31. december 2014

Godt nytår!

Så blev det nytår, og tid til at se det hele lidt oppefra. Personligt var det et hårdt år, og det har i perioder været næsten umuligt at holde Uriasposten kørende ved siden af fuldtidsjob, og et nogenlunde almindeligt familieliv. Skelsættende for mit vedkommende, var en tidlig morgen i foråret, da jeg en sen nattetime faldt i søvn på motorvejen. Vågnede op med kurs direkte mod et flette-skilt, og kun en hurtig manøvre – højre om skiltet med 90-95 km i timen, gjorde at jeg slap med chokket. Siden har jeg sovet mere, og kørt lidt mindre.

Efter flere års dødvande rent politisk, kan der spores fremgang. Morten Messerschmidt slog alle rekorder ved EP-valget, Dansk Folkeparti har etableret sig som ’second to none’ i dansk politik, og måske mere væsentligt – der tegner sig konturene af en fælles-europæisk trend. Vi har set folkelige demonstrationer i Frankrig, Italien, og med PEGIDA, også i Tyskland.

Jeg tror ikke på massedemonstrationer i Danmark for nuværende, og der er noget der tyder på at et kulturkonservativt oprør mod kæde-indvandring og multikultur, vil starte i lande der ikke er helt så hårdt ramt af den kulturelle nihilisme der klistrer til velfærdsstaten. Det fungerer i Dresden, og selvom der er langt til det tidligere Østtyskland, så har jeg planlagt at deltage i demonstrationen mandag d. 12. januar.

Paradoksalt nok, så erstatter turen til Dresden en længe overvejet tur til England senere på måneden. Den 24. januar er det nøjagtig 50 år siden Winston Churchill døde, og det er bestemt en pilgrimsrejse værd. Hvis der arrangeres noget officielt senere på året, så tager jeg et billig-fly. Chartwell revisited.

En nystartet dansk udgave af PEGIDA har på Facebook annonceret en ‘spadseretur mod ekstrem Islam‘ i Kongens Have, den 19. januar Kl. 18.00. Samtidig demonstreres i Århus ved Den Gamle By. Initiativtagerne frabeder sig deltagere iført militaristiske symboler eller andet der markerer tilknytning til kendte organisationer. Det kan jeg kun bifalde. Sagen er vigtigere end kulørte trøjer.

Slutteligt kan jeg afsløre, at den anden årlige Mosbjerg Folkefest afholdes lørdag den 4. juli, og jeg tør godt love, at det bliver årets oplevelse. Sæt kryds i kalenderen, og se frem til at en lang dag blandt ligesindede.

Uriasposten ville være en skygge af sig selv, hvis ikke jeg fik hjælp udefra, og I kære læsere, bliver bedre og bedre. Det betyder desværre også, at jeg ofte ikke får svaret venligt på forespørgsler, tips og bidrag. Tak til dem jeg ikke fik svaret. Uden Jer alle, ingen Uriasposten.

Fra hjertet. Godt nytår!

(Undertegnede på Kongeskibet Dannebrog, Odense Havn, 19. juni 2014)

Oploadet Kl. 16:03 af Kim Møller — Direkte link89 kommentarer
Arkiveret under:

Christiansborg-mand ville have ‘gjort noget’ ved undertegnede: Dragsted ‘husker ikke’ om det var ham

Efter længere tids tovtrækkeri lykkedes det mig for nogle måneder siden, at få aktindsigt i Redox/AFA-sagen. Noget der var vigtigt, når nu der er ‘strukturelle problemer‘ forbundet med fysisk tilstedeværelse. Blandt dokumenterne jeg fik fingrene i, var en debat på Redox’ interne forum 2009-2010, konkret rettet mod min person. Flere detaljer følger i senere posteringer, men jeg kan dog godt afsløre, at manden der fysisk tjekkede min privatadresse anvender initialerne ‘MM’. Identisk med Claus Svart Haagensen. Ejer af ‘Chili foto & arkiv’, der blandt andet leverer til fagblade.

(BT, 31. december 2012, s. 14f)

Fra dagens BT – Farlige forbindelser (ikke online, s. 14f).

“I flere døgn blev den højreorienterede blogger, Kim Møller, overvåget, og flere gange blev han opsøgt på sin private adresse af aktivister fra den yderste venstrefløj. Aktivister forsøgte at finde ’snavs’ på ham og overvejede at hacke hans personlige e-mail. Alt samme på bestilling fra en eller flere personer op Borgen. Det fremgår af bevismateriale fra en retssag mod Redox, som Kim Møller ved hjælp af en advokat har fået aktindsigt i, og som BT nu er i besiddelse af.

Den 2. oktober 2009 skrev administratoren af Redox’ interne sider (AFA-leder Andreas Rasmussen, Kim), at han var blevet kontaktet af en eller flere unavngivne personer fra Christiansborg.

– Vores bekendte på Borgen ringede, og spurgte om vi har lyst til at prøve at samle dokumentation til at gøre et eller andet ved Kim Møller, foranlediget af skandale-artiklen i BT sidste weekend, hvor han stod som kilde, skriver siden administrator.

Kim Møller er chokeret over de ordrer, der tilsyneladene blev udstedt fra Christiansborg.

– Det er foruroligende, at der sidder nogen på Christiansborg og bestiller repressalier mod politiske modstanere. Det er ikke i orden, siger Kim Møller. …

Af dokumenterne fremgår det, at Redox fandt både hans adresse samt navnene på hans børn, at der hele to gange indfandt sig personer fra Redox på hans addresse. Få måneder efter Redox havde gravet i hans privatliv, blev Kim Møller overfaldet ved en demonstration i Aarhus, hvor han fotograferede.

– De råbte ‘Du er Kim Møller, du er Kim Møller’, og så overfaldt de mig. Hvorfra vidste de fra, hvem jeg var, spørger Kim Møller.

(Københavns Politi, Journalnummer 0100-10170-01723-14, Dok. T-168-1, s. 1)

Fra Enhedslisten: Det var ikke os (s. 14f)

“Det var efter alt at dømme en kritisk artikel i BT om enhedslistens folketingskandidat Pelle Dragsted, der udløste overvågningen af Kim Møller.

26. september 2009 medvirkede Kim Møller som kilde i en kritisk BT-artikel om Pelle Dragsted, som dengang var presserådgiver for Enhedslisten. Artiklen beskrev Pelle Dragsteds fortid som maskeret frontfigur i den voldelige aktivistgruppe Antifascistisk Aktion (AFA). …

Få dage senere – 2. oktober 2009 – blev Redox kontaktet af en eller flere unavngivne personer fra Christiansborg. … Da BT ringer til Dragsted og spørger og spørger, om det var ham der ringede til Redox, svarer han:

‘Det kan jeg ikke huske’.

Senere sender han en mail til BT, hvor han afviser ethvert kendskab til sagen:

‘Jeg kunne ikke drømme om at opfordre til den slags metoder. Jeg synes det er langt ude,’ skriver han. …

‘Jeg kan oplyse, at Enhedslisten ikke har et samarbejde med Redox, og jeg har tjekket vores regningskaber… Her kan jeg se, at Redox ikke har modtaget nogen økonomisk støtte fra Enhedslisten’, oplyser partiets pressemedarbejder.

BT har forsøgt at få en kommentar fra Researchkollektivet Redox, men de har ikke besvaret BT’s henvendelse.”


Historiker Henrik Jensen: “Det er snarere den tankeløse optimist, der er den store skurk i historien.”

God klumme af historiker Henrik Jensen i Jyllands-Posten – Held og lykke med 2015.

“En journalist ringede spurgte, hvad det bedste var, der var sket i 2014. Jeg var naturligvis smigret, men straks derpå beskæmmet, for jeg kunne ikke komme i tanker om noget. Jeg så mest ting, man ønskede ikke var sket. Er det nu et virkeligt problem eller bare et psykologisk? Jeg er blevet kaldt en sortseer, omend – vil jeg påstå – mest af mennesker, der mangler humor.

I vores tid er dette med at være pessimistisk eller blot skeptisk blevet skamfuldt på linje med at glemme at knappe bukserne. Folk låser deres døre og holder deres børn for ørerne, hvis der er en pessimist i nærheden. Det må man ikke være, uanset hvor elendigt verden udvikler sig. For mig at se er den såkaldt pessimistiske betragtning ofte blot den realistiske.

Det er snarere den tankeløse optimist, der er den store skurk i historien. Den engelske filosof Roger Scruton udpeger i sin bog ‘The Uses of Pessimism’ som sådan optimisten, som aldrig accepterer nogen grænse for sine udfoldelser, men med en ubøjelig vilje som sit redskab begiver sig ud for at forandre verden for enhver pris – tænk på Robespierre og jakobinerne i den franske revolution, Lenin og Trotskij i den russiske, Hitler og hans SA-stormtropper. Tænk på vor tids svøbe, de islamistiske terrorister.

Nu vi er ved det, har vi på et helt andet plan en del tankeløse optimister i Folketinget.”

(DREAM, Danish Rational Economic Agents Model)

“Hvis indvandrere i lige så høj grad som personer med dansk oprindelse var i arbejde, ville samfundets pengekasse vokse med et tocifret milliardbeløb årligt, viser nye beregninger fra Finansministeriet. “ (Politiko, 18. juni 2014: Højere beskæftigelse for indvandrere udgør milliardpotentiale)

Oploadet Kl. 03:19 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer
Arkiveret under:

“Kære danske protestant. Jeg står til at miste mit job i Folkekirken.” (Gud)

Tilsendt.

Gud søger nyt job

Kære danske protestant,

Jeg står til at miste mit job i Folkekirken. I vid udstrækning har de ansatte nemlig ikke længere tiltro til mine lederegenskaber. Situationen er uholdbar, så jeg må være på forkant og opstøve nye jagtmarker. Da jeg lærte systemteori på Århus Universitet forstod jeg jo, at et hul aldrig lades tomt. Latinamerika er fuldt besat af katolikker – fred være med dem, selvom deres præster godt nok fylder alle de huller de kan… Det lykkedes ikke rigtig tidligere med min offensiv i Asien trods gode og ihærdige missionærer. Desværre er Månen og rumstationerne nok ikke modne til et fremstød endnu, og Mellemøsten har allerede for meget religion (og der kom en af mine partnere fra, og han siger at MØ er det værste lort) så nu appellerer jeg til mit netværk.

Her kommer mit CV

Uddannelse: Kan forstå alle sprog, og er i øvrigt Jack of all trades.

Erfaring: Mere end 2000 år. Jeg havde en årrække et partnerskab med to andre. Den ene var min uægte søn, han blev imidlertid dømt for kriminalitet og henrettet inden vi rigtig havde expanderet firmaet. Den anden hedder Helligånd, og kommer bl.a. til at afspore debatten, når man diskuterer monoteisme. Kritikerne kan jo ikke fatte at 1 og 3 er det samme, men de har selvfølgelig heller ikke studeret på Århus Universitet.

Successhistorier: Vatikanet. Det Økumeniske råd. Alle præstedrengene i Etisk Råd. Natcafé for nigerianske prostituerede uden opholdstilladelse i Eliaskirken Vesterbro. Dialog-grupper med shariatilhængere som Reino fra Djursland (du ved hashhandleren, der nu hedder Wahid Pedersen) og hende med den finske mor, som gerne ville have været skuespiller (jo, der er mange piger der farver håret for mere at ligne perkere) og som i 2015 laver et grundlovsarrangement om kvinder i islam via Folkeuniversitetet i København.

Alder, Køn og Race: I’m beyond all that!
Gift: nej, føj da !

Jeg søger : Et job hvor jeg får anerkendelse og hvor inklusion er en værdi. Jeg vil også gerne bruge mine evner til at sløre fakta. Måske sociolog?

Mange hilsner, Gud

PS. Desværre ligger det lidt langt tilbage med at jeg har været aktivt skabende. Under den muslimske masseindvandring til Danmark gjorde jeg ikke noget for at hjælpe det protestantiske folk, der havde opbygget landet, med at beholde deres kristne værdier og udmærkede tillidsfulde samfund, men prøv om du kan undgå den diskussion!

PPS og den diskussion om hvad der egentlig sker, når man beder til mig.

Oploadet Kl. 02:41 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:


30. december 2014

Undertegnede atter i JP: “I dag er det jo bare et spørgsmål om tid, før Danmark ikke længere er dansk.”

Jyllands-Posten bringer i dag over to sider 3. del af temaet om ‘Det nye højre‘. Undertegnede citeres om Uriasposten, debattens tone og mine personlige grænser. Fra ‘Det vigtigste spørgsmål‘ (ikke online).

“Egentlig begyndte Charles Andersen sin politiske løbebane på venstrefløjen. … Han bor i Aarhus, er blevet 60 år, førtidspensionist og betragter sig som tættest på det nationalkonservative Dansk Samling.

‘Det er, fordi det vigtigste af alle politiske spørgsmål i dag uden tvivl er indvandringspolitikken,’ siger han.

Alle andre spørgsmål end det bliver jo underordnet, hvis landet bliver opløst i vold og kaos. En opløsning, som allerede er godt i gang, og som med den nuværende udvikling ser ud til vokse rigtig hurtigt.’ … På den måde ligner han Morten Lintrup, der er 52 år, civilingeniør fra Frederikssund og ligeledes en slags nationalkonservativ. Til daglig arbejder han som it-specialist i en bank, men når han ikke lige gør det, foregår meget af hans liv i debattråde på nettet. Han kan heller ikke lade være at blande sig i debatten om Danmark. Overalt argumenterer han for at få indvandringen stoppet.

Jyllands-Posten, 30. december 2014, s. 10f)

Charles Andersen og Morten Lintrup er blandt de mange hundrede, der hver dag debattere det nationale og de indvandrerspørgsmål, de mener bliver fortrængt fra de etablerede mediers dagsorden. De er folket under det nye højre. Det foregår på nogle af de mest toneangivende debattørers egne blogs, på snaphanen.dk., uriasposten.net, denkorteavis og på diverse maillister som Gatestone Institute, Refugee Resettlement Watch, Front Page Magazine. Der er ingen, der har et overblik over, hvor mange det drejer sig om, men hver især kan hjemmesidernes antal visninger og de såkaldte delinger på de sociale medier af og til måle sig med de landsdækkende dagblades antal. …

Selv er de meget omhyggelige med at adskille sig selv fra mere rabiate toner, men der dukker af og til både nynazister, antisemitter og almindelig racister op i debatten. Det samme oplever Kim Møller, der er redaktør og stifter af uriasposten.net, som er en af de mest populære hjemmesider med det nationalkonservative i centrum. Men det tager han ikke så alvorligt:

Jeg mener ikke, det er vanskeligt at adskille det ekstreme fra det almindelige i debatten. Det er noget vrøvl, at almindelige kritiske tanker om indvandring skulle legitimere et skred til racisme eller det, der er værre.

Men oplever du, at din hjemmeside tiltrækker nogle ekstreme synspunkter og fodrer dem?

Nu er du jo også allerede på vej derud, hvor du ser nazister over det hele. Det er noget vrøvl. Man kan altså godt være national uden at være nazist. Men mange af de her spørgsmål har traditionelt set appelleret mere til et segment, der ikke har verdens længste uddannelse. Det handler bl. a. om, at det kun var i netop det segment, man kunne tale om de her problemer i begyndelsen. Men derfor behøver de jo ikke at være dumme eller tage fejl,’ siger Kim Møller og er åbenlyst irriteret over, at debatten om tonen skulle være mere interessant end selve debatten.

Medierne har altid så travlt med tonen i debatten, men de skulle hellere tage at se på, hvad der egentlig bliver sagt, og hvad det udtrykker.‘ ‘Når man taler om disse emner, vil det altid tiltrække nogle ubehagelige eksistenser – der vil komme nogle gamle nationalsocialister eller antisemitter og blande sig i debatten – sådan er det.

Men der er meget langt fra dem og så over til dem, der bare siger ting, der ikke er helt velformulerede. Her må man se på den frustration, de udtrykker, og ikke det, de siger. Der er meget få i denne debat, der virkelig er ekstreme.

Hvad er for ekstremt for dig?

‘Det er for ekstremt at tale om alle muslimer over en kam og tvungen deponering – det vil jeg aldrig gå ind for. Det vil jo betyde borgerkrig. Det er også et godt argument for ikke at lukke dem ind, at vi aldrig kan komme af med dem igen. Jeg tror ikke på en fredelig multikultur. Det er et sindelag – ikke en ideologi.

Det handler om at have ét sæt regler for ét folk. Det var jo sund fornuft indtil for få år siden. Vi skal jo bare tilbage til dengang, det fungerede.’

Hvornår var det?

‘I 1960′ erne og 1970′ erne – før 68’ erne fik magten. I dag er det jo bare et spørgsmål om tid, før Danmark ikke længere er dansk. …’.


Tidl. PET-chef Frank Jensen: Højreradikale stod bag moskébrand, “sådan nogen har vi også i Danmark”

En moské brænder i en svensk provinsby, og pludselig ligner de danske medier til forveksling en kopi af de svenske. Branden lanceres spontant, som den logiske konsekvens af den politiske debat på Facebook. Imamer rabler om mørketal, og tidligt i morges kunne man på TV2 News høre den foreløbige bundskaber. En analyse af tidligere PET-chef Frank Jensen, der med udgangspunkt i episoden, ekstrapolerer om trusler fra højreradikale grupper og ‘meget rabiate højreradikale’. Tidligere på året stod han frem som forfatter på P1, og proklamerede at ‘højreradikalisme er værre end islamisk terror‘, angiveligt baseret på virkelige hændelser. Jeg har ting i brødskabet der ved mere.

Fra TV2 Nyhederne – Svenske Moske-brande: PET holder øje med danske støtter.

– Vi har også højreekstremister her i landet. På det område laver PET fuldstændigt det samme, som man gør i forbindelse med terrorisme. Hvis svenskerne har et spor af, hvilken gruppe der kan stå bag, så kan PET selvfølgelig holde øje med de sympatisører, som denne gruppe måtte have her i Danmark.

Det siger den tidligere operative chef i Politiets Efterretningstjeneste (PET) Frank Jensen efter de seneste dages rapporter om brandangreb på moskeer i Sverige. …

Det svenske Säkerhetspolisen (SÄPO), der svarer til det danske PET, er gået ind i efterforskningen af torsdagens brandattentat mod en moske i Eskilstuna, hvor en stor gruppe mennesker i moskeen kom i livsfare, da der blev smidt en brandbombe ind i bygningen. …

– Hvis svenskerne i SÄPO har et spor af, hvilken gruppe der kan stå bag, så kan man selvfølgelig holde øje med de sympatisører, som denne gruppe måtte have i Danmark. Det kan også være, at det er nogle meget rabiate højreradikale, der laver det her. Og sådan nogen har vi også i Danmark, og så vil man intensivere overvågningen af disse personer og grupperinger for at forebygge det, hvis man skulle have noget i gang, siger han.”

(Svensk-amerikansk journalist konkluderer; Swedenreport; Mere: Uriasposten)

Oprids ved Swedish Report.

“What it increasingly looks like is this: Someone in the muslim congregation starts a kitchen fire, as it gets worse someone panics and smashes a window, which makes the fire accelerate. When the fire department arrives someone makes up a story about a phantom arsonist and then refuses to fess up when it gets real. …

Then the Swedish mainstream media and opportunistic politicians took this one step further and immediately started howling about “islamophobia”, interviewing muslim community leaders who of course pounces on the opportunity to wail about persecution, and even a government minister shrieking hysterically about “hate crimes’.

After that the story is picked up by BBC, AFP and Reuters, who displayed some curiously biased reporting by purposefully weaving together the leaf-thin facts of the case with references to the immigration debate and previous right-wing hate crimes in a painfully obvious attempt to smear nationalist party SD whose involvement in all this regardless of everything is, um, nil.

Finally, the Reuters, AFP and BBC stories get bounced around the globe across some 100+ news outlets, all echoing what turned out to be an epic fail on all levels.”

Oploadet Kl. 16:11 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

David Trads drømmer om en ny kommunistisk revolution i Nordkorea, anført af en lokal ‘Fidel Castro’

Det faktum at David Trads har en stor journalistisk karriere bag sig, siger alt om det danske medielandskab. Her et citat fra hans personlige hjemmeside, hvor han under overskriften Mine drømme for en bedre verden, gør sig tanker om en eventuel ‘Revolution i Nodkorea’.

“En af ulykkerne i kølvandet på 2. verdenskrig var oprettelsen af Nordkorea, som reelt lige siden har været styret af en vanvids-familiekult, som har forarmet og isoleret dets sagesløse befolkning. Nationen er tilmed en sikkerhedstrussel mod verden.

Talrige udenlandske forsøg på at få vippet regimet på porten er mislykkedes – og ethvert tilløb til indenlandsk revolte er slået benhårdt ned. Den nuværende leder, Kim Jong-un, er tredje generation i familien – og synes om mulig endnu værre.

Jeg drømmer om, at der i det lukkede nordkoreanske system findes en hidtil ukendt lederskikkelse – en person som burmesiske Aun San Suu Kyi eller cubanske Fidel Castro – som er i stand til at gennemføre en revolution. Det ville være fantastisk.

Oploadet Kl. 14:11 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

Asylanter angreb 21-årig, arabere røvede piger, ung kvinde fik ‘banket sit hoved ind i kirkegårdsmuren’

Sent 1. juledag blev en 21-årig mand overfaldet af to asylansøgere ved Hillerød Station, da han eftersatte den ene efter et lommetyveri. Dagen efter blev to unge piger udsat for et røveri ved Hotel Hillerød, begået af tre arabisk-talende mænd. Et par dage senere i Helsingør, ifølge Lokalavisen – Udenlandsk mand efterlyses: Ung kvinde brutalt overfaldet og plyndret ved kirkegård.

En ung kvinde fik brutalt banket sit hoved ind i kirkegårdsmuren og blev frarøvet sin taske søndag morgen på Møllebakken ved Helsingør Kirkegård, oplyser Nordsjællands Politi. En mand, der af politiet beskrives som af ‘udenlandsk herkomst’ efterlyses for overfaldet og røveriet.”

Oploadet Kl. 06:11 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

Kirkesanger fra monokulturelle Kegnæs (Sydals): Vi skal opføre os bedre overfor folk fra andre lande

Jeg tjekkede lige skribentens Facebook-profil, og der var ingen overraskelser. Hun bor på monokulturelle Kegnæs, en skøn lille halvø ned til Sønderborg Bugt med 587 indbyggere. Fra TV2 Online – Facebook-opråb trender: Magter ikke grim snak om indvandrere.

“Debatten om indvandrere bølger op og ned i Danmark. Både på Christiansborg men så sandelig også på de sociale medier, hvor tonen kan godt blive grov. Rigtig grov endda… Men nu har én Facebookbruger fået nok. May Jeznach Madsen har skrevet et længere indlæg, som i øjeblikket trender på Facebook. … May Jeznach Madsen skriver blandt andet:

– Jeg magter ikke længere at læse de ufattelige, usmagelige kommentarer og opslag, der kommer om mennesker der kommer fra et andet land end Danmark og som af mange forskellige årsager har valgt at slå sig ned her. …

– Vi får den ene historie efter den andet smækket i hovedet her på facebook og på andre medier om hvor forfærdelige disse mennesker er, og hvordan det er deres skyld, at vores samfund ikke fungerer – og det er ikke fordi jeg ikke synes, at det er forfærdeligt med vold, tyverier – og det, der er værre – men jeg kan bare ikke forstå, at det kan retfærdiggøre at vi skærer alle over en kam…

– KOM NU DANMARK – lad os fortælle de livsbekræftende historier i stedet…

(Nørre Landevej, Damkobbel, Kegnæs, Hørup Hav i baggrunden)

“… jeg har lidt svært ved at tage udtalelser seriøst fra folk, der ikke selv bor lige midt i lortet” (Sia Sophia Schjerning, Nørrebro)

Oploadet Kl. 05:49 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer


29. december 2014

Nørrebro’er: “Vi blev kaldt danskersvin… Man kunne mærke det ulme i folk lige fra vi kom ind, hadet.”

I kortfilmen Et ordløst portræt af en undergrundspoet (2011), portrætteres Sia Sophia Schjerning, der har læst ’skrivekunst’ på universitetet, og senere har haft tilknytning til Det Danske Kulturinstitut. Filmen er også et portræt af det multikulturelle Nørrebro, og man ser hende eksempelvis cykle forbi en halal-slagter, og stoppe for at handle frugt hos den tilstødende grønthandler. Man man hende også med datteren, der i dag må være tre år ældre. Således skrev hun i forgårs på Facebook, som reaktion på dele af venstrefløjens angreb på Nanne & Mads.

“Det er faktisk et stadigt stigende og groft alarmerende problem, at venstrefløjen, den intellektualiserede del, med Rune Skyum Nielsen i spidsen her i denne omgang, fra første færd, forsøger at kaste skyts mod ofrene. … jeg er selv ‘intellektuel’, uddannet og shit, særligt begavet, hvis det overhovedet skulle betyde noget for nogen, og jeg stemmer oftest på Enhedslisten. Men jeg er også mere end det. Jeg er opvokset i den hvide ghetto, socialklasse 5, jeg har fået bank af pæredanske rødder, der fik så mange bank derhjemme selv af narkomaner og drankerforældre, jeg er pæredansk i øvrigt, jeg har været meget tæt på at konvertere til islam som 17/18-årig, da jeg var kæreste med en af rødderne fra Klingenberg-banden i Odense – jeg har oplevet rødderne indefra og sympatiseret med dem, også når de har hetzet kartoffeldanskeren og drankerne, der ikke passer deres børn. Altså det jeg vil betegne som omvendt racisme. Jeg har fået guldsmykker i gave, som jeg godt vidste var tyvekoster. Min papsøster konverterede helt til Islam. For mit eget vedkommende fik jeg et chok, da min kæreste skød en mand. Så gik jeg i tænkeboks og sagde fra.

… Jeg bor nu på Nørrebro, i ghettoen; FSB, Blågården. Her har jeg boet i lidt over 4 år. Før da boede jeg i NV i 2 år – i et pænt boligbyggeri, men stadig midt i det lækre multikulturelle. En verden til forskel, og jeg har lidt svært ved at tage udtalelser seriøst fra folk, der ikke selv bor lige midt i lortet – den går ud til Rune og hans crew (Jeg har i øvrigt også boet i Vollsmose i Odense…) Når nu jeg bor her, så mener jeg godt, at jeg må udtale mig om, at der faktisk er PROBLEMER, og at de eskalerer! – Fordi de bliver fejet ind under gulvtæppet af netop venstreradikale. Og helt ærlig; jeg er virkelig træt af mennesker, der udtaler sig fra fine højintellektuelle hjem, men som ikke har indblik i virkeligheden.

Der ER problemer her! Jo der er! Og så længe folk skubber dem ind under gulvtæppet, så vil den anden gruppe råbe højere og højere; her taler jeg om de ekstreme nationalister, der finder rodfæste hos selv den almindelige borger, der lever og ser de problematikker gang på gang, men som aldrig bliver hørt. Jeg sympatiserer bestemt heller ikke med nationalisterne…

Tilbage til problemerne: Almindelige velintegrerede muslimer vil heller ikke bo i mit Hood, jeg har forsøgt at bytte bolig i snart 2 år. Det er en skam. Jeg har en fantastisk bolig og det er helt vildt centralt og jeg elsker mangfoldigheden, når man blot lige går lidt længere ud af ‘kampzonen’ – den kolde altså, for så slemt er det jo ikke vel, for her hersker en art af apartheid og vi blander os ikke i hinanden, men derfor kan jeg såmænd godt observere og konstatere; …. 5-årige der antænder kanonslag i hånden og kaster efter hinanden, (vi tør ikke gå ud nytårsaften – jeg er ellers ikke nogen pivskid!) … de udenlandske børn vil ikke lege med danskerne og de somaliske børn er nederst i hierakiet, de bliver kaldt for aber og homoseksuelle. Der er en helt klar hakkeorden og det er meget tydeligt, at det er nogle få familier, der styrer det hele. Resten er medløbere. Her hersker konstant omvendt racisme. Du bliver selvfølgelig hilst velkommen som dansker, hvis du mener det samme som dem, men hvis du er uenig, så falder hammeren. For her er ikke plads til uenighed.

Det værste eksempel herpå er beboermøderne. Jeg havde godt hørt en del, men holdt mig væk, dog var jeg til stede sidst, da vi havde fremsat forslag om at få hund i foreningen. Gerne med en masse restriktioner, og hvor der først skulle hentes tilladelse hos bestyrelsen. Jeg var åben overfor kompromisløsninger. Nu ved jeg godt at hunde er haram for nogle ekstreme muslimer, men jeg kender også en del muslimer, der har hund. Jeg havde forberedt en fredelig og nede på jorden saglighed. Men jeg var så chokeret og det var min datter også, at vi nærmest gik grædende derfra. Vi blev kaldt danskersvin, fordi vi ville have hund. Alene på det grundlag. Man kunne mærke det ulme i folk lige fra vi kom ind, hadet; du skal ikke komme her og stille forslag, der er så tydeligt imod OS, der var en enkelt muslim der turde stille sig op og sige at godt nok ville han ikke selv have hund, men at han ikke kunne se hvad problemet var i, at andre havde hund og at vi måtte kunne rumme hinandens forskelligheder, så længe vi tog hensyn til hinanden. Han blev jordet! totalt jordet. Pøblen gik i selvsving, og det var tydeligt at det var de såkaldte ‘mafiosa’ lignende familier, der indoktrinerede holdningerne, afstemningen var i øvrigt ikke hemmelig, så alle stemte selvfølgelig imod – også ham der først prøvede at sige noget for…altså – nu skal det ikke hedde sig at de ikke demokratisk måtte hævde deres stemmeret, selvfølgelig må de det, men det var slet ikke demokratisk, det var tyranisk ovenfra dikteret af lederen, hvad der måtte stemmes og det var helt sikkert tilladt at komme med modsat rettede racistiske kommentarer. Danskersvin, ulækker, uhygiejnisk at have hund osv osv – vi var tre par, der havde forslået det, alle over en kam blev vi fordømt.

… Hvordan kan det være at vi kun tør tage afstand fra ekstremiteter når det handler om racisme fra dansker mod udlænding, men ikke når det er den anden vej, eller når man tydeligvis søger at hverve medlemmer til islamisk stat- lignende grupper. Jeg må sgu erkende, at det skræmmer mig. Det skræmmer mig, at man ikke tør åbne de øjne!

(Sia Sophia Schjerning, 27. december 2014: “Jeg vil starte med at sige, at jeg tror på diversitet…”)

“… jeg forstår ikke hvorfor muslimerne ikke bekæmper det indefra, det må jo have vokset sig så stor en pukkel til, ligesom DF for os ikke-muslimer, der godt kan leve med diversitet, men ikke radikalisme.” (Sia Sophia Schjerning om islamisme, 13. november 2013)

“This is it, this is where we turn our dreams inside out – Nørrebro baby!” (Tekst på postkort produceret af Sia Sophia Schjerning, 21. august 2014)

Oploadet Kl. 12:59 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper