26. marts 2019

Afstemning: 85 procent af Twitter-brugerne vil hellere have Alternativets udlændingepolitik end DFs

Det er almen viden, at hvor Facebook er folket på godt og ondt, så er Twitter indbegrebet af mediebranchen. Konservative Rasmus Jarlov oprettede en identisk meningsmåling på de to medier ud fra spørgsmålet: ‘Hvem har den bedste udlændingepolitik?’ Alternativet eller Dansk Folkeparti?

573 stemte på Facebook: 83 procent foretrak Dansk Folkeparti. Mere end 3000 har i skrivende stund deltaget i afstemningen på Twitter: Hele 85 procent foretrækker Alternativets udlændingepolitik! Det er i grunden lidt skræmmende.

(Rasmus Jarlov på Twitter, 23. marts 2019)

“Det, der ændrer sammensætningen i et land, er jo delvis landets lovgivning. Det medgiver jeg gerne, og der kan være masser af problemer med den gamle lov, man lavede i 1983. Men det, der ændrer sammensætningen i et land, er jo primært det omgivende samfund… Vi vil egentlig gerne stadig væk være en international stormagt i Danmark. Ja, det betyder, at vi ændrer sammensætningen i vores land, og det gør vi med glæde. (Alternativets Carolina Magdalene Maier, 21. februar 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99801/trackback

20 Comments »

 1. Jamen, hun er jo flyvende her. Den hellige Carolina Magdalena Maier.
  Hvis det gjorde ondt at være dum. Ville hun skrige af smerte.
  Til lykke med hende.

  Kommentar by Knights Templar — 26. marts 2019 @ 02:26

 2. Det arbejdende folk bruger ikke tid på tweetter og FB, og det er vel det, der afspejler sig Jarlovs mini-undersøgelse.

  Kommentar by Atterdag — 26. marts 2019 @ 07:41

 3. 85 procent idealistiske drømmere, som ikke forholder sig til konsekvenserne (eller måske er flintrende ligeglade med at Deres børn skal leve under shariaundertrykkelse og islam), og 15 procent realister, som holder af frihed og Danmark. Gætter på at DF vælgere vel er blevet udelukket fra Twitter eller påvirket af anden cencur. Uanset hvad. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. marts 2019 @ 07:45

 4. Takket være Journalistisk Venstreparti har efterhånden uhyggeligt mange “almindelige borgere” den holdning, at bl a DF konstant jagter de stakkels flygtninge, som vi jo iøvrigt har stor brug for på de danske arbejdspladser.
  I presseomtaler af de evige tyverier af håndværkeres værktøj, voldelige overfald, samt pt seriemord, undgås det behændigt at gøre opmærksom på hvilke befolkningsgrupper som står bag.
  Vi skal opføre os som voksne mennesker, og ikke stupide racister!

  Kommentar by Rodina — 26. marts 2019 @ 08:43

 5. Hvorfra ved “Atterdag” at der ikke er “arbejdende folk” blandt Face-book brugerne? Mon ikke det er mere sandsynligt at mange kritikere af afrikaniseringen er blevet udelukket fra at være med?

  Carolina Magdalena Maier er vist det man kalder en dum gås.

  Iøvrigt kan det tænkes at nogen da de så Jarlovs tweet, hurtigt fik organiseret at deres røde venner sendte svar afsted. Så “undersøgelsen” kan sagtens være misvisende.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. marts 2019 @ 08:50

 6. Jeg så en naturudsendelse fra Andesbjergene.
  Som alle andre steder i naturen gør dyreforældre alt for at beskytte afkommet.

  Mange menneskeforældre handler mod naturens orden. De puffer ligefrem børnene hen mod rovdyret.

  Eddie Skoller sang: “vi må have fred hvis verdens skal bestå”
  I dag er vi tilbage i den kolde krig.
  Socislister og muslimer på den ene side, og den fri verden(os der har skabt den velstand de dovne røvhuller nyder godt af) på den anden.

  Hvis ovenstående analyse er sand, så siger 85% af danskere “fuck Danmark”

  Kommentar by k.m. — 26. marts 2019 @ 08:50

 7. # 4, RODINA kl. 8.43: “Vi skal opføre os som voksne mennesker, og ikke som stupide racister”. Underlig sætning, selvom den vel er ironisk? Er det da bedre at opføre sig som stupide pladderhumanister? Der jo medvirker til at udskifte fred, velfærd, velstand og civilisation med konflikt, overbefolkning, vold, terror, velfærdskollaps, fattigdom, barbari og folkemord.

  Pladderhumanisterne er slet ikke humanister, men tåber, kommunister, korrupte typer eller en 5. kolonne som arbejder på at sende det danske folk ud i kulden og mørket.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. marts 2019 @ 09:10

 8. # 6 K.M. KL. 8.5O…. Analysen/undersøgelsen kan sagtens være manipuleret og komplet misvisende. Der er ikke mange danskere som ønsker Danmark tilintetgjort i stil med Sverige og Libanon. Hvorfor skulle 85% dog ønske at ødelægge deres egen og børnenes fremtid? Nok prøver DR og TV2 osv. at hjernevaske os, men det er jo ikke 85% af en befolkning der er selvmorderiske sinker. Se også 5.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. marts 2019 @ 09:21

 9. Hvis spørgsmålet blev omformuleret og stillet et andet publikum, kunne der komme noget helt, helt andet ud af sådan en “undersøgelse”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. marts 2019 @ 09:31

 10. Det viser jo bare hvor lidt man kan fæste lid til meningsmålinger. De kan misbruges på alle mulige måder. Det her er et godt eksempel. Tænk hvis Twitter målingen stod alene, og ikke blev sammenlignet med Facebook-målingen.

  Meningsmålingen kan også styres ved at formulere spørgsmålene rigtigt. Hvis man spurgte om befolkningen ønsker et islamisk Danmark, tror jeg at resultatet ville blive et overvældende nej. Hvis man spurgte om børn skal drukne i Middelhavet, ville resultatet også blive et overvældende nej.

  Kommentar by JC — 26. marts 2019 @ 09:50

 11. Carolina Magdalene Maier(?) – Hvad er det nu lige det er; er det ikke et medicinsk begreb? – Jeg har ledt flere steder, og har også haft ringet til biblioteket. Den søde dame jeg talte med, mente, at Carolina Magdalene Maier, er den latinske betegnelse for en byld i endetarmen – Lyder det ikke rigtigt?

  Kommentar by T. Flodur — 26. marts 2019 @ 10:43

 12. “Ja, det betyder, at vi ændrer sammensætningen i vores land, og det gør vi med glæde.“ (Alternativets Carolina Magdalene Maier, 21. februar 2019)….

  Hvis jeg nu skrev følgende, efter at have sagt at islam og muslimerne skulle ud af landet

  “Ja, det betyder, at VI ændrer sammensætningen i VORES land, og det gør vi med glæde.”

  Jeg ville blive skudt ved daggry!

  At en såkaldt politiker kan sige sådan noget uden at det har konsekvens for svinet…det betyder, at danskerne bare er så færdige og med vilje ønsker at landet og dets befolkning, skal gå til grunde og erstattes af muslimer og negre…Det må være moralen….

  Så la´ dem dog det…de fortjener ikke bedre…sindssyge ignoranter!

  Kommentar by Black Watch — 26. marts 2019 @ 10:59

 13. Twitter meningsmålinger er værdiløst plat.

  Men det er værd, at følge folkestemingen, som modstandsbevægelsen gjorde ved hemmeligt at lave (tilstræbt) repræsentative opinionsundersøgelser under krigen. Jeg har opsporet dem og det er interessant læsning!

  (Gallup lavede også enkelte politiske opinionsundersøgelser af danskerne før og efter den 9. april 1940, såvidt jeg ved.)

  Jeg har konstateret, at ifølge opinionen dengang blandt danskerne, var der flertal for samarbejdspolitikken og nærmest modvilje – for mange grænsende til had – til modstandsbevægelsen i det første år efter den 9.april.

  Måske gentager historien sig?

  Kommentar by A-mad — 26. marts 2019 @ 11:35

 14. #7 Alexander.
  Den sætning hører jeg ofte fra mine jævnaldrende (pensionister) samt mine børn i trediverne.
  Det skyldes, at den jævne befolkning efterhånden har været udsat for så megen venstreorienteret propaganda, at enhver kritik af invandrere regnet som hysterisk og irrelevant.
  DF’s tab af stemmer ved valget vil vise dette, og Danmark er endnu et skridt nærmere opløsningen.

  Kommentar by Rodina — 26. marts 2019 @ 13:01

 15. https://ekstrabladet.dk/112/imam-tiltalt-for-at-bifalde-drab-paa-joeder/7571176

  Kommentar by p — 26. marts 2019 @ 13:09

 16. @p 13:09:

  En muhamedansk hadprædikant slipper for fængsel efter billigelse af jødedrab i københavnsk perker moske.

  I dag faldt dommen over perker prædikanten Monzer Baajour i Københavns Byret, hvor han stod anklaget for at have billiget drab på jøder og brud på racismeparagrafen.

  Anklageren havde krævet en ubetinget fængselsstraf på mellem otte og ti måneder, men den opfattelse delte en enig domsmandsret ikke, og de idømte i stedet prædikanten seks måneders betinget fængsel.

  Sagens kerne var en fredagsprædiken, som perker prædikanten Monzer Baajour holdt i Masjid al-Faruq-moskéen på Heimdalsgade 31. marts 2017. Her lød det:

  – Dommedag oprinder ikke, førend muslimerne bekæmper jøderne, således at muslimerne slår dem ihjel, og jøden vil skjule sig bag sten og træer, og stenen og træerne vil sige: “O muslim, O Guds tilbeder, der er en jøde bag mig, så kom og dræb ham”.

  Forbindelser til Hizb ut-Tahrir

  Det er første gang, at den særlige bestemmelse i straffeloven tages i brug, efter at den blev indført 1. januar 2017. Paragraffen omtales blandt andet som forkynderloven.
  Fra politisk side er målet, at bestemmelsen skal skærpe indsatsen mod radikalisering og religiøse forkyndere.

  Perker moskéen på Heimdalsgade i København er omdiskuteret. Det har været fremme, at den har tætte relationer til den islamistiske forening Hizb ut-Tahrir.

  Og netop trådene til Hizb ut-Tahrir lagde anklageren vægt på.

  – Tiltalte tilhører uden tvivl Hizb ut-Tahrir. Det er også i den kontekst, at vi skal se ytringen. Der er tale om et budskab fra Hizb ut-Tahrirs katalog for at fremme deres fortolkning, siger anklageren Anders Larsson, forbyd perkere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. marts 2019 @ 17:33

 17. Den såkaldte musiker Master Fatman er død i en alder af kun 53 år.

  Han var som bekendt både veganer, afholdsmand, væmligbo og gift med en kulsort neger fra Mozambique.

  Karma?

  Kommentar by Revisoren — 26. marts 2019 @ 20:30

 18. Facebook er kun for kattedamer, og Twitter er kun for speltkællinger.

  Rigtige mænd bruger Uriasposten…

  Kommentar by Revisoren — 26. marts 2019 @ 21:18

 19. Hmmmm…85% for mere islam og for mange flere indavlede islamister til Mohammedanmark, jamen det afspejler jo meget godt danskernes forhold til udlændingepolitikken i Mohammedanmark, og det har næsten været stabilt i de sidste ca. 40 år.
  Sankt Glistrup vi har brug for dig.

  Kommentar by Piphans — 26. marts 2019 @ 23:10

 20. Det er journalister og kulturpersonligheder der er på Twitter. Ikke normale danskere. De hader DF.

  Kommentar by Morten — 27. marts 2019 @ 13:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper