28. februar 2013

FNs Alliance of Civilisations: Der er behov for “flere positive fortællinger om indvandring”

Henrik Ræder Clausen fra International Civil Liberties Alliance, ICLA, er lige nu i Wien for at dække FNs 5. Alliance of Civilisations-konference. AoC er barn af en uhellig alliance mellem socialisme og islamisme. Initiatiet til AoC blev taget af den tidligere spanske socialistiske præmiereminister José Luis Rodríguez Zapatero, der som bekendt vandt magten som følge af togbomberne i Madrid tre dage før valget i 2004. Zapatero talte for hjemkaldelse af spanske tropper fra Irak, og vælgerne valgte ham for at imødekomme terroristernes krav om netop dette. Tyrkiets islamistiske leder, Recep Tayyip Erdoğan, er medsponsor for konferencen sammen med Zapatero. Formålet er at imødegå “ekstremisme”, herunder gennem “dialog”, “ansvarlig brug af ytringsfriheden”, “ansvarlige medier”, “ansvarligt lederskab” – et lederskab der for AoC’ vedkommende støtter palæstinenserne. Islamiske ledere bruger også AoC til at forsøge at få fingrene  i verdens største krigsmaskine: FNs Sikkerhedsråd. Konklusionen fra de fire første møder er at mindske spændingerne mellem Vesten og den muslimske verden ved at imødegå “misforståelser” angående religioner. Men vi har ikke misforstået noget, og tilhængere af ytringsfrihed og demokrati har formentligt allerede rakt ud efter en spand af passende størrelse. Samtlige røde lamper blinker. Det her er uhyggelig læsning og AoC er et farligt redskab i hænderne på onde kræfter, der satser på både lobbyisme, lovgivning og militærmagt i deres forsøg på at oprette en islamisk udgave af One World – noget FN er blevet et alt for nyttigt redskab til. Vi har brug for et FN for demokratiske nationer – så kan de andre lege med sig selv i OIC. Et FN der enstemmigt udnævner Syrien som senior-medlem af Menneskerettighedsrådet er ikke bare ubrugeligt – det er hammerfarligt. Her lidt uddrag fra Clausens live sms-rapportering via GatesOfVienna (her og her).

“27/2 2013, kl. 12:51 “Erdogan, Tyrkiets præmiereminister, taler på konferencen om at bekæmpe ‘islamofobi’.

13:04: “Emiren af Qatar taler om Palæstina, et vigtigt punkt for ham.”

13:05 – Henrik R. Clausen: “Ansvarligt lederskab” synes at være mottoet for konferencen. “Ansvarlige medier” og “ansvarligt brug af ytringsfrihed” gentages af Emiren og andre. “Politisk demagogi” skal imødegås med nye love.

13:06: “Emiren af Qatar afslutter sin tale med at sige, at Qatars indflydelse rækker langt ud over landets grænser.

13:18: “Alliance of Civilisations har som top-prioritet at støtte Palæstina mod Israel. Det understreges flere gange, herunder med henvisning til den “fulde implementering” af AoC’s grundlæggende planer.

FNs generalsekretær, Ban Ki-moon, mener at anti-muslimske holdninger er almindelige. Muslimer dæmoniseres i stedet for at blive anerkendt. Ledere bør ifølge Ki-moon tale tolerancens sprog. …

Tyrkiets præmiereminister Recep Tayyip Erdogan mener, at der er en stigning i racistiske overfald. [Erdogan] mener, at man må imødegå fordomme og klassificere islamofobi som en forbrydelse mod menneskeheden. Ifølge ham er ingen religioner voldelige, islam er en fredelig religion og selve ordet betyder ‘fred’. På vegne af Tyrkiet spurgte han, om FNs Sikkerhedsråd repræsenterer hel verden, og han svarede selv ved at sige, at det gør det ikke. Han spurgte om Sikkerhedsrådet repræsenterer alle religiøse grupper. Erdogan foreslår, at AoC etablerer en alliance med Sikkerhedsrådet.

Clausen: Vores formodning om, at AoC er en pro-sharia front synes at blive virkelig. Fokus er på de områder, der er vigtigt for islamiske lande. Forfølgelsen af ikke-muslimer i den islamiske verden er slet ikke blevet nævnt.

Oploadet Kl. 21:00 af Nicolai Sennels — Direkte link19 kommentarer
Arkiveret under:

“Hvad Hitler gjorde mod jøderne er fint med mig”

I 2005 var Hitlers bog Mein Kampf besteller i Tyrkiet med 100.000 solgte eksemplarer på kun to måneder. Hitler er blevet brugt til at promovere shampoo og et voksmuseum i EU-kandidatlandet med 80.000.000 muslimer. Man kan ikke være overrasket over, at koranens racistiske jødehad følger med indvandring fra muslimske lande. ND.nl – Klarlæg antisemitisme

“Uddannelsesminister Jet Bussemaker (PvdA) vil undersøge antisemitiske fordomme i gymnasierne [efter at] … et tv-program afslørede, at unge tyrkere i Holland ser positivt på Holocaust. Søndagens udsendelse på NTR, Uautoriseret Autoritet, viser unge med tyrkisk baggrund udtale sig positivt om mordet på millioner af jøder under Anden Verdenskrig. ‘Hvad Hitler gjorde mod jøderne, er fint med mig’, fortæller en dreng.

(Oversat af Nicolai Sennels)

Oploadet Kl. 20:23 af Nicolai Sennels — Direkte link9 kommentarer
Arkiveret under:

DR1 Dokumentaren associerer anti-islamisk højrefløj med Breivik – Aflønner voldelig venstreektremist

Onsdag aften rettede DR1 et frontalangreb mod den anti-islamiske højrefløj, som jeg selv betragter mig som en del af. Først et indslag i Aftenshowet, så en 47 minutter lang pseudo-dokumentar om Anders Gravers’ ‘ekstreme netværk’, og så til sidst et indslag i TV-avisen med flere ræverøde eksperter. Det startede og sluttede med Breivik og Utøya, og herimellem var enhver der ytrede sig negativt om indvandring og Islam.

Udsendelsen kan ses på DR.dk: Et ekstremt netværk (DR1, 27. februar 2013).

Huset er i skrivende stund ramt håndværker-ramt, men lørdag er sat af til en slavisk gennemgang. Ikke fordi en lang tør blogpost gør nogen væsentlig forskel i den brede offentlighed, men fordi virkeligheden også er et parameter.

Reaktionære Refleksioner kan man læse, at DR1 i forbindelse med udsendelsen reklamerede for en kommende dokumentarserie med ‘en Frank Poulsen ved roret’. Frank Piasecki Poulsen har jeg skrevet om flere gange her på Uriasposten, så her blot et citat fra BT, marts 1998, der beskriver overfaldet på Pia Kjærsgaard. Såvidt jeg er informeret så undgå han dom i denne sag.

“31. marts blev han fremstillet i grundlovsforhør i dommervagten i København, hvor anklageren krævede ham fængslet for at befri en anholdt efter overfaldet på Pia Kjærsgaard på Nørrebro. Han blev fængslet af byretten men blev få dage efter løsladt af Østre Landsret. Den 23-årige autonome er stadig sigtet for sin aktive deltagelse i volden mod Pia Kjærsgaard, hvor han ifølge sigtelsen slog hende med flere knytnæveslag på arm og krop.27. februar 2013

Religionsfrihed: Tyrkiet og Marokko forlanger, at bortadopterede børn forbliver muslimer

En gang muslim, altid muslim. Straffen for at forlade islam er døden, og det er ikke for tidligt, at staten tilbyder exit-programmer til muslimer, på samme måde som bandemedlemmer kan få hjælp til et nyt liv i sikkerhed med ny identitet – eventuelt i et andet land. Her kommer to eksempler på, hvor fanatiske styret i Tyrkiet og Marokko er, og hvor langt EU-lande vil gå for at sikre, at sharia overholdes. Kendere af islam ved, at indoktrinering med koranen hos børn er et reelt overgreb. Religionsfrihed gælder vel også for børn? Ikke i EU. Al Arabiya News – Turkey aims to retrieve children fostered outside their culture

“Tyrkiet har påbegyndt en proces med at hjemhente børn fra tyrkiske indvandrerfamilier i Europa, som er sat i pleje hos udlændinge, og i stedet sætte dem i pleje hos familier, hvor deres kulturelle identitet kan bevares. … Tyrkiet frygter, at børn placeret i kristne hjem vil glemme deres muslimske rødder.”

“Spanien har skrevet under på en aftale med Marokkos regering om, at børn adopteret fra Marokko skal forblive kulturelt og religiøst muslimer. Aftalen forpligter Spanien til at etablere en “kontrolmekanisme”, der gør det muligt for religiøse marokkanske autoriteter til at overvåge adoptivbørnene indtil de er 18 år, for at sikre, at de ikke konverterer til kristendom.”

(Oversat af Nicolai Sennels)

Oploadet Kl. 20:02 af Nicolai Sennels — Direkte link19 kommentarer
Arkiveret under:

Medierne jubler: Berlusconi vandt ikke, blot en tidligere politiker for Partito Comunista Italiano

De danske medier har aldrig haft et godt forhold til Silvio Berlusconi, og før mandagens valg var der udbredt enighed om, at det værste der kunne ske var at Berlusconi vandt. Det gjorde han ikke, det gjorde i stedet centrum-venstre politikeren Pier Luigi Bersani. Politiken beskriver ham som ‘EU-venlig’, og Jyllands-Posten fortæller blandt andet, at han (nedladende) betegnes som ‘gammelkommunist´ af den italienske højrefløj.

Sandheden er ikke desto mindre at 61-årige Pier Luigi Bersani tidligt meldte sig i det italienske kommunistparti Partito Comunista Italiano (PCI), gjorde karriere i partiet frem til 1991, hvor partiet udkrystaliseres i en demokratisk venstrefløjsalliance (PDS), hvor PCI’s Hammer og segl-logo suppleres af et oliventræ.

I 1998 fortsatte partiet som et demokratisk venstreparti (DS) med flere småpartier, herunder kommunisterne i Movimento dei Comunisti Unitar og de socialdemokratiske EU-begejstrede Riformisti per l’Europ. I samme ombæring forsvandt hammer og segl fra partiets logo. I 2007 ændrede partiet atter navn, denne gang til Partito Democratico (PD) med en olivengren i logoet.

Pier Luigi Bersani er en italiensk pendant til Ole Sohn. Han var ortodoks kommunist til han var 40 år, herefter toneangivende i et halv-reformeret kommunistparti til han var 46-47 år. Han er ganske givet en god teknokrat, og måske er det derfor han i dag er venlig stemt overfor EU, nu hvor Sovjet-alternativet kiksede.

Berlusconi har sine mangler, men hvad er det præcist der gør Pier Luigi Bersani til et bedre alternativ.

Oploadet Kl. 14:25 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

Historisk meningsmåling: Dansk Folkeparti 17,4 procent – Socialdemokraterne 17,2 procent

I Politiken klynker en i Sverige bosiddende Maria Rosenberger over betjentenes bramfrie omtale af sigøjnere i Kanal 5’s kriminalmagasin, og fortæller så om hvorledes hun selv har forsøgt at vaske ‘Dansk Folkeparti-snavset’ bort. De svensk-sindede er ofte i medierne, men er langt fra den gennemsnitlige dansker.

Fra Metroxpress – Chokmåling: DF er nu større end S.

For første gang nogensinde er Dansk Folkeparti større end Socialdemokraterne i en vælgermåling. Det er historisk. Partiformand Kristian Thulesen Dahl (DF) og co. står til 17,4 procent af vælgerne, mens Helle Thorning-Schmidts socialdemokrater står til 17,2 procent af stemmerne. Det viser en vælgermåling, som YouGov har foretaget for metroXpress. …

»Målingen er en katastrofe for Socialdemokraterne, fordi den rammer dybt ind i den socialdemokratiske selvforståelse som et stort regeringsbærende parti. Det er jo ikke mange år siden, Nyrup kaldte Dansk Folkeparti ikke-stuerene,« siger Helle Ib, Børsens politiske kommentator.”

Oploadet Kl. 06:40 af Kim Møller — Direkte link53 kommentarer


26. februar 2013

De mange ødelægger det for endnu flere: Asylansøgere er ’23 gange så kriminelle’ som danskerne

Når man tænker på, hvad Danmark tilbyder som samfund i form af sikkerhed, frihed og velfærd, og at vi skatteydere betaler 210.000 kr. årligt for hver asylansøger, forbavses over den mangel på taknemmelighed, som et meget stort antal af dem udviser.

Med 5.200 asylansøgerpladser i 2012 bliver det 1.902.000.000 kr. om året, et tal der vokser i 2013. TV2 – Hver femte asylansøger begår kriminalitet.

“Asylansøgere som gruppe er langt mere kriminelle end danskerne som helhed. Det viser tal fra Kriminalregistret og Danmarks Statistik. … Ser man udelukkende på overtrædelser af straffeloven, var asylansøgerne som gruppe 23 gange så kriminelle som danskerne i 2011. … En stor del af asylansøgernes overtrædelser af straffeloven drejer sig om butikstyverier, andre former for tyveri, indbrud og vold.”

Oploadet Kl. 20:13 af Nicolai Sennels — Direkte link28 kommentarer
Arkiveret under:

Silkehale, Lystrup, 26. februar 2013

Meteorologerne har sikkert en anden definition, men for mig var dagen i dag årets første forårsdag. Selvom isen ikke helt er forsvundet, var der svirrefluer i luften, og en masse småfugl nød det gode vejr. Dagens hit var en lille flok ‘klokkende’ silkehaler, der hurtigt fløj igen.

Oploadet Kl. 18:22 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer
Arkiveret under:


25. februar 2013

Arabisk kvinde: “Det er arabiske muslimske mænd, der voldtager jer”

Forleden lykkedes det selvudnævnte anti-racister at skræmme Københavns heroiske politi til at stoppe en demonstration mod muslimers voldelige antisemitisme. En opgørelse fra Frankrig i 2012 viser, at mens der var 96 racistiske angreb på jøder, var der kun seks på muslimer, og at antallet af angreb på jøder er steget otte gange mere end det samlede antal angreb på andre grupper. En arabisk kvinde rammer hovedet på sømmet i Israel Today – Muslim woman: Jews don’t rape us, unlike Arabs.

“En arabisk muslimsk mor fra det nordlige Israel, der kandiderer til en politisk post, anklager arabiske kvinder for ikke at kunne se forskellen på jøder og arabere.

I en kommentar på Facebook protesterer Anet Haskia mod seksuel chikane og tortur af kvindelige aktivister i Egypten. Haskia mener, at palæstinensiske kvinder bør tage et nærmere kig og indse, hvor humane deres jødiske ‘fjender’ i virkeligheden er.

Til de palæstinensiske kvinder, der på Facebook forsøger at trække Israel ind i debatten, svarer Haskia:

‘Vi taler om voldtægt af arabiske kvinder i Egypten og andre arabiske stater, så hvorfor inddrager I Israel? Jødiske mænd voldtage ikke arabiske kvinder og piger! Det er arabiske muslimske mænd, der voldtager jer, så fokuser denne kampagne på dem og lad Israel være.”

(Oversat af Nicolai Sennels)

Oploadet Kl. 20:18 af Nicolai Sennels — Direkte link18 kommentarer
Arkiveret under:

Lektor Martin Lemberg-Pedersen, ph.d. i europæisk grænsekontrol: Problematisk med grænsekontrol…

Der er noget helt galt når en lektor med en ph.d. i ‘europæisk grænsekontrol’, problematiserer mere effektiv kontrol af ydre grænser, fordi det besværliggør illegal indvandring, og nabolande ikke ‘har en tradition’ for at give asyl. Fra Information – Militære grænsekontrolsystemer udgør en trussel mod retten til at søge asyl.

“I samarbejde med en række internationale producenter af militærudstyr arbejder Europa-Kommissionen i øjeblikket på at opgradere EU’s grænsekontrol og sikre medlemslandene mod illegal indvandring. Satellitter, droner og bevægelsesdetektorer vil fremover gøre det muligt at identificere og stoppe immigranter, inden de overhovedet når europæisk territorium.

Derved mister immigranter på vej mod Europa retten til at søge asyl, der er en af FN’s grundlæggende menneskerettigheder, advarer Martin Lemberg-Pedersen, ph.d. i europæisk grænsekontrol og ekstern lektor ved Københavns Universitet. …

»På europæisk territorium vil migranter efter international lov være berettigede til at søge om asyl. Men idet en del af formålet med dette netværk af teknologi er, at det også bliver implementeret i EU’s naboregioner, opstår der et humanitært problem, fordi de her nabolande har en tradition for ikke at give adgang til asylprocedurer. Det virker derfor, som om Eurosur-systemet repræsenterer de europæiske landes interesse i at undgå at modtage asylansøgere,« tilføjer han med henvisning til, at unavngivne lande, der grænser op til EU, ifølge dokumenter fra Europa-Kommissionen skal inddrages i samarbejdet om grænsekontrol: Europa-Kommissionen skriver således i en præsentation af Eurosur-projektet til Europa-Parlamentet og en række udvalg: »Det vil desuden være hensigtsmæssigt at yde finansiel og logistisk støtte til visse tredjelande, der er naboer til EU, for at fremme det operative samarbejde med medlemsstaterne i forbindelse med grænseovervågning.«”

Oploadet Kl. 20:17 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper