31. december 2010

‘Svenske’ islamister ville myrde JP-ansatte danskere med maskinpistol i Politikens Hus

Det er nemt at forstå, hvorfor PET i disse år rekrutterer arabisk-kyndige. Denne uges terrorsag var ikke den første eller den anden, og en dag skal det nok lykkedes. Kommer det til at ske i Jyllandspostens hovedkvarter i Viby eller Politikens Hus i hovedstaden, så vil det ramme journalister, direkte eller indirekte, hermed også Jyllandspostens Jette Elbæk Maressa der dagen før anholdelserne kritiserede brugen af ‘danskerne’, som begreb. Det ville være bedre at sige ‘borgere’. Danskerne – hvem er det?, lød det i overskriften.

Skal man følge den tankegang, så er danskerne dem, ret så mange ‘borgere’, mener skal slås ihjel. Han var troende og hadefuld, lød det først om ‘borgeren’, der har opholdstilladelse i Danmark, den 26-årige iraker Abdullah Muhammed Salman. Han havde kontakt til de ’svenske borgere’, omend hans rolle på nuværende tidspunkt ikke helt står. Ingen grund til at tro familiens udlægning som gengivet på Ekstra Bladet TV.

(Abdullah Muhammed Salman; EB TV, 31/12-10: Jeg udfordrer PET – jeg er ren)

I forhold til de fire anholdte svenskere, er det værd at bemærke, at Jyllandspostens hovedhistorie, som alle medier refererer i dag, lå på Snaphanen i går eftermiddags. Isoleret set, kan man sige en blogpost ikke gør den store forskel, men det er nu engang svært for aviser, at ignorere oplysninger, hvis de i forvejen findes online. Fra Jyllandsposten – Moderat muslimleder støttede terrormistænkt.

En af de mest fremtrædende repræsentanter for Sveriges moderate muslimer, Helena Benaouda, har fungeret som talsmand for den terrormistænkte svensk-libaneser MA, som er hendes svigersøn…

MA og tre andre mænd blev i går varetægtsfængslet i hhv. Glostrup og Stockholm sigtet for at ville begå terror mod Morgenavisen Jyllands-Posten.

Helena Benaouda har også i to tilfælde lagt pres på de svenske myndigheder, så MA er kommet hjem til Sverige efter at have siddet fængslet som terrormistænkt i Pakistan og Etiopien.”

(SVT2, Debatt, 14. december 2010, 7-8 minutter inde)

‘Ekstremisme antager mange former. Vi har Sverigedemokraterna i Rigsdagen… Jeg har aldrig mødt en fanatiker i Islam.’ (Helena Benaouda)

Det kan godt være Helena Benaouda ikke kender Omar Abdalla Abeoelazm og Mounir Dhahri, men man skulle jo nok tro hun havde mødt svigersønnen Munir Awad, og måske også hans terrorpartner Sahbi Ben Mohamed Zalouti, der begge var i medierne sidste år. Førstnævnte sad pudsigt nok fængslet i Pakistan med Gitmo-’svenskeren’ Mehdi Ghezali. Da Aftonbladet berettede om sidstnævntes hjemsendelse til det land han tydeligvis foragter, lød det klynkende: “Jag sover direkt på betonggolvet.” Et gennem-feminiseret samfund har altid paraderne nede.

Der skal nok komme flere interessante detaljer frem, men før jeg finder tid til en totalpost, så er seneste terrorsag alligevel afløst af en kommende, og hermed uaktuel. Det væsentligste er de lange linier, det at en moderat muslim, i praksis er en ikke-troende muslim. Zubair Butt Husseins regelmæssige monologer om terrorens ikke-islamiske natur, bør kun overbevise folk, der i sin hele livsholdning underbygger terroristernes overordnede dagsorden.

Enestående analyse på TV2 Nyhederne i går (30/12-10, 19.00).

Johannes Langkilde, TV2-vært: Hvad er reaktionen i Sverige på, at de nu to gange inden for få uger er centrum for terrorsager.

Anna Gaarslev, TV2: Jamen, dem der mener at Sverige fører en rigtig indvandrings- og asylpolitik, de er chokerede og forbløffede over, at svenske statsborgere kan finde på, at undergrave det samfund, som de formelt er medlemmer af. Dem der synes at Sverige fører en for slap og lemfældigt flygtningepolitik, ja, de siger, ‘hvad sagde jeg’. Og der er jo ikke nogen tvivl om, at der har været en tendens til her i landet, at man helst ikke har villet diskutere islamistiske ekstremister, simpelthen af frygt for at virke racistisk. Vi kan så konstatere, at det låg er blevet revet meget effektivt og brutalt af på ganske få uger, og der hviler et meget stærkt pres på den svenske efterretningstjeneste, nu både et stærkt folkeligt pres, men også et politisk pres, på så at sige at komme helt frem i skoen, og effektivt kortlægge de strømninger og de mennesker, som jo bor her i Sverige, som altså ikke vil svenskerne det vel.

Politiet fandt (ifølge TV2 Online) ved razzia’en i Herlev, “en maskinpistol med lyddæmper og 72 patroner samt en 9mm pistol med 36 patroner”. Terroristerne hørte næppe Tøger Seidenfadens undskyldninger, men den dag journalister nedskydes med maskinpistoler i Politikens Hus hører han skrigene fra hjørnekontoret.

(satiretegning af Niels Thomsen, Sappho.dk)30. december 2010

Hizb ut-Tahrir opfordrer (som Asmaa i 2007), til væbnet modstand mod danske soldater

For nogle måneder siden betegnede professor Jørgen Bæk Simonsen Villy Søvndals letkøbte kritik af Hizb ut-Tahrir, som værende udtryk for tidens ‘dæmoniseringer’. I samme ombæring påtalte han dele af Enhedslistens kritik af Asmaa Abdol Hamids kandidatur. Det var hende der i sommeren 2007 tilkendegav, at det var nødvendigt, at støtte “irakernes kamp” mod de danske soldater.

Fra DR Online – Hizb ut-Tahrir opfordrer til væbnet modstand.

“Den omstridte islamiske organisation Hizb ut-Tahrir opfordrer nu til væbnet modstand ved et debatmøde, som organisationen holder om krigen i Afghanistan. Debatmødet skal holdes på 21. januar på Diamanten i København.

Invitationen til debatmødet viser billeder af danske, svenske og norske kister på et kort over Afghanistan.

Det hedder, at muslimer i Afghanistan og omegn har pligt til væbnet modstand, og at det islamisk set er uacceptabelt at være passiv.”

(Khalifah.dk, pdf)


Kulturmøde i Bazar Vest

Bazarchef Jørgen Skov, der føler sig truet, sad frem til 2005 i Århus Byråd for Socialistisk Folkeparti. Fra Jyllandsposten, sidste onsdag – Oprør i Bazar Vest.

“Butiksindehaverne i Bazar Vest frygter for basarens fremtid og kræver huslejen sat ned. Samtidig ønsker de, at ejeren bruger flere penge på at skabe ro i basaren og på markedsføring…

»Det er et problem med faldende salg og for høj husleje. Der skal gøres noget nu, ellers risikerer det hele at være tabt. Fra min side vil jeg gerne have en dialog,« siger Moustafa Kilic, der ligeledes i mange år har drevet købmandsbutik i basaren og er medlem af bestyrelsen, som ifølge Kilic har opbakning fra alle butikker.

Vreden i centeret er så stor, at bestyrelsen i næste uge tager stilling til, om butikkerne skal lukke i protest mod forholdene.

Naser Karrum, der er far til Moustapha Karrum og fungerer som en form for rådgiver for bestyrelsen, oplyser, at han tirsdag eftermiddag ringede til lokalpolitiet og fortalte, at basarchef Jørgen Skov har spredt rygter om, at Naser Karrum vil slå Jørgen Skov. Omvendt har Byggeselskabet opsagt Moustapha Karrums lejemål med begrundelsen, at han har en lejerestance. I går modtog han et brev om, at han inden otte dage skal forlade butikken. Ellers vil fogeden blive indblandet.”

(Bazarvest.dk)

Oploadet Kl. 15:01 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer
Arkiveret under:

Ballerup-direktør: “Nu stopper du, eller jeg smadrer dine briller… Snak til mig med respekt.“

Solstrålehistorie i Ekstra Bladet. Fra Snerydder-fusker: Jeg smadrer dine briller.

“Tidligere på ugen kunne Ekstra Bladet afsløre, at selskabstømmeren Jens Sejerøe-Olsen står bag fupfirmaet Lokal Snerydning, der med fuldt overlæg har franarret danske husejere tusindvis af kroner ved at love dem falsk snerydning. Men han har samarbejdet med flere stråmænd. En af dem er direktøren for Fair Play Media, som stod for markedsføringen af Lokal Snerydning, Samih Cherade. Med base i et klubværelse på Parkvej i Ballerup har han drevet det falske mediebureau…

– Kan du ikke fortælle mig om Lokal Snerydning og Fair Play Media, som du har været direktør for…

– Du ved jo ikke, hvem du taler med. Tror du ikke, jeg havde talt med min advokat, hvis det skulle være. Hvorfor har du briller på? Er det for at se klog ud eller hvad?

– Der er styrke i, så den er god nok.

Du har et par sekunder tilbage, så skal du væk fra den her opgang. Jeg har ikke noget med Fair Play Media eller Lokal Snerydning at gøre. Du har intet, der kan knytte virksomhederne til denne her adresse.

– Dit og din fætters navn optræder i begge virksomheder…

– Nu stopper du, eller jeg smadrer dine briller. Og jeg knepper også de to andre. Snak til mig med respekt.

(Ekstra Bladet TV, 24. november 2009: Fængslet for drab uden beviser; anden sag)

Oploadet Kl. 14:30 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer
Arkiveret under:


29. december 2010

Fyrværkere For Frihed affyrer Mohammed-raket

Frihedsgrupperne pibler frem.

“Inspireret af Fiskere For Friheds aktion ved Løkken Frikirke har frihedsbevægelsen Fyrværkere For Frihed foranstaltet en nytårshilsen til det danske folk.

Med ønsket om et frit, fornøjeligt og fredfyldt 2011

Fyrværkere For Frihed”

(Youtube, Fyrvaerkereforfrihed, Mohammed fyres af, 29. december 2010)

Oploadet Kl. 17:08 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer
Arkiveret under:

Kristeligt Dagblad: 668 ord om Front National baseret på motivanalyse

Hvor journalister nødvendigvis må indhente citat fra ekspert, hvis analyse de falder, så er der videre grænser for korrespondenter. I dagens udgave af Kristeligt Dagblad når det Bette de fine Licht’ske højder: “… for at køre sig i stilling…”

(Kristeligt Dagblad, 29. december 2010: Magtskifte udløser islamdebat)

Oploadet Kl. 15:37 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

Europarådets men’skerettighedskommissær: Stor fejl at kræve indvandrere skal lære sproget

Morten Uhrskov Jensen kommenterer udtalelser fra Europarådets menneskerettighedskommissær Thomas Hammarberg. Fra De nye ridefogeder.

“Europa og europæerne styres af mange herrer. Inden for kunst og kultur, inden for medierne og naturligvis og i særdeleshed inden for politikkens verden. Men også i politikken er der selvfølgelig en lagdeling, et hierarki. Blandt de mest magtfulde finder vi EU-kommissærerne, men også i såkaldt moralsk henseende Europarådets menneskerettighedskommissær. Han hedder for nærværende Thomas Hammarberg, og han lader ikke en lejlighed gå forspildt til at bespotte og nedgøre det kontinent, som oplever sin alvorligste krise nogensinde.

Thomas Hammarberg er givet helt ude af stand til at høre komikken, og han hævder således i ramme alvor, at Angela Merkels nylige afvisning af multikulturen – hvad den tomme gestus så skulle betyde for omkalfatringen af Tyskland – vil betyde en kovending af “europæiske værdier“. Thomas Hammarberg fortsætter med en fortryllende udtalelse om, at det er en “stor fejl”, at indvandrere stilles over for krav om at lære det nye lands sprog. Det er da noget, er det ikke? Selv blandt mange dårskaber i tiden.”

Mere.

 • 26/12-10 Welt Online – “Europa behandelt Migranten wie Feinde”.
 • 
  Eks-muslim Massoud Fouroozandeh blev præst: “Islam og demokrati er som vand og olie.”

  Interview med dansk-iranske Massoud Fouroozandeh i Kristeligt Dagblad – Danmark har fået sin første teolog med muslimsk baggrund.

  “Hver morgen stod Massoud Fouroozandeh på prædikestolen på koranskolen i Teheran… I dag sidder den 40-årige iraner på Vartov før en af de sidste timer, der fører til titlen som cand.theol. Prædikestolen i Iran er skiftet ud med en i en frikirke i Odense, som Massoud Fouroozandeh leder, og Bibelen har erstattet Koranen for år tilbage… Siden 1997, hvor Church of Love blev grundlagt, har Massoud Fouroozandeh døbt omkring 500 mennesker i kirkerne i Odense, Århus og København. De fleste af dem er muslimer, der er blevet kristne.

  […]

  Efter nogen tid hjalp nogle kristne organisationer i Iran Massoud Fouroozandehs mor med at flygte til Danmark, og her kom hun med i en bibelkreds for kristne iranere…

  “Jeg tænkte: ‘Nu finder jeg alle svagheder og angriber de kristne.’ Men da jeg begyndte at læse, kunne jeg mærke, at jeg var blevet løs i mine islamiske rødder, og jeg mødte en Gud, der var forsonende i forhold til Allah, der var meget dømmende,” siger Massoud Fouroozandeh.

  Skiftet fra islam var ikke uden konsekvenser. Massoud Fouroozandehs far slog hånden af ham, og det samme gjorde søsteren, der underviser på en koranskole i Iran.

  “Islam er en meget omfavnende og erobrende religion, der ikke kun berører din tro, men også hvert et skridt, du skal tage fra morgen til aften. Hvad du skal spise, ikke spise, drikke, hvilket tøj du skal tage på, og hvor meget skæg du skal have. Derfor tror jeg, islam har svært ved at integreres i demokratiet. Islam og demokrati er som vand og olie,” siger Massoud Fouroozandeh…

  “Når du sammenligner Jesus og Muhammed, de to grundlæggere, er forskellen enorm. Muhammed slår andre ihjel for selv at overleve. Jesus giver sig selv, for at du kan overleve. Det er den afgørende forskel, der gør de to religioner så forskellige,” siger Massoud Fouroozandeh.”

  Oploadet Kl. 13:49 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer
  Arkiveret under:
  
  “Municipal bans on the playing of ‘Silent Night’ in public places are hard to take seriously.”

  Kommentar af Jeremy Summut i australske The Spectator – A Politically Correct Christmas is Un-Australian.

  “Stories about the de-Christing of Christmas regularly appear in the media at this time of year. The new rituals of Christmas are presided over by the politically correct class, who target familiar features of the festive season and declare them verboten.

  Municipal bans on the playing of ‘Silent Night’ in public places are hard to take seriously. This is secularism taken to mad extremes. Yet there is a serious side to the crusade for a Politically Correct Christmas. If Christmas becomes a pale version of the traditional celebration, the egalitarian spirit and the process of assimilation that has underpinned the success of Australia’s immigration program will be undermined.

  The politically correct argue that Australia is today a diverse country filled with many peoples who do not have even nominally Christian backgrounds. In the name of anti-‘racism’, we should not risk offending anyone by having the temerity to wish them a Merry Christmas.

  It is ridiculous to think that offering season’s greetings to all comers will generate friction, or that those with different heritage will complain about the nativity scene in the local shopping centre. However, there are consequences when the politically correct take offence on other’s behalf…

  The push for a Politically Correct Christmas is significant because the politically correct believe in ‘hard’ multiculturalism. They reject the whole idea of assimilation and believe that migrants have a ‘right’ to keep intact the culture of their homelands. The politically correct also use mass immigration to impede assimilation and transform the national culture…

  Unchecked immigration was the policy employed because when the migration intake reaches a certain mass, migrants find that it is far easier to remain comfortably ensconced in their ethnic group. They have less need to integrate when they can live, work, and socialise with those from the same background. The mother tongue becomes the unofficial ‘official’ language in ghettoised communities isolated from the mainstream. The unhappy outcomes can be observed not only in Britain but in France and Germany too, where divisions between native and immigrant populations have frayed the social fabric.

  These problems won’t worry us so long as migrants and their children think of themselves as Australians, rather than as Indians, or Chinese, or Moslems, who live here and are citizens of convenience. So far, we have kept ethnic divisions and capital-M Multiculturalism in check through a controlled immigration program and the official and informal focus on assimilation.

  But the situation is evolving. The record immigration levels of the last decade have the potential to upset the harmonious balance between migration and cohesion. A recent survey by the University of Technology found that only one-third of young people from ethnic backgrounds in Western Sydney identified themselves as Australians, despite two-thirds being born here. The evidence of my own eyes also tells me our schools, suburbs, and social life is self-segregating along ethnic lines.

  Given the moment we have reached in our immigration story, a Politically Correct Christmas is a very bad idea. Australians have overlaid the folk meaning of Christmas – Peace on Earth, Good Will to All Men – with their own rituals. Drinks with workmates, school carols, and neighbourhood parties are nothing special, but they are in keeping with our egalitarian culture that is welcoming towards migrants. In a ‘Big Australia’, we should not gum up these harmless but valuable traditions that can help integrate migrants with a load of politically correct B.S. about respecting diversity, which will only throw up barriers between different groups.

  The PC bull sends the divisive message that ‘foreigners’ are not expected to join in and deters people from playing their part in the assimilation process. To put it in colloquial terms, the anti-Christmas crusade could well delude Australians into thinking it is wrong and somehow racist to dare ask a New Australian to share a beer at Christmas time. In my book, this makes a PC Christmas not just mad and bad – it makes it positively un-Australian.”

  Oploadet Kl. 13:21 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer
  

  28. december 2010

  “… udviklet og produceret af et multikulturelt hold med forskellige religiøse overbevisninger.”

  Da jeg var yngre, var computerspil noget helt andet. Her kunne man kæmpe for det gode – mod det onde, uden klam relativisme. I dag findes der advarsler for stort set alt, også ‘diskrimination’: “Spillet indeholder scener, der kan virke diskriminerende” (Pegi.info/da).

  Herunder et screencap fra åbningssekvensen til Assasins Creed Brotherhood. Et spil der ikke diskriminerer.

  (Xbox 360, Assasins Creed 3: Brotherhood, intro)

  Oploadet Kl. 19:09 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  Næste side »

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper