28. februar 2014

150 år i dag: Dragon Niels Kjeldsen, faldet i kamp ved Blaakjær Skov nord for Kolding, 28. februar 1864

Min afdøde far var en del af Jydske Dragonregiment i starten af 1960’erne. I dag er det 150 år siden at Dragonen Niels Kjeldsen, blev dræbt i kamp ved Blaakjær Skov nord for Kolding. Kammeraterne flygtede, og ene mand tog han kampen op med sablen mod en fjendtlig fortrop bestående af ni pressiske husarer. Militærhistoriker Augustin Emil Madsen, skrev senere.

“Han (Kjeldsen) havde ikke til sinds at overgive sig, og da de preussiske husarer nærmede sig, red han hen imod dem, og få minutter senere var kampen afgjort til hans fordel, idet de preussiske husarer lå sårede på marken. To ryttere blev på ny sendt imod Niels Kjeldsen, men ikke alene var han en tapper mand, der forstod at bruge sin sabel, men – også en udmærket rytter. Han var som et med sin hest, og modstanderne led samme skæbne denne gang. Det betydelige antal af tilbageværende husarer slog en kreds om Niels Kjeldsen men kunne ikke afgøre kampen. Endnu en husar blev gjort ukampdygtig, skønt dragonen var blevet såret og til sidst førte sablen med venstre hånd og tøjlerne med den højre. Da red en officer frem tæt hen til ham og skød ham ned. (‘En dansk soldats enekamp’ i Vort Forsvar, Nr. 1, 2, januar 1888)

(‘En helt’ af Frants Henningsen, 1901; Anbefales: 1864live.dk)

“Nogle må dø for at andre kan leve.” (tagline, Hvidstengruppen, 2012)

Oploadet Kl. 18:07 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:

Efter spontant mord på 40-årig autist: “It’s not a big deal… don’t understand what all the fuss is about”

En 40-årig autist, der ikke helt har forstået at England er blevet et multikulturelt land, fortæller en cyklist, at han ikke må cykle på fortorvet. Cyklistens ven overhører samtalen, og banker autisten ned med et hårdt slag. Han dør dagen efter, og gerningsmanden kan være fri igen om et par år. Fra Daily Mail – Killing a man? ‘It’s no big deal’: A sneer from mother of thug who punched Asperger’s sufferer…

“The mother of a thug who killed an autistic man dismissed his crime as ‘no big deal’ last night. … The 41-year-old mother of three told the Mail: ‘It was just an accident. It’s not a big deal. This will all be forgotten tomorrow. He’s my son, what do you want me to say? He didn’t mean to kill him and that’s that.’

Mrs O’Hagan, who was not married to Gill’s father Richard McKenzie, added: ‘This story will be the lining of chips tomorrow. I just don’t understand what all the fuss is about.

Gill, a convicted robber, punched 40-year-old Mr Young to the ground on a busy Bournemouth street on November 6 last year. Shocking CCTV footage shows him calmly walking forward to deliver the deadly punch after Mr Young reprimanded his friend for cycling on the pavement. Mr Young, who had Asperger’s and the mental age of a 14-year-old, fell back and cracked his head on the pavement. He died the next day with his 71-year-old mother at his bedside.

Gill, 20, pleaded guilty to manslaughter and was sentenced to four-and-a-half year… With half his sentence served on licence, and allowing for time already served, he could be out in just two years.”

(Multikulturelle Bournemouth, 6. november 2013)

Oploadet Kl. 16:16 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer
Arkiveret under:

Islamiseret skolepatrulje ved Vanløse St. 27. februar 2014 – Skældsord i folkeskole: ‘dansker-wannabe’

Der er noget meget dansk over skolepatruljer, og det at de ældre elever, sørger for at de yngste kommer sikkert over vejen. Når skolepatruljen kommer fra den islamiske friskole ‘AHI International School’, og de alle bærer tørklæde, ligner det omvendt mere en islamistisk magtdemonstration overfor politikere, der af bekvemmelighed taler udenom problemets kerne. Det handler i høj grad om tørklædet. Islamismens flag.

(Skolepatrulje ved Vanløse Station, torsdag morgen, 27. februar 2014; Uriasposten)

Elmas Berke kommenterer Manu ‘Integration går begge veje’ Sareen i Folkets Avis – Integration går begge veje’ Manu Sareen. Danskhed som skældsord, tørklædet som identitær markør. Inde eller ude.

“Hvis integration skal lykkes, kræver det også en vilje og lyst af den part, der skal ind i fællesskabet. Når vi taler integrationsudfordringer, er majoritetssamfundet i disse miljøer sekundært. Det er vigtigere, hvad naboen af samme oprindelse tænker og mener, og der er en mærkbar og tydelig forskel på, hvordan minoriteter stiller sig overfor udfordringen, alt efter om vi befinder os i provinsen eller i storbyen.

I min familie mærkede vi for alvor forskellen på land og by, da vi flyttede til København, og mine døtre startede på den lokale folkeskole med overvejende tosprogede elever. De ældre årgange havde deres helt særegne måde at udøve social kontrol på. Pludselig ville mine døtre ikke have, jeg afleverede og hentede dem fra skolen. Da jeg ikke ville slå mig til tåls med ‘fordi’ svaret, afslørede de, at de blev drillet med, at vi ikke kunne være rigtige muslimer, når de havde danske navne og deres mor ikke engang var klædt efter islamiske forskrifter. De kaldte deres mor for en ‘dansker-wannabe’, fordi hun ikke gik med tørklæde!?

Argumentationen hos de yngre generationer ser desværre ud til at være påvirket af de islamistiske organisationers propaganda. Jeg kan konstatere, de hellere vil samles i en islamisk identitet frem for at mødes under nationalstaten Danmarks identitet.”


Hizb-ut-Tahrir-happening mod socialministeriets kampagne til bekæmpelse af ’social kontrol’

Et splitsekund troede jeg det var en god islamofobisk happening fra folkedybet, men det er tydeligvis orkestreret af Hizb-ut-Tahrir, der netop har udgivet et langt anklageskrift mod Manu Sareens kampagne. Kampagnesiden på Facebook er ikke overraskende overtaget af islamister, der problematiserer kampagnen, som de (ikke helt ukorrekt), betragter som et angreb på Islam. Fra DR Online – Manu Sareen: Forskruede mennesker har misbrugt vores kampagne.

Muslimske kvinder bør smide tørklædet i skraldespanden, og forældre bør ikke opdrage deres børn for ‘den ta’r vi os nemlig af. Vi skal nok sikre, at det ikke kun er tørklædet, din datter smider…’.

Sådan står der på en plakat, hvor både Ministeriet for ligestilling, integration og sociale forhold og organisationen Etnisk Ung figurerer som afsender. Men det er de ikke, og plakaterne forarger socialminister Manu Sareen, der mener, at plakaterne er med at at afspore den demokratiske proces.

– Der er åbenbart nogle, som er fuldstændigt forskruede og imod, at vi hjælper unge kvinder, der er udsat for æresrelaterede konflikter, siger han til DR Nyheder. …

Plakaterne er blevet hængt op flere steder i landet – blandt andet i socialt udsatte boligområder og på skoler. Budskabet på plakaterne tager udgangspunkt i en kampagne, som ministeriet og Etnisk Ung står bag, der hedder ‘Et spørgsmål om ære’.”

(Falsk kampagne for ‘Et spørgsmål om ære’-kampagnen, februar 2014)

Fører den danske stat kamp imod social kontrol eller imod Islamiske værdier? … Det er tydeligt at den er rettet imod unge med anden etninsk baggrund, og den slår på ting som at have kærester, ta med til fester, rusturer, sove ude, have venner af det modsatte køn osv. Dvs at det bliver problematiseret og kaldet social kontrol når børn bliver opdraget med Islamiske værdier… Må Allah swt beskytte vores unge og lade os stå sammen som et muslimsk fællesskab imod deres aggressive og hykleriske tiltag” (kommentar af Abu Aisha)

Oploadet Kl. 07:49 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer


27. februar 2014

Århus: Graffiti ved kendt højreorienterets privatbolig – “Her bor nazisten… Nazisvin – Nazifri by”

Den venstreradikale hærværkskampagne fortsætter i Århus. Herunder seneste episode, natten til i dag.

Oploadet Kl. 17:55 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

Århus: 19-årig afghaner mishandlede dansk ekskæreste gennem et år: Grov vold, voldtægt, trusler…

Hvis kvinderne skulle bestemme, så ville Danmark stadig have rødt flertal efter næste valg. Fra Århus Stiftstidende – Mand fængslet for grov vold mod ekskæreste.

“En 19-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for at have udøvet grov og systematisk vold mod ekskæreste gennem et år.

Ved seneste voldsepisode endte kvinden med hul i hovedet, efter ekskæresten havde væltet hende ind i en radiator. Det var efter, han havde slået hende ti gange i hovedet, trukket hende i håret til hun væltede om på gulvet og trampede hende på hovedet.

Den 19-årige mand, der oprindeligt kommer fra Afghanistan, blev ved et lukket grundlovsforhør i Retten i Aarhus varetægtsfængslet i fire uger for i alt otte sigtelser, der tæller alt fra grov vold, trusler på livet til voldtægt. …

Kvinden er dansk…”

Oploadet Kl. 07:09 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer
Arkiveret under:


26. februar 2014

Mishra, flere år før han meldte sig ind i TFS: Jeg tror ikke på multikultur, islamo-fascisme er problemet

Mrutyuanjai Mishra smækker med døren, og forklarer nu velvilligt medierne at han er blevet misbrugt af Trykkefrihedsselskabet, Sverigedemokraterna og den svenske blog Avpixlat. Herunder et par citater fra hans hånd trykt i landsdækkende aviser tilbage i 2006, flere år før han blev medlem af de nævnte organisationer.

Jeg har hilst på Mishra en enkelt gang, og for få måneder sendte ham mig et link til en af hans mange blogposter mod stormoskéer. Jeg svarede ham ikke, og anvendte ikke klummen her på siden. Efter medieangrebet mod Sverigedemokraterna spurgte jeg ham om han nu havde ændret holdning, at stormoskéer pludselig var blevet en god ting. Han har læst det, men valgt ikke at svare. Det er også et svar.

“… i Sverige fejres 2006 som multikulturalismens år, og i samtlige aviser i mit oprindelsesland, Indien, omtaler man sit samfund som værende multikulturelt. Men i begge lande er der opstået streng selvcensur, og religiøse emner kan næsten ikke debatteres længere. De har for længe siden mistet ytringsfriheden på området. … Jeg tror ikke, at der er ret mange borgere i Europa, der tror på det multikulturalistiske projekt længere. Det gør jeg heller ikke. Vi må konstatere, at der er nogle kulturer og religioner, som er sværere at leve side om side med end andre.” (Politiken, 7. februar 2006: Selvcensur: Multikulturalismens tid er forbi

“Den nye form for islamo-fascisme, der, som USAs præsident Bush med rette beskriver det, er ved at sprede sig fra Pakistan til Libanon, er inspireret af Aurangzeb’s militære og politiske ideologi. … Islamo-fascister vil i lighed med Aurangzeb’s strategi anvende alle midler til at infiltrere, pacificere og til sidst overvinde ikke-islamiske territorier. … Et andet vigtigt element af islamo-fascisternes ideologi er simpelthen at blive flere i antal. … Venstrefløjen herhjemme og i andre europæiske lande har for vane at skyde skylden for den islamiske terrorisme på den manglende integration og holder de vestlige lande ansvarlige. Det er på tide at ophøre hermed… Europæerne er nødt til at vågne op. Islamo-fascister, som i visse tilfælde er blevet udvist af deres egne oprindelseslande, har fået husly i Europa. Det europæiske velfærdssystem, den politisk korrekte universitetsverden, hvor man endnu ikke er begyndt at tale om problemets omfang, og den del af lovgivningen, der sigter på at beskytte menneskerettigheder, er blevet brugt til at skaffe opholdstilladelse til udøvere af islamo-fascismen. … De er ikke interesserede i integration men derimod segregation og ghetto-dannelse. Multikulturalismen har været til stor gavn for dem. Det britiske multikulturalistiske forsøg er nået til vejs ende.” (Jyllands-Posten, 17. august 2006: Islamo-fascismens fremmarch)

(Mrutyuanjai Mishra som gæst i Rushys Roulette, 26. februar 2014)

“Jag känner mig utnyttjad.” (Mrutyuanjai Mishra i Expressen, 23. februar 2013)

Oploadet Kl. 16:37 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer
Arkiveret under:

Gennemgang af Brandstifterbanden i Euroman: “… dem, der ikke når ud, det er sgu nok de dummeste.”

Otte sider lang gennemgang af retsagen mod ‘Brandstifterbanden’ i seneste nummer af tidsskriftet Euroman. Der er ikke meget nyt, men dog et par interessante detaljer i artiklen, der blandt andet baserer sig på samtaler med Daniel Holst Petersen og Anders Christtreu. Som baggrund er den værd at læse, omend journalist Ida Nyegård Espersen desværre reproducerer den vante eufemisering.

(Euroman, 2014 marts, s. 66-73 – forsidehenvisning)

Her lidt fra Ild.

“Det er aften, og der er ikke nogen vej tilbage. Nu skal vreden og flere ugers hemmelig planlægning omsættes til handling. De fire mænd står uden for Ungdomshuset på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter, hvor de er mødt op for at træne kampsport. ‘Gør vi det?’ spørger 22-årige Peter Jensen ude foran huset. De kigger på hinanden, enige: ‘Nu gør vi det kraftedeme.’

[…]

Tobias Melsted Hansen omtaler dem som ‘os autonome’, og han siger_ ‘Hvis det endelig er, at vi smider nogle moloer derind, og det hele står i flammer – dem, der ikke når ud, det er sgu nok de dummeste.’

I en samtale siger Peter Jensen: ‘Nu har vi besluttet, at det lort skal brændes af, og så gør vi det.’

Han taler om at brænde Faderhuset af. Og: ‘Det der Udenrigsministerium, det synes jeg godt, vi kunne lave, her om ikke så lang tid.’

På et tidspunkt siger Peter Jensen: ‘Hvis vi skal gøre det ordentligt, så skal vi tage selve demokratiet.’

… Under aflytning siger Peter Jensen også: ‘De helt store, de mangler jo. Vi skal også have taget Integrations-, Justits- og Christiansborg, ikke – de skal også gøres. Og Mærsk.’

[…]

Peter Jensen ankommer mere hverdagsklædt i håndjern. … Han har med undtagelse af et par uger siddet varetægtsfængslet siden april 2011. Det samme gælder Frederik Pryds, han har holdt sine seneste tre fødselsdage som varetægtsfængslet. Han hilser ikke på de andre…

I byretten bliver Frederik Pryds dømt uden at lade et eneste ord forlade sine læber. Han nægter at udtale sig, også i Østre Landsret. Ikke ét ord siger han. Kun et kortfattet budskab bliver formidlet gennem hans advokat: ‘Han er træt og bitter og ønsker ikke at være en del af en processuel prøve, hvor han er syndebuk.’

Forsvarerne til de Daniel Holst Petersen, Tobias Melsted Hansne og Anders Crisstreu gør meget ud af at skelne mellem de tre og de to andre – Frederik Pryds og Peter Jensen.

Daniel Holst Petersens forsvarer mener, at retsagen har været ’smurt ind i terrorsovs’, og at det er urimeligt, at de tre dømte for ét forsøg på brandstiftelse skal blandes ind i de to andres omfattende kriminalitet. … de støtter ikke vold, hævder forsvareren.”

Oploadet Kl. 15:15 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

Helle Thorning & EU: Sverige, Frankrig og Finland udbetaler kun børnepenge til børn, der bor i landet

Schweiz har vist vejen, for som professor Ole Hasselbalch beskrev sidste uge i en kronik i Jyllands-Posten, så kan enhver folkeretslig forpligtelse altid underkendes af gældende dansk lov, et princip fastslået i dansk lov tilbage i 1819. Lidt fra en længere analyse i Den Korte Avis – En gigantisk foræring til Thulesen Dahl.

“Den radikale skatteminister Morten Østergaard har nu fremlagt et lovforslag om børnecheck til EU-borgere. Den gamle lov opererer med, at EU-borgere først kan få børnecheck, når de har optjent til den ved at arbejde og betale skat i Danmark i to år. Men det strider mod EU-reglerne, fortalte EU-Kommissionen sidste sommer.

Siden da har man haft den bizarre situation, at regeringen har fulgt EU-reglerne i strid med den eksisterende danske lovgivning. Men den har ikke villet fremlægge et nyt lovforslag i Folketinget, der flugtede med EU, fordi det med stor sandsynlighed ville blive stemt ned. …

Nu kommer Østergaard så med sit forslag. Han har tilsyneladende tænkt, at angreb er det bedste forsvar. Så han nøjes ikke med at sige, at regeringen er nødt til at bøje sig for EU. Han siger klart og tydeligt, at han anser EU-reglerne for rigtige og rimelige. …

Om De Radikale vinder på dette, er uvist. Men én ting er sikker: Socialdemokraterne taber stort på det. Østergaards offensive stil er en katastrofe for regeringen. Alt tyder på, at der er massivt flertal i befolkningen for at fastholde optjeningskravet.

Samtidig kommer to socialdemokratiske EU-politikere med en kritik, der ligner de borgerliges. Det drejer sig om Jeppe Kofoed, partiets spidskandidat ved valget til Europa-Parlamentet, og Christel Schaldemose, der i dag sidder i Europa-Parlamentet.

Kofoed kritiserer EU-reglerne. Og Schaldemose kritiserer, at regeringen ikke er gået i forhandling med EU-kommissionen for at finde en løsning, der lever op til nogle af de danske ønsker. Det burde være muligt, siger hun. …

Thornings trængsler med denne sag standser ikke her. Nu inddrager Venstre et svar, som Socialministeriet afgav sidste efterår, i debatten.

I dette svar hedder det, at lande som Finland, Frankrig, Rumænien og Sverige kun udbetaler børnepenge til børn, der bor i landet. Oplysningerne er hentet fra EU-kommissionen (Jyllands-Posten). Det er selvfølgelig vand på oppositionens mølle.

Den danske regering har ikke på noget tidspunkt tilkendegivet, at den ville afprøve muligheden for at opnå en lignende ordning. … Helle Thorning har nøjedes med at gentage, at der ikke er noget at gøre. Og Morten Østergaard træder i det blødende sår ved at fortælle befolkningen, at det kun er godt at give EU-borgere øjeblikkelig adgang til danske børnepenge. …

Juridisk har Thorning sikkert ret i, at Danmark vil få en EU-sag på halsen, hvis vi bare holder fast i optjeningsprincippet. Men billedet af en statsminister, der regerer hen over hovedet på Folketinget af hensyn til EU er politisk fuldstændig dødbringende for hende.”


Kokkedal: 23-årig kunde gik amok på kvindelig tankpasser fordi han fik svinekød i en bolle…

Tankpasseren har næppe gjort det bevidst, men det spiller ingen rolle for rettroende muslim, der betragter sådanne episoder som værende et racistisk angreb på Islam. Fra Lokalavisen – Sur over skinke: Mand gik amok på tankstation.

“En kvindelig tankpasser måtte søndag klokken 13.08 aktivere nødkaldet på Q8-stationen på Holmegårdsvej 64 i Hillerød.

Ifølge vicepolitikommissær Anker Sylvest fra Nordsjællands Politi i Hillerød følte kvinden sig truet af en mandlig kunde. …

“Han gik amok, fordi han havde fået serveret svinekød i en bolle”, siger Anker Sylvest.”

Oploadet Kl. 06:52 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper