21. marts 2019

Journalistisk aktivisme fra Mathias Hee Pedersen i Information: Associerer identitære med terrordrab

Mathias Hee Pedersen har tidligere skrevet for venstreradikale Modkraft.dk, og hans spekulationer om hvordan venstrefløjen skal forholde sig til de identitære kan læses på Eftertrykket.dk, der samarbejder redaktionelt med Modkraft-erstatningen Konfront.dk. De er ikke altid maskeret og råbende, men forvent aldrig fair play.

Aktivistisk journalistik fra Mathias Hee Pedersen i Dagbladet Information kommenteres af Generation Identitær – Information misbruger terrorangreb til angreb på Generation Identitær.

“Dagbladet Information bringer i dag en noget rodet artikel af Mathias Hee Pedersen om terrorangrebet i New Zealand. Her gives læseren det indtryk, at Generation Identitær skulle dyrke ‘voldsfantasier’ og at vi forestiller os en kommende borgerkrig mellem indfødte europæere og migranter. Intet kunne være længere fra sandheden.

… Generation Identitær arbejder udelukkende med demokratiske midler, og enhver der ser på hvad vi rent faktisk laver, kan næppe være i tvivl om dette. Vi finder det absurd, at vi er nødt til at sige den slags, men sådan må det være. Så kan der i hvert fald ikke være nogen tvivl om vores holdning.

Vi finder det desuden dybt usmageligt, at Mathias Hee Pedersen på den måde udnytter en så forfærdelig situation,som den i New Zealand til at fremme sin egen politiske dagsorden. …

Befolkningsudskiftning, også kaldet ‘Den Store Udskiftning’, er ikke en ‘teori’ – men en realitet. Man kan mene, at det er uden betydning, eller mene at det er en god ting, men der er ikke nogen tvivl om at hvis udviklingen fortsætter som den gør, så vil den demografiske sammensætning ændre sig endnu mere end den voldsomme forandring vi allerede har gennemgået på forholdsvis få år. Det finder vi ikke er ønskværdigt.

Terroristen i New Zealand så et problem i mange ting, ikke mindst befolkningsudskiftning, men hans svar var ganske anderledes end vores. Terroristen er en erklæret fascist, mens vi er erklærede demokrater. Hans svar var hensynsløs vold, vores svar er gadeteater, banneraktioner, slagord med mere. …

Terroristen skrev i sit manifest om mange ting, bl.a. er han anti-kapitalist og kærer sig meget om miljøet. Alligevel skal Enhedslisten eller Den Grønne Studenterbevægelse ikke kædes sammen med folk som ham. For selv om de måske nok deler hans bekymringer på de områder, så er deres svar og metoder nogle helt andre – de er demokratiske. Ligesom vores. Det vigtige er ikke de problemer man ser, men hvad man mener svaret på dem er.

Mathias Hee Pedersen er en studerende, der har stor interesse i den identitære bevægelse, og har skrevet flere artikler om os. Han foregiver at have stor viden om os, men alligevel har han ikke ringet til os, skrevet en mail eller noget som helst. Ja, han har faktisk nægtet at være Facebook-venner med et af vores medlemmer, der sendte ham en venneanmodning efter han havde skrevet sin første artikel om os. Han vil gerne gøre sig klog på os, men helst uden at gøre det som man normalt gør, og som vi ellers er store tilhængere af – dialogens vej.

Hee Pedersens modvilje mod at tale med os, hænger nok sammen med, at han hører til langt ude på den politiske venstrefløj. Han ser os som sine politiske modstandere, og det er ikke bare noget vi finder på. Han har blandt andet skrevet en lang artikel om, hvordan venstrefløjen bedst bekæmper os. …”

(Information.dk, 20. marts 2019: New Zealand-angreb fordømmes på den radikale højrefløj, men…)

Oploadet Kl. 01:08 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99622/trackback

36 Comments »

 1. Er fuld enig med det der står i rammen, særlig det sidste i den.
  Det er derfor det skal handles NU.

  Kommentar by Sindsro — 21. marts 2019 @ 01:30

 2. https://24nyt.dk/video-dansk-partileder-vil-fylde-koranen-med-bacon-foran-hizb-ut-tahrir-mens-de-afholder-muslimsk-masseboen-foran-christiansborg/
  20. marts 2019
  VIDEO: Dansk partileder vil fylde koranen med bacon foran Hizb ut-tahrir, mens de afholder muslimsk massebøn foran Christiansborg
  “Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs opfordrer tirsdag den 19. marts 2019 alle patriotiske danskere til at møde op til partiets demonstration på Christiansborg Slotsplads fredag den 22. marts 2019 kl. 12.30.
  Støt Stram Kurs.

  Kommentar by Sindsro — 21. marts 2019 @ 02:04

 3. Modkraft mand, bor i Little Mogadishu på Nørrebro

  http://modkraft.dk/artikel/jyllands-posten-giver-spalteplads-til-biologisk-racel-re

  Antagelig etnisk trods navnet

  https://www.facebook.com/mathias.heepedersen/photos

  Kommentar by BB — 21. marts 2019 @ 02:11

 4. Selvfølgelig skulle New Zealand malkes, tiden hungerer efter højreradikale terrorister, for der er så få. Islam og venstrefløjen, er de store terrortrusler i Vesten, slå selv op i Europols årlige terrorrapport. https://www.europol.europa.eu/activities-services/main-reports/eu-terrorism-situation-and-trend-report

  Når byer som London,Leicester, Luton Malmø, Antwerpen og snart Gøteborg og Stockholm har invandrerflertal i dag, er det noget mærkeligt at kalde ‘Den Store Udskiftning’ for en ‘konspirationsteori.’

  Kommentar by Snaphanen — 21. marts 2019 @ 02:24

 5. Hvis rune lykkeberg som er redaktør på information havde et gran af faglig stolthed tilbage, så burde han have det temmelig skidt med at man nu ikke længere kan se forskel på hans avis og et venstreradikalt propaganda medie af den værste slags, men måske er den forskel allerede forsvundet. Jeg glæder mig bare over at de låser deres løgne med et abbonement så de ikke når videre end til de idioter der stadig mener at det giver mening at betale for sådan et på information.

  Kommentar by Per — 21. marts 2019 @ 03:19

 6. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11265551/nye-oplysninger-knytter-dansk-moske-til-kritiseret-islamisk-organisation/

  Ikke at det betyder en skid da det ikke får nogen konsekvenser for dem alligevel, jeg tænkte bare at det måske kunne være sjovt at sætte nogle billeder ind af alle de politikere der hyldede stedet ved åbningen sammen med artiklen der. Så vidt jeg husker gik de meget op i at kalde det racisme og islamofobi at påstå at iran havde noget at gøre med en iransk-financeret moske.

  Kommentar by Per — 21. marts 2019 @ 06:36

 7. Information er en kommunistisk skod-avis, og dens redaktører og journalister er alle halvhjerner der lever i røde fantasibobler. For dem betyder marxistiske teorier alt, og virkeligheden intet. De er galninge og særlinge på samme måde som de radikale. Avisen er latterlig, løgnagtig, underlødig og landsskadelig.

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. marts 2019 @ 07:01

 8. Man kan også formode at denne papiravis er godheds- og indvandringsindustriens talerør, og at de betales af kredse der gerne ser Danmark omdannet til en afrikansk-arabisk koloni.

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. marts 2019 @ 07:06

 9. Man kan godt være nervøs for at Paludan er ved at marginalisere sig selv og sit parti med sin bacon-optræden, som nok af nogle eller mange vil blive opfattet som useriøs? Modig er han, men er det nok?

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. marts 2019 @ 07:13

 10. Bevægelsen Identitær er nok udmærket, men kan man dog ikke finde på et bedre navn?

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. marts 2019 @ 07:23

 11. Snaphanen
  https://ordnet.dk/ods/ordbog?query=hungre
  Præsten har ofte sagt, at mand hverken hungrer eller tørster i Himmerig…

  Det der er objektivt, direkte konstaterbart som Snaphanen ofte selv giver belæg for- som aktuelt med Samnytt indslaget snaphanen.dk/2019/03/20/naivitet-eller-hykleri/#more-193479 viser- er at oprindelige folk om muligt stemmer med fødderne.
  De flytter sig, navnlig fordi andre har flyttet sig og er flyttet ind.
  De er flyttet ind fordi folk flest har stemt som de gør.

  Kommentar by Peter Buch — 21. marts 2019 @ 07:50

 12. Hvornår har Venstrefløjen forholdt sig til alt den terror, krig og undertrykkelse der udspinger af Islam??????? Er de blevet dopet med Marxistisk Folkeopium (Marxes teorier om religion :-)). Det eneste de duer til er at fjernstyret fornærmet på vegne af Muhammedanismen. Bortset fra alt den vold og hærværk de selv har været inspirator for i Hamborg (RAF og Røde Brigader etc)….længe leve revolutionen Hva?
  Generation Identitær er udmærket reaktion på at kalde til forsvar for den frihed og kultur der er baggrund for den. Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. marts 2019 @ 07:51

 13. Jeg håber politiet stopper overtrædelser af burkaloven.
  Jeg håber islamisterne forløber sig og får så mange bank.
  Jeg håber samtlige bliver registreret og undersøgt for socialbedrageri.
  Jeg håber at fagbevægelsen stiller op med stilladsarbejdervogne og faner imod dette rascistiske og terroristiske opløb.
  Jeg håber at DR og TVBæ fjumser sig så meget at alle griner af dem.
  Jeg håber at alle politikere og spædbørnssvingere og navlepillere får en ordentlig forskrækkelse, bag vinduerne i uvirkeligsalen.
  Jeg håber at det pis øse regner med iskold vind piskende ind under gulvtæpperne bag koranklunkerne..

  Kommentar by Hul igennem? — 21. marts 2019 @ 07:55

 14. Hvad er egentlig den saglige forskel mellem identitæres budskab og indvandringsmodstanden fra Krarup & Glistrup og frem? Det forekommer mig, at man bruger en række nye ord om det samme: fx remigration i stedet for hjemsendelse/repatriering, og henviser til obskure internationale teoretikere i stedet for Grundtvig, men er essensen ændret? Ligesom modparten gerne vil fremstå mere sofistikeret og moderne og taler om no-platforming i stedet for mødeterror og chikane… Og i den generelle samfundsdebat bruger man også bare nye ord om de samme gamle fænomener, fx populisme i stedet for protestbevægelse, fake news i stedet for propaganda og medieløgne. Den eneste sikre virkning af denne “udvikling” i ordverdenen er, at indvandringsmodstanden bliver en stadig mere esoterisk subkultur for aktivister, mens resten af befolkningen ikke aner, hvad der foregår, og enten ignorerer det eller måbende ser på. “Folkelighed” er her, midt i al snakken om at redde folket, det mest antikverede begreb af alle.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 21. marts 2019 @ 10:36

 15. https://da.wikipedia.org/wiki/Forside

  Kommentar by Margrethe — 21. marts 2019 @ 10:52

 16. Venstrefløjen frygter De Identitære. De er rolige, velovervejede og velformulerede og jeg fortryder ikke en eneste af de ( få ) kroner jeg har sendt til dem på : MobilePay: 39601.

  Venstrefløjen stiller ikke op til diskussion fordi de ved de vil tabe på point hver gang. Som de altid gør når almindelige fornuftige mennesker siger dem imod.

  De er jo ikke dumme, men blot ensporede ideologer der ikke kan drage konsekvensen af der egne latterlige verdensforestilling der har DRÆBT Ca. 100 millioner på mindre end 70 år.

  Når 100 millioner skal dø for at ens ideologiske våde drømme kan virkeliggøres så er der selvfølgelig noget i vejen med ens ideologi!

  Kommentar by Santor — 21. marts 2019 @ 10:55

 17. NEJ, DE ER IKKE allesammen dumme, men de er alle SKØRE, FANATISKE OG HENSYNSLØSE. Det er derfor de mener at hvis de kan få deres ideologi igennem ved at myrde 1OO eller 2OO millioner sagesløse og fredelige mennesker, så er det OK at myrde løs på alle der ikke er blodrøde betonhoveder som dem selv. Der findes også kommunister som bare er naive, uvidende og godtroende mennesker, men de ledende figurer er som regel skruppelløse psykopater. Tænk f.eks. på topfigurerne i Sovjet-unionen, Lenin, Trotsky, Stalin, Beria osv. Alle fire var lyst- og massemordere. Iøvrigt har kommunismen fejlet alle de gange den har været prøvet i et land. Hver gang har de menneskelige omkostninger været enorme og grufulde.

  Peter Neerup har vist ret i at “Identitær” burde bruge et mindre kunstigt sprog. Ellers ender de nemt som en sekt uden bred appel.

  Husk så at det ikke hedder “alt den terror…” eller “alt den vold”.
  Det hedder al den…. der skal ikke sættes t til al. (véd godt at i nogle skoler prøver man at ødelægge sproget)

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. marts 2019 @ 11:32

 18. ….næsten alle skøre, fanatiske…

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. marts 2019 @ 11:33

 19. HVIS DANSKERNE VIL deres eget bedste, og vil have mulighed for at redde Danmark og deres børn fra gangstervælde, kaos og undergang, så bør de kassere de gamle partier og stemme nye partier ind. De gamle partier har svigtet mange år i træk, de er uduelige og håbløse. Og begynd så, som flere har opfordret til, at uddele løbesedler om at Danmark lige som Sverige har kurs mod blodige katastrofer, om at man bør læse Uriasposten og Snaphanen osv., om at de gamle partier lægger op til en flerdobling af masseindvandringen fra Afrika og Mellemøsten. (Marokko-traktaten)

  Uden løbesedler i massevis til bilerne, brevkasserne og butikkerne, vil valget blive en fiasko for dem som ønsker at bevare Danmark som et fredeligt, velstående og civiliseret land. ALT står på spil nu, vores frihed, vores velfærd, vores sikkerhed og fremtid. Situationen er allerede langt mere kritisk end mange aner.

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. marts 2019 @ 11:50

 20. MUSLIMSK TERROR MOD ITALIENSKE SKOLEBØRN, og boligmangel i Sverige har udviklet sig til en social katastrofe. Læs Snaphanen.

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. marts 2019 @ 12:04

 21. Det ser lige nu ud som om den korte avis og 24nyt.dk har de bedste reportager om forsøget på at INDEBRÆNDE 51 SKOLEBØRN.

  Kommentar by Bent Nielsen — 21. marts 2019 @ 12:22

 22. https://ekstrabladet.dk/nationen/500-er-parat-hizb-ut-tahrir-holder-fredagsboen-foran-folketinget/7564349

  Kommentar by p — 21. marts 2019 @ 14:41

 23. Med hensyn til kritikken af Identitær:
  De har skam skrevet et fint indlæg, der hylder Grundtvig og hans syn på kultur og kulturforskelles altafgørende betydning.

  Og så tror jeg ikke man skal regne med, at en forening kan dække alle samfundsgrupper. Jeg ser Identitær som et vigtigt redskab til at nå ud til de unge på universiteterne. De er aldeles fortabte i kulturmarxistisk hjernespind, uden noget alternativ over hovedet. Med Identitærs professionalisme og et pænt og begavet sprog, håber jeg, det er der – hos fremtidens samfundselite, de fanger an.

  Rasmus Paludan appellerer så til en anden gruppe af unge (- vil jeg tillade mig at konkludere, når jeg læser kommentarsporet til hans videoer..)

  Siad har også sin egen målgruppe. Man kan selvfølgelig frygte en fragmentering, men hvis alle trækker i samme retning, kan man håbe på effekten af mange bække små.

  Kommentar by Margrethe — 21. marts 2019 @ 15:27

 24. Mediernes løgne er en bekymrende samfundsudvikling, efter min mening. Udviklingen er skræmmende. Ytringsfriheden indskrænkes og hetzen mod de, der taler imod befolkningsudskiftningen, bliver kraftigere og kraftigere. Next stop Gulag? :-)

  Vi oppositionelle er stadig kun et mindretal i folketinget. Desværre også efter næste folketingsvalg.

  Peter Neerup Buhl 10:36. Jeg købte dine bøger forrige år på Urias sommerfesten på Mosbjerg. Læste dem med stort udbytte og fornøjelse.

  Støtter som dig også “indvandringsmodstanden fra Krarup & Glistrup og frem”, men jeg støtter også de ‘identitære’ også økonomisk. Som Santor 10:55. For som han siger. “Venstrefløjen frygter De Identitære.”

  Navnet er OK med mig og jeg forstår deres tilknytning til det franske udgangspunkt, skønt jeg selv nærmest er anglofil om noget :-)

  ‘De identitære’ er simpelthen gode til markedsføring og de gavner kun ’sagen’, synes jeg.

  Så Peter, lad os – som måske kan kaldes det nye højre (som Altright, vel egentlig blot betød før det blev skudt ned af mediernes monomane nazipropaganda?) – nej, lad os IKKE falde i samme grøft, som den gamle venstrefløj, hvis indbyggede natur bl.a var at bekæmpede hinanden til atomer.

  Kommentar by A-mad — 21. marts 2019 @ 15:46

 25. […] og hvis man mener noget andet, må man påvise en fejl i Europols rapport. I Danmark har navnlig Information gjort sig bemærket ved at ignorere alle fakta på […]

  Pingback by Hvem er en terrorfare? « Snaphanen.dk — 21. marts 2019 @ 19:39

 26. A-mad 15:46. Desværre er det oftest sådan, at (et forsøg på) konstruktiv kritik tolkes som forsøg på at bekæmpe og splitte. Derfor er fx Facebook i stedet for samlingspunkt også blevet det største arnested for fraktionsdannelser… De identitære har givetvis deres målgruppe, og det er kun udmærket. Jeg mente blot, at forsøget på at efterligne venstrefløjen med at konkurrere i begrebs- og teoridannelser ikke nødvendigvis er noget fremskridt. Vi har allerede identitære, alt-right, kontrajihadister, NB’ere, DF’ere og sikkert et dusin flere bud på de Vises Sten i denne sag, og faren er tydeligvis, at de med deres forskellige indfaldsvinkler overser, at de i overskuelig fremtid står i præcis samme kamp – og bekæmper deres ideologiske frænder i stedet for fjender. Så tværtimod den truende splittelse ville jeg påpege kontinuiteten i den nationale bestræbelse, men det kan man jo heller ikke uden en vis – venlig ment – intern kritik!

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 21. marts 2019 @ 20:38

 27. 21 Bent Nielsen) Nej.- ” Russia today ” har absolut den bedste reportage med VIDEO.

  Kommentar by dansker — 21. marts 2019 @ 22:20

 28. 21 Bent Nielsen ) NEJ.- ” RUSSIA TODAY ” har absolut den bedste reportage med VIDEO.– Burde vises på Uriasposten.

  Kommentar by dansker — 21. marts 2019 @ 22:23

 29. @Peter Neerup Buhl.

  Vi har brug for al den støtte vi kan opdrive, så så længe vi ikke modarbejder hinanden er det fint med mig.

  It takes all sorts!

  Kommentar by Santor — 21. marts 2019 @ 22:25

 30. Jeg opfordrer også til at støtte Generation Identitær (GI), skønt jeg ikke er enig med dem i alt. Bl.a. omkring EU. Men netop i denne artikel:

  https://identitaer.dk/2019/planer-om-at-indfoere-fns-migrationspagt-i-hele-eu-afsloeret

  viser de, hvad jeg (og sikkert andre) flere gange har skrevet/frygtet, nemlig at EU vil gøre FN’s migrationspagt gældende i hele EU. Altså tvinge alle EU-lande til at rette ind, efter Pagtens ordlyd.

  GI gør et godt arbejde og det er, i min optik, vigtig, at alle gode kræfter MOD invasionen får støtte/opmærksomhed/pr og at budskaberne dermed når ud til flest muligt. Måske er en samlet indsat ønskeligt, men lige nu må man støtte bedst muligt og så samle stemmerne i NB, der, endnu, er det eneste opstillede parti, vi kan sætte vor lid til.

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. marts 2019 @ 22:32

 31. M.S. Carstens 22:32. Enig. Ja, i stedet for at sætte sig lidt mellem to stole og være en blanding af gadeaktivister og debattører, kunne man faktisk ønske, at de bedste i GI var blevet kandidater i NB, så ville de førstes kræfter bringe større frugter, og de sidstnævnte udstråle (endnu) større national troværdighed. Faren for GI er netop aktivisme i en boble uden indflydelse, faren for NB er pragmatisme frem for nationale principper.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 21. marts 2019 @ 23:38

 32. Peter Neerup Buhl — 21. marts 2019 @ 23:38 :

  jeg er meget enig. Vil blot tilføje ønsket om:
  “at de bedste i GI, samt andre aktive modstandsfolk var blevet kandidater i NB. Eller omvendt for den sags skyld, men det kan jo komme.

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. marts 2019 @ 00:02

 33. Jeg formoder, at de fleste her har læst det:

  https://denkorteavis.dk/2019/indvandringskritisk-parti-stormer-frem-i-holland-efter-det-islamiske-terrorangreb/

  INTET er sikkert, når Fandens Tilbedere er KOranen tro, men sikke da et selvmål ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. marts 2019 @ 00:09

 34. Om GI. Velkommen i klubben. Der er rigelig plads til jer og mange flere.
  Vi gamle savner Mogens Glistrup og ‘fætrene’, som mange af vore nye medlemmer måske ikke kender?

  “For de gamle, som faldt,
  er der ny overalt,
  de vil møde, hver gang der bliver kaldt.”

  Fra “Studentersamfundets Sønderjyske Samfund” – i forbindelse med sønderjyders besøg i København i 1890, 26 år efter at Sønderjylland i 1864 kom under preussisk styre og i en periode, hvor man havde erkendt, at en genforening med Danmark havde meget lange udsigter. Sangen er skrevet til en i forvejen kendt folkemelodi.

  (Klip fra Grænseforeningen – for en åben danskhed)

  Kommentar by A-mad — 22. marts 2019 @ 09:50

 35. Bliver spændende her til middag.
  Nogle gæt til politikere, der vil stille op?
  https://ekstrabladet.dk/nationen/fredelig-muslim-foer-fredagsboen-luk-roeven-hizb-ut-tahrir/7565800

  Kommentar by p — 22. marts 2019 @ 11:28

 36. […] egentlig heller ikke værd at samle på. Man kan se en gennemgang af hans indlæg på uriasposten her. Hee Pedersen gennemgår en række af de kilder, som Tarrant selv nævner, men formår heller ikke […]

  Pingback by Spilfordærvet | ricardtriis — 22. marts 2019 @ 17:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper