30. juni 2012

Antifascistisk Aktion indkaldte til mødeterror på Fyn – Lokalpolitiker for Enhedslisten dukkede op

I skrivende stund afholder Danskernes Parti (DP) sommerfest ‘et sted på Fyn’, og da eksakt lokalitet ikke blev offentliggjort på forhånd, havde Antifascistisk Aktion indkaldt til ‘blokade’ på tre fynske togstationer, så det ville blive “besværligt og uattraktivt for unge sympatisører at komme frem”. Klassisk mødeterror.

Sådan så blokaden ud foran Odense Banegård i eftermiddags. Politiet var der tidligt, og registrerede samtlige 25-30 venstreradikale, der mest så ud til at være trotskister fra Internationale Socialister (IS) og revolutionære fra Socialistisk Ungdomsfront (SUF) – overarmene holdt sig i baggrunden. Bemærk Enhedslistens Lene ‘plads til 2 mio. indvandrere‘ Junker i lilla jakke/grøn trøje.

Selvom der ikke var meget sort blok over blokaden, så blev det alligevel en stor succes for Antifascistisk Aktion. Fyens Stifstidende har detaljer.

“Foran McDonalds-restauranten sidder en gruppe på omtrent ti mænd anholdt. Tæt overvåget af betjente og en politihund. Årsagen til anholdelsen er frygten for et voldeligt sammenstød mellem fraktioner fra højre- og venstrefløjen. Omkring klokken 16 skred politiet til anholdelse af de cirka ti mænd, der angiveligt er fra det yderste høje.”

Oploadet Kl. 18:29 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

Mere forskning om ‘moderne højreradikalisme og deres brug af religiøse trosforestillinger’

Det Frie Forskningsråd der hører under Forskningsministeriet har netop uddelt en større pulje indenfor Kultur og Kommunikation. Der tilfaldt Brian Arly Jacobsen 78.424 kroner for projektet: Religiøs højreradikalisme: En kortlægning af feltet. Konference om højreradikales brug af religiøse trossystemer.

“Projektbeskrivelse: Religiøs højreradikalisme: En kortlægning af feltet. Konference om højreradikales brug af religiøse trossystemer ”De højre- og venstreekstremistiske miljøer vil heller ikke i 2011 udgøre en alvorlig trussel mod det norske samfund.” Således skrev den norske efterretningstjeneste, PST, ifølge Ritzau 23. juli 2011, i sin trusselsvurdering for 2011. Synet på de politisk ekstreme miljøers voldelige aktiviteter delte den norske efterretningstjeneste med flere europæiske tjenester indtil bombningen i Oslo og massakren på Utøya, som fandt sted den 22. juli 2011 udført af en militant højreekstremist. Siden da har medier, myndigheder og politikeres fokus på europæiske højreradikale været massiv og især har spørgsmålet om deres religiøse forestillingsmæssige univers været i centrum, men hvad ved vi egentlig om højreradikale bevægelser og idéer? Hvad vil det sige at være ‘højreradikal’, og i hvilken sammenhæng er det relevant at anvende begrebet? Deler højreradikale bevægelser forskellige steder i verden anskuelser? Hvilke udfordringer har studiet af dette fænomen? Formålet med konferencen er dels at samle forskere fra hele verden med henblik på etablering af et forskningsnetværk, dels at udforske de mange former for moderne højreradikalisme og deres brug af religiøse trosforestillinger.

(Brian Arly Jacobsen på Facebook: Karl Marx, Ja til moskeer…)

Oploadet Kl. 14:43 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

Moderate Mohamed Mursi…

Egyptens nye præsident blev ikke overraskende en islamist fra Det Muslimske Broderskab, en Mohamed Mursi. Det lykkedes ikke Politiken at finde en ekspert der ville garantere hans demokratiske sindelag, så avisen fandt et par et par herboende egyptere.

“Der er ikke grund til bekymring. Alt hvad der hedder islamister er ikke farligt. Man skal skifte brillerne ud fra 11. september. En troende muslim kan også begå sig demokratisk. Mohamed Mursi er faktisk en meget moderat muslim, han er ikke en af de hårde fra Det Muslimske Broderskab.” (Alaa Gamal)

“Jeg har aldrig været så glad, som jeg er i dag. Jeg har altid sagt: hvis Mohamed Mursi vinder, så tror jeg på demokratiet… Jeg frygter, at Mohamed Mursi ikke får reel magt.” (Amany Turk)

(Muhamed Mursi under valgkampen, 13. maj 2012: “.. only through the Islamic shari’a.”; Memri)

Katrine Winkel Holm refererer og kommenterer Jakob Skovgaard-Petersens analyse i Jyllands-Posten.

” Alle, der udråbte det til Egyptens svar på Murens fald og pegede fingre ad de skeptiske, har et forklaringsproblem på størrelse med Keopspyramiden. Derfor var det interessant at høre professor Jakob Skovgaard-Pedersens udlægning af det egyptiske valg i DR’s Deadline i søndags. …

Journalist Nicolai Sommer lægger… ud med en lille problematisering: »Man må stille sig selv det spørgsmål, hvad det betyder for Egyptens fremtid, at præsidenten er en selverklæret islamist.«

Skovgaard-Petersens lyder mildt belærende, da han svarer: »Det vigtigste er, at det er en civilperson og ikke en general, der er valgt«. Det er helt nyt. Hermed lykkes det lynhurtigt at fjerne fokus fra det centrale til det perifere. Puh, hvor rart, præsident Mursi er ingen ond general i uniform. Sød musik i danske antimilitaristiske øren.

Først herefter nævnes det faktum, at civilisten er islamist. Men Skovgaards stemme er stadig blid og beroligende: »Der er snor i Mursi. Hans magt er beskåret.« Vi kan altså roligt tage på stranden og tage det roligt.

Så forsøger Nicolai Sommer igen: »Man kan stille sig det spørgsmål, om sekularismen ikke er i fare, om vi ikke vil se Mursi indføre sharia, der vil se stort på demokratiske rettigheder.«

Dét spørgsmål får pludselig Skovgaard-Petersens bløde aristokrat-københavnske stemme til at lyde skarp: »Jeg synes, du stiller det helt forkert op!« Sommer bøjer sig som en fæstebonde for en herremand og tager irettesættelsen til sig… Emnet gefalder åbenbart ikke nådigherren og så rører vi ikke det mere.

Denne docerer: »De er islamisk inspirerede, de siger, at de vil være demokrater. De er ikke liberale, vel?«

Ha, nej, de er ikke liberale, og det er der jo så mange, der ikke er. Socialister og konservative f.eks. Og vi går jo ikke amok af bekymring over dem, vel? … Søvndysseren har talt og lullet os ind i en velbehagelig forestilling om, at det hele nok ikke er så slemt alligevel.”


Hans Hauge: “Men som bekendt er det i EU værre at være nationalist end kommunist.”

Fantastisk klumme af Hans Hauge i Den Korte Avis – Kulturminister Uffe Elbæks Team Communism 2012.

“I ”Politiken” kunne man d. 30.5. læse en kronik skrevet af en slovensk filosof og politiker, der hedder Stojan Pelko. Det meste er ren luftguitar uden nogen virkning. Hvem er han, og hvorfor skulle hans tanker viderebringes?

Jo, han er hidkaldt af den radikale kulturminister Uffe Elbæk for at hjælpe os, så vi kan få en fælles kultur i EU. Han er med i det danske kulturministeriums Team Culture 2012. Det har fået mig til at se lidt på dette Team. Ingen andre gør det. …

De mødtes og mødes. Jeg har fundet oplæg af dem på YouTube. De står alle ved en talerstol, men vender hele tiden siden til, for de har power-point billeder med, som de så læser op fra. De synes alle, at det hele er fantastisk.

Den tyske forfatter Peter Schneider – tidligere på den yderste venstrefløj – udtaler, at kultur handler om deltagelse. Det lyder vel nok epokegørende, men også lidt trist, for der er kun seks, der har set hans videooplæg. I verden. …

Vi kan konstatere, at alle forsøg på at ligestille kommunisme og nazisme er slået fejl. Ingen frygter i dag kommunismens spøgelse, selvom det kommer til syne rundt om i EU, og jeg tænker ikke kun på i Enhedslisten. EU-formandskabet overtages af Cypern, der ledes af en rettroende kommunist. Men som bekendt er det i EU værre at være nationalist end kommunist.

Stojan Pelko er elev af den slovenske filosof Slavoj Zizek, der er erklæret kommunist og leninist. Pelko tilslutter sig Zizek. De er børn af Tito. Jeg gad da godt vide, hvem der har fundet frem til Pelko? Det kan næppe være Uffe Elbæk selv. Ham mistænker vel ingen for at læse slovensk filosofi – eller bøger.

Den første filosof, som Pelko citerer, er den franske maoist Alain Badiou. Samme Badiou har også skrevet et nyt kommunistisk manifest. Alle vil de en revolution. Badiou er ved at vinde indpas i Danmark blandt litteraturteoretikere og filosoffer. Snart bliver han pensum i gymnasiet, for han er tværfaglig. …

Så henviser Pelko i kronikken i Politiken til det neo-kommunistiske manifest, der hedder Empire. Det er skrevet af en italiensk terrorist Antonio Negri og en amerikansk litteraturprofessor Michael Hardt. Dette neo-kommunistiske manifest blev i sin tid præsenteret på CBS i København. Jo, det spøger altså lidt endnu. Og endelig nævner Pelko DDR-helten Bertold Brechts forsvar for bankrøverier. Det var så Pelkos bidrag til dansk og europæisk kultur. …

PET har alle øjne rettet mod nogle stakkels somaliere, der bliver trænet i islamisk revolution, og ingen lægger mærke til, at Pelko og hans venner vil træne Europas eliter til revolution. For at lave en revolution forlanger de, at staterne skal bruge flere penge på kultur. Hold øje med Team Culture…”

(Demetris Christofias, Cypriotisk præsident – tidl. leder af EDON, nuv. leder AKEL)29. juni 2012

Lars Aslan Rasmussen om racisme blandt indvandrere: Mange fravælger bevidst samvær med danskere

Det er ikke noget der hedder ‘omvendt racisme’, men Lars Aslan Rasmussen har mange gode pointer. Fra Politiken – Det står slemt til med den omvendte racisme.

“… hvordan ser det ud, når vi taler om ‘omvendt racisme’ Altså hvor det er folk med anden etnisk baggrund, der er racistiske over for danskere? Jeg vil mene, at det er muligt at føre dokumentation for, at det står ret slemt til.

Når jeg færdes blandt venner og bekendte med indvandrerbaggrund, er det bestemt mere reglen end undtagelsen, at ingen har lyst til at gifte sig med en dansker. Og det er noget, man åbent melder ud. … Er jeg sammen med mine danske venner og bekendte, ville folk straks reagere meget negativt, hvis nogen i et selskab meldte ud, at de bestemt aldrig nogensinde skulle giftes med en person, som har anden etnisk baggrund. …

Kommer det til skolevalg, går udviklingen også i den forkerte retning. Et stigende antal etniske forældre sender deres børn på privatskoler. Altså ikke privatskoler, hvor der går andre danske børn, men derimod på muslimske privatskoler. Jeg må indrømme, at jeg synes, det er bekymrende og udtryk for, at man vender det danske samfund ryggen.

Ligeledes kan ønsket om særlige etniske plejehjem nævnes. Altså plejehjem, hvor man kun er sammen med folk med ens egen kulturelle baggrund. Her burde man stille modspørgsmålet: Ville de politikere, der støtter denne idé, også støtte op om eventuelle kræfter, der ville plejehjem, hvor der kun bor danskere?

Nej, selvfølgelig ikke. … På samme måde har jeg det, når talen falder på ønsket om muslimske gravpladser. … Baggrunden er, at de pågældende muslimer, der ønsker dette, ikke kan acceptere at blive begravet i nærheden af ateister eller folk fra andre trosretninger. Det er jo helt absurd. Tænk, at man ikke engang kan tolerere andre i døden.

Når vi taler om diskrimination, bliver jeg ofte mødt med de samme to eksempler. For det første, at folk med anden etnisk baggrund bliver diskrimineret på arbejdsmarkedet. … Langt de fleste butikker, shawarmabarer, pizzeriaer osv. på eksempelvis Nørrebro er ejet af indvandrere. Og jeg må indrømme, at jeg til dato ikke har set, at de har ansat danskere. Måske en tilfældighed, men i hvert fald tankevækkende.

Det andet og mere sejlivede argument er føljetonen om diskrimination i nattelivet… hvorfor retter diskriminationen sig altid imod etniske mænd og ikke mod piger? Nok fordi mange piger med anden etnisk baggrund overhovedet ikke kommer ud i nattelivet på samme måde, som deres brødre gør det, hvilket er beskæmmende og udtryk for en ringeagt over for kvinder, som er helt igennem uacceptabel.

Oploadet Kl. 19:00 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

Analyse af Johanne Schmidt-Nielsens retorik ifm. skatteaftalen: Mindre foræret af staten er ikke betaling

God klumme af Camilla-Dorthea Bundgaard på Damefrokosten – Når Johanne siger ‘betale’, er det spin!.

“Der er ingen tvivl om, at man i Enhedslisten – ligesom i de fleste andre partier – har et katalog over udtryk, man bruger til at give vælgerne indtryk af, at ens politik er den bedste og mest retfærdige. Se for eksempel videoen med Johanne Schmidt-Nielsens reaktion på regeringens skatteaftale med Venstre og Konservative. Umiddelbart virker Schmidt-Nielsens reaktion indigneret og impulsiv. … det er også eminent spin, der viser, hvor godt Johanne Schmidt-Nielsen har kataloget over ‘de rette ord’ inde på rygraden!

Ikke ét sted kommer hun – selv i affekt? – til at afvige fra den grundforståelse om samfundet og retfærdighed, hun gerne vil formidle. Hun kommer ikke ét sted til at bruge ‘blå ord‘. Det er formidabelt! Ikke ét sted afviger hun fra at indramme debatten ud fra et billede af enten en tyv (der stjæler fra dem, der har det hårdest) eller fra et billede af en stakkel, der tvinges til at betale penge til en (stor, kold, ligeglad?) direktør.

Hun siger således, i det famøse ‘hidsige’ interview, at det er ‘de arbejdsløse, der betaler for’ skatteaftalen, at regeringen ‘tager fra’ de svage, og at det, regeringen ‘beder de arbejdsløse om’, er at ‘betale for skattelettelser i toppen’. Hun taler om, hvordan hun troede regeringen var færdig med at ‘snyde folk’ efter Lars og Pia blev udskiftet med Helle og Villy. Hun taler om ‘tyveri’ mod handicappede og om ‘svinestreger’. Det er vanvittigt godt spin, det der!

Men Enhedslisten fordrejer det danske sprog. Se blot her, hvordan Dansk Sprognævn definerer blot et par af de ord, Johanne bruger:

Og sammenhold så det med det faktiske forhold mellem staten, og de som betaler til skattekassen og de som får penge fra skattekassen…

Hvem betaler? Rent faktisk betaler de arbejdsløse, og andre med behov for offentlige ydelser, ikke noget, efter skatteaftalen er indgået. … De får fremover færre kroner foræret.

Og hvem stjæler? Se på samme vis nærmere på definitionen af ‘tyveri’: ‘det, uretsmæssigt at erhverve sig en anden persons ejendom’. Problemet for dem på overførselsindkomst er vel ret beset, at de ikke har ret mange ejendomme, for mangel herpå er vel kravet for overhovedet at være berettiget til overførselsindkomst? Så der kan ikke rigtigt være noget at stjæle. Hvis man endelige skal være så polemisk at tale om tyveri, er det ret beset det arbejdende folk, der stjæles fra.

Se også Katrine Wilmots kronik, hvor i hun omtaler asylansøgere som ‘gæster’ (gæst; midlertidigt, kortvarigt).

Oploadet Kl. 18:55 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

Yildiz Akdogan om “den svinske behandling som pakistanske mænd udsætter deres stakkels kvinder for”

Mandag sendte DR dokumentaren ‘Retfærdighedens Ansigt‘ (originaltitel: Saving Face), omhandlede to ofre for den udbredte pakistansk/muslimske praksis med at vansire kvinder med syre. Aia Fog refererer og kommenterer på Den Korte Avis. Mindre generaliserende end socialdemokraten Yildiz Akdogan…

(Yildiz Akdogan på Facebook, 25. juni 2012)

Oploadet Kl. 18:52 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer


27. juni 2012

Nomos offentliggør kildetekster om muslimske erobringer og forholdene for kristne før Korstogene

Nomos har lagt en række kildetekster online relateret til tiden før Korstogene, og det er artige sager der, typisk er mere konkret end følgende svada fra St. Maximus Bekenderen, der omkring 634 kommentererede arabernes fremfærd.

“Vi ser en stamme af barbariske ørkenbeboere, som fejer hen over et fremmed land, som om det var deres eget – utæmmelige og grusomme dyr, mennesker kun at dømme efter deres ydre fremtræden, hærger de en civiliseret stat.” (Epist. XIV, MGP 91, 540A)

– en lidt senere beretning fra Johannes af Nikiou, omhandlende Egypten og Palæstina.

“Så ankom muslimerne til Nikiou. Der var ikke en eneste soldat til at modstå dem. De indtog byen og slagtede alle de mødte på gaden og i kirkerne – mænd, kvinder og børn, idet de ikke skånede nogen. Så drog de til andre steder, plyndrede og dræbte alle de indbyggere de fandt. I byen Sa overrumplede de Esqutaos og hans mænd, og generalen fra Theodore-stammen, der var skjult i vinmarkerne, og de dræbte dem. Men lad os nu ikke sige mere, for det er umuligt at beskrive de rædsler, som muslimerne begik, da de besatte øen Nikiou, søndag, den attende i måneden Guenbot, i det femtende år af månens cyklus, samt de forfærdelige scener, der fandt sted i Caesarea i Palæstina.” (Chronique de Jean, Evêque de Nikiou, ed. Extracts translated from Ethiopian with notes by Hermann Zotenberg, Paris 1879, s.243f)

Som et supplement til teksterne, leveres eksempler på idyllisering af det muslimske styre i Palæstina / Syrien. Det går blandt andet ud over apologen Jørgen Bæk Simonsen, der i en lærebog beskriver begivenhederne som værende udtryk for “en indholdsrig syntese med de traditioner, der eksisterede lokalt før Islam”.


UEFA fejrer mangfoldigheden som FARE vil promovere, og pludselig var det nationale, halv-nazistisk

I sidste uge fortalte Politiken sine læsere, at UEFA sagsøger Tyskland på grund af en ‘nazi-banner’ på tilskuerrækkerne under puljekampen mod Danmark. Det illustrerende foto har intet med sagen at gøre, og det eneste totalitære element der ses, er sådan set en rød/gul-tshirt, der ligner det kommunistiske Vietnams flag. Det bliver dog ikke nævnt i artiklen, der derimod præciserer, at organisationen FARE under kampen i Ukraine “fik øje på en banner indeholdende neonazistiske budskaber”.

(Politiken, 19. juni 2012: Nazi-banner ved dansk EM-exit kan koste tyskerne dyrt)

Selvom UEFA samarbejder med Football Against Racism in Europe (FARE), så er det som de fleste antiracistiske organisationer, en integreret del af det venstreradikale miljø. FARE støtter eksempelvis den årlige ‘Mondiali Antirazzisti’-arrangement i Italien, hvor antifa-grupperinger fra hovedsageligt Italien og Tyskland samles. FCK-fraktionen Rude Lions har tidligere deltaget, og på deltagerlisten for i år er eksempelvis Antifascische Aktion Göttingen og Red Zombies Neukölln. ‘Celebrate diversity’, or else.

Der er således ingen grund til uden videre, at tage FARE’s iagttagelser for gode vare, heller ikke selvom de er sanktioneret af UEFA og spredes i respekterede medier. Til en EM-kamp er der masser af kameraer, men mærkeligt nok, så er det småt med dokumentation fra FARE. Goal.com har fået et interview i stand med FARE’s Rafal Pankowski, der leder den polske organisation Never Again (‘Nigdy Wiecej’), som bekæmper racisme og nazisme, og arbejder for at promovere ‘multicultural understanding’. Strategien er klassisk, er man mod multikultur i den bredest tænkelige defintion, så er man racist – nazist.

(Rafal Pankowski, FARE; UEFA.com. 9. juni 2012: ‘Respect Diversity – Football Unites’)

Konkret i forhold til ‘nazi-banner’-episoden i Ukraine forklares det…

“‘Beim Spiel zeigten sie unter anderem einen Banner mit der Aufschrift ,Gott mit uns‘ in Frakturschrift, (dem Slogan, den die Wehrmacht auf ihren Gürteln trug, d. Red), ein klares Bekenntnis zur rechten Gesinnung.'”

En banner påskrevet udtrykket ‘Gott mit uns’, der har været anvendt siden 1700-tallet, og helt frem til 1970’erne sågar var slogan for det tyske politi. Politiet erstattede dog det lidet multireligiøse udtryk med med sætningen ‘Einigkeit und Recht und Freiheit’, der indgår i nationalmelodien, hvis første strofe (‘Deutschland, Deutschland über alles’) ofte associeres med nazisme (eks. BT, 2007). ‘Deutschlandlied’ er skrevet i 1841.

At FARE’s talsmand mener det er noget suspekt ved det at være højreorienteret (‘rechten Gesinning’) understreger, hvor lidt tiltro man bør have til organisationens vurderinger. Det handler meget lidt om racisme, og meget mere om at promovere multikultur. ‘Respect diversity’, som der så naivt står på bandereklamerne.

The Spiegel har flere detaljer.

“UEFA gave no details but German supporters have been criticized for chanting “Sieg, Sieg” (Victory) at matches, a call that evokes the Nazi greeting “Sieg Heil” and has been condemned as especially tasteless given that Poland and Ukraine, which are hosting the tournament, suffered terribly at the hands of German troops during World War II.

German Interior Minister Hans-Peter Friedrich said the chants were shameful and that he was angry that a small number of Germany supporters had displayed the black, red and white German Reich flag, which has become a neo-Nazi symbol.”

(historiske referancer som FARE, UEFA mfl. betragter som nynazistiske)

‘Sieg’ kan ofte høres på tyske stadions, og det er selvfølgelig ikke nazistisk at råbe på sejr under en fodboldkamp. Der er heller ikke noget odiøst i at fans gør brug af historiske referencer, og mig bekendt har DBU da heller ikke fået påtale for roligans med vikingshjelme. Hvis det stod til den yderste venstrefløj, så er der ingen stopklods, da problemet for dem er helt grundlæggende. “Kein Gott, kein Volk, kein Vaterland – Wir scheissen auf jede Flagge…” (anonym)

(venstreradikale lancerer kampagne mod patriotisme under fodbold-EM; Islam versus Europe)


Multikulturel stemning ved Århus Skøjtehal – 20-årig kvinde sparket ned, røvet og forfulgt til privatbolig

Gates of Vienna har fået oversat et længere interview med tyske Udo Ulfkotte, der vurderer, at Euro’ens endeligt kunne være begivenheden, der kickstarter en udvikling med social uro langs etniske linjer. Tyskland er længere fremme i udviklingen, men vi kan nu også være med.

Sidste år bloggede jeg historien om et overfald ved en gangtunnel tæt på Skøjtehallen i Århus N. I slutningen af januar blev en 19-årig joggenr udsat for et voldtægtsforsøg samme sted, og mandag aften klokken 20.30 var den gal igen. Mere om overfaldet på den 20-årige i JP Århus.

“Lige inden hun skulle igennem tunnelen mellem Skøjtebanen og Stockholmsgade i Aarhus Nord blev hun væltet af cyklen og ned på jorden af en mand, der pludselig var dukket op foran hende.

Han sparkede hende to gange i maven… Derefter sparkede han hende en gang i baghovedet, imens han råbte, at hun skulle give ham sine penge,” forklarer politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi. … Hun gav ham et par hundrede kroner i sedler fra pungen, der havde ligget i hendes cykelkurv. Og imens han talte sedlerne, dristede hun sig til at flygte fra stedet og hen til sin bopæl.

Men hendes gerningsmand valgte at følge efter hende. … Hun nåede lige indenfor og fik døren smækket, hvorefter han begyndt at sparke på hendes dør. Han stoppede først, da hun råbte, at hun havde ringet efter politiet.”

Bemærk hvorledes grænsen mellem røveri, umotiveret vold og voldtægt ikke engang står klar gerningsmanden selv – klassisk dominansadfærd. Her lidt stemningsbilleder fra området omkring Århus Skøjtehal, hvor arabere og somaliere hænger ud hver aften. ‘K Street’ og ‘KMG’ står for Kalmargade, en nærliggende mini-ghetto. ‘Luder’ kan vel oversættes til dansk pige.

Oploadet Kl. 12:36 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper