31. marts 2019

Åben tråd, 31. marts 2019: Gør lukningen af Radio24syv en forskel for nationalsindede borgerlige?

Oploadet Kl. 00:47 af Kim Møller — Direkte link125 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99931/trackback

125 Comments »

 1. Det gør det absolut. Vigtige stemmer forsvinder, som har været med til at nuancere debatten. Hele konceptet med en slags radio-blogging har muliggjort, at personer er kommet til orde, og synspunkter præsenteret, som Danmarks Radio aldrig havde givet plads til. 24syv’s lukning er en kæmpe katastrofe, ved vi, der lyttede til programmerne. Et ufatteligt selvmål.

  Saglige røster repræsenterede vore holdninger på en stærk og værdig måde. Det kommer aldrig til at ske igen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 31. marts 2019 @ 00:55

 2. Hør nu her , radio 24/7 er langsomt men sikkert gledet mod det politiske venstre, om natten er det ren kommunist radio.
  Det er blevet værere end P1 .
  Der er INGEN national borgerlig platform i Danmark.
  Og der kommer aldrig en , som der aldrig bliver givet støtte til en national konservativ film osv. osv.
  De “kbh” halal kultur kommunist mafiaen sidder tungt på alle poster , ret ind “DF hader / elsk multi kulti” og du har job . Borgernes skatte penge skal nok kanaliseres til “vores kammadrader”.
  Vrager folket dig , bare rolig DDR finder en plads til dig , eller opfinder et eller andet “råd/ udvalg” , her kan vi forsørge vores comrades.
  En døds spiral

  Kommentar by bjarke — 31. marts 2019 @ 00:59

 3. Morten , vær venlig at nævne “Saglige røster repræsenterede vore holdninger” , det er år tilbage.
  Der er intet national konservativt i eller over radio 24/7 –
  Rushdi skulle være skiftet ud med Mikael Jalvig
  Røde Lars med … ? DF ungdom
  osv.

  Kommentar by bjarke — 31. marts 2019 @ 01:04

 4. Det gør en forskel hvis det er begyndelsen på at det borgerlige Danmark tager kampen op mod den skatte betalte venstreorienterede propagande.

  Hvis ikke, så er jeg egentlig ligeglad med om propaganda kanalen hedder radio24syv eller radioPravda.

  Kommentar by Helmuth K0hl — 31. marts 2019 @ 01:53

 5. Ja, måske kan der komme noget positivt ud af en lukning.

  Tager vi de positive briller på, så kan man håbe at det giver et spark i røven til ‘borgerlige med noget på hjertet’, således at de tager kampen op ift. DDR m.fl. og etablerer dissident medier med lyd og billede.

  De dissident medier som vi pt. har er relativt små, men jeg tror potentialet er ganske stort, omend der nok ikke er et levebrød i det. Men det skal heller ikke være det der er motivationen.

  Kommentar by Polka — 31. marts 2019 @ 02:43

 6. nej

  Kommentar by Ignoranten — 31. marts 2019 @ 02:53

 7. Det betyder ingenting. Al journalistik i Vesteuropa er rød/liberal, derfor bliver ethvert nyt medie rød-liberalt. Over 80 procent af journalisterne er røde, under to procent er DF’ ere. Alle journalister er aktivister, selvom de bilder sig ind, de er neutrale ‘public service’. Derfor bliver alle nye medier den samme rød-grønne suppe.

  Kommentar by BB — 31. marts 2019 @ 03:53

 8. Nej, P1 light

  Kommentar by Kurt — 31. marts 2019 @ 05:26

 9. Det lyder mest som forkælede overklasseløg. Hvorfor lukke i stedet for at flytte ud af København?

  Nu har man lige sagt der er flere akademikere end håndværkere der får tildelt førtidspension. Det er måske fordi dem med såkaldt højere uddannelse er bedre til at manøvrere i sociallovgivning og snakke godt for deres sag. Det er lidt som i sundhedsvæsnet. Dem med mange penge og høj social status kommer først til behandling.

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2019 @ 06:26

 10. Det som – – – Morten serverer i nr. 1 er jo det rene vrøvl. Iøvrigt er det jo slet ikke sikkert at 24syv lukker. Får vi en ny regering, bliver flytningen trukket tilbage.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. marts 2019 @ 06:34

 11. > Ole Jensen 06:34

  Det tror jeg nu ikke, du skal satse for meget på. Mogens Jensen var ude med de store bogstaver i går om, at en kommende regering med Socialdemokratiet ikke ville rulle forliget tilbage. Han er mediepolitisk ordfører i Socialdemokratiet og en af de mere vægtige i andet geled.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. marts 2019 @ 06:41

 12. Det er “dygtigt” klaret af de røde, herunder Marianne Helved og Ritt Bjerregaard, at danskerne på få år er blevet gjort så uvidende, historieløse og ensrettede, at de tror på at kommunister/socialister/ fascister er en slags humanister. I Sovjet-unionen, i Cambodia, i Kina, i Albanien, i Rumænien, i Italien, i Sverige, i DDR, i mange afrikanske lande, optrådte/optræder kommunisterne som tyranner af værste slags. De igangsatte statsterror mod deres egne befolkninger, og de røde massemordere i flere af landene organiserede masseudryddelser af harmløse og fredelige byboere og bønder.

  Overalt hvor kommunisterne kom til magten, blev de en pest og en plage for almindelige mennesker.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. marts 2019 @ 06:48

 13. Apropos radio:
  Skulle der være nogle, der selv har noget (højreorienteret) på hjertet og ønsker at lave en radioudsendelse, så er det en god idé at kontakte Anders Kjær fra Nordens Grænse via denne e-mail:
  ifrit_85@hotmail.com.

  Interesserede kan læse mere her: http://www.nordensgraense.com/om/

  God udsendelse.

  Kommentar by Karsten Lund — 31. marts 2019 @ 06:55

 14. Fjern mediestøtten, og nye – borgerlige – medier vil poppe op rundt om i landet og på nettet.

  Kommentar by na — 31. marts 2019 @ 06:56

 15. Iøvrigt var det nok en stor fejl at kvinderne fik stemmeret for ca. 1oo år siden. Har det overhovedet bragt noget godt med sig? I Sverige har det ihvertfald ikke, for Sverige er nu på vej mod det totale kaos plus økonomisk ruin gigantisk kriminalitet overalt. Konstant konspirerer de politiserende kvinder mod mændene, familierne, demokratiet og folkehjemmet. Og hvordan går det i Norge, Venezuela, Tyskland og England? Med frau Merkel i spidsen er feministerne og deres pladderhumanisme ved at destabilisere hele Vesteuropa. Samtidig med at et nyt rødt tyranni under tysk ledelse er under opbygning.

  I Danmark er det med ligestilling blevet en art religion. Så nu bliver jeg nok skældt ud af nogle skinhellige feminister og naive godtroende indoktrinerede mænd. Men bare kom an, for mængder af data viser at kvindernes deltagelse i politik har bragt mange ulykker med sig. “Kvindesagen” har en skummel bagside.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. marts 2019 @ 07:07

 16. …økonomisk ruin OG gigantisk kriminalitet overalt

  Kommentar by Ole Jensen — 31. marts 2019 @ 07:10

 17. Jeg forventede noget ølle-bølle som reaktion på min anerkendelse af 24syv’s betydning. Ingen tør være positiv. Det er uklogt. Radio 24syv’s reportere har netop stillet kritiske spørgsmål af den art, som Danmarks Radio aldrig stiller. Asger Juhl har for åben mikrofon bekendt sin støtte til Dansk Folkeparti, og at han er nationalist. Betydningen af sådan en frimodighed tror jeg ikke, men kan overvurdere. Q and A er et enormt solidt program, der sender torpedo efter torpedo ind under vandlinjen på gruppeidentiteten Venstrefløjens vedtagne narrativer, og er både respekteret og frygtet. Heller ikke Det Vi Taler Om har berøringsangst, når det gælder. Rushy Rachid’s program er en blandet landhandel, men netop derfor er mange synspunkter blevet hørt. Det program, og Rushy selv, er stille og roligt blevet bedre og ærligere. Så ja – her bliver stille igen, når 24syv er borte.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 31. marts 2019 @ 07:14

 18. @Ole Jensen: Generationen der var unge under besættelsen, kunne diskutere hvordan verden ville have set ud, hvis den var regeret af kvinder. I dag ved vi hvordan: Den ville se ud som Sverige.

  Kommentar by BB — 31. marts 2019 @ 07:16

 19. Det er nok muligt at 24/7 ind i mellem har sendt noget fornuftigt. Men hvorfor taler nogen om at der er en hash-kultur i 24/7, om at man slog en kanin ihjel med en cykelpumpe for åben mikrofon, om at det er en ren kommunist-radio om natten? Er det Lisbeth Knudesen, vel en slags dansk udgave af Merkel, der står bag?

  Kommentar by Ole Jensen — 31. marts 2019 @ 07:33

 20. FRA VELFÆRDSSTAT TIL TERROR-STAT

  Lad os nu ikke glemme, at de gamle partier arbejder på at nedlægge og afskaffe Danmark/fædrelandet/folkehjemmet, og på at fordrive, udskifte og etnisk udrense danskerne. Alt hvad de lover fra nu af og til valget er hykleri, løgn og valgflæsk.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. marts 2019 @ 07:42

 21. Nej luk al statsstøtte til medier. Alle medierne er røde og det kan ikke være meningen at vi alle skal betale til det. Det kan de røde sgu selv gøre.

  Kommentar by Winged Hussar — 31. marts 2019 @ 08:14

 22. Der er også journalister i Jylland.
  Rent tuderi.

  Om det giver noget politisk, tjae jeg tillader mig at tvivle.

  For “journalisten” gælder, at hvis ingen vil betale for ordgyderiet, så find en anden beskæftigelse, der er stort behov i fx plejesektoren..

  Kommentar by Hul igennem? — 31. marts 2019 @ 08:52

 23. Radio 24syv er en venstreorienteret kanal, ligesom de andre 15+ kanaler, DR og TV2. Jeg er tilhænger af at alle statejede massemedier privatiseres. Speciel savner jeg et landsdækkende tv-medie som Fox TV i USA, som ikke har været med i CNN’s og de andre dominerende tv-mediers forsøg på statskup af den demokratisk valgte præsident.

  De danske statsejede medier er også antidemokratiske venstreorienterede, der ikke accepterer folksstyre, som de kalde ‘populisme’. Jo før de nedlægges, desto bedre.

  DR er blevet tvangsskattefinancieret i stedet for som tidligere tvangslicensfinancieret. Det fik mig til at miste den sidste tillid til DF. Nu slipper vi aldrig af med denne venstreorienterede propagandasender.

  Når det er sagt, må jeg sige at radio 24syv, som jeg ofte hørte i bilradioen, nok var den statsradio, jeg lyttede mest til gns ca 1½ time om ugen. Min sening af statens venstreorienterede propagandasendere, DR og TV2 tilsammen, er pt nede på samme ca 1½ time om ugen.

  Omvendt bruger jeg online medier ca. 14-18 timer om ugen, heraf Netflix ca 4-5 timer om ugen.

  Kommentar by A-mad — 31. marts 2019 @ 08:55

 24. ..I øvrigt er det altid sundt, at noget bliver stoppet, raseret og vanefede fyret. Det er sundt at komme lidt ud af lænestolen og skulle skaffe et nyt job. Det øger også forståelsen for de arbejdende masser, at måtte konstatere at man bare er en bananplukker, som alle de andre bananplukkere..
  Og hashvraget Ramskov, jeg personligt for 18 år siden røg den suverænt største og stærkeste nepaljoint (på størrelse med en juletrompet) med, trænger ligesom alle andre hashvrag til at få nogle nye vaner og hvad kunne være bedre end at søge sig et nyt job? Det er meningsfyldt, det er anvendt politik, det sætter gamle alliancer i spil, go for it, Ramskov..

  Kommentar by Hul igennem? — 31. marts 2019 @ 08:58

 25. Det er fuldstændigt ligegyldigt, det koster boksen og de fortæller det samme ævl på alle kanaler.

  Kommentar by Flaskeposten — 31. marts 2019 @ 08:58

 26. Mange firmaer mangler industriteknikere(maskinarbejdere).
  Send journalister ind som voksenlærlinge. De har godt af at komme ud i den virkelige verden.

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2019 @ 09:10

 27. De var spændende på et tidspunkt, men jeg mistede interessen. De stinker vitterligt langt væk af Københavnsk in-crowd. Og jeg blev lidt træt af deres FB kommentarsektion. Meget Twitter agtigt, meget præget af københavner hipstere der føler de alene ejer 24syv og som går amok hver gang en historie er for “højreorienteret” efter deres smag.
  Iøvrigt har DF (eller rettere: et politisk flertal) ikke lukket dem, 24syv mente bare at selvmord var at foretrække fremfor at flytte til det mørke Jylland.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 31. marts 2019 @ 09:25

 28. 24syv er et slamhul, og nationalt sindede danskere har intet at hente her. Borgerlig, rend mig et vist sted. Kanalen bliver drevet af Det Berlingske Hus, og den er snart lige så venstredrejet som skodsprøjten Politiken og Politiken Vest (tidligere Jyllands Posten).

  Angående MF Mogens Jensen (A) når de får magten, så må jeg lige gøre opmærksom på hans tidlige udtalelser. Hentet fra Den Store Hukommelse:

  ”Gør plads til islam i Europa”, og videre ”-at islam, jødedommen og kristendommen alle er udsprunget af den abrahamiske religion og dermed har samme historiske og kulturelle rødder og anerkender de samme grundlæggende værdier som værdien af menneskets liv og værdighed, muligheden for og friheden til at udtrykke tanker, respekt for andre og andres ejendom, betydningen af social velfærd samt respekt for lov og ret.”
  (Mogens Jensen, (A), socialdemokraternes kulturordfører og medlem af Europarådets Parlamentariske Forsamling, Jyllands-Posten ”Kronik”, 23.6.2010).

  ”Alt for længe har Dansk Folkeparti forurenet danskheden.”
  (Mogens Jensen, socialdemokratisk kulturordfører i Berlingske/Politiko, 3.1.2014).

  Kommentar by der Adler — 31. marts 2019 @ 09:43

 29. Lad os tage nælden ved dens rod:
  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 31. marts 2019 @ 09:47

 30. Jeg synes det er ærgerligt. NEJ det var bestemt ikke super højreorienteret – men i et medielandskab der er blødende rødt, så føltes det alligevel lidt mere centreret, og Kirsten Birgit var altid en fryd at lytte til.

  Kommentar by hehhhh — 31. marts 2019 @ 10:18

 31. Det er uomtvisteligt at Danmark rt en diktaturstat på medieområdet og totalt styret af folk, der forstår billedets og lydens magt, til at forsøge at holde os i et jerngreb. Her råder demokrati og rummelighed bestemt ikke.

  Det er pilråddent, og skriger på at befolkningen gør oprør imod det.

  Prøv at lægge mærke til. at det er de samme mediefolk/linselus der hopper rundt på de forskellige kanaler og læg mærke til kameravinklerne der filmes fra ved visning af begivenheder der ikke følger kommunikationsnarrativerne fx. begrænset udsnit af folkemasser mv.

  … og så hører vi ordet mangfoldighed tsk tsk tsk …

  Der er nogle der prøver at kontrollere os og proppe os med vedvarende løgne og propaganda under dække af demokrati, og har vi ikke set dette mønster før?

  Quite scary!

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 31. marts 2019 @ 10:21

 32. Findes der nogle gode podcast som dækker samfundsforhold fra et nationalt-konservativt synspunkt?

  Kommentar by Hovsada — 31. marts 2019 @ 10:37

 33. VÆR NU REALISTISKE! De fornuftige og velmente forslag om at forbyde islamisme i Danmark, om at lukke de røde journalistuddannelser, om at stoppe masseindvandringen osv. har ikke en chance, så længe de gamle partier stortrives. Kun et jordskredsvalg kan ændre noget. Men danskerne gider vel ikke gøre noget for at skaffe flere læsere til net-aviserne, hvor vel kun 5 eller 1O procent af danskerne følger med. Dele løbesedler ud, nej uha, uha. De fleste vælgere har jo slet ikke opdaget at der kun er navneskiltene tilbage af “Socialdemokratiet”, af “Konservative”, af “Venstre”, af “Alternativet”, af “DF” mv. Alle partierne er jo overtaget af bøsser, lesbiske, transvestitter, kommunister, sindssyge, feminister, rødstrømper, mandehadere, familiefjender, europater, føderalister, pampere, levebrødspolitikere, klima-alarmister, nihilister, satanister, lystløgnere, sadister, utopiske fantaster, korrupte landsforrædere, konvertitter, Afrika-forelskede, penge-svinere, psykopater, sinker, skoletøser, playboys og folk der aldrig kunne have klaret et almindeligt job.

  (Er der overhovedet normale og ordentlige politikere tilbage inde i tosse-borgen?)

  Men da de fleste vælgere aldrig har læst Uriasposten eller Snaphanen osv., tror de naivt at der stadig er tale om partier fyldt med kloge, dygtige, velmenende og loyale politikere som ikke vil gøre dem fortræd. At de samme politikere er ude på at udskifte og udrydde dem, kan de slet ikke forestille sig.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. marts 2019 @ 10:55

 34. Ingen sympati herfra til 24/7 ‘s hyklere. De fik tilskud ergo, er de under politisk ledelse. Ok der var et sympatisk program Je Suis Jalving. I 2016. Og Selsingerne. Og så kunne der læses op fra gamle glemte romaner i Pharaos Cigarer. En hel del var nok gamle røde forfattere, så rent nationalkonservativt ikke nogen gevinst. Jeg synes, at det fint at ryste posen. 24/7 var alt for mange selvfede studieværter, vil ikke savne en eneste. Ingen dannelse, kun postulater om at være det.

  Kommentar by Uno — 31. marts 2019 @ 10:59

 35. Åben tråd, giver plads til den her
  https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/opE8nm/De-som-likevel-velger-a-ytre-seg–Erik-Tornes?fbclid=IwAR2bkXWN5TGK2LAbPqc8UX7b2Ed2VrOWauZ4bzOIM6qqMo5zm8sb_7w5vP4

  “Ytringsfrihetsprisen til Sumaya Jirde Ali er fullt fortjent, uansett hva man mener om hennes meninger.”

  Åhhh, gud hvor åndssvagt, for at citere Steffen Brandt

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2019 @ 11:03

 36. Radio 24/7 har er sikkert været en spændende nyskabelse.
  Men når det kommer til DF får ytringsfriheden en ekstra tand, nemlig fri mobning fra morgen til aften 24/7.
  Og tænk det synes DF ikke er sjovt længere.
  Så nu har de trykket på den store sluk knap.
  Så nu hedder kanalen 00 dut.

  Kommentar by John Niss Hansen — 31. marts 2019 @ 11:10

 37. Radio 24/7 journalisterne kan bare lære at programmere, som de siger over there.

  Kommentar by Hodja — 31. marts 2019 @ 11:15

 38. Radio 24

  Kommentar by JC — 31. marts 2019 @ 11:16

 39. @Ole Jensen 10:59:

  Dit rant: bøsser, lesbiske, transvestitter, kommunister, sindssyge, feminister, rødstrømper, mandehadere, familiefjender, europater, føderalister, pampere, levebrødspolitikere, klima-alarmister, nihilister, satanister, lystløgnere, sadister, utopiske fantaster, korrupte landsforrædere, konvertitter, Afrika-forelskede, penge-svinere, psykopater, sinker, skoletøser, playboys og folk der aldrig kunne have klaret et almindeligt job

  slår næsten salig Egon Olsens:

  hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere, talentløse skiderikker, impotente grødbønder, småbørnspædagoger og socialdemokrater, skolelærere, narkomaner og kommunister alle sammen!, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. marts 2019 @ 11:17

 40. Radio 24/7 var et forsøg på at få et mere objektivt modstykke til DR P1. Det var selvfølgelig dømt til at mislykkes, da de venstreorienterede journalister, med kommunisten Ramskov i spidsen, hurtigt overtog kanalen. Hvis mediebilledet skal balanceres kan det ikke nytte noget at satse på statslige kanaler. Det frie initiativ skal til. Er der overhovedet brug for flere gammeldags radiokanaler. Ligger fremtiden ikke i internetmedier? Kan man ikke få nogle borgerlige internetkanaler til at fungere med både tale og billeder. Der skal dog en del muskler til at sende uafbrudt 24 Syv.

  Kommentar by JC — 31. marts 2019 @ 11:24

 41. En ny jysk kanal bliver nok også med rød slagside, eftersom venstrefløjen sikkert overtager regeringsmagten efter valget.

  Når S og de 4 små røde utopistspartier vinder det kommende valg, skyldes det et stort svigt fra Venstres og DF’s side. Halvdelen af Venstres folketingsgruppe kunne lige så godt melde sig ind i de Radikale med den værdipolitik de har (nysprog for indvandrings- og integrationspolitik). Så kan man lige så godt stemme S, der er rykket til højre her. Den såkaldte “blå Bjarne”, dvs. den borgerlige håndværker, flytter igen tilbage til S, da Venstre har undermineret lønmodtagernes vilkår ved sin import af lavtlønsarbejdere, efter pres fra erhvervsorganisationerne. Venstres ledelse med Kristian Jensen i spidsen er nærmest kulturradikal, og har skubbet ægte borgerlige som Støjberg og Marcus Knuth ud på et sidespor. Støjberg beholder dog sin post som symbolminister. Venstres siksak kurs hvad angår centralisering/decentralisering har gjort både provinsboere og københavnske funktionærer og embedsmænd utilfredse og skubbet dem væk. Hvorfor stemme på Venstre når man ikke ved hvad de står for.

  Så Venstre har som fortjent kurs nedad. Tomrummet udfyldes forhåbentlig af NB, men det er sikkert ikke nok.

  Kommentar by JC — 31. marts 2019 @ 11:46

 42. Der er em mulighed for at det vil gøre det.

  Havde Jørgen Ramskov ikke brugt Radio 24 Syv til at give hans venner og politiske kampfæller et vederlag, så havde Radio 24 Syv overlevet.

  Lad mig give et eks. Rushy Roulette begyndte med disse ord: Alt er til debat, intet er helligt.
  Efter terror angrebet i Paris, forsvandt det. Rushy Rashid er blvet mere og mere ekstrem, Mikael Jalving blev udelukket fordi han var for kristisk overfor Islam og sender man en sms der er kritisk, så sker der intet, men sender man en som lyver om islam, så bliver den med garanti oplæst, naturligvis fra to forskellige mobilnummer.

  Så glæder mig til 2 november 2019, tak til regering og DF

  Kommentar by Anders Nielsen — 31. marts 2019 @ 11:52

 43. I dag har medierne focus på en psykisk syg, som har været fastspændt i lang tid. Han er selvfølgelig ikke etnisk dansk, så den får på hele følelsesregistret. Han er måske så aggressiv og farlig for sine omgivelser, at man ikke har set anden udvej end at passificere ham.

  Danskere der jages og svigtes af systemet får ingen opmærksomhed

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2019 @ 12:06

 44. https://ekstrabladet.dk/112/politi-slaar-til-i-dansk-havn-ni-udlaendinge-laa-skjult-i-lastbiler/7577577

  Kommentar by p — 31. marts 2019 @ 12:23

 45. Learn to code

  Kommentar by Winged Hussar — 31. marts 2019 @ 12:35

 46. En insider fra politiet står frem: Berøringsangst overfor muslimer i Hizb ut-Tahrir-demonstration

  En kæmpe muslimsk demonstration med sorte jihad-flag og hadefuld tale mod vesten afslørede, hvordan Københavns Politi arbejder i praksis.

  Politiet beskyttede hadefulde islamister, mens en etniske dansk familiefar, der havde taget sit barn med til en islamkritisk moddemonstration, blev “truet med kommunen” af dialogbetjent Jeppe Nyboe Jensen fra Københavns Politi.

  Hvorfor blev muslimer, der medbragte børn til Hizb ut-Tahrir ‘s demonstration, ikke truet med kommunen?

  Nu står en modig mand, der har mange års erfaring fra sit job i Københavns Politi, frem. Manden er modig, fordi det ikke er populært at sige sandheden i et politisk politikorps, hvor ledelsen omfavner islam

  “Man tør ikke bevæge sig ind i flokken af muslimer,” lyder den erfarne betjents analyse af situationen.

  Betjenten vurderer, at “ballade, råben, skrigen og racismeanklager” fra muslimernes side kan være årsagen til, at politiet ikke truede islamistiske forældre med de sociale myndigheder.

  En skræmmende analyse fra en mand, der har stået i første række og set, hvordan politiet arbejder, når de møder muslimerne i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. marts 2019 @ 12:38


 47. Vi har indbudt fest i huset i dag. Jeg må vente til der bliver ro. ud på aftenen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. marts 2019 @ 12:46

 48. Nå, foreløbig er jeg da ikke blevet korrekset af en flok rasende furier eller nogle naive feminiserede mænd, selvom jeg i nr. 15 kl. 7.O7 skrev at DET VAR EN STOR FEJL AT KVINDERNE FIK STEMMERET!

  For det var det. Kvinder har mange gode egenskaber, og nogle af dem er kloge, beundringsværdige, supercharmerende og helt engleagtige. Men i gsnit og generelt er de primitive, ulogiske, irrationelle, uvidende og kortsynede når det drejer sig om politik. Det var i stort omfang kvinder der hjalp nazisterne til magten, det er i høj grad dem som er ansvarlige for Sveriges og Norges miserable tilstand, det er en kvinde, Merkel, som vil afrikanisere og ruinere Europa, det er langt hen ad vejen kvinderne i vores partier som er ved at snigløbe og undergrave vores demokrati, folkehjem, velfærd og sikkerhed. Se hvad Helle T-S, Helle Degn, Marianne Jelved, Pernille Skipper, Sofie Carsten, Johanne S-N, Zenia Stampe, Mette F, Birthe Rønn osv. står for: drømmerier, dumme utopier, klimaløgn, navlepilleri, hyklerisk næstekærlighed, foragt for mænd, familier og traditioner, storhedsvanvid og pladderhumanisme. Fornuften mangler.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. marts 2019 @ 12:49

 49. Kan det ikke være aldeles ligegyldigt om en radiokanal der prøver at bilde os ind at “Cordua & Steno er borgerlige nu lukker? Er vi virkelig kommet så langt ud, at en radiokanal der kun er 95% venstreorienteret og kulturradikal nu ses som et lys i mørket og som vi skal græde over nu måske lukker og slukker?
  Danmarks Ramadanradio (DR) og/eller TV2-NEWS vil da sikkert gerne overtage Rushy Rashid. Forhåbentlig ender “Cordua & Steno på “forbrændingen” og ikke på en “genbrugsstation”.

  Kommentar by bjarne binee — 31. marts 2019 @ 13:35

 50. ET GAMMELT ORD siger at nogle sier myggen fra, men sluger kamelerne. Er det ikke også hvad der nogle gange sker her hos Urias? Man bruger mange ord og en del tid på detaljer og enkeltpersoner som ikke betyder ret meget i den store sammenhæng.

  Politikerne og journalisterne er ved at forære vores land, byer, boliger, kvinder, velfærd, penge, pensioner, arbejdspladser, infrastruktur, skoler, kultur, hospitalspladser, børnenes fremtid og meget mere væk til arabere og negre. De forbereder i denne tid statscensur, fordrivelse og udskiftning af befolkningen. Vores tryghed, familieliv, økonomi, sikkerhed, sundhed og fremtidsmuligheder snigløbes og undergraves systematisk af kommunistiske kliker og partier.

  Det kan ende med bankerot, rædsler, gangstervælde og massedød/folkemord som i Sverige og Libanon. Bør det ikke være hovedemnet i næsten alle debatter?

  Kommentar by Ole Jensen — 31. marts 2019 @ 14:19

 51. Venstredrejningen af Radio 24Syv, gør at jeg samlet set ikke kommer til at savne dem, det gik meget godt i starten af stationens levetid, men fra 3-4 år siden, skete der en ændring hvor der kun var plads til konservative stemmer i sommerferiespeciels, og selv om de programmer var stationen mest lyttede, Radio 24Syv havde lyttertal på deres hjemmeside på det tidspunkt men det blev fjernet, valgte stationen helt at fjerne programmer med konservative stemmer.

  De sidste par år har det været rent rødt, deres figenblad er Cordua og Steno, som de kalder danmarks eneste borgerlige radioprogram, men Cordua er en del af radikale/højskole venstre og Steno har ved de seneste valg stemt på de radikale og Alternativet.

  Kommentar by Jens — 31. marts 2019 @ 15:20

 52. https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE11283270/godt-vi-har-modige-boern-naar-vi-voksne-er-nogle-slapsvanse/

  De kællinger de kællinger…altså for helvede da osse endnu en af de frelste ignoranter!

  Kommentar by Black Watch — 31. marts 2019 @ 15:57

 53. Har konstant bilradioen indstillet på Radio 24syv uden at være imponeret. Som letbenet underholdning er mange af programmerne ikke værst, men var det tiltænkt at være et intellektuelt alternativ til P1 er missionen mislykkedes.

  Vil dog gerne fremhæve et enkelt fremragende øjeblik ikke muligt at fremsige på P1, nemlig da enkeltlyttere forud for valget i 2015 fik lov til i 10 minutter af Asger Juhls program at konfrontere en folketingskandidat efter eget ønske. Her lykkedes det lytteren og klimaskeptikeren Frank Lansner at få klimaminister Rasmus Helveg Petersen til at gå i en helt række uvidenskabelige klimafælder og gentage usande mediepåstande. Helveg blev godt sur over han ikke kunne klare sig i den saglige debat, som han aldrig udsættes for med journalister som modpart.

  Kommentar by perhag — 31. marts 2019 @ 16:19

 54. Morgenradioen vil jeg savne.

  Kommentar by Glenn Madsen — 31. marts 2019 @ 16:31

 55. London terror eller….

  https://ekstrabladet.dk/112/britisk-politi-igangsaetter-menneskejagt-mand-stikker-tilfaeldige-ned/7577719

  Kommentar by p — 31. marts 2019 @ 16:48

 56. Lad falde hvad ej kan stå.. noget nyt vil rejse sig. Og reelt morsomme og tankevækkende personer vil altid finde et nyt job.

  Kommentar by Hul igennem? — 31. marts 2019 @ 16:49

 57. Jeg hører aldrig radio og undrer mig over, at folk kan nå at følge med i det hele – tv, radio, Twitter, FB osv.

  Men jeg har netop læst lidt på Snaphanen og erfaret, at han i det mindste ikke når at læse aviser, for han har tydeligt nok ikke forstået, at mange politikere sagde rasende fra, da HUT meddelte, at man ville demonstrere foran Christiansborg. Der var også politkere som tilskuere under demonstrationen, og læserbreve har der været mange af.

  Hvad med at se bjælken i egne øjne?

  Faktum er, at den danske lovgivning stadig er sådan indrettet, at man ikke kan forbyde HUT at demonstrere, men i betragtning af at man fx kunne “bure” Rasmus Paludan – der jo også nyder godt af lovgivningen og har udnyttet den til at tære ikke så lidt på politiressourcerne – skulle man tro, at politiet en anden gang kan henvise HUT til et mindre provokerende sted. Hvis man da ikke vil bestemme, at gudstjenester skal holdes borte fra det offentlige rum, hvilket jeg meget vil foretrække.

  Det er mit indtryk, at Radio24syv var en meget københavnsk foreteelse befolket med Tordenskjolds soldater og snak i lange baner. jeg græder tørre tårer over, at Rusty ryger ud til højre, og det samme gælder den konstant opblæste Cordua og hans famlende ven Steno.

  Kommentar by Atterdag — 31. marts 2019 @ 17:27

 58. Peter skaarup sagde vistnok klogt i pisselogen på tv2news, at udflytningen jo var samme vilkår som tv2 for år tilbage, og uanset er der da masser af stof i Aarhus aalborg, så at r-7 ønsker af dyrke classic rød-mo, at gå i hysterisk selvfed offerrolle, som islam, er bevis på at de ER rødficeret. Gæt, der bliver voldsoprør i bydele af kbh og sagen kører i 2 mdr. Invasionen elsker det, fuck dk op i børnehavekævl, så de ikke ser det enorme uhyres skygge komme nærmere..

  Kommentar by Gaflen — 31. marts 2019 @ 17:50

 59. EFTERHÅNDEN SOM flere og flere danskere oplever at deres søn eller datter eller andre i familien overfaldes, lemæstes eller myrdes, skulle man tro at der ville opstå en sådan vrede og forbitrelse, at det ville give anledning til protest-demonstrationer lignende dem i Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland, Italien og England mv. Men tilsyneladende sker intet.

  I Sverige foregår MORD NÆSTEN PÅ SAMLEBÅND. Over 1OOO svenskere er blevet myrdet af migranter og asylanter. Titusindvis af kvinder, mænd og børn er blevet overfaldet. Bare at gå eller cykle en tur er farligt i flere byer. I Malmø kastes der med håndgranater…. og skyderier, knivstik og kølleoverfald forekommer jævnligt. Hundredvis af skoler, børnehaver og villaer er ødelagt af påsatte brande. Tusindvis af biler er brændt af. Tusindvis af svenskere er blevet drevet fra hus og hjem af kriminelle migrant-bander.

  Men da medierne i vidt omgang skjuler for svenskerne hvad der foregår, er protesterne derovre også små og svage.

  De svenske ministre har blod på hænderne, tøjet og skoene, men medierne bliver ved med at hylde dem som fornuftige, ansvarlige og humanistiske politikere.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. marts 2019 @ 17:56

 60. Iflg. flere aviser vil “systemet” nu forsøge at fængsle Rasmus Paludan fordi han har fremsat nogle kritiske bemærkninger om afrikanere og deres nok ikke alt for høje IQ. Regulær politisk-juridisk forfølgelse for at sige noget der ligner sandhed til forveksling. Om kort tid vil man vel forbyde folket at have meninger om nogetsomhelst der har med politik at gøre.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. marts 2019 @ 18:06

 61. 24-LYV næh, nej. Hører ikke det lort.

  Kommentar by Iznogut — 31. marts 2019 @ 19:45

 62. #60 Han udtalte sig om deres lavere IQ, og der har han jo ret. Folk fra Afrika har en lavere IQ. Man kan vil ikke komme i fængsel for at sige sandheden, og det som videnskaben har sagt mange gange før.

  Man kan stille det retoriske spørgsmål om en kineser vil komme i fængsel for at sige, at asiater er klogere end hvide mennesker. Det vil han selvfølgelig ikke, men han siger jo det samme som PR. Bare med andre etniciteter.

  Kommentar by na — 31. marts 2019 @ 20:11

 63. Morten skrev: “Asger Juhl har for åben mikrofon bekendt sin støtte til Dansk Folkeparti, og at han er nationalist”.

  Interessant! Har du et link til denne udtalelse? Jeg kan ikke finde det …

  Kommentar by HN3 — 31. marts 2019 @ 20:57

 64. Vil lige nævne at jeg slet ikke opfatter Asger Juhl på samme måde som Morten kl. 07.14, selv om jeg i mit tidligere indlæg roste ham for at give adgang i 10 minutter til en klimaskeptiker.

  Politisk virkede det på mig som om Asger Juhl var en naiv udgave af Lars Trier Mogensen fra Det Røde Felt, så det var mildest talt underligt den dag Asger Juhl påstod han havde stemt Dansk Folkeparti. Da der er hemmelig afstemning kan det ikke kontrolleres om han har stemt DF, men Asger Juhl virkede dog så troskyldig at han næppe bevidst ville skræmme folk bort fra DF til Socialdemokratiet ved at høre at en så fremmedleflende type stemte DF.

  Kommentar by perhag — 31. marts 2019 @ 21:03

 65. >62 @na kl. 20:11
  Jo, lige netop ved racismeparagraffen kan man. Det er det “fine” ved den:

  “Racismeparagraffen”: Straffelovens § 266 b
  Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

  Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

  Intet er nævnt om, at udtalelserne skal være usande, for at de er strafbare. Det nok fx. at “forhåne” p.gr.a “race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse”, og det har Paludan vel rent objekltivt gjort, hvis han har udtalt at “afrikanere er dumme”.

  Man kan så diskutere der rimelige i loven, hvad der jo sker på Tinge.

  Kommentar by Hertz — 31. marts 2019 @ 21:29

 66. Næh, luk skidtet. Det jeg har hørt bidrager ikke med mere end resten af MSM allerede bræger om.

  Kommentar by PerP — 31. marts 2019 @ 21:44

 67. De var aldrig noget korrektiv til p1. Deres såkaldtborgerlige talkshow bestod af to liberale. En søvnig sommer med Jalving blev eneste konservative alibi. Resten var sladder og homo-pladder. Good riddance.

  Kommentar by Jørgen — 31. marts 2019 @ 22:42

 68. Og så kan Asger kokettere nok så meget med sin påståede stemme på DF. Et helt ukontroversielt, gennem årtier etableret og generelt systembevarende socialdemokratorsk parti. Hvor avangardeagtigt!? Den kan vi gøre meget mere autentisk i Aarhus.

  Kommentar by Jørgen — 31. marts 2019 @ 22:59

 69. Har jeg overset noget – eller har 24syv på noget tidspunkt udfoldet vores judæokristne kulturarv? SELV DR er da bundet til en vis respekt i denne dækning. De gør det faktisk OK. Sjælden indrømmelse. Men 24syv giver bare fri mikrofon til Rashid (og hendes tvangsislamiserede husbond)? Tør man håbe på en mere frygtløst vidensbaseret radio, funderet i universiteter og mediehuse en smule vest for Uffe Elbæk?

  Kommentar by Jørgen — 31. marts 2019 @ 23:21

 70. Rettelse: Rushy er navnet på hende med rouletten, som vi nu slipper for.

  Kommentar by Jørgen — 31. marts 2019 @ 23:31

 71. TIL DE ”GAMLE” UP-PROFILER:
  Jeg (andre???) er pisse træt af visse nytilkomne profiler (siden ulitmo 2018) på UP, der dagligt tilsviner sig definitionsretten her på UP, til at gøre kampen mod RV/venstrefløjen og alle tentaklerne til en kamp der alene begrundes i fædre der er/føler sig tilsidesat og/eller efterfulgt af EVIGE liste-gentagelser af, hvad vi (gamle) her på UP, har som grundviden om samfunds-følgerne af venstrefløjlspolitikken .

  I alle årene, jeg har være med her, har vi ALLE været arge modstandere af ALLE venstreorienterede og den politik der bliver ført. Det er derfor ikke nødigt, dagligt, at blive belært om dette, af nytilkomne!
  Og kommer der mere seriøse profiler ind på UP, må de da korse sig over disse, flere gange dagligt, gentagne belæringer; det er jo ikke ligefrem tungnemme/reterderede der frekventerer UP! Og vi skulle da helst heller ikke få ry som så?

  Vi har mange forskellige bevæggrunde til, at være med blandt ligesindede og at få stoppet den venstreorienterede udvikling, men vi i har alle et til fælles: Vi KENDER ALLEREDE ”fløjens” fatale historik, følger og indædte arbejde, for endnu mere af samme.
  De fleste af os har, til hudløshed, gjort/gør/fortsætter den opslidende konfrontation/udfordring/…. i direkte ”dialog” med ”fløjens” tilhængere og medløbere.
  Derfor er det direkte inerverende, dagligt, nu at skulle belæres om dette fra nævnte UP-profiler.

  Dertil kommer, at de nævnte profiler alle har en inderlig følt ret til, at føre sig frem, som UPs selvskrevne dirigenter. Ja, slev Ups ”layaut” mente nogle sig selvskrevne til, at have definitionsreten retten til, i nærmest krævende adfærd.

  Og så er JEG pisse træt af, gang på gang, at blive udskammet og lagt for nar, på det groveste, af disse profiler, der i deres ensidige, inderligt kvindehadende, tilgang til kritik af ”fløjen”, nærmest har som hovedformål, hurtigst muligt at få lukket munden på mig og enhver anden kvinde der måtte melde sig!
  Ikke alene er jeg pisse træt af dette, MEN det får samtid profilerne til, at fremstå som om de i virkeligheden IKKE har noget ønske om, at stoppe ”fløjens” knæfald for den akselererende islamisme, idet deres adfærd og meninger om vi kvinders plads i livet, jo utvetydigt slægter ret og pligt for kvinder under den mandsdominerede islams regi. Profilernes mange kommenterer kommer derved til at stå SOM om de vil bekæmpe ”fløjen”, men samtid hylder islams grundregler (men alene at stoppe/tilbagerulle de dele af ”fløjen” som de selv er ramt af).
  Dette umiskendelige sammenfald med islams interesser, kan meget nemt komme til at give vi andre/UP et slet imige.

  Er det det vi vil med UP?

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. marts 2019 @ 23:39

 72. Det er svært at linke til enkelte udtalelser, men jeg kan se andre i tråden genkender episoden med Asger Juhl, så de må gælde for vidner. Derudover nåede han på et tidspunkt frem til det resultat, at han er nationalist. Det er et modigt udsagn i en tid, hvor ordet bevidst og i destruktivt øjemed udlægges som ‘chauvinist’, selvom det snarere betyder nationalbevidst.

  Jeg synes også lige, jeg vil nævne Den Korte Radioavis i rækken af programmer, der til tider har virket som gruppeidentiteten Venstrefløjens svøbe. Jo, Radio 24syv har gjort det godt, og har fået en halv million flere danskere til at høre snakkeradio, end Danmarks Radio alene formåede. Det er enestående.

  Der er ingen opstandelse blandt politikerne over denne lukning. Tværtimod anes en smule lettelse. Det skulle sige noget om kanalens succes.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. april 2019 @ 00:19

 73. TIL DE “NYERE” PROFILER
  Som jeg, venligst, har opfordret til, at holde øje med denne tråd.

  Dette er skrevet med udgangspunkt til tp, til alle de opfordrede profiler, TILLIGE med de profiler, der, mistænkeligt nok, nærmest kan lyde sammenfaldende med andre profiler i deres adfærd her på UP/over for mig.
  tp og andre nyere profiler har mægtigt travlt med at stille spørgende/udfordrende/mindre pæne benævnelser om mig i din/jeres kommentarer til/om mig, men har ALLE den kedelige egenskab, at de hverken læser eller kvitterer for de svar jeg giver.

  Her et LILLE udsnit af kopier iht. tp:
  Jeg opfordrer tp, endnu, endnu engang, til ENDELIGT at følge op egne spørgsmål/udfordringer. Her med udgangspunkt i det af tp skrevne i kommentar nr. 23 i bloggen ” MSM svælger i New Zealandsk terrorisme” , hvor tp skriver:

  ” Det undrer mig at der tilsyneladende ingen interesse er for at skaffe flere læsere til Uriasposten, den korte avis, 24nyt.dk og snaphanen. Hvis alt for mange nøjes med de gamle medier, er det jo sandsynligt at det valg vi er tæt på, bliver et valg der bringer Danmark endnu tættere på svenske tilstande og undergang. Er det for besværligt at uddele løbesedler?”

  Jeg henviser/linker ofte til f.eks. UP, DKA, Document, 24Nyt, DKI og andre, når og hvor der er temamæssig anledning til det.
  Du har ofte opfordret vi andre, men hvad har du selv udrettet, ANDET altså, end at reklamere for det her på UP, hvor de fleste af os har haft disse medier/fore + udenlandske som MS informationskilder i årevis inden du kom til? Og hvilke løbesedler du SELV har delt ud*?
  Samme spørgsmål har jeg i øvrigt, med samme begrundelse, stillet profilen ALEXANDER BEAUMONT ind til flere gange og han har heller ulejliget sig med et svar.*

  Ang. din kommentar kl. 15:11,
  må jeg spørge dig; hvorfor skriver du “Chrborg”. Ikke fordi jeg ikke kan regne ud, at det nok skal være en forkortelse af Christiansborg,
  men fordi du selv har været ude med riven i din kommentar nr.18 i bloggen:
  http://www.uriasposten.net/archives/99323
  Jeg har der svaret dig i kommentar nr.21 og under flere andre blogs opfordret dig direkte til at læse min kommentar/læse op på det du selv poster, frem for, fortsat, ufortrødent, at slynge om dig med, hvad andre her har at gøre/rette sig efter.
  Hvem er i øvrigt “vi” i din kommentar nr. 18? Hvem er du her bemyndiget fællestaler for?

  * I er flere relativt nye profiler her på UP, der stort set poster det samme og har den samme selvhævdende attitude til, at være bestemmende over hvad andre skal/må/.., tillige med , at de, næsten dagligt, fører sig frem med og på egocentriske temaer, har samme formuleringer tillige med meninger (der måske er nye for dem???), men som vel de allerfleste her på UP har haft i og debatteret i årevis.

  Er der sammenfald mellem Jeres profilerne?
  Mener du/I, at du/i er så ophøjedei livet/her på UP, at du/I ikke har det nødigt, at følge op det, som du/I selv forlanger/forventer af andre?
  I så fald: Hvorfor?

  Som det nu kan ses i flere tidligere blogs, hvis det som jeg formoder er gået jeres viden forbi, gør du/I jer selv til grin. Det er helt jeres retmæssige valg, men det passer meget dårligt til den selverklærede “ordførerposition” I fører Jer frem med.
  Har I tænkt over det/vil I?

  Dette er IKKE endnu en anledning til, at svine mig til, men en opfordring til, hvis muligt, på anstændig vis, at gå i dialog HER, så vi IKKE fremover kommer til, at spolere kommentarsporene, til skade for UPs gode ry.

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. april 2019 @ 00:59

 74. HVAD HJÆLPER DET at man hvert fjerde år bytter rundt fra det ene asociale, anti-danske og folkefjendske regime til det andet asociale, anti-danske og folkefjendske regime? Det hjælper jo ingenting. Forskellen på de blårøde og de rødblå partier er jo ubetydelig. Begge grupperinger går jo ind for EU, for masseindvandring, for radikal politik, for afrikanisering, for forkælelse af migranter og for diskriminering og fordrivelse af danskere. Min anbefaling er at man stemmer på Jeppe Juhl opstillet af NB. Læs hans artikel JEG ANKLAGER hos 24nyt.dk

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 02:36

 75. PS: Både Lars Løkke og Mette Frederiksen har iflg. medierne udtalt deres varme støtte til Marokko-traktaten, som også R, LA, K, SF og badutspringerpartiet går ind for. Så kan det jo næsten ikke blive værre.
  Står det til disse partier ender Danmark i frit fald lige som Sverige.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 02:51

 76. PS: § 266b er en paragraf som er beregnet på at forhindre kritik af masseindvandringen, afrikaniseringen og islamiseringen. Man vil kvæle ytringsfriheden. Når nu RASMUS PALUDAN skal slæbes for retten for at få ham straffet for at fremsætte kritik af de migranter som strømmer ind i Danmark, inviteret af Merkel og statsmedisteren, er det et forsøg på at lukke munden på ham.

  En aktion der har givet anledning til skadefryd selv hos journalister ansat i “borgerlige” aviser.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 03:12

 77. Jeg vil da dags dato ønske dig kim og Rasmus Paludan tillykke med at I er blevet inviteret til en rundvisning i Grimshøjmooskeen, og forklaring fra den lokale Imam. God mandag. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. april 2019 @ 05:55

 78. Kære venner, jeg har en ekstrem følsom, enormt intim og yderst personlig nyhed at dele med jer ❤️

  Jeg har d.d. valgt at konvertere til islam og leve mit liv efter alle befalinger fra profeten Muhamed (Fred Være Med Ham), bede fem gange dagligt mod Mekka samt bogstavtro følge Den Hellige Qu’ran (Koranens) skrifter 🙏🏻

  For at forfølge min nye religion fuldstændigt har jeg søgt optag på uddannelsen til imam. Glæder mig til at dyrke Fredens Religion™ og blive et bedre menneske og en bedre muslim 😁

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. april 2019 @ 06:38

 79. Carlo, hvad dato har vi i dag?

  Kommentar by k. m. — 1. april 2019 @ 07:04

 80. Til Carlo Di Napoli II
  glædelig første APRIL ;-)
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 1. april 2019 @ 07:30

 81. Ledelsen på mediet 24NYT har opsagt den nu tidligere chefredaktør Jeppe Juhl, som også er spidskandidat til folketingsvalget for Nye Borgerlige, skriver Berlingske. Fyringen kommer efter et interview med avisen.

  Beskyldninger om vildledende artikler er haglet ned over det alternative medie 24NYT, og fredag erkendte mediets chefredaktør, Jeppe Juhl, i et interview med Berlingske, at en artikel om moskeer var “konspiratorisk og af ringe standard” og slet ikke skulle være bragt, forbyd islam i Danmark.

  Den udtalelse har imidlertid kostet ham jobbet som chefredaktør på det alternative medie, som han selv var med til at stifte, skriver Berlingske.

  »Vi har stoppet samarbejdet, fordi Jeppe Juhl er kommet med disse udtalelser uden forudgående aftale med mig. Sådan er det kort fortalt,« siger ansvarshavende chefredaktør på 24NYT, André Rossmann, til Berlingske.

  André Rossmann havde ifølge Berlingske selv sendt et andet citat til avisen, hvor han ikke kom med indrømmelser om, at 24NYT skulle have begået fejl i dets artikler.

  Jeppe Juhl har ikke ønsket at kommentere på baggrunden for fyringen over for Berlingske, men skriver i en mail til mediet, at han ønsker al held og lykke til 24NYT, som han fortsat anser som et vigtigt “korrektiv” til “en ensrettet, kulturradikal dansk presse.”

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. april 2019 @ 07:37

 82. I den senere tid har jeg set kommentarer med, at kvinder ikke burde have haft stemmeret.

  I Islam har kvinder ikke mange rettigheder, så der er ikke dem der har ødelagt samfundet.

  Herhjemme kan vi tage fam. Helveg Petersen, de er flest mænd og Radikale Venstre. Det er dem fører an i ødelæggelsen af Danmark. Skulle vi tage valgretten fra dem?

  Kommer de mærkelige bemærkninger om kvinder og valgret fra venstreorienterede journalister, der har fået et bi-job ved at skabe splid på Uriasposten ?

  Skulle vi tage valgretten fra Pernille Vermund, Mette Thisen, og alle andre der trods alt ikke følger deres medsøstres drømme om socialistisk/islamisk paradis

  Kommentar by k.m. — 1. april 2019 @ 07:45

 83. Det kan anbefales k.m. og andre der på lignende vis er smittet af de rødes propaganda, at se black pigeons film om “Why women destroy families, nations and civilizations”. Og her taler vi om den Vestlige verden. Hvad der foregår i primitive islamiserede stammer i Afrika og Mellemøsten pga. religiøs overtro falder ligesom udenfor rammen. k.m. bør også sætte sig ind i hvad kvindernes pladderhumanisme og mangel på realitetssans, overblik og sund fornuft (generelt sagt) har betydet for Sverige, Norge, England, Frankrig og i sin tid Tyskland 1925-45.

  Der er vist ingen der har sagt at der ikke findes fornuftige kvinder, eller har talt om at specielt Pernille Vermund bør fratages stemmeretten. Hun mangler dog endnu at bevise at hun evner at stå fast på sine standpunkter.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 08:41

 84. PS: Danmarks mest landsskadelige parti i tidens løb, det radikale venstre, har pt. et flertal af kvinder. Zenia S., Jelved, Sofie C., Lotte Rod, Ida Auken. Partiet arbejder uafbrudt på at øge indvandringen og på at afskaffe Danmark som danskernes folkehjem. EU og klimafup er de også begejstrede for.

  SF har også et flertal af kvinder. M. Auken, Pia Dyhr, Kirsten A., Lisbeth bp., Trine T. (5 af 8) Også i dette parti er man glade for klimafup, indvandring og alt fra EU.

  S ledes som bekendt af Mette F. Som har tilkendegivet sin varme tilslutning til Marokko-traktaten, den europæiske økonomis og civilisations dødsdom, hvis frau Merkel bliver siddende.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 09:12

 85. Ole Jensen
  Du er for dum. Du mener at de 1,6milliarder muslimer er en parentes i historien.
  Du er for dum, når du ikke mener de har bidraget til det helvede, vi står midt i.
  De tendenser vi ser nu, er jo accelereret i takt med at Islam får indflydelse i vores lande. De har lært nogen få kampråb udenad – klimakatastrofe, racisme, multikultur.

  Ida Auken typer, der råber højest, bliver selvfølgelig fremhævet i medierne. Nu ved jeg godt SF har en kvindelig formand, men mændene i partiet holder sig i hvert fald ikke tilbage for at sprede budskabet.

  Kommentar by k.m. — 1. april 2019 @ 13:01

 86. De = kvinderne, har lært nogen kampråb

  Kommentar by k.m. — 1. april 2019 @ 13:02

 87. Atterdag, du har vist ikke helt forstået at hvis politiet ikke ville beskytte et lovligt parti som Paludans dansksindede parti mod overfald af migranter, asylanter og kulturfremmede, så ville det principielt være det samme som at sige: vi vil ikke beskytte demokratiet/folkestyret i Danmark mod udlændinges voldelige magtovertagelse. Det ville da være en skandale af farlige og vidtrækkende dimensioner.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 13:07

 88. Nå, iflg. k.m. er jeg for dum. Og det er da muligt at k.m. har ret. Men det er nu en noget primitiv form for argumentation. Og så tillægger k.m. mig meninger jeg IKKE har. Jeg har aldrig ment at muslimerne blot er en parantes, og jeg har aldrig ment at islamisternes indstrømning ikke medvirker til at Danmarks og danskernes fremtid nu ser mørk ud. Forveksler k.m. mig med en anden blogger? Hvad mener k.m. iøvrigt om Sverige og EU?

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 13:15

 89. I både Sverige og EU sidder mænd på de mest betydningsfulde poster.
  De er måske født i den forkerte krop, siden de opfører sig som feminister.

  Kommentar by k.m. — 1. april 2019 @ 13:32

 90. Order! Order!

  Kommentar by Henrik Wegmann — 1. april 2019 @ 14:14

 91. Ja, meget tyder unægtelig på at der er kommet alt for mange bøsser, lesbiske, transvestitter, LGBT-folk og krænkelsesparate feminister ind i politik. Bare se på Alternativet, K, SF og R. De synes alle at være forvirrede eller i psykisk ubalance.

  Er k.m. en dame ligesom Carstens?

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 14:38

 92. Hold mig udenfor, Ole Jensen, og prøv at læse, hvad folk skriver.

  For mig må Paludan demonstrere alt det, han vil, men noget helt andet er, om det er klogt? Det kan jeg faktisk ikke afgøre, og jeg ville gerne høre, hvad politiet mener om den sag, når det er uden for referat.

  Jeg ser, at Jeppe Juul har fået problemer pga. manglende vederhæftighed, og jeg har også forstået, at Aia Fog er kommet så meget på kant med Nye Borgerlige, at hun ikke mere er opstillet som spidskandidat.

  Det forstår jeg godt, Aia Fog vælger ikke sine kampe med tilstrækkelig omhu til at stille op for et parti. Med hende i partiet, skulle det jo forsvare, at hun er vildt engageret i den vanekriminelle “Tommy Robinsons” gøren og laden, skønt det er særdeles velkendt, at han har ødelagt UKIP og har nogle venner, som man skal holde sig langt fra.

  Det står Aia Fog frit for at vælge de venner, hun har lyst til, men hun kan ikke forlange, at et politisk parti skal tage dem med i købet, for det vil medierne straks holde partiet ansvarligt for. At gå til fodboldkamp i Luton med “Robinson” var at demonstrere mangel på sund vurderingsevne, og den slags typer har vi allerede alt for mange af i Folketinget.

  I øvrigt censurerer Trykkefrihedsselskabet på livet løs, og det er jo helt til grin.

  Kommentar by Atterdag — 1. april 2019 @ 16:20

 93. Er Ole Jensen en troll?

  Kommentar by k. m. — 1. april 2019 @ 16:31

 94. 91; Ole Jensen:

  Det kan flere vist bekræfte at vi ikke er og de IP-adresser vi skriver fra heller ikke!

  Men er du identisk med tp, ALEXANDER BEAUMONT, P. Jensen og/eller andre “nyere” profiler?

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. april 2019 @ 16:34

 95. Er Ole Jensen en troll?

  Kommentar by k. m. — 1. april 2019 @ 16:31

  Uha!

  De er farlige, disse trolls. Bare se på, hvordan psykopaten og internettrolden Niels O fik smadret og ødelagte 180grader med sit Radigale crap om perkerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. april 2019 @ 17:07

 96. Atterdag er ikke nem at blive klog på. Er han med for at oplyse eller for at sprede forvirring? Hvad mener han med at kalde Tommy Robinson for vanekriminel? Er TR ikke en engelsk helt som protesterer mod omfattende og modbydelige overgreb på værgeløse børn? Hvordan kan Atterdag uden videre påstå at Jeppe juhl er uvederhæftig? Og hvorfor er det ikke OK at mødes med TR? Og hvorfor kaldes Rasmus Paludan en udnytter af politiets resourcer, når det er et demokratisk princip der forsvares af politiet. Se 87. Hvad er det som trykkefrihedsselskabet har censureret?

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 17:08

 97. @ Ole Jensen:

  jeg vil også gerne vide, fra dig, hvem der, i absolut overtal, har haft det overordnede ansvar for vort land: M/K?

  Ja, der er, som vi her ved det til hudløshed, hjernetomme kvinder i partierne på “fløjen”, men der er også mænd. Hvorfor tildeler de´ disse kvinder “magt”? Det kan sq da ikke være de hjernetomme kvinders skyld? Hvilken mandesvag usselhed syntes du det viser?
  Er det ikke den samme usle/tomhjernede tilgang til politikken, som disse kvinder udviser?
  Hvis svaret er ja, må du da skamme dig dybt på dit køns vegne og udskamme dit eget køn på selv samme måde som du udskammer kvinder.
  En velkendt formulering om, at feje for egen dør først, har fortsat sin berettigelse!
  Hvad skal vi kalde disse mænd? Betegnelsen feminister er jo besat og nu, iflg. flere profiler her, nærmest altomfattende af alle der ikke er mænd.

  Jeg vil, med interesse læse dine svar!
  Og vil samtid love, ikke at bruge betegnesen om de mænd jeg respekterer som ligeværdige, i vor fælles interesse her på UP.

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. april 2019 @ 17:23

 98. Er k.m. og fru Carstens et par trolde, trolle eller hekse? Er der troldtøj og hekse på spil, så uha og uha-dadada. Så tør man jo næsten ikke være med her længere.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 17:27

 99. Jeg kan ikke vide om Ole Jensen + andre profilnavne hører under betegnelsen troll, men jeg kan bekræfte min formodning om, at UP er ved at blive “kuppet” og jeg håber K.M. også er opmærksom på det.

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. april 2019 @ 17:38

 100. Ole Jensen:
  Dit fravær vil ikke blive savnet. Men hvad hjælper det, hvis man benytter sig af flere profilnavne? Dette har du til nu ikke hverken modsagt eller moddokmenteret?

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. april 2019 @ 17:44

 101. BB senere.

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. april 2019 @ 17:45

 102. PS: Det forekommer mig at feministen fru Carstens fører sig meget agressivt frem. Hun er “pissetræt” og pissesur iflg. 71 og 73 kl. 23:39 og OO.59. Hun har kun hån og nedladende bemærkninger til overs for diverse bloggeres synspunkter og deres forslag, selvom de ikke strider mod hendes egne angivelige holdninger. Er det hendes ambition at blive debatternes værste støjsender?

  Men hun har det selvfølgelig ikke let, med alle de tentakler, misforståelser, vrangforestillinger og indbildte fornærmelser hun er plaget af. Så man bør vel prøve at være overbærende? Det er dog hermed slut fra min side med at bruge tid på fru Carsten.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 17:46

 103. Ole Jensen, du spørger dumt, og jeg kan forsikre, at jeg ikke har ententioner om at “kuppe” noget som helst. Jeg synes bare, at det er ærgerligt, når folk helt unødvendigt sætter sympati over styr, og det gør man, når man dyrker psykopater og hyler op om alting.

  Den tid er desuden forbi, hvor man med rette kan hævde, at medierne ikke er obs på, hvad indvandringen har forvoldt af fortræd på Europa. Og vel også USA. Desuden får jeg kvalme af alle de jødisk konservative organisationer især i Nordamerika, der køber sig talerør i europæiske islamkritiske kredse og maler fanden på væggen. Det er slemt nok, som det er.

  Men nu har en travl sæson taget sin begyndelse i mit univers, og jeg har hverken tid eller lyst til at skrive mere i overskuelig fremtid.

  Kommentar by Atterdag — 1. april 2019 @ 18:00

 104. Det forekommer mig, at visse småpikke burde se mere porno og skrive mindre kvindekritisk. Det bliver i længden sådan lidt gab gab; prøv m Carl Mar Møller, han kan trøste m lidt sandheder, hvis pikken er lidt slap..

  Kommentar by Hul igennem? — 1. april 2019 @ 18:01

 105. Der skal ikke meget til at starte en lavine på Uriasposten, men det er nyttigt engang imellem for at “klæde nogen af”

  Kommentar by k. m. — 1. april 2019 @ 18:20

 106. Atterdag — 18:00

  “Ole Jensen, du spørger dumt” – Hvad er nu det for manerer Atterdag, du ved da godt, at der ikke findes dumme spørgsmål, kun dumme svar – Nicht wahr, Herr Kommissar?

  “jeg har hverken tid eller lyst til at skrive mere i overskuelig fremtid” – Lidt pigesur? – Waw!?

  Kommentar by T. Flodur — 1. april 2019 @ 19:26

 107. Ole Jensen er så fandens klog. Hvorfor så spørge om jeg er troll af hunkøn

  Kommentar by k. m. — 1. april 2019 @ 19:31

 108. Att. k. m. og M.S. Carstens
  ___________________________

  Don’t feed the trolls

  Der kan være politisk motiverede trolls herinde, men der findes også personer med bare en sygelig trang til at provokere og til at gøre sig selv bemærket.

  Men uanset hvad årsagen er, så ignorer dem og mange af dem vil med tiden miste interessen eller mao. blive “udsultet”.

  Kommentar by T. H. — 1. april 2019 @ 20:33

 109. Ole Jensen — 1. april 2019 @ 17:46 :

  Hvis du udskifter fru Carstens med Ole Jensen og hun med han i din kommentar, vil du kunne læse alt om dig selv!

  Og HVIS du genlæste de kommentarer DU har bragt her i tråden, fra og med kommentar nr. 83, BURDE du, med en rimelig dansk IQ, oven i købet som mand, kunne erkende, din, nu beviste, mangel på seriøse, faktuelle argumenter.

  Godt at du trækker dig, for det vil spare dig og dine profiler for yderligere, selv-fabrikeret, latterliggørelse, når jeg fremover lægger denne tråd ud som faktuel bevisførelse eller til eksempel for andre, nuværende/kommende profiler, der fører en lignende adfærd.
  Og nej; det er IKKE en trussel, men realitet.
  Og ja; jeg skriver dig og dine profiler, for, til nu, har du end ikke bare forsøgt, at modargumenterer, at det e´r dig der står bag de sammenfaldende profiler.

  Jeg er taknemmelig fordi, jeg holdt min tålmodighed i ave indtil denne åbne tråd, så de tematiserede blogs, fra min side, kunne holdes fri af de “svar” du her har givet.
  Og skulle du/dine profiler fremover have flere ufaktuelle meninger om mig, beder jeg inderligt til, igen i respekt for UP, at de skrives HER i tråden. Med en kort, sober, henvisning i temabloggene til
  http://www.uriasposten.net/archives/99931 og kommentar nummer, skal jeg nok læse/svare kommentarerne.

  Tak for dine respons til nr. 73, med overskriften “TIL DE “NYERE” PROFILER”, hvor jeg end ikke nævnt dig.

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. april 2019 @ 01:29

 110. T. H. — 1. april 2019 @ 20:33 :

  Det er normalt også min devise, men end ikke dette sivede/siver ind hos profilerne.
  Sidste tilfælde var de jødehadende profiler, men de indså dog, relativt hurtigt, at deres forehavende ikke nød fremme her.
  ……………..
  Vi er så tilbage ved kommentar nr. 71 og jeg har fuld forståelse for, at der ikke kommentarer dertil, mhb. på de “svar” der kom frem ifb.m. 73.
  Men måske kan det tages op på anden måde/i anden/neutral forbindelse?
  Jeg kunne godt ønske mig det. Det kan også være, at jeg er alene om ønsket, hvilket jeg så vil respektere.
  ……………

  Frihed er godt, men ubegrænset frihed har sine negative virkninger i sig ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. april 2019 @ 02:36

 111. Hvorfor forties dette.
  https://ekstrabladet.dk/112/endnu-et-knivstikoffer-i-england/7580089

  Kommentar by p — 2. april 2019 @ 11:30

 112. Til stenaldermanden der gentagne gange her på Uriasposten har fremført, at kvinder ikke burde have haft stemmeret.

  Den slags kontrafaktisk historieanalyse kan være meget sjov.

  Hitler fejrede hvert år årsdagen for det tyske nationalsocialistiske partis kupforsøg, der fandt sted i 1923. Hvis Hitler ikke undtagelsesvis netop denne 8. november i 1939 havde forladt fejringen i Bürgerbräukeller i München, næsten en time tidligere end han plejede, havde snedkeren Georg Elsers bombe bagved Hitlers talerstol ændret verdenshistorien. Bomben eksplodere på det indstillede klokkeslæt, men 13 minutter efter AH havde forladt Bürgerbräukeller.

  Hvad så hvis kvinderne ikke havde fået stemmeret? Så havde venstrefløjen i folketinget sikkert kun haft halvt så mange mandater, TV2 ville have været solgt til Rupert Murdoch og DR ville være privatiseret og/eller pay-per-view eller kun for frivilligt betalende abonnenter (ligesom dagbladet Politiken f.eks).

  Den offentlige sektor havde kun været halvt så stor og den private sektor dobbelt så stor og der ville kun havde været halvt så mange muslimer i landet. Sådan er der så meget. Hvis og hvis……. :-)

  Kvinderne HAR fået stemmeret og Hitler skulle nå flyveren inden Münchens flyveplads blev lukket af den tiltagende tåge.
  Det står ikke til at ændre.

  Kommentar by A-mad — 2. april 2019 @ 13:43

 113. tilføjelse:

  Hvis M.S. Carstens mener, at min kritik af jødisk betalt propandavirksomhed i Europa er et udslag af antisemitisme, tager hen fejl. Jeg er ganske vist ikke jøde, men jeg kender jøder, der forbander den langt væk.

  Det er med den som med omfartsvejen ved Mariager, som marianerne ikke synes, de har brug for. Hvorefter DF’s folkevalgte, hvis hjertesag den er, meddeler dem, at det er en gave til deres “røvkedelige liv”. En anden parallel til en forvridning af fakts er heltekåringen af Lars Hedegaard og vennerne i Jann Sjunnesens artikel på snaphanen.dk. I ivrkelighedens verden splller de en mikrospopisk rolle ift. det væsentlige og har ofte skadet den islamkritiske debat pga. grove overdrivelser. Deres indbyrdes opgør synes også uden ende.

  Kommentar by Atterdag — 2. april 2019 @ 18:05

 114. Hvad er forskellen på P1 og Radio 24,7, bortset fra at man på sidstnævnte snakker mere i munden på hinanden??.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 2. april 2019 @ 21:16

 115. Atterdag:
  Det var “før din tid” og de/den afsporede hvert et blogtema i forsøg på, at overbevise os om jødernes skyld i ALT, verden over, og vi SKULLE forstå, at de derfor skulle lægges for had.

  Temaet er nu/her had til og hetz mod kvinder/mig, krydret med/dækket under ca, lige så mange kommentarer dagligt som dengang, om ting, forhold og politisk ophav, som de fleste, af os her, har, som selvforstået elementer grundviden.

  Forskellen/ligheden på de to tilfælde er:
  Jødehaderne var målrettede, kommunikative, evnede at læse/svare og fatte SELV, at det ikke var her, de/den fandt støtte/opbakning/hæderskronelse. De nuværende det stik modsatte
  Ligheden ser jeg, i et, åbenbart livsgrundlæggende, forsøg, på at stadfæste sig, som eneleverandør af eller udslagsgivende for den største og vigtigste åbenbaring for alle vi “naive, uoplyste og intet fattende” som de måtte kunne opsøge.

  de nuværende

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. april 2019 @ 03:06

 116. M. S. Carstens.

  “Ole Jensen” og “Alexabder B” genkendes nemt og ødelægger alt, hvad han kommer i nærheden af med sine helt bevidste trivialiteter.

  Kvindehadet har en længere historie og synes fra første færd at være udslag af personlige forstyrrelser, der ikke har noget med de politiske emner at gøre. Alle kvinder i min familie stemmer borgerligt og har altid gjort det. Der findes en masse oversukrede kvinder, som gerne ser krammedyr og ofre overalt, men der er også mange mænd af den type, og det er ganske rigtigt unødvendigt ustandseligt at gøre opmærksom på det. Tak i øvrigt for svaret.

  Kommentar by Atterdag — 3. april 2019 @ 12:47

 117. Tænkte det nok. Atterdag er ikke en seriøs debattør, men er kun med for at sprede forvirring. Han eller hun er fra den røde venstrefløj og generer sig ikke for at forvrænge andre bloggeres synspunkter. Påstande er der ingen mangel på, argumenter er der ingen af.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. april 2019 @ 17:14

 118. Trivialiteternes ødelæggende monotoni taler for sig selv, og det var M. S. Carstens ærinde at befri bloggen for dem.

  Kommentar by Atterdag — 3. april 2019 @ 18:16

 119. # Carstens & Atterdag

  I må bære over med den stakkels Alexander Beaumont.

  Det må trods alt være belastende, at skulle bestyre en række forskellige pseudonymer, som han dagligt spammer Uriasposten med.

  Det er indlysende for enhver der læser med, at Alexander Beaumont = Ole Jensen = tp = Jack Nille = Bent Nielsen m.fl.

  Manden må jo lide af personlighedsspaltning…

  Kommentar by Revisoren — 3. april 2019 @ 20:13

 120. Jeg takker for responsen fra de klarsynede her! Vi er meget enige!

  Profilen Alexander Beaumont leverer sluttelig det uovertrumfede bevis på, at det var med god grund, jeg skrev henvendelsen til “de nyere profiler”.

  Mit er gjort.

  Af ganske andre årsager !!!, napper jeg mig nu en plads på tilskuerbænken for en tid og vil kun være kort og sporadisk aktiv.
  :-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. april 2019 @ 00:53

 121. ATTERDAG har afsløret sig selv som en troll. Hvorfor skulle han ellers mistænkeliggøre Tommy Robinson? Både Atterdag, revisoren, carstens, hul igennem og enkelte andre synes at tilhøre den useriøse gruppe af bloggere for hvem det er vigtigere at skændes med og skælde ud på andre bloggere, end at fremføre argumenter og betragtninger. Se hul igennems totalt underlødige indlæg 18.o1.

  I kan ikke lide anti-kommunistiske synspunkter, men da I ikke kan klare jer i en saglig debat, må I nøjes med at mistænkeliggøre dem I er uenige med. I er sgu en ynkelig forsamling.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 02:02

 122. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/skoleinspektoer-bortviste-kvinde-i-niqab-tag-den-af/7583906

  Kommentar by p — 4. april 2019 @ 16:13

 123. Lige nu diskuteres asyl børns udsendelse i tv news. Pladder humanister beskytter dem med alle mulige sygdomme og bogstaver. Spil syg og dit ophold er sikret. Jo mere jo bedre. Godt hjulpet af danske læger og asyl tosser.

  Kommentar by p — 5. april 2019 @ 10:20

 124. https://ekstrabladet.dk/112/partileder-doemt/7585299

  Kommentar by p — 5. april 2019 @ 13:51

 125. “Alexander Beaumont” og alle hans andre pseudonymer er formentlig en venstreradikal troll, der er finansieret af AFA/Redox med det formål, at afspore debatten på Uriasposten, og dermed skræmme læserne væk.

  Det ynkelige og forkvaklede forsøg er dog nemt at gennemskue, og tossen bør bare ignoreres indtil han mister interessen…

  Kommentar by Revisoren — 6. april 2019 @ 12:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper