1. april 2019

MSM videregav ‘udokumenteret bevismateriale og historier fra anonyme’, “der viste sig at være falske”

Berlingske bragte i går et større portræt af den gode Lennart Kiil, enmandshæren bag den liberale Folkets Avis, der siden 2016 har forsøgt at gøre Folkets.dk til en egentlig forretning. I den forbindelse pointerer journalist Line Tolstrup Holm, at “misinformation vælter ud fra alternative blogmedier”, uden dog at sætte navn på de formastelige. Det meste af det medieeksperter kalder ‘fake news’ er blot spidsvinklede kilder serveret med clickbaitende overskrifter fra undergrundsmedier der løber mod strømmen rent journalistisk. Der findes mange halve sandheder i cyberspace, men ingen misinformerer så systematisk som de store mediehuse.

Super gennemgang af Klaus Wivel i Weekendavisen – Intet brag, blot en klynken.

“Er den særlige undersøger Robert Muellers rapport en frikendelse af Donald Trump?

‘Når det handler om, hvorvidt Trump har koordineret valgkampen med Rusland, så ja, helt bestemt,’ svarer amerikanske Sharyl Attkisson, tidligere tilknyttet CBS News, nu undersøgende journalist og forfatter, der har gjort en dyd ud af at opsamle, hvad hun kalder ‘mediefejltagelser i Trump-æraen’. …

‘Nu ser det ud til, at Trump ifølge Mueller har fortalt sandheden. Vi i medierne har lavet et elendigt stykke arbejde, når det handler om at opretholde de normale journalistiske standarder for rettidig omhu og ansvarlighed i omgangen med en enormt stor historie. Det handler ikke om, at vi skulle have undgået at skrive om sagen. Naturligvis må vi viderebringe de beskyldninger, der lanceres. Men vi gik ikke til denne historie med den nødvendige journalistiske kritiske sans. Vi har videregivet udokumenteret bevismateriale og historier fra anonyme kilder, der viste sig at være falske,’ siger hun.

… Ikke uden sarkasme nævner Sean Davis den Pulitzerpris, landets fineste hæder, som New York Times og Washington Post delte sidste år for deres ‘grundigt kildebelagte og uophørlige rapporter i offentlighedens interesse, der på dramatisk vis har givet nationen en dybere forståelse for den russiske indblanding i valget i 2016 og dens forbindelser til Trump-kampagnen’.

Falsk varebetegnelse, forstår man. ‘Ikke alene lykkedes det ikke for pressen at ødelægge Donald Trumps tid i Det Hvide Hus; den har også leveret en enorm mængde beviser på hans konstante beskyldninger om ’fake news’,’ siger Sean Davis. Hans eget tidsskrift The Federalist har i denne uge udarbejdet en liste over 61 højtstående meningsmagere på de store nyhedsmedier samt ledende embedsmænd, som ifølge nettidsskriftet alle har været eksponenter for ‘det russiske sammensværgelselseshysteri’.”

(The Federalist, 61 Hacks Who Peddled Russian Collusion And Should Never Be Trusted Again; NB: Læsbar)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99956/trackback

13 Comments »

 1. Men vil det føre til selvransagelse hos de danske hovedstrømningsmedier og på journalist højskolen. Næhh – det er for meget at forvente.

  Kommer presselogen til at beskæftige sig med det? – sikkert kun i form af ansvarsfralæggelse.

  Kommentar by Acharya Tuisto — 1. april 2019 @ 12:13

 2. HVAD SVINDLES der ikke med nu om dage? En moralsk og åndelig formørkelse har bredt sig i råd, styrelser, partier, komiteer og medier. Det vælter frem med vrøvlesnak, ideologiske løgne, videnskabeligt humbug, falske undersøgelser, kommunistiske “kendsgerninger” samt priser og udmærkelser som uddeles efter hvad der skønnes politisk opportunt. Overalt har røde kliker travlt med misbruge medierne til egne lyssky formål, samtidig med at de arbejder på at give menige borgere mundkurv på. At afskaffe den brede befolknings ret til demokrati og ytringsfrihed synes hovedmålet for de fleste medier.

  Halvdelen af verden synes at være ramt af politiske hjerneskader.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 12:52

 3. Et hurtigt kig på DDR og TV-MeeToo viser samme falskhed og svindel.

  Kommentar by Iznogut — 1. april 2019 @ 13:28

 4. SURPRISE!
  Bar’ ærg’ligt Mueller Boy!
  Håber idioterne forstår rækkevidden af deres løgne og svinske optræde.
  De skaffer formentlig med allerstørste sandsynlighed DT four more years✌✌
  Jeg ville undlade at forsøge fremover, at gå på vandet.
  Her tænker jeg på alle skudhuller svinene på have reddet sig i platfødderne.
  Tror vi er mange der meget hurtigt var klar over, hele lortet byggede på en løgn. Der udelukkende skulle tjene til at miskreditere og hindre manden i at føre politik. Fordi han dagligt skulle fægte til alle sider. Med flere angribere, end i samtlige eventyrfilm med Errol Flynn. HAVDE der været mindste flig af sandhed – eller deres våde drøm: En smoking gun. Så havde han og resten af verden fået den lige i synet – for længst. ‘Cause it wasn’t exactly for the lack of trying!!
  Verdenshistoriens mest ynkelige og lumpne valgtabere. Føj!
  Aldrig har vendingen “Dén der graver en grav for andre…..” været mere velanbragt.

  Kommentar by Knights Templar — 1. april 2019 @ 13:54

 5. Læsning af dagens belgier fra Pilestræde giver anledning til undren: det fortælles at DSB fremover vil satse mere på ejendomsspekulation (opkøb af byggegrunde og boligblokke) end på tog til tiden. (de kunne jo også begynde at sælge nye og brugte biler)

  Og en kvindelige “kommunikationskonsulent” fra Kbhvns universitet (udnævnt pga. medlemsskab af EL, R eller SF?) får over flere spalter lov til at udbrede sig om at det bør være lettere og hurtigere at blive skilt. Vores verdensrekord i skilsmisser og faderløse børn er åbenbart ikke nok for hende eller redaktionen.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 14:02

 6. Lædersvansen Jesper Steinmetz må nu græde sig i søvn…

  Kommentar by Revisoren — 1. april 2019 @ 14:02

 7. Vi kan ligeså godt afskrive vesteuropas siddende regeringer og hele deres MSM dukketeater.
  Det hele bygger på løgne og fortielser, vi ikke kan bruge til en skid. Og hele tiden have øje og ører for agendaen.
  Deres forædderiske masterplan om opløsningen af europasnationalstater.
  Nationalisme, al nationalisme er jo kun af det onde ikk’?
  Så hellere en gang multietnisk gang ulækker biksemad bestående af destabilastor fra negere og arabere. Smart. Så slipper møgdyrene ved gryderne heller ikke tilsætte brun madkulør.
  Med serveringen af denne ret, svækkes sammenhængskraften, og den oprindelige befolknings mulighed for at stå sammen i protest mod Mordor, mørkets rige.
  Drukrøven Juncker burde lade de hvide lokker vokse lange. Så er illusionen perfekt.

  Kommentar by Knights Templar — 1. april 2019 @ 14:09

 8. Så behøver de ikke tilsætte….madkulør

  Kommentar by Knights Templar — 1. april 2019 @ 14:10

 9. Nasserne på statskassen, med sugerør så store som nordstreamrør, suger og suger. Ingen andre steder bliver så mange betalt så meget på social indikation, ja for det kan jo ikke være for troværdighed.. jeg vil hellere fodre på islamister end jeg vil give en bøjet 50øre til #ournalister

  Kommentar by Hul igennem? — 1. april 2019 @ 14:56

 10. Medierne SVINDLER også ved brug af falske og vildledende udsendelser og artikler om velfærd og sundhed. Velfærden i Danmark er blevet tæppebombet med forringelser de sidste 15-25 år. Og er nu nogle steder ned på halvdelen, en fjerdedel eller en tiendedel af hvad den var tidligere. Læs f.eks. VIVE-rapporten. I et blad “Ældresagen” som en i familien viste mig i frustration over ingen hjemmehjælp at få trods alvorlig sygdom, kaldes politikernes budget model for SATANISK. Man beflitter sig hele tiden på at føre vælgerne bag lyset, og på at snyde de svage. Indirekte fremgår det klart at migrant-invasionen er ved at suge så mange milliarder kroner til sig, at der snart ikke længere er råd til ordentlig velfærd til danskerne. Bl.a. snydes/sjofles de arbejdsløse og de hjemløse ofte groft, i forhold til tidligere. Velfærdsstaten vakler og kan ende med at blive en tom skal.

  Kommentar by Ole Jensen — 1. april 2019 @ 15:20

 11. Vores allesammens DR var med lige til det sidste.

  https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-10/deadline-2019-03-23

  Kommentar by BE — 1. april 2019 @ 17:41

 12. Q&A på Radio 24Syv havde i går et godt indslag om dansk presses dækning af Obama og Trump:
  Men først i programmet skal det handle om Donald Trump, for har dansk presse været ude i et useriøst amokløb mod den amerikanske præsident? Det diskuterer Bent Blüdnikow, der er journalist og kommentator på Berlingske, med BTs chefredaktør Michael Dyrby.

  Blüdnikow var skarp, og der var lidt redlektion fra Dyrby, men det stak ikke så dybt, med tanke på at BT vel har det mest anti-Trumpske medie sammen med DR.

  Kommentar by Jens — 2. april 2019 @ 15:59

 13. De angreb som Donald Trump har ført overfor “fake pressen ” viser sig, ikke at være helt ved siden af.. Godt gået, Trump.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 2. april 2019 @ 20:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper