31. december 2011

Chanukah-fejring på Rådhuspladsen chikaneret af Occupy Copenhagen-aktivist – Intet i MSM

Tidligt onsdag morgen i sidste uge fjernede politiet de sidste rester af Occupy Copenhagens teltlejr på Rådhuspladsen. En kommunalchef udtalte i den forbindelse til Berlingske Tidende, at aktivister fra OC to uger forinden havde råbt slagord til gene for demonstrerende klimaaktivister samme sted. Noget af et paradoks, da flere af anarko-socialisterne sympatiserer med ’sagen’.

Samme eftermiddag fejrede flere hundreder jøder Chanukah på Rådhuspladsen, og ‘lysfesten’ inkluderede som traditionerne foreskriver en syvarmet lysestage, den såkaldte menorah. Der har intet været i de danske medier, så her historien fra COL Live – A Run-in With Occupy Copenhagen.

“In celebration of Chanukah, over 600 people joined Chabad of Copenhagen’s Chanukah in town- 2-part festivity, the public outdoor menorah lighting, followed by an indoor party in the elegant Lumbaya hall in the world famous Tivoli gardens.

For the outdoor lighting, a few hundred people gathered on Rådhuspladsen, Copenhagen’s main square, and were addressed by the Shliach, Rabbi Yitzi Loewenthal, and by various dignitaries. After the lighting, Chanukah gifts were given to the hundreds of children present, whilst there was music and dancing. After the outdoor lighting, the celebrations moved across the street to the Lumbaya hall in Tivoli gardens…

While the indoor festivities were going on, outside on Rådhuspladsen, the main square, a person who had been affiliated with the occupy Copenhagen movement knocked down and broke the beautiful, 15 foot menorah.

(Menorah ødelagt af Occupy Copenhagen-aktivist, 21. december 2011)

“Apparently he was angered that the police had earlier that day removed them and dismantled their camp which was on the square where the menorah lighting was scheduled to take place. Whether they were removed because of the Chanukah or not, is unknown, but this occupyist took justice in his own hands.

Although there were other members of the occupy camp that were deeply apologetic and helped with trying to fix it, the damage was done and it could not be used.”

(Chanukah i byen, Chabad Danmark, Rådhuspladsen, 21. december 2011)

Oploadet Kl. 14:26 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

Marlene Wind: Nationalstaten ’spillede’ en nøglerolle, men kan ikke matche nye udfordringer

Der er noget forkert ved ‘idealister’, der foragter de folk som de foregiver at være idealistiske for. Kronik af Marlene Wind i torsdagens Politiken – Nationalismens sirener hyler højest i Europa.

“Europa var engang i førertrøjen: teknologisk, kulturelt og økonomisk overlegent. Nationalstaten og nationalismen spillede, som flere historikere har gjort opmærksom på, en nøglerolle i Europas globale succes, fordi det territoriale organiseringsprincip muliggjorde skabelsen af den velfærdsstat, som kunne levere de eftertragtede økonomiske fremskridt.

Alligevel er det i dag netop nationalismen, der ser ud til at blive Europas undergang.

Nationalismen forklædt som manglende krisebevidsthed, mudderkastning mellem de europæiske hovedstæder samt den evindelige rundbordssnak om EU’s såkaldt demokratiske underskud. …

Som den danske historiker Thorsten Borring Olsen så præcist formulerede det i sin Kronik af 2. december i Politiken: »… de europæiske befolkninger er blevet så mentalt, kulturelt og politisk nationaliseret, at de ikke evner at skifte spor og orientere sig mod en europæisk organisationsform, der kan matche det 21. århundredes udfordringer«. …

Er de europæiske redningsplaner nu også ’rigtig demokratiske’ og rimelige, spørger mange, og hvem var det lige, der indsatte udemokratiske og nedskæringsivrige teknokratregeringer i flere europæiske lande? …

Vi hører også uendelig lidt om, hvorfor det er i alle europæeres interesse, at EU som samlet enhed udviser globalt lederskab. EU kan dermed, som Timothy Garton Ash har formuleret det i The Guardian for nylig, være ved at underskrive sin egen dødsattest. I forsøget på at genoprette den europæiske økonomi er det således igen nationalismens sirener, der hyler højest.

Senest den britiske premierminister, David Cameron, der fandt det vigtigere at få fem minutters ’fame’ blandt de EU-skeptiske tory’er og den britiske tabloidpresse end at bidrage til en redning af den valuta, som den britiske økonomi selv er så fundamentalt afhængig af. Mange europæiske ledere lever stadig i fortiden…

Oploadet Kl. 12:24 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer


30. december 2011

Dan Ritto om kopterne: Stopper vi ikke koloniseringen bliver deres nutid vores fremtid

Eks-radikale Dan Ritto i en lidt hårdere tone end han har for vane – Muslimerne og Julen .

“Hvert år sker der det samme. Medierne har nemlig fuldt ud forstået, at kernen til fred og fordragelighed er ikke at genere muslimerne. Derfor inviteres hvert år nogle præmiemuslimer til, hele vejen igennem december måned, at småpludre om hvordan de har det med at danskerne fejrer jul. …

Det er nu ikke fordi muslimerne selv mangler juletraditioner. Hvert eneste år gentager ummahen i muslimsk dominerede lande deres faste tradition med at bombe kirker, myrde kristne og plyndre forretninger ejet af kristne. Det slår aldrig fejl – en fast tradition. Det samme sker til næste år – vent og se! … Her i Danmark ‘nøjes’ man med at forbyde julesalmer i skolen og aflyse børnenes julegudstjeneste. Og som baggrundsmusik lader man muslimerne småpludre om jul og profeten Jesus. Ikke Guds inkarnation som menneske, men profeten. Sådan som islam opfatter ham. Så kan vi lære det, kan vi! Og hvis vi stadig ikke fatter budskabet, kommer bomberne. Vent og se! …

Det er kun et spørgsmål om tid, inden det samme sker i Europa. Sikkert ikke i 2012, men helt bestemt inden for de næste 10 -15 år. Også her vil vi opleve muslimske grupper bombe kirker og myrde løs for at understrege ‘hvem der bestemmer’. Det kan selv ikke de kulturradikales indholdsløse ‘tolerance’ og defensiv overfor landets tyrkisk/arabiske kolonister forhindre. …

Alligvel gør vi klogt i at studere begivenhederne i lande som Egypten, Pakistan, Nigeria og Irak ganske nøje. For med mindre vi får valgt nogle politikere der kan sætte en prop i koloniseringen og finde en holdbar løsning på fremtiden for de kolonister der allerede befinder sig her, bliver deres nutid vores fremtid.


Mishra: “Er der overhovedet en eneste pige blandt de uledsagede flygtningebørn?”

Torsdagens indvandringsmaksimerende historie omhandlede handikappede Zoran fra Serbien, der sammen med sine forældre og to søskende ikke fik humanitær opholdstilladelse, selvom Serbien ikke kan tilbyde drengen – “fysioterapeuter, skoler eller medicin”.

Interessant kommentar af Mrutyuanjai Mishra omhandlende det forhold, at de såkaldte ‘uledsagede flygtningebørn’ sjældent eller aldrig er piger – Uledsagede flygtningebørn eller blot drengene fra priviligerede islamiske familier?

“I Danmark og Sverige har den yderste venstrefløj fået en sag, som optager dem meget i disse dage. Man påberåber sig alle mulige konventioner, og diverse børneorganisationer er også begyndt at tale om uledsagede flygtningebørn, som i stigende omfang kommer til både Danmark og Sverige, og som skal have større beskyttelse og priviligier.

Jeg ville gerne vide hvor mange piger, der er blandt de uledsagede flygtningebørn? Hvis man vælger betegnelsen “børn”, betyder det da, at der er nogenlunde lige mange drenge og piger? Er der overhovedet en eneste pige blandt de uledsagede flygtningebørn?Har Danmarks Radio undersøgt sagen, inden man slog den så stort op? Eller er der igen tale om, at kun drengene fra primært islamiske lande sendes afsted af priviligerede familier, som har råd til at betale penge til menneskesmuglere, som har fundet endnu en fidus til at smugle mennesker til de skandinaviske lande?

Hvis der ikke er piger blandt de uledsagede børn, burde Danmarks Radio undskylde sine generaliseringer og præcisere sine udtalelser. … jeg kan egentlig godt forstå, at de gerne bruger udtrykket “børn”, for det vækker sympati. Selvfølelig skal drenge og piger behandles lige. Og flygtningedrenge skal også beskyttes. Men kunne det mon forholde sig således, at de drenge, der når hertil, i virkeligheden kommer fra lande og familier, hvor pigerne i endnu højere grad kunne trænge til hjælp og beskyttelse? …

Løsningen er at sende drengene tilbage til deres forældre, for ellers åbnes der endnu en mulighed for, at det priviligerede køn fra islamiske lande kan immigrere til det overbelastede sociale system i Danmark.”

Oploadet Kl. 06:25 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer


29. december 2011

Vapnagård: 10 ‘unge indvandrer-drenge’ råbte ukvemsord efter 37-årig kvinde: ‘din luder’

Tophistorien i 21-Radioavisen tirsdag aften, var historien om en 8-pige der i Jerusalem blev chikaneret af en gruppe ultra-ortodokse jøder, der mente hun ikke var tilbørligt påklædt. Tre kvarter senere samme aften, fandt følgende sted i Vapnagård uden andre end Lokalavisen fandt det væsentligt – Indvandrer-drenge chikanerede 37-årig kvinde: “Din luder”.

En gruppe på 10 unge indvandrer-drenge chikanerede tirsdag aften på Blishøj 17 i Helsingør en 37-årig kvindelig beboer groft, oplyser Helsingør Lokal-politi til Lokalavisen/Helsingør.

Chikanerierne fandt sted ved 21.45-tiden tirsdag aften, oplyser vice-politikommissær Lars Grud Sørensen.

“Drengene råbte flere ukvemsord efter kvinden, som de blandt andet kaldte for luder,” fortæller vice-politikommissæren.

Trods kvindens anmodning ville drengene ikke forlade stedet, og kvinden tilkendegav derefter overfor drengene, at hun nu ville ringe efter politiet. Da en politi-patrulje senere dukkede op på kvindens adresse var flokken af drenge dog forsvundet…”

(fra Vapnagård på Facebook)

Oploadet Kl. 16:40 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

Kirkeminister introducerer religionsneutrale julekort med ‘glade børn fra forskellige kulturer’

For nogle måneder siden fejrede danske muslimer EID-fest i Folketinget, til stor begejstring for Manu Sareens partifæller. Fra Kristeligt Dagblad – Kirkeminister sender religionsneutrale julekort

“”Season’s Greetings”.

Sådan står der på årets officielle julekort fra ligestillings- og kirkeminister Manu Sareen (R). De tidligere år har julekortet haft et kristent præg med en ”glædelig jul” og kirkelige motiver. Men i år viser kortets forside en jordklode omkranset af glade børn fra forskellige kulturer og en tekst, som kan oversættes til ”Årstidens hilsen”. Inden i kortet står der ”Glædelig jul og godt nytår”.

Ifølge ligestillings- og kirkeministeren har han valgt det kort, fordi det viser ”julens glade budskab”.”

(Kirkeminister Manu Sareens religionsneutrale julekort: “Season’s Greetings”

“Han vil gerne sende julekort – men det skræmmer ham at bruge ordet “jul”. For kunne det nu fornærme nogen? Kunne det ødelægge den gode stemning? Men helt ærligt – hvem er der at frygte? Hvem er det, man fornærmer ved at ønske en glædelig jul? Ateisterne? Næppe. Muslimerne? Hvordan skulle de, som ved enhver lejlighed kræver samfundets respekt for deres traditioner, ikke vise os en tilsvarende agtpågivenhed over Kristi fødsel? Svaret er, at det ganske vanskeligt at se, hvem Sareen glæder ved at fjerne julen fra julen. Andre end den kulturelite, som definerer sig i modsætning til alt blivende, følt og historisk samlende – nemlig de radikale. (Morten Messerschmidt, 27. december 2011)


Aktivist truer med etnisk udrensning: “We will turn Syria into the graveyard of the Alawites”

Der er flere forskellige former for Islam, flere forskellige former for religiøst vanvid, og det religiøse og etniske element er i Mellemøsten en integreret del af det politiske magtspil. Det arabiske forår har ikke helt nået Syrien, hvor præsident Assad fastholder magten, blandt andet på grund af støtte fra de forhadte alewiter og de endnu mere forhadte drusere.

Falder Assad, så står der ‘demokrati-aktivister’ klar i kulissen, eksempelvis Mamoun al-Homsi, hvis sag menneskerettighedsgrupper har kæmpet for i årevis. Således lød det fra ham i sidste uge.

Mamoun al-Homsi: “I salute the heroic Syrian people. I salute the heroes of Syria, the Sunnis of Syria. I salute you, brave men, defenders of your faith and your country. From this day on, you despicable Alawites, either you renounce Al-Assad, or else Syria will become your graveyard.

I swear that if you do not renounce that gang and those killings, we will teach you a lesson that you will never forget. We will wipe you out from the land of Syria… We will turn Syria into the graveyard of the Alawites… Down with the despicable political Shia. From this day on, you will see what we Sunnis are made of..”

(Mamoun al-Homsi, 20. december 2011 via Memri TV)

Oploadet Kl. 07:11 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer


28. december 2011

Next Stop Hyllie – nu med kommunalt finansieret multireligiøst bønnerum

TV-seere der 2. juledag hyggede sig med DR HD-udsendelsen ‘På skinner‘, kunne se strækningen Helsingør-Helsingborg i et togspektiv – ikke for alle, men i mine øjne god tv. Første stop efter Øresundsbroen, nogle få kilometer inde i Sverige er Hyllie, en forstad til Malmø.

Den svenske blog ‘Muslimska Friskolan’ beretter, at den nybyggede station og tilhørende storcenter nu også får et kommunalt finansieret multireligiøst bønnerum. Sekulariseret religion er bare så last year

(Muslimska Friskolan, 21. december 2011: Citytunneln får muslimskt bönerum betalt av kommunen)

“På järnvägsstationen kommer det att passera 100 000 personer per dygn när den är fullt utbyggd. Där har vi funderat mycket på att bygga ett interreligiöst centrum där människor med olika trosuppfattningar kan utöva sin tro.

Mats Egfors berättar för bloggen Muslimska Friskolan att olika samfund kommit långt i förhandlingarna om ett interreligiöst centrum vid Hyllie station. Där ska finnas plats för Malmös många muslimer som stiger av och på Citytunneln vid Hyllie station. Malmö stad kommer med skattepengar att stå för notan. Lokalen ska inhysas som ett bönerum i en kommunägd byggnad. Enligt Egfors har Hyllies stadsdelspolitiker ställt sig positiva till förslaget.

I bönerummet ska muslimer samsas med kristna, judar och andra samfund. Verksamheten ska ibland bemannas av en präst eller en imam. Trots att verksamheten är helt religiös beräknas hela hyran betalas av kommunen och upplåtas i en lokal av kommunen. Egfors säger att det blir en lokal i anslutning till uppgången vid Hyllie station som är en del av Citytunneln i Malmö.”

(Kyrkans Tidning, 27. december 2011: Bönerum planeras i köpcenter)

“… Hyllie er… det sted, hvor Salem Ali og Magda Ali bor og er glade for at bo. For dem er Hyllie, Malmø, Sverige, lig »lykkeland«, som Salem kalder det.” (Information, 17. august 2004: Sverige er Lykkeland)

Oploadet Kl. 18:04 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

Svindel med uddannelsesstøtte i Kolding-ghetto

Skovparken er eneste bydel i Kolding der efter Socialministeriets definition er en ghetto. Mere end 55 pct. er indvandrere og efterkommere, og mere end 40 pct. har ingen tilknytning til arbejde eller uddannelse. Fra JyskeVestkysten – Studerende fra Kolding skal betale 600.000 kroner tilbage i SU.

“15 studerende i Kolding har bevidst snydt staten for flere hundredtusinder kr. i uddannelsesstøtte. De unge oplyser, at de er udeboende, men bor reelt hjemme hos forældrene, hvor støtten kun er det halve.

– Man har på fornemmelsen, at de her unge render rundt med en madras på ryggen. De bor et sted to måneder, og så flytter de videre, og sådan fortsætter det, forklarer Marianne Lyngholm Petersen fra Kolding Kommunes Kontrolgruppe.

Gruppen har lavet stikprøvekontroller hos nogle af de unge i området omkring Skovparken, som modtager Statens Uddannelsesstøtte, SU. …

– Vi har færdigbehandlet 20 af de 42 sager. Vi har flyttet 15 af de studerendes bopæl, og rejst krav om tilbagebetaling af 610.000 kroner, forklarer fuldmægtig i Undervisningsministeriet, Nicolai Rasmussen.”

(Skovparken, 6000 Kolding)

Oploadet Kl. 15:31 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

Mikkel Plum om SF’s kommunistiske arv: Larsen, Moltke. Ømann, Petersen, Strange og Sohn

Når Enhedslisten trods sit partiprogram ikke kaldes kommunistisk, så kunne ingen drømme om at associere Socialistisk Folkeparti med kommunismen. Den ligger ellers lige til højrebenet. Her lidt fra et læserbrev af Mikkel Plum i Weekendavisen – SF og DKP (ikke online).

“… faktisk har de fleste af SFs ledere været enten DKP-formænd eller ledere så længe, at de derved har mistet enhver troværdighed. Selve partiet SF er jo et ægtefødt barn af DKP og blev til, da DKPs mangeårige stalinistiske formand Aksel Larsen med flere »meldte kommunistpartiet ud af kommunistpartiet«, som Halldor Laxness sagde.

Aksel Larsen var jo heller ikke offer for nogen ungdomsforvildelse, da han som 35-årig blev formand for DKP i 1932. Han sad som formand til 1958; da var han 61! Kai Moltke var ledende medlem af DKP, fra han var 18, til han var 56, hvor han gik med over i SF. Sigurd Ømann (SFs formand 1968-74) var ledende medlem af DKP, fra han var 30, til han var 35 (med i SF). Gert Petersen (SFs formand 1974-1991) var 18, da han meldte sig ind i DKP, og 31, da han gik ud og med i SF. Også han var ledende medlem af DKP, Ebba Strange fra hun var 21-29, og sådan kunne man blive ved.

Også de har fuldt bevidst ønsket at arbejde for og med en kommunistisk verden på trods af de enorme mængder af oplysninger om, hvilke uhyrligheder der foregik på den anden side af jerntæppet. De elskede deres parti og forlod det kun, fordi de ønskede magt og indflydelse. Det kunne de ikke få gennem DKP i 1958… som kun ganske få danskere ville røre med en ildtang.

SF er med andre ord skabt af mænd og kvinder med dybe rødder i DKP, så det er ikke så ubegribeligt, som Karsten Matzen synes, at SF har gjort Ole Sohn til en stor mand. Det er helt naturligt for partiet.”

Oploadet Kl. 06:29 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Arkiveret under:
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper