26. marts 2019

Solidaritet.dk: 1,3 mio. skattekroner til nyt venstreradikalt medie, tidligere DR-vært i ‘advisory board’

Modkraft.dk udåndede i 2017, og siden opstod Konfront.dk. Nu er det så Mediehuset Solidaritet og Solidaritet.dk, der så vidt jeg kan se det, er en modernisering af Venstresocialisternes tidsskrift under samme navn. De kalder sig ‘et uafhængigt medie’, men personkredsen afslører ikke overraskende at vi har at gøre med Enhedslisten plus det løse. Mediehuset Solidaritet har fået 1,3 mio. kroner i statslig mediestøtte, men forvent ikke et ramaskrig i MSM på linje med den der ramte Den Korte Avis for år tilbage, da de fik en brøkdel under samme ordning.

I Solidaritets såkaldte ‘advisory board’ sidder blandt andet tidligere AFA’er Pelle Dragsted og den tidligere DR-vært Anja Bo. Altså, tidligere nyhedsvært på Deadline, DR2 og DR2 Morgen. Den lader vi stå et øjeblik.

Fra Journalisten.dk – Danmarks nye røde netmedie: Medierne er for borgerlige.

“Lørdag gik det socialistiske netmedie solidaritet.dk i luften med en vision om ‘at få de historier og vinkler frem i lyset, som du ikke læser andre steder”.

Redaktionen består af journalist med en fortid på dagbladet Information Kim Kristensen. Redaktør for nye medier Tamara Rønbach har været tilknyttet Socialistisk UngdomsFront og Enhedslistens Landskontor. Idéhistoriker Morten Hammeken er ansvarshavende redaktør. …

Bag mediet står Mediehuset Solidaritet, der har modtaget 1,3 millioner kroner i udviklingsstøtte fra Kulturstyrelsen. Målet er at give historier med et socialt perspektiv større opmærksomhed, end de får i det øvrige mediebillede, forklarer Morten Hammeken.”

(Jesper Legarth Qvist, tidl. freelancer for Modkraft, nu Mediehuset Solidaritet, Kbhn., 16, marts 2019)

Oploadet Kl. 11:08 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99810/trackback

33 Comments »

 1. Det er vel ikke anderledes end at Politiken, Dagbladet Information og diverse MSM-medier får mediestøtte? Jeg må indrømme, at jeg foretrækker røde blade af to grunde:

  1) De bekender tydeligt kulør – i modsætning til de andre, der lyver og kalder sig frie.
  2) De har trods alt en noget mere uofficiel agenda. Dagbladet Arbejderen er – på trods af alt – langt mere værd for en højreradikal end Berlingske Tidende, eksempelvis.

  Der udover skal al mediestøtte naturligvis afskaffes ASAP!

  Kommentar by Fascist — 26. marts 2019 @ 11:42

 2. HA! “Medierne er for borgerlige” Men da de kun kan ansætte røde journalister, er de ikke så borgerlige, så det gør noget.

  “Hvis det alene var journalister, der skulle stemme til folketingsvalget, ville Radikale Venstre dengang få 30 procent at stemmerne, Enhedslisten ville få 17 procent og Socialdemokratiet 20 procent. Rød blok og radikale ville i alt få 80 procent af stemmerne.”

  Én procent stemmer DF https://ditoverblik.dk/journalister-stemmer-taenker-og-bor-langt-fra-dansk-folkepartis-vaelgere/

  Kommentar by BB — 26. marts 2019 @ 11:52

 3. “Målet er at give historier med et socialt perspektiv større opmærksomhed, end de får i det øvrige mediebillede, forklarer Morten”.
  Gud fri os vel!
  Politiken er for 80 procents vedkommende fyldt med folk, som det af sociale årsager er synd for. Enlige rugemødre, veganere der selv må betale kosttilskud, transer der ikke kan få skattefradrag for dobbelt garderobe, folketingsmedlemmer, der må lade deres barn passe af fremmede, fortsæt selv listen, der kommer en ny gruppe hver dag.

  Kommentar by Bastardo — 26. marts 2019 @ 11:54

 4. Ja, de nuværende medier er alt for borgerlige: https://www.facebook.com/126045105157/posts/10161740957010158/

  Kommentar by Bob Glitter — 26. marts 2019 @ 11:57

 5. Kommentar by BB — 26. marts 2019 @ 11:52

  Da jeg gik på Journalisthøjskolen i forrige årtusinde fik De Radigale, SF, Einsatzlisten, Socialakrobaterne tilsammen 89 pct. af stemmerne til prøvevalg, mens De Konservastive og Venstre fik tre pct tilsammen.

  Danske Folkeparti fik nul pct. af stemmerne fra de kommende sjovnalister/rødgardister/helfascister… forbyd de såkaldte journalistuddannelser og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. marts 2019 @ 12:02

 6. Om Anja Bo:
  http://eb.dk/nyheder/samfund/article5027752.ece

  Susanne Bjerrehus skrev i anledning af Anja Bos fyring fra DR:

  Når det endelig skulle være, så er det ok med Anja Bo. Hun er for indædt hadefuld og kan ikke styre sig, når hun interviewer folk, som ikke deler politisk anskuelse med hende.

  Kommentar by Hertz — 26. marts 2019 @ 13:08

 7. •Professor, dr.jur. Thomas Riis (formand)
  •Professor (MSO) Ida Willig
  •Økonomidirektør Peter Nordgaard
  •Direktør Trine Nielsen
  •Lektor Anna B. Holm
  •Direktør Linda Garlov (indstillet af Dansk Journalistforbund)
  •Forstander og forlagschef Mathias Bruun (indstillet af Danske Medier)

  Medlemmer af Medienævnet

  Kommentar by k.m. — 26. marts 2019 @ 13:10

 8. DE SNAKKENDE KLIKER er ved at forvandle Danmark til en fuldstændig galeanstalt, en kommuniststat som DDR, Sverige og fortidens Albanien.

  Nu gives der så statslig støtte til rendyrket kommunistisk propaganda. Selvom kommunismen står for millioner af mord på uskyldige. Hvem har bevilget støtten? Er det et ministerium? Er det en “styrelse” eller en fond? Kan vi ikke få opklaret det?

  I forvejen står vi danskere i løgn, hykleri og propaganda til op over hovedet.

  Man mærker at valget nærmer sig. Det vælter frem med valgflæsk. Nu efter 4 år og i sidste øjeblik skal sundhedsvæsnet forbedres og rettes op. Og der er ingen mangel på flotte ord og gyldne løfter. Lars Ulykke siger at nu skal patienten i centrum, og at det handler om nærhed, nærhed, mere nærhed og endnu mere tryghed. Det siger han efter at han har centraliseret og smadret løs på sundhedsvæsnet i årevis. Henved 5O hospitaler, skadestuer/akutmodtagelser og hundreder af sengepladser er blevet nedlagt/sparet væk, (har ført til mange dødsfald), hundreder af sygeplejersker er blevet fyret, falske eller dårligt uddannede “læger” fra Somalia, Congo, Afghanistan og Pakistan osv. vrimler rundt på hospitalerne, “Patientsikkerhed” er bluff, er en syltekrukke og narresut. Patienter ligger på gangene, udskrives alt for tidligt, eller dræbes af “Sundhedsplatformen”, endnu en IT-skandale. Lægevagten og ambulance-tjenesterne m.m. har gang på gang været ramt af dårligdomme. Og nu skal der så pludselig uddannes flere læger og gives “gaver” til patienter og pårørende.

  Er det andet end bedrageri og valgflæsk?

  Nu vil man så centralisere, og lægge alt ind under STATEN som så skal være garant for at alt bliver bedre fra 2O25. Men pengene mangler, planen er foreløbig helt ufinansieret. Iøvrigt har staten og ministrene jo ikke haft styr på nogetsomhelst i de senere år, ihvertfald ikke på positive måder. Bare se hvordan det er gået med skattevæsnet, postvæsnet, den “stramme” indvandringspolitik, boligbyggeriet, kriminaliteten, tvangsdigitaliseringen og den sociale velfærd/ældreomsorgen og sygehusvæsnet m.m.m.

  Det er ikke andet end et valgoplæg. Vi skal glemme regeringens løftebrud og uduelighed gennem fire år, til gengæld for guld og grønne skove engang i fremtiden.

  Læs “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”. “Knuder i systemet”. “Kræftpatienter der blev svigtet”. “Mordet på psykiatrien”. “SVs storhed og fald” af Niels Høilund. Digitalisering koster lidelse og liv. “Den hemmelige socialdemokrat” afslører noget af den kynisme der forgår på Chrborg.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. marts 2019 @ 13:23

 9. Nå, det er kulturstyrelsen der har bevilget 1.3 millioner til kommunistisk propaganda, selvom om kommunismen plejer at nedtromle alt med med kultur, demokrati og ægte velfærd.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. marts 2019 @ 13:29

 10. Alt andet end statsstøttet Public Service, burde klare sig selv på markedsvilkår. Derudover skulle der nedsættes et nævn, som kunne tage penge fra puljen hos DR og TV2, hvis de ikke rapporterede objektivt.

  Kommentar by Larsen — 26. marts 2019 @ 13:34

 11. Jeg forslår at alle der modtager mediestøtte , skal offentlig gøre hvad hverenkel får i vederlag. Der skal aflægges et regnskab for hver en krone.

  Forgæves har jeg søgt, men ikke fundet.

  Hvor står der at journalister skal være på statsstøtte?

  Kommentar by Anders Nielsen — 26. marts 2019 @ 13:47

 12. (Jeg håber sgu du får mediestøtte Kim. Du har fortjent det. De andre Røde og MSM er der sgu nok af, imens de alle sammen pipper i kor).

  Kommentar by Michael Unna — 26. marts 2019 @ 13:50

 13. Ønskeligt:

  ALLE medier der modtager mediestøtte, SKAL levere mindst 10% af pladsen* til iSlamkritiske artikler OG forpligtes til ÅBNE, UCENSUREREDE, ikke abonnent-afhængige, kommentarspor!

  * 10% kan vel ikke være for meget, når sågar 20% ved sidste valg stemte for indvandrekritiske partier (til nu dog kun i.f.a. DF-stemmer).

  VI VIL SQ OGSÅ HA´ NOGET FOR VORE SKATTEKROBER!

  Al skattebetalte mediestøtte styres af og gives til venstrefløjens dødsensfarlige ideologiske strategi af RV + ALLE deres tentakler ud i ALLE andre nusiddende partier på Borgen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. marts 2019 @ 13:55

 14. Dronningen og Kronprinsen besøger Argentina og mødes med efterkommere af danske udvandrere.
  Det fik mig til at tænke på at amerikanske Tamra Rosanes har udgivet en plade med sange der handler om danske udvandrere til USA.

  Det er mulig man kan finde en udenlandsdansker, der har brudt loven i sit nye land, men hører aldrig om “dansker-bander” i udlandet.

  Herhjemme er der ikke en dag uden beretning om indvandrere indblandet i kriminalitet, skattesvindel-vold og trusler-mord-æresdrab you name it.

  Det er oplagt emne for den nye røde netavis

  Kommentar by k.m. — 26. marts 2019 @ 15:03

 15. En muhamedansk hadprædikant slipper for fængsel efter billigelse af jødedrab i københavnsk perker moske.

  I dag faldt dommen over perker prædikanten Monzer Baajour i Københavns Byret, hvor han stod anklaget for at have billiget drab på jøder og brud på racismeparagrafen.

  Anklageren havde krævet en ubetinget fængselsstraf på mellem otte og ti måneder, men den opfattelse delte en enig domsmandsret ikke, og de idømte i stedet prædikanten seks måneders betinget fængsel.

  Sagens kerne var en fredagsprædiken, som perker prædikanten Monzer Baajour holdt i Masjid al-Faruq-moskéen på Heimdalsgade 31. marts 2017. Her lød det:

  – Dommedag oprinder ikke, førend muslimerne bekæmper jøderne, således at muslimerne slår dem ihjel, og jøden vil skjule sig bag sten og træer, og stenen og træerne vil sige: “O muslim, O Guds tilbeder, der er en jøde bag mig, så kom og dræb ham”.

  Forbindelser til Hizb ut-Tahrir

  Det er første gang, at den særlige bestemmelse i straffeloven tages i brug, efter at den blev indført 1. januar 2017. Paragraffen omtales blandt andet som forkynderloven.
  Fra politisk side er målet, at bestemmelsen skal skærpe indsatsen mod radikalisering og religiøse forkyndere.

  Perker moskéen på Heimdalsgade i København er omdiskuteret. Det har været fremme, at den har tætte relationer til den islamistiske forening Hizb ut-Tahrir.

  Og netop trådene til Hizb ut-Tahrir lagde anklageren vægt på.

  – Tiltalte tilhører uden tvivl Hizb ut-Tahrir. Det er også i den kontekst, at vi skal se ytringen. Der er tale om et budskab fra Hizb ut-Tahrirs katalog for at fremme deres fortolkning, siger anklageren Anders Larsson, forbyd perkere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. marts 2019 @ 15:20

 16. Hvad vil Uriasposten gøre når nu artikel 11 og 13 netop er blevet vedtaget i EU ? Derved bliver det umuligt at k.m citerer fra andre medier eller for den sags skyld linker til artikler uden betaling !?!

  Kommentar by stopdog — 26. marts 2019 @ 16:31

 17. I radioen og på møder lader partilederne som om Danmark er et velfungerende demokrati, og som om de vil gøre det mere frit, trygt og rart at være dansker. Men det er tom snak. For bag kulisserne er de ved at forberede censur og demokrati-sammenbrud, samt en accelereret/mangedoblet import af kulturfremmede, hvoraf mange er fanatikere, narkosmuglere, voldsparate bøller, bandemedlemmer, narkomaner, smittebærere, sociale tabere eller potentielle terrorister. Men V, S, K, SF og R er fuldstændig ligeglade med hvor mange danskere der bliver ofre for invasionen og besættelsen.

  Læs artiklen “JEG ANKLAGER” hos 24nyt.dk. (artiklen påviser at de sidste seks statsministre har været uduelige)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. marts 2019 @ 16:37

 18. Det er vist ikke uden en bagtanke, at man lokker indvandrere ind som domsmænd. Jeg tror ikke de er neutrale når deres egne står tiltalt

  Kommentar by k. m. — 26. marts 2019 @ 17:16

 19. Ham dér geniet Jesper Legarth Qvist ligner da også en alien fra en underforsynet planet.

  Og så kan jeg ikke undlade at citere fra en retssag, hvor en imamidiot blandt andet vrøvl har udtalt følgende: “.. og jøden vil skjule sig bag sten og træer, og stenen og træerne vil sige: O muslim, O Guds tilbeder, der er en jøde bag mig, så kom og dræb ham,« lød det fra prædikanten. Hvilket udtrykker muslimers ufattelige dårskab så glimrende. Sten og træer, der taler, ja da, tro på det, tåber.

  Prædikanten er fra Heimdal-moskéen, en berygtet moské, hvor blandt andre den ‘gode muslim’ Omar Hussein havde sin gang. Indtil han begyndte at myrde løs og selv heldigvis blev nedlagt…..

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. marts 2019 @ 18:20

 20. LARS ULYKKE lovede straksstop. Vi fik det stik modsatte! De radikale lovede “berigelse”. Vi fik det stik modsatte! Socialisterne lovede mere social velfærd, men Helle T-S skar ned på ydelserne til danskerne. Konservative lovede at ville bevare fædrelandet, men hjælper nu med at forære det væk til negre og arabere. DF ville også en masse godt, men DF er endt som en fuser som kun står for snak og små symbolske tiltag, der ikke ændrer på at invasionen og besættelsen skrider hastigt fremad.

  Danskerne er udsat for uduelighed, ondskab og forræderi i et utroligt og kolossalt omfang. Vi er ovre i en ubeskrivelig og ubegrænset råddenskab. Som er begyndt at ødelægge danskerne een for een, (men alligevel i tusindvis) og som med stor sandsynlighed ender i en stor katastrofe med terror, blodbade og massedød.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. marts 2019 @ 18:57

 21. Hvad fanden skal vi med et nyt venstreradikalt medie, når vi allerede har kommunistfabrikken Danmarks Radio?

  Kommentar by Revisoren — 26. marts 2019 @ 19:29

 22. Anklager mod Jussie Smollett for at fake overfald på sig selv droppes – men han skal udføre samfundstjeneste – og Chicago kan beholde kaution på $10.000.

  Jussie Smollett: “I have been truthful and consistent on every single level since day one”

  Smollets advokater Tina Glandian og Patricia Brown Holmes:
  He was a victim who was vilified and made to appear as a perpetrator as a result of false and inappropriate remarks made to the public causing an inappropriate rush to judgement.
  Jussie and many others were hurt by these unfair and unwarranted actions.

  Mayor Rahm Emanuel is actually siding with police against Jussie Smollett. Im stunned. “He did this all in the name of self promotion.” “This is a whitewash of justice.”

  Of note, Joe Magats of the State’s Attorney’s Office, said that while there were no problems with the police investigation or the evidence gathered against Smollett, the charges were dropped in agreement to do community service, adding “We didn’t exonerate him.”

  “Here’s the thing — we work to prioritize violent crime and the drivers of violent crime. Public safety is our number one priority. I don’t see Jussie Smollett as a threat to public safety.”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. marts 2019 @ 20:26

 23. Anja Bo er et skvat. Suzanne Bjerrehus er klart et fyrtårn og det både som menneske samt ifm. dyder når disse er bedst. At DR´s journalister omtaler Suzanne Bjerrehus nedladende kan ikke overraske. Idé historiker, hvad pokker er det for en størrelse? Mht. røde journalister på DR, herunder DR TV, erindrer jeg tydeligt Poul Martinsen. Da der var et spagt forsøg på at afdække de “røde lejesvende” hylede koret der blev ramt højest. Klart nok, de sjakaler der rammes, de hyler, sådan er det.
  Tænk at skatteborgernes penge går til noget klamt som dette venstredrejede medie, vi har jo allerede DR. At Pelle drengen er med i dette medie kan ikke undre. Lidt OT: Hvorfor sætter FT ikke Pelle Dragsted under lup? Som jeg erindrer det, har Pelle vist røde tal på bundlinjen.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 26. marts 2019 @ 20:45

 24. Uafhængige. Medierne for borgerlige, huh?
  Selverkendelse og selvindsigt, var ikke fag i havde i den betonkommunistiske rugekasse RUC?
  Intet ka’længere overraske.
  Talte en dag med en gl.venstresnoet klassekammerat.
  Nævnte bl.a DR Deadline som noget af det skævvredne, røde og selvgratulerende.
  “Det ka’ jeg ikk’ se” sagde snotskovlen.
  Jeg kan dog læne mig tilbage i sikker forvisning om, at alt det vores lovgivning og anstændighed afholder os fra at gøre ved dem(hører I efter rødehunde?). Det skal de overskårne nok sørge for, når de sidder i førersædet om ikke så længe
  Jeres glæde over vores forsvinden bliv kort.
  Kortere end det reb i komner til at dingle i.

  Kommentar by Knights Templar — 26. marts 2019 @ 21:44

 25. C E N S U R. Nappet noget fra Hanen

  Det er en kulsort dag for ytringsfriheden i Europa. Alle brugere af det frie ord, der endnu ikke har fattet hvad der skete i dag, vil forbande sig selv, når de opdager det.

  I løbet af de næste to år vil EU rulle direktivet ud og rejse en digital kuppel, der adskiller Europa fra resten af verdenen. Den vil succesivt gen-koncentrere ytringsfriheden hos de store medieselskaber og udrydde den store underskov af EU- og islamkritisk presse online. Når uploadfiltrene begynder at scanne efter, hvad EU mener er ‘hate speech’ og ‘fake news,’ begynder det at blive politisk giftigt.

  Ja. Ud af EU.
  Og kommer vi ikke det, Popper der lige nogle Breiviker og Brenton’er, op her og der, ja måske alle vegne. Korstogenes tid, kan snart begynde: Og tiden er til det nu, kan jeg se.

  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11267499/tyrkiets-praesident-advarer-om-faren-for-en-ny-krig-mellem-korsriddere-og-halvmaanen/
  26.03.2019 KL. 16:00
  Tyrkiets præsident advarer om faren for en ny krig mellem korsriddere og halvmånen
  Recep Erdogan bruger alle midler for at oppiske støtte til regeringspartiet AKP, der står til at tabe ved lokalvalgene i slutningen af denne måned.
  Bemærk:
  Tyrkiets Ungdoms Stiftelse (Tügva), hvor Erdogans søn Bilal sidder i ledelsen, med en udtalelse, der kritiserede demonstranterne på kvindedagen, og gjorde det klart, at »kalden til bøn for os er en bekræftelse på hensigten at erobre Rom, New York, Beijing, Tokyo, Moskva, Berlin, Paris og at fuldføre erobringen af Wien«.

  “Det ligner meget Hitler’s tale, om Okkupation af de forskellige lande.”

  Sker dette vil Islam blive nedkæmpet med hård hånd, og EU, bliver gjort til en rygende ruinhob.
  WW2 kan ikke stå i mål til en sammenligning.

  De røvhuller til politikere vil ikke se faren for, hvad indskrænkelse og censur vil betyde.
  De kan ikke se at frustrationen er stærkt stigende, med det de laver.

  Kommentar by Sindsro — 26. marts 2019 @ 22:29

 26. Danmark er et sygt land og det bliver desværre kun værre.

  Kommentar by Piphans — 26. marts 2019 @ 22:34

 27. EN KULSORT DAG FOR YTRINGSFRIHEDEN, skriver Snaphanen. Men i Løkkes blårøde/radikale Venstre og hos Mettes mørkerøde socialsocialister glæder man sig. For i de to partier går man ind for censur og diktatur. Ellers havde man jo ikke begejstret sagt jatak til Marokko-traktaten. Men nu véd vi da hvor vi har dem.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. marts 2019 @ 23:25

 28. Hvad helv… er det folk ikke forstår, når det læser dette?
  Hvis de da KAN læse overhovedet.
  Har man fulstændig opgivet, og lullet sig ind Bagedyst, Kryds Factor, Vild med Homoerotisk Dans etc.
  De vil end ikke ane, hvad der rammer dem. NÅR, det rammer dem.
  Ikke HVIS.

  Kommentar by Knights Templar — 27. marts 2019 @ 00:11

 29. iSlam(isme) SKAL forbydes i Danmark i henhold til Grundloven, da:

  iSlams uomgængelige, 1400 år gamle, ubestridelige grundbogs (Voldsmanualen; KOranen) alt overvejende budskab er, at TVINGE alle til, at underkaste sig iSlams tro og regler Eller lade sig underkaste til slave!
  DESUDEN PÅLÆGGES ENHVER iSlamtilbeder, AT DRÆBE ENHVER der ikke efterkommer dette!!
  OG iSlamismen pålægger ENHVER iSlamtilbeder, at dræbe ENHVER trosfælle, der forlader troen, eller “blot” bringer skam over den, ved ikke at efterkomme den SOM FORVENTET !!!

  Dette er så ALTOVERVEJENDE VIGTIGT, at en Iman der ikke, og til stadighed, gør dette HELT klart for sine tilhører, IKKE KAN VÆRE Iman!
  Således overtræder ENHVER talende Iman i Danmark Den Danske Grundlov!!

  Der ud over kommer så nutidig lovmæssig omgang med børn:
  ENHVER der dyrker iSlams tro, er (livs)forpligtet til, at SIKRE SIG, at ENHVER i familien (+ iSlams udvidede fortolkning af “familie”) NØJE efterkommer hvad der står skrevet i dette uomgængelige tvangsmanual (KOranen)!
  Det vil sige, at ENHVER af dem HAR PLIGT TIL, at sikre sig, at sine børn EFTERLEVER disse bestialske forpligtelser (+alt det andet), hvis den troende ikke selv vil ende med forpligtelsen til, at dræbe den af sine som træder ved siden af/misagter påbuddene!!
  Dermed må enhver form for nutid dansk lov, om omgang med børn, være overtrådt på de groveste!!!
  ……

  Alt dette har ENHVER af vore skattebetalte politikkere og myndighedspersoner ANSVAR FOR AT HANDLE PÅ!
  Og det er VORES PLIGT, at KRÆVE at de gør det!
  Det kan vi ikke som enkeltpersoner eller som parti der siddeløbende har andre interesser at varetage. Derfor mener jeg, at vi, hver især og massivt, skal KRÆVE, at de iSlamkritiske personer/organer/partier/… vi støtter, SKAL, fuldt ud !!, støtte og arbejde for, at vi får E´T iSlamFORNÆGTENDE parti, der KUN har E´T formål: At FORDYDE iSlam i Danmark!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. marts 2019 @ 01:15

 30. Min kommentar 27. skulle have været under en anden blog. Men ikke desto mindre indikerer den også, at det er tvingende nødvendigt, OGSÅ at få sat Venstrefløjen (inkl. VR og alle deres tentakler udi andre partier) sat UD af enhver samfundsmæssig indflydelse.

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. marts 2019 @ 01:28

 31. Virtial Reality?

  Kommentar by Træt — 27. marts 2019 @ 07:48

 32. Uanset hvor mange penge man pumper i de statsanerkendte medier, er de på retur. Folk vil i det lange løb ikke betale penge for politisk propaganda for de siddende magthavere og censurerede og designede nyheder. De foretrækker de nye og frie medier der skyder op overalt, hvor der er en fri debat og ingen berøringsangst over for kontroversielle emner. Eller de vil have nyhederne direkte fra kilderne, uden at de har været gennem de enøjede journalisters filter.

  Det bliver ikke så rart at skulle leve af at være journalist i fremtiden. Jobbene kommer ikke til at hænge på træerne. Kun de allermest saglige og objektive journalister vil kunne overleve.

  Kommentar by JC — 27. marts 2019 @ 10:21

 33. Ingen kvaler, staten betaler. Lad os bare få AFArterne på finansloven. Det har vi jo alle glæde af.

  Kommentar by Nielsen — 28. marts 2019 @ 07:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper