27. marts 2019

Set på Facebook: Danske Kenneth irettesætter palæstinensiske Tarek – “Du er dansker…”

Jeg har set lignende ordveksling flere gange i multikulti-grupperne. Udlændingene ved altid præcist hvilken land de identificerer sig med, og man kan næsten høre hvordan det smerter Venligbo-segmentets overdrev. For blødhjerterne er det ‘humanisme vs DF’, men for resten af befolkningen er identitet ikke en overfrakke man kan tage af og på. Uanset hudfarve, uanset religion.

(Danske Kenneth irettesætter palæstinensiske Tarek, Facebook, 26. marts 2019)

Til et Folk de alle hører,
Som sig regne selv dertil
,
Har for Modersmaalet Øre,
Har for Fædrelandet Ild;
Resten selv som Dragedukker
Sig fra Folket udelukker,
Lyse selv sig ud af Æt
Nægte selv sig Indfødsret!
Svar ei fattes Skoven!”

(Grundtvig, ‘Folkeligheden’, 1848)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99825/trackback

33 Comments »

 1. Tarek ved godt hvad national identitet er. Om han altid er ærlig om det, ved vi så ikke. De har har en tendens til at erklære sig som danskere når situationen byder det..
  Kenneth har ingen anelse om hvad national identitet er. Ingen har lært ham det, ikke hans forældre, hans skole eller medierne. Ingen!

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 27. marts 2019 @ 12:24

 2. Kenneth tror han inddrager og anerkender Tarek.

  Men det virker helt modsat; Tarek er netop stolt palæstinenser og vil ikke være en beskidt dansker! Tareks forældre ønskede heller ikke, at Tarek nogensinde skulle blive dansk da han ellers blev født i Danmark – så havde de da ikke kaldt ham Tarek.

  Danmark er et beskidt land, men it pay the bills.

  Kommentar by Fascist — 27. marts 2019 @ 12:33

 3. Som mange vel efterhånden er klar over, så camouflerer nutidens rødfascister/kommunister/ utopiske fantaster og totalitære tosser sig som “humanister”, verdensfrelsere og klimaeksperter mv. At deres jordomspændende “næstekærlighed” til fjerne lande og folkeslag, at deres globale drømmerier uden skygge af sund fornuft, har mangeartede konsekvenser, kan og vil de ikke forstå.

  Deres “godhed” foregår hele tiden for andres penge. Og at denne “godhed” overfor kulturfremmede fra Afrika, Arabien og fjernøsten mv. har skrækkelige og tragiske konsekvenser for tusinder af danskere, deres egne landsmænd, er de ligeglade med.

  Den påståede godhed og humanisme dækker over ondskab, dumhed og afstumpet kynisme.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. marts 2019 @ 12:34

 4. Udvidet udgave

  SOM MANGE VEL efterhånden er klar over, så camouflerer nutidens rødfascister/kommunister/ utopiske fantaster og totalitære tosser sig som “humanister”, verdensfrelsere og klimaeksperter mv. At deres jordomspændende “næstekærlighed” til fjerne lande og folkeslag, at deres globale drømmerier uden skygge af sund fornuft, har mangeartede konsekvenser, kan og vil de ikke forstå.

  Deres “godhed” foregår hele tiden for andres penge. Og at denne “godhed” overfor kulturfremmede fra Afrika, Arabien og fjernøsten mv. har skrækkelige og tragiske konsekvenser for tusinder af danskere, deres egne landsmænd, er de ligeglade med.

  Den mangedoblede kriminalitet med overfald, røverier, voldtægter, svindelsager, brande og mord….. den smuldrende velfærd og det nedsparede og forringede sundhedsvæsen….. og den påbegyndte udskiftning og fordrivelse af danskerne ser de helt bort fra. Alle advarslerne om at det kan udvikle sig til Danmarks undergang, en uoprettelig katastrofe for det danske folk, ignorerer de af korrupte eller åndsformørkede årsager.

  Den påståede godhed og humanisme dækker over ondskab, dumhed og afstumpet kynisme. Samt forræderi.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. marts 2019 @ 12:55

 5. Tarek repræsentere nok meget godt det arabiske segment. Selv om det er født heroppe, selv i 3 kuld har de deres tilknytning uden for landets grænser. Dette vil også konkludere de ikke evner at adaptere til vores kultur fordi vores kultur står dem imod.

  Kommentar by jrp — 27. marts 2019 @ 13:21

 6. Kenneth – en kernedansk lilleskole- dhimmi.

  Kommentar by BB — 27. marts 2019 @ 13:44

 7. Det ender med at Tarek ville ønske at han ikke var født i Danmark.
  Det muslimske ross skal yt.

  Kommentar by Sindsro — 27. marts 2019 @ 13:44

 8. Er kenneth bøsse eller bange eller hva’, siden han er nødt til at lave en stribe hjerter efter det han har skrevet.

  Kommentar by Piphans — 27. marts 2019 @ 13:47

 9. HAVDE han været dansk, havde han heddet Tarok – ikke Tarek.
  Efter at ha’ grinet af, må jeg konstatere, at FÅ af hele rosset, der fremmer og understøtter befolkningsudskiftningen, kan være helt uvidende om følgerne:
  At få udryddet folk med vort sindelag.
  Det har de røde 68’ere forsøgt sig med siden da. Men da de mest var skvatrøve i fløjl og hønsstrik lykkedes det dem aldrig – alene.
  Man har senere øjnet muligheden for, at skubbe voldspsykopestilensere og øvrige Nobelpris kandidater foran deres stridsvogne. Udkn.ppede 2CV’er.
  Vi skal fjernes med alle midler. Koste hvad det vil.
  Og til den tid, ka’ Tarek så tage en æresrunde i Charlotrenlund. Mens Pelle Amici Röhm og cohorts “ser med” fra de nærmeste kraner.

  Kommentar by Knights Templar — 27. marts 2019 @ 14:47

 10. Han er muhamedaner, og ser verden som muhamedaner:

  Umma betyder folk eller samfund. Det benyttes inden for islam om det muslimske folk og samfund, som blev til efter Muhammads udvandring fra Mekka til Medina i 622. Umma kan også oversættes med menighed, og det angiver et religiøst tilhørsforhold til en islamisk menighed. Alle muslimer indgår i Umma i hele verden uanset nationalt, sprogligt eller etnisk tilhørsforhold i øvrigt. Hvis du ikke er muslim, så er du kuffar. Så ved du det.

  Så han er ikke dansker, men en muhamedansk pestilenser i Danmark.

  Kommentar by Va Sawva — 27. marts 2019 @ 15:13

 11. Vi kan konstatere at ikke bare landsbytosserne, væmligboerne og feltmadrasserne, men også den politiske “elite” er nogle skrumpehoveder, sindssyge zombier og retarderede evnesvage kvarthjerner.

  De leverer stort set ikke andet end ulykker, modgang, forbrydelser og dødsfald til danskerne. Hør Carolina Magdalena Meier fra bøssepartiet, hør Marianne Helved, hør statsmedisteren, hør Mette F, hør Pia Olsen Dyhr, hør de røde tumper fra SF, R og Enhedslisten osv.

  De mener ligefrem at der HAR RET til at forære Danmark væk til besætterne, de mener at det er helt i orden at nedlægge demokratiet, ytringsfriheden og velfærdsstaten, og at ødelægge og udslette det danske folks liv og fremtid. De lyver, hykler og dummer sig uafbrudt.

  En mærkelig form for elite.

  Kommentar by tp — 27. marts 2019 @ 15:21

 12. Hvis Tarek var dansker hed han Torben

  Kommentar by redneck — 27. marts 2019 @ 15:28

 13. Alene det at han spørger er jo egentlig komplet sindsygt når man tænker over det. Hvor mange andre ville skrive “jeg er født i danmark jeg er fra kina” og selv tro 100% på det? Han har lige bevist at hans forældre har brugt hele hans barndom på at fortælle ham at han ikke er dansker, og stadig skal vi høre på at det er os andre der deler folk op i “dem og os”. Rend mig.

  Muslimer er de værste racister der findes og deres børn burde tvangsfjernes ved fødslen alene af den grund, så de ikke 20-30 år senere stadig ser sig selv som sekteriske klanmedlemmer først, derefter udlændinge fra et land de aldrig har været i, og først langt nede af listen (hvis overhovedet) som danskere. Fuck islam!

  Kommentar by Per — 27. marts 2019 @ 15:28

 14. Grundtvigs definition er helt i skoven. Det handler ikke om hvorvidt man selv synes man hører til folket, men om resten af folket anerkender en som tilhørende dem.
  Som barn af palæstinensere kan Tarek og hans alt alt for mange fæller bliver aldrig danskere.

  Kommentar by Træt — 27. marts 2019 @ 17:13

 15. 14- Træt.
  Grundtvigs tekst er skrevet 1848 i tiden for den første sønderjyske krig, hvor Danmark ville indlemme det overvejende danske Slesvig i riget, og samtidig slippe af med holsten, der var dominerende tysk.
  Mange af borgerne i hertugdømmerne opfattede sig dog ikke som hverken rigtige danskere eller rigtige tyskere. Det var først efter et liv under de tyske bajonetter, at det gik op for slesvigerne, at der var forskel på dansk og tysk.

  Kommentar by fidibus — 27. marts 2019 @ 17:36

 16. Man kan tage muslimen ud af Mellemøsten, men ikke Mellemøsten ud af muslimen

  Kommentar by k. m. — 27. marts 2019 @ 17:48

 17. En 30-årig mand er onsdag af et nævningeting ved Retten i Aarhus blevet dømt til anbringelse på en psykiatrisk afdeling for at have voldtaget en kvinde i sommer.

  Det skriver retten på sin hjemmeside.

  Manden og den 26-årige kvinde mødtes, kort før voldtægten fandt sted. De faldt i snak og fulgtes gennem Botanisk Have.

  Her overfaldt og truede han kvinden, mens han tog fat om halsen på hende og voldtog hende. Efter voldtægten tog han billeder af den nøgne kvinde med sin mobiltelefon.

  Da manden var forsvundet, stoppede kvinden en mandlig cyklist, som tilkaldte politiet.

  Om eftermiddagen efter voldtægten blev den nu dømte mand anholdt på en adresse i Aarhus.

  Retten fandt ham skyldig i voldtægt, anden kønslig omgang end samleje, ulovlig tvang, blufærdighedskrænkelse og besiddelse af børnepornografisk materiale.

  Den 30-årige mand er ikke sindssyg, men han ‘befandt sig i en tilstand, der var betinget af mangelfuld udvikling, svækkelse eller forstyrrelse af de psykiske funktioner’, da han overfaldt kvinden.

  Derfor lød dommen på anbringelse på psykiatrisk afdeling. Når han er rask nok, skal manden, der er fra Somalia, udvises af Danmark for bestandigt, forbyd vilde negre, hjernedøde niggers og hovedafskærende muhamedanere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 27. marts 2019 @ 18:19

 18. Skal vi nu sige, at Danmark bliver vold(over)taget af Islam og Muhammedanere, og jeg sammen med familien og andre bliver nødt til at flygte til Polen (eller Rusland) eller en af de andre Visa lande, som godt tør sige, hvad problemer er i Vesteuropa med Muhammedanismen.
  Så vil jeg da sige tusind hjertelig tak til mit modtagerland. jeg vil gøre hvad jeg kan for at bidrage til det lands velfærd. Jeg vil lære dets sprog, og nok konvertere til pågældende lands almene religion, som jeg håber er Kristent (ville heller ikke have noget imod at overtage en Buddhistisk identit). Jeg vil selvfølgelig acceptere at mine børns eller børnebørns identitet eller dem som fødes af min slægt overtage pågældende lands identitet. Jeg vil for alt i verden undgå at tage til et Islamisk land, og idet jeg ved at kristne er langt den største forfulgte gruppe i Verden, vil jeg bande fejhedsmedierne herhjemme for Deres leflen for Islam og dens modbydeligheder (alene ud fra dens konstruktion ved jeg det jo er en -usekulær diktatorreligion med dens Førerprofet ideal). Så jeg håber og tror på at mine værter vil slippe for at høre mig brokke frem og tilbage over hvor undertrykt jeg er idenitetmæssigt set, på samme måde som Palestinænsere eller andre Muhammedanere. Jeg vil sammenligne det med De Vietnamesere, Ungarer (fra 1956 og frem), Chilenere, eller Kinesere, der har fået asyl i Danmark, og som ikke storskryder frem og tilbage med Deres ego på bekostning af almene Danske indfødte. Håber det kan være en inspiration.

  Kommentar by Michael Unna — 27. marts 2019 @ 19:21

 19. En eller anden væmmeligboer som er godhjertet på andre folks bekostning.

  til 15) Mange betragtede sig som Schleswig Holstenere. De har også Deres eget flag….å så æ dæ jo syynjyye…..Møjn eksistere jo som jen samdragning af Guten- morgen (God – Morgen), ska maan spaar å æ sproch (skal man spare på sproget), så sei maan (siger man) MØJN. Å int det lange Gutenmorgen eller Godmorgen. Dee ha vi int tii tee :-) :-) ;-). Møjn.

  Støt SIAD. God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. marts 2019 @ 19:28

 20. OFFICIELT: NU KOMMER FACEBOOKS CENSUR MOD OS

  Facebook to ban white nationalism and separatism content

  In a dramatic shift in policy, Facebook announced today that it is banning white nationalism and separatism on its platform. The decision, which was first reported by Motherboard, comes just under two weeks since a white supremacist killed 50 people in Christchurch, New Zealand.

  In a blog post, Facebook said that any “praise, support, and representation of white nationalism and separatism” would be banned when the new policy goes into effect next week. “It’s clear that these concepts are deeply linked to organized hate groups and have no place on our services,” the blog read.

  Facebook has prohibited white supremacist content for a while now, but hasn’t included white nationalism or separatism until today. Racist and hateful content based on race, ethnicity, and religion has been banned under the former policy, but under Facebook’s new rules, phrases like “Immigration is tearing this country apart; white separatism is the only answer” will also be prohibited.

  “It’s clear that these concepts are deeply linked to organized hate groups”
  “We didn’t originally apply the same rationale to expressions of white nationalism and separatism because we were thinking about broader concepts of nationalism and separatism – things like American pride and Basque separatism, which are an important part of people’s identity,” the blog said.

  According to Motherboard, the new policy was agreed upon by members of Facebook’s Content Standards Forum yesterday.

  Under the new policy, anyone searching for racist content or phrases like “Heil Hitler” will be directed to the Life After Hate organization which provides services for former white supremacists and extremists like educational resources, support groups, and crisis intervention.

  Advocates are hopeful that Facebook’s policy shift might light a fire under other platforms’ feet to make similar changes. “Facebook’s update should move Twitter, YouTube, and Amazon to act urgently to stem the growth of white nationalist ideologies, which find space on platforms to spread the violent ideas and rhetoric that inspired the tragic attacks witnessed in Charlottesville, Pittsburgh, and now Christchurch,” Color of Change president Rashad Robinson said in a statement Wednesday, forbyd censur og forbyd islam på nettet og i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 27. marts 2019 @ 19:29

 21. DET KAN vel ikke være rimeligt at fem millioner danskere bare fejt og ynkeligt skal lade sig jage ud af landet. Dengang Danmark sidst var besat, flygtede danskerne da heller ikke. Få hundrede sejlede over til til Sverige. Og nogle vendte tilbage for at tage kampen op mod landsforrædere og Gestapo osv. Men selvfølgelig, hvis danskerne er blevet så hjernevaskede at de bliver ved med at stemme på de partier der har snydt dem i årevis, og hvis de end ikke kan finde ud af at dele løbesedler ud inden valget, ja, så kan det vel ende med en masseflugt? Som nok ikke bliver helt så smertefri og uproblematisk som nogen måske forestiller sig.

  Kommentar by tp — 27. marts 2019 @ 19:42

 22. National identitet for en etnisk dansker: en tåbelig, bagstræbende højrenationalist, der har glemt at følge med tiden. National identitet for en perker: en selvfølgelig rettighed, fordi dem bevægelse, han har gjort er jo selve det “progressive” samfunds idé om sig selv. Lige meget om han så kommer med den sygeste religion, eller for eksempel tror på heksedoktorer!! Alt nyt er godt nyt. Og så er der alle Kenneth’ erne, der gør idiotien mulig, med al sin uvidende sleskhed overfor det fremmede.

  Kommentar by Uno — 27. marts 2019 @ 20:49

 23. Robinson deltageren Malene Hasselblads mor er en af de dræbte ofre for afrikaneren på Østerbro:

  Jeg er forarget, langt ind i min grundvold!

  Det danske system har finansieret et luksusfængsel, hvor værste udskud og afstumpede forbrydere som U-båds Madsen og måske også den sølle seriemorder der koldblodigt dræbte min mor, den dag han forhåbentlig får en livslang forvaringsdom, også kan se frem til at afsone med luksusforhold og diverse friheder. Friheder de har frataget andre. Liv de på bestialsk vis har taget. Efterladte familier de har smadret og som skal leve med sorgen. Vi skal “se på”, at der bliver nurset om de skide udskud. Ja undskyld mit franske. Har jeg noget i klemme følelsesmæssigt? Ja gu fanden har jeg så. Jeg er vred! Systemet har allerede fejlet ved at Højesteret omstøder Byretten og Landsrettens dom om forvaring og slipper den lille lorte mide ud i samfundet igen – selvom flere eksperter havde advaret om hans farlighed og at almindelig fængselsstraf ikke var at anbefale – og som allerede inden for et år efter løsladelsen, systematisk går i gang med at slå ældre mennesker ihjel på koldblodigt vis. Lur mig om han ikke har andre mord på sin samvittighed, hvor fanden har han ellers haft penge fra, til at strø om sig i byen, rejse og sponsorere musikvideoer for håbefulde musikere? For min mors vedkommende er hun afstumpet blevet slået i hovedet og blevet kvalt. Og nu, er muligheden der for, at han kan se frem til at afsone under hyggelige luksuriøse forhold med kunst for millioner på væggene?! Det er eddermanemig forkasteligt. Her er jo ikke tale om et mål om resocialisering, men mennesker som ikke skal ud i samfundet “og slagte videre”.

  JA, jeg er i følelsernes vold lige nu, men jeg brækker mig satme over vores system nogle gange. Lovlydige borgere og børn der gerne vil integreres smides ud. De værste forbrydere og mordere “bliver der taget med fløjlshandsker på”. For min skyld må de gerne få et romerlys i røven og få smidt nøglen væk!, skriver Malene på Facebook, forbyd negre, afrikanere, muhamedanere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 27. marts 2019 @ 21:07

 24. Pape forsvarer fængslernes luksus for storkriminelle og IS-uddannede terroristers “hjemvenden”, så man ved hvor der er;
  hvor mange udviste* er det, at “man” ikke lige ved, hvor befinder sig? Og hvor stor er procentsatsen for løsladte iSlamtilbedere, der igen begår kriminalitet? Hvor stor er procentsatsen for kriminalitet blandt UDVISTE kriminelle på “udrejsecentrene”? Falder kriminaliteten blandt Fandens Tilbedere, jo flere de er/jo flere generationer de har avlet, på vor regning, her i landet/jo flere penge vi, tvangsmæssigt, spenderer på dem?
  Svarene på dette er så negative, at kun meget lidt siver ud og svarene bliver nærmest skjult, for os betalende borgere, som var det en strategisk vigtig statshemmelighed.

  Alt med en “blå” regering! Der tilmed har underskrevet FNs Migrant Pagt, der giver FRI OG UHEMMET asyl-/migrantRET til mere af slagsen, i aldeles UBEGRÆNSET antal!
  Bedre udsigter er der IKKE med NOGEN af de andre nuværende partier på Borgen, for de har ALLE ladet Lille Lars Landsforræder underskrive FNs Migrant Pagt, der med højpotent raketfart vil få de nuværende iSlam-problemer, til at ligne en Morten Kock Film.

  Yderst på LavIQ fløjen fester Alternativet allerede lystigt, med ekstrem-masochisten Uffe i spidsen:
  https://www.document.dk/2019/03/25/alternativet-goer-det-igen-politisk-mandemoede-for-pakistanere/

  Hvis vi, NU PÅ FALDEREBET, vil redde os og vore efterkommere fra et sandt helvede IRL, skal der LANGT MERE TIL, end fromme drømme, om at andre deler løbesedler ud til nærmeste postkasser.
  SELVFØLGELIG skal vi stemme NB til det forestående valg OG få flest mulig med, gennem AKTIV handling, der ikke forventes udført af andre.
  Jeg mener tillige, at vi samtid skal være/blive LANGT MERE FORUDSEENDE, end på nuværende valg, OG VILLIGE til, AKTIVT, at samle de kræfter/udforme andet effektivt, der giver NUL tolerance til iSlam i Danmark.

  Se gerne min kommentar, nr.27, i bloggen fra 26. marts,
  om 1,3 mio.skattekroner til nyt venstreradikalt medie,
  OG kommenter sagligt på den/kom med bedre forslag!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. marts 2019 @ 23:42

 25. Nu får hun da karantæne på Facebook

  Kommentar by Træt — 27. marts 2019 @ 23:46

 26. Carlo 18:19
  Fra Somalia huh?
  De kan spærre hele det land inde på psykiatrisk afd.
  De er jo ud fra en klinisk betragtning så low IQ, at de går for at retarderede.
  De ku’ sende hele landet til paralympiske lege for dybt evnesvage, helt uden at overtræde det olympiske reglement.
  Some achievement. Havde I en go’ fætter/ kusinefest?

  Kommentar by Knights Templar — 28. marts 2019 @ 00:11

 27. De er jo slet ikke forenlige med et højtudviklet vestligt samfund.
  Det er misforstået godhed – eller en form for perverteret dårlig samvittighed. Der har fået vores land til at huse dette karrybrune khattyggende og storsvindlende waste.

  Kommentar by Knights Templar — 28. marts 2019 @ 00:18

 28. Nu vil man pelse de ca 2500 obskønt rigeste mennesker i verden. I et forsøg på ved tvang, at rejse penge nok, til udryddelse fattigdommen i verden.
  Pøj med det!
  Jeg kan ikke fortænke disse mennesker i at tænke:
  “HA! Det dér? Forgettit”.
  Det vil være som at forsøge, at slukke et overtændt hus, ved at pi$$e på det.
  Uden modkrav om at Mohammad putter banditten tilbage i pantalonerne.

  Kommentar by Knights Templar — 28. marts 2019 @ 00:29

 29. Hvis Tareks forældre havde født ham i Kina og han var kinesisk statsborger, mon kineserne så ville anse ham for at være kineser?

  Kommentar by HN3 — 28. marts 2019 @ 02:24

 30. Kenneth bliver i snarlig fremtid klogere. Det skal hans palæstinensiske venner nok sørge for. Hvis ikke dem, så de nordafrikanske.Eller andre kulturelt tilbagestående.

  Kommentar by Nielsen — 28. marts 2019 @ 07:06

 31. Er det skægaben Tarek Hussein, der er tale om?

  Den deforme muhammedaner er både hardcore islamist og Hamas-sympatisør, og derudover en højt elsket kæleneger i MSM…

  Kommentar by Revisoren — 28. marts 2019 @ 19:55

 32. HVAD er det fru Carstens vil have os til at gøre?? Det skriver hun ikke. Kl. 23.42 er bare noget forblommet, upræcis, tåget snak om at vi skal være mere aktive og langt mere forudseende? Og fruen har kun hån til overs for forslaget om at skaffe flere læsere til netaviserne. Har hun selv et bedre og konkret forslag?

  Kommentar by tp — 28. marts 2019 @ 22:48

 33. tp — 28. marts 2019 @ 22:48 :

  HVIS nu du gjorde dig den ulejlighed, at pudse brillerne INDEN du “læser” og hovedkulds kommenterer andres indlæg, KUNNE det være, at selv DU kunne FATTE ANDET, end lige det, som du selv? lige pr. d.d. skriver, men ikke vil lægge navn til.

  P.S.
  Se, VENLIGST, førstkommende “Åben Tråd” her på UP.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. marts 2019 @ 16:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper