31. august 2009

Mishra om “de udtalelser, hvis budskab var, at alle, som ikke var muslimer, skulle dræbes”

Mrutyuanjai Mishra på sin JP Blog – Svensk Muhammed-krise, jødehad og antisemitisme.

“De, der ønsker at forstå antisemitismen i dag, burde læse historien om en ung, dygtig journalist fra Wall Street Journal, Daniel Pearl. Daniel Pearl var udstationeret i Mumbai, da han af islamister blev lokket til Karachi, hvor han blev kidnappet og senere myrdet… Daniel Pearl efterlod en højgravid kæreste, og nåede aldrig at se sit barn.

Den kendte franske filosof Bernard-Henri Levy har skrevet en meget omtalt bog, Who killed Daniel Pearl? Bogen burde være obligatorisk læsning, hvis man vil forstå sammenhængen mellem islamisme og antisemitisme i dag…

Manden, der var ansvarlig for kidnapningen af Daniel Pearl, er Omar Sheikh, en islamist født og opvokset i Storbritannien, som har gået på intet mindre end elite-universitetet London School of Economics. Og han var ikke den eneste sin familie, der havde studeret på et af landets førende universiteter. Alligevel valgte han at blive medlem af en jihadist-organisation.

Da Indien d. 26. november 2008 oplevede sit 11/9, havde islamiske terrorister det klare formål at dræbe så mange vesterlændinge som muligt. Indisk politi fremlagde dokumentationen for omverdenen af samtalerne mellem terroristerne og deres bagmænd, men af politisk korrekte årsager ville ikke engang New York Times bringe de udtalelser, hvis budskab tydeligt var, at alle, som ikke var muslimer, skulle dræbes.

Daily Telegraph og Huffington Post berettede efterfølgende, at en jødisk rabbi og hans kone samt andre tilstedeværende jøder på et lokalt jødisk kulturcenter i Mumbai blev dræbt. Men de blev ikke bare dræbt, de blev også tortureret. Terrorangrebet i Mumbai vil ikke bare blive husket som et angreb på indisk demokrati, hvilket bragte Indien og Pakistan tæt på regulær krig. Det vil også blive husket som et voldsomt antisemitisk angreb på jøder.”

Oploadet Kl. 16:52 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

Nørrebro: Kebab-købende dansker stukket ned på grund af sit rockerlignende udseende

Endnu et uskyldigt offer, Nørrebro søndag morgen. Fra Ekstra Bladet – Stukket ned for at ligne rocker.

“Her var en kortklippet mand med tatoveringer kørt fra sit hjem på Frederikssundsvej for at købe en kebab…

– I Sjællandsgade blev han passet op af to gerningsmænd… manden blev stukket med kniv i overarmen og i venstre lår, oplyser Københavns Politis særlige bandeenhed…

De to gerningsmænd er ikke fundet og beskrives som 15-17 år af anden etnisk herkomst end dansk…”

Oploadet Kl. 16:08 af Kim Møller — Direkte link61 kommentarer
Arkiveret under:

TVavisen i offensiven: “Så du frikender altså politiet, i forhold til det der skete ind i kirken…”

Licensbetalere kunne med rette forvente, at TVavisen i kølvandet på politiets afslørende video af kirkerydningen, satte Per Ramsdal og Kirkeasyl stævne, for at høre dem forklare, hvorfor de har ført medierne og befolkningen bag lyset. TVavisen valgte istedet otte minutters fokusflytteri, for angreb er nu engang det bedste forsvar.

Delvis transkription af otte minutter i TVavisen, søndag kl. 18.30.

Line Gertsen, DR-vært: Vores tophistorie handler om en opsigtsvækkende videooptagelse, som Københavns Politi har valgt at lade offentliggøre. Videoen viser blandt andet hvordan en irakisk flygtning truer med at begå selvmord ved at kaste sig ud fra et kirkeorgel, da politiet rydder kirken….Videoen her har politiet selv optaget, da de ryddede Brorsons Kirken og smed de afviste irakiske asylansøgere ud.

Line Gertsen: Politiet har offentliggjort videoen for at dokumentere, at de ikke stormede kirken i kampklædte uniformer…

Laurids Nansen, DR: Præst Per Ramsdal erkender nu, at politiet ikke mødte op kampklædt som han tidligere har sagt, men han fastholder kritikken.

Per Ramsdal, præst: Bare det at politiet var så massivt til stede, gør jo at det giver en voldsom oplevelse. Jeg havde det også sådan selv rigtig rigtig svært med, at der var så meget politi. Det er det der også fremprovokerer en kæmpe angst og panik hos irakerne.

Laurids Nansen: Politiets optagelser, som TVavisen er i besiddelse af, viser kun rydningen indefra kirken. Hvad der videre sker, fremgår ikke af det materiale politiet har lagt frem, men ifølge Hassan Khadel var det slet ikke inde i kirken, at politiet opførte sig voldsomt. Det var først da irakerne blev sat i en bus, og kørt til Station Bellahøj, siger han.

Line Gertsen: Normalt, så plejer politiet ikke at offentliggøre deres egne videooptagelser, men den praksis vil de nu gøre op med… Politiet vil fremover i højere grad videodokumentere deres arbejde, og vise det til offentligheden. Det kommer blandt andet til at ske under det kommende klimatopmøde, hvor politiet frygter uro og demonstrationer. Men en jurist mener imidlertid, at politiets nye videostrategi er problematisk.

Vibeke Borbjerg, jurist: Hvis det er sådan, at politiet håndplukker nogle klip fra et materiale, som de har rådighed over, og som vi hverken kender hele længden eller hele indholdet af, er det, så ligger der den risiko, at det kan være en kampagne.

Helle Bygum, DR: Politiet har mange gange tidligere filmet deres aktioner, men det er første gang de ligger deres videomateriale ud til offentligheden… det er ikke uden problemer…

Vibeke Borbjerg: Politiet, ved selv at vælge de har optagleser, og selv at vælge hvad de vil gå ud med, jo kommer til at fremstille sig selv, på den måde som de gerne vil ses på… Når man går ud med optagelser, som er optaget under omstændigheder, som er stressende, og som, hvor der ligger en konflikt, eller en mulig konflikt, så skal man selvfølgelig altid være varsom.

Line Gertsen: For kort tid siden spurgte jeg justitsminister Brian Mikkelsen om, hvorfor billeder af mænd i underbukser, som der truer med at begå selvmord skal offentliggøres.

Line Gertsen: Så du frikender altså politiet, i forhold til det der skete inde i kirken, på baggrund af deres egne optagelser – hvordan kan du det?

Line Gertsen: – Men… men… Brian, undskyld, jeg er nødt til lige at afbryde dig, altså vi er enige om, at det er deres egne optagelser, og hvis vi nu prøver at hæve os op i en helikopter, så må man jo bare sige. Politiet er en part i sagen, irakerne er en anden. Så det er en parts egne optagelser, og alligevel går du ud og siger, at de opførte sig eksemplarisk.

Line Gertsen: – Det er jeg faktisk med på, det jeg bare vil høre, det er deres egne optagelser, og man ved jo godt, det er et spørgsmål – det er deres egne optagelser, de ligger deres egne beviser frem så at sige. Som justitsminister, hvordan kan du så sige, at det er du helt sikkert på, sådan rent objektivt.

[…]

Line Gertsen: – Men jeg er bare nødt til at forstå, vil det sige, at alle mulige borgere, også inklusiv mig selv, kan risikere, at få offentliggjort billeder af en situation, hvor man er helt ude af den, og få det lagt ud, hvis det er sådan jeg for eksempel, klagede over politiet.

[…]

Line Gertsen: – Ja, men hvis der nu var myter om en anden situation, vil man så kunne offentliggøre billederne?

[…]

Line Gertsen: – Men hvad synes du, undskyld, hvis jeg sådan bliver ved med at afbryde dig, men hvad synes du?


Ingen elsker Danmark nu, siger siger han, og alle tre griner de højlydt

Usædvanlig skarp Indblik i søndagens Jyllandsposten, hvor Orla Borg og Carsten Ellegaard gør status over multikulturen på Nørrebro.

Fra ‘Dem og Os’ (kræver login).

“Det var ualmindeligt stille på Blågårds Plads sidste lørdag ved 21-tiden… 100 minutter efter freden på Blågårds Plads var Indre Nørrebro omdannet til en kampskueplads. Men det var ikke kun indvandrerne, der lod frustrationerne få frit spil. Fra en arkade, der fører fra Blågårds Plads mod Stengade stormede både autonome aktivister og indvandrere i fælles flok til det sted, som politiet netop havde forladt. De begyndte at grave brosten op. Klar til kamp mod politiet…

En kamp der varede tre timer denne gang, men som for de autonome har varet i årevis, og for indvandrerne bliver mere og mere aktuel. De to grupper har et fælles had mod staten personificeret ved politiet, som beskyldes for racisme. Det kan, advarer flere iagttagere, ende katastrofalt. Med en lang dybtliggende racemæssig konflikt med indvandrere i skudlinjen og København som omdrejningspunkt. En kamp, der med bandekrigen som katalysator, er ved at udvikle sig til en politisk og religiøs kamp vendt mod det danske samfund…

Gennem flere måneder har folk tæt på miljøerne advaret mod, at konflikten udvikler sig til en racekamp, og konturerne af det, som alle frygter, tegner sig i øjeblikket tydeligere og tydeligere…

Ifølge Khaled Alsubeihi…. forsøger lederne af indvandrerbanderne at oppiske en stemning af ‘dem og os’ – at spille racekortet…

Hverken Københavns Politi eller Politiets Efterretningstjeneste, PET, vil kommentere, hvad politiet ved om, hvor ofte racismekortet bliver spillet i eksempelvis moskeer eller ved arrangementer, hvor unge mennesker samles.

‘Detaljerne i de processer, der kan ende frygteligt galt, har vi ikke til sinds at underholde offentligheden med,’ siger Per Larsen…

Det er ikke til at sige, om optøjerne sidste weekend var aftalt mellem aktivister og indvandrere…

‘Der er nogle af de unge indvandrere, der let lader sig invitere med til festen. Det er noget af det værst tænkelige, at de får smag for det her,’ siger chefpolitiinspektør Per Larsen… Det københavnse aktivistmiljø er ifølge Politiets Efterretningstjeneste, PET, blevet yderligere radikaliseret… Senest har en del af miljøet været aktive i initiativet Kirkeasyl…”

Fra ‘Ingen elsker Danmark nu’ (kræver login).

“Jeg har lige sagt farvel til Mohammed Aslam, formanden for boligforeningen i Mjølnerparken på Nørrebro… Mistroen til journalister er udbredt, og vreden mod pressen betydeli, havde han sagt. Nu vender.. to unge mænd sig om… Jeg fortæller dem, at jeg ønsker at tale med unge indvandrere og høre, hvordan de ser på de aktuelle sammenstød…

‘Er du fra Jyllands-Posten? Sig mig, er du sindssyg? Tror du vi vil snakke med dig? Det var jer, der fuckede op med tegningerne af profeten. Skrid med dig,’…

Deres navne vil de ikke opgive… De er begge 24 år, begge er gift… ‘I starten var det en bandekrig om hashmarkedet. Nu er det en racekrig. Politiet holder meed AK81’erne… Alle er mod indvandrerne. Politikerne hjælper politiet…’

‘Vi vil helst have fred. For fem år siden elskede jeg Danmark. Jeg er født i Slagelse og er vokset op i Danmark. Men hvem elsker Danmark nu? Ha, ha, ingen elsker Danmark nu!’ siger han, og alle tre griner de højlydt…

‘Pressen holder sgu da med rockerne…. Alle folk er imod os… Hvis jeg ser en journalist, så spytter jeg på ham…

En af de unge står med monotone bevægelser og hakker en stor kniv ind i et spinkelt træ på højen…

‘Aner du ikke, hvordan vi hader Jyllands-Posten, for det I har gjort mod profeten med jeres tegninger? Og så tillader du dig at komme her?’…

… Det er ligesom en borgerkrig. Det er en krig, hvor man er nødt til at vælge side.’

… De unge er nærmest ved at falde over hinanden i deres kritik af politiet.

‘… de tager fat i alle mulige unge – taler groft til os. De respekterer ikke vores kultur…

På et tidspunkt kommer en ung fyr fræsende op på højen på en knallert… Da han hører hvem den fremmede er, råber han triumferende:

‘Ha, det var sgu mig, der sendte en masse e-mails med trusler til Jyllands-Posten, så alle journalisterne blev bange. Jeg ville straffe dem, fordi I havde fornærmet profeten og alle muslimer.’ Hans triumferende udbrudt blev mødt med anerkendende blikke fra de andre…

På spørgsmålet om, hvorfor man så indvandrere og autonome på gaden sammen sidste weekend, siger en af de unge:

‘De autonome er – lige som os – imod racisme… Og hvis de autonome kæmper mod racister, kæmper de sammen med os. vi synes at de autonome er flinke og søde- Vi står bag dem, og de står bag os’…

Alle kigger hen mod en tynd, senet fyr der er dukket op… Jeg rejser mig op og præsenterer mig. Der kommer et hårdt drag om munden på den unge mand.

‘Hvor vover du at komme her? Jyllands-Posten er selve problemet.’… ‘I journalister holder med politiet, Brian Mikkelsen og rockerne… I er en del af den stat, der nu fører krig mod indvandrere… vi bukker os ikke… Du må hellere gå nu, før det er for sent…’.”

Oploadet Kl. 05:08 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer


30. august 2009

Opposition vil have pro-asyl NGO i Flygtningenævnet for at få en mere “humanistisk tilgang”

Venstrefløjen så helst, at udlændingepolitikken kom udenfor danskernes indflydelse. Til det formål er diverse konventioner, EU og Dansk Flygtningehjælp yderst velegnet.

Fra Kristeligt Dagblad – Venstre afviser humanitær organisation i Flygtningenævnet.

“Uvildigheden og balancen vil forsvinde fra Flygtningenævnet, hvis den humanitære organisation Dansk Flygtningehjælp atter får plads i nævnet, som behandler klager over afslag på asyl. Det mener både en ekspert og Venstre, som dermed går i rette med et forslag, som Socialdemokraterne med støtte fra både SF, De Radikale og Enhedslisten lancerede i torsdags.

Partierne ønsker alle Dansk Flygtningehjælp tilbage i Flygtningenævnet… I dag består nævnet derfor af en repræsentant udpeget af Dommerforeningen, en advokat udpeget af Advokat-rådet samt en embedsmand fra Integrationsministeriet, når sagerne behandles.

Socialdemokraternes integrationsordfører, Henrik Dam Kristensen, mener dog, at Dansk Flygtningehjælp kan bidrage med viden og en humanistisk tilgang til sagerne.

Apropos.

 • 6/1-07 DR Online – Flygtningenævn afviser at genoptage asylsager.
 • “Flygtningenævnet afviser at genoptage alle afviste irakiske asylsager. Det fastslår nævnets formand.”

 • 19/7-08 Berlingske Tidende – Dansk Flygtningehjælp: Irak er for farlig.
 • 

  29. august 2009

  BT TV: “Efter 45 minutter tager politiet hjelmene på, fordi der bliver kastet glas imod dem.”

  Fra BT – Aktion i Brorsons Kirke helt fredelig.

  “Påstanden har lydt, at politiet brød dørene op og brasede ind i kirken i kampuniform og med knipler, da de afviste irakiske asylansøgere blev fjernet natten til den 13. august. Men det er løgn, skriver bt.dk. Videoen viser et helt andet hændelsesforløb end det, kirkeaktivisterne og præsten, Per Ramsdal, har præsenteret for offentligheden.

  – Irakerne havde samlet sig ved alteret med 50 kampklædte betjente i rundkreds omkring sig. Med våben, knipler, visir og hjelme, fortalte Per Ramsdal efter aktionen.

  Men på videoen er de vrede betjente med hævede knipler væk. Det samme er kampuniformer og peberspray. I stedet ser man rolige betjente, der i skjorteærmer og kasketter går ind ad en ulåst bagdør. Betjentene forholder sig i 40 minutter tålmodigt og forsøger at forhandle, mens irakerne skrigende og råbende truer betjentene med kasteskyts, hævede stole og mikrofonstativer, samtidig med at de truer med at snitte i sig selv eller kaste sig ud fra orglet, skriver B.T. Politiet tager først hjelme på, da irakere kaster glas imod dem.

  (BT TV, 29/8-09: Sandheden om rydningen af Brorsons Kirken)

  Per Ramsdal-citater fra den ledsagende artikel – Påstande og fakta om rydningen (ikke online).

  Alle irakerne havde samlet sig oppe ved alteret med deres børn og babyer. Under billedet af den lidende Jesus, der blev tortureret og hængt på korset trods sin uskyld, stod de rædselsslagne mennesker. Som en slags nutidige korsfæstede. Fuldstændig i klemme i alle systemer og med 50 kampklædte betjente i en rundkreds omkring sig. Med våben, knipler, visir og hjelme. Noget, jeg aldrig i min vildeste fantasi havde forestillet mig at skulle se i en kirke.” (Politiken, 15/8-09)

  “Aktionen var noget overdrevet, og irakerne kunne have været arresteret på en langt fredeligere måde. Når politiet møder så massivt op og i fuld mundering, gør det måske, at irakerne bliver endnu mere rædselsslagne og derfor går mere til yderligheder. (TV2 Nyhederne, 17/8-09)

  “Politiet lovede en fredelig og rolig aktion, men det blev alt andet. Der er ødelagt en del. Det var en voldsom fremgangsmåde fra politiets side. (TV2news, 13/8-09)

  Politiken skrev på dagen: “Kampklædt politi overraskede irakere i kirke”.

  Oploadet Kl. 23:00 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer
  
  “Flere moskeer i vores gader” og “Allah U Akbar” skreg sortklædte venstreradikale

  SIAD demonstrerede igår på Christiansborg Slotsplads mod den kommende stormoske, og det blev en demonstration lige efter bogen. En lille broget flok SIAD-medlemmer fra flere lande, overfor 40-50 venstreradikale på den anden side. Politiet fyldte godt op på pladsen, som det desværre er kotyme, når den yderste venstrefløjs politiske modstandere mødes offentligt.

  Beskyttet af politiet blev der holdt taler, og fremvist skilte for ubetinget ytringsfrihed, mod islam og islamiske symboler.

  På den anden side, venstreradikale, der i tolerancens navn, skreg “Ingen nazister i vores gade”, “Ingen racister i vores gade”, “Asyl til alle!”, “Flere moskeer i vores gader” samt den naturlige forlængelse: “Allah U Akbar”. Nihilisme som moralisme, nu med knytnæve.

  (i midten, AFA-logo)

  (“gegen nazis”)

  (lårkort, pro-islam demonstrant)

  (“St. Pauli”)

  (Carl-Erik Zølcks billeder røg online via Shansens blog, Lady-in-Red og flere alias-blogs)

  Se evt. Anna Lyttiger.

  Oploadet Kl. 20:02 af Kim Møller — Direkte link62 kommentarer
  
  Kommentar til Peter Norsk: Friheden er altid et historisk produkt

  Kommentar til Peter Norsk-fløjen i det der engang var et ‘folkeparti’ af konservative Christian H. Skov i dagens Jyllandsposten – Værdier og klassisk konservatisme.

  “Det konservative hovedbestyrelsesmedlem Peter Norsk nyder sine 15 minutters berømmelse, efter at han har sat sig i spidsen for et opgør med Det Konservative Folkepartis nye værdipolitiske linje… I egen selvforståelse står han for den sande konservatisme, som prædiker ubegrænset globalisme, ubegrænset frihed og derfor ubegrænset værdirelativisme…

  Peter Norsk er ikke klassisk konservativ og står ikke i et direkte forhold til den store åndslinje i dansk konservatisme, som går over Alfred Bindslev, Ole Bjørn Kraft og Aksel Møller.

  Snarere er Norsk eksponent for den liberalisme, som i stigende grad har bemægtiget sig Det Konservative Folkeparti.

  Peter Norsk understreger gang på gang dette, når han som flittig debattør i de danske medier udbasunerer, at konservatismen ikke har noget med kristendom, tradition og fædreland at gøre. Konservatismen skal ifølge Norsk kun bevare én ting: Friheden…

  Hvad der ellers måtte findes af kultur, traditioner og institutioner, har i det norsk’e univers kun plads på historiens køkkenmødding.

  Op imod dette synspunkt hævder klassisk konservatisme, at friheden altid er et historisk produkt. Friheden, som vi kender den, er af vestlig egenart, og den understøttes af vores traditioner, kultur og institutioner.

  Hvor konservatismen således besinder sig på at måtte opstille et forsvar for samfundets konstituerende værdier og kultur, kender Peter Norsks liberalisme kun én reaktion, multikulturalismens kritikløse omfavnelse af alverdens skikke. Peter Norsks frihedsbegreb er tomt…

  Konservatismen ved, at lovgivning og frihed ikke er hinandens modsætninger. Loven er en forudsætning for frihed.

  Oploadet Kl. 09:28 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer
  

  28. august 2009

  – og pludselig henover sommeren 2008 forsvandt den demokratiske debatkultur

  Isoleret set er klummen god nok, men den er ikke desto mindre symptom på hykleriet. Dansk Folkeparti er blevet kaldt nazister i årevis, og ingen har som George W. Bush oplevet systematisk hetz. Først når skældsordene rammer alt til højre for SF, og USA får en demokratisk præsident, forstår udlandsredaktør Tom Jensen, at kritikken er urimelig skinger.

  Fra Berlingske Tidende – Fremmedhad og dødspaneler.

  “I USA beskyldes præsident Barack Obama for at være en ondsindet socialist, en kommunistisk ulv i fåreklæder, der vil nationalisere hele sundhedsindustrien og til og med oprette offentlige dødspaneler, der sætter udløbsdato på bedstemors liv…

  I Danmark kaldes folk, der mener at afviste asylsøgere bør forlade landet, for fremmedhadere og sammenlignes med nazister og umennesker…

  Når man følger samfundsdebatten i disse år kan man godt få den tanke, at den demokratiske debatkultur er på vej yt. Tilbage på slagmarken er nogle uforsonlige lejre, der ingen ambition har om at vinde andres hjerner og hjerter, men stiller sig tilfreds med råbe tilstrækkeligt højt og groft ad modparten.”

  (se evt. Zomblog, 19/8-09: Death Threats Against Bush at Protests Ignored for Years)

  
  Briterne ’sprøjter babyer ud’, skrev Jyllandsposten

  Jyllandsposten kan idag (med Ritzaus bureau som kilde), fortælle at briterne “sprøjter babyer ud”, og på TV2news kunne man her til morgen høre at denne befolkningstilvækst “for første gang sker… i form af fødsel, ikke immigration”.

  Fra de danske mediers kilde – National Statistics.

  “The number of live births in England and Wales increased for the seventh successive year in 2008. There were 708,711 live births in 2008 compared with 690,013 in 2007. The number of live births has been increasing since 2001 and is now at the highest level since 1972 (725,440 live births)…

  There was a continued rise in the proportion of births to mothers born outside the UK: 24 per cent in 2008 compared with 23 per cent in 2007. In 1998, 14 per cent of births were to non-UK born mothers.

  Opdate. Indvandrerne får mange børn. Efterkommere registreres som englændere. Flere detaljer i Daily Telegraph (28/8-09) – New baby boom for Britain.

  The figures show that up to 56 per cent of the increase was accounted for by foreign-born mothers, whose fertility rate has remained high at 2.5 children per mother.

  However, the fertility rate among UK born woman has increased by 10 per cent in just four years, taking it to 1.84 children.”

  Oploadet Kl. 09:21 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer
  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  Næste side »

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper