31. januar 2011

Medierne kolporterer tvivlsom PEW-undersøgelse: “… ikke fordi der bliver født flere børn.”

Sidste torsdag kunne medierne fortælle, at antallet af antallet af muslimer i Danmark, Vesten og resten af Verden kun vil stige svagt frem mod 2030. En klassisk feelgood-historie baseret på en kilde ingen tjekker. Således var ordene i Radioavisen (17.00) samme dag.

Radioavisen: Befolkningstallet i de muslimske dele af verden vokser ikke så voldsomt i de kommende år som tidligere antaget. Det fremgår af en ny undersøgelse fra det amerikanske PewResearchCenter. Undersøgelsen viser også at væksten blandt muslimer i Europa og USA også vil blive beskeden, fortæller Christina Lund Sørensen:

Flere kvinder i muslimske lande kommer ud på arbejdsmarkedet og gør karriere. Det betyder at der på sigt vil blive født færre børn og at væksten i befolkningen i muslimske lande ikke vil stige så voldsomt som tidligere undersøgelser har vist.

Når der over de næste 20 år vil blive født færre børn, så skyldes det en faldende fertilitet blandt muslimske kvinder, som i stigende omfang får en karriere og derfor udskyder at stifte familie. I år 2030 vil den muslimske befolkningsgruppe blot være vokset 1,5% om året og det betyder at om 20 år vil andelen af muslimer på verdensplan være på 26% mod lidt over 23% i dag. I Europa er andelen af muslimske borgere i dag på 6%. Om 20 år vil den andel være steget 2%, det er en halv procent mere end på verdensplan og det skyldes, at der stadigvæk er en stor tilstrømning af flygtninge og indvandrere fra muslimske lande til Europa. Og altså ikke fordi der bliver født flere børn.

En statistiker kommenterer i tilsendt email.

“… det er helt oplagt, at der er gjort ALT for at få et billede frem der ikke er i overensstemmelse med virkeligheden. Alle kneb er taget i anvendelse: Løgn, “regnefejl”, fejlslutninger og ikke mindst en yderst tendentiøs dataselektion. Læg hertil den glatte feel-good prosa der smøres hen over indslaget – “blot”, “beskeden”, “ikke så voldsomt” osv. “Sov trygt videre” er budskabet fra DR…

ad 1) Politiseret forvrængning. Europa: stigning fra 44 mio til 58 mio. USA: stigning fra 2,6 mio til 6,2 mio. På kun 20 år! “Beskeden”? Det kommer vist an på øjnene der ser.

ad 2) Løgn. Der vil ikke blive født færre muslimske børn, men derimod væsentligt flere muslimske børn – i stort set hele verden. At fertiliteten falder betyder ikke at der bliver født færre børn idet den demografiske sammensætning betyder, at der til gengæld er mange mange flere til at føde dem.

ad 3) Politiseret forvrængning. 1,5% (se også ad 4) om året er en befolkningseksplosion.

ad 4) Løgn. Det korrekte tal er 1.7%. Desuden er det grænsende til vildledende at opsplitte den samlede stigning på 36,6%, som undersøgelsen viser, i årevise stigninger – det er helt oplagt de 20 års udvikling der er interessant.

ad 5) Politiseret taludvælgelse. En stigning fra 23% til 26% lyder meget pænere end en absolut stigning i antal muslimer på 38% fra 1,6 mia til 2,2 mia. Hele indslagets fravær af absolutte tal er helt i afdramatiseringens ånd.

ad 6) Løgn. Den stiger ikke 2 procent, men 2 procentpoint hvilket er 33% eller 16,5 gange mere end 2 procent. Enhver journalistelev kender forskellen på procent og procentpoint og forvekslingen er ikke tilfældig.

ad 7) Løgn. Som sagt vil der blive født væsentligt flere muslimske børn i de næste 20 år end der er blevet født i de sidste 20 år. (Dette kan udledes af undersøgelsens absolutte væksttal og det faktum at indvandringen er formindsket).

ad 8) DR vælger fuldstændigt at fortie undersøgelsens tal for den dramatiske udvikling fra 1990 til 2010 – som trods alt er undersøgelsens faktadel. De vælger kun at medtage prognoserne.

ad 9) For slet ikke at tale om at både DR’s omtale og så vidt jeg umiddelbart kan se også undersøgelsen selv fortier de demografiske variationer i aldersfordeling, der jo er helt afgørende for den videre fremtidige udvikling. Muslimernes andel af ungdomsårgangene vil være endnu mere markant end den er i dag, Mens andelen af den ældre del af populationen endnu vil være begrænset.”

Nedslag i den omtalte undersøgelse.

(PEW, The Future of the Global Muslim Population, s. 134f; Jan. 2011)

“Based on current economic, political and social conditions, European countries on the whole will likely continue to be a draw for muslim immigrants in the years ahead. But several European countries that have been a major destination for Muslims are projected to have fewer Muslim immigrants in the five-year period from 2025 to 2030 than in the period from 2010 to 2015.” (s. 135)

“Det slås simpelthen fast, at den muslimske indvandring antages at falde, og det sker uden nogen rimelige begrundelser overhovedet. På side 135 i rapporten formodes det, at der i perioden 2010-2015 vil ankomme ca. 4.000 muslimer til Danmark, mens der mod periodens slutning, 2025-2030, vil komme i omegnen af 3.000, i hele perioden på fem år. Og sådan kan man blive ved. Sverige er for øvrigt sat til et langt højere tal end Danmark, 70.000 i perioden 2025-2030. Det er ren goddag-mand-økseskaft.” (Morten Uhrskov Jensen, 28/1-11: Muslimsk invasion afblæses?)

Oploadet Kl. 14:47 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

Lars Hedegaard frifundet, da retten ikke vurderede, at han vidste det ville blive offentliggjort

Hvis BT gengiver korrekt, så er enhver der konfronterer Islam og dens proselytter stadig jaget vildt. Fra Lars Hedegaard frifindes for racisme.

“Retten finder ikke, at Lars Hedegaard havde fortsæt til at offentliggøre forhånende udtalelser.

Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard, frifindes i sagen, hvor han var tiltalt for udtalelser om muslimers voldtægter af børn.

Retten finder ganske vist, at hans udtalelser om muslimer er forhånende, men han vidste ikke, at interviewet, der fandt sted under en julefrokost, ville blive offentliggjort. Derfor frifindes han.

Tiltalen byggede på brudstykker fra et godt 35 minutter langt interview til snaphanen.dk, som Hedegaard gav i december 2009.”

Oploadet Kl. 13:42 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

Ph.d. Ann-Sophie Hemmingsen: “You can be a Jihadist without wanting to kill people.”

Medierne betragter ofte islamisk terrorisme, som en slags anomali i en ellers fredelig religion. Man kan som Ph.d. Ann-Sophie Hemmingsen, også vende det om. Fra Universitypost – You can be a jihadist without being a terrorist.

You can be a Jihadist without wanting to kill people. One of the conclusions of a new PhD thesis.

There are many ways to be connected to jihad, and only a few of them mean getting involved in violence or terrorism.

This could have been a short conclusion to the work of Ann-Sophie Hemmingsen, who has researched the subject for her PhD thesis, which she defended last week.

Jihadism is considered synonymous with radical Islam. The word Jihad is originally Arabic, translating as struggle. In the west, the word connotates an Islamic holy war against Western civilisation. But… Radical islamists are not necessarily connected to terrorism or even al-Qaeda…

Ann-Sophie observed three terrorist trials for her study.

The individuals on trial and some of the people around them perceived themselves as part of something bigger – a kind of exclusive group that not everyone has access to.

They share norms, views, dress codes and language, explains Ann-Sophie.

Oploadet Kl. 13:21 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer


30. januar 2011

Fællesbøn i Herlev: “Når de vantro mødes, så bind dem og hug halsen over på dem.”

Flere detaljer om seneste terrorsag i dagens udgave af Ekstra Bladet – ‘Hug halsen over på de vantro’ (se evt. online-udgave).

“Terroristerne ville binde ofrene med plastikstrips og halshugge og skyde så mange som muligt under en 20 minutter lang massakre. Dét fremgår af nye opsigtsvækkende oplysninger om terrorangrebet, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af…

De tre militante islamister kom til lejligheden på Mørkhøjvej 82, 1. th. tidligt om morgenen 29. december… Om formiddagen holdt de tre militante islamister en fællesbøn i lejligheden, hvor Politiets Efterretningstjeneste havde installeret skjulte mikrofoner. Aflytningen afslører, at de tre mænd på 29, 34 og 30 planlagde en meget blodig massakre på Rådhuspladsen, hvor ofrene skulle bindes med plastikstrips og halshugges. Men terroristerne ville også bruge deres skydevåben, en maskinpistol med lyddæmper og 72 skud og en ni mm-pistol med 36 skud. Så mange som muligt skulle dræbes under en 20 minutter lang aktion, afslører aflytninger…

Under den aflyttede fællesbøn i Herlev siger mændene: ‘Når de vantro mødes, så bind dem og hug halsen over på dem’. Efter fællesbønnen gør de tre terrorsigtede klar til at forlade lejligheden på Mørkhøjvej…

Men så turde PET ikke vente længere, fordi de vidste, at de tre mænd havde våben i deres bil. Så præcis klokken 10.44 slog politiets aktionsstyrke, AKS, til og anholdt mændene… Ekstra Bladet erfarer, at PET fandt tre tasker i bilen og hele 200 plastikstrips, der skulle bruges som håndjern på gidslerne. I den ene taske lå maskinpistolen, en lyddæmper, et magasin med 36 skud og 36 ekstra patroner samt et pas, der tilhører den 34-årige sigtede. I lejligheden på Mørkhøjvej lå ni mm-pistolen med ekstra patroner og et stort beløb i euro og dollar foruden den 30-åriges kørekort.”

(Mørkhøjvej 82, 1. th; se evt. Uriasposten I & II)

Oploadet Kl. 15:49 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer
Arkiveret under:

Islamisering: “Hvis ikke vi tager hånd om det her, kan vi ende med en ny apartheidtilstand…”

Det er godt emnet bliver beskrevet, men bortforklaringerne gør det altså svært at forholde sig seriøst til det skrevne. Der tales om at minoriteter flytter pga. ‘ikkevestlige indvandrere’, og at hetzen mod ikke-muslimer udspringer af den politiske debat i Danmark. Absurd, al den stund ikke-muslimer har det værst i islamiske lande, hvor Islam slet ikke problematiseres.

Fra Politiken – Kristne og jøder flygter fra danske ghettoer.

“I belastede boligkvarterer landet over gør indvandrere og efterkommere fra ikkevestlige lande livet så surt for deres udenlandske naboer med kristen eller jødisk baggrund, at det får en stribe organisationer og eksperter til at slå alarm. De frygter, at landets ghettoer kan udvikle sig til bastioner, hvor religiøse mindretal ikke længere er velkomne.

»Vi får løbende henvendelser om religiøse hadforbrydelser. Hvis ikke vi tager hånd om det her, kan vi ende med en ny apartheidtilstand, hvor bestemte beboere ikke kan bo i nogle boligområder«, siger leder af Dokumentations- og Rådgivningscenteret om Racediskrimination, Niels-Erik Hansen…

Lektor i statskundskab på Aarhus Universitet Peter Nannestad har blandt andet forsket i ikkevestlige indvandreres holdning til jøder. Han mener, at islam »spiller en stor rolle« i forhold til den stigende chikane mod øvrige religioner i ghettoerne.

»Den vigtigste forklaringsfaktor er en generel ’os mod dem’-holdning, som eksisterer i nogle muslimske miljøer. Og denne mistillid til andre er selvfølgelig specielt udpræget i boligområder med mange ikkevestlige beboere…«, siger Peter Nannestad og tilføjer, at toneskiftet i den offentlige debat også kan være en del af forklaringen…

For to uger siden valgte 26-årige Yoram at flytte væk fra Vollsmose i Odense, fordi han som jøde flere gange var blevet truet med tæsk.

»Jeg er blevet fortalt, at jeg ikke hører til i Vollsmose, og at det er mit valg, om jeg ville slippe uden skrammer«, siger Yoram
, der ikke ønsker sit efternavn i avisen:

»Langt de fleste muslimer er søde og rare. Men på det seneste er jeg blevet antastet oftere og oftere, og jeg gider ikke skulle være bange hele tiden«…

Mahmoud Daoud, der selv har lavet socialarbejde i Vollsmoseområdet, understreger samtidig, at det er »adfærdsvanskelige og ressourcesvage unge, der står bag og ikke nødvendigvis troende muslimer«…

Hos Tværkulturelt Center, en paraplyorganisation for 160 kristne foreninger og menigheder, kender man godt til chikanen:

»Vi oplever især vanskeligheder med tidligere muslimer, som konverterer til kristendommen. Det er risikabelt. Tolerancen er bare mindre i indvandrertætte områder med mange ressourcesvage mennesker«, siger netværkskoordinator Birthe Munck-Fairwood.”

I et ledsagende interview med konvertit-præsten Massoud Fouroozandeh, fortæller han, at hans børn ikke skulle gå i skole i Vollsmose, fordi det ville gøre det svært at forklare dem, at muslimer er rare mennesker. I rest my case.

“Det dur jo ikke, at de bliver mobbet, fordi de ikke bærer tørklæde. Og jeg vil ikke have, at mine børn skal have et negativt syn på livet og på det samfund, de vokser op i. De skal være positive mennesker, og så skal de lære, at det ikke er alle muslimer, der vil os ondt. Det var en af grundene til, at jeg flyttede.

Mere.

 • 30/1-11 Politiken – Khader: Ghettocikane rammer muslimerne selv (~ ikke-troende muslimer).
 • Oploadet Kl. 15:26 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer
  

  29. januar 2011

  Tidl. MF’er: Udviklingen af etniske parallelsamfund kan ende med borgerkrig, også i Danmark

  Jens Løgstrup sad fra 1994 til 1998 i folketinget for Venstre. Kronik i dagens Berlingske Tidende – Borgerkrig i Danmark. Læs det hele!

  “Langt den stærkeste kraft blandt muslimske intellektuelle i Europa er forskellige varianter af islamisme. Denne ideologi har i de fleste varianter stærke totalitære træk. Ifølge sine tilhængere kan verden kun forstås gennem islam. Koranen og Muhammeds gerninger er grundlaget for, hvordan samfundet skal indrettes og den enkelte leve sit liv…

  I Europa er der ringe opbakning til muslimer, som taler om tilnærmelse til de europæiske samfund og deres frihedsidealer. Der er få muslimer, som støtter islamiske tænkere, der giver udtryk for, at Koranen ikke bogstaveligt er Guds ord til menneskeheden. I Danmark har moderate og frihedsorienterede muslimer også svært ved at få fodfæste…

  Under indtryk af at udgøre en stadig større del af den danske befolkning vil muslimerne stille flere krav om lovgivning, som tager hensyn til islam. Disse krav vil formodentlig koncentrerer sig om symbolske spørgsmål som f.eks. undervisning, blasfemilovgivning, indførelse af muslimske fridage og mulighed for at gå til islamiske domstole i familieretslige spørgsmål. De etniske danskere vil reagere på det voksende muslimske befolkningselement… Den nye etniske danske nationalisme kan meget vel definere sig i et modsætningsforhold til det voksende muslimske befolkningselement. Et særligt aspekt bliver, at en ældre og antalsmæssigt faldende etnisk dansk befolkning står over for en væsentlig yngre og hastigt voksende muslimsk befolkning. Den etniske danske befolknings følelse af lurende katastrofe kan måske føre til en etnisk danskhed, som meget vanskeligt kan inkludere danske muslimer. Vi er måske på vej til at blive et land, der vil være så delt, at det ikke er muligt at holde sammen på det.

  De fleste vil nok forsværge, at der kan blive borgerkrig i Danmark. Men om 50 år kan Danmark være præget af store parallelsamfund, omfattende organiseret kriminalitet og jævnlige uroligheder, der i intensitet og udbredelse overgår dem, som Frankrig oplevede i november 2005 og Danmark i februar 2008. Borgerkrige er ofte en ond cirkel, hvor konflikten brutaliserer parterne og nedbryder den gensidige respekt. Samtidig søger de stridende grupper at kontrollere hver sit område, hvor de gennem brug af målrettet intimidering prøver at få kontrol med civilbefolkningen. Denne territorielle tilgang til politik minder om nogle af de tendenser, som vi allerede nu ser i de etniske parallelsamfund. Der er mange årsager til borgerkrigen i Libanon 1975-79 og landets efterfølgende ustabilitet. Borgerkrigen tjener dog til en advarsel om, at en væbnet konflikt mellem kristne og muslimer kan finde sted selv i et relativt veludviklet samfund.”

  Oploadet Kl. 20:26 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer
  Arkiveret under:
  
  Den Arabiske Liga mener kristenforfølgelser i islamiske lande er ‘interne anliggender’

  Vil man vide mere om pogromerne mod kristne mindretal i den islamiske verden, så har Forfulgt.dk masser af eksempler. God leder af Erik Bjerager i Kristeligt Dagblad – Islam og religionsfrihed.

  “Den Arabiske Ligas fordømmelse af pavens opfordring til, at muslimske lande bør beskytte deres religiøse mindretal, er en forstemmende påmindelse om, hvor langt de arabiske lande er fra at skabe retfærdige samfund. Det er samtidig udtryk for, hvor langt islam er fra at acceptere religionsfriheden i sit religiøse tankesæt.

  De arabiske lande begrunder deres kritik af paven med, at hans udtalelser er indblanding i interne anliggender. Men den forklaring udtrykker alene en problematisk dobbelt standard al den stund, at den muslimske verden vedholdende har kritiseret blandt andet europæiske burka- og tørklædeforbud, forbuddet i Schweiz om opførelse af minareter for slet ikke at tale om de danske Muhammed-tegninger.

  Vatikanet og den katolske kirke har gjort kampen for religionsfrihed til deres vigtigste opgave i 2011. Den sag bakkes op af politikere i EU, herunder Danmarks udenrigsminister, Lene Espersen (K), der både har fordømt bombningen af kristne i Egypten og Irak og har kritiseret de forhold, der bydes kristne mange steder i muslimske lande. Det er indlysende, at den frihed, som muslimer i Vesten mødes med, også er en frihed, som bør omfatte kristne i den muslimske verden…

  Religionsfriheden og retten til at vælge religion helt fra er kernen i alle frihedsrettigheder, fordi den angår menneskets dybeste samvittighed og religiøst set forholdet til skaberen. Derfor er en anerkendelse af religionsfriheden helt central for, om det vil lykkes islam at komme til at fremstå troværdigt som en religion, der ønsker fred og retfærdighed, også for andre end islams egne tilhængere.”

  Oploadet Kl. 19:35 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer
  

  28. januar 2011

  Pat Condell om islamisk kultur: “Not different, but significantly less civilised.”

  Uforlignelige Pat Condell kommenterer racismesagen mod Lars Hedegaard. Danske undertekster.

  Oploadet Kl. 23:57 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer
  
  DR promoverer monokultur: “Med deres måde at leve på kan de ikke bo her.”

  DR sendte i går første del af Blod, sved og t-shirts, en serie i otte dele om fem danskere, der er taget til Indien for at arbejde. Pigerne havde havde blandt andet svært ved at acceptere de lokale normer.

  Speak: Familien er begyndt at miste tålmodigheden med pigerne…

  Pige 1: Det er en rigtig sød familie, vi er kommet ind til…

  Pige 2: – de er virkelig venlige, men de vil så også have, at vi følger deres skikke – meget med tøj og så videre…

  Oploadet Kl. 22:54 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer
  Arkiveret under:
  
  Tøger Seidenfaden 1957-2011

  Tøger Seidenfaden døde torsdag efter længere tids sygdom, og så sent som tirsdag eftermiddag deltog han fra sygesengen i et P1-magasin, og for Tøger var de sidste dage således ikke af forveksle fra de foregående ti år. Den tætte kontakt til DR fik undertegnede til at kritisere DR/Politiken-kliken offentligt, og ikke overraskede fik Tøger få dage efter taletid på P1 for at imødegå argumenterne fra undertegnede, af afdøde betegnet som “en stærkt højreorienteret blogger, hvis navn jeg ikke kan huske.”

  Nævnes må også, hans deltagelse i et Trykkefriheds-arrangement, hvor han efter at have betegnet fremmødte som ’skidt der kom til ære’, i al hast forlod salen før debatten.

  (foto: Snaphanen.dk)

  For år tilbage hørte jeg ham redegøre for sin kamp mod kræften, og den slags gør indtryk, men sorgen er ikke desto mindre forbeholdt familien, og dem der kendte ham privat. Som meningsmager var han en del af problemet, og medvirkende årsag til mange af de problemer, danskerne kommer til at slås med de næste generationer.

  Jeg kan tilgive, men jeg kan ikke glemme, og skal jeg skrive noget pænt, må det blive citater…

  “Han gjorde vores demokratiske spændvidde meget større.” (Margrethe Vestager, Det Radikale Venstre; TV2 News, 27/1-11)

  “… han gik aldrig af vejen for debat om vigtige samfundsspørgsmål.” (Anne-Marie Dohm, rektor Journalisthøjskolen; TV2 News, 27/1-11)

  “Alle samfund har brug for en Tøger. Der skal være nogle til at sige fra.” (Anders Jerichow, redaktør; Politiken, 27/1-11)

  “Han har altid været intelligent og sober i sin debat og med til at holde debatten levende. Jeg vil i høj grad savne ham.” (Frands Mortensen, professor i medievidenskab; Horsens Folkeblad, 28/1-11)

  “Det er et stort hul, som han efterlader i samfundsdebatten og for ordentligheden i samfundsdebatten.” (Lars Munch, adm. direktør JP/Politikens Hus; Ritzaus Bureau, 28/1-11)

  “Tøger var en stor humanist. Han veg aldrig fra ordentlighed, tolerance og anstændighed.” (Lars Munch, adm. direktør JP/Politikens Hus; Ritzaus Bureau, 28/1-11)

  “Han var simpelthen et meget varmt menneske.” (Lars Munch, adm. direktør JP/Politikens Hus; Politiken, 28/1-11)

  “Han var også et generøst og varmt menneske. Et menneske som havde overskud, selvironi og omsorg i forhold til andre…” (Lisbeth Knudsen, tidl. DR-chef; Berlingske Tidende, 28/1-11)

  “… et generøst menneske, der havde overskud til at rose sine konkurrenter, når han fandt anledning til det.” (Lisbeth Knudsen, tidl. DR-chef; Jyllandsposten, 28/1-11)

  “Tøger Seidenfaden skilte danskerne; han havde modstandere, og han havde tilhængere. Det var antagelig i trit med hans egen opfattelse; når alt kommer til alt, er et ordentligt spil altid konstrueret på den måde.” (Anne Knudsen, redaktør; Weekendavisen, 28/1-11)

  “Overlever hans ånd, er der håb endnu…” (Klaus Rifbjerg, forfatter; Politiken, 28/1-11)

  “… uanset hvor uenig man har måttet være med Tøger, gik han aldrig efter manden i den offentlige debat.” (Flemming Rose, redaktør; Politiken, 28/1-11)

  “Menneskeligt var han af mange kendt som uhyre generøs…” (Erik Bjerager, redaktør; Kristeligt Dagblad, 28/1-11)

  “Han elskede debatten og diskussionen…” (Lars-Bo Larsen, tillidsmand; Politiken, 28/1-11)

  “Han havde integritet og stod for en debatkultur med højt til loftet og med en utrolig kvalitet.” (Bjørn Lomborg, forfatter; Politiken, 28/1-11)

  “Tøgers mening har altid betydet enormt meget for mig.” (Lars von Trier, filminstruktør; Ekstra Bladet, 28/1-11)

  “… Tøgers pointe var, at en debat kun bliver god, hvis den rummer flere forskellige holdninger.” (Poul Madsen, redaktør; Ekstra Bladet, 28/1-11)

  “… han var folkeoplyser.” (Troels Mylenberg, redaktør; Fyens Stiftstidende, 28/1-11)

  “Samfundsdebatten har lidt et uoverskueligt tab.” (Carsten Jensen, forfatter; Information, 28/1-11)

  “Han havde en forståelig antipati mod Dansk Folkeparti…” (Frederik Stjernfelt, forfatter; Information, 28/1-11)

  “Han praktiserede den særlige form for frisind og tolerance, det kan være så vanskeligt at finde på det politiske livs yderfløje.” (Uffe Ellemann-Jensen, tidl. minister; Information, 28/1-11)

  “… et sødt menneske.” (Lasse Jensen, DR-vært; Information, 28/1-11)

  Oploadet Kl. 18:00 af Kim Møller — Direkte link73 kommentarer
  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  Næste side »

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper