4. april 2019

Sognepræst Kristian M. Møller: “… hvor er den faderlige mand, som skal lære drengen at blive mand?”

“De feminiserede værdier virker, som et marked, der hele tiden vil have flere markedsandele.”, skriver Nick Mogensen (NB) på Folkets.dk. Herunder det bedste fra en knivskarp kommentar af sognepræst Kristian Massey Møller i Kristeligt Dagblad – Drengen bliver frataget sit mod og sin styrke, fordi mandens historie er lagt for had.

“Drengen har det skidt. For drengen, der er dreng, må ikke være dreng, selvom der tales om, at det sørme er godt, hvis han er det. Og hvem taler om drenge? Det gør oftest omsorgsfulde mødre, som ud fra en kvindes optik definerer, at en dreng godt må være mors ustyrlige, lidt forkælede dreng, der dog skal kontrolleres, så vildskaben tæmmes. Men hvor er den faderlige mand, som skal lære drengen at blive mand?

Sagen er, at de fleste drenge er, som de skal være. I deres iboende mod og styrke. I det, de er og kan og skal blive. Drengen er imidlertid frataget sin historie. Sin spejling. Sin ånd, sit instinkt. Modet og kræfterne i drengen selv og ikke set i forhold til en pige, ud fra pigens vundne lighed. At være lige i muligheder er afgørende vigtigt, det er opnået, men ligheden skal have baggrund i, hvad en dreng og en pige hver især bidrager med. At være dreng er noget andet end at være pige.

Historien om drengen handler om mod og overskridelse, om den ånd og det instinkt, der nysgerrigt og årvågent gør sig erfaringer. I overvindelse af hindringer. I slåskampe og forbrødring som en samfundsskabende kraft. I forsvaret af sine og sit som noget, der forventes og er nødvendigt. Det er i al lighed drenges mening og lod. Drenge er ikke piger, men er netop drenge, fordi de fra sig selv skal bidrage med at udfordre og bryde grænser ned og ædelt og klogt opøve deres årvågenhed og beskyttelsesevne. I det nære forstået sådan, at drengen slet og ret kender sine kræfter og står vagt. …

Drenge må og skal også lære at vende den anden kind til, men altid i et modigt og kraftfuldt forsvar, der forvalter modet og styrken ret og besindigt. Drengen bliver frataget sit mod og sin styrke, fordi mandens historie er lagt for had, og er blevet synonym med fortidens kvindeundertrykkelse og det 20. århundredes krigskatastrofer. Manden bliver i det sat lig med det patriarkalske samfund, og så mister drengen manden som forbillede. Ja, mister faderligheden, fordi manden må pakke sammen og ikke må fortælle om modet og styrken som en gave og en fordring.”

(Evgeny Utkin, In the Boxing Parlour, 2009)

Oploadet Kl. 00:22 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/99997/trackback

37 Comments »

 1. FEMINISME ER KOMMUNISME i en ny forklædning. I Sverige ser vi hvad feminisme og kommunisme/socialisme kan drive det til, nemlig en komplet ødelæggelse af et fredeligt, velstående og civiliseret samfund. Sverige er nu et gennem-feminiseret land hvor vanvid og selvmorderisk idioti er trumf. Gangstervælde, galehus-tilstande, endeløse rædsler og et begyndende folkemord, det er nutidens Sverige. Bare se Malmø der er sharia-inficeret og forvandlet til noget af en krigszone. Overalt i Sverige er det blevet farligt at færdes. Heller ikke hjemme er man i sikkerhed. Kvinder i titusindvis er blevet overfaldet og mishandlet. Også mænd og børn er ofre for hårdkogte forbrydere og bander. Titusindvis af skoler, villaer, butikker, børnehaver og biler er blevet brændt ned. Velfærden og hospitalsvæsnet er på skrump. Svenskere drives fra hus og hjem af migranter og asociale love.

  Mændene er blevet så feminiserede og indoktrinerede gennem tre-fire årtier, at de ikke længere evner at forsvare kvinderne eller landet. Politiet og fængselsvæsnet er på vej til at bryde sammen. Opløsningstendenser ses overalt. Men en stribe af kvindelige og mandlige ministre og aviser påstår at alt er i orden og går den rigtige vej.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 01:06

 2. Se bloggen : “Er internationalisme den nye kommunisme”.

  Bemærk et indlæg hvor kommunismen betegnes som en dræbermaskine. Hvor det forklares hvorfor de røde vil destruere nationen/folkehjemmet/ fædrelandet.

  Hvorfor de lægger mændene for had. De vil ødelægge familielivet/ familieværdierne. (for at forhindre at familierne videregiver den kultur og den identitet som muliggør demokrati og ægte velfærd, og som kan forhindre opbygningen af et totalitært diktatur)

  Kommunismen camouflerer sig nu om dage som humanisme, feminisme, social solidaritet og kamp for klima, ligestilling, retfærdighed og global næstekærlighed. Man bør ikke lade sig narre.

  Sverige har længe været underkastet et kommunistisk skørte-regimente, og se resultatet! Mændene er til grin, familierne er til grin, demokratiet er til grin, og fremtiden er opløsning og forfald, vold og mord.

  Læs Kommunismens sorte bog. Læs om 2. verdenskrig. Se Snaphanen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 01:33

 3. I Danmark har kommunisme og feminisme som bekendt også vundet indpas mange steder. Bl.a. i familie- og skilsmisse-bureaukratierne, hvor råddenskaben overfor familierne, mændene og børnene har nået et uhyggeligt omfang. Mere herom en anden gang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 01:37

 4. PS: Vil dog lige tilføje at når antallet af skilsmisser, retsløse mænd og faderløse børn sætter rekorder i både Danmark og Sverige, så skyldes det langt hen ad vejen kommunistisk/radikal familiepolitik.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 02:16

 5. Og drengen kommer ikke mere automatisk ind til militæret og møder oversergent melgaard. Får lidt sved, pis, gevær olie og krudtrøg lugt. Han må nøjes med børnehavens pædagog og læreren i skolen. Senere student for håndværker fag er yt. Han har jo aldrig lært at bruge værktøj. Han blev bøsse.

  Kommentar by p — 4. april 2019 @ 06:31

 6. Jeg må rose valget af billede.
  Det er kunst når kunst er bedst. Både godt malet, men også fortællende.

  Kommentar by Henning Jensen — 4. april 2019 @ 08:08

 7. I visse tilfælde deler højrefløjen desværre værdier med muslimerne.

  Kristian Massey Møllers fordrukne sludder kunne være skrevet af en imam eller islamisk retslærd. Blot korancitaterne mangler.

  Kommentar by np — 4. april 2019 @ 11:03

 8. Jeg må give ret – det er et pragtfuldt billede, der fortæller, at der i enhver lille dreng bor en kommende kriger, der, da jeg var barn, brugte en stor del af fritiden på gennem leg at træne til voksenalderens dyster.

  Nu, hvor faderen er smidt på porten, er den arme dreng af moderen forvandlet til et sølle skrog, der aldrig nogensinde senere i livet vil kunne løfte de opgaver fremtiden med garanti vil byde på. Han vil ikke kunne smide fjentlige invasorer på porten, og han vil ikke kunne fremstille den teknik, der skal løse fremtidens problemer mht til fødevarer, energi, sygdom osv. Han vil blive en af velfærdsstatens dumme kællinger, selvom han ikke på nogen måde vil kunne redde sig ved at smide sig på ryggen og sprede benene.

  Kommentar by Svend — 4. april 2019 @ 11:41

 9. 7 – pladder, np! Du er tydeligvis hjernevasket af venstrefløjen og madammerne. Mændene skal tilbage på banen, og det maskuline skal holdes i hævd! Drenge skal være drenge, og dertil hører at slås, kunne svinge en hammer og sav, løbe om kap osv.

  Sjovt nok har jeg aldrig mødt en tømrer, snedker eller smed, som var homo, og det siger lidt om, at de maskuline fag ikke er for tøsedrenge, som har misforstået, hvad det vil sige at være Mand.

  Kællingerne laver alt for meget lort i den i dag! Det er en fatal fejl, at det er muligt at gå hen og købe sig et barn via reagensglas, kunstig insemination osv., for et barn BØR have en far og en mor! Det er naturen, og fordi man går væk fra noget grundlæggende og fundamentalt, så ser vi en masse ulykkelige og forvirrede børn i dag. Og ja, jeg mener stadig, at kællinger ikke bør regere hverken lande eller firmaer! Se, hvad Merkel har lavet af kaos med sin lalleglade “Wir shaffen das!” holdning? Vi er ved at blive til Afrika/Midtøsten!!

  Se, hvordan May ikke kan holde sit land samlet? Se, hvordan en skør kule som hende i New Zealand bukker og skraber for et folk, som står for de værste grusomheder, Verden har set i flere hundrede år?? Dén er helt gal!

  Vi mangler nogle Churchill’er, Kennedy’er, Lincoln’er, Jefferson’er osv! MÆND!

  Kommentar by Kuffar — 4. april 2019 @ 12:51

 10. Ja, np 11.o3 er en af disse hjernevaskede venstrefløjsere som ikke kan se længere frem end til deres egen næsetip. Selv Sveriges sørgelige skæbne har ikke givet np anledning til eftertanke. Men læg også mærke til hvor primitivt np argumenterer. KMMs fornuftige tanker er bare “noget fordrukkent sludder”. Ingen argumenter, ingen betragtninger eller overvejelser, men bare et plumbt og groft personangreb.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 13:00

 11. Man kan vist roligt vædde på at np ikke er i stand til at komme med en fornuftig forklaring på hvorfor han eller hun betragter KMMs tanker om enlige mødre og faderløse børn mv. som “fordrukkent sludder”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 13:10

 12. “Nu, hvor faderen er smidt på porten …”

  Det er faktuelt forkert.

  Det var tværtimod i de tidligere generationer, at faderen var fraværende. I halvtredsernes kernefamilie, hvor moderen var hjemmegående og manden næsten ingen kontakt havde med børnene, fordi han altid var på arbejde.

  I dag tager mænd barsel for at være sammen med deres barn. Samtidig spiller de en meget større rolle i opdragelsen af børnene end deres fædre gjorde.

  Og hvem forhindrer i øvrigt drenge i at dyrke sport i nutidens Danmark? De kan dyrke al den sport, de vil, til de segner. Løkke og Kronprinsen arbejder på, at danskerne skal være de mest sportsaktive i verden.

  Der er en kæmpe forskel på den virkelighed, medierne fremmaner, og så den virkelige virkelighed vi lever vores daglige liv i. Trods ligestilling mellem kønnene er mændene klart dominerende i enhver forsamling (det er min erfaring). Vi lever i et makuliniseret konkurrencesamfund, hvor det er de stærke, som har job og lever et aktivt liv. Det er et samfund, vi mænd har skabt.

  #Kuffar

  De holdninger, Merkel har til indvandring, har hun ikke, fordi hun er kvinde, men fordi hun er liberal, borgerlig liberal. I øvrigt er hun på familiepolitikken meget konservativ, og har indtil for nylig været imod kirkeligt vielsesritual for homoseksuelle.

  Kommentar by np — 4. april 2019 @ 13:15

 13. Kommunisternes og de radikale feministers familie- og børnepolitik er totalitær og PERVERS! De røde betonhoveder er ude på at splitte og ødelægge familierne, og er ude på at gøre alle børn til agenter for et nyt sovjet-samfund. Det er der redegjort for under “Er internationalismen den nye kommunisme”. (læs indlæg om den røde dræbermaskine og den organiserede ondskab mod børn og forældre)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 13:16

 14. Kommunisternes familieværdier endte med at være meget konservative i Sovjet.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Family_in_the_Soviet_Union

  Så “Alexander den Store” blotter igen sin store uvidenhed om historiske emner.

  Kommentar by np — 4. april 2019 @ 13:32

 15. Kan se at np fremturer med sine misforståelser. Er np en rød feminist?

  Merkel er ikke det mindste borgerlig. Hun var, er og forbliver en typisk gammelkommunist. Og som kvinde er hun også pladderhumanist, det er da tydeligt. Hendes politik er iøvrigt forrykt og livsfarlig, og et angreb på Europas nationer, demokratier og alt andet. (økonomien, freden, velfærden og sikkerheden)

  Da kernefamilien endnu var det normale, var faderen da hjemme hver aften og hver week-end. Totalt fraværende fædre og helt faderløse børn var der ikke mange af. Det var også en fordel for børnene at mor var hjemme, så de slap for institutioner og røde pædagoger.

  Idag må mange børn undvære deres far året rundt og selv til jul og fødselsdage. Og flygter de hen til deres far, slæber politiet dem tilbage til moren. Nutidens familie- og skilsmissepolitik er totalitær og pilrådden. Men med den grundige hjernevask np har været igennem, er det nok håbløst at forsøge at gøre ham eller hende klogere. Kuffars udmærkede forsøg var jo som vand på en gås.

  np påstår hvadsomhelst der støtter det propaganda-billede han har fået puttet ind i hovedet af “politisk korrekte” omgivelser. Vi kommer nok aldrig videre med np.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 13:33

 16. Du er psykisk syg, Alexander. Jeg kan ikke hjælpe dig.

  Kommentar by np — 4. april 2019 @ 13:38

 17. “Kommunisternes familieværdier endte med at være meget konservative i Sovjet”. Gjorde de nu også det? (Var det efter at millioner af forældre blev skudt/sultet ihjel/frosset ihjel af de røde?) Husmødrene blev bl.a. mobiliseret i arbejdsbrigader, og blev sat til hårdt arbejde i mange millioner tilfælde. Børnene skulle passes og opdrages af staten. Een indtægt var ikke nok til at forsørge en familie, som det var i Danmark indtil de røde fik accelereret skatteflåningen.

  Hvornår har np demonstreret sin store historiske viden? Meget tyder på at np er en simpel marxist.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 13:48

 18. Nå, nu stiller np også psykiatriske diagnoser. Hvorfra har han viden og sagkundskab til det? np er ikke alene venstresnoet, men også en tølper. Men det rører mig dog ikke at han vil nedgøre folk der er uenige med ham som værende psykisk syge. Det er jo bare latterligt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 13:52

 19. Hvordan bliver man et kvindehadende monster som du?

  Har du ikke en mor? Hvad tror du, at hun vil synes om de kvindehadende kommentarer, du kommer med under forskellige alias?

  Hvad gik galt i din barndom? En fraværende far? En manglende rollemodel? Så du er blevet usikker på din egen maskulinitet og hele tiden klynker over et feminiseret samfund?

  Du er et sølle undermenneske.

  Kommentar by np — 4. april 2019 @ 13:56

 20. Nå, har ikke tænkt mig at fortsætte denne “debat” med np, som lyver om, fordrejer og forvrænger andre bloggeres skriverier. Det er løgn at der er tale om kvindehad, for der mange kvinder der er beundringsværdige og som man bør værdsætte, hvad jeg tidligere har gjort opmærksom på. Jeg påpeger blot at kvindesagskvinderne og feministerne nogle steder er gået for vidt, f.eks. i Sverige, og herhjemme overfor mændene, familierne og børnene. Men iflg. np må ingen kvinder kritiseres, de er alle perfekte, selv de rabiate radikale kvinder. Men da np ikke ønsker at forstå at der kan være grund til kritik af rød politik eller totalitære tendenser, er det det hermed SLUT med at bruge min tid på np.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 14:14

 21. “Jeg påpeger blot”

  Næh, du dæmoniserer hele kvindekønnet.

  Du er troll. Du provokerer os andre med dine mandschauvinisme. Senest med at kvindernes valgret var en fejl.

  Alle hader dig.

  Kommentar by np — 4. april 2019 @ 14:24

 22. Kim Møller:

  En tråd med kun begrænset interesse for andre end de to hanhunde, der pisser.

  Kommentar by Bastardo — 4. april 2019 @ 18:24

 23. Tråden burde have interesse for alle som interesserer sig for demokrati, kommunismens forbrydelser og samfundets påvirkning af familierne. Se f.eks. 1, 2 og kuffars indlæg. Men er man forbenet kommunist er det selvfølgelig træls at høre om rødfascismens bagsider.

  np lyver igen og igen. Jeg skriver normalt ikke om kvinder i almindelighed, men om de rabiate radikale typer. “Alle hader dig”. Såh, min familie hader mig ikke, og mine venner grinede da jeg fortalte dem om np’s påstand. Men det er klart at for 5. kolonne typerne er det surt at nogen ripper op i de rødes massemord på diverse befolkninger. Eller henviser til hvad der foregår i Sverige. Noget tyder på at np er en sur dame, en stramtandet rød feminist som bliver mopset så snart der er uenighed om noget, og som inddeler sine medmennesker i under- og overmennesker, ligesom visse andre for 8O år siden.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 20:01

 24. Vil det sige, at din familie også er imod stemmeret til kvinder? Også din mor og andre kvinder i din familie? Det lyder fuldkommen sygt. Det må være en slags Frankenstein monster-familie.

  Du har fortalt os, at flere af dine familiemedlemmer er indlagt med psykiske sygdomme. Jeg forstår det godt. Hvis det var op til mig, kom du i spændetrøje og fik kolde afvaskninger.

  Kommentar by np — 4. april 2019 @ 20:33

 25. Lad mig i øvrigt minde om, hvad troll’en og provokatøren “Alexander B.” skrev under aliaset Ole Jensen på et andet blokindlæg:

  “Iøvrigt var det nok en stor fejl at kvinderne fik stemmeret for ca. 1oo år siden.”

  Ingen ønskede at besvare den kontaktsøgende trolls provokation.

  Så han skrev efterfølgende tydeligvis skuffet:

  “Nå, foreløbig er jeg da ikke blevet korrekset af en flok rasende furier eller nogle naive feminiserede mænd, selvom jeg i nr. 15 kl. 7.O7 skrev at DET VAR EN STOR FEJL AT KVINDERNE FIK STEMMERET!”

  Du ønsker kun splid for splidens skyld. Find et andet sted at provokere, taber!

  Kommentar by np — 4. april 2019 @ 20:57

 26. I Sverige kan demonstreres det hver dag at feminismen har ført til et samfund i frit fald. Men det skal vi måske bare se bort fra? I Danmark har rødstrømpernes og de radikale feministers idéer påført titusindvis af familier, forældre og børn store ulykker. Det skal vi måske også ignorere? I både Danmark og Sverige vrimler det nu med tabermænd, posedamer, psykisk nedbrudte børn og unge samt ofre for kriminalitet og forringet velfærd. Forbruget af narko, spiritus og angstdæmpende medicin/lykkepiller har aldrig været større. Feministerne har i årevis hetzet mod mænd og forældre, nu får de så endelig svar på tiltale, og straks jamrer og klynker de og bliver dybt fornærmede.

  Hvad Sverige angår, kan vi objektivt konstatere at politik-kvinderne har slæbt alt for meget marxisme, pladderhumanisme og multi-kulti begejstring med ind i lovgivningen. Resultatet er en katastrofe af ubeskriveligt omfang. Bør vi danskere ikke lære noget af det?

  Læser du aldrig Snaphanen, den korte og 24nyt.dk?

  Jeg har skrevet om sundhedsvæsnet og behandlingen af psykisk og fysisk syge. Det kan man vel gøre uden selv at være syg. Jeg har aldrig skrevet at nogen i min familie er ramt af sygdom. Læs selv bøger af Niels Høiby og andre om SVs storhed og fald, og du vil sikkert blive meget klogere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 21:22

 27. …I Sverige demonstreres det hver dag…..

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 21:25

 28. PS: Efter min mening slynger du om dig med perfide beskyldninger mod bloggere hvis meninger du ikke kan lide. De er undermennesker, de er sølle, de er psykisk syge, de er monstre, de er kvindehadere, de ønsker kun splid, de er uvidende, de er nogle fordrukne sludrehoveder, de er ligesom islamisterne osv. En gammel marxistisk taktik. Er du sikker på at du selv er et overmenneske og ikke et ekko af skolens og DRs rødbrune hjernevask?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 21:39

 29. Jeg udfolder jo bare den maskulinitet, som Kristian Massey Møller efterlyser.

  Ligesom skyggen på billedet tamper løs på en boksebold, så tamper jeg løs på dig.

  Kan du ikke tåle mosten, kan du bare lade være med at kommentere på mine indlæg. Det har jeg bedt dig pænt om. Det overholder du imidlertid ikke. Du stalker jo andre kommentatorer her på sitet.

  Det er bl.a. derfor, at jeg betragter dig som et undermenneske og psykisk afvigende.

  Men måske er Massey Møllers forestillinger om drenge opdraget til krigere alligevel ikke så rar? Måske er det rarere, at drenge blev opdraget til at være gentlemen, som talte pænt til kvinderne?

  Massey Møllers ordgylde er som sagt noget fordrukkent sludder. Der er ingen og intet, som sætter grænser for mænds fri udfoldelse i Danmark og andre vestlige lande. Det er en myte skabt af tabermænd som dig, der evigt klynker om feminiserede samfund.

  Kommentar by np — 4. april 2019 @ 22:11

 30. Vores diskussion startede med at du kaldte Massey Møllers tanker for noget fordrukkent sludder. Uden at du kom med eet eneste argument for at det skulle være tilfældet. Dine ord viser at du ikke har forstået bare en smule af hvad MM forklarer. Det du udfolder er ikke maskulinitet, men feministisk vås. Plus en byge af agressive og nedgørende skældsord mod dem som mener noget andet end dig. (du kalder dem monstre, undermennesker, tabere, trolle, psykisk syge, Frankenstein uhyrer, osv., osv. Dine sidste tre sætninger er også i strid med fakta. Jeg gætter på at du er en kvinde fra det radikale marxistiske overdrev.

  Jeg kan sagtens tåle mosten, men det er jo håbløst at debattere med en hvis “argumenter” mest består af skældsord. Du lever vist i en urealistisk feministisk fantasiverden.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 23:19

 31. Vi får ikke fred for dig, før du dør. Som et skadedyr hærger du bloggen med dine mange alias’er. I morgen er du tilbage som Ole Jensen, tp eller Bent Nielsen, eller hvad ved jeg?

  Og igen skal man høre på dit klynk om de farlige kvinder, om kommunisterne, “statsmedisteren”, “Lars Quisling”, Marokko-aftalen osv. …

  Tænk at ytre det samme, dag ud, dag ind. Det gør kun sindssyge.

  Kommentar by np — 4. april 2019 @ 23:49

 32. Nå, så fandt du på endnu et skældsord: skadedyr. Hvis der er nogen som er et skadedyr og en 5. kolonne troll er det sgu da dig. Du går jo også ind for kommunisme, EU, mere indvandring, marokko-traktaten osv. Det skinner ret tydeligt igennem. Du forsøger at hærge og sabotere debatterne, og du prøver om du kan svine en medblogger så meget til, at du kan få vedkommende til at opgive at være med. Iøvrigt lyder du som flere andre af din slags. I er selv en samling ekstremister, tabere og psykisk syge vurderet ud fra jeres og især dine halv- og helskøre skriverier. Får vi nogensinde fred for dig?

  Kan du iøvrigt være saglig nogle få minutter og forklare hvad det er du mener er så godt ved den kommunisme, feminisme og “berigelse” som udfolder sig i Danmark og Sverige? Hvad er det vi nationalkonservative ikke har forstået??

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. april 2019 @ 00:47

 33. Youtube: Four Seassons- “Walk like a mann” :-) :-) :-). (Eller Big girls dont cry) :-) :-) :-). Støt SIAD. (Behøves ikke med viagra :-)). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. april 2019 @ 10:42

 34. Nå, et forslag om at være saglig, var nok til at skræmme feministen væk. Eller løb hun tør for skældsord?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. april 2019 @ 14:09

 35. Det er ikke småting man kan blive beskyldt for hvis man er uenig med en fanatisk eller hysterisk feminist. Hvis man påpeger at kvindernes stemmeret og politiske indflydelse har udviklet sig til en altødelæggende katastrofe i Sverige, hvis man hævder at feminismen også i Danmark har ført til retsløshed, ulykke og tragedie for tusinder og atter tusinder af familier, børn og forældre, kan man blive udsat for en sand hetz af fanatiske forkæmpere for “ligestilling” der ikke tåler at høre sandheden om de rødradikale feministers tåbeligheder og udskejelser.

  Det “pudsige” ved de rabiate feminister der optræder som nyttige idioter for de radikale rødfascister, er at de kan hidse sig vildt op over kritik af kvinder, og over formaliteter, bagateller eller ting de ikke forstår. Men de store kameler, såsom Marokko-traktaten, sluger de gerne, og uden kommentarer. Og kritik af mænd finder de altid helt ok.

  Iøvrigt tyder noget på at np og carstens er “siamesiske” tvillinger.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. april 2019 @ 20:56

 36. Alexander Beaumont = Bent Nielsen = tp = Ole Jensen = Jack Nille m.fl.

  Altså en venstreradikal troll.

  Kommentar by Revisoren — 7. april 2019 @ 00:34

 37. REVISOREN, medlem af feminist-banden. Eller Revisoren = np = carstens = margrethe m.fl.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. april 2019 @ 12:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper