30. september 2014

Black Army Odense angreb politipatrulje med stenkast – Politiet valgte i sidste ende at køre videre…

Havde noget lignende fundet sted ved en rockerklub, så havde politiet reageret med sporadiske anholdelser og efterfølgende razzia. Fra Fyens Stiftstidende – Politi overdænget med sten ved Black Army-hus.

“En tilsyneladende helt rutinemæssig patruljeopgave ved indvandrerbanden Black Armys klubhus på Nyborgvej i Odense udviklede sig mandag aften dramatisk, da patruljevognen pludselig blev bombarderet med sten.

– Vi har en vogn derude i en hel almindelig politiforretning, da de pludselig bliver beskudt med sten. De vælger så at køre over på tanken overfor klubhuset, og her bliver de igen ramt af flyvende sten, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen. …

Stenene var på størrelse med golfbolde og de gav patruljevognen flere buler. … Patruljen valgte i sidste ende at køre videre, da man ikke kunne se, hvem der kastede.

(Black Army Odense, december 2013; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 19:44 af Kim Møller — Direkte link52 kommentarer
Arkiveret under:

Isabel Bramsen, RIKO & Jan Øberg, TFF: Forkert antiterror-strategi at slå Islamisk Stat-jihadister ihjel

“Vi spiller IS’ spil, når de prøver at provokere os med video…”, lød det fra en usædvanlig blank Isabel Bramsen i seneste udgave af Debatten på DR2. Hun repræsenterede ‘Rådet i RIKO’, Rådet for International Konfliktløsning. Da Isabel Bramsen blev interviewet til TV2 News et par dage senere, blev hun skiltet som Ph.d-studerende, i modsætning til ‘fredsforsker’ Jan Øberg, der uforvarende kom til at problematisere Islam. Han repræsenterede RIKO’s umiddelbare konkurrent udi lalle-pacifisme Transnational Foundation for Peace and Future Research.

Et hurtigt kik på RIKO’s hjemmeside, bekræfter det venstreradikale aspekt. Foreningen er grundlagt af folk som historiker Poul Villaume (tidl. Kommunistisk Arbejderforbund marxister-leninster), har Jørn Boye Nielsen som formand (tidl. DKP-styrede Nej til Atomvåben), og inkluderer menige medlemmer såsom advokat Thorkild Høyer (tidl. Kommunistisk Arbejderparti) og RCT-centerleder Tue Magnussen (aktiv i flere kommunistiske organisationer, eksempelvis Antifascistisk Forum). Der er naturligvis også et ideologisk overlap til selvmordshumanister.

Herunder lidt fra indslaget på TV2 News (27. september 2014, ca. 05.00).

Isabel Bramsen, RIKO: Hovedkonflikten bliver ikke løst, og det ved man egentligt godt. Det går man ud fra, at man tror man kan løse noget her. Men problemet er jo, at selve det man, har tilladt sig at kalde en virus, cancer, og hvad man ikke kalder Islamisk Stat, de vokser også. Det er ikke en særlig befolkningsgruppe, så man så kan slå dem alle sammen ihjel. Lidt populært sagt, så siger man, at slår man en talebaner ihjel, så er der ti nye der melder sig.

TV2-Vært: Er det et endemål, konfliktløsningsmæssigt, så ikke at man på et eller andet tidspunkt skal sætte sig ned med IS’ ledere fordi man ikke kan bombe sig vej ud af det her.

Isabel Bramsen: Altså, hvis man siger fredsforhandlinger lige nu, så er der mange der siger, at du slet ikke kan forhandle med IS. Det vigtigste vil jeg sige, er at lave en fredsforhandling og fredsaftale udenom IS. For der har faktisk åbnet sig et momentum nu i Syrien, fordi vi har fået en fælles fjende, IS, problemerne med Geneve 1 og Geneve 2 som var fredsforhandlingerne i Syrien, var at Vesten gik ind og sagde, at Syrien ikke må være der. Det er meget svært at forhandle, hvis man siger at du må ikke være der. Nu gvor vi er begyndt at samarbejde med Assad, vi bomber hans modstandere, og er i øvrigt også nødt til at få hans godkendelse til det.

(Islamisk Stat ‘provokerer’ – Isabel Bramsen: Fredsforhandlinger uden Islamisk Stat, ja tak)

Vært: Fredsforsker Jan Øberg mener det er direkte uforsvarligt og forkert, at sende F16-fly til Irak.

Jan Øberg, TFF: Man kan ikke bekæmpe terrorisme ved at slå terrorister ihjel, man er nødt til at forstå hvorfor folk er blevet terrorister. Hvad terrorismen bygger på, hvad det er for en ideologi. Man kan ikke slå en ideologi ihjel ved hjælp af bombefly. Det andet er, at den danske regering nu påtager sig et ansvar for at slå tusindvis af civile uskyldige ihjel…


Berlingske holder mikrofonen for: a) Indvandrere giver velfærd & b) Vi har brug for mere indvandring

Som Morten Uhrskov er inde på, så fører Berlingske for tiden kampagne for ‘arbejdskraftindvandring’. To eksempler, det ene værre end det andet. Først lidt fra et interview med Karsten Dybvad, formand for Dansk Industri – Vi skal være mere gæstfrie over for udlændinge.

“Indvandring af arbejdskraft er en forudsætning for øget velstand og velfærd, så vi bør byde alle velkommen, som vil arbejde her i landet, mener Dansk Industris administrerende direktør, Karsten Dybvad.

Det danske samfund bør droppe modviljen og blive langt bedre til at tage imod mennesker fra Østeuropa og andre dele af verden, som kommer hertil for at arbejde. Vi skal byde dem velkommen til vores land, for vi får brug for dem. De er selve forudsætningen for, at vi kan blive ved med at være et rigt land. Det siger Dansk Industris administererende direktør, Karsten Dybvad.

Mediernes og politikernes omtale af østarbejdere som jordbærplukkere, velfærdsturister, græshopper og kriminelle har skygget for det positive budskab om, at der kommer flere og flere vandrende arbejdstagere til Danmark for at arbejde, mener DI-direktøren. …

‘Når vi forsøger at sætte den her dagsorden, er det, fordi vi mener, at den er for svagt repræsenteret i den offentlige debat. Udlændinge er jo ikke anderledes end danskere. Vi vil alle sammen gerne være et sted, hvor vi er vel taget imod, hvor vi føler os velkomne og oplever gæstfrihed. Og det er det, vi skal arbejde med i forhold til udlændinge. Det at opleve gæstfrihed er også at opleve omtale af udlændinge som noget positivt. Det har ikke været så fremtrædende i debatten, hvor meget glæde vi har af udlændinge, der kommer hertil for at arbejde.'”

(Hermodsgade 28, tidligere Danmarks Pædagogiske Institut, nu Islamisk Social Service)

Interview med Hans Kornø Rasmussen, økonom og forfatter – ‘Vi får brug for meget mere indvandring’.

“Det er ikke nok med danskere til at tage sig af Danmark. Lige nu og i de nærmeste år vil der være mere brug for indvandring i Danmark end nogensinde tidligere.

‘Det er bydende nødvendigt. Den er også politisk ved at sive ind. Fordi vores fødselsrate er alt for lav,’ siger økonom og forfatter til en række bøger om demografi og migration Hans Kornø Rasmussen.

‘… vi har ikke reproduceret den danske stamme siden 1968. Det vil sige, at vi ikke har reproduceret os selv i snart 50 år. Det er klart, det giver problemer. Vi skal have indvandring. Det ved politikerne også godt. De siger så, at vi skal have dem, der er positive over for Danmark og vil Danmark. Lige nu er nogle af dem så oppe på værdibarrikaden, fordi antallet af asylansøgere stiger kraftigt. Men det gør det alle steder, fordi der er så mange krige i gang,’ siger Hans Kornø Rasmussen. …

‘… andengenerationsindvandrere, selv dem fra muslimske lande, med beklagelige, men ikke ligefrem truende undtagelser, bliver i det store hele integrerede i Danmark. Ser man på uddannelsesmønstret, så begynder det efterhånden at være sådan, at disse unge i dag får lige så mange studenterhuer som etnisk danske studerende. Så der er enorm integration. … Integrationen foregår på mange måder imponerende godt flere steder. Der går ikke hundrede år, der går en generations tid.’ …

‘At vi har brug for mere indvandring. Det er 20 år siden, jeg sagde, at om et par årtier – altså lige nu og her – går danmarkshistoriens største generation på pension. Der kommer en pukkel af 70-, 75-, 80-årige osv. Vi har hele tiden vidst, at vi kom dertil. Vi har hele tiden vidst, at bag alle diskussioner om udlændinge og debatter om faren for parallelsamfund og frygt for det multikulturelle, så får vi brug for mere indvandring.'”


Århus Kommune bruger anvisningsret for at skaffe boliger til flygtninge, indkvarteres med studerende

Et nyligt afholdt prøvevalg blandt statskundskabsstuderende på Københavns Universitet gjorde De Radikale og Enhedslisten til de to største partier, begge med 25 procent. Der var nul stemmer til Dansk Folkeparti. Noget siger mig, at landets mange kollegier er oplagte steder at placere arabiske flygtninge. Celebrate diversity

Fra Den Korte Avis – Aarhus Kommune vil anbringe flygtninge på kollegieværelser, som hidtil især er gået til socialt udsatte unge.

“Der kommer nu et meget stort antal asylansøgere til Danmark. Det skaber et voldsomt pres for at finde indkvartering over hele landet. Mange bygninger er taget i brug: en lukket kaserne som i Sønderborg, et hotel i Gedser, lukkede plejehjem, campingplader, private lejemål m.m.

Men i takt med, at tilstrømningen af asylansøgere vokser, kommer kommunerne stadig mere i klemme med at få dem anbragt. Det gælder ikke bare den første fordeling på asylcentre. Det gælder i endnu højere grad, når mange af dem har fået asyl og skal ud i det danske samfund.

Vanskelighederne med at finde boliger til dem betyder, at man i stigende grad finder løsninger, som rammer kommunens egne borgere. Det gælder blandt andet i Aarhus Kommune, hvor man har grebet til en helt ny metode. …

Aarhus Kommune har anvisningsret til hver tiende kollegie-værelse. … Aarhus Kommune vil nu bruge sådanne boliger til at indkvartere flygtninge. … På Skejbo Kollegiet har man allerede modtaget besked om, at seks flygtninge står til at flytte ind, de første allerede om få dage, nemlig den 1. oktober. Det undrer de studerende på kollegiet. Hidtil har kommunens anvisningsret især været til fordel for udsatte unge, som kan have særlig brug for at bo blandt velfungerende unge studerende.

[…]

I Aarhus er situationen den, at mange nye studerende ikke har umiddelbar udsigt til et kollegieværelse. Så en hel del må bide i det sure æble og blive boende hjemme hos forældrene, hvilket ofte kan betyde en både dyr og lang transporttid.

Det rejser en debat om det rimelige i, at flygtninge uden videre kan flytte ind i kollegieværelser, som de unge har stået i kø til i lang tid. Spørgsmålet er desuden, om unge studerende, der ofte først er ved at finde ud af at klare sig selv, er de rigtige til at tage sig af mennesker, der er flygtet fra krig og for nogles vedkommende grusomme oplevelser?

Det mener man tilsyneladende i Aarhus Kommune. Den Korte Avis har spurgt kommunen, hvorfor man mener, det er hensigtsmæssigt at placere flygtninge blandt unge studerende, og hvor mange det kunne tænkes at dreje sig om.

Men afdelingsleder Lene Brink, der er ansvarlig for det kontor, der står for boligtildeling til flygtninge, ønsker ikke at udtale sig om dette.”

Oploadet Kl. 07:28 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer
Arkiveret under:

To svenske professorer: ‘Förbjuda organisationer’ som normaliserer racisme, Sverigedemokraterna

Etik-professor Elena Namli rettede sidste år et angreb på den liberale ideologi, der eksempelvis forudsatte at menneskerettigheder og sharia’en er hinandens modsætninger. Absurd kronik af professorerne Stefan Jonsson og Elena Namli i Dagens Nyheter – ‘Följ FN-lag mot rasism och tvinga SD att bekänna färg’.

“Även i ett land med en stark demokratisk tradition, utvecklad rättsstat och starkt civilsamhälle kräver demokratin ansträngningar. Hur ska valresultatet hanteras? Hur förhålla oss till att tretton procent av väljarna röstade på Sverigedemokraterna? Vågar man hävda att det finns rasistiska preferenser hos en så stor del av Sveriges befolkning eller ska man i demokratins namn säga att deras val måste respekteras? Om det sista gäller, vad betyder det?

Vi menar att spridningen av rasismen är utbredd i dagens Sverige och Europa. Denna rasism är sällan av biologiskt slag, som tror på fasta rasskillnader och rashierarkier. Den bygger snarare på uppfattningen att människor av olika skäl är till den graden olika att detta legitimerar att de ska hållas isär och behandlas olika. Huruvida det är etnicitet, kultur eller religion som påstås göra människor olika spelar här mindre roll. …

I debatten om Sverigedemokraternas framgångar skjuts denna verklighet ofta i bakgrunden till förmån för två andra argument. Det ena är att många som röstar på Sverigedemokraterna bara visar sitt missnöje med den etablerade politiken. Det andra argumentet är att de som stämplar Sverigedemokraterna som rasistiskt ifrågasätter SD-väljarnas grundläggande rätt, nämligen rätten att fritt uttrycka sina politiska preferenser i en demokrati.

Båda argumenten inkluderar en problematisk sammanblandning mellan respekten för allas lika rätt att ha åsikter och idén om att alla åsikter ska respekteras. Denna sammanblandning spelar Sverigedemokraterna i händerna. Partiets ledning har aktivt arbetat för att göra sin ideologi demokratiskt rumsren. Jimmie Åkesson framställer sig numera rent av som antirasist. Normaliseringen godtas av många röster i offentligheten, som menar att det inte är Sverigedemokraterna och deras förmenta rasism som vi ska oroa oss för. Hotet mot demokratin sägs i stället komma från ‘extremism’ av olika slag – såväl vänster som höger. Denna logik innebär i praktiken att en ‘normal’ (icke-extrem, icke-våldsam) rasism kan accepteras inom ramen för den demokratiska arenan.

Vi menar att rasistiska åsikter aldrig bör respekteras i en demokrati. Det är i stället nödvändigt att erkänna att demokratin är sårbar. Ifall det finns risk att rasistiska värderingar normaliseras i den politiska processen bör demokratin värna om sig själv med hjälp av ett starkare minoritetsskydd och skärpta åtgärder mot rasistiska yttringar. …

Detta innebär konkret att Sverige ska följa paragraferna i den internationella konventionen om avskaffande av alla former av rasdiskriminering, det vill säga ‘varje skillnad, undantag, inskränkning eller företräde på grund av ras, hudfärg, härstamning eller nationellt eller etniskt ursprung’. I linje med förre diskrimineringsombudsmannen Peter Nobels förslag förra året (UNT 7/8 2013) bör tillträdande regering i sin regeringsförklaring deklarera att Sverige avser följa den FN-konvention vi undertecknat men aldrig verkställt, och som förpliktar oss att ‘förbjuda organisationer och organiserad och annan propaganda, som främjar och uppmanar till rasdiskriminering’.

Ett beslut att följa FN-konventionen skulle i dagsläget få viktiga följder. Det skulle stärka vad avgående integrationsminister Erik Ullenhag kallar den antirasistiska normen. Det skulle tvinga Sverigedemokraterna att bekänna färg, även till priset av partisplittring – menar partiet allvar med sin nolltolerans mot rasism? – och skulle därmed bromsa den pågående normaliseringen av rasismen. Det skulle också hejda en alarmerande förskjutning av det politiska landskapet, så att vi i nästa valrörelse slipper se politiker med hakkors liksom det groteska spektaklet där Svenskarnas parti turnerar runt landet med polisbeskydd för att sprida nazistisk propaganda.

… Alldeles oavsett om vi betecknar Sverigedemokraternas ideologi som ‘rasistisk’, ‘främlingsfientlig’, ‘invandringskritisk’, ‘nationalistisk’ eller något annat, så vet vi alltså detta: partiet underblåser rasismen genom att peka ut en viss samhällsgrupp som roten till alla problem. … Rasistisk retorik och politik kan aldrig betraktas som ‘normalt’ i ett demokratiskt samfund, oavsett hur missnöjda människorna är med den politik som förs.”

Oploadet Kl. 07:04 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer


29. september 2014

Stalin-tro Gottlieb Japsen kom hjem fra Moskva, fik job hos Gyldendal, lektor på Aarhus Universitet…

Stort tema om to danske stalinister i søndagens Jyllands-Posten. Da den omtalte Gottlieb Japsen kom hjem fra Moskva, fik han omgående ansættelse på Gyldendal. Fra – Danske kurerer kæmpede for Stalins verdensrevolution.

“I slutningen af 1930′ erne rejste de unge danskere Ellen Schou og Gottlieb Japsen rundt til europæiske hovedstæder med falske pas, fortrolige ordrer og millioner af kroner i fremmed valuta i dobbeltbundede kufferter.

De var hemmelige kurerer i Stalins tjeneste. Pengene blev brugt til at støtte de nationale kommunistiske partiers kamp for verdensrevolutionen via sabotage, overvågning, spionage, propaganda og oprustning.

De var Stalins politiske frontsoldater i kampen for den verdensomspændende revolution i en tid, hvor verden var på randen af verdenskrig, og ideologierne kolliderede,’ siger historiker ved Det Kongelige Bibliotek Morten Møller, der dokumenterer begivenhederne i bogen ‘Ellen og Adam’.

… deres arbejde var de blandt de mest udsatte, da Stalin i et konspiratorisk vanvid indledte omfattende udrensninger i Sovjetunionen for at stoppe en indbildt trotskistisk sammensværgelse. På mindre end to år fik han likvideret mindst 700.000 mennesker.

‘De var i Moskva midt under Stalins massehenrettelser og jagten på udenlandske forrædere. De befandt sig et vanvittigt og livsfarligt sted,’ siger Morten Møller.

Til sidst forrådte de deres nærmeste. De vedblev med at være kommunister til deres død, og Gottlieb Japsen blev i 1970 lektor ved Aarhus Universitet.

(Gottlieb Japsen i Gyldendals åbne Encyklopædi: Fra statsforlaget i Moskva via Gyldendal til lektorat)

Oploadet Kl. 16:04 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer

Århus-modellen (om radikalisering) : Jihadister er ‘ofre for diskrimination’, ‘ubevidste fordomme’…

Andre kan måske, men jeg kan ikke forholde sig seriøst til SSP-leder Toke Agerschous absurde apologi. Dr. Cox sagde hvad der skulle siges i et ældre afsnit af Scrubs. Fra BT – Politi og kommune i Aarhus: Hellige krigere er ofre for diskrimination.

“Hellige krigere – unge, der er blevet radikaliseret og rejser til Syrien eller Irak for at kæmpe for islamister – er ofre for diskrimination, og det er det, der gør dem yderligtgående. Det er grundlæggende det perspektiv, som Aarhus Kommune og Østjyllands politi anlægger på indsatsen mod radikalisering. Det fremgår af de papirer, som beskriver indsatsen, og som Radio24syv har fået aktindsigt i.

Århus-modellen er så populær, at regeringen har gjort den til forbillede i sin seneste plan imod anti-radikalisering. …

I det fællespapir, som Aarhus Kommune og Østjyllands Politi har udarbejdet for indsats mod radikalisering, står der:

‘Diskrimination anses for den største medvirkende enkeltfaktor til skabelse af vækstgrundlaget for radikalisering.’

Endvidere skriver myndighederne, at indsatsen arbejder med begrebet ‘institutionel diskrimination.’ Det drejer sig om organisationer og myndigheders svigtende evne til at yde en service på grund af hudfarve, kultur eller etnisk tilhørsforhold – herunder medarbejdernes ‘ubevidste fordomme, uvidenhed med mere.

(Grimhøjvej-baserede Muslimsk UngdomsCenter på Facebook, 6. marts 2013)

… kritikken er misforstået. Det mener Toke Agerschou, der er daglig leder af SSP i Aarhus og har en nøglerolle i arbejdet med de unge muslimer.

Han påpeger, at arbejdet imod radikalisering gælder både højreekstremister såvel som unge radikaliserede muslimer.”

Oploadet Kl. 15:09 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

Odense: Hjemløse og misbrugere afkræves beskyttelsespenge af ‘kriminelle bandemedlemmer’

Med udgangspunkt i en meget omtalt historie om chikane af en flaskesamler, argumenterede Dennis Nørmark i gårsdagens Berlingske for, at velfærdsstaten “uundgåeligt fører til moralsk tragedie”. Han har sine pointer, men som det pæne menneske han er, ignorerede han fuldstændigt problematikker relateret til indvandring. Den luksus har hjemløse ikke, at dømme efter Ekstra Bladet – Bander afpresser hjemløse.

“Hjemløse bliver afkrævet beskyttelsespenge af bandemedlemmer. Politi og socialarbejdere fortæller, at hjemløse, narkomaner og andre socialt udsatte i stigende grad skal betale til kriminelle bandemedlemmer for at opholde sig bestemte steder.

Selv om den svage og marginaliserede gruppe af borgere ikke har særlig mange penge, så bliver deres kontanthjælp og deres flaskepenge taget af de stærke kriminelle, fordi det er risikofrit for bandemedlemmerne at opkræve beskyttelsespengene, da de hjemløse og narkomanerne ikke går til politiet og anmelder forbrydelsen.

– Vi har efterretninger om, at hjemløse bliver afpresset af bandemedlemmer. Det seneste halve år har der været tiltagende forlydender om fænomenet. … Bandemedlemmer i Odense har blandt andet krævet penge af hjemløse og misbrugere, som opholdt sig i området omkring Grønlandstunellen. Det fortæller Tom Rønning fra Odense Kommune.

– Vi har gennem noget tid hørt fra de socialt udsatte, at de blev afkrævet beskyttelsespenge for at opholde sig bestemte steder i Odense. Blandt andet i området omkring Grønlandstunnellen. Her følte de sig presset af banderne, fordi det lå afsides, og derfor opholder de sig nu i højere grad omkring varmestuen i Østergade, hvor der også er personale, som måske giver en eller anden form for tryghed, siger han.

[…]

Beskyttelsespengene og afpresningen bliver hovedsageligt udført af gadebanderne og de laveste niveauer af rockerlærlinge fra de store motorcykelklubber.

– Det er ikke de store bander. Det er ikke rockerne. Det er deres prospects og niveauet lavere, siger Cliff Kaltoft.”

Oploadet Kl. 07:39 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

Vollsmose: Politiet beskudt med hagl fra et luftgevær – Vagtchef, Fyns Politi: “Det er irriterende…”

Den eufemiserende vagtchef har helt ret. Det skaber ligesom en dårlig stemning, når man bliver skudt på. Fra TV2 Fyn – Politi beskudt med luftgevær.

“Fyns Politi var lørdag aften rykke ud til Vollsmose i forbindelse med en mindre brand på en altan, da de blive beskudt mad hagl fra et luftgevær.

– Det er irriterende, at vi ikke kan gennemføre almindelige politiforretninger i Vollsmose uden at blive udsat for noget som det her, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi.

Det er uklart, hvor mange skud, der i alt blev affyret. Men tre skud ramte patruljevogne, og lavede mærker i bilerne.”

Oploadet Kl. 07:10 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer
Arkiveret under:

Varde: Soldater på bytur umotiveret overfaldet af 4-6 ‘unge’ – mørkhåret, ‘mellemøstligt udseende’

Politiet eftersøger to mænd, den ene mørkhåret, den anden med ‘mellemøstligt udseende’. Fra TV Syd – To soldater overfaldet i Varde (19. september 2014).

“To unge soldater på henholdsvis 20 og 21 år blev ved firetiden natten til fredag overfaldet i Kræmmergade i Varde.

De to soldater var på vej tilbage til Varde Kaserne, da de blev overfaldet af mellem fire og seks unge, der tildelte de to soldater slag og spark både med næver og med flasker.

Ifølge vagtchefen ved Syd og Sønderjyllands politi så var der forud for voldsepisoden ingen kontakt mellem soldaterne og gerningsmændene.

… hvorfor de to unge soldater blev overfaldet, er altså fortsat uklart.”

Oploadet Kl. 07:03 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper