30. april 2010

Facebook: Fuck Pia Kjærsgaard, “Vi brænder dit hus ned… og voldtager dine børn foran dig…”

Onsdag kunne man på Ekstra Bladet Online læse, at en Hadegruppe mod muslimer stor-hitter. Det drejer sig om facebook-gruppen Nej til moskeer i Danmark!, hvorfra RUC-studerende Thomas Koch har samlet hadefuld retorik mod stormoske, islam og muslimer. Se eksemplerne fra mere end 73.000 medlemmers kommentarer på Ytringssvineri.dk.

Herunder eksempler fra facebook-gruppen Fuck Pia Kjærsgaard, der i skrivende stund har 1.656 medlemmer. Bemærk de seksuelle undertoner.

Opdate 2/1-10.

 • 1/5-10 BT – Pia Kjærsgaard truet med drab og voldtægt (af ‘danskere’).
 • (Eticha, 30/4-10: Fuck Pia K…)

  Oploadet Kl. 12:21 af Kim Møller — Direkte link120 kommentarer
  
  Den islamiske republik Iran blev uden sværdslag en del af FNs kvinderettighedskommission

  Fra Foxnews – U.N. Elects Iran to Commission on Women’s Rights.

  “Without fanfare, the United Nations this week elected Iran to its Commission on the Status of Women, handing a four-year seat on the influential human rights body to a theocratic state in which stoning is enshrined in law and lashings are required for women judged “immodest.”

  Just days after Iran abandoned a high-profile bid for a seat on the U.N. Human Rights Council, it began a covert campaign to claim a seat on the Commission on the Status of Women, which is “dedicated exclusively to gender equality and advancement of women,” according to its website.

  Buried 2,000 words deep in a U.N. press release distributed Wednesday on the filling of “vacancies in subsidiary bodies,” was the stark announcement: Iran, along with representatives from 10 other nations, was “elected by acclamation,”…

  Iran’s election comes just a week after one of its senior clerics declared that women who wear revealing clothing are to blame for earthquakes, a statement that created an international uproar — but little affected their bid to become an international arbiter of women’s rights.

  “Many women who do not dress modestly … lead young men astray, corrupt their chastity and spread adultery in society, which (consequently) increases earthquakes,” said the respected cleric, Hojatoleslam Kazem Sedighi.”

  (Kazem Sedighi, Channel 1, 16. april 2010; Youtube)

  Mere.

 • 2/9-09 Uriasposten – Iranske kilder: Foreningen bag Vibevej-moské finansieres af iranske islamister.
 • 4/9-09 Kristeligt Dagblad – Moské plus præstestyre giver ikke terrorrede.
 • ” – Nu er det ikke sådan, at fordi moskéen får nogle penge fra Iran, så kommer præstestyret nødvendigvis til at afspejle sig i moskéens profil, mener Lene Kühle. Her er det Kazem Sedighi der leder fredagsbønnen i Teheran d. 28. August. (billedtekst)

  Oploadet Kl. 10:45 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
  

  29. april 2010

  Hitler kom også til magten ved et demokrati…

  Igår kunne man i aviserne læse, at Kunstnergruppen Surrend i en udstilling har tematiseret ‘Endlösung’, blandt andet med en plakat hvor Israel udslettes til fordel for et Stor-Palæstina. Kunstnerne mener ifølge Ritzaus Bureau, at “staten Israel var en historisk fejltagelse”. Mere i Metroxpress – Israel udslettes i dansk plakataktion.

  Der findes dog også kunstnere der er kritiske overfor etnisk udrensning. Her lidt fra et indslag i 19.30-Nyhederne på TV2Fyn torsdag aften, der berettede om en ny udstilling på keramikmuseet Grimmerhus i Middelfart. Fra Provokerende keramik.

  Speak: Udstillingen kan måske være med til at skubbe lidt til fordommene, og det gør man nu engang bedst ved at provokere publikum…

  Lise Seisbøll, museumsdirektør: Toni Bro Petersen [navn formentligt forkert, Kim] – han kan provokere enhver, alene ved de budskaber han laver i sine ting. Her står for eksempel i denne her skål, at ‘Hitler kom også til magten ved et demokrati’, og over på den anden side, iklædt to dannebrog står der Dansk Folkeparti.

  (manipuleret screencap – fra TV2Fyn, 29. april 2010)

  
  Kasper Støvring om ‘De nationale betingelser for sammenhængskraft’

  Det er svært at forklare nødvendigheden af kulturkonservative dyder, når bedsteborgere systematisk leder efter noget de kan misforstå, men Kasper Støvring formår bedre end andre at forklare tingene pædagogisk uden samtidig at lefle for de ideologisk hæmmede. Mandag eftermiddag gav han et foredrag i Cepos-regi, og det kan ikke anbefales nok: De nationale betingelser for sammenhængskraft (80 min).

  “En betingelse for at skabe spontan orden, har sådan noget at gøre med størrelsen af gruppen. Altså jo større gruppe, jo flere gratister, jo flere ‘freeriders’, som det hedder, fordi det bliver vanskeligere at holde øje med medlemmernes adfærd, og knytte hvert enkelt medlem sammen med et bestemt renomme – altså, er han eller hun ærlig, pålidelige og så videre. En anden betingelse for spontan orden, er sådan som klare grænser for medlemsskab af gruppen. Hvis individer de kan indtræde og udtræde af gruppen som de har lyst, eller hvis det ikke står klart hvem der er medlem, så vil individer være mindre motiverede for at bekymre sig om deres omdømme. Af den grund er sammenhængskraften også svagere i områder med flygtige relationer mellem individer. Det gælder for eksempel områder omkring banegårde, som ofte er hærgede af tyveri og hærværk, af overfald og den slags.

  (Foredrag af Kasper Støvring; Cepos d. 26. april 2010)

  Mere.

 • 27/4-10 P1 Formiddag – Sammenhængskraften er truet (Jacob Jarlskov, Roy Langer vs Støvring).
 • “Hovedbanegården og Nørrebrogade er de værste steder i hovedstaden.” (Politiken, 28/4-10: Her hærger de kriminelle i København)

  
  “Uden sammenligning i øvrigt er det den metode, man bruger, når man halal-slagter dyr…”

  Internt makedonsk opgør i det nordvestlige København. Fra BT – Dommens dag for drabs-tiltalt familie.

  “Først var han blevet skudt med et haglgevær, dernæst tævet og og stukket 16 gange med en kniv. På åben gade fik han skåret halsen over – ifølge politiet af en 45-årig mand og hans to sønner efter aftale og i forening. En tredje søn har tidligere været fængslet i sagen…

  – Den store halspulsåre er skåret helt over. Blodårer tilbage til hjertet er skåret over på begge sider. Uden sammenligning i øvrigt er det den metode, man bruger, når man halal-slagter dyr, for der forbløder man simpelthen så hurtigt, har retsmediciner Gyda Lolk Ottosen fortalt i retten om episoden, der fandt sted 10. februar 2009.

  Oploadet Kl. 18:23 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer
  Arkiveret under:
  
  Den Rune Engelbrethske metode

  Tom Jensen på Berlingske blog om Den Rune Engelbrethske Metode.

  “Det vakte et vist postyr, da det i denne uge kom frem, at nogle danske SF-folketingspolitikere havde tilmeldt sig en facebookgruppe ved navn Danmarks Løver, hvor fremtrædende DF-politikere blev portrætteret som nazister i fuld hagekors-udsmykket uniform. Det afstedkom røde ører i den røde lejr – helt forståeligt.

  Hvad der har været mindre fokus på i debatten om facebook-gruppen er, at gruppens stifter og en af dens administratorer er den kendte Politiken-kommentator Rune Engelbreth Larsen. Han og de øvrige bag Danmarks Løver-initiativet fik hurtigt fjernet nazibillederne, og på sin blog på politiken.dk benyttede Engelbreth lejligheden til endnu engang at gå i kødet på Dansk Folkeparti for at “gå i selvsving over en lillebitte håndfuld karikaturtegninger, der fremstiller DF’ere som nazister”, karikaturer som var lagt på nettet af ”enkelte personer blandt de 32.000 støtter i facebook-gruppen”.

  Med andre ord: Danmarks Løver-stifteren Rune Engelbreth fralagde sig ansvaret for nazi-sammenligningerne, som i øvrigt blev bagatelliseret, inden han i den selvsamme kommentar tog turen hele vejen rundt om sin egen argumentation og kom frem til, at der måske alligevel er lidt om snakken – den om at DF er lidt som nazisterne.‘

  For 117. gang i øvrigt…

  Lad mig stille og roligt dokumentere den påstand ved at tage dig, kære læser, med på en tur down memory lane i forhold til Rune Engelbreth Larsens egne udgydelser på nettet. Man kunne kalde det, du nu skal opleve, for ”Den Rune Engelbrethske metode”. Den handler om uafladeligt og messende at sammenligne dagens Danmark med 30ernes Tyskland, trække nazi-kortet i den ene eller den anden anledning og helt grundlæggende fastholde den påstand, at VKO-flertallet i Danmark, og i særdeleshed Dansk Folkeparti, er at ligne med en totalitær bevægelse.

  (21 Søndag, 25. april 2010: Fremtrædende SF’ere medlem af facebook-gruppe…)

  (Sameh Niazy var administrator, da han oploadede Langballe-Hitler grafikken)

  Oploadet Kl. 13:51 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer
  
  Somaliske foreninger: Provokerende at Wammen støtter somaliers ret til at kritisere islam

  En somalier er truet på livet for sine ytringer om islam. Diverse somaliske foreninger, har sjældent fokus på det etnisk-nationale, og fungerer i praksis som islamisk mission. Fra Jyllandsposten – Somaliere: Wammen provokerer.

  “Flere somaliske talsmænd tager afstand fra, at Århus’ borgmester Nicolai Wammen (S) tirsdag igen mødte den somaliskfødte Ayaan Hirsi Ali.

  »Det er en selvmodsigelse og udtryk for dobbeltmoral, at borgmesteren omfavner Ayaan Hirsi Ali samtidig med, at han forbereder en konference, der skal forhindre radikalisering. Hun er selv en person med radikale synspunkter,« siger Abdulkadir Osman Farah, der er bestyrelsesmedlem i den somaliske paraplyorganisation Somalisk Forum…

  »Vi kan ikke forstå, hvad han vil opnå ved lægge sig så tæt op ad hende. Det er en provokation,« siger Mahmoud Jama, bestyrelsesmedlem i Den Somaliske Familieforening.”

  Opdate.

  “Islam er en voldelig livsstil, en ignorant-livsstil, en stamme-livsstil, en livsstil, som er fjendtlig over for kvinder og homoseksuelle. Det er en livsstil, der er intolerant og diskriminerende. Det er en livsstil, hvor kollektivisme hyldes, og hvor der ikke er plads til individet.” (Hirsi Ali i Jyllandsposten, 29/4-10: Interview: Hirsi Ali : Vesten må stå fast)

  Oploadet Kl. 05:27 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
  

  28. april 2010

  158 centimeter krigerisk kaptajnløjtnant, der ved hvordan man klæder sig i muslimske lande

  Louise Rynne kan blive Danmarks første kvindelige admiral. Tidligere har hun som kaptajnløjtnant jagtet somaliske pirater med Absalon, og den slags aktioner kræver jo sin mand… eller kvinde med veludstyret garderobe.

  (Collage på basis af Familiejournalen, 2010, nr. 17, s. 144-145)

  Mere.

 • 3/3-10 TV2 Go’ Morgen – Livet ombord på Absalon (Louise Rynne).
 • Oploadet Kl. 13:06 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
  Arkiveret under:
  
  Voldtægtsoffer taler ud: “He didn’t care that I was a Malcolm X scholar.”

  Amanda Kijera er aktivist i Haiti, og grundigt skolet i den politiske korrekthed. Lang beretning fra hende på det venstreorienterede Alternet – We are not your weapons – we are women.

  “Two weeks ago, on a Monday morning, I started to write what I thought was a very clever editorial about violence against women in Haiti… Ever committed to preserving the dignity of Black men in a world which constantly stereotypes them as violent savages, I viewed this writing as yet one more opportunity to fight “the man” on behalf of my brothers. That night, before I could finish the piece, I was held on a rooftop in Haiti and raped repeatedly by one of the very men who I had spent the bulk of my life advocating for.

  It hurt. The experience was almost more than I could bear. I begged him to stop. Afraid he would kill me, I pleaded with him to honor my commitment to Haiti, to him as a brother in the mutual struggle for an end to our common oppression, but to no avail. He didn’t care that I was a Malcolm X scholar. He told me to shut up, and then slapped me in the face.

  […]

  Truly, I have witnessed as a journalist and human rights advocate the many injustices inflicted upon Black men in this world… Black men have every right to the anger they feel in response to their position in the global hierarchy, but their anger is misdirected.

  Women are not the source of their oppression; oppressive policies and the as-yet unaddressed white patriarchy which still dominates the global stage are. Because women–and particularly women of color–are forced to bear the brunt of the Black male response to the Black male plight, the international community and those nations who have benefitted from the oppression of colonized peoples have a responsibility to provide women with the protection that they need…

  I went to Haiti after the earthquake to empower Haitians to self-sufficiency. I went to remind them of the many great contributions that Afro-descendants have made to this world, and of their amazing resilience and strength as a people. Not once did I envision myself becoming a receptacle for a Black man’s rage at the white world, but that is what I became. While I take issue with my brother’s behavior, I’m grateful for the experience. It woke me up, made me understand on a deeper level the terror that my sisters deal with daily.”

  Apropos.

  “Rape me, rape me my friend… Hate me, do it and do it again.” (Kurt Cobain, 1991)

  Oploadet Kl. 12:11 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer
  
  Ole Sohn, Mattias Tesfaye og den revolutionære proces der skal afskaffe kapitalismen

  Billedet af den tidligere DKP-formand Ole Sohn til DDRs 40 års-jubilæum den 7. oktober 1989 er velkendt, men han er ikke den eneste tidligere kommunist i toppen af SF. I søndags blev Mattias Tesfaye valgt ind i landsledelsen med 244 stemmer, og blev hermed valgets topscorer. Tesfaye har en fortid i DKP-ML, og ses herunder til partiets 9. kongres, påsken 2002.

  (Ole Sohn, DKP 1989 & Mattias Tesfaye, DKP-ML 2002)

  At det ideologiske er lige under overfladen, fremgår af Jyllandsposten, der kan fortælle at Tesfaye i et blogindlæg har erklæret at ingen burde tjene “mere end 50.000 kroner om måneden før skat”. Pengene skulle i stedet “kanaliseres andre steder hen i samfundsøkonomien” – det offentlige!

  Her lidt fra Thomas Larsens analyse i gårsdagens Berlingske Tidende – Søvndals dobbeltbogholderi (ikke online).

  “Læser man SFs princip-og perspektivprogram, ligger holdningen til dansk erhvervsliv lysår fra de taler, som Sohn og Søvndal holder. Her hedder det bl. a., at »SFs udgangspunkt er en udogmatisk socialisme, der har sit udspring i arbejderbevægelsens kampe og i den marxistiske samfundsforståelse«. Det fastslås, at SF vil ændre samfundet, og at det »forudsætter en revolutionær proces, hvor et flertal i befolkningen gradvist afskaffer kapitalismen«. Det anerkendes, at opgaven ikke bliver nem, for der vil altid »være højrekræfter, som vil bekæmpe ændringerne, fordi de ikke ønsker SFs vision om et nyt samfund, og fordi en socialistisk udvikling vil true deres interesser og privilegier«. Målet er der dog ingen tvivl om. Det er at skrotte »den kapitalistiske magtstruktur«.

  Mere.

 • 1/10-07 SF.dk – SF’s Princip-og Perspektivprogram 2003 og fremefter.
 • Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  Næste side »

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper