikke kan forstå det.

  Een terrorhandling til her i Danmark håber jeg, nej: jeg regner med, der handles.!
  Det skal ske på fredelig vis ved hjemsendelse, eller på anden vis.

  Jeg regner med at folket gør det på fredelig vis, eller anden vis.
  Hvis folketingets medlemmer ikke vil tage sig sammen, må folket jo fortælle dem hvad de skal gøre.

  47. BB. Det samme her. Men jeg vil dog sige i TEORIEN, Jo før des bedre, og jo nemmere bliver sejren. Des mindre ødelæggelser.
  Des billigere er det at opbygge igen.

  Kommentar by Sindsro — 18. marts 2019 @ 20:45

 50. 24. “Skydningerne af en mand i Christchurch er på grund af islam.”
  ENIG med dig. Hul igennem?

  “Skydningerne af en mand i Utøya er på grund af islam.”
  Her skulle vi så også være enige.

  Kommentar by Sindsro — 18. marts 2019 @ 20:58

 51. Uretfærdig behandling af muslimer? Rent vand, kontanthjælp og førtidspensioner, arbejde til en fair løn, et retssystem der virker, retten til totalt at skabe jer som tåber ligesom i hjemlandene. Jeg kan nævne mange flere ting som er yderst retfærdigt overfor muslimer end uretfærdigt. At 20 procent eller mere af den oprindelige befolkning i langt de fleste ikke muslimske lande ikke kan fordrage synet af muslimer, har muslimer selv sørget for.

  Kommentar by Flaskeposten — 18. marts 2019 @ 21:54

 52. Tabte min fjernbetjening på gulvet, og pludselig tonede alkoholikeren Jes Dorph Petersen frem på skærmen i selskab med den billedskønne kvindelige imam Sherin Khankan.

  I det kvalmende program Go Aften Danmark på TV2, fortalte islamisten Khankan om sit arbejde med at “reformere” dødskulten, og om at være “leder” af en kvindemoske.

  Den hjernevaskede dhimmi Jes Dorph åd det hele råt.
  Den gamle drukkenbolt er formentlig også væmligbo…

  Kommentar by Revisoren — 18. marts 2019 @ 22:01

 53. Et lille indblik i hvad vores landsforræder regering bruger danskernes penge på: https://www.bt.dk/nyheder/tog-til-mekka-paa-statens-regning

  Bemærk at der findes en lov om at friskoler, herunder de muslimske, skal forberede eleverne til at leve i et frit og demokratisk samfund, samtidig med at staten giver dem 17 millioner om året for at blive indoktrineret med islam!!!

  Kommentar by Per — 18. marts 2019 @ 22:03

 54. Det danske folketing indførte indvandringsstop i 1973. Er det nogensinde blevet afskaffet ? — Er det danske politi blevet et ” TANKEPOLITI ” ? Ifølge grundlovens P 77.–” Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres ” Så der er fuld ret til at bruge internettet.

  Kommentar by Dansker — 18. marts 2019 @ 22:56

 55. Hizb ut Tahrir Skandinavien skriver på deres FB-side:
  https://www.facebook.com/HTSkandinavien/
  FREDAGSBØN PÅ CHRISTIANSBORG SLOTSPLADS❗️
  ▪️ Til støtte for vores dræbte brødre og søstre i New Zealand
  ▪️ I protest mod det islamfjendske politiske klima…

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. marts 2019 @ 22:56

 56. 2065. Som jeg nævnte Ole Jensen 19:00, er jeg helt enig og jeg forsøger ikke at “lade som om situationen først bliver kritisk til den tid.”

  Og ja “Situationen ER ALLEREDE KRITISK!” Men hvorfor bliver folketinget så ved med at have flertal, der ikke vil indse det?

  Simple demografiske befolkningsprognoser, som man kan lave på sin lommeregner, viser det. Hvem hvorfor laver folk dem så ikke?

  Den seneste opdatering viser at danskerne kommer i mindretal i 2065 og så er det for sent at gøre noget ved det.

  Hvis den sikre demografiske fremskrivning ikke kan overbevise flertallet af danskerne, så vi kan slå bremserne i for islamiseringen her 45 år før vi kommer i mindretal, hvad kan så?

  Vi har demografisk snart passeret det punkt, hvor vi ikke længere kan vende udviklingen. Flertallet er åbenbart ikke bekymrede for at deres børn og børnebørn skal leve i et samfund styret af islam. Jeg er i hvert fald bange for at de først indser det, når det er for sent.

  Det vil være et mirakel, hvis Nye Borgerlige, Dansk Samling og andre partier, der vil stoppe muslimsk indvandring øjeblikkeligt, får flertal ved næste folketingsvalg – og miraklernes tid er forbi.

  Demografi er skæbne. Det vil danskene lære før eller siden.

  Af juraprofessor Ole Hasselbalch den 14. marts 2019:
  “Hvis befolkningsudviklingen fortsætter som nu, vil etniske danskere – hvis fødselsrate er langt lavere end de ikke-vestlige indvandrerers – blive et mindretal engang omkring år 2065”. (oversat klip fra Gatestone Institute March 14, 2019)

  Kommentar by A-mad — 18. marts 2019 @ 22:57

 57. Veritas spørger hvorfor der ikke er fokus på alle de kristne ofre. Det er der ikke fordi muslimernes spil spilles hele vejen igennem.

  Derfor : Afspor debatterne om muslimer med fakta om antal dræbte kristne. Glem alt om at tale om islams uvæsen og dødsdrift. Lad være med at debattere om Islam og forsvare kritikere om Islamn, Bare begynd i stedet at lægge fakta på bordet om antal dræbte kristne.
  Befolkningerne kan godt lægge to og to sammen.

  Kommentar by Gregers — 18. marts 2019 @ 23:14

 58. 54. M.S. Carstens Hizb ut Tahrir: De skal Ud
  Der skal i såfald mødes op på borgen, for at fjerne disse røvhuller til Hitz prut pis og papir.

  Kommentar by Sindsro — 18. marts 2019 @ 23:51

 59. Sindsro — 18. marts 2019 @ 23:51

  Jeg er helt enig!
  Kunne jeg, ville jeg på pladsen, “komme til”, at drysse en hel stak flyveblade med billede af en glad gris på den ene side og min ærlige mening på den anden. Flyvebladene skylle tillige parfumeres med:
  https://webshop.danishagro.dk/?action=shop_show_item&varenr=v_27664&topmenu=27&group=600-3

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. marts 2019 @ 00:01

 60. Selvfølgelig er terroren i Utrecht den islamiske ummas gengældelse for Christchurch. Det var det første, der slog mig, da min bedre halvdel og jeg flød ud i sofaen og tjekkede nyhederne. Helt døde er de sidste hjerneceller da ikke efter en stresset dag. Voldelig hævn er et essentielt handlemønster for muslimer for at hævde dominans.

  Men det er da underholdende at høre alverdens klogeåger forklare og fortælle, at de ikke kan finde noget motiv andet end, at det hele er nok fordi, han var sur på kæresten.

  Christchurch-tossen måtte motivere sig gennem et helt manifest. Utrecht-tossen har allerede hele sit manifest nedskrevet i koranen. Forbydes den ene, bør den anden også forbydes.

  Kommentar by traveler — 19. marts 2019 @ 00:59

 61. Mon den flerdoblede indvandring som iflg. Marokko-traktaten skal iværksættes, er medregnet i den spådom eller det gæt om at vi danskere kommer i mindretal om 46 år? Det tror jeg ikke. Desuden har politikerne allerede gjort danskerne til 3. klasses borgere i deres eget land, med hensyn til borger- og menneskerettigheder, social velfærd, boliger, pensioner, gratisydelser, familieværdier, ældreomsorg, sundhedspleje, retssikkerhed og meget mere.

  Det er i denne tid Danmarks videre skæbne afgøres, og derfor er det efter min mening ikke særlig relevant at snakke om 2O65, som kan vise sig at være et helt forkert årstal. Danmarks overlevelse eller undergang kan blive afgjort i år, eller senest om 4 år. Men da Chrborg er på vej med statscensur og Marokko-vanvid, er det meget afgørende hvordan valget her i 2O19 falder ud!!! Tror nogen at vi har syv, ti eller femten år til at finde ud af noget, tager de fuldstændig fejl. Det er katastrofalt hvis valget indenfor de næste tre måneder ikke ændrer folketingets sammensætning meget betydeligt. Med de samme uduelige politikere er der INGEN FREMTID for Danmark, danskheden og danskernes børn og børnebørn.

  Husk på at Chrborg allerede længe har sendt elendighed, uretfærdighed, vanvid, ondskab, lidelse og død ind i tusinder af danske hjem. Og med Marokko-traktaten kan det danske folks situation hurtigt blive endnu værre og langt, langt værre.

  Titanic-Danmark er ved at synke. Alle mand må til pumperne. Og der må nye folk på broen.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. marts 2019 @ 02:27

 62. PS: STATEN, DVS. REGERINGEN, gør intet for at hindre Titanic eller plimsolleren “Dannevang” (som 44, Knights templar skriver om) i at synke. Tværtimod er den i gang med at skrue bundventilerne ud.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. marts 2019 @ 02:35

 63. (Et indlæg om terroren i Holland og Belgien mv. forsvandt i den blå luft. Der blev dog skrevet om gentagen kommentar”)

  Kommentar by Ole Jensen — 19. marts 2019 @ 02:37

 64. 58. M.S. Carstens

  Parfumeres med: Ornespray. Øf Øf
  Hold damerne i den røde sektor + dem i alternativet og de radikale, i stram snor.

  Jeg tænker på LA og K med fl. Mændene kan der ikke ske så meget med.

  Kommentar by Sindsro — 19. marts 2019 @ 03:31

 65. Erdogan: Moskeerne er vores kaserner.

  https://www.newswars.com/christchurch-mosque-tied-to-terrorism-says-nz-newspaper/

  Kommentar by Iznogut — 19. marts 2019 @ 04:20

 66. Øje for øje, tand for tand.
  Nu ruller lavinen. Hævn er ordet.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/efter-moske-massakre-islamisk-stat-lover-gengaeld/7560317

  Kommentar by p — 19. marts 2019 @ 05:17

 67. Mussierne har oplevet et angreb, men her er ingen af deres, der går ud og siger, at nu skal vi alle stå sammen mod mørkets kræfter. Nej, de tænker kun på egen sikkerhed, og Khan i London var straks ude og proklamere, at mussier skulle have mere beskyttelse i forhold til trusselsbillede. Er der for alvor nogen i EU, regeringerne osv, der har tænkt på at påpege, hvad han har gang i ? Han har aldrig talt om beskyttelse af hvide etniske englændere. Tror pokker, at mussierne efterhånden bliver i større og større fare. Rotherham, Bataclan, Nice, Omar Husseins heltebegravelse. Glemmer vi det? Jeg glemmer det aldrig. Hvor mange rystede sårede mennesker er der efterhånden i Europa! I Verden! Hvor mange unge generationer vokser efterhånden ikke op og oplever, at deres arveret er solgt. Og Erdogan er helt fremme i skoene med brug af terroristens drabsvideo, hvor vi herhjemme forfølger folk der har delt halsoverskæringsvideoen efter det vederstyggelige mord på en dansk og en norsk pige. Vi tænder lys og græder, og mussierne går straks ud og anvender et angreb på dem til at drage maksimalt udbytte til deres fordel og kun deres. Og vi lader dem gøre det.

  Kommentar by Uno — 19. marts 2019 @ 09:00

 68. Ole Jensen 02:27. 2065. Det er ikke en “spådom eller det gæt om at vi danskere kommer i mindretal om 46 år?”

  Det er en beregning baseret på videnskaben DEMOGRAFI. Med dens beregningsmetoder kan man forudsige udviklingen af befolkningens størrelse og sammensætning i fremtiden.

  Den demografiske fremskrivning forudsiger naturligvis ikke fremtidige hændelser som f.eks krig i form af borger-eller atomkrig og kommende naturkatastrofer, men den siger, hvordan det går med de forskellige gruppers størrelse, fødte antal børn, ind-og udvandring og antal døde, hvis det fortsætter som nu. Hvilket er det mest sandsynlige.

  Så den demografiske fremskrivning siger noget om den sandsynlige befolkningssammensætning i fremtiden, hvor etniske danskere ifølge demografien kommer i mindretal i deres eget land i 2065.

  Den Store Danske Encyklopædi.
  OPRINDELIG FORFATTER Poul Chr. Matthiessen:
  “demografi, befolkningsbeskrivelse, hvis genstand er en befolknings størrelse, dens sammensætning efter køn, alder, ægteskabelig stilling mv. (befolkningsstruktur) samt dens fordeling på geografiske områder. I en bestemt befolkning undersøger man det talmæssige forhold mellem mænd og kvinder, kønsfordelingen, befolkningsandelen i de forskellige aldersklasser, aldersfordelingen, og det talmæssige forhold mellem ugifte, gifte, fraskilte og personer i enkestand, civilstands-fordelingen.

  Disse analyser foretages for et helt lands befolkning under ét, men udføres også i mindre geografiske områder (fx kommuner og regioner).”

  Demografien omfatter endvidere studier af de ændringer, som en befolknings størrelse, struktur og geografiske fordeling undergår gennem tid. Endelig forsøger man at klarlægge de bevægelser, som har frembragt den pågældende befolkning. Da ændringer i en befolkning i løbet af en vis periode foregår gennem fødsler (levendefødte) og dødsfald, ind- og udvandring, vielser og skilsmisser, indgår disse størrelser også i demografien og benævnes de demografiske komponenter.”

  Ordet demografi er afledt af græsk demos ‘folk’ og -‘grafi’ beskrivelse. Den er ikke til at komme udenom.

  Kommentar by A-mad — 19. marts 2019 @ 09:26

 69. Quod licet Iovi non licet bovi.
  Synes at være tankegangen hos über supremacisterne fra ISlammet.
  Disse rendyrkede satanisters ondskab ville få der Führer til at føle sig som en ren alter boy i sammenligning.
  Nu proklamere ISlammet gengældelses aktioner fra sovende kræft celler i Europa.
  Terror-Vesten vs. terror-Slammet 2:100.000 and counting.
  Forstår godt deres indignation.
  Oooh the irony.
  Quod licet Iovi non licet bovi.

  Kommentar by Knights Templar — 19. marts 2019 @ 12:46

 70. Først siger de noget, for at trække det tilbage.
  Kemiske Ali om igen.
  https://ekstrabladet.dk/112/politi-attentatmand-kendte-ikke-sine-ofre/7560924

  Kommentar by p — 19. marts 2019 @ 13:42

 71. https://ekstrabladet.dk/nationen/mursals-frygt-skal-ikke-ende-som-mellemoesten/7560946

  Kommentar by p — 19. marts 2019 @ 15:18

 72. Hvorfor fanden er terrororganisationen Det Islamiske Trossamfund ikke blevet lukket for længe siden?

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2019 @ 17:47

 73. Husk at boycotte Comwell og prioritere Park Inn ved fremtidige arrangementer eller overnatninger.

  Kommentar by Winged Hussar — 19. marts 2019 @ 18:39

 74. Har lige set et stort tykt hollandsk? moegsvin stå og lyve ligeså tykt på tv om årsagen til drabene i landet. “Det vides endnu ikke hvad bevæggrunden er”!!!! “Man ved ikke om det er terror”!!!!!
  Snaphanen DK. var ude i går, og viderebringe, morderen skal ha’ sagt det var tak for sidst, for drabene i NZ. Og ISmanden har lovet meget mer’ af det samme.
  Samme fodslæbende sendrægtighed prægede ikke hændelserne i NZ. Hér var man ikke sen til at melde ud om terror, endnu inden skudsalverne var runget af.
  Det er denne sindsyge forskelsbehandling og sutten roev på de overskårne, der skaber vigilantes som attentatmanden fra NZ.
  Træder man selv den skikkeligste hund tilstrækkelig ofte og kraftigt på halen, vil den vende sig om og bide igennem på et tidspunkt. Det er ikke kvantefysik.

  Kommentar by Knights Templar — 19. marts 2019 @ 19:27

 75. Uno — 19. marts 2019 @ 09:00
  Godt skrevet!

  Knights Templar — 19. marts 2019 @ 19:27
  Helt enig.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. marts 2019 @ 21:23

 76. 20.03.2019 KL. 05:23 /ritzau/ går fortsat amok i nonsens. Eller skal man kalde det Fake News. Eller Damage control for fuld udblæsning:

  “Episoden fandt sted…” Episoden? Overlagt drab bliver til en episode…

  “Det er dog endnu uvist, om den formodede gerningsmand skulle have ageret ud fra et politisk motiv, eller om der var tale om en form for personbåren hævn.” Klart, når det på forhånd er udelukket, at islam har noget med islam at gøre, forbliver alt bare så uvist og uforståeligt.

  “Det er ikke lykkedes myndighederne at finde nogen klar forbindelse mellem den formodede gerningsmand og de tre dødsofre” Tænk, bruger myndighederne og journalister også ressourcer på den gakkede idé.

  Godt arbejde.

  Kommentar by traveler — 20. marts 2019 @ 05:50

 77. Anna Libak i Berlingeren: »Folk tror ikke uden videre på medierne, og det synes jeg ikke kun er dårligt« Herlig kvinde. Kun synd og ærgerligt at hun har valgt at blive kandidat for Venstre.

  Kommentar by traveler — 20. marts 2019 @ 06:03

 78. Typisk, så snart der sker anslag mod de “stakkels” muhammedanere er det terror, men sker det omvendte, er det, iflg. de autonome, imamerne, og de såkaldte intellektuelle kun en retfærdig handling. Bunden er snart nået, når man tænker på, hvor meget gruopvækkende denne såkaldte religion indtil nu har været årsag til. Tænk bare på IS.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 20. marts 2019 @ 20:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper