23. marts 2019

Kalifat- og Jihadflag ved rytterstatuen, Christiansborg: ‘Fredagsbøn mødt af provokation’ (EB)

‘Fredagsbøn mødt af provokation’, skriver Ekstra Bladet i dag med store typer henover en dobbeltside om gårsdagens Hizb-ut-tahrir-manifestation bag terrorsikringen på Christiansborg Slotsplads. I disse dage hvor politikere fejrer at Islamisk Stat er besejret i Syrien, så vil jeg mene den største provokation er at se hundredevis af bosættere med islamistiske flag ved den danske parlamentsbygning. Lige ved Herman Wilhelm Bissen prægtige rytterstatue af Frederik 7.: ‘Folkets kiærlighed – Min styrke’.

På borgpladsen kunne man se sorte og hvide flag påskrevet den islamiske trosbekendelse (shahada). Det hvide flag symboliserer den islamiske stat, jf. Hizb-ut-tahrirs tro på kalifatet. Det sorte kaldes for jihadflaget, oprindeligt et pashtunsk krigersymbol, senere anvendt af Taliban-regimet, Al-Qaeda og i en ændret form af Islamisk Stat (IS).

“Fjenden er i vore lande, og hans længsel er vores død.”, som Johan Christian Nord så poetisk formulerede det i et fremragende 2016-essay. Det skal han nok komme til at høre for, når kulturkampen konkretiseres af begge poler, men det ændrer ikke på noget væsentligt. Fjenden er i landet, og man skal være blind for ikke at se det.

“Kalifatet (arabisk: khilafah) er navnet på det politiske system i Islam. Hizb ut-Tahrir arbejder for genetableringen af dette system i den muslimske verden.” (Hizb-ut-tahrir.dk)

“Fra denne bygning her, har regeringer sendt danske tropper af sted i krige, som har medført flere drab på uskyldige end New Zealand terroristen kan drømme om. Fra denne her bygning har man indledt sig på krige mod muslimernes lande… Vi behøver ikke over land og vand for at forstå den krig som er blevet indledt mod os muslimer som en ummah (nation). Her i lille Danmark bliver muslimer dagligt lagt for had, udsat for hetz… og lovgivning, som tilsigter at ramme muslimerne, strømmer ud fra denne her bygning.” (Omaar Saad, Christiansborg Slotsplads, 23. marts 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99744/trackback

37 Comments »

 1. Burj Khalifa!!! er smykket med et kæmpe billede af den New Zealandske regeringskælling der har underkastet sig Islam. Muslimerne har faktisk grund til at fejre, for de møder jo ingen modstand

  Kommentar by k. m. — 23. marts 2019 @ 21:36

 2. Hold da op en flok sure mænd. Hvis Danmark er så hæsligt er der jo ingen, der holder på dem.
  De er frie til at rejse til deres kalifater og øvrige shitholes. Så var vi andre jo også fri for at se på dem og deres åbenbart uudslettelige vrede mod alle, der ikke liiiige er muslimer eller muslimer på den rigtige måde. Sunnier hader shiiter, der hader igen, og de hader alle, hmmm, alle andre.

  Men pengene er åbenlyst bedre i Danmark end i deres shitholes derhjemme.

  De kan ikke integreres, de skal ikke interneres, de skal bare sendes hjem til ørkenland.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. marts 2019 @ 22:03

 3. Hizb ut-Tahrir er forbudt ved lov i bl.a. følgende lande:
  Irak, Syrien, Iran, Rusland, Kina, Tyrkiet, Qatar og Saudi-Arabien. Selv for Erdogan og Saudi-Arabiens konge er Hizb ut-Tahrir for meget!

  Kommentar by Fascist — 23. marts 2019 @ 22:09

 4. VÆLGERNE FORSTÅR FORHÅBENTLIG i nær fremtid, at hvis de bliver ved med at stemme på de gamle partier, vil disse partier fortsætte med at snyde dem og smadre løs på alt hvad vi ejer af kultur, familieværdier, sundhed, velfærd og sikkerhed. De vil fremture til ALT ligger i ruiner. Chrborgs partier ønsker jo at forære Danmark væk til afrikanere og arabere. Man vil udskifte os og etnisk udrense os.

  Desværre virker det nærmest som om det store flertal af danskerne sover tungt og trygt. Skriver man at hvis vi skal undgå de rædselsfulde tilstande som hærger lande som Sverige, Libanon, Belgien…. og byer som Malmø, London og Paris osv., er det nødvendigt at demonstrere og uddele pjecer og flyveblade, er der ingen der svarer eller følger op.

  Men hvordan man kan få et jordskredsvalg uden at gøre noget for det??

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. marts 2019 @ 22:12

 5. Se evt.også nr. 22 kl. 17.O6 under foregående blog.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. marts 2019 @ 22:30

 6. ALEXANDER BEAUMONT — 23. marts 2019 @ 22:12:
  Se, venligst, mit skriv i førstkommende “åben tråd” her på UP.

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. marts 2019 @ 22:43

 7. > Fascist 22:09

  Man behøver ikke bevæge sig til eksotiske steder: Hizb ut-Tahrir blev forbudt i 2003, stadfæstet ved Forfatningsdomstolen i 2006 i, ja netop, Tyskland.

  Tyskland har af historiske årsager et stærkt og grundlovsfæstet forbehold over for antidemokratiske foreninger. Og Hizb ut-Tahrir udmærker sig ved fascistiske og nazistiske holdninger over for alle, der ikke lige sympatiserer med deres butik.

  Det går åbenbart i Danmark, hvor idioterne på borgen tillader terroristernes manifestationer lige ved det, der burde være landets styrende centrum, mens Tyskland er noget klarere i mælet.

  Sådan lidt OT er sekten Scientology også forbudt i Tyskland. Mens sektens europæiske hovedkvarter ligger i København. Hvad siger det om Danmark?

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. marts 2019 @ 23:14

 8. Som perler på en snor.

  https://ordnet.dk/ddo/ordbog?subentry_id=59007599&query=som+perler+p%C3%A5+(en)+snor

  Kommentar by wilty — 23. marts 2019 @ 23:22

 9. Provokation? Hvem er det der provokerer, hvis ikke Hisb-ut-osv (jeg kan ikke stave tildet halsbrækkende navn). En antidemokratisk forening som tillader sig at holde bønnemøde ved selveste vores demokratiske højborg. Det er underkastelse i højeste potens, at Folketinget har givet tilladelse til en sådan magtdemomnstration. Det varer nok ikke så længe før vi skal til at kalde det Dhimmi-tinget. Rasmus Paludan og de øvrige anti-islamistiske demonstrationer burde have samlet en langt større demonstration med et effektivt overdøvelseskor. Ekstrabladet tager selvfølgelig parti for den antidemokratiske, antidanske organisation.

  Kommentar by JC — 23. marts 2019 @ 23:31

 10. Det er yderst grotesk, at vore politikkere (med RV og deres tentakler ud i alle partier og samfundsfunktioner) har ladet vort land invadere af fremmede, der vil, og er livsforpligtet på, vor korporlige udryddelse/underkastelse. Men endnu mere grotesk er det, at alle nu-siddende partier i FT og Regering målrettet arbejder på, at fremme dette vandvid, som venstrefløjen (herhjemme som i EU)*, lands- og borgerforagtende, med alle midler, i deres dybe naivitet, vil berede vejen for!

  AL hensyn til vort ellers så unikke Danmark, mejes ned. Vi og vore efterkommere med, tillige med det som vore forældre og forfædre møjsommeligt har oparbejdet grundlaget for. Vi hånes, alle, på det groveste af vort lands politikkere og vore skattestøttede medier, der alle svigter deres ansvar, til stor jubel for vore, dermed, kommende bødler.

  Vi som ser realiteterne og i årevis har forsøgt, at råbe resten af befolkningen op, nægtes plads i de skattestøttede medier og er derfor sat effektivt ud af spil, til at give de MSM-bedøvede medborgere fakta at forholde sig til.

  Hvis udviklingen skal stoppes og vi ikke mere vil lade os pisse på, så tror jeg, at vi skal SAMLE OS. Vi har til næste valg “kun” NB at stemme på, men det er nødvendigt, at SAMTLIGE iSlamkritiske partier/organisationer/… går sammen, for at vi får alle med. Mangt en menig borger, på tværs af partier, er imod iSlamiseringen af vort land, en pga. mange forskellige faktorer forbliver de ved de gamle partier og har derfor brug for en bredere referenceramme at stemme efter.
  Igennem en sådan bred iSalm-modstands-samling/anden betegnelse, vil vi langt bedre kunne gøre MSM-bedøvede-borgere det klart, at uanset hvad man måtte have, af ønsker til sit private behov for brug af samfundsnyttige indretninger (skoler, sygehuse, …) eller privat forsikringer, så står e´n ting klart:
  Både den venstreorienterede (ideologiske?) styring af samfundet OG iSlams ideologiske nærværelse SKAL STOPPES FØRST, for ellers er både samfundsnyttige og private initiativer tabt på gulvet på forhånd.
  Når så dette vanvid er stoppet totalt, kan vi så begynde, at se på, HV-ordene om vor fremtidige samfundsindretning.

  Jeg mener, at vi drevne iSlammodstandere, bl.a. her på UP, har en stor forpligtelse til at gå foran i overordnede tanker og handling og så andre steder henvise til de fore/medier som har fortrolighed til i det “almene” oplysningsarbejde, hvis vi fremover vil være fri for, at blive pisset på, som KM så præcis dokumenterer det i blogoplægget her.

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. marts 2019 @ 00:21

 11. KIM!

  Tjek lige denne historie i bt – hvor journalisten i indledningen fortæller os at en lang række af trumps bekendte er blevet sat i fængsel pga konspiration med Rusland. Noget som vi faktuelt ved er løgn – direkte løgn. Jeg undrer mig så meget over at man kan få lov at skrive den slags i en dansk avis.

  https://www.bt.dk/udland/sadan-ville-det-ga-trump-hvis-der-var-valg-nu

  citat:
  “Og det kan da også godt være, at flere af præsidentens tidligere sikkerhedsrådgivere, kampagneledere og talspersoner er røget i fængsel, fordi de snakkede lidt for meget med Vladimir Putin og resten af den russiske regering.”

  Kommentar by hehhhh — 24. marts 2019 @ 00:36

 12. Jeg ledte i øvrigt efter en mail til BTs redaktion så jeg kunne viderebringe det, men fandt ingen. Ledte også efter en “tip” mail til Presselogen, og fandt heller intet.

  Kommentar by hehhhh — 24. marts 2019 @ 00:36

 13. Det er kun godt at de på den måde gør opmærksomme på det problem vi har.
  De forskellige radigale (DRV,LA,Klovneparti og V) og socialistiske partier(EnhL,SF,Soc,Klovneparti og V) vi har må trods alt begynde at tænke lidt nu,hvor problemet så småt begynder at manifestere sig foran deres hoveddør.

  Problemet er at hvis det forstætter skal man nok sørge for at pressen holder kæft om det så befolkningen kan fortsætte med at snorksove.

  Kommentar by jønne — 24. marts 2019 @ 01:05

 14. Løkke-Fonden bugner af velvære alt imens hans gæster besætter og udplyndrer vores land, Danmark.

  Løkke-Fonden i samarbejde med fjenden. Det går ikke i længden – slet ikke.

  Kommentar by Iznogut — 24. marts 2019 @ 01:16

 15. Den landsdækkende propagandasender (DDR) lyver døgnet rundt om, hvad der sker i guds eget land og refererer konstant til Crazy-Bernie.

  Dens dage burde være talte.

  Kommentar by Iznogut — 24. marts 2019 @ 01:19

 16. >Iznogut
  Selv om det kan virke op ad bakke,er du nødt til at kigge på pengene,de værende falske eller sunde.Men at følge pengesporet er nok nærmeste (besværlige) vej til sandheden.

  Kommentar by Nielsen — 24. marts 2019 @ 04:27

 17. Der er altid plads til én til i Mekka. Rejs.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. marts 2019 @ 07:17

 18. HVIS MAN vil vide noget om hvor vilkårligt, fjollet og pjattet det hele kan fungere i et politisk parti, bør man læse bogen “Den hemmelige socialdemokrat”

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. marts 2019 @ 07:23

 19. Der er ikke langt til mørklægningsgardiner og rationeringsmærker

  Kommentar by k.m. — 24. marts 2019 @ 07:42

 20. DEN KORTE og 24nyt.dk fortæller om forsøg på at myrde 51 skolebørn. Om at hundredvis af ISIS terrorister er på vej. Og der er interessante klummer om de skruppelløses politik. Snaphanen kalder Tullesen en idiot i politikerklæder.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. marts 2019 @ 07:55

 21. Den gamle afdankede betonkommunist Poul Madsen på Ekstra Bladet har vel efterhånden opgivet at få indført det kommunistiske paradis i Danmark.

  Derfor har han sammen med resten af den yderste degenererede venstrefløj kastet sin kærlighed på islamismen, og promoverer nu Kalifatet med statsstøtte i ryggen i sin såkaldte avis.

  Se i øvrigt DR2 i aften kl. 22, hvor de to tidligere barndomsveninder Pernille Vermund og Sherin Khankan mødes for første gang i mange år i programmet “Abdel mellem fjender”.

  Kan man håbe på en god catfight?

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2019 @ 08:32

 22. Hvis man vende tingene på hovedet. Og alene kalder Stram Kurs’ tilstedeværelse I NÆRHEDEN af Slotpladsen – og ikke de samfundsomstyrtende nedbrydende fjender af landet en dominans provokation. Så har folk så meget lort i hovedet, det ikke kan beskrives. Og når der tilmed ikke rejser sig en storm af protester landet over, over at se vores demokratis højborg besudlet og vores styreform provokeret så entydigt. Er DK endegyldt fortabt. Og det er ikke længere værd, at gøre mere opmærksomt på vanviddet. Vi lever endnu da i resterne af et demokrati. Og hvis det er dét du ung og yngre danskere vil ha’ – så la’ dem. Hvis ikke de kan se og høre, de blive taget så hårdt bagfra, at det vil spidde hjernen – hvis de havde een. Er der ikke mere at gøre end sige:
  Værsgo’!
  Det er JER der skal leve og lide med lortet. Og lide. Dét kommer i til. Fortabte, dumme, selvoptagede, historieløse bænakker. Ja, det er bl.a. Jer inde på pamfletten og gymnasiebladet; Ekstremist Bladet.
  Vi andre. Vi må klare os gennem de år, vi måtte have tilbage, på bedste beskub.
  Den dag I drager Jeres sidste suk – og dét gør I måske før I aner. Så send os lige en bittersød tanke, ikk’?

  Kommentar by Knights Templar — 24. marts 2019 @ 09:03

 23. @22 Knights Templar
  Fuldstændig enig.

  En anden ting, det kunne fandeme være sjovt at se Christian X i ansigtet hvis han havde taget turen ind over råddenhuspladsen mens alle islamisterne lå med røven i vejret, jeg tror at han havde ryddet den islamiske lorteplads alene.
  Tillykke til islamsik stat-danmark, EUSSR’s shithole country nr.1.

  Kommentar by Piphans — 24. marts 2019 @ 09:46

 24. https://www.tv2nord.dk/artikel/12-aarige-astrid-og-sara-gaar-til-kamp-klimaet
  “Baggrunde for demonstrationen er, at de to piger med gru de sidste ti år har kunnet følge med i, hvordan klimaet hastigt har forandret sig.”

  Her nåede journalisten bunden. De to piger aner ikke en skid om klima og vejrstatistikker, men de er blevet alvorlig hjernevasket til at tro på en løgn.

  Sindssyge voksne danskere hjernevasker børn i en grad som ellers kun ses i ekstreme diktaturer.

  Kommentar by k.m. — 24. marts 2019 @ 10:22

 25. HUT. Djævelens yngel.

  Kommentar by Bastardo — 24. marts 2019 @ 10:43

 26. @km- 24
  tolvårige kan vel heller ikke huske ti år tilbage?

  Kommentar by redneck — 24. marts 2019 @ 11:41

 27. > hehhhh 00:36

  Det tog et nanosekund at fremsøge.
  SMS: Send TIPBT efterfulgt af din besked til 1929
  MAIL: Send en mail på
  1929@bt.dk
  SMS koster kun alm. trafiktakst

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. marts 2019 @ 12:02

 28. > redneck 11:41
  Næh, men de kan sagtens blive hjernevaskede af veganske og vaccineforskrækkede forældre og pædagoger fra toårsalderen. Senere tager forstyrrede skolelærere over.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. marts 2019 @ 12:06

 29. Det er da journalisternes flertal, og ikke folkets flertal, som bytter om på begreberne og op og ned, sort og hvidt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. marts 2019 @ 12:29

 30. Hvor var NB henne, da det gjaldt om at møde frem og sige nej til HUT ? Hvad er det for et parti, der har så travlt med at tale om, at andere svigter ? Og når det kommer til stykket … sidder de bare og lader tingene ske !

  Kommentar by Henrik True — 24. marts 2019 @ 13:58

 31. k.m. — 24. marts 2019 @ 10:22 :

  Ja k.m. de “kupper” børnene, så heller ikke denne generation får lejlighed til, at opdage de bestialske realiteter, der indfinder sig langt hurtigere lige omkring dem og langt overgår selv de hurtigste tidshorisonter for klimakatastrofer i de overbefolkede lande. Og som vi har set/læst, så er (også) dette “overgreb” mod børnene IGEN præget af venstrefløjs-mottoet: “I SKAL” “Find pengene” osv. alt helt uden refleksion over egne vaner, bort set fra det skrald nogle er så gode at samle op efter andre.
  Fandens Tilbedere klasker sig på lårene af grin og opruster afkommets kendskab til Voldsmanualens livsforpligtende strategier i højpotent hastighed.

  Se gerne min kommentar nr. 10, om at samle os mod den iSlamiserende vanvids-udvikling.

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. marts 2019 @ 14:30

 32. > Henrik True 13:58

  Hvis NB eller andre partier skulle demonstrere (hvilket i øvrigt kræver anmeldelse og tilladelse fra det lokale politi) hver gang, muslimer ønsker at ligge med bagdelen i vejret og vrøvle på arabisk samt kritisere alt og alle, især de etniske beboere i dét land, der dels har taget imod dem, dels betaler styrtende summer for deres eksistens, ville NB, DF og andre nok få mere travlt end godt er.

  Derfor er det helt fint, at Rasmus Paludan og hans lille skare tager handsken op. Det er mere end rigeligt, og det er glimrende, at muslimerne udstiller sig selv og deres antidemokratiske holdninger.

  Som jo blot klargør for alle andre, muligvis selv for venligboere, Bedsteforældre for asyl samt andre migrantelskere, hvad det er for ukrudt, der er føget over hegnet.

  I øvrigt er du helt sikkert velkommen til Paludans demonstrationer, så sæt i værk frem for at pege fingre mod andre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. marts 2019 @ 14:40

 33. Hvor var NB henne ? De var der ikke ! Så enkelt er det.

  Kommentar by Henrik True — 24. marts 2019 @ 19:53

 34. Det burde sgu da være muligt, at fratage disse tosser deres statsborgerskab f.eks. ved at forbyde deres ækle ideologi. Nu må demokratiet tage sig sammen, befrielseskamp og politisk modstand mod disse galninge.

  Kommentar by LarsB — 24. marts 2019 @ 22:55

 35. Hvor fanden er alle de såkaldte “moderate” muslimer henne?

  Den der tier samtykker…

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2019 @ 23:38

 36. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/illegale-indvandrere-faar-skattekort/7563360

  Kommentar by p — 25. marts 2019 @ 06:59

 37. 24Nyt har i dag en god artikel, om, at HUTs hvide og sorte flag, på Slotspladsen i fredags, med arabisk skrift gav et budskab, der kan tolkes som en støtte til “hellig krig”:

  https://24nyt.dk/video-hizb-ut-tahrir-demonstrerede-for-fred-foran-christiansborg-men-havde-de-medbragt-jihad-flag/

  Artiklen viser tillige Ida Aukens himmelråbende naivitet, som hun selv har lagt på Twitter. Hun er desværre ikke ene om denne naivitet, som lige har givet en af begrundelserne for, i min kommentar (20) under UP-bloggen:
  “Keld Flarup: “Brug af vold ligger i islams dna og sprogbrug.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. marts 2019 @ 16:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper