31. maj 2015

Dokumentation: Venstreradikal valgkamp-hærværk mod Dansk Folkeparti, Rasmus Jarlov, Søren Pind…

“Kandidater i både rød og blå blok har været ramt af hærværk på valgplakaterne.”, berettede TV2 Online lørdag, og fortalte så at flere valgplakater for Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti var “blevet udstyret med et ‘racist’-klistermærke”. Artiklen havde både en forfatter og en ‘researcher’ på bylinen, men alligevel intet konkret om hærværkets politiske ophav. Selvfølgelig findes der apolitisk hærværk, men tendensen ved dette valg er som ved de forrige – at venstreradikale hovedsageligt går efter Dansk Folkeparti. Det er relativt nemt at dokumentere.

Eksempel I: ‘Racist’-klistermærke. Påklistret valgplakater for Dansk Folkeparti (Frederiksberg, Nørrebro, Århus) samt Venstres Søren ‘assimilation’ Pind (København).

(Århus, 28. maj 2015 – København, 29. maj 2015; Uriasposten)

Eksempel II: ‘Fynboer mod fascisme’-klistermærke. Påklistret valgplakater for Dansk Folkeparti (Århus).

(Århus, 28. maj 2015; Uriasposten)

Ophav: Revoshop.dk, Antifashoppen.dk.

Begge klistermærker kan købes på Revoshop.dk, der sidste år blev integreret med Antifashoppen.dk. Her kan man købe alskens merschandise for venstreradikale gadekrigere, herunder eksempelvis en ‘Dansk Folkeparti stinker’-hættetrøjer eller en pastelfarvet Kim Jung Il t-shirt.

(Screencap: Revoshop.dk)

(Screencap: Revoshop.dk)

Revoshop.dk har fysisk til huse på Provstevej (Nordvest), i kælderen til en opgang der huser flere kendte venstreradikale. Herunder Freja Wedenborg (tidl. DKP/ML, nu Kommunistisk Parti, Dagbladet Arbejderen) og Rune Bødker Nielsen, medejer af det grafiske kooperativ Rabotnik, der blandt andet designer plakater for Kommunistisk Parti og Antifascistisk Aktion. I opgangen bor også Per Hoffmann Küpper, der var aktiv gadekriger for nu nedlagte Rød Ungdom, der oprindeligt grundlagde netbutikken.

Antifashoppen.dk startede op i 2010 som en Projekt Antifa-forgrening (Læs: Antifascistisk Aktion), men blev sidste år en del af Revoshop.dk. Domænet var registreret af Antifascistisk Aktion (Korsgade 19, Kælderen), under navnet Projekt Antifa c/o (AFA-kollektivet) BumZen, Baldersgade på Nørrebro. Mere venstreorienteret bliver det ikke.

Forhistorie.

Folk der sælger klistermærker, kan i sagens natur ikke holdes juridisk ansvarlig for brugen af samme, men det er naturligvis ikke tilfældigt at venstreradikale og kommunister producerer klistermærker der ender på valgplakater for Dansk Folkeparti. Flere borgerlige som har været ramt af samme chikane, er netop politikere der er blevet lagt for had af den yderste venstrefløj. Det være sig særligt Konservative Rasmus Jarlov, der ene mand gik imod Ungdomshuset – og Venstres Søren Pind, der krævede at indvandrere lod sig assimilere ind i dansk kultur.

‘Racist’-klistermærker sås blandt andet ved FV07 og FV11. Diverse klistermærker med venstreradikale budskaber er set ved samtlige valg siden jeg har dækket som blogger, herunder eksempelvis EP09, KV13 og EP14.

Herunder et bredt udsnit af de opsatte klistermærker. Det meste har i lighed med ‘racist’-klistermærket sit ophav i Antifascistisk Aktion, men ikke udelukkende. Budskaber: ‘Ingen nazister i vores gader’ (Antifascistisk Aktion), ‘For socialisme mod fascisme’ (Antifascistisk Aktion), ‘Nazifri by’ (Socialistisk Ungdomsfront), ‘Jyske Antifascister’ (uoff. Århus AFA ), ‘Antifazone’, ‘Stop statsracismen’ (Socialistisk Ungdomsfront), ‘Vi er alle antifascister – Antifascisme er frihedskamp’ (Antifascistisk Aktion) mm.

(Fredericia, 23. maj 2014; Uriasposten)

(København, 28. august 2011, 5. september 2011, Odense, 24. november 2013; Uriasposten: I, II)

(Århus, 4. juni 2009 og 11. maj 2009; Uriasposten)

Bemærk klistermærkerne for Enhedslisten-associerede Socialistisk Ungdomsfront. Herunder et eksempel på hvordan det udmønter sig i praksis. Budskab: ‘Tid til nye venner – Giv flygtningebørn et liv udenfor lejrene’.

(København, 30. august 2011; Uriasposten)

(Screencap: Socialistiskungdomsfront.dk)

(København, 30. august 2011; Uriasposten)


Lohals: “Beboere beretter om hærværk… asyldrenge maser sig ind på dametoilet, når døren åbnes”

De senere dage har man i Jyllands-Posten kunne læse, at landets 423 mest magtfulde erhvervsfolk hovedsageligt bor i københavnske ‘enklaver’ og ‘guldkysten’ (Nordsjælland). I demokratisk henseende er det selvfølgelig problematisk, at folk med magt ikke nødvendigvis oplever den fulde konsekvens af egen magtudøvelse. Fra den meget lokale Lohals.dk, der ikke ligefrem lefler for den politiske korrekthed – Asylansøgere en voksende plage på Lohals Havn.

Beboere beretter om hærværk, store sten der kastes i Havnen, der åbnes for vandet og der lukkes ikke igen, Havnens gæster generes ved toiletter, asyldrenge maser sig ind på dametoilet, når døren åbnes, flokke optager Havnens legeplads, så de legepladsen var tiltænkt, må fortrække. Havnens fastliggere begynder, at blive bekymret for deres både og et bestyrelses medlem, – der bad asylansøgerne om ikke, at hoppe i trampolinen med sko på, – fik at vide, at det kunne han sige til danskere, ikke til dem…”

(Lohals havn, 18. oktober 2014)

Oploadet Kl. 18:22 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

Halime Oguz: “Min mor bliver… stillet konfrontatoriske spørgsmål om, hvorfor hun ikke opdrager mig.”

Modig klumme af folketingskandidat Halime Oguz (SF), der i Information blandt andet går i rette med Stampe/Trads-segmentet – Den store muslimtest.

“Det er en sej kamp at være progressiv muslimsk kvinde med etnisk minoritetsbaggrund. Giver man udtryk for sine holdninger i offentligheden, bliver man mødt af massive angreb. Ikke kun fra de mere traditionelt tænkende muslimer, men også fra forholdsvis moderne indstillede, højt uddannede muslimer.

Progressive muslimske kvinder bliver sendt gennem en vridemaskine, når vi sætter spørgsmålstegn ved forhold, der er åbenlyst kønsdiskriminerende. Patriarkalske muslimske repræsentanter erobrer ofte retten til at definere, hvad en rigtig muslim er, og de påstår, at man har solgt sin sjæl og vil lefle for danskerne. Det er i sandhed den store muslimtest, man skal igennem.

På baggrund af et indlæg om integrationsspørgsmål og efterfølgende interview i en landsdækkende avis, blev jeg således spurgt på gaden og til private selskaber, hvordan jeg kunne sælge ud af min tro. Og angrebene rammer ofte under bæltestedet.

Ytringer i offentligheden f.eks. om kvinders åbenlyst manglende rettigheder kan udløse en veritabel shitstorm fra gammeldagstænkende muslimer. … Det viser sig ofte, at det er organiseret, og at der er et netværk af muslimer, der som Tordenskjolds soldater melder sig under fanerne. De finder sammen i angreb, hvor kvantiteten af ytringer vægtes højere end kvaliteten af argumenterne, og det sker i en tone, der får det yderligtgående højre til at lyde som en søndagsudflugt.

En shitstorm mod mig blev således udløst på de sociale medier, fordi jeg diskuterede noget så naturligt som, at danske imamer er åbenlyst kønsdiskriminerende, når de ikke vil vie muslimske kvinder til ikkemuslimske mænd, mens de gerne vil lade en ditto praksis gælde den anden vej rundt. Indbakken flyder over med formanende mails fra muslimske søstre og brødre, der prøver at vise én tilbage på rette spor. Hvis man ikke føjer sig, truer helvedes ild. Hvis det ikke virker, bliver mere raffinerede metoder taget i brug såsom kontakt til familien med spørgsmål om det vantro familiemedlem.

Min mor bliver fortsat ringet op og stillet konfrontatoriske spørgsmål om, hvorfor hun ikke opdrager mig. De prøver at knække én ad bagvejen og ramme en på ens ømmeste punkt. Familiemedlemmer og bekendte ender med at vende en ryggen.

[…]

Samtidig skal man kæmpe imod en anden flanke, nemlig de etniske danskere, der i misforstået godhed har sat sig for at beskytte minoriteter. Desværre kommer de i stedet ofte til at støtte reaktionære traditioner blandt muslimer. …

Af og til fremstår de selvgode ligefrem som modstandere. Hvis man som jeg peger på et problem som f.eks. kønsdiskrimination, skynder selvgode etniske danskere sig hurtigt videre for at fortælle solstrålehistorier om integrationen. … Desværre er det som om, de solstråleglade danskere hellere vil sole sig end vide af den virkelighed, hvor lyset endnu ikke falder ind. De har et meget selektivt forhold til virkeligheden.

Debatten former sig som et indstuderet teaterstykke: Muslimerne beskylder os for at være frafaldne, og de selvgode danskere stempler os med et politisk mærkat for at kortslutte debatten.”

Oploadet Kl. 17:16 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

Yahya Hassan, digter – Nationalpartiet lancerer video med ‘tawheed’-finger, symbol for islamisk enhed

Nationalpartiet nåede desværre ikke at blive opstillingsberettiget, men flere kandidater stiller op som løsgængere, herunder mediedarlingen Yahya Hassan. Her lidt fra dialogen i fredagens Deadline, hvor han var lige en my mere konkret i sin idioti end han har for vane.

Yahya Hassan, Nationalpartiet: man kan sige nok så meget om Gadaffi også, men han havde da en velfærdsstat som var bedre end det danske. Kan man jo sige. Der var jo da en velfærdsstat i Libyen. Der var da hospitaler, der var da skoler, der var da gratis hjælp, der var da god behandling, det kan man da ikke komme uden om – det er igen noget som er fuldstændigt gennemdokumenteret og overbelyst.

Niels Krause-Kjær: Var der en god behandling i Libyen under Gadaffi?

Yahya Hassan: Ja!

Niels Krause-Kjær: På hvilken måde var det en god behandling, synes du?

Yahya Hassan: Ja men, altså, deres velfærdssystem. Der har da været masser af goder for den almindelige, der blev bygget huse, hvis man ikke havde en uddannelse, så fik man da en, og kunne man ikke komme i arbejde, så bliver man sendt til et land, hvor man rent faktisk kunne få et arbejde. Det er nogle ting jeg synes du skal læse op på, og det kan du eventuelt tage en eftersidning efter redaktionsmøderne, og så kan du sætte dig ind i de her ting. Sammen med resten af… Gadaffi skulle da være blevet, prøv at se Libyen nu. Der er sket det samme som i Afghanistan og i Irak. Man har destabiliseret nogle lande som var nogenlunde velfungerende. Selvfølgelig er der nogle mangler. Jeg siger ikke at Gadaffi var verdens fedeste mand. Jeg siger ikke at Saddam Hussein var verdens fineste person, men det er Obama heller ikke. Det er Netanyahu heller ikke. Hvorfor vender vi ikke blikket den vej?

(Nationalpartiet på Youtube, 30. maj 2015)

“En strakt pegefinger har været en måde at vise sin tro på Allahs enhed for mange muslimer. For jihadister er det også et tegn på teologisk herredømme og militær dominans. … IS benytter én strakt pegefinger til at referere til deres tro på én gud, hvilket er en central del af islam. At Allah er én, betyder, at han ikke kan deles op i mindre enheder. Ligesom man ikke kan sidestille eller sammenligne nogen med ham. Dette indikerer også den muslimske afstandtagen til kristendommens opfattelse af Gud, Jesus og Helligånden som en treenighed.” (Uriasposten)

“There are inevitable cycles of social history: the yellow race’’s domination of the world, when it came from Asia, and the white race’s attempts at colonizing extensive areas of all continents of the world. Now, it is the turn of the black race to prevail in the world. (Oberst Gaddafi i Den Grønne Bog via The Daily Beast)30. maj 2015

Farveblinde Dansk Folkeparti…

Torsdag var Christian Frei (Sri Lanka) på gaden sammen med Peter Skaarup i København, fredag deltog Iraj Bamdeg (Iran) sammen med Pia Kjærsgaard og Kristian Thulesen–Dahl i en gadekampagne i Odense. Herunder et foto af Imam Sanneh, der hjalp Mette Hjermind Dencker med at sætte plakater op i Østjylland.

(Imam Sanneh fra Benin, Knebelbro, 28. maj 2015; Facebook; via Ekstra Bladet)

Oploadet Kl. 20:56 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

Odense: Systematisk hærværk mod Dansk Folkeparti-plakater i Vollsmose – dokumentation tilsendt…

Det er ikke nemt at føre valgkamp i Vollsmose. Nedenviste er sendt til Dansk Folkeparti Odense på Facebook, tidligere i dag. Bemærk kniven der er placeret i panden på DF-kandidat Betina Signe Stick.

(Foto: Twitter)

Den unge araber der sendte beskeden hedder Anas Faour. Den 26. april i år lagde han et foto på Facebook, hvor han sidder på en motocrosscykel på Vollsmose Allé To uger tidligere bloggede jeg historien om ’stjålne motocrosscykler i Vollsmoseområdet’.

“Påkørslen skete ved Vollsmose Torv, da to mænd som sad på motocrosscyklen torpederede en cyklist, hvorefter de kørte videre i høj fart.”

(Anas Faour på motocrosscykel ved Vollsmose Allé, 26. april 2015)

“I finder dem skam aldrig” (Anas Faour på TV2fyn.dk, 9. april 2015: Politi: Hjælp os med at finde gemte motocrosscykler)

Oploadet Kl. 15:49 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

DR-børnevært Mikkel ‘Hr Skæg’ Lomborg og Wahid ’stening, ja tak’ Pedersen: Støt Hamas-landet Gaza

Umiddelbart lyder formålet jo tilforladelig, men som det kom frem sidste sommer, så styres Gaza benhårdt af terrororganisationen Hamas, der har som erklæret formål at drive jøderne i Middelhavet. På den måde ligner Gaza-indsamlingen meget de mange muslimske indsamlinger til fordel for civile i Islamisk Stat-kontrollerede områder. Så sent som i tirsdags blev israelske bebyggelser ved Askelon angrebet med missiler fra Gaza-stribens nordlige grænse.

(Abdul Wahid Pedersen på Facebook, 30. maj 2015; Uriasposten, Facebook)

“Mange år med krig har efterladt Gazas bygninger i ruiner og menneskene i fragmenter. Gazas børn er blevet frarøvet rettigheden til en tryg barndom og resultatet er, at 373.000 børn i Gaza ifølge UNICEF har hårdt brug for traumebehandling. …

OBS: Pengene vil gå ubeskåret til traumebehandling af børn i Gaza via det overordnede event: bit.ly/støttemiddag

Lad os gøre det Danmark. SÆT I GANG!”

Oploadet Kl. 13:36 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

Ungliberal forsøgt kniv-røvet af mellemøstlige indvandrere – Konservativ leder tæt på indbrudsforsøg

Torsdag aften blev Nicolai Oster, tidligere næstformand for Liberal Alliance Ungdom, forsøgt røvet med kniv nær sit hjem i Glostrup af “to mørkklædte indvandrer af mellemøstlig udseende”, der tilsyneladende havde det fint med åbne grænser, men lidt sværere med de lukkede kasser. Han forsvarede sig med peberspray, og slap uskadt fra episoden.

Fredag formiddag da konservative Søren Pape Poulsen var på vælgerbesøg i Nødebo i Nordsjælland, opstod der rygter om et indbrudsforsøg længere nede af vejen. Pape fortæller om ‘mistanken’ på stedet via Facebook, men historien pilles hurtigt fra hinanden i medierne. “Papes indbrudstyve viste sig at være avisomdelere”, skrev Politiken…

(LO-ejede Avisen.dk, 29. maj 2015: Papes pinlige valgbommert: Se den her)

Fra DR Online, der har talt med naboen Peter Frederiksen – Nabo: Politiforklaring efter Papes indbrudsbesøg stinker.

“Naboen undrer sig også over, at en af personerne fra varevognen var gået helt ind i haven, så husets alarm gik i gang. Postkasserne står nemlig ude ved vejen.

– Jeg kigger ind i min nabos have, og her ser jeg manden, der står og spejder ind gennem husets kæmpe panoramavinduer, forklarer Peter Frederiksen.

– Da han ser mig, siger han ‘hello’ på sådan en desperat måde, siger Peter Frederiksen, der oplevede manden som tydeligt nervøs.

Naboen tror ikke på politiets forklaring om, at personerne uddelte flyers:

– Det er eddermageme løgn. Helt ærligt, det er en håndværkerbil med stiger oppe på taget. De havde udenlandske plader og arbejdstøj på. Det er helt ærligt rystende, at politiet lader dem gå, siger han.

Samtidig slår han fast, at der hverken var nogen flyers i hans postkasse eller i mandens hænder. DR Nyheder har talt med yderligere to naboer fra stedet, som heller ikke har set flyers i deres postkasse.

Nordsjællands Politi har dog været upræcise i deres forklaring af forløbet flere gange. Til DR hedder det nu, at personerne ‘omdelte flyers’. Men til Politiken blev det oplyst, at de mistænkte var ‘avisomdelere’, og til avisen.dk lød beskrivelsen ‘reklameomdelere’. Det har undret naboerne…”


Har været på kontanthjælp i 22 år, men livet foregår ’stadig på somalisk’: “Jeg er ikke god til dansk”

På Facebook har han ikke en eneste dansk ven, men til gengæld billeder fra en ferierejse til Paris. Ingen kvaler, danskerne betaler. Fra TV2 Online – Har været 22 år i Danmark: Kun haft arbejde i to af dem.

“Abdiquadir Roble kom til Danmark for 22 år siden. I 20 år af dem har han ikke haft et arbejde. … 44-årige Abdiquadir Roble vil gerne have et

arbejde, for han mener, at det hører med til at være en del af samfundet. … Men med 20 år uden for arbejdsmarkedet, heraf 19 af dem på kontanthjælp ved han godt, at det bliver vanskeligt. En af Robles udfordringer er, at selvom han har boet i Danmark i halvdelen af sit 44-årige liv, så foregår det meste af hans hverdag stadig på somalisk.

Oploadet Kl. 10:56 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer


29. maj 2015

Fire 22-25 årige AEH’ere anholdt på Øresundsbroen med ‘to Scorpion maskinpistoler med magasiner’

Efter en politijagt på Øresundsbroen torsdag aften, anholdt politiet fire mænd, der var i besiddelse af to maskinpistoler. DR Nyheder kalder de anholdt for ‘danskere’, selvom der er tale om fire kriminelle udlændinge, så her citerer jeg fra EB.dk – Fængslet efter våben-fund på Øresundsbroen.

“To unge er blevet varetægtsfængslet i Københavns dommervagt efter våbenfundet i aftes på Peberholmen på Øresundsforbindelsen, mens to andre anholdte har fået anholdelsen opretholdt i tre døgn.

De fire på 25, 24, 22 og 25 år nægtede sig alle skyldige, da de blev fremstillet i dommervagten, sigtet for besiddelse af to Scorpion maskinpistoler med magasiner og 18 skarpe skud.

De fire sigtede er alle af udenlandsk herkomst, men danske statsborgere.”

(Škorpion vz. 61 maskinpistol; Youtube)

“Er der ikke et sted jeg kan klage, så sagen slet ikke bliver omtalt? De er min familie, og jeg kender dem alle fire, og de er helt uskyldige. Det passer ikke, når politiet siger, at de i forvejen er kendt af politiet. De er alle fire i gang med uddannelser. (pårørende til BT, 29. maj 2015)

Oploadet Kl. 21:36 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper