30. november 2012

Kriminel Vollsmose-indvandrer har kostet Odense Kommune 3.203.527 kroner i årene 2010-12

Hvis man ser på dansk politik lidt oppefra, så får man lidt det indtryk, at venstrefløjen kun ønsker åbne grænser, fordi Dansk Folkeparti vil det modsatte. Det er ikke desto mindre et præmis, at penge kun kan bruges en gang, og en af de syv skolelukninger Odenses røde flertal forsøgte at få igennem forrige år var lukning af Spurvelundskolen, hvad ville have givet en besparelse på 3,1 mio. kroner. Vi har hverken økonomisk krise eller fattigdom, så længe folkevalgte forsøger at løse cirklens kvadratur i multikulturens navn.

Fra Ekstra Bladet, der refererer Fyens Stiftstidende – Ballademager koster skatteyderne 3,2 millioner.

“En analyse af de mest kriminelle i bydelen Vollsmose i Odense viser, at kriminaliteten går i arv i familien. Hvis storebroderen er kriminel, arver lillebroderen i Odense-bydelen Vollsmose tilsyneladende hans hang til at bryde loven. … Siden 2008 er der i alt brugt 19 millioner kommunale kroner på at hjælpe 32 personer under 18 år til at holde sig fra en kriminel løbebane. …

Projektets dyreste dreng har kostet kommunen 3.203.527 kroner i årene 2010-12, fremgår det af analysen. De penge er blandt andet gået til anbringelse på en lukket institution.”

(Fyens Stiftstidende, 30. november 2012)

Se evt. netop offentliggjorte rapporter om ‘Fremtidens Vollsmose’:

Udredningsrapport og faktakatalog om Vollsmose (BMF, 103 s.)
Udredningsrapport om kriminalitetsindsats i Vollsmose (Task force for kriminalitetsindsats…, 82 s.)


Muslimer samler ind til fattige børns jul, Muslimske kvinder til kamp for julen – Koran-læserne: Haram!

Hvert år plejer der at komme et par ‘muslimer redder julen’-historier, men Kokkedal-farcen virker til at have fremskyndet succeshistorierne. Onsdag kunne man i Ekstra Bladet læse, at Muslim samler ind til fattige børns jul, og torsdag var det TV2 Online med Muslimske kvinder til kamp for julen.

På Facebook diskuteres fænomenet i en gruppe kaldet ‘Allah ved bedst’. De har styr på kilderne, og er ikke i tvivl – det er haram for muslimer at gøre sig selv til en del af en ikke-muslimsk højtid, og det er i det hele taget problematisk at støtte vantro. Ali Sari og de øvrige debattører er selvfølgelig fundamentalister, og selvom de ikke er i flertal, så ender de normalt med at få deres vilje i spørgsmål der kan gøres religiøse – alene af den grund, at meget få muslimer, ej heller de moderate af slagsen – kan undsige kilderne. Problemets kerne.

(Ali Sari, 29. november 2012; Facebook)

Oploadet Kl. 08:53 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

Et ’skulderklap’ til palæ-ekstremisten Mahmoud Abbas fra den folkesocialistiske danske udenrigsminister

Onsdag kommenterede udenrigsminister Villy Søvndal beslutningen om at give palæstinenserne observatørstatus i FN.

“Det er verdens skulderklap til Abbas for anstrengelserne” (Villy Søvndal til Jyllands-Posten, 28. november 2012)

(Socialistisk Folkeparti – PLO-formand Mahmoud Abbas)

– hylder ‘martyren’ Dalal Mughrabi, der i 1978 myrdede 38 civile israelere under en bus-kapring
– undsiger de officielle tal for Holocaust, og afviser at KZ-lejrenes gaskamre blev brugt til at myrde jøder
– kontrollerer radikaliserende medier, og forfølger kritiske journalister

“A Jewish state, what is that supposed to mean? You can call yourselves as you like, but I don’t accept it and I say so publicly.” (Abbas, 2009)

Oploadet Kl. 08:03 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer


29. november 2012

Forskellen på Uffe Elbæk (R), Pia Kjærsgaard (DF) og Karin Leegaard Hansen (Jylland)

Ritzau og dens blinde masse af copy-paste kunder var ikke sent til at sprede nyheden om kulturminister Uffe Elbæk (R), der i fuld offentlighed beklager sig over dødstrusler på Facebook. Elbæk fremstilles som den modige principfaste radikale, der trods trusler holder fast i sin principløshed angående dansk kultur. Elbæk skulle prøve en måneds tid i den gennemsnitlige islamkritikers sko eller den lokale ghetto – så ville han have mere at beklage sig over.

Fra Avisen.dk (og Information, DR Online, Politiken, Jp.dk m.fl.) Uffe Elbæk trues på livet i juletræssag.

“Trods mordtrusler holder kulturminister Uffe Elbæk fast i, at Folketinget ikke skal kræve juletræ i Kokkedal …

– Jeg har selv på min egen Facebook fået mordtrusler, fordi jeg har sagt det, jeg har sagt. Jeg synes, det er dybt ubehageligt, siger Uffe Elbæk.”

Truslerne er selvfølgelig ikke okay, men Elbæk skal være glad for, at han ikke bor sammen med dem der truer. Det gør Karin Leegaard Hansen, juletræsforkæmper i Kokkedal nemlig, og hun er nu nødt til at flygte fra områdets muslimer – som vel og mærke er her fordi Elbæk og hans ligesindede ønsker det.

Elbæks kollega på Christiansborg, Pia Kjærsgaard, beklager sig aldrig. Kjærsgaard må som bekendt leve omgivet af livvagter. Her et par smagsprøver fra hendes Fanside på hendesFacebook.

Hvis man måtte skyde en person her i landet, var du død for længst wallah! (Egzona Tahiri)

Håber hun blir dræbt på SAMME DAG inshallah !!!! (Katjah El-sammar)

Vil kun støtte dem med ovne og gas, så de kan blive udryddet, din sharmutaaaa (Mohammed Shakur)

Du tilgrin pia k din luder (Wasim Seidawi)

Siger du, vi skal støtte terrorisme? Du er så klam, din vamle so (Ibrahim Alkhanov)

Pia Kjærsgaard du skulle seriøst druknes i noget jøde pis!! … (Hacimer Celik)

Til alle dem der har lyst til at smadre noget/nogle så kan du på lovlig vis. Møde op på kongens Nytorv den 25. tæske løs på Pia og vennerne.” (Ibo Abou-harb)

Oploadet Kl. 17:00 af Nicolai Sennels — Direkte link27 kommentarer

Det Arabiske Forår: Islamistisk flertal laver sharia-forfatning – domstol idømmer dødsstraf for Islam-kritik

Det Arabiske Forår er ved at stabilisere sig i Egypten. To historier fra Berlingske: I & II.

“Forfatningsudkastet ventes at blive vedtaget uden nævneværdig modstand al den stund, at stort set samtlige kritikere har forladt rådet, fordi de mener, at det islamistiske flertal ikke har ladet dem få et gran af indflydelse. Sharialovgivning vil fortsat være en af hjørnestenene i forfatningen, skriver Reuters.”

“Syv personer fra det kristne mindretal i Egypten er onsdag blevet idømt dødsstraf in absentia ved en domstol i Cairo for at have deltaget i en anti-islamisk film, skriver Reuters.”

Oploadet Kl. 16:56 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

Sorte BMW’ere vs fodgængere: “… føreren stak af for at undgå at blive lynchet af pigernes familie.”

For nogle dage siden blev en 33-årig fodgænger kvæstet, da en 21-årig ‘af udenlandsk herkomst’ mistede kontrollen over sin sorte BMW i Aalborg. Local Eyes har en lignende historie fra Albertslund, omend der dog er en væsentlig detalje til forskel – Flugtbilist kører to unge piger ned.

“En bilist kørte tirsdag aften galt. Bilen kørte ramte to unge piger og fortsatte ind i en hæk. Den ene pige er kommet alvorligt til skade. … Rygter på stedet lyder, at føreren stak af for at undgå at blive lynchet af pigernes familie og venner.

“Der er tale om en 17-årig ung mand fra Albertslund. Og han har ikke noget kørekort,” siger vagtchefen.” (TV2 Online, 28. november 2012: Flugtbilist uden kørekort meldte sig selv)

“Politiet… udelukker at den 17-årige var påvirket af spiritus.” (Lokalavisen, 28. november 2012: 17-årig har meldt sig: Kørte to piger ned)

Oploadet Kl. 07:23 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer
Arkiveret under:


28. november 2012

Jul i Kokkedal – afsnit 6: Dhimmier og dødstrusler

Så nåede vi til afsnit 6 i Jul i Kokkedal. På kun få uger har lokale muslimer taget en tidsrejse fra 1788, hvor begrebet flertalstyranni blev brugt første gang i forbindelse med uerfarne borgeres spæde forsøg med folkestyre, til den indbyggede livsfare, der ifølge Muhammed (600-tallet) er forbundet med at være udpeget som fjende af islam.

Fordrivelsen af ikke-muslimer med vold og trusler er sharia classic, som også kommer til en by nær dig. Nu flytter julens forkæmper Karin Leegaard Hansen, formand for afdelingsbestyrelsen i boligforeningen Egedalsvænge, til Jylland.

Vær med fra starten – afsnit 1afsnit 2afsnit 3afsnit 4 og afsnit 5.

I 6. afsnit af Jul i Kokkedal introduceres dhimmi-direktøren, der vil aflyse julen af bar frygt – og Allah. Fra Politiken – Boligdirektør: Drop juletræ for fredens skyld.

“…nu siger direktør i boligselskabet 3B Bent Frederiksen, at selv om den ekstraordinære generalforsamling skulle føre til en beslutning om alligevel at holde julearrangement med dertilhørende træ, vil han råde den kommende bestyrelse til at lade være, ‘fordi træet allerede er blevet et symbol’, og hele julemåneden kan det komme til at trække uromagere til.

Nogen vil måske lave hærværk mod træet, pille det ned, sætte ild til det. Min anbefaling vil være, at vi skal overveje, om vi skal finde en anden måde at markere jul på. Der har været så meget presse på, at det kan blive en krigsskueplads’, siger Bent Frederiksen, der understreger, at han kun kan rådgive bestyrelsen. …

Politiken har således fået en kopi af en e-mail, der er blevet sendt rundt, og som direkte angriber den siddende formand for at være ‘venner med racister og nynazister’ og for at hade ‘islam og muslimer‘. …

På Facebook og i en sms-kampagne bliver der desuden gjort opmærksom på, at Egedalsvænge ‘ikke har brugt en krone’ på muslimernes eidfest, mens danskerne i tyve år ‘har brugt flere hundredtusinde kroner på jul, sankthans, påske, fastelavn, druk, kasino og hotel. Der har ikke været nogen muslimer, der hævede deres stemmer dengang og kaldte danskerne intolerante’.

I samme tekst trues muslimer, der holder med den danske formand, at de skal frygte Allah.

Samtidig har formanden, Karin Hansen, fået knust ruder i sin lejlighed.

Timingen af rudeknusningen tyder på, at gerningsmændene har ventet til Hansen ankom på kontoret, for at opnå størst mulig skræmmeeffekt. Ekstrabladets sammenkobling af ‘bombe’ med muslimers indtag af nyt land er ikke uden fornemmelse for historiske fakta – Bombe i juletræsskandale: Formand flygter.

“- Jeg føler mig truet, siger den 62-årige kvinde, der for første gang i knap 29 år ikke skal fejre jul i Egedalsvænge. … 11. november eskalerede situationen, da Karin Leegaard Hansen og hendes mand Tommies vinduer blev raseret af stenkast.

– Jeg havde lige sat mig ind på kontoret, da vi hørte et brag, fortæller Karin Leegaard Hansen, hvis vinduer blev raseret af stenkast.

Siden da har Karin Leegaard Hansen gået til krisepsykolog, som betegner hendes lidelse som angst.

– Det er som om min harddisk bliver helt fyldt op og lukker ned. Jeg går i sort og har det virkelig dårligt. Jeg forsøger selvfølgelig at få en hverdag til at fungere, men det er svært, siger Karin Leegaard Hansen, som har fået forbud af sin mand mod at handle i det nærliggende Kongevejscenteret, fordi han frygter for hustruens sikkerhed. …

– Der er en, der har peget på mig og med vreden lysende ud af øjnene sagt: ‘Og dig!’. Det blev jeg bange for, siger Karin Leegaard Hansen, der fornemmede, at der bag de to ord lå en advarsel. …

– Vi har opsagt lejligheden og fundet et nyt sted i Jylland og flytter så hurtigt som muligt.

Oploadet Kl. 17:54 af Nicolai Sennels — Direkte link56 kommentarer
Arkiveret under:

En torsdag formiddag i november, lidt nord for Århus: 100-årig kvinde med rollator røvet på åben gade

Østjyllands Politi efterlyser ifølge Den Korte Avis 20-årige Harrun Kabaktepe. Fra Lokalavisen – 100-årig frastjålet taske i rollator.

En 100-årig kvinde gik om formiddagen 22. november med sin rollator på fortovet på Ellebjergvej i Risskov. Her kørte en sort scooter forbi hende i langsomt tempo og snuppede hendes taske, som lå i rollatoren, oplyser Østjyllands Politi. … Fire minutter før den 100-årige kvinde blev bestjålet skete det samme for en 94-årig kvinde på Nordlandsvej i Risskov.”

Oploadet Kl. 17:22 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

Reality-Amalie fik en overdosis reality på Nørrebro – forfulgt og chikaneret af ‘fire unge undlændinge’

Gad vide om sekvensen indgår i et kommende afsnit af reality-showet, eller måske er der for meget ‘reality’ over det. Fra BT – Amalie og mor chikaneret: Indvandrere smed tis ind i bilen.

“Det var en mørk november eftermiddag på Nørrebro. Reality-baben Amalie og hendes mor, Lotte Kejser, er i færd med at parkere Lotte Kejsers bil, en Cabriolet, foran det sted, hvor Amalies mor går til tango undervisning.

Men den helt almindelige handling bliver snart vendt til noget meget ubehageligt for mor og datter.

– Da vi stiger ud af bilen, kan vi se, at der står fire unge udlændinge og kigger meget på os. … jeg blev bange for dem, fordi det var mørkt og de var truende i deres opførsel overfor os. Så jeg gemte mig bag kameramændene, der var med for at optage til Amalies Verden, fortæller Amalie.

I ly af kameramanden tog hun sin mor og under armen og skyndte sig ind i bygningen… de fire unge udlændinge havde bestemt ikke givet op. De fulgte efter mor og datter op af trappen.

[…]

Efter en times undervisning sætter mor og datter sig ud i cabrioleten med stoftag igen. …

– Så opdagede vi, at taget i vores cabriolet var blevet sprættet op. …, siger Amalie. …

– Først der kunne vi lugte det. Og det gik det op for os, at det var lykkedes dem at hælde tis ned på bilens sæder. Det var virkelig klamt, væmmes Amalie ved oplevelsen.”

En lidt barskere ordlyd i Ekstra Bladet.

De var lige som sådan nogle hyæner i mørket. … De skulle åbenbart markere, at vi var i det forkerte kvarter.” (Amalie)

Oploadet Kl. 16:48 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Arkiveret under:

Antifascistisk Aktion demonstrerede for græske terrorister: “… thanks… for being an inspiration for us”

For et par uger siden kom det frem, at Brandstifterbanden ideologisk følte sig beslægtet med den græske terrororganisation Conspiracy of Fire Cells (CCF), hvad indikerer at gruppen er mere anarkistisk-nihilistisk, end egentlig venstrerevolutionær.

Lørdag aften demonstrerede en anonym dansk gruppering til fordel for Revolutionary Struggle (RS), en mere klassisk venstreorienteret terrororganisation. Her lidt fra en beretning på Nostates.net – On the Saturday 24/11 2012 Anarchists gathered in Copenhagen dedicated to show solidarity to the comrades of E.A.(R.S.)….

“On the Saturday 24/11 2012 Anarchists gathered in Copenhagen at Blaagaardsplads in Noerrebro. Armed with a van and sound system and banners. We blasted revolutionary tunes out in the cold night air. This gathering was not advertised nor was there any permit from the cops, which you need in DK in order to protest.

Around 30 people dedicated to show solidarity to the comrades of EA and the accused in the same case, showed up and flyers were handed out and also smaller messages was thrown up in the air ( greek style) After about an hour the anarchist Kostas Gournas, member of EA spoke to the comrades through a skype link from Athens.

… The night continued in a squat with informel talks and socialising. From Denmark we wanna send a big flaming hug and thanks to Kostas, for taking part and speaking to us and help making it a succesful event and for being an inspiration to us.
This is just the beginning
161
and Some Anarchists,
The EA Northern Solidarity Crew”

(Støtte til Revolutionary Struggle, underskrevet ‘161’, talkode for Antifascistisk Aktion)

Kostas Gournas, der talte til de danske sympatisører via en Skype-forbindelse, er tiltalt i den igangværende sag, og erkender blankt at have et politisk ansvar for gruppens aktioner, der blandt andet inkluderer brandbomber og mord. Han anerkender dog ikke domstolens legitimitet.

“… this special court, like any other court of the bourgeois regime, cannot rule upon armed revolutionary organizations. A very simple reason for this is because the interests you serve and the class you belong to, stand opposite us a priori. This court is classist, and it judges using the ‘law’ of the dominant against the revolutionary law, the law of a handful of fighters who strive for social liberation. The action of Revolutionary Struggle cannot be judged by you, simply because this action is directed against you, the capitalist system and the classist justice that you serve faithfully.” (Kostas Gournas fra Revolutionary Struggle, 24. oktober 2010)

På et af de ledsagende billeder kan man se løbesedler med teksten “Fire to the prisons and the states that create them”. Samme ord som danske Thomas Blak sidste år skrev fra et engelsk fængsel, behørigt afrundet med ordene: “It’s time to judge our judges”. Den omtalte fest, fandt formentligt, i lighed med tidligere en støttefest, sted i AFA-kollektivet ‘Bumzen’ på Baldersgade.

(Fiat Ducato 14, blokvogn tidl. anvendt af Aarhus for Mangfoldighed)

Oploadet Kl. 16:31 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper