29. marts 2019

LA-minister intimideret af elever: Kollektiv hyldest fra lærerstab – “… klappede uafbrudt i ti minutter”

Tidligere på måneden blev uddannelsesminister Merete Riisager chikaneret på Ørestadens Gymnasium, og besøget måtte afbrydes da der herskede en utryg stemning. I dag blev eleverne hyldet af lærerstaben. Hvis ikke der snart kommer en borgerlig modreaktion mod den rødradikale konsekvensløshed, så eroderes civilsamfundet indefra.

(Emma Borch, kommunikationsmedarbejder på OEG, Ørestadens Gymnasium, 29. marts 2019)

“… inden frikvarteret gik i gang, havde næsten hele den samlede lærerstand taget opstilling på den snoede trappe, der binder gymnasiets åbne etager sammen. Nogle af eleverne kiggede undrende på deres undervisere og hviskede til hinanden.

Så begyndte lærerne at klappe. De stod i to rækker langs trappens gelændere, og de blev stående og klappede uafbrudt i ti minutter, mens eleverne kom ud fra klasselokalerne og gik ned ad trappen for at nå til kantinen i stueetagen. (Berlingske.dk, 29. marts 2019)

Oploadet Kl. 22:24 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99914/trackback

26 Comments »

 1. Udklækningsanstalt for kommende terrorister

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 29. marts 2019 @ 23:12

 2. Prøv at forestille jer nogle lærere og elever, som ikke lige deler opfattelsen af det her og gør opmærksom på det?

  De ville få skændet eller ødelagt deres biler og hærværk på deres domiciler og ejendele ville sikkert også blive resultatet – desuden ville de være færdige på gymnasiet og alle andre steder i uddannelsessystemet. Der ville være skrevet racister og nazister og tegnet hagekors på deres bøger, skabe og alle steder hvor de har noget der er offentligt tilgængeligt. De ville blive buet ud og chikaneret, ignoreret, mobbet og forfulgt!!!!

  Men de skal nok ikke have noget i klemme og underkaster sig bare diktaturet og ex-ytringsfriheden…som med alarmerende fart er på vej væk i Danmark – især for dem som ikke har de rigtige meninger…vi er tilbage i 1970´erne.

  Eksemplerne er legio…Danmark er nu allerede del af et løgnens og bedragets imperium, da vi er en del af EU-imperiet.

  I virkeligheden er vi allerede fortabt, da hovedparten af alle borgerne på alle planer har underkastet sig udviklingen hen mod et totalitært diktatur i Europa, hvor islam kommer til at føre taktstokken. Se og hør alt hvad der skrives, vises og tales om i medierne og blandt menneskene i landet. Meningsmålingerne, uanset usikkerheden her, viser at folket elsker EU, ikke er bange for islam og vil have socialisme og ubegrænset “velfærdsstat”. Bevidst påtaget naivitet og ignorance dominerer overalt.

  Det lille mindretal på et par hundredtusind der er imod udviklingen og kæmper imod, bliver færre og færre og er kun “ridser i lakken” på det mediestyrede forkromede socialistiske meningstyranni, i et slaraffenland, som folket stadig tror bliver ved med at eksistere for evigt.

  Så de onde kræfter har frit spil…det ser vi hele tiden overalt hver dag.

  Færgen lastet med de gode intentioner og peace, love and understanding, sejler på et hav af blod og fordærv…det har man set før???

  Vi lærer det aldrig!!

  Kommentar by Black Watch — 29. marts 2019 @ 23:32

 3. Hjernevask virker. Engang måtte lærere ikke indoktrinere deres elever. Siden Røde-Ritts hærgen – skal de. Socialisme og muselmænd ødelægger alt. Begge dele hærger i udd. systemet.

  Kommentar by Iznogut — 30. marts 2019 @ 05:32

 4. På den anden side har lærernes hyldestaktion tillige med rektorens og bestyrelsens optræden ændret min vurdering af elevernes i mine øjne utålelige og uacceptable adfærd foran de indbudte gæster.

  Gymnasieeleverne var slet ikke vilde og uopdragne tølpere, der optrådte på en stupid og primitiv måde overfor Ørestad Gymnasiums indbudte gæster. Tværtimod repræsenterede den hujende hob tilsyneladende på smukkeste vis blot gymnasiet og dets værdisæt.

  På en anden måde kan man sige, at gymnasieeleverne faktisk optrådte velopdragne og veltilpassede i forhold til den undervisning og indlæring, som de har modtaget på Ørestads Gymnasium.

  Kommentar by Gunnar — 30. marts 2019 @ 05:42

 5. Mpske et af de steder, der skulle lukkes ved besparelser!

  Kommentar by p — 30. marts 2019 @ 06:22

 6. Luk de såkaldte læreruddannelser.

  (Med tak for lån til Bastardo)

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2019 @ 06:41

 7. Kæmpe TAK herfra! Det lykkedes jer – godt hjulpet af de røde, skattefinansierede medier – at fordreje fokus.

  Kommentar by Winged Hussar — 30. marts 2019 @ 07:44

 8. Ja, så blev vi vidner til, at gymnasielærerne fik gjort Ørestadens Gymnasium til en politisk svinesti!

  Kommentar by T. Flodur — 30. marts 2019 @ 07:50

 9. Revselsesretten er af skaffet og erstattet af hjernevask

  Uanset valgresultatet ender Danmark som et rødradikal, muslimsk lorteland

  Kommentar by k.m. — 30. marts 2019 @ 07:57

 10. #2
  Aaaah, nu må du ikke rokke ved det verdensbillede de lede røde anarkistiske møgsvin har, af alle os voldelige højreradikalenationalistiske terrorister i svøb.
  Fuldkommen rigtig analyse.
  Når blot overtrædelserne har den rigtige politiske farve. Er ALT tilladt, og skide fint ad helvede til.
  Hændelserne vendt 180°, så havde der ikke været nogen ende på alle repressalierne. Overfor folk der ikke ser verden gennem rødradigale anarkistiske briller.
  Det er så forrykt, når Pelle Amici Röhm und parteigenossene taler om, at det er OS, der udgør den HELT STORE og aller største potentielle fare.
  Men, kør da bare på Amigo.
  Måske en dag, det virkelig vil lykkes Jer, som en anden dr. Frakenstein, at fremelske det monster i fabler om.

  Kommentar by Knights Templar — 30. marts 2019 @ 09:57

 11. # 2, 23.32 BW: Ja, men meningsmålingerne er jo en del af propagandaen. Der svindles med både målinger og statistikker som aldrig før. Man bør aldrig uden videre tro på mediernes “undersøgelser”, for i næsten alle tilfælde er de opdigtede, eller gennemmanipulerede.

  Kommentar by Ole Jensen — 30. marts 2019 @ 10:31

 12. Rektor er en tøsedreng.

  Kommentar by Bastardo — 30. marts 2019 @ 10:58

 13. Efter episoder som denne. Må man stoppe op, og overveje om det i set hele taget, er umagen værd, med ord og skriverier at kæmpe for, og forsvare de degenererede generationer?
  Jeg véd der er mange, der vil forsvare de vildledte med et:
  “Sådan har det altid været. Helt tilbage siden Sokrates’ tid”.
  Men er det alligevel ikke som om, den for hver generation lige får en tand, eller 3 mere, ud af de forkerte tangenter?
  Håber virkelig ikke, at Skørestads Gymnasium er repræsentativ. For i såfald kan jeg lige gerne sign off – right now.
  Det dér?
  Dét er ikke værd at kæmpe for.

  Kommentar by Knights Templar — 30. marts 2019 @ 11:32

 14. Kommentar by Knights Templar — 30. marts 2019 @ 11:32

  Hovedparten af de unge i dag incl. gymnasieeleverne og især tøserne er delvis historieløse, naive ignoranter, som springer over hvor gærdet er lavest og elsker at følge de vildførte flokke, som skøjter hen over problemerne og som mest er optaget af hvor den næste fest afholdes og hvilke “sjove stunts” de kan udføre mod alle andre og vise sig frem…se mig mig mig…! For alt i verden skal man være med hvor det sker og ikke blive glemt eller overset.

  De unge i dag har mestendels ikke oplevet andet end multikulti, indvandring og muslimernes hærgen…de er blevet vant til det og tror ikke Danmark så ud som i vores bedste tid!

  Den virkelighed ønsker de at fornægte og “overfalder” altid dem som kan se hvad virkeligheden indebærer for befolkningen, landet og i sidste ende for dem selv. Man må ikke forstyrre dem i deres forkælede slaraffenland!

  Det er dem der skal overtage vores land og dem som vil udgøre flertallet og dem som usvigeligt sikkert kommer til at køre det i sænk…måske der så kommer noget fornuftigt og godt ud på den anden side…man kan vel håbe!

  Kommentar by Black Watch — 30. marts 2019 @ 14:01

 15. Nu har jeg min daglige gang i uddannelsessektoren i Danmark (i Jylland!), og jeg blev i første omgang rystet over de studerendes opførsel da de to damer kom på besøg. Jeg blev så også forundret, da jeg læste, at hverken ledelse alle ansatte forsøgte at stoppe de studerendes skandaløse opførsel under besøget. Yderligere forbavset blev jeg, da ingen af de studerende skulle “straffes” for deres opførsel. Direkte pinligt blev det, da jeg så videoen med det klappende lærerkollegium.
  De kan komme med alle de bortforklaringer de vil, men det kan ikke andet end tolkes som en hyldest til de studerendes skandaløse opførsel.

  Jeg vil dog våge den påstand, at noget sådan ikke kunne finde sted i Jylland. Hverken de studerendes opførsel, eller den vattede ledelses..

  Kommentar by na — 30. marts 2019 @ 15:41

 16. Tænk at man, her ansvarlige politikere, accepterer den sådan manifestation, det er rystende, men ikke overraskende.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 30. marts 2019 @ 16:35

 17. Jeg vil vove den påstand, at flertallet af lærere og pædagoger drømmer om det gamle Sovjetunionen eller Kim Jong-uns Nordkorea.

  Kommentar by Ole Madsen — 30. marts 2019 @ 20:52

 18. Det forekommer håbløst at forklare, hvorfor der ikke kommer en modreaktion. Men det skyldes, at opportunistiske EU-føderalister kun alt for godt kan se deres fordel i den tiltagende rodløshed i ungdommen.

  Der kommer ikke en borgerlig reaktion. For der findes ingen borgerlige i de gamle partier. Kun føderalister. Som har fælles interesser med gruppeidentiteten Venstrefløjen. Det kan I jo se. Ikke et lille pip fra borgerligt hold. Ingen ny politik. Det er nemlig helt fint, at ungdommen får “globalt udsyn”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. marts 2019 @ 22:44

 19. na — 30. marts 2019 @ 15:41 :

  Det er godt at høre og tak, at der stadig e´r nogle med fornuften i behold.

  Jeg frygter dog, med mit kendskab til det alt overvejende problem; iSlam, at disse tilstande vil brede sig langt hurtigere, end de få i uddanneles institutionerne med realistisk opfattelsesevne, i forhold til den fremadskridende iSlamisering, vil kunne få deres kolleager med, til en effektiv strukturel/arbejdsmæssig modvirkning, til iSlams meget kontante fremfærd.

  Vi ved jo, at jo flere elever med baggrund i iSlam der er i en klasse/skole, des mere falder de ansvarliges gennemslagskraft og des mere styrer iSlam på alle måder. Vi ser det allerede, ret udpræget, i de storbyinstitutioner/skoler, der ligger i/tæt på områder med overvejende iSlamisk kultur.

  Det er noget, der skal tages ganske alvorligt (iSlam SKAL tages dødsens alvorligt, både dem selv og os) og det kræver, at de ansvarlige allerede har indset dette og har lagt de forudseende, UFRAVIGELIGE, planer, allerede længe inden de første problemer melder sig. Det skal så at sige, være ultimative punkter i institutionens arbejds- og værdigrundlag, der er lagt ud fra den dybeste erkendelse af iSlams “kultur” og fremdriftspligtige livsførelse.

  Jeg bor selv et sted i Jylland, hvor problemerne, endnu, er få og jeg har ikke mere kontakt til institutionerne, så jeg vil gerne spørge dig:
  Hvad er din begrundelse for, at noget sådan ikke kunne finde sted i Jylland. Hverken de studerendes opførsel, eller den vattede ledelses?

  Jeg håber inderligt at du vil svare, for både min og andres frygt udi netop dette tema, har jeg / vi ikke kunnet få afkræftet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. marts 2019 @ 23:47

 20. Forbandede kommunistyngel. Fyr lortet i unåde og uden pension.

  Kommentar by Knud Madsen — 31. marts 2019 @ 13:21

 21. #19 Jeg skal som det første sige, at mit kendskab til ØG er stærkt begrænset. Men jeg mener dog at have læst, at det er samlingssted for røde studerende og sikkert også ansatte. Ret mig gerne hvis jeg tager fejl.

  Et par korte overvejelser over, hvorfor det ikke fandt sted i Jylland. Elevsammensætningen er kort og godt anderledes. Du har langt flere elever fra oplandet på de jyske uddannelsesinstitutioner (læs = etniske danske elever fra danske kernefamilier med mor, far og to børn). Ser man bort fra Aarhus er antallet af muslimer voksende, men langt fra det niveau der findes i København.

  Er der så ikke problemer med muslimer i Jylland tænker du nok? Jo det er der selvfølgelig. De snyder mere til prøverne, de passer i højere grad ikke deres undervisning, de har samlet set en dårligere opførsel, de er generelt en større udfordring – særligt for kvindeligt ansatte. De er over en kam sværere at rette ind.

  Omkring ledelsen her i Jylland, så er det mit indtryk, at den ikke er så vattet som den på ØG. Her er man helt overordnet bevidst om sin rolle som uddannelsesinstitution, hvilket betyder at man gerne siger farvel til elever, der ikke passer ind.

  Til de røde der måske læser med: ovenstående problemer findes selvfølgelig også hos etnisk danske elever. Det er bare slet ikke i så høj grad et problem. De forstår generelt godt, når de har lavet lort i den, og de magter også den svære kunst med selvindsigt.

  Kommentar by na — 31. marts 2019 @ 15:49

 22. Ingen tvivl om hvor elevernes mangel på demokratisk dannelse stammer fra. Som læremesteren, så eleven.

  Skærp adgangskravene betydeligt til gymnasiet og de højere læreanstalter. Så er der håb om at intelligensniveauet, såvel som dannelsesniveauet, for både gymnasieelever og deres lærere ad åre vil forbedres.

  Kommentar by JC — 31. marts 2019 @ 16:53

 23. “kommunikationsmedarbejder” ?

  En ganske unødvendig ansat og unødvendig udgift, for samfundet, for studerende og for skattebetalerne-

  Socialnasser, vandrende socialudgift og midlertidig patsvinger, kussesælger, barnerøver og ægteskabsvindler, som suger penge mens hun venter på den ubegavede og uselvstændige financiator, der skal finaciere hendes personlige agenda. Stakkels os, så længe. stakkels børn og stakkels barnefar, der bliver så grundigt tørret af hende siden-
  Hun er affald.. fra en affaldskultur, fra en opbevaringsanstalt for unge, der måske kunne bidrage til samfundet.
  De fleste af de unge burde for år tilbage være i arbejde og længe have stiftet familie.

  Kommentar by Hul igennem? — 31. marts 2019 @ 17:03

 24. na — 31. marts 2019 @ 15:49:

  Mange tak for dit svar. Jeg er glad for, at du går ind i dialogen.

  Som jeg har fulgt og se det (på ganske forskellige medier) fra ØG, giver det mere indtryk af, at eleverne i meget høj grad er af ikke etnisk dansk herkomst og deraf, som også ses i deres almene opførsel, langt mere politiskfundamentalt “elevorienteret” ud fra isalm, end som de er som røde studerende.

  Jeg har set statistikker og flere og flere eksempler (både nutidige og historiske) der viser, at selv en meget lav islamisk procentdel (10?) kan (vil og skal) tage magten hvor de befinder sig.
  Men de også forpligtet til at udbrede den udenfor.
  Denne magt/udbredelsesfaktor sker også i Jylland, da de, af dem, som allerede er bosiddende her, jo både tiltrækker andre og leverer flere elever pr. familie.
  Dertil kommer (MEGET SNART), med ALLE nuværende partier på Chr. Borgs accept af Marokkoaftalen fra december, en “ny” og LANGT større tilstrømning udefra med samme tilgang til (her) vore uddannelser.
  Alt dette vil naturligvis kontinuerligt påvirke elevsammensætninger og dermed hvad deraf følger.
  Hvordan er uddannelsernes/skolernes ansvarlige forberedt, helt konkret, til at imøde-/modgå dette og BIBEHOLDE vore skoler/uddannelser i den dansk-demokratiske lov/ånd?

  Jeg har, via k.m. på UP, lige læst dette dugfriske, samt kommentarspor vel at mærke, fra JV 31./3.:

  https://www.jv.dk/esbjerg/Flere-elever-paa-skole-ved-Ribe-udsat-for-overgreb/artikel/2700934

  hvilket, for mig, netop viser, at vattet ledelse i skoler/uddannelser, endsige underkastelse, i forhold til de tilvandrendes livsfundament, absolut også findes her i Jylland.
  Hvilke konkrete, ansættelsesforpligtende?, handlingsstrategier har lærer/ledelse på skoler/uddannelser, at håndhæve sig med/ved?

  Og hvad indikerer, at vi, i Jylland/alle udenfor storbyerne, fortsat kan berolige os selv med, at det ikke vil ske her?

  Ps.
  Og tak for din tålmodighed. Jeg kan ikke altid melde tilbage så hurtigt som jeg gerne ville, men jeg holder mig til forventningerne/etikken i at føre en dialog, som det sig hør og bør, i respekt for det/dem jeg gerne vil blive klogere på/af :-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. april 2019 @ 16:06

 25. #24

  Hvis du spørger en tilfældig muslim på gaden, vil han eller hun altid som det første sige at personen er muslim. Det er sådan de opfatter sig selv. En dansker vil sige at han er dansker, bor i København, hvad han arbejder med etc. Men en muslim er først og fremmest muslim.

  Jeg har læst det samme omkring de 10%, det er tippingpoint, hvor de bliver så mange, at de bliver et problem for samfundet. Det skyldes bl.a. at de er blevet så mange, at de begynder at kræve specielle hensyn = samfundet skal indrette sig efter hvad de som muslimer ønsker.

  Med min viden om folkeskolen kan jeg kun sige dette: en folkeskole kan ikke smide elever ud. De kan blive sendt hjem i en kortere periode, men så skal skolen stille op med hjemmeundervisning. Det betyder i praksis, at det ofte er offeret, der flytter skole.

  At der er lagt større problemer i København betyder jo ikke, at der ikke er problemer i Jylland. Det er der selvfølgelig. Som tiden går vil problemerne også her kun vokse.

  Så længe det totale antal muslimer vokser her i landet, vil problemerne med dem også kun vokse.

  Kommentar by na — 1. april 2019 @ 19:23

 26. na 25

  Ja, na, det e´r folk med en dødsensfarlig isme vi er blevet påtvunget. Desværre kunne dine svar ikke afkræfte min frygt, om at skoler/institutioner står helt afklædt i forhold til den strategi, som iSlam påbyder, som ufravigelig livsførelse.

  Da jeg læste om problemerne på Egebæk-Hviding Skole, dens placering på landkortet og dens sparsomme elevgrundlag, gik mine tanker omgående på den islamiske infiltration*, der er stærkt på fremmarch i alle vore samfundsvigtige funktioner.
  Denne udvikling syntes allerede langt længere fremme, end de ansvarlige i funktionerne vil/kan erkende og handle på. Men det er jo også (overvejende) deres eget politiske grundlags ideologi og politiske virke over årtier, de må erkende sig fanget i/afklædt af og der skal jo som bekendt erkendes, inden der kan handles. Så må vi jo gøre hvad vi kan, for at få mere handlekraftige folk på banen, til i det mindste, at få sat en førstehjælp i gang, der kan minimere skadeforvoldende årsager.

  Tak for dialogen her. Den kunne ikke afværge min frygt, men den har til gængæld hjulpet mig på flere andre planer.

  * Begrundet i mine observationer og en ret omfattende læsning på islaminfo . dk, har jeg herpå UP beskrevet den islamiske infiltration i kommentar nr. 16 i bloggen “Den mangfoldige læreruddannelse:

  http://www.uriasposten.net/archives/98347

  dog skrevet i mere direkte formuleringer.

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. april 2019 @ 23:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper