2. april 2019

Radikale kræver udlændingepolititiske lempelser: “Vil Mette Frederiksen reelt stå fast på sin politik?”

Radikale Morten Østergaard indledte i går valgkampen med en svømmetur til øen Lindholm, angiveligt et stunt imod symbolpolitik. Han kræver reelle lempelser af udlændingepolitikken, og det er godt nyt, for selvom årelang polariseret debat ikke har løst problemerne, så ved man dog, at ingen debat er garanti for mere af det samme.

Tilbage i 2007 forsamlede landets højrebloggere sig på valgaftenen i en større lejlighed i hovedstaden under parolen ‘VKO eller Kaos’. Et lignende tiltag kommer ikke til at finde sted i år, for hvorfor skulle nationalsindede fejre fire år mere med Lars Løkke Rasmussen? ‘Disruption’ er et grimt ord, men det er lige akkurat hvad Christiansborg har brug for.

Thomas Larsen kommenterer i Berlingske – Morten Østergaard smider politisk håndgranat mod Mette Frederiksen.

“Ved at erklære sig parat til at blokere Socialdemokratiets vej mod regeringsmagten hvis han ikke får opfyldt sine krav, udløser han nemlig et særdeles giftigt spørgsmål: Hvilken udlændingepolitik får danskerne, hvis der er rødt flertal på valgaftenen, og Mette Frederiksen kan blive ny statsminister?

Udadtil vil Mette Frederiksen og S-ledelsen gøre alt for at fastslå, at hun selvfølgelig vil stå fast på partiets stramme udlændingepolitik… Men med sit angreb og sin trussel åbner Morten Østergaard for den følsomme diskussion om, hvad der kan komme til at ske efter valget: Vil Mette Frederiksen reelt stå fast på sin politik? Eller vil drømmen om Statsministeriet gøre hende villig til at gå på kompromis med de Radikale og de øvrige røde støttepartier?

Dette spørgsmål vil fra nu af farve forløbet frem mod valgdagen.

… på Borgen må Mette Frederiksen bede til, at det ikke vil gå som i 2005, da S-formand Mogens Lykketoft stod i en god udgangsposition til at udfordre statsminister Anders Fogh Rasmussen – indtil den daværende radikale leder, Marianne Jelved, fik sat brand i udlændingedebatten og sat fokus på skellet mellem de Radikale og Socialdemokratiet i udlændingepolitikken. Derfra var det nemt for Fogh at vinde valget og få en ny periode i Statsministeriet.”

(Morten Østergaard på Facebook, 1. april 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99980/trackback

48 Comments »

 1. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11291425/maaling-radikale-tager-et-hoejdespring-inden-parlamentsvalg/

  Som jeg har sagt det før….Folket vil have mere EU…mere islam…det vil de bare…måske især de unge…de unge der skal føre Danmark videre mod en gylden fremtid….nååhr nej…de unge der vil udradere Danmark…og omskabe landet til et islamisk helvede…det er det de vil…tror de nok!!!

  Kommentar by Black Watch — 2. april 2019 @ 10:30

 2. Hvad er det dog, som de “danske humanister” og deres vælgere ikke forstår?
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/08/02/skibet-der-gik-ned/

  Kommentar by Karsten Lund — 2. april 2019 @ 10:37

 3. De Radigale landsforræderes højtelskede Libanon er kommet til Slagelse.

  Libanon er kommet til Lolland:

  En kvindes valg om at bryde forholdet til sin forlovede i begyndelsen af 2018 krænkede den forsmåede mand og hans ære så meget, at kvinden og hendes familie blev udsat for trusler og brandattentater.
  Desuden blev tre mænd overfaldet med slagvåben og kniv.
  Det mener anklagemyndigheden hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
  Fem mænd med udenlandsk og dansk baggrund er tiltalt for trusler og vold af særlig rå, brutal og farlig karakter. En af dem er desuden tiltalt for to brandattentater mod en adresse i Slagelse.
  Det er politiets opfattelse, at de seks handlede i forening og efter forudgående forståelse. Og at det hele var iscenesat af kvindens 26-årige nu tidligere forlovede. Han menes at opholde sig i Libanon.
  Politiets anklager har over for Ekstra Bladet bekræftet mandens identitet.
  Ekstra Bladet kan fortælle, at manden i forvejen er efterlyst og mistænkt for drab og drabsforsøg i Danmark. Et skuddrab på en 19-årig mand i Folehaven i København i april 2011. Og et drabsforsøg tre måneder senere med maskinpistol i Ali’s Bageri i Heimdalsgade i København.
  Nægter sig skyldige
  De seks mænd, der alle er i 20’erne, nægter sig skyldige i det mest væsentlige. Nemlig påstanden om, at det hele skulle være planlagt på grund af krænket ære, oplyste deres forsvarere.
  Forløb over flere måneder
  Ifølge anklager Mads Skovby har der været tale om et forløb over flere måneder. Kvinden og hendes familie blev blandt andet truet med ordene ‘der vil komme et skud gennem dit vindue’.
  Kvindens søster fik besøg på sin arbejdsplads i en forretning. Her fik hun overdraget en 9 mm-patron fra en person, der ønskede at tale med hendes far eller hendes bror.
  Og senere blev en bror ringet op af en person, som sagde ‘det er os, der har været nede og lægge en patron hos din søster. Hvis du ikke hører efter, siger det bang’.
  Anklageren mener også, at to angreb med molotovcocktails mod en adresse kan sættes direkte i forbindelse med sagen. Ligesom en episode i juni sidste år har forbindelse. Da er det politiets opfattelse, at to biler med fire-fem personer i hver kørte fra Lyngby mod familiens bopæl i Slagelse.
  Alle bortset fra chaufføren var maskerede. Med sig i bilen havde de koben, knibtang, skruetrækker, kniv og baseballbat, hævder anklagemyndigheden.
  Flygtede
  Flere familiemedlemmer til kvinden flygtede fra adressen, men blev ifølge politiet indhentet og angrebet. Kvindens far og bror blev stukket med kniv.
  Sagen afsluttes senere i april, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. april 2019 @ 10:42

 4. For mig kunne han godt være druknet.

  Kommentar by Sindsro — 2. april 2019 @ 10:58

 5. Hvorfor var der ikke en harpunjæger under vandet?

  Kommentar by Træt — 2. april 2019 @ 11:03

 6. “Radikale kan ikke støtte regering med for stram udlændingepolitik

  De Radikales partileder, Morten Østergaard, vil blokere for S-regering, hvis udlændingepolitik er for stram”
  https://www.information.dk/telegram/2019/04/radikale-kan-stoette-regering-stram-udlaendingepolitik?lst_frnt

  Kommentar by BE — 2. april 2019 @ 11:08

 7. Efter valget vælger Mettepigen Morten Østergård.
  Så hvis man ønsker Danmark ødelagt, da stem på: S, R, Waffen SF, Einhedslisten.

  Min Forudsigelse La glider ud, K gildet i lortet ☻. Løkke glide i Marokko aftalen meeeen holder nogenlunde balancen, DF holder nok til et lille tab, og de NB vinder valget.

  Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille min at vælgerne er så dumme at stemme på S og R og dermed flere muslimer komme myldrende.

  Kommentar by Sindsro — 2. april 2019 @ 11:11

 8. Sverige ønsker nattog til kontinentet. Det giver god chance for at smugle asylansøger e til Sverige om natten

  Kommentar by k. m. — 2. april 2019 @ 11:24

 9. Pragtfuldt at de lægger gift for hinanden derude på venstrefløjen – Kain og Abel syndromet fort fuld skrue!? – (Hvis du skulle være i tvivl, så er det fru Frederiksen som er Abel!)

  Hvis du, under indtryk af den Biedermeier forestilling Morten Østergaard er ved at flikke sammen, allerede nu kan fornemme stanken af afbrændt polyuretan, så er det røgen fra nedbremsningen af betonsocialdemokraternes skod-skosåler.

  Betonerne var på vej væk fra DF, men selv den dummeste socialdemokrat, tror ikke et øjeblik på, at fru Frederiksen kan modstå presset fra Morten Østergaard!?

  Kommentar by T. Flodur — 2. april 2019 @ 11:36

 10. Indvandring er folkemord

  “I’ve become increasingly convinced there must have been a kind of genocide,” says Kristian Kristiansen at the University of Gothenburg, Sweden. As he and others piece together the story, one question resounds: were the Yamnaya the most murderous people in history?

  https://www.newscientist.com/article/mg24132230-200-story-of-most-murderous-people-of-all-time-revealed-in-ancient-dna/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. april 2019 @ 11:48

 11. Tusinde tak til Morten Østergaard.

  Han er jo bare ærlig og siger havde mange borgerlige har tænkt i langtid. Mette F kan kun blive Statsminister på Mortens nåde og han tænker mere på Islamssønner end på hans egne børn der deres efterkommer, det er da smukt.

  På ordnet.dk kan man læse betydningen af BLUFF ; Forsøg på at vildlede nogen ved at fremstille noget anderledes, som regel bedre end det egentlig er. Citat slut.

  Det er jo nøjagtig havd Mette forsøger med hende pensions BLUFF.

  Kommentar by Anders Nielsen — 2. april 2019 @ 12:22

 12. Østergaards paradis
  https://vafo.dk/vejle/Hvis-der-kommer-nogen-vil-jeg-slaa-dig-ihjel-29-aarig-iraker-voldtog-og-mishandlede-kaeresten/artikel/603197

  Kommentar by k.m. — 2. april 2019 @ 12:39

 13. Irak er kommet til Vejle og Billund;

  Den 29-årige Iskkanja Omar Maref fra Vejle fik mandag tre et halvt års ubetinget fængsel, da Retten i Kolding kendte ham skyldig i voldtægt, grov vold, frihedsberøvelse og trusler.

  Manden, der stammer fra Irak, har ifølge Sydøstjyllands Politi siddet varetægtsfængslet siden 21. december sidste år.

  Han blev anholdt efter at have voldtaget og have holdt sin daværende kæreste frihedsberøvet i to omgange – i henholdsvis 20 og 10 timer. Det første overfald fandt sted i Vejle, det andet begyndte på en adresse i Billund, hvorfra kvinden under trusler blev kørt til Vejle.

  “Jeg vil slå dig ihjel”
  Ifølge Sydøstjyllands Politi havde kvinden og den 29-årige iraker dannet par i et halvt år, da det første overfald fandt sted: Denne episode varede fra 1. december klokken 12 til 2. december klokken 8.

  Her holdt den 29-årige mand kvinden tilbage på sin egen bopæl i Vejle og tiltvang sig samleje ved at tage kvælertag på kvinden, slå hende og trække hende i håret.

  Ifølge anklageskriftet holdt han en kniv op foran hendes hals og sagde: “Hvis der kommer nogen, vil jeg slå dig ihjel, inden de kommer ind i lejligheden” – eller noget lignende. Derefter slog han kvindens hoved ind i en radiator.

  Trods sine skader valgte kvinden efter denne episode ikke at gå til politiet eller læge.

  Men 19 dage efter opsøgte manden hende igen, denne gang i Billund, den 20. december klokken 22.40, mens han sagde noget i stil med: “Vi vil ikke begge to komme levende fra lejligheden.” Senere kørte han hende til Vejle og holdt hende tilbage til næste morgen klokken 9.

  Udvist af Danmark
  Det lykkedes til sidst kvinden at stikke af. Hun gik til politiet, og manden blev anholdt.

  Manden har igennem hele sagen nægtet sig skyldig. Retten valgte dog at kende ham skyldig i alle anklager imod ham på baggrund af vidneforklaringer, fremlagte sms-samtaler og billeder.

  Retten udmålte straffen til tre år og seks måneders ubetinget fængsel på grund af forholdenes karakter, voldtægtens tidsmæssige udstrækning, skaderne og det faktum, at manden havde begået forholdene i prøvetiden for en tidligere dom.

  – Et helt afgørende spørgsmål i sagen var, om manden skulle udvises. Retten valgte at følge anklagemyndighedens påstand om udvisning af Danmark og fastsatte i den forbindelse et indrejseforbud på 12 år, siger anklager Tobias Engby, der mødte i sagen.

  Den 29-årige skal betale sagens omkostninger og 70.000 kroner i erstatning til den forurettede kvinde, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. april 2019 @ 13:02

 14. Til #10 Jørgen Nielsen — 2. april 2019 @ 11:48
  Ja venstrefløjes forsøg på akademisk bedrag er i disse dage helt ufatteligt! Yamnaya er bare et andet ord for Indoeuropæisk hvilket inkludere folk fra det meste af Mellemøsten, nord-Afrika og nord-Indien! I øvrigt har DNA analyse bevist at indvandringen var fredelig de fleste steder i Europa, da den efterfølgende befolkning var et blandingsprodukt. Og for den oprindelige befolkning var det et plus at få tilført teknologi sydfra hvilket øgede grundlaget for den samlede befolkningsstørrelsen i Europa. De ikke EU syd-invadere vi får i vores tid bidrager lige modsat kun med lavere IQ og har ikke lavet noget nyt teknologisk siden 1400tallet!
  De Yamnaya der drog syd på var lige modsat dem der tog nord. Disse erobrede, indsatte sig selv som de højeste kaster og ofte kalde sig for Arier(dem der har fødselsret til at herske)! Så det beviser bare hvorfor at vi IKKE skal have flere af dem ind der drog syd på herop! Jeg kan ikke læse hele artiklen, men kan se at artikel skiveren kommer fra Sverigestan. Så jeg går ud fra at meningen med artiklen er at vi netop ikke må kritisere indvandringen fra løgn og krigs ”religionen” Islam, sikkert fordi vi for ca 3500år siden fik en del af vores DNA fra den fredelige del af Yamnaya folket!
  Yamnaya kan i øvrigt ikke have slået mange ihjel da der ikke boede mange mennesker på planeten før 1000BC. Så det mest morderiske folk i historien er naturligvis araberne der formodentligt har slået ca 0.4mia mennesker ihjel. Dette overgår selv den moderne venstrefløjs ca. 0.2mia mennesker.

  Kommentar by Hvideplov — 2. april 2019 @ 13:56

 15. Kommentar by Sindsro — 2. april 2019 @ 11:11

  Det ka´ jeg sagtens…Se min første post øverst #1 og se ellerts meningsmålingerne og alt det andet lort!

  Kommentar by Black Watch — 2. april 2019 @ 14:09

 16. IGEN EN GANG VALGFLÆSK, denne gang henvendt til de mange radiGALE vælgere og pladderhumanister samt de mange ansatte i godheds- og indvandringsindustrierne. Men det er rent skuespil, for med sin begejstring for Marokko-traktatens krav om flerdobling af indvandringen, har Mette F jo forlængst tilkendegivet at hun ikke har tænkt sig at begrænse indstrømningen. Tværtimod. Også V, K og andre taler om at begrænse. Det er bluff og løgn altsammen. V og Pol Pot Lars lovede straks-stop i 2O15, men vi fik det modsatte.

  Ingen vælger ved sine fulde fem kan længere være i tvivl. De gamle partier betragter os som malke- og slagtekvæg. De vil udplyndre os, udskifte os og etnisk udrense os. Vi skal have samme behandling som borgerne får i Sverige, hvor politikerne og journalisterne driver af blod efter at have sat migranternes og asylanternes guerilla-krig og mord-kampagner i gang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. april 2019 @ 14:34

 17. https://denkorteavis.dk/2019/en-betjent-tyssde-ogsa-paa-islamkritisk-demonstranter-der-bhuede-af-radikale-islamister/

  Læs venligst Claus Yaright Pedersen kommentar – afskedssalut
  Det er fandme uhyggelig, du

  Kommentar by k. m. — 2. april 2019 @ 14:43

 18. PS: Vi kan vel konstatere at retssystemet/retfærdigheden i Danmark, som så meget andet, delvis er brudt sammen. Straffene er tit alt for milde, og forbryderne løslades tit længe før dommene er udløbet. Ofrene lades tit i stikken af “systemet”. Hvorfor kun udvisning i 12 år, hvorfor ikke 35 år? (Den migrant som myrdede en bilsælger for at få bilen gratis, er han ikke forlængst ude igen og på fri fod i Danmark?) Ihvertfald ser man tit at straffene er så korte og milde at de ikke afskrækker primitive og afstumpede bøller, hvorfor de fortsætter deres overfald/ knivstik/ skyderier/ mord hver gang de løslades.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. april 2019 @ 14:50

 19. Den radikalisering, der sker i Morten Østergaard parti er lige så farlig som den i moskeerne

  Kommentar by k. m. — 2. april 2019 @ 15:01

 20. Det er kønne udsigter vi har hvis de røde vinder valget. Et Socialdemokrati splittet mellem de gamle Auken-kulturradikale, og de mere realistiske. Sidstnævnte gruppe kommer igen i defensiven, når de har vundet valget for S.

  Mette F. bliver marionetdukke for maoisterne og Chavez tilhængerne i Enhedslisten, menneskerettighedsfundamentalisterne i RV (forbrydernes og islamisternes menneskerettigheder), de kedelige fodformede vanesocialister i SF, og Cirkus Elbæk og hans klimahysterikere.

  Fuld skrue på Danmarks udslettelse som dansk nation, og total islamisk underkastelse.

  Kommentar by JC — 2. april 2019 @ 15:07

 21. 8. k. m
  Det er også det bedste tidspunkt at aktivere sporskifterne, eller fjerne et stykke jern lige inden det bliver kørt over.

  M. Østergård, må gerne være rejseleder, for vedkommende kan jo godt sammenligne med een der smuler Sorte og Sand negere
  Der skal tænkes en bætte mule. ☺ ☺ ☺

  Kommentar by Sindsro — 2. april 2019 @ 16:07

 22. Må jeg bede om flere klimaforandringer, så vi kan få fx hvidhajer, saltvandskrokodiller, spækhuggere osv. i farvandet mellem Lindholm og Kalvehave?

  Stormuftien/Ayatollahen må for min skyld gerne agere rejseleder i diverse gummibåde fra Libyen og nordpå. Gætter på, at nogle af hottentotterne er kannibaler. Bon appetit.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. april 2019 @ 16:14

 23. Jeg tror ikke rød blok får så stort forspring som prognoser siger lige nu. Nærmere næsten dødt løb, fordi der er mange ubekendte i valgkampen. Hvad vil og kan Alternativet? og hvordan bliver fordelingen mellem DF og Nye Borgerlige?
  Mette Frederiksen bøvl med De Radikale, og hendes luftige løfter om de nedslidte

  Kommentar by k. m. — 2. april 2019 @ 17:47

 24. Altså det er De Radikale vi skriver/taler om. Hvad i alverden havde man forventet fra De Radikale? De er et totalt modstykke til DF og har overhovedet ikke noget nationalt ansvar overfor Danmark og Danskerne. De taler selvfølgelig bevidstløst om – Integration, Mangfoldighed, og åbne grænser-. Det er i Deres meget mærkelige univers, bare – Integrationen- der skal forstærkes, uden at de overhovedet har hoved eller hale på hvad det ord dækker, og hvor de vil hen imellem det. Desuden har de totalt overgivet sig til islam og vender totalt det blinde øje til de udfordringer det giver i Danmark med Selvvalgte Ghettoer, eller den undertrykkelse og vold (tægter) det giver. De er totalt uden erfaringshjerne til virkeligheden med Islam. ALT DETTE ER SELVFØLGELIG EN SELVFØLGE HOS DE RADIKALE.INTET NYT UNDER SOLEN. Selvfølgelig vi de have Mette Frederiksen til at skifte kurs totalt, tilbage til de nationalt hjernedøde 80 ere og 90 ere. Jeg kan kun gætte på at de er sponsoreret af EU eliten og Saudi-arabien i en uskøn sammenblanding.
  Fred være med det, for det KAN OVERHOVEDET IKKE OVERRASKE MIG LÆNGERE.

  Når det så er sagt,SÅ HÅBER JEG DF OG TULLE HAR FORSTÅET AT HVIS DE RADIKALE VÆLGELSINDET SOM DE ER I FORHOLD TIL SOSSERNE, SELVFØLGELIG SPRINGER TIL SOSSERNE, PÅ PRÆCIST SAMME TID SOM DE RADIKALE VÆLGER LARS LØKKE RASMUSSEN TIL, IDET HAN ER LIGE SÅ TROVÆRDIG SOM METTE FREDERIKSEN. (Ja jeg ved det ikke er pænt sagt). FOR SÅ SLIPPER VI FOR RADIKAL INDFLYDELSE I EN REGERING, LIGEGYLDIGT HVILKEN EN DET BLIVER. JEG NÆGTER AT TRO AT SF ELLER ENHEDSLISTEN VIL PEGE PÅ LARS LØKKE RASMUSSEN, OG SÅ BLIVER DE SAT TOTALT UDEN FOR INDFLYDELSE ALLIGEVEL I ENHVER REGERING, uanset hvad SF og Enhedslisten vil.
  DF kan blive tungen på vægtskålen, i den rolle som De Radikale havde i80 erne, og 90 erne, og som førte til denne nationale katastrofe, som man som en skrædder et vist sted prøver at rette op på. Men fri mig fra selvfølgeligheder fra De Radikale, som selvfølgelig vil fortsætte af den nationalkatastrofale vej med Deres universelle idealer der slet ingen forhold har til realiteterne for jordnære mennesker. Støt SIAD. God tirsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. april 2019 @ 18:34

 25. Hav vel for øje, at det ENESTE DET GÆLDER OM: Er at få fat i nøglerne. OG INTET ANDET!
  Som det viste sig med Helle bælle mig fortælle, og siden Morocco-dværgen, er det p.kkeligegyldigt hvad du siger og lover FØR valget. For, når først du har låst dig ind på statsministerkontoret vil hendes velbetalte spindoktorer opfinde allehånde fantasifulde undskyldninger og forklaring på, hvorfor vælgerne alligevel ikke får det de bestilte.
  Mullah Incestuøstergaard skal nok få sin syge ideologi igennem. Og Mettepigen vil jo gerne ku’ fortælle børnebørnene, hvordan hun gik fra Aalborg-punker over “Chris” til landets næst..nah..trediefineste embede.
  Så fååårk vær’ mæ’ ræsten.
  Meget tyder på en stemme på Mette – vil være en stemme på Mullahen – skal vi gætte?

  Kommentar by Knights Templar — 2. april 2019 @ 18:53

 26. Mon ikke Skrigeskinken laver en Nyrup efter valget?

  Hvem husker ikke Cykelhjelmens såkaldte efterløngaranti, der blev skrottet efter valget i 1998.

  Efter en tur i det Sorte Tårn, vil der ske det samme som i 2011:

  Stormufti Østergaard får sin vilje, og Sass Larsen bliver igen kørt ud på et sidespor…

  Kommentar by Revisoren — 2. april 2019 @ 19:08

 27. Jeg synes nu der er grund til at takke Morten Østergaard: Nu havde pressen, regeringen og Socialdemokratiet lige aftalt at tale om alt muligt andet end udlændingeproblemet i valgkampen – det lykkedes faktisk også at afholde den første valgduel i DR uden overhovedet at nævne problemet – og så svømmer landssvigeren sig ind på lystavlen med et ultimativt krav som selvmål.
  Nu har vi så igen endnu et udlændingevalg.
  Tak, Morten.

  Kommentar by ino — 2. april 2019 @ 19:10

 28. UBEGRÆNSET MASSEINDVANDRING FRA AFRIKA OG ARABIEN VIL FØRE TIL KAOS, FATTIGDOM, SYGDOM, GANGSTERVÆLDE, TERROR OG FOLKEMORD/MASSEDØD.

  Det kan man sige med fuld sikkerhed. For alle historiske erfaringer viser at det er sådan det udvikler sig. Og de nyeste erfaringer fra Malmø, Gøteborg, Stockholm, Paris, Rom, London, Berlin, Amsterdam og Bruxelles samt københavn viser at fred og ro, lov og orden, tryghed og sikkerhed, økonomi og velfærd m.m.m. begynder at gå i hastig opløsning når de kulturfremmede bliver så mange, at de kan dominere gaderne og bykvartererne mv.

  Men disse erfaringer blæser ikke bare de radikale på, men alle de gamle partier, plus medierne. Og de fleste vælgere forstår ikke situationens alvor. Og selvom de gør, har de vist ikke tænkt sig at foretage sig noget konstruktivt, såsom at uddele pjecer om situationen, og om at undgå forræderiske partier. For NB er lige nu det eneste parti som ikke er helt håbløst.

  Men alt i alt er Danmark og danskheden truet på sin eksistens.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. april 2019 @ 19:33

 29. Det er måske alligevel menneskeskabt klimaændring. Det er DeRadikale røvhuller der lukker for meget varm luft ud

  Kommentar by k. m. — 2. april 2019 @ 19:37

 30. Mon Stormufti Østergaard var iført burkini i forbindelse med sit kvalmende mediestunt?

  Kommentar by Revisoren — 2. april 2019 @ 19:39

 31. Stramninger?!. Hvor meget er “stramningerne” værd, når vi tager i betragtning at, hver gang vi vil have “flygtninge” hjemsendt, så står en hel armada af konventioner i vejen.
  Jeg tror ikke en skid på noget, før Venstre og andre konventions tilhængere tager sig sammen, og giver os det opgør, som bliver mere, og mere nødvendigt, som tiden går. Paradigmeskifte- hvor??!!.
  De radikale og min bare—-!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 2. april 2019 @ 19:49

 32. Enig med 27 ino…..Men på den anden side bør alt erfaring jo også pege i den retning med De Radikale. Mit håb er bare at DF så vil være smarte nok til at sætte modvægt til den tunge på vægtskålen, som De Radikale har været i 80 erne og 90 erne…..(Den bevidstløse hovedhadeløse luft…-integrations- argumenterende krav, skal i al fald stå for De Radigales egen mund, og ikke andres, så Dem med en anelse samtidshistorie er kraftigt advaret). Støt SIAD. Godnat ;-).

  Kommentar by Michael Unna — 2. april 2019 @ 19:52

 33. Jeg er vild med morten østergaard og det burde i også være!
  Manden er naturligvis komplet idiot og bør aldrig have nogen magt, men tænk over det engang: For nyligt var der en debat på tv mellem lars løkke og mette frederiksen hvor de tilsyneladende var blevet enige på forhånd om at tale om alt muligt andet end udlændinge, og de fleste journalister går med glæde med på den præmis. Hvad gør morten østergaard så? Fordi manden ikke ejer situationsfornemmelse så INSISTERER han på at få valget til at handle om udlændingepolitik, og tvinger dermed et emne på banen som de andre forsøgte at undgå, fordi alle politikere undtagen morten østergaard forstår at det kun kan gavne DF og nye borgerlige. Så send ham et takkekort når DF og nye borgerlige går voldsomt frem, for han vil have en stor del af æren for det.

  Kommentar by Per — 2. april 2019 @ 20:14

 34. De Radikale Venstre har altid været det mest skadelige parti, har lige forstået
  at sidde på midten, og bestemme retningen bl. a udlændingepolitiken og det stopper ikke.
  De bliver mere og mere dumme.

  Kommentar by IES — 2. april 2019 @ 20:21

 35. # 7 Sindsro.
  Selv om du et eller andet sted totalt har mistet din fantasi, så er det virkelig et paradis du lover os. Det er dejligt at læse at vælgerne nu er blevet så kloge, at de ikke vil stemme på S eller R. Gad vide hvad det er for en klogskab der pludselig har ramt vælgerne? Det er i hvert fald ikke en vi har set meget til i de seneste 50 år, hvor over 80% af vælgerne, ved hvert valg, har stemt på partiet der går ind for åbne grænser.
  Jeg glæder mig i hvert fald til at se Mette Frederiksen og Morten Østergaard stå på valgaftenen med tårer i øjnene og uden vælgere.
  Hurra for Danmarks kloge vælgere.

  Kommentar by bjarne binee — 2. april 2019 @ 20:54

 36. Incestuøstergaard, taler vedholdende om integration.
  Som den eneste.
  Hvilken integration Mullah?
  Selv de blankeste mest dumstædige faktabenægtende tosser på Borgen ER holdt op med at chante den integrationshymne.
  Selvom Mullah er en latterlig lille p.kmide, er han som en Mammut i en glasbutik.
  Af hjertet tak for, at have hamret indvandringstemaet i disken med et brag!!

  Kommentar by Knights Templar — 2. april 2019 @ 22:17

 37. Man kan altid “stole” på de radigale storbytosser – gik bare og ventede på, at MØ skulle komme med en rablende gak-gak-udtalelse i denne stil ;-)

  Vi bukker pænt og siger mange tak til DFs & NBs allerbedste mand på tinge, mens vi venter i stor spænding på de næste meningsmålinger ;o)

  Kommentar by Bjovulf — 2. april 2019 @ 22:32

 38. Det bedste der nogensinde er sket for Danmark, må da være Hr Morten Ø. !

  Kommentar by John sch — 2. april 2019 @ 22:38

 39. Rullekravetypen fisker i rørte vande. Får han noget ud af det? Personligt har jeg ikke stor tiltro til Socialkammeraternes nye linje i udlændingepolitikken, men man skal huske på, at hvis de røde vinder valget, vil DF, om de får 12 eller 15 procent af stemmerne, kunne holde dem op på deres løfter. Om Morten Ø. trækker støtten, vil i så fald ikke betyde meget.

  Det er kun i udlændingepolitikken han vil stå i opposition til dem. Og hvis de holder fast i deres løfter, vil det ikke kunne være de Radigale der kan fælde dem.

  S har mange gode folk, men spørgsmålet er hvor meget magt de har.

  Kommentar by Michael Jensen — 2. april 2019 @ 22:42

 40. Men med det sagt. Så er der kun én mulighed: Stem Nye Borgerlige!

  Kommentar by Michael Jensen — 2. april 2019 @ 22:44

 41. @33 Per

  Ja, det er helt fint hvis Løkke og Mette ikke vil snakke udlændinge. Hvis det såkaldte “klima” kan blive et debatemne, er det helt fint, for det er åbenbart det mange danskere vil høre på. Jo flere Løkke kan vinde over på sin side på det emne, jo bedre. Så kan man fokusere på udlændinge efter valget.

  Og det er sådan set afgjort. Medierne vil IKKE gøre udlændinge til et valgtema…

  Kommentar by Michael Jensen — 2. april 2019 @ 22:50

 42. MAN SKAL være meget naiv eller uvidende, hvis man tror at det betyder noget hvad Lars Løkke eller Mette F siger og lover inden valget. De er så fulde af hykleri, fup og humbug, at det er mærkeligt at de ikke er svulmet op til at være på størrelse med store spærreballoner. Begge har jo klart tilkendegivet i december, at de er helt med på Merkels forrykte idéer om at afrikanisere og islamisere Europa og Danmark. Er det allerede glemt? At de trækker i land nu er kynisk taktik. Begge vil udskifte danskerne med arabere og negre. Begge er en katastrofe på to ben. Læs om Marokko-pagten fra 11. december.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. april 2019 @ 23:03

 43. M. Unna…. det hedder ikke alt erfaring, men al erfaring.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. april 2019 @ 23:07

 44. LØKKES HOSPITALS-HYKLERI er en forside-overskrift i EB i dag. Artiklen kaldes også “Sandheden om sygehus-lukninger”. Inde i bladet er der en lang liste over nedlukkede sygehuse siden 1. januar 2oo7, det år hvor Løkkes struktur”reform” trådte i kraft, og regionerne blev dannet.

  Listen omfatter bl.a.

  Kjellerup sygehus
  Odder sygehus
  Fredericia sygehus
  Ringe sygehus
  Faaborg sygehus
  Haderslev sygehus
  Give sygehus
  Nykøbing Mors sygehus
  Brovst sygehus
  Dronninglund sygehus
  Terndrup sygehus
  Hørsholm hospital
  Amager hospital
  Esbønderup hospital
  Korsør sygehus
  Vordingborg sygehus
  Nakskov sygehus
  Kalundborg sygehus

  Hertil kommer MANGE andre nedlagte sygehuse. Og tusinder af forsvundne sengepladser, så patienter må ligge på gangene, i skyllerum eller kælderrum. Oveni en lang, lang række af afskaffede SKADESTUER.

  Oveni massevis af andre spareøvelser, nedskæringer, skandaler og forringelser. F.eks. har Sundhedsstyrelsen fungeret ad helvede til i årevis. Og “Patientsikkerhed” er en narresut og syltekrukke. Resultatet er wild west tilstande og retsløse patienter.

  Både V og S har været med til at forringe sygehusvæsnet, men V har dog ansvaret for langt de fleste forringelser og lukninger.

  Hvad Lars Ulykkes og andres dødssyge “reformer” har påført patienter og pårørende af besvær, tidsspilde, udgifter, ulemper, bekymringer, medicineringsfejl, ekstra lidelser og unødvendige dødsfald er ikke småting.

  Læs “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”. Læs “SVs storhed og fald” af Niels Høiby. Læs “Knuder i systemet” (om kræft), læs “Mordet på psykiatrien”, læs om SVs deroute og nedtur, se “Pigen der ikke ville dø”, se rapporter om tusindvis af meningsløse tragedier der kunne have været undgået. Se “IT-skandaler koster liv. (“Sundhedsplatformen”) osv.

  Det er grotesk at Lars Ulykke nu vil gå til valg på sygehusområdet. Ingen anden politiker har ødelagt så meget for danskere der blev ramt af sygdom, vold eller trafikuheld etc.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. april 2019 @ 23:47

 45. Socialakrobaternes pludselige snak om paradigmeskift i udlændingespørgsmålet er ikke reelt og dybfølt. Men en konsekvens af, mange valg er tabt fordi man ikke addresserede emnet tilstrækkeligt. Det gør man nu – formentlig på skrømt. Til nøglebundet ligger i næverne på Mettepigen. Hvorefter al snak om stramninger er glemt. Og vi får en hændervridende forklaring om, at den slags kræver 90 mandater, og dem har man ikke uden Mullah og Dyhret. Og de vil ikke være med i hulen, hvis ikke de seneste mange blå stramninger tilmed rulles tilbage. Eneste ændring fra 2011 vil således begrænse sig til fornavnet på kosten, der “leder” landet (i fordærv).
  Been there, done that, bought the all the lies.
  NB nu!

  Kommentar by Knights Templar — 3. april 2019 @ 03:10

 46. Fair nok Alexander 43). Du har ret. (Støt SIAD). God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. april 2019 @ 07:07

 47. Han er vist kommet ud på det dybe vand.

  Kommentar by Bastardo — 3. april 2019 @ 09:54

 48. PS til 44: Alle disse lukninger skyldes især at man hvert år bruger MILLIARDER og atter MILLIARDER af kroner på indvandring m.m. (så skal der jo spares andre steder) Lukningerne har bl.a. medført enorme mængder af ekstra kørsel, spildtid og rejseudgifter. Og har kostet liv når ambulancer eller privatbiler ikke nåede frem til hospitalet hurtigt nok. Også for pårørende har de større afstande været til stor ulempe.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. april 2019 @ 10:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper