28. marts 2019

David Trads kickstarter valgkampen: Jeg får ofte dødstrusler fra ‘de værste Nye Borgerlige-proselytter’

Valgkampen er så småt begyndt, og socialdemokraten David ‘Che’ Trads ved selvfølgelig godt, at genvejen til valg er Zenia Stampe-metoden. At mobilisere nettets overdrev. Mandag startede han ugen med at associere Nye Borgerlige med trusler, helt uden konkret dokumentation – inklusiv et fuldfed associationstrick.

“FARLIGE NYE BORGERLIGE

Jeg har – igen – måtte gå til politiet med en dødstrussel fra en af de værste Nye Borgerlige-proselytter. … Sidste gang var det ham i øverste venstre hjørne af min collage, som truede mig ledsaget af fotoet, hvor han poserer med våben. (Jeg har fjernet hans ansigt.)

Der har – desværre – været flere andre sager, som jeg har meldt. Endnu flere, som jeg har ladet passere.

Fælles for dem er, at de er enten tillidsfolk eller støtter af Nye Borgerlige – og at deres opslag ofte likes og opmuntres af ledende figurer.” (David Trads, 25. marts 2019)

(David Trads, 25. marts 2019, foto øverst t/v ændret d. 27.)

På det oprindelige foto ses vennerne Kaare Thomsen og Claus Pogel med våben, i færd med at skyde til måls efter dåser med luftvåben i festligt lag. Førstnævnte er medlem af Nye Borgerlige, men benægter i Ekstra Bladet nogensinde at have truet David Trads. “Jeg har gennemgået mine kommentarer, og jeg har aldrig skrevet til ham direkte og truet ham”, fortæller Kaare Thomsen til Ekstra Bladet. På Facebook afkræver han Trads dokumentation for truslen, og pointerer, at det kan ende med en politianmeldelse.

Trads beskar våben-billedet efter kritik fra Claus Pogel. Et hurtigt tjek af hans profil, indikerer at Trads også her tog 100 procent fejl. En midalderende skolelærer, der qua sin punkrock-interesse har sin gang på venstrefløjen. Højtlæsning i Bolsjefabrikken, sympati for Christiania, næppe politisk aktiv på nogen måde, og da slet ikke på højrefløjen. Et par dokumenterende screencaps…

(‘Strictly Underground’, et selskab med tæt kontakt til den militante venstrefløj; Se evt. Junikredsen)

(‘Antifa hooligans’)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99841/trackback

30 Comments »

 1. Det sjove er, at Dansk Folkeparti nu er blevet “stuerene” og nærmest et midterparti. Udskamningen er i større omfang flyttet over på Nye Borgerlige og om 20 år hører Pernille Vermunds politik også til på midten. Langsomt vågner politikerne op og repræsenterer i større stil befolkningens ønsker, hvilket så bliver kaldt populisme. Desværre bevæger dansk politik sig enormt langsomt og bliver overhalet af udviklingen. Det undrer mig konstant, hvordan de folkevalgte ikke er i stand til at forudse, hvad deres politik medfører. Hvor historieløse de er.

  Kommentar by Larsen — 28. marts 2019 @ 11:55

 2. Meget tyder på at David Trads er psykisk ustabil. Han optrådte ret fornylig ved et møde med Uhrskov Jensen og andre nationalt sindede personer. Der var Trads pludselig en ynkelig og nærmest hulkende og flæbende forkæmper for Danmark og danskheden, og han fortrød noget så inderligt at han havde haft radikale sympatier. Det viste sig hurtigt at være skuespil og hykleri det hele.

  Manden er vist meget upålidelig. De påståede trusler fra NB eksisterer nok kun i hans egen fantasi. Hans beskyldninger ligner et forsøg på tilsvining og mistænkeliggørelse af et konkurrerende parti. Han er sikkert helt syg efter at få en velbetalt loppetjans på Chrborg.

  Kommentar by tp — 28. marts 2019 @ 12:08

 3. Han tilhører selv gruppen af “White trash”

  Kommentar by k. m. — 28. marts 2019 @ 12:34

 4. Noget tyder på at kampen mod de anationale socialister og deres globalliberale venner for alvor begynder at afsløre røvhullerne. I USA har vi set Trump vinde en af kampene, og Smollet tabe sit svindelnummer her de sidste dage, og ud over Europa vinder nationalismen frem.

  Lad os håbe, at det ikke er for sent, og at vi inden længe kan begynde at overveje, hvorledes vi får fremmedbyrden sendt hjem.

  Kommentar by Svend — 28. marts 2019 @ 12:46

 5. Trads som ynder at kalde sig selv en del af eliten er og har altid været en løgner. Han sætter konstant sig selv op på en piedestal hvor han under ingen omstændigheder hører hjemme. At han har formået at besnakke redaktører rundt omkring i msm til at ansætte ham siger måske mere om redaktørerne end om ham. Det understreger i hvert fald at der er god grund til udtrykket FAKE NEWS når Trads bliver ansat som “journalist”, klummeskribent, redaktør eller vært på diverse medier.

  Kommentar by Hagmann — 28. marts 2019 @ 13:11

 6. Rnig Svend 12:46

  Det næste bliver nok at Davis Trads bruger Smollett metoden?

  Hollywood skuespilleren Jussie Smollett betalte to bodybuilder 3.500 dollars for, at de skulle overfalde ham iført MAGA-hatte, mens de råbte: “Dette er Trump land!”

  Han lod det optage på video og Det Demokratiske Partis politikere og tv-medierne (undtagen Fox News) åd den råt og gav den fuld skrue!

  Chicago politiet efterforskede ’overfaldet’ og fandt ud af at han selv havde arrangeret det.

  Og det fastholder de i dag, fordi – som de siger – det siger beviserne.
  – og Politiet hævder at det til overflod er bevist.

  Men anklageren i Chicago valgte overraskende uden nogen forklaring at frafalde alle anklager mod Smollett. Jeg tro ikke det er svært at gætte, hvem der har trukket i trådene? (Det er vist ulovligt at sige det højt?)

  Men man kan konkludere, at det er OK at lyve om, at man er blevet overfaldet, blot dem man har hyret til at overfalde én, husker at bære MAGA-hatte ! :-)

  Kommentar by A-mad — 28. marts 2019 @ 13:19

 7. Tænker i snyd og bedrag med falske billeder. Måske hentet på nettet og folks Facebook profiler. Som dengang imamer satte østen i brand med falske Muhammed billeder. Blandt andet foto af person fra en, sig som en gris 🐷 konkurrence.

  Kommentar by p — 28. marts 2019 @ 14:33

 8. Virkelig usympatisk træk af David Trads

  Kommentar by Johnson — 28. marts 2019 @ 14:41

 9. David Trads har selvfølgelig indset, at den forventede opbakningen, til en politisk karriere, helt udebliver! – Manden er desperat! Og, som følge heraf, i fuld gang med, på det primitiveste, at skandaliserer sig selv, sic!

  Lyt nu intensivt til det, en erfaren mand, fortæller dig David Trads – Skriv ned! – Kom væk fra valgkampen i tide; du bliver aldrig, som i aldrig, valgt til at repræsenterer danskerne i Folketinget! – Jo før du kommer væk, desto mindre bliver dit nederlag. Så meget kan du vel forstå!?

  Kommentar by T. Flodur — 28. marts 2019 @ 14:45

 10. “Jeg får ofte dødstrusler fra ‘de værste Nye Borgerlige-proselytter”
  Ok, så ved alle da i hvert fald at David Trash er fuld af løgn.

  Kommentar by Piphans — 28. marts 2019 @ 14:50

 11. Måske virker den gode gamle “dårlig omtale er bedre end ingen omtale?”.

  Er det blot det David Trads har fattet? Det er vist aldig helt grundigt testet? Men meget taler for, at det er sådan med vore sensationssøgende medier.

  Hvad med en ‘Smollett stunt’, David Trads? Den virker måske, selvom den bliver afsløret? Og sikrer dig en plads i folketinget ved næste valg?
  Go for it !

  “Ny Borgerlig politiker slår David Trads (med en kæmpe agurk)”. Bed en kendt Ny Borgerlig politiker holde en agurk med dig under jeres selfie optagelse. Sig noget floromvundet a la “krumme EU-agurker”.

  Så er fotoet hjemme i medierne, tror jeg? Breaking News: “Ny Borgerlig politiker slår David Trads !”

  Kommentar by A-mad — 28. marts 2019 @ 15:38

 12. Han trasker jo bare i samme rille, man kan sige han laver en,, islam,, ved grotesk at overdrive egen krænkethed. Som det korthus de rødes verden er, støtter de sig mere og mere op ad shariahpsykopaternes mo: Salamichikanerierne… Invasionen nikker anerkendende til den lille daviddreng, dyygdiii…

  Kommentar by Gaflen — 28. marts 2019 @ 15:55

 13. Apropos…
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/kvindelig-landmand-truet-med-voldtaegt-af-veganere/7573924

  Kommentar by p — 28. marts 2019 @ 16:12

 14. Manden Trads er en parodi på en journalist, og så iøvrigt en notorisk løgner, husk på hans forhistorie, der blev blæst stort op, men hvor han først mange år efter, tilstod og undskyldt at han sværtede kirkeminister Tove Fergos spindoktor til.

  Og nu stiller han op for liste A, ufatteligt at man som parti vil lægge navn til en sådan skidespræller.

  Kommentar by der Adler — 28. marts 2019 @ 16:56

 15. Det bedste ved Trads er, at han bliver en møllesten om socialdemokraternes hals. De vil fortryde, de stillede ham op

  Kommentar by BB — 28. marts 2019 @ 17:05

 16. Trads er et slående bevis, på “elitens” udprægede Lav-intelligens. Ja, jeg har tidligere, her på UP, beskrevet (Og begrundet det) deres IQ, som liggende langske få point UNDER Fandens Tilbederes 1400 årige indavl og de retarderende følger det har medført. IQen for de fleste af Fandens Tilbedere ligger på 72-75. De kan heller ikke argumenter for sit, men må bruge krænkelses-/voldsmetoden, som største vægt, på en psykopatisk ideologi.

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. marts 2019 @ 17:06

 17. Efter sine fiaskoer som journalist, håber Trads nu på en ny karriere som politiker. På opportunistisk vis har han valgt socialdemokratiet, da han anser det for sandsynligt at de får regeringsmagten. Han håber måske at blive udenrigsminister eller integrationsminister.

  Hvordan kan S med sin nye stramme flygtningepolitik vælge en ignorant som Trads, med det vanvittige syn på indvandring han har lagt for dagen. Han mener f. eks. at Sverige har fået en stor gevinst ud af de mange flygtninge der er kommet de senere år. Trads er en yderligere grund til ikke at stemme S ved valget. En stemme på S, er en stemme på flygtningevenner og venligboere der har Danmarks udslettelse som mål.

  Kommentar by JC — 28. marts 2019 @ 17:40

 18. Jeg har svært ved at forestille mig, at Henrik Sass Larsen og dhimmien David Trash er enige om særlig mange ting.

  Må jeg foreslå, at Sass Larsen indkalder Trash til en kammeratlig samtale med Suzuki-Torben…

  Kommentar by Revisoren — 28. marts 2019 @ 17:56

 19. #15 Jamen det er da nemt JC. Han skifter da bare standpunkt!
  Som han har gjordt et par (200) gange før…

  Han vil iøvrigt gøre det langt bedre som politiker end journalist. Ser du i politik er de nemlig også bagude med udviklingen. Ligesom Trads har været i hele sin journalist karriere.

  Kommentar by Realist — 28. marts 2019 @ 18:06

 20. David FeltmaTRADS er blevet en rigtig rødradiGAL brown nose suicidalsmovs, efter at ligget bag sine venner fra numsesekten til den ugentlige fredagsbøn.
  Når man, som du FeltmaTRADS, vælger at vende sit land ryggen, skal man være sindslidende skizofren for at ku’ undres over, det man modtager retur hverken er Julekort eller store kurve med vin, chokolade og blomster fra Interflora.

  Kommentar by Knights Templar — 28. marts 2019 @ 19:27

 21. David Trads kan man ikke regne med, han er skør, har prøvet mange partier, det skal nok bliver godt for Socialdemokratiet. Endnu en tåbe i folketinget.

  Kommentar by IES — 28. marts 2019 @ 21:16

 22. Nye Borgerlige er Danmarks mindst ekstreme parti. Det er nemlig et parti der er besindigt og konservativt og ønsker Danmark bevaret som det demokratiske velstands- og velfærdssamfund, baseret på traditionelle danske værdier, som det stadigvæk er.

  Ekstremisterne i Danmark det er de gamle mainstreampartier der fører en politik der i løbet en mindre ned 5 årtier vil gøre danskerne til en minoritet i deres eget land. De tror ikke selv de er ekstremister,
  (eller snarere lukker øjnene for det), men resultatet er en ekstremistisk politik. Hvis man for 50 år siden havde sagt at disse partier ville islamisere Danmark, ville man have været betragtet som sindsyg. Men det er jo det der er ved at ske.

  Kommentar by JC — 28. marts 2019 @ 21:39

 23. Jeg er helt enig med de der mener at David Trads ikke helt er til at stole på. Hans udsagn om forfølgelse synes at vise at han i høj grad er ramt af paranoia. Desværre er der mange der fæstner lid til hans udsagn.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 28. marts 2019 @ 23:12

 24. David Trads har en svær personlighedsforstyrrelse. Han tror selv på sandheden i sine egne løgne.

  Kommentar by Erik Skifter — 28. marts 2019 @ 23:53

 25. JC Skrev: “Hvordan kan S med sin nye stramme flygtningepolitik vælge en ignorant som Trads, med det vanvittige syn på indvandring han har lagt for dagen”.

  Fordi S ikke reelt ønsker en stram indvandringspolitik, men blot gør hvad de kan for at vinde stemmer og fastholde magten.

  Kommentar by HN3 — 29. marts 2019 @ 01:38

 26. Trads og Riskær passer kun til Alternativet.

  Kommentar by k. m. — 29. marts 2019 @ 06:27

 27. Vindbeutel og Narrehat.

  Kommentar by Bastardo — 29. marts 2019 @ 10:22

 28. David Trads (trash) er “skaffer” – link til satanisternes mediestøttekroner.
  MSM talking points skal leveres – mod betaling.

  Kommentar by Iznogut — 30. marts 2019 @ 06:00

 29. Fjolset fra S er som rød såkaldt politiker lige så stor fjende af folket, som den besættende islamiske masse er det.

  Kommentar by LarsB — 30. marts 2019 @ 15:16

 30. Det er sjældent, at jeg siger det så direkte, men Trads er en løgner.

  Han skyer ingen midler for at nå sit mål, hvilket dette indlæg også beviser.

  Han er hvad jeg vil betegne som et umenneske, men han skal sikkert nok blive valgt, da umennesker er i høj kurs for tiden.

  Kommentar by PerP — 31. marts 2019 @ 21:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper