24. marts 2019

Enhedslisten-politiker til islamkritisk plejemor, dec. 2018 : “… der er brug for et bekymringsbrev :-)”

Faste læsere vil huske Bjarne Thyregod fra venstreekstrem trolling i kommentarsporet her på siden. Han er tidligere trotskist i Socialistisk Arbejderparti, tidligere HB-medlem af Enhedslisten og tidligere byrådsmedlem for partiet i Tårnby kommune. God kommentar af Jens-Martin Eriksen hos POV International – Socialtilsynet eksekverer voldsmandens veto overfor Jaleh Tavakoli.

“I december måned truede en politiker bloggeren og aktivisten Jaleh Tavakoli på Facebook med, at han ville sende et såkaldt ‘bekymringsbrev’ til myndighederne, fordi hun efter hans mening burde holde tilbage med sine politiske ytringer og i stedet koncentrere sig om at tage sig af sit barn.

Det er i sig selv uhørt, at så private forhold indgår i de verbale slagudvekslinger fra et tidligere medlem af en hovedbestyrelse for et politisk parti. Men de blev inddraget af Bjarne Thyregod fra Enhedslisten, der også sidder i kommunalbestyrelsen i Tårnby og er medlem af børne- og skoleudvalget.

Omtrent tre måneder senere modtager Jaleh Tavakoli og hendes mand et brev fra Socialtilsynet med meddelelse om, at deres ansættelse som plejeforældre for deres datter vil ophøre.

… Om det sker pga. det omtalte ‘bekymringsbrev’ fra Enhedslistens Bjarne Thyregod får vi aldrig at vide, med mindre han fortæller det selv. Men når dets afsendelse ligefrem blev annonceret eksplicit, så ligner det en helt ny afpresningsmanøvre overfor politiske modstandere. Det indvarsler en helt ny fase i kampen om ytringsfriheden.”

(Bjarne Thyregod truer Jaleh Tavakolin med ‘bekymringsbrev’, december 2018; Grafik: BM)

Oploadet Kl. 10:56 af Kim Møller — Direkte link56 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99774/trackback

56 Comments »

 1. Et klart bevis på at dagens politikere ikke er skatteborgernes/samfundets tjenere længere, de arbejder i dag for deres egne udemokratiske ideologi som de er hjernevasket til fra deres såkaldte uddannelses steder, det Danmark vi kendte er under nedbrydning ved hjælp af diktatoriske politikere og embedsmænd, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. marts 2019 @ 11:18

 2. Det må da lige være en oplagt sag for vores “konservative” Børne- og Socialminister Mai Mercado.

  Bonusinfo:

  Søde Mai Mercado har tidligere været kæreste med den klamme socialdemokrat Nikolaj Wammel…

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2019 @ 11:20

 3. Dette må siges at være politisk chikane taget til et højere – eller om man vil lavere – niveau fra den absurd voldelige Enhedsliste.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. marts 2019 @ 11:37

 4. BJARNE THYREGOD optræder jo her som en politisk gangster, som en kynisk, hårdkogt, skruppelløs rødfascist, der ikke skammer sig over at lade et uskyldigt barns barndom ødelægge, hvis bare han kan chikanere en som har andre politiske meninger end han selv har. Hans etik og moral er som mudderet i en gammeldags svinesti, for barnet har jo aldrig gjort ham noget, og for barnet vil det da blive en meget grim oplevelse at blive tvangsfjernet fra det eneste hjem det kender, fra helt lille. Fy for pokker, Bjarne Thyregod. Du burde hedde Bjarne Thyreond.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. marts 2019 @ 12:03

 5. Hvad med Bjarnes egne paranoide og afskyelige tanker. Og hvem er det i socialstyrelsen som bakker op om dette usle overgreb mod et barn på 8 år?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. marts 2019 @ 12:07

 6. Thyregod er et klamt kældermenneske, en pryd for hedengangne DDR hhv. Sovjet.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 24. marts 2019 @ 12:25

 7. Der er ingen tvivl om at det er politisk afpresning og jeg kan ikke forestille mig at det er tilladt i dagens Danmark. Han burde allerede være stillet for en domstol!

  Kommentar by Santor — 24. marts 2019 @ 12:26

 8. Hele det offentlige system er overbefolket med speltkællinger med hennafarvet hår, så Bjarne Thyrenosser har sikkert nemt ved at finde en venstreradikal meningsfælle…

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2019 @ 12:29

 9. Det er en komplet sindssyg glidebane han har kastet sig ud på. Det er jo indlysende, at det er det frie samfunds død denne diktator-wannabe faciliterer. Men tænk sig at synke så dybt at man lader det gå ud over børn.
  Gad vide om amatørdiktatoren har overvejet hvorfor de professionelle diktatorer omgiver sig med mange livvagter? Sadistisk indblanding i andre folks liv kan have en tendens til at afkorte ens eget liv…

  Kommentar by Lider af danskhed — 24. marts 2019 @ 12:30

 10. Meget ubehagelig trussel fra Bjarne Thyregod. Og synd at Tavakoli skal udsættes for alt det her der er sket for nylig.

  Kommentar by Johnson — 24. marts 2019 @ 12:35

 11. Stor grusomhed praktiseret under dække af godhed.

  Jeg gentager gerne mig selv, og det her skriver jeg ikke ud af det blå: Hold øje med loggen på sundhed.dk. Sløseriet med danskernes mest intime data er stort og kan give personer med onde hensigter- evt. styret af andre – muighed for at ændre på dem.

  Jaleh Tavakoli skal hurtigst muligt søge aktindsigt i alt, hvad myndighederne har “på” hende.

  Kommentar by Atterdag — 24. marts 2019 @ 12:59

 12. Idioten Bjarne bruger sin udvalgspost til at chikanere med trusler på dem han er politisk uenig med. Det krævet vidst en tilbundsgående undersøgelse.

  Kommentar by jrp — 24. marts 2019 @ 13:08

 13. Han er da en smadderhjerne. Desværre er det i praksis straffrit at fremsætte trusler når man tilhører venstrefløjen.

  Kommentar by Gregers — 24. marts 2019 @ 13:40

 14. Et stikker og DDR/sovjet samfund i udvikling…de her venstrefacistiske lortemennesker har inetet lært…sådan var det i starten i de socialistiske og kommunistiske lande…inden de gik over til drab og udryddelse af anderledes tænkende…det er sådan noget som enhedslistens politikere og vælgere står for…pas på dem…de er farlige for ethvert samfund…måske skal de have deres egen medicin før de forstår alvoren i deres politiske og menneskelige syn?

  Og til dig bjarne thyregod…du er bare henhørende til det laveste og mest modbydelige i mennesket…dine handlemåder er vejen mod kommunistisk diktatur og Gulag og jeg håber for dig at du kommer til at opleve når ballonen går op og du og dine bliver stillet til regnskab for jeres ødelæggelse af Danmark og dets befolkning…tror du det er gratis at være sådan et røvhul?

  Kommentar by Black Watch — 24. marts 2019 @ 13:58

 15. “Det lyder ellers som om der er brug for et bekymringsbrev :-)” Bemærk smiley’en. Skide sadist.

  Jeg troede iøvrigt venstrefløjen kæmpede med næb og klør, for børns ret til at blive sammen med deres forældre. Ja der er ligefrem tale om ‘familiesammenføring’.

  Det gælder naturligvis ikke politiske modstandere. Color me surprised.

  Kommentar by Realist — 24. marts 2019 @ 14:04

 16. Hævntørst, undertrykkelse og sadistisk had pakket ind som social bekymring. Ja, det er venstrefløjen i en nøddeskal.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 24. marts 2019 @ 14:33

 17. Det er godt skrevet. Det ER ondsindet og infamt udtænkt mod Tavakoli.

  Kommentar by BB — 24. marts 2019 @ 14:59

 18. Minder meget om sagen mod Frank Grevil, der som whistleblower fra FET i 2004 afslørede Schluters løgne om Iraks påståede masseødelæggelsesvåben, som fik os med i en fuldstændig absurd krig. Grevil blev idømt fængsel og myndighederne sørgede for nidkært at tvangsfjerne hans lille datter! Det er ganske modbydeligt at inddrage børn i den politiske debat, men det har dog nået et lavpunkt med denne Bjarne Thyregod, som i mine øjne har opført sig som et ualmindelig dumt møgsvin.
  Jeg håber al det bedste for Tavakoli med henblik på hjælp og støtte, politisk såvel som juridisk. Det her kan simpelthen ikke være rigtigt i Danmark!

  Kommentar by HP — 24. marts 2019 @ 14:59

 19. Beklageligvis er galningen (ifølge en LinkedIn-profil) lokofører i de storkøbenhavnske s-tog.

  Heldigvis styrer skinnerne togenes retning, men det er ubehageligt nok lokoføreren, der skal kunne reagere på de svært forældede BaneDanmark lyssignaler, herunder bremse for rødt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. marts 2019 @ 15:08

 20. Enhedslisten accepterer ikke frafald – Bjarne Thyregod om Jaleh Tavakoli:
  »Onkel Tom syndromet i fuldt flor. Jaleh dine nye allierede i DF og opland accepterer dig aldrig som rigtig dansker – du er og bliver en nyttig idiot som de kan bruge i deres hetz mod muslimer, sorte osv. osv.«

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. marts 2019 @ 15:28

 21. Hvis jeg var minister ville jeg bede om en redegørelse for sagen da der er mistanke om misbrug af offentlig stilling (straffelovens paragraf 150).

  Kommentar by Vakse Viggo — 24. marts 2019 @ 15:33

 22. Pelle Dragsted fra Enhedslisten:
  “Vi har nogle højere moralske standarder end andre partier”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. marts 2019 @ 15:33

 23. Jeg vil desuden råde Jaleh til at søge aktindsigt for at se om sagen er igangsat af et bekymringsbrev fra Bjarne Thyregod. Det har hun ret til at få at vide. Når det er afklaret kan hun sende det til Kim. Men socialtilsynet vil sikkert i starten benægte brevets eksistens. Det er bare at blive ved.

  Kommentar by Vakse Viggo — 24. marts 2019 @ 15:38

 24. Mere Hate Speech fra Bjarne Thyregod:

  “14 personer er sigtet for at dele halshugningsvideoer. Mon @JalehTavakoli højrefløjen og islamofobernes Darling er blandt de sigtede? Ingen historie har hidtil været for lav når den kan bruges mod muslimer – mon det var muren Jaleh ramte her.”
  04.10 7. marts 2019
  https://twitter.com/BThyregod/status/1103629062055124994

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. marts 2019 @ 15:54

 25. > Jørgen Nielsen 15:33

  Nogle højere moralske standarder end andre partier?
  Hahaha, den er sgu god med dig, AFA-Pelle: Såkaldt aktivist, læs skallesmækker, i AFA, nu i luksuskollektiv i smørhullet Frederiksberg (Amicisvej 17). Gad vide, hvor mange negre og arabere, der bor hos jer?
  Ja, jeg ved, du og dine AFA-venner fra sort blok, fx Simon Bünger, læser med her, så derfor får du spørgsmålet.
  Ejendomsværdien er ca. 11,4 millioner, så lidt plads må der vel være?

  Nu er det jo heller ikke sådan, at dine fremtrædende partikammerater blander sig alt for meget med pøblen.
  Både Johanne Schmidt-Nielsen og Pernille Skipper har forlængst købt sig væk fra det almindelige folk.

  Wow, glæder mig til at AFA-Pelle mumler noget mere om dette partis ‘højere moralske standarder’. Fx hvordan det lige er hos dig og dine partikammerater: Må man godt eje mere end sin egen tandbørste?

  Når jeg ser Pernille Skipper, der åbenbart er bonkammerat med Clement Kjersgaard og derfor deltager i samtlige ‘Debatten’ på DR2 hver torsdag, ser jeg latterligt dyrt tøj, som i øvrigt ikke kan redde hende fra at se skræmmende grim ud.

  Sådan med hensyn til højere moralske standarder var Khmer Rouge under Pol Pot i Cambodja også til disse standarder. Desværre fører ‘højere moralske standarder’ som regel til massemyrderier.

  Men hvad fanden, Pernille Skipper er jo også trotskist (SAP). Ham der lagde navn til bevægelsen deltog ivrigt i massemyrderierne før han selv kom i vejen for et par kugler fra Lenins venner.

  AFA-Pelle er i øvrigt flere gange dømt for sin ‘aktivisme’ i AFA samt ‘Kirkeasyl’. Der skal nok noget mere end fælgrens til at rengøre ham.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. marts 2019 @ 16:08

 26. #23 Henrik Petersen
  En lille rettelse: Trotski blev ikke skudt men myrdet med en issyl i hovedet under hans eksil i Mexico.

  Kommentar by HP — 24. marts 2019 @ 16:17

 27. Skulle have været #25 Henrik Petersen

  Kommentar by HP — 24. marts 2019 @ 16:20

 28. Det er tid til et opgøre med venstrefløjen. Det er en ødelæggende kræft i samfundet

  Kommentar by Jan — 24. marts 2019 @ 16:50

 29. Rene STASI-metoder. I DDR brugte man også børn som “gidsler” for at ramme systemkritikere.

  Kommentar by Nissen — 24. marts 2019 @ 17:25

 30. Det er lukrativt at være plejeforældre, og de udvælges efter kriterier om at være venstreorienterede.
  Jaleh Tavakoli opfylder ikke længere kriteriet, ved at have vendt Enhedslisten ryggen.

  Kommentar by Træt — 24. marts 2019 @ 17:34

 31. Bjarne tyrelort er et godt eksempel på hvorfor det er blevet en skænsel at være dansker.

  Kommentar by Piphans — 24. marts 2019 @ 17:45

 32. I denne sag er der blevet sat lys på råddenskaben i Enhedslisten og socialstyrelsen. Men året rundt foregår der masser af uhyggelige sager hvor arrogante rødfascister i børneværns-, familie-, social- og skilsmissebureaukratierne angriber og krænker hjemmets fred og splitter familier op. Med tragiske konsekvenser for de børn der mister deres hjem og fjernes fra søskende, kammerater og forældre. Tusinder af børn har fået deres barndom ødelagt af nævenyttige betonhoveder, der ikke har mindste respekt for forældre, familieværdier eller børns menneskerettigheder. Disse bureaukratier domineres af rabiate feminister og kvindesagskvinder som foragter kernefamilier, mænd og hjertebåndene mellem børn og forældre. De er rå og hensynsløse overfor børnene, selvom de altid hykler løs om barnets tarv.

  Men dette misregimente overfor familier fortæller medierne sjældent om, og hvis de endelig gør det, er det på vildledende måder.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. marts 2019 @ 17:49

 33. ALLE her i landet….høj/lav….rig/fattig….tyk/tynd…ved, at Bjarne Tyrepis er psykisk syg….længere er den ikke…end of story…

  Kommentar by kent — 24. marts 2019 @ 17:57

 34. # Henrik P.

  Jeg mener at have læst, at Clement for år tilbage har været kærester med både Johanne Stalin Nielsen og Zenia Stampe en kort overgang.

  Tak skæbne for en klam damesmag!

  Måske er han nu ved at gøre sine hoser grønne hos den små frøken Skipper?

  Én ting er dog sikkert; i hver eneste Debatten på DR2 deltager Pernille Skipper og en kulsort og bebrillet rastafarineger…

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2019 @ 18:02

 35. Stik piben ind , Thyregod , andet og mere er der ikke brug for .

  Kommentar by krassisten — 24. marts 2019 @ 18:05

 36. Han har vist et meget stort problem med at se det fra barnets perspektiv. Skide klovn.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. marts 2019 @ 18:08

 37. Kommentar by HP — 24. marts 2019 @ 14:59:

  Husk altid, at Forsvarets Efterretningstjeneste forkortes FE modsat Politiets Efterretningstjeneste, der altid forkortes PET.

  At stave korrekt og bruge korrekte forkortelser samt tegnsætning højner kvaliteten af dit indlæg.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. marts 2019 @ 18:11

 38. Kommentar by HP — 24. marts 2019 @ 16:17:

  Trotski blev ikke skudt men myrdet med en issyl i hovedet under hans eksil i Mexico.

  Det hedder: Trotski blev ikke skudt men myrdet med en issyl i hovedet under SIT eksil i Mexico.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. marts 2019 @ 18:15

 39. Han er kort og godt et ubehageligt menneske.

  Kommentar by na — 24. marts 2019 @ 18:21

 40. Udvis ham til trotskistiske Venezuela.

  Kommentar by Fascist — 24. marts 2019 @ 18:49

 41. #36 og #37
  Tak fordi, du giver dig tid til at læse korrektur på mine indlæg. Tak, tak, tak. Jeg ville da ikke have et roligt øjeblik, før det var sket. Du må også hellere kontakte næsten alle nyhedsredaktioner, for i alle artikler, hvor jeg har set Forsvarets Efterretningstjeneste omtalt, har den været forkortet FET. Håber tegnsætning, syntaks og grammatik er korrekt?

  Kommentar by HP — 24. marts 2019 @ 18:56

 42. Han er jo sadist. Ækel og ondskabsfuld på den raffinerede måde. Og så med en smiley…

  Af og til får begivenheder – som denne – mig til at tænke på, hvor uhyggelig nemt, det var at stampe tilpas mange mennesker op af jorden, som var villige til at udsætte andre mennesker for det mest uhyrlige, i nazisternes dødsmaskine. Det værste er, at den mennesketype ganske givet altid er til stede blandt os.

  Som svampenes usynlige mycelie i skovbunden, ser vi dem ikke i et sundt og velfungerende samfund. Her forstår de nok at holde masken. Men når så de rette samfundsforhold opstår, som svampemmyceliet i skoven, der pludselig fornemmer den stigende fugt og faldende temperaturer – og vupti, så popper de op. Føj for den lede.

  Mon ikke den historie lige var en sag for den eneste retskafne avis. DKA?

  Kommentar by Margrethe — 24. marts 2019 @ 21:05

 43. #32: Med alle de uhyrlige sager, om børn der ikke er blevet fjernet fra deres sadistiske forældre – sager som lille Kasper, der blev banket ihjel af sin stedfar, osv, osv osv – så er det vist mest forældrenes ukrænkelige ejendomsret, over børnene, der tages hensyn til.

  Jeg husker en veninde, der var ansat som lærer på et børnehjem. Hun fortalte gentagne gange om de frustrationer, der fulgte med at være tvunget til at sende børn tilbage til den ene fordrukne eller psykisk syge mor/forældre efter den anden, som selvfølgelig var “tørlagt” eller inde i en “god psykisk fase”. Qua den forældrende ejendomsret, var der ikke noget at gøre. Når familiernes støttepædagok, gav grønt lys, var sagen afgjort. Og så skete, der selvfølgelig det, der er lige så forudsigelig som juleaften. Det holdt aldrig ret længe. Pludselig blev den lille dreng sendt ekspres tilbage til børnehjemmet – nu med et brækket håndled. Pludselig var barnet stukket af igen, igen, igen fra de højhellige, biologiske forældre. Den ene hjertegribende historie efter den anden, om børn, blev sendt frem og tilbage utallige gange – på den underliggende præmis, at børn er forældrenes ukrænkelige ejendom.

  Mon ikke Jaleh Tavakolis plejebarn har det hundrede gange bedre hos sine plejeforældre, end det barnet kom fra? Jeg tror det…

  Kommentar by Margrethe — 24. marts 2019 @ 21:24

 44. Landsforræderiske socialister når de er værst og mest umenneskelige, men det viser standarden hos fascistpartiet EL vældig fint, de er et vælgerbedrag af dimensioner. Både Stalin og Hitler ville være meget stolte over inspirationen.

  Kommentar by LarsB — 24. marts 2019 @ 22:52

 45. Enhedslistens idealsamfund er Nordkorea. Befolkningen her spiser majs og grøntsager, ikke kød. Det har de ikke råd til. De kører ikke i bil, da almindelige mennesker ikke har råd til bil. De flyver ikke, da det er for farligt at flyve med deres luftfartsselskab. Så derfor kører de med tog. Det er kun partispidserne der bor i flotte villaer. De menige medlemmer af partiet må bo i grimme betonblokke.

  Kommentar by JC — 24. marts 2019 @ 23:26

 46. Ikke interessant for de skattestøttede medier at skrive om, at folks børn tvangsfjernes hvis de er uenige med Enhedslisten

  Kommentar by Winged Hussar — 25. marts 2019 @ 07:10

 47. Nordkorea en af de meget få rædselssamfund, som med undtagelse ikke er Islamiske i Deres ideal. Groft sagt kan man sige at 2/3 er i rædselsfulde tvangslejre og sulter. Resten er i hæren og Kim Il Sung er Gud. Støt SIAD. God mandag.

  Kommentar by Michael Unna — 25. marts 2019 @ 07:28

 48. Et større antal retarede børn er dømt (Døds?) for blasfemi i Pakistan-mener det er Gatestone eller 24 timer der har nyheden…alt dette rager selvfølgelig MSM en papand. Støt SIAD.Trods alt mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. marts 2019 @ 07:30

 49. > Revisoren 18:02
  Dén tror jeg på, de er også altid på fornavn med hinanden.

  For så vidt angår rastafari-negeren var det undertegnede, der for nogen tid siden nævnte det først. Dog er han undertiden fraværende, blandt andet i torsdags. Publikum til ‘Debatten’ synes i øvrigt at svinde ind. Negeren kan kendes på følgende: Et uforanderligt kropssprog, armene over kors, knæene ud til siden og anklerne krydset hele udsendelsen igennem. Konsekvent. Ind imellem iført store statementbriller med hvidt stel, som gør ham synlig.
  Han må ganske simpelt være kæleneger, ansat af DR.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. marts 2019 @ 08:43

 50. At dømme efter det lille profil billede. Ligner Bjarne Thyres.erm Pelle Röhm, nu MED toupé.
  Apropos Pelle og de høje standarder. Mon ikke det var høje tindinger han mente?
  Hele det røde affald er en sammenspist fætter kusine fest efter islamisk forbillede.
  Hvis Clement har været i lag med de hæslige kællinger primat, er manden fuldkommen inhabil i mine øjne. Krage søger mage, skulle vi på noget tidspunkt ha’ tvivlet på Clammerts sindelag. Men dette er naturligvis ikke noget problem i DR. Hvor den slags sikkert mere er reglen end undtagelsen.
  De ka’ for min skyld slå DR og Borgen sammen. Og lave Ørestaden om til een stor swingerklub. Bare jeg ikke skal financiere lortet.
  Angreb (på alle os andre) er det bedste forsvar. Synes at være strategien for Pelle og Pelle m. og uden toupé.
  Giver jo fin mening, når man selv er fuldkommen anløben og den personificerede ondskab.
  Begge – med samt deres stormtropper og cohorts – er ikke bare vore fjender – men hele landets.

  Kommentar by Knights Templar — 25. marts 2019 @ 10:36

 51. Moske skal vi bare være helt rolige. Og ikke frygte Ejendomsmæglerlistens programerklæringer om at afskaffe politi, militær ….. og den primate ejendomsret.
  Noget tyder på at Johanne Stalin, Pernille Ninotchka Louboutin og Pelle Amici Röhm ikke selv tager så nøje på tingene i manifestet. Så måske er der ligeså lidt hold i deres anarkistiske og samfundsomstyrtende paroler.
  Som Shu-bi-dua synger:
  “Så køwer vi en villa hver – vi(l)’la vær’ vi(l)’a vær’ vi(l)’a vær'”
  Ka’ I høre de røde svin afsynge den, under stor jubel, til Ejendomsmæglerkædens årlige Julefrokoster?

  Kommentar by Knights Templar — 25. marts 2019 @ 10:49

 52. Feministen Margrethe har altid hørt om nogle tilfælde som viser at “systemet” er ufejlbarligt, børnevenligt, retfærdigt og næstekærligt. Men sagen er at Margrethe ikke aner hvad hun taler om, at hun ser alt ud fra systemets perspektiv, og at hun på forhånd frikender bureaukraterne for alle deres overgreb mod børn og familier. Hendes snak om at forældrene har en ukrænkelig ejendomsret til børnene, er det rene vrøvl. Den er tværtimod såre let at krænke og annullere, for forældrene er stort set retsløse, og juridisk er det lettere at fjerne et barn end en hund eller et stykke inventar.

  Margrethes foragt for forældre, familier, mænd og børn er typisk for rabiate rødfascister og feminister. Margrethe burde flytte til Sverige.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. marts 2019 @ 22:39

 53. Og Alexander Beaumunt har igen, igen, ikke fattet hovedbudskabet, men angriber, ved enhver, selvopfundet, anledning, enhver, der ikke handler/skriver/udtrykker sig efter hans egocentriske forventninger. Og i bedste stil med Lav-IQerne på venstrefløjen/”eliten”, formår han ikke, at tage selv velmente svar/spørgsmål op til nærmere overvejelse, for da er han allerede igen, i fuld gang med, at bashe si´n personlige baggrund for, at være, blevet?, islamkritikker.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. marts 2019 @ 16:32

 54. Ps. til 53

  Når man indædt hader kvinder og endda (som AB har før har gjort det) kalder kvinder, der, aktivt og indædt, kæmper mod venstrefløjen (+ RV og alle deres tentakler) og islamiseringen af vort land for “rabiate rødfascister og feminister”, så forledes jeg til, at stille spørgsmålstegn ved ABs og lignende profilers seriøse modstand mod iSlam, for iSlam giver dem jo netop det, de selv skriver at de higer efter; fuld kontrol over kvinderne, fratagelse af kvinders stemmeret, kvinder væk fra arbejdsmarkedet, mænd alene skal have alle rettigheder. Det får de jo til fulde, med iSlams 1400 års stadfæstelse af kvinders undertrykkelse og mænds ubestridelige hals og håndsret over for kvinder.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. marts 2019 @ 22:51

 55. Tænk alle de kriminelle, vi ikke har kunnet udvise, fordi de har børn her i landet. Og det vil jo være skrækkeligt at adskille en dybt kriminel voldsmand/narkohandler/svindler/voldtægtsmand (vælg selv – udvalget er stort) fra sine børn.
  Men Jaleh, som kun har ønsket at sætte spot på de evige løgne i pressen, hun skal straffes. Hvor H…….. er logikken? Typisk eksempel på, at man går efter budbringeren, når man ikke kan li’ budskabet. Det fortæller ALT om det lave niveau, Bjarne Thyregod befinder sig på. Jeg har ikke ord til at beskrive min foragt for så sølle en person og hans lige.

  For øvrigt respekt for Pernille Rozenkrantz-theil i denne sag. Selvom hun er politisk uenig med Jaleh Tavakoli kan hun godt finde ud af at holde skæg for sig og snot for sig. Det er den måde et demokrati fungerer på.

  PS – jeg ville heller ikke have delt den famøse video alene af hensynet til forældrene til de døde piger. Men jeg er 100% enig med Jaleh Tavakoli i det skandaløse at man prøvede at sløre sandheden. Hun kunne så have fået en påtale om at passe bedre på en anden gang.

  Kommentar by Realisten — 27. marts 2019 @ 23:23

 56. 1 jeg er ikke politiker
  2 Jeg sidder ikke i nogen HB
  3 Jeg har ikke truet nogen
  4 Jeg har ikke sendt nogen bekymringsbrev^5 Søg aktindsigt
  5 Når man bliver plejefamilie så skal man have en ren straffeattest og børneattest – og man har løbende tilsyn fra myndighederne
  6 Tilsynsmyndighederne handler automatisk når sigtelser kommer til deres bekendskab – bemærk at der jvfr pressen gik en uge fra sigtelsen var i medierne til Tavakoli fik brevet
  7 jeg mener ikke at man skal fjerne et plejebarn før der ligger en eventuel dom der vurderes ud fra – kun hvis barnet åbenlyst er udsat for noget truende (og det er ikke på nogen måde tilfældet her)
  8 jeg er glad for den store opmærksomhed Iviser – jeg tænker at I måske burde overveje at vise blot for 5 øres empati overfor terrormordenes pårørende

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 30. marts 2019 @ 22:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper