20. marts 2019

Kenneth Kristensen Berth (DF): Jeg er blevet ‘overfaldet korporligt’, “… truet med kniv efter en debat”

Med jævne mellemrum hører vi en del af hetz mod folketingspolitikere, og typisk fremhæves radikale Zenia Stampe som den mest udsatte politiker. Det kan være slemt nok for den berørte, men det handler stort set udelukkende om ord på det uregerlige internet. Herunder DF’er Kenneth Kristensen Berths historie.

“Jeg har foretaget otte anmeldelser for døds- og voldstrusler. To sager er ført igennem retssystemet, og to personer er dømt for dødstrusler – en ubetinget fængsel, en betinget fængsel. En person er pt. sigtet i en sag for voldstrusler mod mig. Én sag er henlagt med henvisning til, at personen befinder sig i Thailand. Én sag er uopklaret. Tre sager er henlagt. Før jeg begyndte at praktisere, at alle trusler anmeldes, er jeg blandt andet blevet overfaldet korporligt på Park Allé i Århus efter et vælgermøde på Århus Købmandsskole, truet med kniv efter en debat på en nu nedlagt skole i Høje-Taastrup, truet med at få en kugle igennem panden på S-toget mellem Ishøj og Brøndby station. Jeg er blevet truet ved flere lejligheder, mens jeg boede i Avedøre Stationsby.” (Kenneth Kristensen Berth, Berlingske, 19. marts 2019)

Oploadet Kl. 11:53 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99618/trackback

22 Comments »

 1. Og der vil kun blive være!

  Sålænge vi har en presse der er styret i venstre radikale støtter og en store del af nye, med adgang til en mikrofon, betalt for tvangsinddrevne kroner, tilhøre islams galde svende og søster, så vil truslerne mod bekymrede politiker kun blive flere.

  Vi har Radio 24 syv der direkte har et had forhold til DF, grundet at deres licens skal til Jylland.

  Vi har Noa Redington som er direkte besat af tanker om at få DF ned med nakken.

  Så det vil kun blive være de næste mange år.

  Kommentar by Anders Nielsen — 20. marts 2019 @ 12:11

 2. Ja der skal en eklatant bundvending til og komplet udrensning af sumpen…før vi kan håbe på, at få det Danmark vi kendte til…det virkelige reelle åbne og dejlige samfund vi have engang…ikke det her misfoster af et samfund, som bliver værre og værre at leve i…ja faktisk helt ulideligt at se på og høre om!!!

  Kommentar by Black Watch — 20. marts 2019 @ 12:22

 3. Men han er jo en af de onde. Så det tæller ikke i main stream medierne når han bliver overfaldet eller truet. Lær det nu…

  Kommentar by JR — 20. marts 2019 @ 12:42

 4. Ja, der er kun udsigt til at det bliver værre og værre at være almindelig dansker. Men når de fleste vælgere dumstædigt bliver ved med at stemme på partier som allerede har snydt dem mange gange…. ved at love eet før valget, og så gøre det stik modsatte efter valget…. så skal det jo ende galt. Så kan uduelige partier jo fortsætte i årtier med at snyde og tage røven på alt og alle. Og et landsskadeligt psykopat-parti som de radikale kan endda få alt for stor magt, ved at være fingeren på vægtskålen.

  Så er der jo heller ikke noget der bliver bedre af at Kenneth Berths egen partiformand har vist sig at være et skvat, en klovn og en nar, når det gælder. Hans svigt har gjort hele partiet utroværdigt, og nu er mange vælgere gået tilbage til S, som også er et udueligt parti.

  Og gammel-medierne er jo sunket så dybt, at det næsten er utroligt. Puha, det begynder at se slemt ud.

  Kommentar by tp — 20. marts 2019 @ 13:20

 5. Man må forestille sig, det kun er danskere (der af gode grunde) hader Zenia Stampe, og de begår jo ikke politiske mord eller overfald.

  Kommentar by BB — 20. marts 2019 @ 15:09

 6. Det politikerne oplever i disse tider har den etniske Dansker døjet med i over 30 år, afbrænding af offentlige institutioner, æresdrab, bandekrig samt terror fra indavlede retarderede kriminelle korandyrkere der vil holde bøn på slotspladsen fredag kl. 12.30, så længe politikerne ikke træder i karakter og udviser forbryderne vil lovløsheden hærge landet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 20. marts 2019 @ 16:27

 7. Så rigtigt emmagad, jeg har aldrig oplevet så dårlige politikere gennem så mange år. De er så dumme at de ikke kan se hvad islam indebærer. De er kun taburetklæber, og læse en bog om islam kan de nok heller ikke.

  Kommentar by IES — 20. marts 2019 @ 17:06

 8. Jeg synes at Kenneth Kristensen Berth er et 1. klasses mandfolk; han har fanme sine meningers mod – Men er der dog ikke nogen der kan få ham stylet/En, der kan tage sig af mandens ydre fremtoning? Det går ikke med blåviolette stangtøj og farvestrålende gangsterslips!?

  Valget er forestående, tiden er knap! – Må jeg, som det første, foreslå en ny brille:

  En klassisk Ray Ban, Original Wayfarer vil gøre underværker (hvis den fås i en mørkebrun skildpaddestel-lignende udgave, så køb den)

  Habitten bør være fra en ordentlig skrædder; syet af et (ikke for mørkt) gråt flannelsstof, sokker i sort eller meget mørk grå, ren uld (husk lange skafter, så man ikke ser skinnebenet når man sidder med buksen trukket let op)

  Hvid skjorte (Spread Collar) – Slips: Rød/Hvid-stribet, eventuelt, fra Slipsbossen.
  Se vedhæftede link:
  http://slipsbossen.dk/slips/287-rodhvid-stribet-slips.html

  Skoen, skoen mine damer og herrer, bør være fra det franske firma J.M.Weston: Derby triple semelle, Cuir veau box noir Les Grands Classiques.
  Se vedhæftede link:
  https://www.jmweston.com/derby-triple-semelles-cuir-veau-box-noir

  Så skulle den være der – God fornøjelse!?

  Kommentar by T. Flodur — 20. marts 2019 @ 17:14

 9. Tåregas
  Knipler
  Vandkanoner
  Gummikugler

  Kommentar by Hul igennem? — 20. marts 2019 @ 17:36

 10. Jeg glemte livremmen, sorry! – Jeg er ikke meget for mærkevarer, men må jeg alligevel foreslå: BOSS Business (det rektangulære spænder vil gøre sig)

  NB: Den foreslåede sko fra J.M. Weston, forhandles desværre ikke i Danmark; du må en tur til Paris. Prisen er lidt peberet kr. 10.000,00, men så har du en sko som varer hele livet! – Alternativt en sko fra Church, model Lancaster Oxford shoes kr. ca. 5.000,00 (forhandles hos Harder, strøget i Århus)

  Kommentar by T. Flodur — 20. marts 2019 @ 18:13

 11. Jeg kan sagtens forstå, hvorfor det er så svært at få folk til at gå aktivt ind i politik. Når man ligefrem skal gøre det med livet som indsats.
  Jeg synes at det er uhyrligt at der findes personager, som ikke vil forstå at det politikerne gør er deres simple pligt, når de er valgt. Hvis der ikke vat nogen til at styre landet, ville det hele ende i kaos og anarki. Lovløshed er der sgu nok af i forvejen.
  Hvor sørgeligt at der findes folk, som ikke behersker ordets magt, og dermed griber til korporligheder, og trusler.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 20. marts 2019 @ 19:28

 12. # 11, Gorm….. SÅ ENKELT ER DET DESVÆRRE IKKE. Trist nok virker valgmaskineriet nu om dage sådan at politikere og partier stort set kun vælges via annoncer og tv-udsendelser. Og i annoncerne kan man lade reklamefolk og tekstforfattere påstå hvadsomhelst, og i tv kan politikerne love guld og grønne skove, og stille op med fornuftige betragtninger som de har aftalt med spindoktorer og lært udenad. Vælgerne aner ikke hvem de stemmer på, de kender dem kun af udseende, og de korte glimt af partispidserne i tv bliver de kun en smule klogere af. Resultatet er at rene nuller kan blive valgt ind, og partier som kun består af hyklere, tosser, slyngler og gale feminister (som f.eks. de radikale) kan få mange stemmer, selvom de kun har ondt i sinde.

  Og resultatet er regeringer der skader mere end de gavner. Hvis vi havde været uden regeringer de sidste ti-femten år, så der kun havde været departements-chefer (som under en del af den tyske besættelse) til at klare de løbende forretninger, var vi blevet sparet for et utal af skandaler og skadelige/ dødssyge/ dødbringende reformer.

  Vores demokrati er kørt i grøften, og er endt som noget der minder om mafia-virksomhed eller fascistisk diktatur. Danskernes svigtes, tyranniseres, udnyttes og forrådes i et omfang så Danmark har kurs mod katastrofe og undergang, ligesom Sverige.

  Vi bør gå tilbage til det gamle system, så politikerne personligt møder vælgerne ved et stort antal møder rundt om i landet. Hvor de kan blive spurgt ud om alt muligt. Ingen vælgere burde stemme alene efter annoncer og korte tv-glimt, for så bliver de snydt. Bare tænk på Pol Pot Larses valgflæsk sidst, hvor han lovede straksstop for indvandring. En tyk, fed og sort løgn, for Lars har kun leveret det stik modsatte.

  Og da EU har udviklet sig i en yderst uheldig retning, bør vi også ud af denne meget udemokratiske og totalitære union, ligesom England, selvom flertallet af nuller i Chrborg og gammel-medierne stadig er europater. (Ungarn, Italien, Belgien og Tjekkiet er nok også på vej til at melde fra. Utilfredsheden er ihvertfald stor)

  Kommentar by tp — 20. marts 2019 @ 20:15

 13. Truslerne, især de meget direkte hhv. alvorlige, er eskaleret ifm. kulturberigelsen, samme gælder direkte overfald. Uanset hvem der står bag sådanne (alle kategorier) og uanset hvem der er ofre, er det ikke acceptabelt, ej heller at udøve hærværk mod modpartens valgplakater mv. Jeg ser andet sted på Uriasposten at Poul Schlüter giver udtryk for at man ikke forventede et så stort tilren af berigere. Utroligt, man blev advaret, desværre gøres ikke nok for at få disse berigere ud af landet.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 20. marts 2019 @ 20:24

 14. En skrigeskinke ville have sit barn med i Folketingssalen og blev afvist af Pia Kjærsgaard. Så er DR og TV2 der med det samme ov viser hvordan skøre kvindfolk ammer deres unger i andre parlamenter. Det er glidebane ned mod det anarki som især venstrefløjen stræber efter.

  Kommentar by k. m. — 20. marts 2019 @ 20:24

 15. @ 8 Flodur
  Hej Flodur!Din omsorg for KKB’s tøjstil er empatisk. Jeg er bare bange for at det slips du anbefaler kunne friste maliciøse personer til at døbe KKB ‘Bismarckklumpen’!

  Kommentar by Bøje fra nr.16 — 20. marts 2019 @ 20:40

 16. Skal vi gætte på, at det er nogle af Zenias kernevælgere, der har “hilst” på Kenneth K.?

  Kommentar by Revisoren — 20. marts 2019 @ 20:46

 17. Helt normalt. “De gode, tolerante og anti-fascistiske” voldsamøber gør alt det, som de anklager deres modstandere for.

  Endnu et FF forsøg i Italien.
  https://twitter.com/TeaBoots/status/1108398819459387392

  Kommentar by Iznogut — 20. marts 2019 @ 23:53

 18. Erfaringerne viser desværre at vold virker. Ved intimidering og voldstrusler, kan man afskrække folk fra at deltage i det politiske liv og afskrække nogen fra at deltage i debatten. Når en flok venstrebøller kan forhindre et lovligt politisk parti i at finde mødelokaler, bekræftes denne hypotese yderligere. Det er en farlig udvikling, for det er nok et spørgsmål om tid før trykkogeren eksploderer og volden begynder at komme fra begge sider. Det sker nok først i de lande der har de største problemer som Sverige og Frankrig.

  Kommentar by JC — 20. marts 2019 @ 23:54

 19. Som sagt mange gange før ang. politikere:
  Dem der rent faktisk ville kunne – vil ikke.
  Og dem der vil – kan ikke.
  Trods en pæn folketingshyre (ift. medlemmernes elendige og uduelige indsats) Er lønningerne slet ikke attraktive nok, og bøvl, ævl og kævl til, at sikre de bedste hjerner vil have noget med politisk arbejde at gøre. De pågældende kapaciteter henter “let” 5-10 gange mere i løn i det private erhvervsliv, hvor beslutningsprocesserne tilmed foregår hurtigere og langt mere smidigt. Disse topledere har ikke tid til endeløse tidskrævende møder i nedsatte hurtigtarbejdende (HA!) udvalg.
  Svage og usikre politikere, er også langt lettere at manipulere, og føre som hånddukker via lobbyarbejde. Hvorfor der sikkert også er en del af de klogere bedre egnede, har det fint med tingenes tilstand.
  Folketinget i dag minder sgu mest om et elevråd med unge uerfarne skoleelever. Eller hvis vi er rigtig heldige; studerende med halvgjorte studier, der er væltet bagstive ind i fjolsetinget fra den seneste fredagsbar. Der mangler simpelthen voksne mennesker med livserfaring, der er ude over ungdommens blåøjede naivitet.
  Med helt unge politikere starter vi hver gang med en tro på påskeharen, julemanden og at en fremmed er en arbejdssom, fredelig og redelig ven du bare ikke har mødt endnu, Olgas mor.
  I sidste ende, er det chokerende lidt folketinget reelt har at skulle have sagt mere, med måske 60% (eller mer?!) af beslutningerne taget af nogle helt andre forbrydere nede i EU.
  Så jo før vi ku’ forlade denne røverbande – des bedre.
  Men med Brexit og alle de sanktioner, forhindringer og rene straffeaktioner der er pålagt UK af EU, synes det langt lettere at forlade HA, mafiaen, Scientology, Jehovas Vidner og Fredens Religion til sammen. Så det sker ikke lige i morgen. Desværre.

  Kommentar by Knights Templar — 21. marts 2019 @ 07:28

 20. Enig i tøjvalget – men det anbefalede slips dur`ikke – for meget bolsjer. Enig at Kristensen Berth er et mandfolk. Det er altid en fornøjelse at høre ham argumentere.

  Kommentar by Axl — 21. marts 2019 @ 08:38

 21. Apropos.
  https://ekstrabladet.dk/112/truet-med-machete-i-fitnesscenter/7564185

  Kommentar by p — 21. marts 2019 @ 14:40

 22. Mens vi er ved “ofre”.
  Mettepigen, Debilgaard i véd, med best buddy Bager-Ali, møder opbakning no end fra MSM, der mener Metteynglet skal ha’ lov skide, bøvse og græde på Tinge. Uanset hvad bagstræberiske “Rottemor” måtte mene. MSM lader ALDRIG en nok så vanartet lejlighed gå fra sig, for at tilsvine og latterliggøre Pia K.
  I øvrigt er Mettepigen vel til dato det mest håndgribelige bevis på, at jomfrufødsler virkelig eksisterer. Glem roligt “den anden – og første”. Det hér, er the real deal.
  For ikke om så med fremmed mands på en endog meget lang stang…

  Der røg sgu’ også lige abonnementet på “En skør verden”. No need.

  Kommentar by Knights Templar — 21. marts 2019 @ 17:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper