30. maj 2013

Politibetjent stukket ned af AEH’er: “.. nogle unge.. ville danse med et par piger fra den anden gruppe”

Selvom Distortion-festivalen finder sted på multikulturelle Nørrebro, så er den næsten ligeså ‘hvid’ som de dyre betalingsfestivaler rundt omkring i det ganske land. Der var dog ‘andet etnisk herkomster’ tilstede. Fra Ekstra Bladet – Distortion: Politibetjent stukket ned.

En 38-årig politiassistent, der havde fri, blev det helt tilfældige offer, da to grupper af unge kom op at slås om et par piger i området ved Nørrebrogade og Kapelvej. Politiassistenten blev ‘fanget’ i tumulten og menneskehavet, da en af de unge pludselig vendte sig om med en kniv i hånden og stak ham en gang i maven.

Politiet anholdt fire unge af anden etnisk herkomst, to på 23, en 21-årig og en 24-årig, der alle blev sigtet for drabsforsøg i aftes. Politiet har nu løsladt de tre… Balladen startede med, at nogle unge fra den ene gruppe ville danse med et par piger fra den anden gruppe. Der opstod tumult og den 38-årige betjent, der var sammen med en kammerat, blev fanget i menneskemylderet. …

– Han har ikke forsøgt at gribe ind, og han har heller ikke vist sin politilegitimation. Folk står meget tæt og han bliver et helt tilfældigt offer, siger Tommy Laursen.”

Oploadet Kl. 18:22 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer
Arkiveret under:

Zenia Stampes konventionsislamist (?): Jihad skal føres som en angrebskrig, hvor kristne lande erobres

“Man kan ikke kriminalisere en i grundloven forudsat debat”, forklarer professor Gorm Toftegaard Nielsen meget præcist i Politiken, og sætter hermed kritikken af Dansk Folkepartis seneste annonce i perspektiv. Selvom hovedparten af de 685 ‘nye danskere’ er en del af kædeindvandringen fra islamiske lande, så baseres kritikken naturligvis på alt andet. Et to-årigt barn af et insemineret norsk lesbisk par i Radioavisen, en hvid sydafrikansk dyrlæge i Aftenshowet og fremdeles.

Personligt finder jeg omtalte kædeindvandring værre end en enkelt rettroende muslim, men det er selvfølgelig stadig interessant, hvem Zenia Stampe & Co. vil give dansk pas. Aliaset ‘Hans Gruber’ skriver på 180 Grader.

“… vi ved at den person som PET har vurderet til at være farlig er 1) statsløs født i Danmark og 2) ung eller voksen. Det reducerer faktisk feltet til følgende:

16) Firas Jamal Abou El-Foul, født 1992 i Danmark.
20) Tym Allah Abu-Laban, født 1988 i Danmark.
66) Ritte Ratibih Ali, født 1996 i Danmark.
259) Alia Salah Rasmi Khalil, født 1989 i Danmark.

… Nummer 20 er årgang 1988 og dermed altså allerede 25 år gammel, herudover er der ikke nogen facebook-profil. Imidlertid er der det ildevarslende efternavn Abu-Laban, hvorvidt Tym Allah Abu-Laban er tæt i famlie med den berygtede Ahmad Abu Laban der før har opfordret til jihad vides ikke med sikkerhed. Men hvis han er kommer han ud af en famlie der har masser af radikale, bl.a. Hizb-ut-Tahrir medlemmet Taimullah Abu Laban. …

Det er værd at bemærke at det berygtede Hizb-ut-Tahrir medlem Taimullah Abu Laban også født i 1988 – det kan tænkes at ‘Tym Allah’ og ‘Taimullah’ er en og samme person der blot har taget navneforandring eller at det blot er en alternativ vestlig stavemåde af samme navn. Sansynlighed for at det er ham der er i PETs søgelys: Høj

(Zenia Stampe: En glidebane ikke at give statsfjender statsborgerskab, FT tv, 25. maj 2013)

“Vi mener, at den konvention, der ligger til grund for den her debat, nemlig statsløsekonventionen, er fuldstændig up to date og tidssvarende. For det, den forhindrer, er jo, at stater kan lade være med at give statsløse statsborgerskab under henvisning til, at de skulle være en risiko mod statens sikkerhed. Det kan jo hurtigt blive en glidebane…

Taimullah Abu Laban har flere gange været i medierne. Her lidt fra en BT-historie udelukkende baseret på nogle foredrag han selv har lagt online på Hizb ut-tahrirs Khalifah.dk – Labans fanatiske søn vil dræbe jøder.

“I en lang række taler, som den unge mand, der kun er i begyndelsen af tyverne, har holdt for islamistiske trosfæller, giver han udtryk for ekstreme og hadefulde synspunkter, primært vendt mod jøder og staten Israel…

Jøderne forstår ‘kun sværdet’, sagde Abu Laban desuden i et foredrag fra april 2010, og tilføjede: ‘Dræb’.

Taimullah Abu Laban siger flere gange klart, at jøder skal dræbes, Israel udslettes, ligesom alverdens muslimer bør samle en enorm hær, ‘udslette jødestaten’ og ‘bekæmpe’ og ‘besejre’ muslimernes fjender’, ‘USA, England og Rusland’.

[…]

I et andet foredrag med titlen ‘Jødestaten graver sin egen grav’, der er lagt på khilafah.dk den 2. april 2010, agiterer Taimullah Abu Laban også for drab på jøder ved at citere koranen:

‘I kommer til at bekæmpe dem og dræbe dem. Indtil selv stenene vil sige, ‘åh muslim, dette er en jøde, så kom og dræb ham’,’ siger han.

Taimullah Abu Laban taler stærkt for at alverdens muslimer skal samle sig og danne det såkaldte ‘kalifat’, det vil sige en islamistisk storstat uden verdslige love, uden demokrati, men til gengæld et samfund, der er reguleret af religiøse regler og religiøse domstole. Kalifatet skal erstatte demokratiet og baseres alene på sharia, altså religiøse love, som bevægelsen betegner som Guds ord. …

Den unge Abu Laban siger også, at ‘jihad’ – den hellige krig – skal føres som en angrebskrig, hvor lande med kristne skal erobres. De kristne, der accepterer at konvertere til islam, skal forflyttes til ‘de hellige muslimske områder’, mens de, der ikke ønsker, skal pålægges en særlig ‘skat for koffar’, vantro, og de, der nægter at betale skatten, skal ‘bekæmpes’.

‘Drag ud til kamp, med let eller tung udrustning, og lav Jihad med jeres ejendom og liv, for Allahs sag’, hedder det i et foredrag.”


Forskning: Lav intelligens og racisme hænger sammen (- er det klogt at blive boende i islamisk ghetto)

Sidste år påviste en canadisk undersøgelse en forbindelse mellem intolerance, racisme og lav intelligens. Meget apropos så offentliggjorde Washington Post forleden et kort over lande med de mest racistiske indbyggere – A fascinating map of the world’s most and least racially tolerant countries.

(World Value Survey, 2013 – andel der ikke vil have ‘anden race’ som nabo)

Som det ses på kortet, så er racisme et mindre problem i Vesten, langt mere udbredt i islamiske lande, og værst i Jordan og Indien. Der er dog en detalje ved undersøgelsen, der gør det svært at konkludere noget som helst.

“The more frequently that people in a given country say they don’t want neighbors from other races, the economists reasoned, the less racially tolerant you could call that society. … If we treat this data as indicative of racial tolerance, then we might conclude that people in the bluer countries are the least likely to express racist attitudes, while the people in red countries are the most likely.”

Blandt de mindst racistiske lande (og hermed højst intelligente) er Norge, hvor naboen af anden race, typisk vil være indvandrer eller efterkommer fra islamiske lande. Hvis en nordmand vælger at bo i en af landets mange islamiske ghettoer, udviser han selvfølgelig stor tolerance, men det er næppe udtryk for høj intelligens.

Her en historie fra Osloby.no om ‘norskflukten’ fra multikulturelle og -raciale Tøyen – Foreldre flytter etnisk norske elever vekk fra Tøyen skole.

“Det myldrer av småbarn på gresset mellom høyblokkene på Enerhaugen. På plenen like ved ligger et digert banner med påskriften «Løft Tøyen». Banneret ble i går hengt opp ved Tøyen senter. Dugnadsgjengen som står bak banneret kaller seg Tøyeninitiativet. I kveld arrangerer de folkemøte der en rekke politiske topper fra Oslo stiller. Det viktigste temaet er hvorfor så mange småbarnsfamilier velger å flytte fra området før barna begynner på skolen. …

- Tøyen er et ok sted når du har småbarn. Men det er ikke så greit når ungene blir litt eldre, og barnet ditt ikke kan gå ut av leiligheten alene.

Under prosjektet Miljøbyen gamle Oslo (1993-2001) kom det frem at en fjerdedel av befolkningen på Tøyen ble skiftet ut hvert år. … Roger John Lee har lang erfaring fra Tøyen og Nedre Kampen Vel og har sett utallige barnefamilier forsvinne til områder som Nesodden og Kolbotn.

- Det er ingen garanti for at man får flere barnefamilier til å bli, men man kan gjøre noe med rammebetingelsene her, mener Lee. … Åse Brandvold mener skolen må få en viktig rolle hvis lokalmiljøet skal forandres.

- Vi må ta utgangspunkt i det som er positivt. Tøyen har et skoleorkester og teatergrupper.”

Oploadet Kl. 07:42 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer


29. maj 2013

P1-journ’ om indvandrer: ‘For min skyld kunne du have smidt ham ud vinduet, mens toget stadig kørte’

Journalist Tom Carstensen kan ofte høres i Orientering på P1 om højreekstremisme, og selvom han er langt bedre end Niels Lindvig og den øvrige P1-redaktion, så er det underliggende præmis altid, at enhver form for modstand mod Islam og indvandring er udtryk for ekstremisme. Indslagene om English Defence League i kølvandet på jihadist-drabet i Woolwich var i den henseende lige efter bogen.

Herunder et lille klip fra Facebook, hvor Tom Carstensen kommenterer en hændelse i et S-tog, og udtaler sig på en måde der ville være udtryk for højreekstremisme, hvis han tilhørte en politisk gruppering der ville minimere samfundsproblemer relateret til islamisk indvandring.

Martin H.: Hvorfor opdrager folk ikke deres snotunger? Jeg oplevede en lille knægt i S-toget, der gentagende gange generede en ældre dame, der (hvilket jeg havde set) sad stille og roligt i toget. Da jeg til sidst tog fat i armen på ham og rev ham ud af togvognen, væk fra kvinden og bad ham om at opføre sig ordentlig og lade damen være i fred, hed det sig, at det var fordi, hun var racist!? Åh, hvor bliver man træt…

Rani B.: Må du godt bare tage fat i fremmede børns arme og rive dem ud af togvogne?

Tom Carstensen: Rani – jeg har på fornemmelsen, at Martin mener kupéen. Og næh, det må man vel ikke. Men der er også grænser for, hvad folk skal finde sig i. Og det ændrer vel ikke på, at koblingen mellem, at man beder folk opføre sig ordentligt til at man så partout er racist er komplet latterlig men desværre meget udbredt. Jeg vil personligt hellere bo i et samfund, hvor folk siger fra som Martin gjorde end i et samfund, hvor ingen blander sig på offentlige steder, hvis folk går over stregen.

Martin H.: Vel hjemme ved computeren: Drengen var sammen med to kammerater. De opførte sig bogstavligt talt som aber – de svingede sig i de rør, der er i loftet, som man kan holde fast i, og hoppede på inventaret. Det kunne jeg så men godt leve med, selvom jeg blev mere og mere provokeret. Da en af drengene så for tredje gang åbnede døren fra mellemgangen (hvor de stod, og hvor jeg var gået ud for at stå) ind til kupéen for at anråbe den ældre dame, der ikke just lignede en, der synes, at det var ret sjovt – og denne gang gik ind i kupéen og nærmede sig damen – gik jeg efter ham, tog fat i hans arm, rev ham tilbage i mellemgangen og spurgte, hvad han havde gang i, hvad damen havde gjort og hvorfor han ikke kunne lade hende være.

Han sagde først, at det var fordi hun skulle af (toget kørte ikke længere). Jeg fortalte ham, at det kunne hun ganske givet styre, uden at han blandede sig. Og så var det, at han sagde: Hun er racist! Må jeg spørge, om hun er racist, spurgte han så.

Gu’ må du da ej, svarede jeg. Herefter spurgte kammeraten, om jeg vidste, hvem hans bror var? Næ, hvor skulle jeg vide det fra? Kender du LTF? Han er medlem af LTF. Nå, jamen så tror jeg også, at han mener, at man skal være god ved de ældre. Toget stoppede, og vi steg alle af. Uopdragende unger!

Tom Carstensen: Hvor dejligt. En ung mand, der først truer og kalder en ældre dame, der intet har gjort racist, dernæst truer med sin gangsterbror. For min skyld kunne du have smidt ham ud vinduet, mens toget stadig kørte. Uden at åbne det først.

Oploadet Kl. 14:29 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

Dansk pas til 685 ikke-danskere: “… det kan vi alle sammen kun glæde os over”, sagde V-ordfører

Hvis det at et lovforslag offentliggøres kan være problematisk, så er det jo nok lovforslaget og ikke offentliggørelsen der er det virkelige problem. Fra Folketinget.dk – Lov om indfødsrets meddelse – Fremsat den 19. april 2013 af justitsministeren (Morten Bødskov).

Forslag til Lov om indfødsrets meddelelse: § 1. Indfødsret meddeles:

1) Taim Saad Abdalla, Slagelse. ; 2) Ahmad Abdallah, Næstved. ; 3) Doulama Kassem Abdel Wahed, København. ; 4) Maliha Abdelkarim, Aarhus. ; 5) Ramzia Hussain Abdi, Aalborg. ; 6) Hodan Abdulkadir Abdikarim, København. ; 7) Fartun Abdirahman, Odense. ; 8) Nahla Nasser Abdul Hadee, Odense. ; 9) Zakaria Abdul Rahim, Hedensted. ; 10) Abdallah Khomeini Abdul Rahman, Aarhus.

[…]

676) Delphine Isabelle Wandall, født 1969 i Frankrig. ; 677) Victor Tzvetanov Yakimov, født 1987 i Bulgarien. ; 678) Sirin Fatma Yildirim, født 1989 i Tyrkiet. ; 679) Turgay Yildirim, født 1979 i Tyrkiet. ; 680) Muharrem Yilmaz, født 1981 i Tyrkiet. ; 681) Serpil Ünsal, født 1985 i Tyrkiet. ; 682) Shoaib Younossi, født 1975 i Pakistan. ; 683) Elena Veniaminovna Østerbæk, født 1963 i Sovjetunionen. Ansøgeren er statsborger i Den Russiske Føderation. ; 684) Köksal Özer, født 1983 i Tyrkiet. ; 685) Serap Öztürk, født 1970 i Tyrkiet.”

(Udsnit af Dansk Folkepartis annonce, set i dagens Jyllands-Posten; Politiken)

Det er selvfølgelig koncentreret idioti, at regeringen vil give statsborgerskab til potentiel terrorist, men ingen ansvarlige politikere bør stemme for uanset hvad. Jeg kender personligt flere muslimske mænd, der er blevet ‘proforma-gift’ efter familiære aftaler indgået i Tyskland, udelukkende for at give slægten bedre levevilkår. Med den viden er det skræmmende, at høre Ordførertalerne

“… jeg glæder mig over, at vi nu her om lidt giver mulighed for, at 683 mænd og kvinder og 380 drenge og piger får dansk statsborgerskab. Det er voksne og børn, som har besluttet sig for at være en del af Danmark, som har vist, at de kan det danske sprog, eller, som Grundtvigs sagde, har for modersmålet øre, og som har vist, at de vil Danmark, at de brænder for Danmark – som Grundtvig sagde: har for fædrelandet ild. Det er godt, det er positivt; det kan vi alle sammen kun glæde os over.” (Venstres Jan E. Jørgensen i ordførertale, 25. maj 2013 Kl. 13.00)

“Fra Socialdemokratiet skal der også lyde et stort tillykke til de 685 voksne og 380 børn, der er omfattet af dette lovforslag og dermed bliver danske statsborgere.” (Socialdemokratiets Lennart Damsbo-Andersen i ordførertale, 25. maj 2013 Kl. 13.09)

“Vi giver med det her lovforslag indfødsret, statsborgerskab, til 645 voksne og 380 børn. Det er en glædelig begivenhed for dem og for Danmark. … Vi har været triste over den række stramninger, der blev gennemført i 00’erne under VKO, men desto mere glæder vi os over de lempelser, som vi snart skal i gang med at forhandle om og gennemføre.” (Radikales Zenia Stampe i ordførertale, 25. maj 2013 Kl. 13.21)

“Det er rigtigt fantastisk, at så mange borgere af forskellige nationaliteter, af forskellige religioner og kulturer faktisk har taget skridtet og bedt om at blive statsborger i det her land.” (SF’s Karina Lorentzen Dehnhardt i ordførertale, 25. maj 2013 Kl. 13.33)

“… vi synes, det er en stor dag… jeg glæder mig allerede til næste år, hvor vi skal se de nye statsborgere. Jeg vil sige på vegne af Enhedslisten, at vi arbejder for, at flere i fremtiden kan få adgang til statsborgerskab.” (Enhedslistens Stine Brix i ordførertale, 25. maj 2013 Kl. 13.34)28. maj 2013

Journalist tror Arriva-brand er venstreradikal terror – Politiet afviser: Påsatte brande normalt i ghetto

“Det ligner et billede fra Beirut”, lyder en umiddelbar kommentar til lørdagens seks bus-brande, der forårsagede skader for et to-cifret millionbeløb. Arriva’s garage er beliggende tæt på den lokale ghetto, så det må selvfølgelig være den primære teori. Se evt. I & II. Fra Sjællandske Nyheder – Politiet afviser tyske terrorforbindelser til busbrand hos Arriva.

“Den voldsomme afbrænding af flere Arriva-busser i Slagelse natten til lørdag var i virkeligheden et internationalt terror-anslag, rettet mod Deutche Bahn, som ejer Arriva. Denne – mildest talt opsigtsvækkende – teori stammer fra en dansk freelance-journalist, Niels Astrup, som bor og arbejder i Berlin. …

– Jeg har i mange år fulgt en tysk gruppering, som har stået bag en lang række lignende anslag i Tyskland – alle rettet mod Deutsche Bahn. Og afbrændingen i Slagelse ligner til forveksling det, jeg har set i Tyskland i årevis, siger han.
Den autonome gruppe i Tyskland, som journalisten nævner, ønsker angiveligt at straffe Deutsche Bahn – og alle dets datterselskaber – fordi selskabet bl. a. er med til at fragte farligt atom-affald. Derfor har man i Tyskland set talrige afbrændinger af både busser, tog og privatbiler, som kan relateres til Deutsche Bahn.”

Oploadet Kl. 20:57 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

Herning: Prostitueret røvet, og herefter tvunget til oralsex

I det Danmark jeg voksede op i, var der ikke en glidende overgang mellem røvere og seksualforbrydere. Fra Alt om Herning – Voldtaget og røvet på bordel.

“Natten til lørdag blev der endnu en gang begået røveri mod et bordel på Skjernvej i Arnborg. En 24-årig kvinde, der arbejder på bordellet, kontaktede selv politiet, efter at hun var blevet forulempet af to mænd, som hun beskriver som værende mørklødede.

De tvang kvinden til at give dem oralsex, inden de forsvandt med både danske penge og udenlandsk valuta.

Oploadet Kl. 20:20 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:

Mental brandslukning i medierne: Om højreekstremistisk reaktion og indvandrere der stadig er trygge

Efter drabet på en engelsk soldat tæt på en kaserne, har Londons Politi udstationeret 1200 ekstra betjente, blandt andet ved moskeer, og følger man de engelske medier skulle man tro problemets kerne ikke var tilvandrede muslimer, men ‘højrekstreme’ English Defence League.

Samme mønster ser vi i Sverige, hvor der trods en uge med indvandreroptøjer er anholdt flere fra (formodede højreorienterede) ‘medborgargarden‘, end hærgende indvandrere. Selvom medierne instinktivt frygter højreekstrem vold, så er det den politiske elite frygter, ikke reaktionen fra højre kant, men den forventede modreaktion på samme i muslimske miljøer.

(Expressen, 25. maj 2013: Högerextremister drog fram i Tumba)

Glem alt om lighed for loven og journalistisk integritet. Optøjerne udstiller det multikulturelle samfunds fallit, og alt der ikke fremmer fred i gaderne på islamiske præmisser vil indtil et eventuelt paradigmeskifte udgøre problemets kerne.

“Gadeuro ryster svenskernes selvbilled”, skriver Politiken, der sidste fredag, midt under urolighederne noterede, at Sverige ’samlet set’ har “været langt bedre end Danmark til at integrere udlændinge i politik, kultur- og samfundsliv”. Det eneste billede der er krakelleret under optøjerne er det glansbillede system-Sverige og Politiken kolporterer, og det eneste interessante er ret beset hvad gadekampene har gjort ved den gennemsnitlige svenskers opfattelse af indvandrere.

Man skal som ikke spørge, hvis man ikke vil høre svaret, og i en stort opsat artikel i søndagens Politiken er det da også kun indvandrere, der er spurgt. Vi vil ‘bare vil have de samme muligheder som alle andre’, lyder det fra en religiøs minoritet, der opfører sig som elefanter i en glashus, men alligevel altid er ofre.

Ledende artikler i Jyllands-Posten kan være niveauer over Politikens, men den journalistiske vinkel er typisk hentet fra Ritzaus Bureau (via svenske TT), og hermed identisk med den i Sverige fremherskende. Herunder et grelt eksempel – Brande og vandaliseringer i svenske byer, hvor det diskret antydes at ‘højreekstremister’ står bag optøjerne. Manglende præcision og fokusflytning går hånd i hånd.

“Bilbrandene i og omkring Stockholm fortsatte fredag aften, skriver det svenske nyhedsbureau, TT. Omkring 60 højreekstremister kørte rundt i biler i Stockholms forstæder, og det gav travlhed hos politiet.

I alt blev er der foretaget mellem 30 og 40 udrykninger og 23 personer er anholdt ifølge nyhedsbureauet. … Urolighederne spredte sig også til andre svenske byer. Linköping og Örebro oplevede brande og vold, heriblandt stenkast mod politiet.

Ifølge Aftonbladet.se kunne politiet klokken 20.30 melde om 25-50 maskerede unge, der var på vej mod bydelen Vivalla i Örebro.

-Vi fik dem spredt, men så dukkede de op igen med dunke, formentlig med brandbar væske, siger politiets talsmand i Örebro, Mats Nylén, til Aftonbladet.”

Med sådanne artikler, er det interessante ikke så meget det der skrives, men det der ikke skrives. “Vi er stadig trygge i Vollsmose”, lyder det meget apropos i Fyens Stiftstidende, der har bedt tre unge Vollsmose-indvandrere kommentere det brutale røveri på en 59-årig hundelufter, der stadig er i koma efter overfaldet.

(Fyens.dk, 25. maj 2013: Vi er stadig trygge i Vollsmose)

På forsiden af lørdagens udgave kan man læse, at politiet har anholdt ‘tre unge mænd’, og selvom avisen flytter fokus, så er de tre anholdte ikke desto mindre arabere og somaliere, og ofret en færing, der hver eftermiddag lufter nabo-datterens sorte puddelhund.

Helt absurd bliver det, når en af de tre der citeres i artiklen, er Fatima Assaf, der ifølge Levned & Meninger er lillesøster til de tre palæstinensere der fornyligt skar øret af en mand der bejlede til hendes storesøster. Hun synes det er ‘rigtig træls’, at der nu igen kommer en masse snak om Vollsmose ‘og hvor farligt her er’. Træls!

Man kunne argumentere for at drabet i Woolwich, Stockholm-optøjerne og overfaldet på hundelufteren i Vollsmose er tre vidt forskellige sager, men ser man på det hele udefra, så agerer medierne på samme måde – som mentale brandslukkere. Intet tyder på at virkeligheden fremtvinger bedre journalistisk, og alt indikerer at den officielle løsningsmodel bliver mere af det samme. Det bliver svært i forhold til Stockholm-optøjerne, hvor omfanget gør det umuligt at tørre af på forvirrede enkeltpersoner, og enhver forklaring om manglende tolerance og usle levevilkår står i skærende kontrast til den hidtidige fortælling.

Som højreorienteret blogger med fokus på kulturelle emner, har jeg intet genialt at bidrage med. Blot mere af det samme. Herunder lidt fra en svensk-produceret video, der forenkler problematikken lidt, men fint illustrerer, at ordensmagten ikke bekæmper få kriminelle individer, men reelt er i krig med hele bydele.

“Voldsmændene, som i de etablerede svenske medier omtales neutralt som »unge mennesker«, er indvandrerdrenge med muslimsk baggrund helt ned til teenagealderen, der i stedet for at hvile og sove og blive friske til næste dag går på gaden for at rette deres aggression mod andres ejendom og den offentlige orden.

Det er tydeligvis en magtdemonstration. … Sverige er med andre ord ingen undtagelse. Den hensynsløse machokultur, som nattens ballademagere og voldsmænd er rundet af, kender ikke til landegrænser og bekymrer sig ikke om, hvorvidt der tales dansk eller svensk i nabolaget. Den gør sig gældende, hvor den ikke møder nævneværdig modstand. …

Man kan ligefrem se [desperationen] i blikket på den nominelt borgerlige statsminister Fredrik Reinfeldt, når han står på tv og lover at sende flere penge til de udsatte områder. Millionerne vil ikke slå til. Det er nemlig ikke penge, der gør forskellen, men indstilling og normer. Problemet er ikke materielt, men kulturelt. Det bunder i en afgrundsdyb forskel mellem den mentalitet, som har skabt det rige og velfungerende Sverige, og den fremmede mentalitet, som den aggressive del af indvandrerungdommen udviser. Det er på tide at erkende den sandhed.” (Jyllands-Posten, 25. maj 2013: Den svenske løgn)

Oploadet Kl. 17:39 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

Mek Pek: “Pludselig kom de bagfra, og han, der sad bagpå, sparkede til min cykel, så jeg væltede.”

Blandt musikerne der underholdt ved Enhedslistens ‘Nej til racisme’-arrangement i søndags var Alberte Winding, der senere på sommeren kan opleves i Tivoli med den tidligere punk-bassist Mek Pek. Det kræver dog at sidstnævnte er kommet til hægterne igen. Fra Billed Bladet – Mek Pek væltet af bøller (16. maj 2013; ikke online).

“Den populære musiker og sanger Mek Pek blev på sin daglige cykeltur hjem fra arbejde sparket omkuld, så han væltede og blev slået bevidstløs.

– Jeg cykler hver dag frem og tilbage til mit arbejde på Alivemusic i Aarhus, og jeg nyder altid den fredelige tur på Brabrandstien. Den dag havde jeg godt set, at nogle unge drenge drønnede rundt på deres knallerter, men det tænkte jeg ikke mere over. Pludselig kom de bagfra, og han, der sad bagpå, sparkede til min cykel, så jeg væltede.

Jeg husker først, fra jeg ligger i ambulancen på vej til skadestuen, fortæller en forslået Mek Pek oven på den hårde medfart. …

– Jeg er hele tiden træt og må ligge ned, siger Mek Pek og er bekymret for, om han kan undgå at aflyse nogle af sine aftaler om optræden, som han har i den kommende tid.”

Oploadet Kl. 07:45 af Kim Møller — Direkte link60 kommentarer
Arkiveret under:


27. maj 2013

‘Hollændere’ rekrutterer børn til jihad

Rekruttering af børnesoldater tilføjes nu listen over muslimers kulturberigelse af Europa. Fra Netherlands Info Service – Nine Children from The Hague in Syria for Jihad.

“Mindst 9 børn fra Haag-regionen er aktive i Syrien. Mindst 3 personer er antagelig mistænkt for at rekruttere til Jihad.

Ni mindreårige muslimer fra Haag-regionen er rejst til Syrien for at deltage i den blodige krig mod Præsident Bashar al-Assad iflg. Nicole Bogers, der er ansvarlig for informationsindsamling for Haags politi. Yderligere er en 16-årig pige fra området blev fysisk forhindret i at forlade landet kort før sin afrejse på baggrund af oplysninger fra AIVD, det hemmelige politi.

Haags politi har mindst 3 mistænkte for rekruttering af unge i kikkerten.”

Oploadet Kl. 20:00 af Nicolai Sennels — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper