30. april 2015

Mosbjerg Folkefest: “Som sidst sker det ved Mossø, vest for Skanderborg – i år er det lørdag d. 4. juli!”

Har du ikke allerede tilmeldt dig Mosbjerg Folkefest 2015, så få det overstået. Mere om arrangementet på Mosbjerg.com, Facebook/MosbjergFF.

Folkefesten 2015: Tilmeldingen er åben!

Kære venner

Forberedelserne er i gang, de gode talere er inviteret (og har alle sagt ja), så nu kan vi åbne for tilmeldinger til sommerens nationalkonservative begivenhed. Dette års talere bliver:

Mikael Jalving: Forfatter og konservativ debattør
Paul Weston: Leder af det britiske frihedsparti Liberty GB
Søren Krarup: Forfatter og tidligere folketingsmedlem (DF)
Søren Hviid Pedersen: Lektor, Ph. D
Torben Mark Pedersen: Ph. D., samfundsdebattør.

Talerne vil handle om Suverænitet, civilsamfund og kultur, og bevarelse af fælles normer og værdier. …

Som sidst sker det ved Mossø, vest for Skanderborg – i år er det lørdag d. 4. juli!

(Jyllandsposten, torsdag d. 29. maj 1890: Breve fra Jylland til Jyllandsposten)

“Det var i 1838 at St. Blicher indbød til den første Folkefest, som næste Aar skulde afholdes paa Himmelbjærget. Den kom da ogsaa i Stand, men der mødte kun 100 Deltagere. Dette afskrækkede dog ikke Blicher, som indbød til en stor Fest igjen næste Aar…”

Oploadet Kl. 20:54 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:

Odense: Festarrangør truet, kaldt ‘vantro hund’ – om tørklæde: “… det skal være et valg og ikke tvang”

Festarrangør Amin Safari har tidligere gjort muslimer vrede, og haft problemer med de mange der ødelægger det for de endnu flere. Hans postulerede hyldest til det islamiske tørklæde er bekvem efterrationalisering, for tørklædet ville jo ikke være islamisk hvis det var valgfrit. Fra MX – Kontroversiel klub: Aflyser arabisk temafest på grund af hårde trusler.

“Pop up-klubben Twisted skulle i aften have afholdt en temafest på Voyeur i Odense, hvor grænserne grænser skulle testes. Temaet var ‘Middle Eastern Promises’, og folkene bag arrangementet havde til lejligheden hyret to eventpiger, som skulle servere shots til gæsterne iført muslimsk tørklæde. …

– Jeg har modtaget trusler hele morgenen i min indbakke. De skriver ‘din vantro hund’, ‘lille luder’, ’skam dig’ og sådan noget, fortæller Amin Safari til metroxpress.

[…]

Formålet med temafesten var at sætte fokus på og hylde det muslimske tørklæde, har han tidligere forklaret til bloggen Sommerglæde:

– For at ‘make a statement’ ved at sige, at det skal være et valg og ikke tvang. Men det er jo bare noget vi gør, på grund af temaet. Jeg siger bare, det er en smuk ting. At gå med tørklæde er noget af det smukkeste, du kan gøre symbolsk. Så jeg bliver ked af det, når jeg ser at det er under tvang, forklarer Amin Safari til bloggen.”

(Foto: Facebook)

“Sig til de troende kvinder, at de skal holde øjnene for sig selv og vogte over deres køn; de må ikke fremvise deres pryd, bortset fra det deraf, der er synligt, og de skal lægge deres hovedslør hen over deres halsudskæring. “ (sura 24:31)

“Profet! Sig til dine hustruer og dine døtre og til de troendes kvinder, at de skal trække noget af deres overklædning ned over sig. Således vil de lettest blive genkendt og ikke blive forulempet. “ (Sura 33:59)

Oploadet Kl. 20:50 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer
Arkiveret under:

Læge “… mistænkt for i 30 konkrete sager at udfylde stort set enslydende lægeerklæringer om PTSD”

Regeringen lempede, så indvandrere med en PTSD-diagnose nu kunne få dansk statsborgerskab uden bestået dansk- og indfødsretsprøve. Fra Jyllands-Posten – Læge anmeldt for snyd med erklæringer til indvandrere.

“Sagen om snyd med lægeerklæringer er større end først antaget.

I november kom det frem, at en speciallæge var mistænkt for i 30 konkrete sager at udfylde stort set enslydende lægeerklæringer om PTSD (posttraumatisk stresssyndrom) for at øge indvandreres chancer for at blive danske statsborgere.

Nu har Sundhedsstyrelsen lavet en vurdering af erklæringerne, og på den baggrund har Justitsministeriet besluttet sig for at politianmelde speciallægen. Det står samtidig klart, at sagen nu ikke drejer sig om 30, men 63 lægeerklæringer. …

Udover at politianmelde lægen har Justitsministeriet også bedt politiet om at vurdere, om de 63 personer med udenlandsk baggrund har gjort noget ulovligt ved at bestille, modtage og bruge lægeerklæringerne i deres bestræbelser på at blive kvalificerede til et rødbedefarvet pas og få stemmeret til folketingsvalget. …

‘Vi kan takke en kvik fyr på indfødsretskontoret for at have bemærket, at flere lægeerklæringer havde en temmelig enslydende ordlyd. Han gav sig til at undersøge flere af erklæringerne og så et mønster,’ siger Langballe…”

Oploadet Kl. 20:05 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

Enhedslisten-ansat Redox-mand udgiver bog om “… principper for venstreorienteret kommunikation”

Michael Hunnicke var en af blot ti personer der havde en profil på Redox’ interne forum tilbage i 2010, og han har således været tæt på ledelsen i erklærede militante Antifascistisk Aktion, sideløbende med sit politiske virke i Enhedslisten. I dag sidder han i bestyrelsen i Enhedslisten Blågård, og vikarier på partiets Christiansborg-sekretariat. Tidligere var han praktikant for Søren Søndergaard.

Fortiden er interessant, når nu han mener venstrefløjen skal blive bedre til at bruge sproget. At kalde folk racister, er tydeligvis en bevidst strategi der mere handler om åbne grænser end racisme i ordets egentlige forstand. Kun åbne grænser kan smadre det borgerlige samfund, og gøde jorden for den af dem ønskede revolution. Fra Information – Ny bog: Sådan italesætter venstrefløjen sejren.

“I en ny bog, Brug sproget politisk: 10 gode principper for venstreorienteret kommunikation, forsøger økonomisk rådgiver for Enhedslisten, Michael Hunnicke, at sætte ord på, hvordan dette skal ske.

‘Venstrefløjen kommunikerer for rationelt og kedeligt i stedet for at tale i billeder og fjendebilleder,’ siger den 30-årige tidligere næstformand i Danske Studerendes Fællesråd og kampagnemedarbejder i Mellemfolkeligt Samvirke.

I bogen beskriver Michael Hunnicke, hvordan han som 15-årig faldt over Karl Marx’ Det Kommunistiske Manifest i en boghandel. Det var ikke alt, hvad Michael Hunnicke forstod. Men han forstod, og glemte aldrig, den afsluttende sætning: ‘Proletarer i alle lande, foren jer!’. …

Michael Hunnicke advarer mod at tro, at venstrefløjens løsning er at rykke til højre for at møde vælgerne ‘hvor de er’. Dermed bliver disse bare bekræftede i deres højreorienterede verdensbillede – og endnu mere højreorienterede. I stedet for at give dem et valg mellem godt og ond, ender venstrefløjspartierne nemlig med at give dem et, på papiret, valg mellem to goder.

Forfatteren henviser til den amerikanske professor i lingvistik George Lakoff, som i bogen Don’t Think of an Elephant: Know Your Values and Frame the Debate beskriver, hvordan den første øvelse, han giver eleverne på Berkely, er at bede dem om ikke at tænke på en elefant!

Men han har endnu ikke fundet én, som kan lade være. Ordet fremkalder straks billedet af det store dyr med de blafrende ører og snablen. På samme måde beskriver George Lakoff, hvordan højrefløjen har haft held til at italesætte den politiske debat. Ikke mindst med ordet ’skattelettelse’. For at tale om en lettelse må der først have været en byrde, en belastet part og en befrier, som fjerner denne og derfor er en helt. …

‘En ’skattelettelse’ kunne eksempelvis omformuleres til, at det er ‘nedskæringer på vores fælles sygehuse, skoler og børneinstitutioner’. Vi kunne også kalde ’skat’ for en ‘fælles investering’ eller ‘investeringer vores fælles velfærd’. Det er ikke godt nok at sige ‘vi ønsker ikke skattelettelser’. Ordet skal erstattes med noget andet, der skaber de billeder, vi ønsker. Ellers støtter vi højrefløjens verdensbillede.’

En sådan succesfuld ‘indramning’ af det politiske budskab i egne værdier medfører samtidig, at ens synspunkter kommer til at fremstå som almindelig sund fornuft.

(Michael Hunnicke Jensen, Researchkollektivet Redox, Enhedslisten; collage, 2015)

“… Sverige og Danmark har det tilfælles, at det er småt med fascisme man ser i hverdagen på gaden… Derfor er det nødvendigt at lægge mere i ordet antifascisme…” (Antifascistisk Aktion, ‘Referat fra antifascistisk træf, 4-5/9 1992’; Uriasposten)

“Tror umiddelbart det kan være svært at finde noget, der for alvor kan belaste ham. Men det må vel være noget med at finde citater, der udstiller ham som rabiat racist..” (Aliaset ‘GG’ om undertegnede på Redox-forummet, 3. september 2009; Uriasposten)29. april 2015

Homoseksuel tv-kendis antastet: “… den anden råber Klamme bøsse, du skal dø din bøsse”

Endnu en homoseksuel semi-kendis antastet på åben gade. Fra den for mig ukendtes hjemmeside Sylee.dk – Sy Lee: Ol at slå og spytte på os, fordi vi har lavet (reality)-tv?!.

“Honeybees… Jeg skulle gå over fortovet lige ved Nørreport st. Lige der ved Matas på Nørreport! Der var rødt så jeg ventede. Der stod to fyre bagved mig blandt rigtig mange! I ved, hvor hektisk det er på Nørreport om dagen. De stod bag ved mig og jeg havde høretlf, men jeg kunne høre alt, hvad der kom ud af deres mund.

Er det ham fra tv?

Ej jo det er ham du ikke kan lide.

Det er sgu ham den klamme bøsse.

Jeg valgte at ignorere ved de første to sætninger, men den 3. sætning fik det mig til at tage høretlf af og jeg sagde:

Jeg kan altså godt høre drenge. Hvem fuck kalder i bøsse, fucking tabere.

Så blev der grønt lys, og alle folk bagved os ville gå over vejen, men de bevægede sig bagved mig, gik jeg fremad, MEN den ene spytter og den anden råber KLAMME BØSSE, du skal dø din bøsse. …

Vi endte med at skubbe og fare hinanden op helt ind til fjæset og slog i hovedet og han råbte BØSSERØV, og jeg råbte: Kom her dit fucking svin, vi skal have en lille snak, så jeg kunne give ham en ordentlig en i ansigtet. …

Ikke nok med det, fik min bedste ven Gustav en flaske øl i hovedet sidste år, som resulterede i en retssag.

Jeg fik en øldåse i hovedet på Nørrebro engang, mens jeg cyklede, da en bil med en flok drenge ville have jeg skulle slås ned. Og mange andre episoder fra mig selv og flere af mine venner! Bare for at nævne nogle få!

Det værste er, at vi lever i et samfund, hvor dette sker nu om dagen! I højlys! Jeg er i chok og rasende!!!! … Jeg er så TRÆT af så mange ucviliserede mennesker i DK! Vi lever i fucking 2015!”

Sy Lee på Facebook, 29. april 2015; Se evt. tidligere post)

“Den ene var dansker og den anden udlænding. Dette har ik noget med ‘mohamedanere’ som du sir det. Irrelevant. (Sy Lee)

Oploadet Kl. 16:56 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

Fahrudin Omerovic, der overfaldt en fodbolddommer under søns U13-kamp: “Jeg fortryder det ikke.”

Det er selvfølgelig upassende, at slå en dommer ned foran sin søn under en U13-fodboldkamp, men det er decideret udansk ikke at fortryde det efterfølgende. Overfaldsmanden hedder Fahrudin Omerovic, og stammer fra Bosnien. Historien citeret fra BT – Far overfaldt dommeren til drengekamp: Han var heldig, jeg ikke gjorde mere.

“Episoden skete i starten af anden halvleg af lørdagens U13-kamp mellem de to lokale klubber fra Fyn.

Kampens dommer, Jim Frandsen, forklarede tidligere tirsdag over for BT, at han var i færd med at give en spiller et gult kort for grimt sprogbrug, da han blev overfaldet bagfra af en forælder. Kampen blev herefter afblæst, og OKS blev tildelt en sejr på 3-0.

‘FO’ afviser ikke hændelsesforløbet, men mener, at han var i sin gode ret til at tage fat i dommeren.

‘Selvfølgelig gik jeg på banen. Jeg tog fat i dommeren og sagde til ham, at han (dommeren, red.) skulle gå ud. ‘Du skal aldrig råbe mere efter mit barn,” sagde jeg.

Men er det i orden?

Han har været meget heldig, for jeg kan blive meget mere sur. Han skal aldrig råbe efter mit barn igen.’ …

Fortryder du den måde, som du reagerede på?

Jeg er ikke ked af det. Jeg fortryder det ikke, for jeg skal passe på mit barn. Hvad ville du have gjort, hvis en dommer råbte af dit barn?'”

(Fahrudin Omerovic overfalder fodbolddommer Jan Frandsen under en U13-kamp, 2015; Youtube)

Oploadet Kl. 06:37 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer
Arkiveret under:

“… de lykønskede hinanden med et fast håndtryk og kindkys. ‘Tillykke med overførselsindkomsten!’

Det er selvfølgelig godt Ayhan Al Kole ikke er socialist mere, men værdipolitisk gør det på sin vis hverken fra eller til. Jeg har fremhævet de interessante detaljer i hans læserbrev i Information – Jeg er skurken blandt mine venner.

“Igennem folkeskolen og dele af min gymnasietid var jeg overbevist om, at mine ideer om samfundet ikke kunne forenes med de borgerlige partiers politiske ønsker. … Den hovedløse søgen efter et politisk ståsted afspejlede min identitetskrise – det indser jeg først nu. Hvilket hold skulle jeg være på? Det handlede hele tiden om at finde sig selv uden at blive holdt uden for af ’sine egne’:

Jeg søgte derfor aktiv mod den anden bevægelse, hvor tonen omkring udlændinge endnu ikke var fjendsk: fra Enhedslisten til Socialistisk Folkeparti til Socialdemokratiet. På daværende tidspunkt havde man ikke smidt udlændingekortet på bordet, og der var flere folketingskandidater, jeg kunne spejle mig i, og tilmed syntes statskassen utømmelig: Der var hjælp til alle og gerne i overflod. Det lød jo næsten for godt med så åbne grænser og åbne kasser. …

Mine forældre har altid slidt hårdt og insisteret på at vise os vejen frem. Men jeg ved, at mange mistede lysten til at arbejde, de fandt ingen gevinst i det. Jeg lyver ikke, når jeg fortæller, hvordan jeg flere gange var vidne til, hvordan de lykønskede hinanden med et fast håndtryk og kindkys. ‘Tillykke med overførselsindkomsten!’ Jeg var målløs.

Det slog mig, at jeg var liberal. … Men blandt ligesindede medborgere af anden etnisk herkomst end dansk møder jeg hovedrysten, beklagende blikke, flovhed og pegefingre. Jeg er på forhånd dømt til at være skurken, en forræder, ‘en af de andre’. … Folk af anden etnisk herkomst dømmer typisk liberalismen og mener, at den er usympatisk, pengegrisk og fremmedhadsk… Men jeg ønsker netop et opgør mod den nationalkonservative xenofobiske politik…”

Oploadet Kl. 06:07 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

Asylcenter-naboer er bekymrede: “… nogle borgere vil gribe til selvtægt, ‘Der er jo jægere herude'”

Nordsjællands Politi har netop udgivet en lille rapport med den selvforklarende titel: Undersøgelse af borgernes opfattelser og oplevelser i forbindelse med etableringen af et nationalt udrejsecenter på Sjælsmark Kaserne (pdf, 10 sider). Heri opridses flere eksempler på afmagt i forhold til politiets passivitet, konkrete bekymringer om konsekvenserne, samt naturligvis lidt ‘Not In My Back Yard’-rationale.

“Et aspekt af svækkelsen af tilliden til myndighederne er en del borgeres oplevelse af, at de bliver ladt i stikken af myndighederne. Som en borger udtrykker det: ‘Vi er overladt til os selv.’ Borgere refererer til tidligere erfaringer med uledsagede unge, der i en overgang boede på kasernen, i deres fortællinger om, hvad de forventer sig af udrejsecenteret. Dengang oplevede man indtrængen på privat ejendom, indbrud, hærværk, stjålne både og fund af punge og tasker i en have tæt ved kasernen.

Da mange af de disse hændelser er forsøgt anmeldt til politiet, ‘uden at politiet dukkede op eller ville registrere anmeldelserne’, føler mange sig ‘overset af myndighederne’.” (s. 5)

“Borgernes oplevelse af beslutningsprocessen har desuden affødt den holdning, at ‘det er myndighedernes tur til at komme til borgerne’. Der hersker en stor bekymring blandt nogle borgere om, at nogle borgere vil gribe til selvtægt, ‘Der er jo jægere herude’, eller at man selv vil blive tvunget til det: ‘Man forsøger at beherske sig og ringer 114, men det kan man jo ikke blive ved med, hvis de ikke vil sende en politibil eller optage en rapport.'” (s. 6)

[…]

En borger fortæller, at han ‘frygter for liv og lemmer, at der kommer en og skærer halsen over på os, når vi ligger og sover’. En anden borger fortæller, at han ikke sender sin datter ud at løbe uden overfaldsalarm. Tilsvarende har flere nævnt, at de har ændret deres løberuter: ‘Nu kører jeg til Rungsted, hvis jeg skal løbe.’

Flere borgere nævner, at de ikke tager med bussen længere, for ’selv buschaufførerne billetterer ikke længere ved Sandholmlejren’. Flere borgere har valgt at installere nyt sikkerhedsudstyr ved deres bolig, eller de har fået tjekket deres sikkerhedsalarmer og overvågning, eller de er i færd med at udtænke strategier for et privat vagtværn eller et nabonetværk, der kan holde øje med hinanden og komme til assistance i tilfælde af indbrud.

Man oplever en betydelig utryghed i forhold til borgernes personlige sikkerhed.” (s. 6f)

[…]

“Borgerne er generelt meget bekymrede for indbrud og beskriver, at de har oplevet asylansøgere have ‘en meget observerende adfærd’, når de bevæger sig forbi husene i området: ‘Jeg er ofte alene hjemme og kommer hverken til at turde at være her eller til at turde ikke at være her.’

Mange bekymrer sig over, at de nu skal til at låse deres huse, hvilket er med til skabe større utryghed i deres hverdag: ‘Hvorfor skal vi låse os inde? Det er jo ikke derfor, vi er flyttet på landet.’

Der er blandt de fleste borgere, der bor tæt på udrejsecenteret, en bekymring for, at de vil blive de mest udsatte. Imidlertid fortæller andre borgere, at netop de har god grund til at føle sig mere utrygge, fordi de bor et stykke fra centeret: ‘Jeg bor længere væk fra centeret og er derfor bekymret for, om politiet og Kriminalforsorgen glemmer os, der bor i periferien af centeret.'” (s. 7)

[…]

“Borgerne i nærområdet til Sjælsmark Kaserne bliver utrygge, hvis ukendte personer går ind på deres grund. Det kommer konkret til udtryk i Landsbyen, hvor den offentlige vej er en mulighed for såvel borgere som afviste asylansøgere til at bevæge sig ned mellem husene til søen, der ifølge borgerne er et trækplaster for mange mennesker i det naturskønne område. Tidligere erfaringer med asylansøgere, der holder picnic i private haver, ryger under halvtage, tænder bål og hører musik på private grunde, er med til at understøtte sådanne bekymringer.

Nogle borgere er desuden utrygge på baggrund af forlydender om det nærliggende Center Sandholm. De har hørt, at mange personer i Sandholmlejren
hver nat hopper over hegnet i kriminelt øjemed, og de forventer, at dette også vil ske på udrejsecenteret.

Virksomheder og landbrug er bekymrede for deres produktion og afgrøder, idet indtrængen på privat grund tidligere har resulteret i, at hegn er blevet ødelagt og trådt ned, hvorefter dyr er trængt ind på områderne med afgrøder. Desuden er nogle landmænd bekymrede for, at afviste asylansøgere vil gå ind til deres store dyr og komme til skade, eller at de vil stjæle deres dyr.” (s. 7)

Oploadet Kl. 05:45 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:


28. april 2015

Venstreradikale angreb som planlagt islamkritiske For frihed, der demonstrerede med ‘Mod vold’-plakat

I Sverige er der de senere år sket en forbrødring mellem Antifascistisk Aktion og Revolutionära Fronten, og da Revolutionær Antifascister etablerede sig i Danmark, var et tydeligvis med accept fra den danske udgave af Antifascistisk Aktion (AFA). Formødet blev afholdt i AFA-kollektivet Bumzen, og AFA havde sågar givet gruppen lov til at bruge deres Projekt Antifa-Twitter-profil.

Gruppen lagde ikke skjul på at formålet var at stoppe For frihed fysisk. Hvis det lykkedes islamkritiske For frihed at komme ind på Axeltorv, skulle de blokeres for adgang til Vesterbrogade. Alternativt, overfaldes hvorend det ville være muligt.

“Skulle det lykkes Pegida at komme ud at gå, så vær aktive og kreative i området og søg mod deres rute.” (Revolutionære Antifascister på Facebook, 27. april 2015)

(‘Revolutionære Antifascister’ på Facebook, 27. april 2015)

Scenen var sat for det helt store. Ved Palads angreb sortklædte venstreradikale, og flere blev anholdt, få meter fra demonstrationens plakater med budskaber såsom ‘For Frihed’, ‘Mod vold og racisme’ og ‘Ja til ligestilling’. Politiets indgriben gjorde det svært at angribe fysisk, men næsten pralende kan man læse på Twitter, at det lykkedes selverklærede antifascister at tildele kendt nationalist en ‘blodnæse’ ved en S-tog station.

Medierne holdt den vanlige lave standard. Ritzaus Bureau satte vinklen, og således kan medierne næste gang skrive at der tidligere har været ballade når anti-muslimerne marcherer i flok. Eksempler…

“Syv personer anholdt under Pegida-demonstration” (BT, 27. april 2015)

“Syv anholdt ved anti-islamistisk demonstration” (Ekstra Bladet, 27. april 2015)

“Otte personer anholdt under Pegida-demonstration” (TV2 Nyhederne, 27. april 2015)

“Otte anholdt under Pegida-demonstration i København” (Politiken, 27. april 2015)

“Flere anholdt under uroligheder ved Pegida-demonstration” (Local Eyes, 27. april 2015)

Et medlem af Konservativ Ungdom var tilstede under det indledende angreb, og blev chokeret over den yderste venstrefløjs ageren. Videoen kan ses i fuld længde her. Herunder en række screencaps.

(Fløjtende venstreradikal forsøger at forstyrre For friheds demonstration)

(Venstreradikale forsøger at stjæle For frihed-banner, politiet griber ind, enkelte anholdes, flere befries)

(Groggy venstreradikal, der netop har fået slag med politiknippel)

(Venstreradikal provokerer politibetjent, uden held)

Researchkollektivet Redox & Co. var naturligvis også tilstede, herunder Simon Bünger Paulsen og Rasmus Preston, der så sent som sidste mandag var på gaden for at fotografere tilhørere til den organisatoriske forgænger Pegida DK. Billeder sakset fra nettet.


FN-rapport: Militante palæstinensere gemte våben på skoler, beskød Israel fra skolers område…

For nogle uger siden kunne Amnesty International afsløre, at raketter afsendt fra Gaza mod Israel kostede flere palæstinensiske liv end israelske. En fejlslagen raket slog eksempelvis ned ved et supermarked i den nordlige flygtningelejr Al-Shanti og dræbte 13, heraf 11 børn. Hvis DR Online bragte historien, så kunne vinklen have været noget ala ‘Forsker: Rapport dokumenterer Hamas’ manglende militære styrke’.

FN har netop offentliggjort en rapport, der dokumenterer at militante palæstinensere under seneste konflikt gemte våben på FN-skoler, og beskød Israel fra samme. Noget Israel gentagne gange hævdede, uden det dog blev nævnt som andet end et postulat i MSM. DR Online fandt en for dem brugbar vinkel – Israel skød mod FN-skoler i Gaza.

“Israel skød mod syv FN-skoler i Gaza under sidste års krig og dræbte derved mindst 44 palæstinensere, der havde søgt tilflugt fra luftbombardementerne på nogle af FN’s områder.

Det viser en ny FN-rapport som også fastslår, at militante palæstinensere gemte våben og i mindst to tilfælde skød fra et par af skolerne.

– Jeg er forfærdet over, at militante palæstinensiske grupper vil bringe FN-skoler i fare ved at bruge dem til at skjule våben i, skriver Ban.”

(DR Online, 27. april 2015)

Oploadet Kl. 14:17 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper