29. marts 2019

‘Verdens bedste nyheder’ (B.T.metro)

Hvis nogen i min ungdom havde fortalt mig, at man om tyve år var på vej mod censur af fredelig modstand mod den igangværende demografiske udvikling, så ville jeg have kaldt dem for konspirationsteoriker. Man kan fint sammenholde udviklingen med begrebet ‘Konstruktive nyheder’, der – set herfra, har som overordnet formål at svække det nationale immunsystem. Kommende generationer af ‘beboere i det vi kalder Danmark’, skal forstå at hvis blot der er hjerter i Café lattens skum, så går det nok alt sammen. Et symbol på den overfladiske tidsånd. Alle smiler overbærende af Alternativet, men samme suges lalleglade ind i Elbæks socialkonstruktivistiske utopia.

(B.T.metro, 29. marts 2019, s. 17: Verdens bedste nyheder)

Oploadet Kl. 13:31 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99859/trackback

24 Comments »

 1. Mediernes nye strategi er helt at undgå indvandringsdebatten, og i stedet skabe “positive” nyheder der skal få danskerne til at tro at alting går godt. Alt imens cirka en femtedel af danskerne efterhånden er blevet udskiftet i eget land, og man efterhånden ikke kan bo i halvdelen af København.. Een ting er sikkert: Paradigmeskiftet kommer IKKE fra de etablerede medier. Heller ikke såkaldte borgerlige medier som Berlingske som har dusinvis af journalister ansat som ikke kan lide nationalisme, EU-kritik eller alt hvad der er det modsatte af Uffe Elbæk og det Radikale Venstre..

  Kommentar by Morten — 29. marts 2019 @ 13:39

 2. De er nok begge fra de varme lande, selv om den ene beskrives som dansk
  https://www.jv.dk/aabenraa/Kaempe-fangst-ved-graensen-To-maend-ville-smugle-vandpibetobak-for-knap-en-million-kroner/artikel/2700913

  Kommentar by k. m. — 29. marts 2019 @ 14:01

 3. Apropos Elbæk, så har de store interne uenigheder i apatiet (alternativet).

  Af en eller anden grund er de sidste 2 – 3 kommentarer i OT ikke kommet op!!

  Kommentar by Santor — 29. marts 2019 @ 14:04

 4. De rødes eskapisme er lige så endeløs som islams voldsliderlighed… Den virkelige verden er deres største skræk. Invasionen er luftig overtro med blodflod efter sig..

  Kommentar by Gaflen — 29. marts 2019 @ 14:43

 5. Metro i Sverige er gået i betalingsstandsning.

  https://www.expressen.se/dinapengar/metro-staller-in-betalningar-har-skulder-pa-59-miljoner/

  Kommentar by Snaphanen — 29. marts 2019 @ 14:53

 6. Det er tankevækkende, at den nye hårde valuta i venezuela er kaffebønner.

  Kommentar by fidibus — 29. marts 2019 @ 14:55

 7. MANGE POLITIKERES og journalisters arrogance, dumhed og irrationelle ødelæggelsestrang synes at være uden grænser. De er fortalere for pervers, sindssyg, altødelæggende og dødbringende politik. De giver fanden i at de burde forsvare og bevare deres fædreland og folkehjem, de giver fanden i alt med moral og etik, de giver fanden i om de påfører danskerne enorme tab og lidelser og tusinder af dødsfald.

  At de ikke har rent mel i posen, kan også ses af at de er fulde af løgn. Sandheden, virkeligheden og Sverige som advarende eksempel interesserer dem ikke. Kun deres røde teorier tager de alvorligt.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. marts 2019 @ 14:57

 8. I 1939 fik Hitler mange fra “eliten” med på at det kunne være en god idé at starte angrebskrige mod alle nabolandene. Idéen var skør/idiotisk, men mange støttede den. De fleste af dem kom til bittert at fortryde at de ikke havde sagt fra. Bl.a. 83 højtstående militærfolk som Hitler og Himmler fik Gestapo og SS til at fængsle og henrette.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. marts 2019 @ 15:05

 9. OT
  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11286958/liveblog-mays-brexitaftale-til-ny-afstemning-i-underhuset/
  29.03.2019 KL. 14:33
  Liveblog: Mays brexitaftale til ny afstemning i Underhuset
  Fredagens afstemning i det britiske underhus er formentlig Theresa Mays sidste skud i bøssen.
  Der er forhåbentlig ikke flere skud i Bøssen.
  Kom så ud i en fart.

  Kommentar by Sindsro — 29. marts 2019 @ 15:57

 10. De primært FN-finansierede ‘Verdens bedste nyheder’ kører i båndsløjfe i s-togene. De handler altid om, at det går rigtig godt med rent drikkevand i Afrika, at færre negre dør ved fødslen osv.

  Aldrig om, at problemet er den enorme befolkningstilvækst, især i Afrika og Mellemøsten.

  Eller at denne ufattelige formering er den primære årsag til klimakrisen, idet den til dels er menneskeskabt.

  Så kan hende den svagt begavede og umådeligt naive klimapubertetsunge fra Sverige holde ’skol strejk’ hver fredag og få Nobels Fredspris. Som terroristen Arafat jo også fik.

  Kom ind i virkeligheden, som er, at uhæmmet formering skaber ufattelige klimaforandringer. Løsningen er at minimere formeringen.

  Løsningen er ikke, at en promille af klodens befolkning i Danmark holder op med at rejse med fly, spise mindre oksekød eller købe en Tesla, der CO2-mæssigt i øvrigt sætter et gevaldigt fodaftryk ved produktion og opladning.

  Lev, som I plejer, og undlad for klodens skyld at støtte Amnesty International, Læger uden Grænser, Folkekirkens Nødhjælp, Mellemfolkeligt Samvirke, Røde Kors og alle de andre Gutmenschen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. marts 2019 @ 16:56

 11. Vi lever de facto, mer’ og mer’ i en diktatur stat, for hver dag der går. Er det ikke forædderiske politikere og deres håndlangere fra politi, domstole og MSM. Så fra Onskabens Imperie: EU.
  Spørgsmålet er hvormange det er gået op for?
  Er der max. 10% alvorligt bekymrede a la U.P. læsere?
  Så er 50% af de resterende fortravlede hårdtarbejdende mennesker, hvis synsfelt er dækket rigeligt af nære lorteproblemer til, de orker at holde dem ud fra kroppen, og se det hele i et større perspektiv.
  Og de sidste 40% sidder i den overpolstrede med kage i mundvigene og ser Kryds Factor og Dej Dysten. Og har rigeligt med, hvem der går videre til næste uge. Det bliver ikke OS som land. Kan vi hér afsløre.
  We’re so fucked – big time.

  Kommentar by Knights Templar — 29. marts 2019 @ 17:54

 12. Så også, der er kommet et nyt madprogram (har fortrængt titlen på programmet). Endnu en maddyst bestyret af den skeløjede fra Albertslund. Ham opkaldt efter Vladimir Ilyich Lenin.
  Her får den med gevandter og mangfoldighed galore.
  Man kan sige, at DANSKE madprogrammer har udvikl.. nej: AFviklet sig. Og er gået fra RIGELIGT MED SMØR!!!!
  TIL:
  RIGELIGT MED GEVANDTER.

  Kommentar by Knights Templar — 29. marts 2019 @ 18:09

 13. Lille dreng kastede med koranen – så skred politiet ind

  Stram Kurs gennemførte sidste fredag en islam-kritisk demonstration. Her henvendte en politibetjent sig til en af deltagerne og fortalte, at han ville indberette til kommunen, at demonstrantens søn deltog i demonstrationen.

  Københavns Politi greb under en islam-kritisk manifestiation ved Christiansborg fredag den 22. marts ind overfor en far til en dreng i alderen 8-9 år, der under demonstrationen for det islamkritiske parti Stram Kurs på Christiansborg kastede med koranen og i øvrigt var tilskuer til partiets afbrænding af koranen på en engangsgrill.

  Videooptagelsen fra demonstrationen viser, at en betjent fra den kriminalpræventive sektion i Københavns Politi tog kontakt til drengens far og siger, at betjenten »overvejer« at indberette faderen til kommunen, fordi han er bekymret for, at drengen – der er klædt i støvler, joggingbukser og en blå Hummel-jakke – deltager i en demonstration, der er så »sprængfarlig«.

  »Jeg kommer fra den kriminalpræventive sektion, og jeg siger, at jeg nok kommer til at lave en underretning til kommunen i forhold til at en dreng på 8-9 år tager så aktiv del i en demonstration, som jeg synes (…) har et så sprængfarligt emne, at jeg synes, at man skal være voksen for at tage stilling til det«, siger betjenten.

  Københavns Politi bekræfter forløbet, men tilføjer, at politiet valgte ikke at indberette faderen:

  Københavns Politi oplyser, at »en medarbejder fra den kriminalpræventive sektion i fredags under Rasmus Paludans demonstration havde en snak med en far, hvis søn deltog i demonstrationen«, men politiet har »ikke indberettet sagen, og den kriminalpræventive medarbejder havde efterfølgende en god snak med drengens far«.

  Rasmus Paludan: Vi spillede fem koran

  Formand for partiet Stram Kurs, advokat Rasmus Paludan, bekræfter, at den lille dreng deltog i demonstrationen, der blev afviklet i protest mod at den islamiske bevægelse Hizb ut- Tahrirs afvikling af fredagsbøn på Christiansborg Slotsplads, og her spillede såkaldt dem koran, et spil, hvor fem personer kaster med en koran. Drengen spillede med partilederen selv:

  »Der var mange gange, hvor vi kastede og greb til hinanden«, siger Rasmus Paludan.

  Paludan mener, at det er »helt urimeligt« af Københavns Politi at truet med at indberette en far, der lod sin søn deltage i en »lovlig« demonstration og her gennemføre en »lovlig handling«; at kaste med koranen.

  »Jeg har aldrig oplevet, at betjente går hen til forældre de til de 11-12 årige muslimske drenge, der råber, at de »vil kneppe mig«, og siger, at de drenge skal indberettes. Og hvorfor går politiet ikke over til Hizb ut-Tahrir-demonstrationen, hvor masser af børn sidder – kønsopdelt med deres mødre – og får at vide, at religiøse love står over grundloven og opdrages i, at et islamisk Kalifat er bedre end et demokrati,« siger Rasmus Paludan.

  Børneforsker: Det er voldsomt for et barn

  Ole Henrik Hansen, der er lektor ved Institut for Pædagogik og Dannelse på Aarhus Universitet, roser imidlertid betjenten fra Københavns Politi for at gribe ind:

  »Jeg forstår politimanden, og jeg synes, det er positivt at han reagerer. Han anfægter i virkeligheden forældreevnen, og det synes jeg er positivt,« siger han.

  »Det er voldsomt for et barn at deltage i en sådan konfrontation, som den her type demonstration er, når man er otte-ni år. Det er voldsomt. Der er tale om en slags demonstration, hvor der er en form for aktiv vold, som ganskevist ikke er fysisk, men som alligevel handler om at gøre andre ondt. Det er ikke sundt for et barn, og barnet vil heller ikke forstå, hvorfor man vil ønske at gøre de her mennesker ondt«.

  Lektor Ole Henrik Hansen siger, at man sagtens kan tage børn med til demonstrationer, især hvis andre børn deltager, og hvis budskabet et »positivt«, for eksempel hvis der er tale om en klimademonstration, men børn skal ikke deltage i demonstrationer, der virker »vrede« eller har et “ondt” budskab.

  Han ønsker dog ikke at forholde sig til, hvorvidt det er sundt for børn at deltage i en fredagsbøn, arrangeret af Hizb ut-Tahrir, selv om mænd og kvinder er kønsopdelt og organisationen går ind for at afskaffe demokratiet og lade det afløse af et islamisk kalifat.

  Per Schultz Jørgensen, der er børneforsker, psykolog og tidligere formand for Børnerådet, mener dog ikke, at situationen krævede en påtale fra politiet:

  »Hvis det er en lovlig demonstration, så har man ret til at være der med sit barn. Ellers umyndiggør man forældre. Vi må gå ud fra, at forældre selv kan vurdere, om det er fornuftigt at tage sine børn med til en demonstration. Det skal forældre selv tage ansvar for, og det tror jeg, at de kan,« siger han, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. marts 2019 @ 18:23

 14. Det er rigtigt, at de flete politikere og medier – med statens altdominerende DR og TV2 i front – vil have at “Kommende generationer af ‘beboere i det vi kalder Danmark’, skal forstå at hvis blot der er hjerter i Café lattens skum, så går det nok alt sammen.

  Idag, hvor praktisk talt alle kan tolke en simpel befolkningsstatistik og lige så mange kan betjene en lommeregner, er det svært at fatte at flertallet ikke har indset konsekvenserne af den demografiske udvikling. Og at “demografi er skæbne”. Vores. Den igangværende befolkningsudskifting.

  Vores demografiske skæbne har været bemærkelsesværdig i snart ½ århundrede, hvis man gad lytte til demografer som den førende danske og internationalt højt estimerede demograf, professor dr.polit Poul Christian Matthiessen. Det gjorde man ikke og nu er det snart for sent.

  Da det ikke er de danske politikeres eller de veluddannede danske vælgeres evner, det skorter på, melder spørgsmålet sig for mig – det gamle cui bono? (lat.) – til nytte for hvem?

  Den nød har jeg endnu ikke kunnet knække. Er de alle berusede under galla-middagen i Titanics luksuriøse 1. klasses salon, vel vidende, at skoleskibet Danmark har kurs direkte mod isbjerget?

  Kommentar by A-mad — 29. marts 2019 @ 18:31

 15. Flertallet af befolkningen består af matematisk svagt begavede hunkønsvæsener samt deres villige hanhunde. Demokratiet synes ikke at klare mosten..

  Kommentar by Kim Poulsen — 29. marts 2019 @ 18:48

 16. Endnu et projekt finansieret af Soros?

  Kommentar by Revisoren — 29. marts 2019 @ 18:49

 17. Enig med HP kl. 16.56. Dog vil jeg vove at påstå at vi SLET IKKE har en co2-klimakrise. Der er nok visse mindre svingninger i klodens klima, men de skyldes først og sidst solens varierende udstråling. Rest-FN er et latterligt foretagende der domineres af muslimske bureaukrater. Når statsmedisteren taler om at det her valg bør handle om klimaet, er det for at vi skal glemme Venstres skandaløse “reformer” og nedskæringer, og partiets svinerier med skatteydernes penge.

  Alle der tror på co2-propagandaen, er blevet narret.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. marts 2019 @ 20:16

 18. >6 fidibus 14:55
  Jo, men der er en naturlig forklaring på det. Ligesom vi selv er begyndt at opdage den danske krones mangel på sammenhæng med noget som helst værdifuldt, har venezuelanerne fundet ud af at deres falske penge bliver værdiløse. Pengene altså de såkaldte penge har ingen reel værdi da bankerne trykker dem som de lyster og skaber dermed den inflation som økonomiprofessorer forsikrer os om er nødvendig.Bundlinien er at en kaffebønne er mere værd end et stykke papir som oven i købet ikke engang er til at skrive på.Det vil komme til os alle som lever i socialistiske samfund.

  Kommentar by Nielsen — 29. marts 2019 @ 20:39

 19. Folk som lader sig “oplyse” af DR, TV2 og papiraviserne, aner ikke hvor tæt Danmark er på katastrofe, velfærdskollaps, gangstervælde, terror og folkedrab. Der er nu mindst en million migranter i landet, og udgifterne til deres indkvartering, skolegang, lægehjælp og forsørgelse m.m.m. er omkring 2OO MILLIARDER kr. pr. år. Og nu vil Pol Pot Lars og Mette F. have en million mere til at flytte ind. Eller er det to-tre millioner?

  Danmark kan få samme skæbne som Venezuela, Sverige, Libanon og andre lande der blev ramt af kaos, ustyrlig kriminalitet, statsbankerot og blodige uroligheder. Chrborg er pampernes, fantasternes, sinkernes, løgnernes og forrædernes højborg.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. marts 2019 @ 20:48

 20. Hvis mediestøtten, som gennem skatten er tvangsinddrevet, hovedsageligt fra menig A-skatteborger, blev sløjfet, ville flere nok søge de medier/fore/blogs på internettet, som leverer for folket og IKKE for egen/politisk-leflende griskhed.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. marts 2019 @ 23:41

 21. Kære Nielsen.
  Det var nu egentlig mest en henvisning til vores café latte segment. De vil jo sikkert stortrives med kaffebønner som valuta….

  Kommentar by fidibus — 30. marts 2019 @ 03:13

 22. > Ole Jensen 20:16

  Jo, man kan nok diskutere fra nu og til dommedag, i hvilket omfang klimaforandringer er primært menneskeskabte eller en del af naturlige svingninger, der ses over århundreder og årtusinder.

  Hvis man antager, at klimaforandringer i et eller andet nærmere bestemt omfang er menneskeskabte, giver det jo god mening at se på klodens befolkningstilvækst blot gennem de seneste 100 år.
  Jo flere mennesker, desto større CO2-udledning, idet denne fremkommer primært ved, at vi trækker ilt ind og udånder CO2.

  Skov og natur gør det modsatte, kaldet fotosyntesen.
  Og en øget befolkning medfører skovhugst, bortskaffelse af grønne områder osv.

  Hvorfor det ikke er ‘Verdens bedste nyheder’, at befolkningstilvæksten er ekstrem i Afrika, Mellemøsten, Pakistan, Bangladesh og sikkert en hel del flere steder.

  Du kan mene, hvad du vil om klimaforandringer, personligt mener jeg, du tager fejl, men uanset hvad vil befolkningseksplosionerne i de nævnte områder føre til et øget migrationspres på den vestlige verden, især Europa, da Europa nu engang er nærområde og lettere tilgængeligt for negre, arabere osv. end Nordamerika.
  At dét fører til kaos og ragnarok er uden for enhver tvivl.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. marts 2019 @ 07:21

 23. Den menneskeskabte overbefolkning.

  Kommentar by Bastardo — 30. marts 2019 @ 11:19

 24. Hvis man tror på at co2 er et problem for klimaet, vil jeg råde til at læse bogen “Den maniske sol” og den danske forsker Svensmarks rapporter.
  Meget peger på at der er tale om et gigantisk svindelnummer, startet af Al Gore og andre, som har tjent millioner på at skræmme folk med fup og kvarte sandheder. FNs, EUs og Sveriges propaganda er helt utroværdig.

  Kommentar by Ole Jensen — 30. marts 2019 @ 17:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper