31. januar 2012

Offeret var en ’15-årig dreng fra Charlottelund’. Gerningsmændene: afrikansk og arabiske af udseende

Det er ikke småting de etablerede medier er villige til at ignorere i multikulturens navn. Døgnrapporten fortæller at offeret var en ’15-årig dreng fra Charlottelund’, og mon ikke han var ‘dansk af udseende’ i modsætning til gerningsmændene, der beskrives som henholdsvis afrikansk og arabiske af udseende.

Fra Lokalavisen – Vanvidsvold: 15-årig dreng overfaldet af tæskehold.

Gerningsmændene væltede først den 15-årige omkuld og gik efterfølgende i gang med at sparke og slå ham flere gange på kroppen og i hovedet. En af gerningsmændene hoppede også oven på drengens mave, oplyser Nordsjællands Politi.

Den 15-årige dreng har forklaret til politiet, at han ikke kender overfaldsmændene, og at han ikke havde haft nogen kontakt til dem forud for overfaldet.

“Det virker som et fuldstændigt meningsløst overfald,” fortæller vicepolitikommissær Finn Duris fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk.”

Oploadet Kl. 17:27 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer
Arkiveret under:

Danske skoler fravælges til fordel for muslimske: “Forældrene mener, deres barn fortjener noget bedre”

Viceskoleinspektør Per Vigand fra Abildgaardskolen i Vollsmose, fortæller på TV2 at forældrene typiske forklarer skoleskiftet med at “friskolerne tilbyder undervisning i arabisk”. Så kan undervisningsminister Christine Antorini og sammenrendet af kultursociologer og antropologer tale herfra til dommedag om manglende rummelighed i folkeskolen og legitime krav om større faglighed. Fra Politiken – Nydanskere fravælger folkeskolen.

“Især de muslimske friskoler oplever et boom i elevtallet – på bare tre år er det steget med 25 procent fra 3.175 til knap 3.967 elever, viser tal fra Undervisningsministeriet. Væksten er en del af en bredere tendens: Indvandrere og efterkommere har overhalet flertallet, når det gælder brug af privatskoler…

Det er især de ressourcestærke muslimske forældre, der vælger den almindelige folkeskole fra og melder deres barn ind i en af de cirka 22 friskoler, som er oprettet af tyrkiske, arabiske eller andre grupper fra det muslimske indvandrermiljø, siger kultursociolog fra Aarhus Universitet Christian Horst:

»De muslimske forældre har gjort sig nogle overvejelser om, at folkeskolen ikke er god nok. Forældrene mener, deres barn fortjener noget bedre«.

Annette Haaber Ihle, som er antropolog ved Københavns Universitet og har forsket i muslimske friskoler, mener, at folkeskolen ikke er god nok til at tage imod børn med en anden kulturbaggrund og få dem til at føle sig velkomne.

… børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) vil ikke bebrejde de forældre, der vælger en muslimsk friskole til deres børn.

»Jeg synes, det er ærgerligt på samme måde, som når danske forældre vælger folkeskolen fra. Men i forhold til nydanske elever har vi det problem, at vi kan se, at folkeskolen ikke er god nok til at løfte dem fagligt«, siger hun.”


Massoud Fouroozandeh blev truet efter han konverterede: “… jeg blev kaldt for religiøs forræder”

Jeg har tidligere bragt historien om Massoud Fouroozandeh, så her blot et par citater fra to nylige artikler.

Massoud gør opmærksom på, at kriminaliteten ofte falder, når et område udvikler sig til et parallelsamfund. Man begår ikke kriminalitet mod ”sine egne”. Derfor skal man heller ikke automatisk juble over et fald i kriminaliteten, fordi det kan være udtryk for, at der for alvor er opstået et parallelsamfund.” (Den Korte Avis, 30. januar 2012: Forlod Islam og måtte flygte)

“- Problemerne begyndte for et par år siden, da jeg fik at vide af et par unge nydanskere, at jeg ikke skulle køre rundt med det kors, jeg havde hængende i bakspejlet, siger Massoud… – Bilens ruder blev herefter smadret to gange. De begyndte at ringe til mig og min familie, kun for at smække røret på. Jeg blev truet med, at det ville få konsekvenser, hvis jeg ikke skiftede religion. Og jeg blev kaldt for religiøs forræder. … – Vi skulle til en gudstjeneste i København, og lige inden vi kommer ud på motorvejen, begynder højre forhjul at rasle. Det viste sig, at nogen havde skruet møtrikkerne af. Det kunne jo være gået helt galt.” (BT, 31. januar 2012: Kristen præst hetzet ud af Vollsmose)

Oploadet Kl. 05:46 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

Lars Aslan: “Meget af den racisme, jeg selv har oplevet, er netop indvandreres racisme mod danskere”

Det er fristende at bifalde sådanne tiltag, men det må nu engang være de mest dedikerede multikulturalister der tager det hårde slæb, ikke tilfældige studerende for skatteydernes regning. Fra BT – S: Gratis husleje til folk der vil bo i ghettoer.

“Giv studerende og ressourcestærke danskere meget billig eller måske endda helt gratis husleje i ghetto-områderne. … Den sociale kontrol, vi ved der er udbredt i indvandrermiljøer, når det gælder nogle, der gerne vil have eller måske i skjul har en dansk kæreste, vil være meget sværere at udføre, hvis vi får et bedre miks af indvandrere og danskere, siger Lars Aslan Rasmussen. Og en del af løsningen kan altså være at tilbyde billig eller helt gratis husleje…

[…]

Lars Aslan Rasmussen er ikke bleg for at komme ind på begrebet racisme. Herunder også ’omvendt racisme’, hvor det er danskere, der bliver set ned på.

– ’Omvendt racisme’ er fuldstændig tabu. Men det findes i den grad – altså at det er danskere, der oplever at blive chikaneret af indvandrere.

Meget af den racisme, jeg selv har oplevet, er netop indvandreres racisme mod danskere, og det er lige så galt som racisme den anden vej. … Det er altså ikke danskere, der skal være en del af et tyrkisk samfund her i landet. Det er tyrkere og folk fra andre lande, der i Danmark skal være en del af det danske samfund, fastslår Lars Aslan Rasmussen.

Oploadet Kl. 05:24 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer


30. januar 2012

Station 2 om vold mod dørmænd: Flere aggressive unge, mere impulsitivitet, stadig grovere episoder

Lørdag aften blev en dørmand i Aabenraa angrebet med en strømpistol af en gruppe mænd, der efterfølgende flygtede fra stedet i en tysk-indregistreret bil. Station 2 sætter i aften spot på et stigende problem.

Fra programomtalen (der inkluderer illustrativ video) – Vold mod dørmænd bliver grovere.

“Det er blevet langt farligere at arbejde som dørmænd i nattelivet end tidligere, for selv om dørmændene ikke oplever mere ballade, er episoderne blevet stadig grovere. Volden er eskaleret med trusler på livet og grove overfald.

Det kan Mikkel Hjortshøj tale med om. Han er blandt de dørmænd, der i aften står frem i Station 2 og fortæller om episoder, hvor afviste gæster tager hævn på måder, der potentielt kunne have kostet dem livet.

“Jeg sætter faktisk livet på spil hver aften nogle gange,” siger Mikkel Hjortshøj, der er dørmand i Esbjerg. …

Eksplosiviteten og impulsiviteten hos de gæster, vi har med at gøre, er blevet grovere. Episoderne har en tendens til at være voldsommere, end de har været før,” fortæller Kasper i aftenens udsendelse.

Som årsag til de grovere overfald peger Dørmændenes Landsklub på, at der er flere narkotikapåvirkede gæster i nattelivet, og at dørmændene oftere må håndtere flere aggressive unge på samme tid.”

Dørmand: Gå nu væk herfra. Gå nu væk herfra.

Indvandrer: Fjern din hånd væk fra mig, din… Fucking luder.

Dørmand: Gå nu væk herfra. Gå væk, helt væk.

Indvandrer: Lad være med at røre mig din fucking… Jeg knepper dig dit fucking svin… (råb i baggrund: Allah, Allah) … Jeg knepper din mor, dit fucking svin.

Oploadet Kl. 16:58 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

‘Muslim Taxi’ – Den islamiske samkørselscentral – Köln, Frankfurt, Mannheim…

Gang på gang finder Muhammeds proselytter på nye måder at undgå integration på, og i den forstand er Islam i sandhed en dynamisk religion. Trods navnet er det ikke et taxiselskab i traditionel forstand, men en samkørselsordning skabt af tyskboende iraker.

Set på Snaphanen, der har oversat en bid fra Hamburger Abendblatt.

“Selim Reid har grundlagt et muslimk taxiselskab, så hans mor ikke længere bliver chikaneret og så der er færre sidespring (!) ‘Vi muslimer passer på hinanden, vores brødre og søstre i troen og støtter hinanden.’

‘Islam vil ikke ændre sig, principperne er stadig, at kvinderne også ønsker at beholde deres tørklæde på, selv om 1.000 år. Vi er overbeviste om, at islam er den sande religion, og at Gud er fejlfri. Den religion, som han har givet os, er også fejlfri til evig tid.'”

(Grafik på basis af Muslimtaxi.de)

Oploadet Kl. 15:22 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

Lektor ved Journalisthøjskolen er ‘nærmest chokeret’ over borgerligt vinklede hovedhistorier…

Man skal nok have sin gang på Journalisthøjskolen, for at blive forstemmet over borgerlig journalistik. Kritik af Den Korte Avis i Berlingske Tidende – Pittelkows nye avis får hug – og nogen ros.

“Lektor og fagmedarbejder ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DJH) Lars Kabel… mener imidlertid, at avisen søndag morgen ikke leverer de upartiske nyheder, som læserne var blevet stillet i udsigt.

Jeg er næsten chokeret over, at de kan finde på at åbne med de to historier, som er vinklet på den måde de er. De har sagt, at de ikke vil lave en blog for en bestemt partipolitisk opfattelse, men deres to hovedhistorier er taget lige ud af en borgerlig politisk opfattelse af, hvad er de store emner i tiden…

Lars Kabel erkender, at det er noget tidligt at fælde dom over Den Korte Avis, men han spår ikke mediet mange chancer, hvis det fortsætter i samme rille.”

(Lars Kabel på Twitter om ulovlig NGO-aktion, der sendte aktivister 20 dage i fængsel)

Oploadet Kl. 14:19 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:

Forsikringsselskab nægter at kaskoforsikre biler i Vollsmose – tyrker føler sig ‘diskrimineret’

“Der er altså ikke noget etnisk i det? Vi har blot konstateret, at der er flere indbrud og bilbrande i Vollsmose end andre steder”, forklarer formanden for GF-Forsikring på Fyn i papirudgaven. Selvom det især er danskere som er ofre, så er pudsigt nok en tyrker som føler sig ‘diskrimineret’.

Fra Fyens Stiftstidende – GF-Forsikring diskriminerer Vollsmose-borgere.

“Forsikringsselskabet GF vil ikke længere kaskoforsikre biler med postnummer i Odense NØ.

– Bor du Vollsmose? Så kan du ikke få kaskoforsikret din bil hos os.

Nogenlunde sådan sådan lød beskeden til en familien med bopæl i Fyrreparken, da de for nyligt ville have kaskoforsikret deres nye bil hos GF-Forsikring. Det selvom familien i årenes løs har fået forsikret omkring 30 biler hos selvsamme forsikringsselskab. …

Hos de andre store forsikringsselskaber kan man godt få kaskoforsikret sin bil, selvom man bor i 5240 NØ, men prisen kan variere i forhold til andre områder.”

Oploadet Kl. 13:37 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer
Arkiveret under:

Fremtrædende DR-journalist død – var kommunist frem til den ungarnske opstand i 1956

Det skal ikke bruges imod Poul Trier Pedersen, men det er da påfaldende at DR’s lange nekrolog helt er blottet for oplysningen. Her lidt fra et ældre interview i Journalisten – Cavling min ledetråd.

“… så er der næsten også forløbet et halvt århundrede, siden han som nyuddannet cand.polit. i 1952 fik job som økonomisk journalist på det daværende dagblad Dagens Nyheder.

Det var der, Poul Trier i 1957 fik sin første Cavling-pris, efter at han havde været i Ungarn for at dække opstanden i 1956. … Han var… den eneste danske journalist, som blev i Budapest, da Sovjets militær havde omringet byen. …

Om natten på den dag, hvor alle de danske journalister var rejst hjem, indtog sovjetrussernes kampvogne byen. Den dag skrev Poul Trier i sin dagbog:

“Søndag den 4. november 1956: Der kæmpes i store dele af Budapest i disse timer. Ilden fra maskingeværer, håndgranater og panserkanoner kappes om at flænge stilheden på en dag, der er smuk med høj himmel og efter-årets vindstille kølighed. Det kan hænde, at våbnene tier i nogle se-kunder, men den dødlignende stilhed, der da følger, går om muligt mere på nerverne end våbenlarmen. Storbyen har mistet sin atmosfære og melodien fra tusinder af hverdagens lyde. Kun kragernes hæse skrig over Donaus bredder høres i sådanne øjeblikke. Der er isnende koldt på hotellet. Alle vinduer er åbnet på klem, for at ruderne ikke skal blive knust af eks-plosionerne, og hotellet har efter 12 dages generalstrejke ikke mere brændsel. Men der tales ikke om kulden. Hotellets få gæster og den lille skare af personale spørger hinanden, om russerne har i sinde at bombardere Budapest fra luften.”

Det gjorde russerne ikke, men de knuste oprøret og Poul Trier Pedersens kommunistiske overbevisning. Da han kom hjem efter tre uger i Budapest skrev han bogen “Ungarns Frihedskamp”. Og i forbindelse med 40-året for den ungarske opstand modtog han i 1996 en fortjenstmedalje fra den ungarske stat for “hans objektive redegørelse.”

Oploadet Kl. 04:40 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer


29. januar 2012

Nyvalgt egyptisk parlamentsmedlem tilbyder Al-Qaeda leder politisk asyl – ’safe haven’

Moderate islamister, moderate salafister, moderate terrorister. Fra The Long War Journal – Islamist Egyptian MP calls for Zawahiri’s return.

“A member of the newly elected Egyptian parliament has called for al Qaeda’s emir to return to the country “with his head held high and safely.”

Aboud al Zomor, who served as the first emir of the Egyptian Islamic Jihad and was later imprisoned for his role in President Anwar Sadat’s assassination, said that he welcomes Ayman al Zawahiri’s return to Egypt and that he would be given safe haven, according to a report published yesterday in Al-Sharq Al-Awsat. The report was translated from Arabic by the Foundation For Defense of Democracies.

“When asked if he saw any danger in al Zawahiri’s return, al Zomor said that ‘he was not a threat to Egypt, the likes of al Zawahiri differed with the previous regime and they were only a danger for this regime and not for Egypt, and now he is liberating Afghanistan and Iraq…'” the report stated. …

Zomor, who was freed along with his brother Tarek from prison in 2011 after serving more than 20 years for their role in assassinating Sadat, now leads the Building and Development Party, a Salafi Islamist political party that won 16 seats in Egypt’s recent parliamentary elections. His party is allied with Al Nour; together they make up the Islamist Bloc, which won 127 of the 498 seats.”

(Aboud al Zomor, Hizb al-Bina wa al-Tanmiya‎)

Oploadet Kl. 15:16 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper