24. marts 2019

Keld Flarup: “Brug af vold ligger i islams dna og sprogbrug. Profeten Muhammed var krigsherre…”

Civilingeniør Keld Flarup i Weekendavisen kommenterer en islam-apologetisk kronik af gymnasieelev Mohamad Abd Almonam – Islamiske tolkninger.

“Tak til Mohamad Abd Almonam for i Weekendavisen #11 at bekræfte islams grundlæggende voldelige tilgang til verden i forhold til kristendommen.

Koranen billiger, at man griber til våben. Almonam kalder det for selvforsvar og siger, at man ikke må kæmpe, med mindre man bliver angrebet. Han forklarer dog ikke, hvad det vil sige at blive angrebet. Dog nævner han sura 60, vers 8, hvor der står ‘bekæmper jer i religionen’. Hvad vil det sige? Gælder det kun kamp med sværd eller også kamp med pennen? Det vil altid være et fortolkningsspørgsmål.

… Hvis man vil bruge Jesus til at retfærdiggøre vold og drab, skal man direkte lyve om, hvad der står i Bibelen. Koranen er ulig lettere at retfærdiggøre vold ud fra, for der skal man blot være en lille smule selektiv. Brug af vold ligger i islams dna og sprogbrug. Profeten Muhammed var krigsherre, Jesus derimod var pacifist.

Hver gang en muslim begår vold i islams navn, er Almonams budskab om fred under angreb. Derfor bør han tage afstand, ikke så meget i danske aviser og medier, men nærmere i moskéen, hvor han bør opfordre imamen til at hudflette terroristernes teologi.”

Oploadet Kl. 10:21 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99770/trackback

22 Comments »

 1. Sandheden er blevet stueren – langt om længe.

  Kommentar by Bastardo — 24. marts 2019 @ 10:37

 2. Kilde:jp.dk
  Hizb ut-Tahrir har selv arrangeret såkaldt ”tryghedpersonale”. Det er personer med gule veste på, som under arrangementet har haft til opgave at dæmpe gemytterne, hvis der skulle opstå noget. Én gang stopper de nogle unge mænd, som bevæger sig i retningen af moddemonstranter med dannebrogsflag.

  Kommentar by k. m. — 24. marts 2019 @ 10:45

 3. Jeg har lige et enkelt spørgsmål til geniet Mohamad:

  Hvordan havde de to unge piger, der fik savet hovedet af i Marokko, “angrebet” dødskulten Islam?

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2019 @ 10:49

 4. I lørdagens TV2, Gintberg redder hele verden, hvor han nedgør Dansk Folkeparti, Martin Henriksen, Pia Kærsgaard samt Danskere der drikker kaffe ved kakkelbordene, Jan Gintberg er ligeså lavintelligent som islamisterne, der var også tilskuere der udvandrede til stor moro for Gintberg og slige programmer betales af tvangsopkrævet licenspenge, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. marts 2019 @ 10:51

 5. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11271089/politiet-har-adskilt-hizb-uttahrir-og-rasmus-paludan/

  Se “de gule veste” her. Åbenbart sharia-politi lige uden for Folketinget

  Kommentar by k. m. — 24. marts 2019 @ 10:51

 6. Apropos “Hvis man vil bruge Jesus til at retfærdiggøre vold og drab, skal man direkte lyve… ”

  At lyve har medierne og den værdimæssige venstrefløj imidlertid ingen problemer med: Da Breivik lavede sin ugerning, tøvede medierne ikke et øjeblik med at udråbe ham til “kristen fundamentalist”.

  For lige at repetere: Alle – undtagen medierne og den værdimæssige venstrefløj – ved godt, at en kristen fundamentalist er en, der helliger sit liv til at gøre næstekærlige gerninger og skabe tilgivelse og kærlighed, altså lige indtil en muslimsk fundamentalist kapper hovedet af ham/hende.

  Kommentar by traveler — 24. marts 2019 @ 11:06

 7. # emmagad

  Den såkaldte komiker Jan Gintberg er nær ven med islamisten og såkaldt komiker Omar Marzouk.

  Yderligere kommentarer overflødige…

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2019 @ 11:06

 8. Mikael Jalving siger det hele i sin blok i JP….-mhv til Anne Linnet…det er ikke det du siger ( eller Eagles “Hotel Califonia” om Brexit….You can tjek out any time you like. But you can never leave :-)). Støt SIAD. God søndag :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. marts 2019 @ 11:09

 9. PS. Jeg mener Jesus i Lukas evangeliet beder diciplene om at bytte noget tøj om til sværd. Peter hukker jo også et øre af på en Romersk soldat….Muligvis han ikke selv var bevæbnet, men ifølge Lukas var disciplene det jo. (Har lidt travlt nu, så i finder sikkert selv stedet).

  Kommentar by Michael Unna — 24. marts 2019 @ 11:12

 10. Allerede for mange år siden blev der advaret om at masseindvandring af fanatikere fra Afrika, Pakistan, Afghanistan og de øvrige muslimske/ arabiske lande ville føre til terror, blodbade og massakrer. Enoch Powel, Glistrup og mange andre advarede i klare og tydelige vendinger.
  Men de radikale og skabsradikale ville ikke høre efter, og de påstod at masseindvandring tværtimod ville føre til BERIGELSE.

  I Sverige har disse kommunister og rødfascister fået deres politik helt igennem, og resultatet er rædselsfuldt. Sverige er i dag en falleret velfærdsstat, et tyranni, en galeanstalt, en jungle og en slagmark. Mange byer er som krigszoner. Se Snaphanen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. marts 2019 @ 11:53

 11. Fra en blog, feb. 2009, fandt jeg:

  “En god muslim gør andre lykkelige.

  Den ultimative lykke findes først i Paradis. Men her og nu har man alligevel et ansvar for andres lykke, skriver muslimske Safia Aoude

  Spørgsmål:

  Jeg har lige nu projekt om lykke, derfor synes jeg det er vigtigt at komme ind på, hvordan religion forholder sig til lykke.

  Så det kunne være dejligt, hvis du kunne forklare mig lidt om, hvordan lykke hænger sammen med islam, og hvad den siger om, hvordan man bliver lykkelig.

  Emma

  Svar:

  Hej Emma

  Islam beskriver nøjagtig den vej, mennesket skal gå for at opnå lykke. Det er såmænd nemt nok; man skal bare følge Allahs åbenbaringer og Profetens sædvane.

  Den ultimative lykke for en muslim opnås dog først ved indtrædelse i Paradis; det vil sige i det hinsidige efter Dommedag. Dette er den største lykke for en muslim: at opholde sig for evigt i Paradis, stedet uden bekymringer og stedet, hvor alle ens behov bliver opfyldt.

  Men hvad så i det nuværende liv? Hvis man nu bliver ramt af ulykker i form af f.eks. finansiel konkurs, tab af familiemedlemmer, alvorlig sygdom osv. Er dette da en ulykke? Og sker disse ting, fordi man ikke har fulgt åbenbaringerne og Profetens sædvane?

  Islam opererer ikke med begrebet “god” eller “dårlig” karma. Alt, hvad der sker for en muslim i det nuværende liv er Allahs vilje og dermed “god” karma; den sorg og vrede, vi mennesker føler pga. ulykke, skyldes vores manglende indsigt i Allahs planer. Den troende bliver gennem åbenbaringerne og Profetens sædvane igen og igen mindet om, at han/hun skal lovprise Allah for alting, som man oplever i sit liv – også de ting, der bebyrder sjælen med negative følelser og skuffelser.

  For selv om vi ikke altid kan se og forstå meningen med det, der sker med os, så er Allah den bedste til at lægge planer for os, og i sidste ende er dette liv en test, som vi kan bestå. I Koranen siges det: “Allah pålægger ingen mere, end han kan bære. Enhver får, hvad han har fortjent, og bliver draget til ansvar for, hvad han har bedrevet.” (2:286)

  Det er først, når vi har afsluttet vores liv – når vi dør – at denne test og de handlinger, vi begår – bliver afsluttet og regnskabets time begynder. Med dødens indtræden, begynder regnskabets time, og hvis regnskabet falder til fordel for den troende, kommer han/hun i Paradis til evig lykke.

  Når vi er så heldige at opleve lykke allerede i det nuværende liv, så bør muslimer takke Allah, fordi denne lykke er et særligt udslag af Allahs barmhjertighed. Men vi skal også takke Allah for de ulykker, vi oplever, idet vi jo ikke altid kan vide, hvorfor de sker, og om ikke Allah alligevel er barmhjertig gennem ulykken; det kunne måske være meget værre for os, hvis ikke vi mødte barmhjertighed.

  Muslimer har fået pålagt et ansvar for også at gøre andre lykkelige. Det kan f.eks. være gennem velgørenhed og almisser, smil til vores medmennesker, en høflig og venlig opførsel og hjælp til andre, der har det svært. På denne måde bliver mennesket et redskab for Allahs nåde og kan gøre andre lykkelige.

  Med venlig hilsen
  Safia Aoude
  Muslim og jurist”

  Meget af det lyder som gammeldags katolicisme.

  Bemærk hun skriver:
  “man skal bare følge Allahs åbenbaringer og Profetens sædvane.”
  ja, hvad ellers, hvis man er troende, må man følge budskaberne fra oven, ligegyldigt hvilken religion.

  https://www.religion.dk/sp%C3%B8rg-om-islam/en-god-muslim-g%C3%B8r-andre-lykkelige

  Kommentar by Glenn Madsen — 24. marts 2019 @ 11:54

 12. Det lyder jo HONNINGSØDT hvad Glenn Madsen her serverer for os. Er det et forsøg på at drive propaganda for verdens mest voldelige og morderiske bevægelse? Kommunisterne i Sovjet og nazisterne i Tyskland lovede også lykke til alle, men leverede ikke andet end rekorder i rædsler og massedød.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. marts 2019 @ 12:17

 13. Alle de skruppelløse partier på Chrborg lover velfærd, sundhed og fremgang til alle, men det som de er i færd med, er at styrte det danske folk ned i en mørk og bundløs afgrund.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. marts 2019 @ 12:22

 14. Det eneste almindelige mennesker behøver at gøre er at læse islams koraaaaan. Man behøver ikke engang at købe en, fordi den kan lånes på biblioteket helt “gratis” ( host, host).

  Kommentar by Santor — 24. marts 2019 @ 12:34

 15. Øje for øje, tand for tand.. han vil ende som han lever.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. marts 2019 @ 13:15

 16. iSlam juristen skriver til Emma:
  “Muslimer har fået pålagt et ansvar for også at gøre andre lykkelige.”
  Som ALTID skal man huske, at disse “andre” KUN gælder iSlams egne (Fandens Tilbedere), som IKKE har bragt sig i konflikt med KOranens (Voldsmanualen) livspligter!

  For alle andre gælder:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924
  og for de, som har bragt sig i konflikt med Voldsmanualen gælder:

  “Ethvert menneske, som forandrer sin religion (fra islam), dræb ham!”
  “Any person, who has changed his religion (islam), kill him”. Hadith Sahi al-Buchari, vol.4, nr. 260

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. marts 2019 @ 16:56

 17. Djihad er ikke kun som forsvar, hvilket Kjeld Flarup burde være belæst nok til at vide. Allerede i 2001 kommenterede han en webside fra Hizb-ut-Tahrir om djihad, men i stedet for at skrive sig indholdet bag ørerne troede han dokumentet var skrevet af fremmedfjendtlige provokatører i stedet for de rettroende selv. Her uddrag:

  Islams smukke, unikke og universelle metode hvorpå den udspreder sig, er
  defineret og fastsat i de islamiske lovgivningskilder: Koranen og Sunnah.
  Disse to udgør muslimernes eneste referencer i hele livet og alle dets
  aspekter.
  Allah siger:

  “Kæmp imod dem, der ikke tror på Allah og Dommedagen”

  [Al-Tauba:29]

  “Kamp (Jihad) er obligatorisk for jer”

  [Al-Baqara:216]

  “Og kæmp imod polyteisterne som en helhed, som de kæmper imod jer som en
  helhed” Sig (Muhammad): O menneskehed, jeg er et Sendebud til jer alle (hele
  verden) fra Allah”.

  [Al-Tauba-36]

  “Dem der er virkelig troende, kæmper for Allahs sag”

  [Al-Nisa:76]

  “Og kæmp dem indtil der ikke er fitnah (kufr) og indtil hele Deen’en er for
  Allah” (dvs. at Allahs deen (Islam)er suveræn over hele kloden)

  [Al-Anfal:39]

  Ovenstående er den Islamiske metode “Jihad” at udsprede sig selv på. Altså
  har Allah påskrevet os jihad som metoden til islams udspredelse, og hvilket
  Allahs Sendebud også anvendte i sin tid sammen med sine Sahabah. Jihad er
  også den eneste metode som den islamiske nation altid har udøvet for islams
  udspredelse, helt indtil dene beærede islamiske nation af vesten fik
  udryddet sin Khilafah stat i 1924.

  Profeten plejede at sende breve til
  fremmede regioner og derpå inviterede dem til Islam “Tro på Islam, og i vil
  leve i fred, og få dobbelt belønning, men hvis i benægter vil i stå til
  ansvar for jeres folks synder”. Efter dette ville Allahs Sendebud kræve
  gebyr (jizyah) fra dem, derefter indtage landet, Men hvis de afviste disse
  tilbud erklærede han (saws) dem jihad.

  Jihad: at fjerne materiel hindring
  Følgelig er Jihad kamp for at Allahs ord og system bliver implementeret,
  jihad er til for at afskaffe alle materielle forhindringer (hære og
  menneskabte kufr styrer) der står som hindring mellem det islamiske
  livssystem og menneskeheden dvs. mellem sandheden og falskheden, mellem
  retledningen og vildledningen (dvs. menneskeskabte systemer).
  Målet med jihad er ikke at dræbe ikke-muslimer, ødelægge synagoger eller
  ligende, hvilket også klart fremgår at de profetiske udtalelser “Lad vær med
  at dræbe kvinder, børn, ældre, præster og munke” der blot tror at de
  tilbeder Allah. Dette har Islam illegaliseret at gøre, Medmindre det
  ovenstående bliver udøvet mod muslimer. Således er det entydigt og absolut
  opklaret at jihad udelukkende udøves for islams dominans og udbredelse til
  hele menneskeheden. Alle muslimske retslærde er enige om ovenstående, ikke
  så meget som en enkel retslærd er uenig i dette. Sendebuddet siger også
  “Jihad vil vare ved til Dommedagen”.

  Misfortolninger og løgne om jihad
  Der er utallige af vers og hadeeths, som viser at jihad er en offensiv
  forpligtelse og et invaderende og erobrende angreb.
  Jihad er et entydigt aqeeda emne, der er entydige vers der klargører jihads
  betydning og indhold i Islam. Derfor er benægtelse af jihad eller i det
  mindste tvivl om det som obligatorisk eller offensiv, kufr, og gør den
  pågældende, som benægter dette, til kafir.
  At påstå at jihad kun er til forsvar, er uden tvilv kufr, hvis tilfældet er
  sådan at personen eller gruppen har en generel viden om Islam. En udtalelse
  som denne kommer oftest fra folk med dybe mindreværdskomplekser,
  efterlignere af vesten, forvrængere (skjulere) af Islam, folk som er
  bestukket, stats ‘ulama (som er ansat til at forvrænge Islam), uvidenhed og
  ligende uacceptable undskyldninger

  Kommentar by perhag — 24. marts 2019 @ 22:15

 18. Fandens Tilbedere (iSlammet) kan kun opnå “livets fyldest”, ved, til punkt og prikke, gennem hele livet, at efterkomme Voldsmanualens (KOranens) perfide vej til, at gøre Fanden (pædofilprofeten) eneherskende for alle i hele verden, om de så skal myrde hinanden, for at bevise hvem, der tjener ham bedst.

  Som kristen har vi bønnen, til at opnå “livets fyldest”, i en stadig stigende nærheds/mætheds tilnærmelse til Guds fred. Den e´r os allerede givet. Vi skal “blot” ville den/tro på den, gennem vort indre. Den er ikke ubetinget afhængig af noget/nogen, der ligger udenfor os selv.

  Vi kan få personlig hjælp og støtte, på vejen gennem livets fortrædeligheder. Og selv om man skulle vælge at fornægte den kristne tro, vil troen end ikke dømme et krummet hår på ens hoved.

  Fandens Tilbedere er tvunget på livet, ved deres fødsel, til at tjene Fandens og hans plan, livet igennem, gennem vold, tvang og undertrykkelse også om det, ganske utænkeligt, skulle være dem imod. Tager de afstand fra dette, er de idømt et bestialsk mord, begået af deres egene og et evigt liv i helvede.

  Fanden styrer sit værk med bestialsk, vedholdende og uomgålig tvang.
  Den Gud, vi kender, styrer med frihed til, om/hvornår vi vil, modtage hans hjælp/goder.

  Fanden tillader ikke selvstændig tanke/tro resonans. Den Gud vi kender fordrer det. Derfor kan vi opbygge/udvikle, mens Fandens Tilbedere kun kan nedbryde/ødelægge.

  Fandens Tilbedere lod sig underkaste Fandens værk, ca. 600år efter, at den Gud vi kender, beviste sin alkærlighed (som naturligvis udfordrede Fanden). Fandens Tilbedere er siden, generation efter generation, opflasket til en voldshærgende og dødbringende livsførelse, siddeløbende med en kontinuerlig degeneration af deres intelligens.
  Får vi ikke stoppet den hastigt eskalerende fremfærd for Fandens Tilbedere blandt os og dem der baner vejen for dem, vil vort og vore efterkommeres liv på denne jord, blive et sandt Helvede in real live!

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. marts 2019 @ 01:09

 19. ad 12) ALEXANDER BEAUMONT
  Nej jeg er ikke islam-apologet og selvf. ikke muslim. Jeg spurgte mig selv, hvad får 1. milliard mennesker til at dyrke denne religion? Indlægget var så en muslims svar på dette spørgsmål.
  Bortset fra det er den muslimske teologi enkel: Der er en Gud og der er en profet, færdigt arbejde. Dette tiltrækker mange, tror jeg. Dette er heller ikke et forsvar, blot en konstatering.
  Kun få tror på denne mysteriøse treenighed, og endnu færre forstår den.
  For at gøre det helt klart: Negerne har deres lande, araberne har deres lande, asiaterne har deres lande og det har de hvide også, Danmark er et af dem. Basta.

  Kommentar by Glenn Madsen — 25. marts 2019 @ 11:44

 20. Glenn Madsen — 25. marts 2019 @ 11:44 :

  Det var et udmærket eksempel du kom med i din gengivelse af svaret til Emma og som jeg kommenterede i nr.16.
  Jeg tror mange stiller sig det spørgsmål ” hvad får 1. milliard mennesker til at dyrke denne religion?”
  Du har søgt svar og heldigvis stillet dig kritisk over for det og endda delt det med os. Det finder jeg vigtigt, for at vi netop kan påpege/afsløre iSlammets nederdrægtige strategier.

  Mange af dem som stiller sig selv dette spørgsmål, kan nemlig i deres uvidenhed, nå til den helt forkerte konklusion; at når så mange vælger/dyrker denne religion, må den jo være sand/givende/vægtig/…! Konklusionen er dog taget på et HELT fejlagtigt grundlag: Fandens Tilbedere har IKKE selv valgt at tilslutte sig denne tro. De er født ind i den og den er dem pligtig i en form, der hverken tillader dem at resonere over deres tro, moderere den eller forkaste den, uden at de, af deres egne, erklæres for frafaldne, med de rædsler der deraf følger. Et af de mest omtalte/bevisende tilfælde pt. er Rahaf Mohammed al-Qunun*.
  Det er KUN meget, meget få, her som jorden over, der TILVÆLGER denne bestialske tro og her spiller eksemplet med den iSlamiske jurist, Safia Aoudes, svar til Emma, OVEN I, en ganske vildledende rolle, da denne Safia Aoude jo netop IKKE gør Emma opmærksom på, at de, i øvrigt almen menneskelige, fortrædeligheder man må sone/tåle for Fandens Plan og ære er vand, ved siden af alle de andre og langt mere alvorlige, bestialske, handlinger man forpligtes til, for at kunne få den lovede plads i paradis OG for i dette (ene!) liv selv at gå fri af bestialiteterne.
  Det er den slags fortielser af Fandens Livsforpligtende Voldsmanual, der leder de få, ofte naive unge (især) piger**, i fælden. Og det er , bl.a.!, den slags fortiende herliggørelse af troen på Fandens Plan, der, sikkert gennem MSMs venstresnoede overtal af journalister, får vore politikkere, under regering af både røde og blå partier, til, at agere ud fra antagelsen om, at iSlam er fredens religion.

  * http://nyheder.tv2.dk/udland/2019-01-07-18-aarig-paa-flugt-fra-far-frygtede-halshugning-i-hjemlandet-mobilen-reddede-hende

  ** piger/kvinder fordi, det, modsat drenge/mænd, IKKE er Fandens kvindelige Tilbedere tilladt, at forelske/gifte sig, endsige formere sig, udenfor familiens/klanens islamiske rammer, da de jo ikke har magt-kompetence til, at pålægge/tvinge deres mandlige partner/ægtefælle de forpligtelser, som iSlam påtvinger dem.
  Her er vi så overe i de mange katastrofer, der rammer naive piger/kvinder, når de, i svime, falder i fælden, af en “åhh så god” iSlamisk dreng/mand på kvindehugst. De kender ikke den iSlamiske list/mandens magt, der UVÆRGELIGT fører til total iSlamisk underkastelse eller afsked med bestialske følger.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. marts 2019 @ 16:04

 21. #4
  Gintbassen er ikke andet end forloren brøleabe, med sikker sans for, hvad der i en given lejlighed giver flest billige poin, jobs og billig latter.
  Idioten tror han er Dirch.
  I øvrigt er han alt andet end jovialt imødekommende primat. Vel snarere det stik modsatte; arrogant. Skål! Jan.
  Man hævder intelligens er nedarvet.
  Janmand fik en mongol.

  Kommentar by Knights Templar — 25. marts 2019 @ 18:04

 22. point…
  Det sagt:
  Så ligger hele forskellen – og det endda med den største velvilje grundet reformationen af kristendommen – i tolkningen af de to bøger Biblen og Koranen.
  Meget få – så få, at vi med rimelighed kan påstulere, at “ingen” kristne efterlever voldsdoktrinerne i Biblen. Og tolker den bogstaveligt.
  Det står i skærende kontrast til muhammedanismen. Der holdt i et jerngreb af gamle hadske mænd i nattøj. Og hvor et flertal af det hjernevaskede low IQ retardoer fra barnsben er blevet truet med bøhmanden Allan, hvis ikke Allans Grænspættebog for idioter og volspsykopater ikke overholdes bogstaveligt til punkt og prikke.
  Noget tyder på, at det åbenbart er det der skal til, for at styre og kontrollere u dyrene.
  Glimrende!
  Men gid dog I ville holde ondskaben til Jeres stinkende shit hole failed states.

  Kommentar by Knights Templar — 25. marts 2019 @ 18:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper