30. juni 2011

“Naser Khader din fucking møghund! Du elsker dansker! Hader muslimer! … dit svin!”

I modsætning til de fleste danske politikere, så har Naser Khader civil courage. Al respekt for det.

(Naser Khader på Facebook, 27. juni 2011)

Mere på TV2 Online.

“Din klamme vantro. Du vil brænde i helvede uanset hvad din fucking usle røvslikker. Islam er min tro, allah er min gud.” (15. juni 2011)

Oploadet Kl. 17:39 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

Den danske eksport til Mellemøsten er højere nu, end den var før Muhammedkrisen

Tirsdag aften kunne TV-avisen fortælle, at hidtidige katastrofescenarier for dansk eksport til Mellemøsten, ikke havde indfundet sig. Sandheden kom frem, men i den særlige aftapning, der insinuerede Danmark gjorde noget forkert.

(TV-avisen, 28. juni 2011: Dansk eksport i fremgang)

Fra Mellemøsten køber masser af ost og smør.

“I 2010 var værdien af dansk eksport til Mellemøsten højere end i årene før Muhammedkrisen… Det er ikke kun hos Arla, at ordrebogen igen er begyndt at bugne med bestillinger fra Mellemøsten. Også hos Danæg i Roskilde kører det ene bånd med pasteuriserede æg efter det andet ned i kasser adresseret til mellemøstlige lande.

– Vi har aldrig haft så mange mængder til Mellemøsten som vi har nu, siger direktør for Danæg Product, Gert Olsen. …

Dansk Industri glæder sig over den positive udvikling og håber, at Danmark har lært af erfaringerne.

– Vi kan ikke bare holde tingene for os selv, man kan ikke bare udtale sig herhjemme i medierne og så tro det ikke bliver hørt rundt omkring i verden, siger direktør i Dansk Industri, Thomas Hustrup.”

Oploadet Kl. 17:11 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

Bent Jensen vil lægge kilderne frem – Tidligere P1-redaktør havde KGB-kodenavnet ‘Kraig’

I universitære kredse kaldes han ‘Sorte Bent’, og det plager tydeligvis venstrefløjen, at historien om Den Kolde Krig ikke udelukkende skrives af marxistiske historikere med veludviklet politisk følsomhed. Først var det utilstedeligt, at Bent Jensen refererede PET-kildes vurdering af Jørgen Dragsdahl. I søndags konstaterede han med udgangspunkt i Kjeld Olesen og fodnotepolitikken, at Socialdemokratiet var påvirket af Sovietunionen – en banal sandhed, men yderst problematisk.

Der er mere i dagens Berlingske Tidende, og hvor endnu en tidligere P1-redaktør er i fokus – Forsker vil afsløre KGBs danske kontakter.

“Center for Koldkrigsforskning med historiker Bent Jensen i spidsen bebuder nu, at det vil offentliggøre navnene på et større antal danskere, som under Den Kolde Krig havde tæt kontakt til det sovjetiske KGB og andre efterretningstjenester fra den gamle Østblok. …

»Jeg håber, at vi får lov til at give et meget mere konkret billede. At vi må give mange flere konkrete oplysninger end PET-kommissionen. Det vil sige, at vi sætter flere navne på. Jeg ved godt, at mange har så ondt over det med navne, men det er absurd,« siger Bent Jensen, der allerede i dag i Berlingske sætter navn på én af de personer, han vil skrive ind i rapporten: SFer og tidligere chefredaktør for Information, afdøde Torben Krogh.

PET-kommissionen omtalte kun Torben Krogh ved hans KGB-kodenavn, »Kraig«, og vurderede, at KGB overdrev hans betydning for at imponere Moskva. PET rejste aldrig straffesag mod Torben Krogh, og hans familie afviser i dag, at han skulle have været agent. …

SFs Pernille Frahm vil nu bede justitsminister Lars Barfoed (K) forklare, om Bent Jensen trods mange advarsler får lov til at bringe navne…”

(DR Online, 26. juni 2007: Torben Krogh død, 63 år)

“Men også pressens etik og navnlig den informationsfrihed, som nok er det eneste dogme, den ellers udogmatiske og lidet fantatiske socialist-redaktør helt eentydigt bekender sig til.” (Dagens portræt, Kristeligt Dagblad, 30. januar 1981)

Oploadet Kl. 16:40 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer


29. juni 2011

Marokkansk asylansøger forsøgte at voldtage og dræbe 22-årig schweizisk au pair-pige

Så kom der et gennembrud i sagen om den bestialske voldtægt ved Helligåndskirken. Fra TV2 Online – 19-årig mand anholdt for voldtægt.

“Politiet har anholdt en ung mand i sagen om voldtægt og drabsforsøg på en schweizisk au pair-pige ved Helligånds-kirken i København 6. maj. …

Tidligt om morgenen blev den 22-årige kvinde antastet og slået i ansigtet på Niels Hemmingsens Gade, hvorefter gerningsmanden smed hende over muren ind til området ved Helligåndskirken. Her forsøgte overfaldsmanden at voldtage og dræbe den schweiziske kvinde. Hun var indlagt i flere dage efter overfaldet, hvor hun mistede bevidstheden. …

Den sigtede er en 19-årig asylansøger fra Marokko. Manden kom til Danmark i februar og opholder sig på et asylcenter.

Oploadet Kl. 17:36 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

En Varm Seng til kriminelle østeuropæere – En Varm Pels til herbergslederen April Chris

Da medierne kørte April Chris i stilling som Godheden selv, donerede socialminister Benedikte Kiær hurtigt 1,8 millioner skattekroner til hendes projekt. Senere kom det frem, at et flertal af de hjemløse var mere eller mindre organiserede østeuropæiske kriminelle. Det er dem vi kunne stoppe ved grænsen, hvis ikke andre godhedsdisciple nu pludselig betragter national suverænitet som værende udtryk for ondsindet nationalisme. Fra BT – Hvor er alle pengene, April?

“Lederen af nødherberget En Varm Seng, April Chris, har angiveligt blandet sin egen privatøkonomi sammen med herbergets. Det fortæller flere tidligere ansatte og frivillige, der undrer sig over, hvor alle pengene til hjemløse blev af. En Varm Seng blev i sidste uge lukket af de ansatte, fordi der manglede penge til lønninger og var ubetalte regninger for en halv mio. kr.

Det væltede ellers ind med penge, da April Chris oprettede nødherberget i december sidste år for at forhindre hjemløse i at fryse ihjel. Herberget modtog knap 1,8 mio. kr. fra Socialministeriet og 1,6 mio. kr. af Roskilde Festival. …

– April bruger penge, som hun har lyst. Hver gang der kom en stor donation, fik hun en ny ting..., siger Jessie Isaksen, der var ansat på herberget som personale koordinator. …

På et tidspunkt rejste April til Rumænien på herbergets regning for at lave en aftale om hjemsendelse af udenlandske hjemløse. Hun kom ifølge flere kilder hjem med to pelse til en værdi af 160.000 kr., som hun påstod at have fået af en rumænsk ambassadør.”

(Debatten på DR2, 2. december 2010)

“Derfor er DIN stemme utrolig vigtig, da den sender et signal om, at vi som samfund ikke kan stå inde for den menneske fjenskhed der køre mod vores medmennesker i vores eget lille land, og som strider så dybt og fundamentalt imod de danske traditioner og værdinormer.” (AprilChris.com)


Arbejdsmarkedspolitisk Analyse (DA): Myte at højt uddannede indvandrere er taxachauffører

For et år siden konkluderede Arbejdsstyrelsen, at kun “en tredjedel af de veluddannede udlændinge”, der havde fået en green card-tilladelse, vitterligt var i beskæftigelse. Nye tal fra Agenda viser, at ikke mange udlændinge får lavet en uddannelsesvurdering, der kan bruges ved Green Card-ansøgning, men stort set alle pakistanere. Fra Agenda – Kun få får vurderet medbragt uddannelse (via 180 Grader).

“Mens kun 8 somaliere, 18 syrere, 128 tyrkere og 151 kinesere de sidste godt seks år fået vurderet en medbragt uddannelse fra hjemlandet, så gjorde næsten 3.000 pakistanere brug af ordningen.

Vurderingen kan man få hos Styrelsen for International Uddannelse (SIU), der tilbyder at vurdere, i hvor høj grad en udenlandsk uddannelse er på niveau med en tilsvarende dansk. Tal fra SIU viser, at mange ikke-vestlige indvandrere enten ikke medbringer en uddannelse eller i hvert fald ikke får den konverteret til en dansk. …

Ifølge Torben Tranæs, forskningschef i Rockwool Fondens Forskningsenhed, tyder tallene ikke på, at vi har en stor intelligensreserve af ikke-vestlige indvandrere, der må nøjes med et job på et lavere kvalifikationsniveau, end deres uddannelse berettiger.

Anekdoten om den højtuddannede iraker, der må køre taxa, fordi ingen anerkender hans uddannelse, er næppe udtryk for noget typisk. For en række lande gælder det, at det er relativt få af indvandrerne, der får vurderet en medbragt uddannelse.…,” siger han.

I en undersøgelse fra 2006 vurderede hver fjerde indvandrer efter eget udsagn ellers, at de havde medbragt en kompetencegivende uddannelse fra hjemlandet.

Chefkonsulent i Styrelsen for International Uddannelse, Allan Bruun Pedersen, har ingen undersøgelser, der kan forklare, hvorfor nogle nationaliteter bruger ordningen meget lidt.

”Men når lande som Pakistan, Indien og Nepal omvendt bruger ordningen relativt meget, så skyldes det, at det i de lande er blevet populært at bruge vurderingen som en måde at høste point til et dansk Green Card på,” siger han.”

Oploadet Kl. 12:22 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer


28. juni 2011

Psykolog advarer mod selvforsvar: Det bedste er at ’samarbejde’, “at man gør hvad de siger”

“Danskerne gemmer våben under puden”, fortæller TV2 Online, fordi en Gallup-måling konkluderer at ‘hver syvende dansker’ har våben i hjemmet. Sådanne generaliseringer er en naturlig del af sproget, og tilsyneladende kun en kriminel handling, i det omfang det rettes mod en kulturel og religiøs minoriteter, der ofte føler sig krænket af den vestlige livsstil.

Jeg tror ikke på det, men skulle danskerne bevæbne sig, så er det et civilisationsmæssigt sundhedstegn, men selvfølgelig en torn i øjet på folk der gør karriere i kritisk teori. Fra et opfølgende indslag med chefpsykolog Rikke Høgsted – Psykolog: Våben giver falsk tryghed.

Rikke Høgsted, psykolog: Hvis man har en tyv, for eksempel om natten, så vil det mest fornuftige være, at anråbe dem, og på en eller anden måde bede dem forlade hjemmet.

TV2-vært: Jov, men når der lige pludselig står en i hjemmet, så kan man jo ikke vide, om det er en tyv der vil flygte, hvis man råber efter dem, eller om det er en røver som er klar til at gå løs på en.

Rikke Høgsted: Nej, og man kan også bruge forsigtighedsprincippet, og i det hele taget, kan man sige – det lyder lidt mærkeligt, men det man kalder ’samarbejde’, for er det en røver, der truer en, og rigtig mange af de tyve, de røvere vi har er narkomaner, som er desperate, som står på grund af deres misbrug, og måske ikke er i balance. Og der vil det smarteste være, at man samarbejder, at man gør hvad de siger – ikke noget med at hive sit eget bat frem eller noget andet, og hvis man så har overskud til det, så tag et signalement så man kan hjælpe politiet efterfølgende i forhold til at lade dem gøre deres arbejde.

(Charles Bronson som Paul Kersey i Death Wish; ‘No judge. No jury. No appeals. No deals.’)

“Nothing to do but cut and run, huh? What else? What about the old American social custom of self-defense? If the police don’t defense us, maybe we ought to do it ourselves.” (Paul Kersey, Death Wish, 1974)

Oploadet Kl. 16:50 af Kim Møller — Direkte link98 kommentarer
Arkiveret under:

Middelmådige ‘ultramaoister’ i Cambodja – ‘militante kommunister’ i Grækenland

Flere landsdækkende medier gengiver i dag en et Ritzau-telegram om retsopgøret mod De Røde Khemerer i Cambodja. Pol Pot-regimet omtales indirekte som værende ‘ultramaoistisk’, en smart måde at nedgradere Maos folkedrab. I Kommunismens Sorte Bog (2002, s. 653) noteres det omvendt, at Pol Pot “i sin ubestridelige middelmådighed” kun var en “bleg kopi af Beijings… enehersker”. ‘Ultra’ indikerer der findes en moderat form, men der findes ingen moderat maoisme.

Jeg har tidligere kritiseret medierne for at ignorere det ideologiske aspekt i forbindelse med strejkerne i Grækenland, og her er der godt nyt. Søndag aften gentog kommunisterne sin happening ved Akropolis, og hvor medierne for syv uger siden gemte det væk bag fraser om folkelige protester mod et dårligt fungerende demokrati, så beskrives det nu som værende en anti-kapitalistisk manifestation fra “en militant gren af det græske kommunistparti”.

Fra Politikens oprids, der ligesom DR Online har venstreorienterede The Guardian som kilde – Kommunister stormer Akropolis i protest mod gigantisk spareplan.

“Sparekravene er ikke populære i den græske befolkning, der blandt andet kan se frem til lavere lønninger, højere skatter og en udskydelse af pensionsalderen. Det fik i nat en gruppe militante kommunister til at storme Akropolis og hænge store bannere op med ordlyden ‘Folket har magten og giver aldrig op – organiser modangreb’. …

»Vi påkalder alle arbejdende folk, unge og kvinder til at slutte sig til vores populære opstand«, hedder det i en udtalelse fra PAME, en militant gren af det græske kommunistparti, KKE.

»Sammen med folk over hele kloden vil vi optrappe vores kamp imod kapitalismens brutalitet, så de brutale metoder, der får folk til at gå konkurs, bliver droppet«, hedder det videre i udtalelsen. … Nattens symbolske og medierettede aktion fra kommunisterne kommer i det, der kan blive en skelsættende uge i det moderne Grækenlands historie.”

(Akropolis, 4. maj & 26. juni 2011)

Oploadet Kl. 14:20 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

Poul Erik Andersen om ‘Manipulerende grænsejournalistik’

Borgerlige medier er ikke nationalkonservative, og i forhold til EU helt ubrugelige. Poul Erik Andersen i søndagens Jyllandsposten – Manipulerende grænsejournalistik.

“I sin dækning af VKO’s beslutning om genindførelse af kontrol ved den dansk-tyske grænse, har Jyllands-Postens chefredaktion kastet al journalistisk hæderlighed over bord til fordel for en så ensidig og manipulerende kampagne mod VKObeslutningen, at det mest af alt får avisen til at ligne en politisk redigeret partiavis for Det Radikale Venstre.

Intet er for småt, blot det er negativt. Således artiklen 13/5, hvor JP udbasunerer den alarmerende melding, at ”Tyskere aflyser ferie i Danmark”, og som indledes med, at »De første konsekvenser af den øgede grænsekontrol har allerede indfundet sig ved den dansk-tyske grænse«.

Substansen i denne katastroferubrik og artiklens indledning bygger udelukkende på en famlende konstatering af, at »nogle tyskere har endda valgt at aflyse ferien i Danmark«… i JP’s manipulerende univers er intet åbenbart for småt til at blive slået stort op.

Til almindelig orientering for JP’s læsere kunne Ekstra Bladet på sin netavis 15/6 citere Carlos Villaro Lassen fra Feriehusudlejernes Brancheforening for, at »2011 tegner positivt, når det handler om turister fra Tyskland. Det, der er meldingen nu, er, at der kommer lidt flere tyskere end sidste år, hvor vi havde ca. 10 millioner overnatninger.«

Forklaringen på det øgede antal tyskere, der nu søger til Danmark, kommer måske fra Steen Hansen fra bureauet Die Hyggelige Dänen i Vejers Strand: »Vi har ikke modtaget afbestillinger, og mange gæster fra Tyskland synes, at grænsekontrol er godt. De er også trætte af kriminalitet.«

Så meget for JP’s virkelighedsfjerne og manipulerende journalistik…”

Oploadet Kl. 05:47 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

“I første omgang kom de med en række tilråb…”

“Mangfoldighed skaber innovation”, skrev Anastazia Mirpasi i søndagens Berlingske Tidende, og jeg mener da heller tidligere, at have hørt om spontan masse-overfaldsvoldtægt. Fra Sjællandske Nyheder – Fire mænd forsøgte at voldtage svensk pige

“Søndag aften blev en ung, svensk kvinde udsat for et voldtægtsforsøg i området omkring Nivå Centret. Den 23-årige var på vej på nattevagt, da hun ved Nivå Centret passerede fire mænd. I første omgang kom de med en række tilråb, men satte kort efter i løb mod hende.

Mens en af gerningsmændene dem holdt den 23-åriges arme, forsøgte en anden at tage hendes bukser af. Det lykkedes dog ikke at fuldbyrde voldtægten, da en tredje gerningsmænd pludselig råbte, at nogen var på vej i mod dem. …

Politiet leder nu efter de fire mænd, der alle beskrives som 20 til 25 år og med indvandrerbaggrund.”

Oploadet Kl. 05:35 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Arkiveret under:
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper