31. maj 2016

Tyrkiet: Erdogan fejrer erobringen af kristen land – Taler til nationen: “Muslimer skal få flere børn.”

Sidste torsdag kunne Jyllands-posten berette, at masseindvandringen forventes at bringe befolkningstallet op på 6 mio. inden år 2050. Danskerne har ikke reproduceret sig selv siden 1968, da befolkningstallet lå under 5 mio., og statistikken fortæller således ikke den fulde sandhed. Der bliver færre kulturkristne danskere hvert år, og væsentligt flere fra andre grupper, herunder særligt islamiske lande. Demografi er skæbne. Det kan ikke siges for ofte.

Søndag var det i øvrigt 563 år siden Osmannerne indtog den kristne hovedby Konstantinopel, og byen kendes i dag som Istanbul. Sultanen der anførte slaget, har fået opkaldt flere vestlige moskéer efter sig, blandt andet ‘kulturforeningen’ i Valdemarsgade (København). Erobringen fejres hvert år, og som tidligere deltog også Recef Erdogan. Et stort velbesøgt arrangement med fyrværkeri, fester og en skarp geo-politisk tale af præsidenten.

(Erdogan fejrer erobringen af Konstantinopel med ‘janissar-slaver iført minaret-börk’, 29. maj 2016)

Dagen efter holdt præsident Erdogan denne tale på direkte tv. Her gengivet af Reuters.

“No Muslim family should engage in birth control or family planning, Turkish President Tayyip Erdogan said on Monday, calling again on pious Muslims to have more children.

We will multiply our descendants. They talk about population planning, birth control. No Muslim family can have such an approach,’ he said in a speech in Istanbul broadcast live on television. ‘Nobody can interfere in God’s work. The first duty here belongs to mothers,’ he said.”

(Recef Erdogan taler for nationen, 30. maj 2016)

Oploadet Kl. 10:52 af Kim Møller — Direkte link95 kommentarer
Arkiveret under:

Afghansk flygtning voldtog tysk ‘venligbo’ – mødte hinanden gennem ‘Flüchtlinge Wilkommen’

Visse mennesker skal lære alting på den hårde måde. En historie fra Køln i Ekstra Bladet – Tysk ‘venligboer’ voldtaget af afghaner.

“En 26-årig blev torsdag i sidste uge idømt to et halvt års fængsel for voldtægt. Dommen blev afsagt ved retten i Köln, det skriver det lokale medie Kölner Rundschau. Mediet beskriver, hvordan offeret var en 20-årig kvinde, der havde ladet afghaneren bo hos sig.

Afghaneren kom til Tyskland for to år siden, og kontakten til kvinden skete igennem internetplatformen ‘Flüchtlinge Wilkommen’.”

(Foto: Fluechtlinge-willkommen.de)

Oploadet Kl. 02:51 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

Indvandrer til topløs kvinde på Bellevue: “… tag dog en bluse på! … Du pisser på vores kultur…”

Facebook-opdatering af S.K. sakset fra Ballet Magnifique. Episoden fandt sted på Bellevue strand, lidt nord for København.

“Hvor er mine medsøstre??

Jeg var på Bellevue i dag med mine piger, deres veninder og min kæreste.
Jeg lå topløs, som jeg har gjort hele mit liv.
Men tingene har ændret sig.
For 15 år siden, da jeg var gravid med den første af mine tre unger, der havde de fleste ( gamle og unge) kvinder bare bryster på stranden.
Da jeg 3 år senere var gravid igen var det tyndet godt ud i de bare bryster.
Da jeg for 8 år siden var gravid med min sidste unge, der var det næsten kun mig der lå med bare babser.

I dag på Bellevue tror jeg, at jeg var den eneste.

På et tidspunkt kom en ung mand med anden etnisk baggrund hen til mig og sagde:

‘ hvorfor ligger du der – tag dog en bluse på! ‘ ‘ Du pisser på vores kultur og det er derfor vi pisser på jeres’
Jeg svarede ham ikke, men slængede mig på tæppet i solen med mine 40 årige babser og tænkte ‘ hvor helvede er alle mine medsøstre blevet af?'”

Oploadet Kl. 02:31 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:

17-årig pige truede Naser Khader: “Jeg sværger på Koranen, min mor og mit liv, at jeg stikker jer ned.”

Sagen er ikke religiøst motiveret, men for muslimer er alt religiøst. Fra BT – 17-årig pige dømt for dødstrusler mod Naser Khader: Nu er hun tiltalt for ny kriminalitet.

“En nu 17-årig pige, der for to år siden blev dømt for grove dødstrusler mod folketingspolitiker Naser Khader og hans datter, er igen blevet tiltalt.

Denne gang for at have sparket en ansat på ungdomsinstitutionen »Startskuddet« i Mern på Sydsjælland to gange på kroppen samt for i samme forbindelse at have truet flere ansatte:

‘Jeg sværger på Koranen, min mor og mit liv, at jeg stikker jer ned’ og ‘Jeg har inden i aften stukket en ned’ lød truslerne blandt andet fra den temperamentsfulde pige, mens hun truede dem med et glasskår.”

Oploadet Kl. 02:19 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer


30. maj 2016

Belgien: Muslimsk pige tager selfie foran anti-islamister og hyldes – afsløret som notorisk jødehader…

Søndag den 1. maj blev 42-årige Tess Asplund verdensberømt, da hun under en nationalistisk demonstration hinsidan, forsøgte at provokere demonstranterne med Black Power-næven. Hun var en del af den venstreradikale moddemonstration, og erklærede efterfølgende: “Politiet siger, at det er et demokratisk land, og derfor har de lov til at demonstrere. Men de er nazister.” Historien gik viralt, og brugt som holdningsmassage.

(Zakia Belkhiri tager selfie foran Vlaams Belang, Antwerpen, 14. maj 2016)

En historie i samme boldgade gik viralt i Belgien i forrige uge: Tørklædeklædte Zakia Belkhiri tog en selfie foran en anti-islamisk Vlaams Belang-demonstration. Daily Telegraph har detaljerne – ‘Selfie-girl’ at anti-Muslim protest apologises for anti-Semitic remarks.

“Zakia Belkhiri, a teenager who won praise after posing in front anti-Muslim protestors in Belgium while taking selfies, has issued an apology after journalists unearthed a number of anti-Semitic comments posted on her social media accounts.

Belkhiri was widely praised after photos emerged last week showing her standing in front of far-Right Flemish nationalist group called Vlaams Belang as they protested at the Muslim Expo in Antwerp.

A group of protesters had gathered outside the expo, which celebrates Muslim lifestyle, art and culture, with signs including messages such as ‘No headscarves’ and ‘Stop Islam’.

The photos of her selfies, taken by Jurgen Augusteyns and published by Vice, were shared by thousands of supporters around the world.

However, it has since emerged that Belkhiri has posted several anti-Semitic remarks on her social media channels.

In one 2012 tweet she wrote: ‘Hitler didn’t kill all the Jews, he left some. So we know why he was killing them.’

And in a 2014 Facebook post she said of Jews: ‘I hate them so much.'”

(Zakia Belkhiri på Twitter, 29. november 2012)

Oploadet Kl. 10:22 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

Sharia-aktivisters kampfælle: Voldelige gerningsmænd har overtaget Martin Henriksens fordomme…

Det døgnrapporten omtalte som et forsøg på ‘at hive et tørklæde af en muslimsk kvinde’, blev i ofrenes beretning omtalt som et voldeligt overfald med ’skader’ der medførte et besøg på skadestuen. En veninde til pigerne gengiver historien i Politiken, og hun er tilfældigvis certificeret ‘Meningsdanner mod diskrimination‘. En person der ikke tør stå tæt på perronkanten, fordi hun frygter, at ‘islamofobiske medpassagere’, skubber hende ud foran toget. En kvinde der frygter moskébrande og fabler om ‘drabsepisoder’. Ingen kan dyrke offerrollen som sharia-aktivister.

Læserbrev i Politiken af Ayan Yasin – Skinger politisk debat baner vej for vold mod muslimer

Torsdag i sidste uge sagde Martin Henriksen (DF) i ‘Debatten’ på DR, at det kun er muslimer, der truer danske værdier, og at islam er Danmarks største samfundsproblem. To dage senere blev Nada Musse og Ayaan Ahmed verbalt og fysisk overfaldet af tre etniske dansker – en mand og to kvinder – efter et cafébesøg i Odense.

Manden begyndte at råbe diskriminerende og racistiske bemærkninger ad Nada og Ayaan, og tilråbene endte i vold. Manden rev Nadas tørklæde af og slog hende bagfra. Den ene kvinde begyndte at slå på Nada, mens den anden kvinde pegede mod Ayaans pande og sagde ‘Fuck af og skrid hjem, din neger’.

Dette var en forbrydelse motiveret af had til og fordomme mod muslimer og er en konsekvens af folkevalgte politikeres indvandrerfjendtlige polemik og propaganda mod den muslimske minoritet i Danmark. …

De folkevalgte politikeres gentagne negative budskaber har været med til at skabe et billede af muslimer som fjender. Gerningsmændene har overtaget denne negative fremstilling, som har ført til denne hadefulde hændelse.

Er det ikke på tide, at flertallet tager bladet fra munden og overdøver det højtråbende mindretal af højreradikalister? Er det ikke på tide, at flertallet fylder mest i den offentlige debat? Er det ikke på tide, at vi alle siger i kor, at ‘nok er nok’?”

Oploadet Kl. 02:31 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer


29. maj 2016

Alternativet, en nyreligiøs sekt

På sin vis skal man som borgerlig være glad for nyreligiøse Uffe Elbæk og hans alternative følgere, for det er dog trods alt en fordel at politiske fantaster samler sig i en dansende sekt, og ikke stemmer på gold kommunisme. Frikirkeleder Uffe Elbæk har været medlem af tre af slagsen, og da han droppede Revolutionen ud, blev Multikultur det nye progressive. Alternativet er et symptom på politikerleden, og med lidt held kan partiet medvirke til at smadre det tradionelle højre/venstre-skisma, og erstatte det med et national/international. De forstyrrer status quo.

Alternativets filosofi kan kun eksistere i en nordisk velfærdsstat, og medlemmerne er naturligvis ‘meget hvide’, som Elbæk indrømmede fra prædikestolen i går. Femten macho-arabere med hættetrøjer ville gøre partiet mere mangfoldig, også på dansegulvet. ‘Love is in the air’, skråler Muhammed og Mohamed fra Vollsmose, mens de smiler æggende til sektlederen. Fra TV2 Online – Hver fjerde dansker: Andre partier burde lære af Alternativet.

“Alternativet kæmper for den grønne omstilling af Danmark – og for at skabe en ny politisk kultur, hvor der er en helt anden åbenhed, end vi har været vant til. … det kan andre partier sagtens tage ved lære af, viser en ny meningsmåling, som analyseinstituttet Megafon har foretaget for TV 2 og Politiken. Her svarer 26 procent af alle vælgere, at andre partier med fordel kan lade sig inspirere af Alternativet, mens det – ikke overraskende – særligt er på venstrefløjen, vælgerne mener, Alternativets tilgang kan bruges. Hos Enhedslisten gælder det 48 procent, hos SF 45 procent og hos Radikale Venstre 38 procent.”

Når jeg kigger ud over jer, så er I også meget hvide. Vi er ufattelig meget hvide. Det er ikke fordi, vi ikke godt må være hvide. Det må vi gerne. Men hvis vi skal afspejle det danske samfund, skal vi også være langt mere mangfoldige.” (Uffe Elbæk, ‘frikirkeleder’)

Oploadet Kl. 10:27 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer

Odense: Black Army angriber betjente med sten og anden kasteskyts – “… alle løsladt i dag torsdag”

‘Vidne: Black Army forsvarede sig efter voldsom anholdelse’, noterer Local Eyes, og dokumenterer det med en video der viser hvordan indvandrere med alt forhåndværende angriber betjente. Fra TV2 Fyn – Black Army-ballade: Politiet mødt af kastede sten, krykker og støvsugerrør.

“De andre medlemmer i Black Army klubhuset blev så utilfredse med anholdelsen, at de kastede alt, hvad de havde for hånden mod patruljen. Betjentene blev mødt af en storm af sten, støvsugerør og endda en enkelt krykke.

Betjentene tilkaldte forstærkninger, og kort efter hundepatruljens ankomst kom der ro over situationen, efter flere af medlemmerne var blevet bidt af hundene. … Mændene blev afhørt i løbet af natten og blev alle løsladt i dag torsdag.”

(Black Army, Nyborgvej, Odense)

Oploadet Kl. 09:22 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

‘More than a club’: AGF mobiliserer sponsorer – ‘Send danskere bag i arbejdsløshedskøen-kampagne’

En af de mest læste AGF-hjemmeside hedder ‘More than a club’, og det tager klubben vist lidt for bogstaveligt. Det er svært at fravælge en klub, der på sin vis er en følelse, men her bør den politiske forbruger aktiveres. Hvis X-firma er en del af AGF’s ‘Send danskere bag i arbejdsløshedskøen-kampagne’, så er det hos konkurrenten man lægger sine penge. Fra AGF.dk – AGF og jobcenter Aarhus i fælles jobindsats for flygtninge.

“AGF og Jobcenter Aarhus har indgået en samarbejdsaftale, der har til formål at åbne døre på arbejdsmarkedet for nytilkomne flygtninge og udsatte borgere i Aarhus Kommune.

Med over 250 sponsorer i sit erhvervsnetværk har AGF en naturlig indgang til en lang række virksomheder i Aarhus, og det er det netværk, der nu bliver bragt i spil i bestræbelserne på at lave en erhvervsrettet indsats for nytilkomne flygtninge og udsatte borgere i Aarhus Kommune. … Om det nye samarbejde udtaler Jacob Nielsen, adm. direktør i AGF.

– Når alle føler, at de er en del af fællesskabet og er med til løse opgaver, vokser de og udvikler sig. Sådan er det på et fodboldhold, og det forholder sig ikke anderledes på arbejdsmarkedet. At få et arbejde og lære sproget er den hurtigste og bedste genvej til integration, og vi vil gerne være med til at gøre en aktiv indsats på den front. Den store udfordring, Aarhus Kommune har på dette område, er et fælles anliggende, og vi tror på, at vi kan være med til at åbne døre til arbejdsmarkedet for nytilkomne flygtninge ved at mobilisere vores sponsornetværk. …

– Både som rådmand og AGF-fan glæder jeg mig over, at vi har indgået samarbejdsaftalen. Byens fodboldklub viser, at den tager det sociale ansvar alvorligt, og jobcentret får et ekstra redskab i sit strategiske samarbejde med virksomhederne. Jeg har store forventninger til, at samarbejdet vil styrke mulighederne for at matche flygtninge og andre på kanten af arbejdsmarkedet med de virksomheder, der mangler hænder, siger Thomas Medom.”

Oploadet Kl. 09:21 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer


27. maj 2016

“Hvis vi analyserer en europæers liv, mangler denne det vigtigste – der er ingen mening med livet.”

Langt essay af den russiske forfatter Viktor Jerofejev om forholdet mellem Rusland og Europa, tidligere trykt i antologien ‘We need to talk about Europe’. Oversat til dansk for Salon55.dk – Rusland ser Europa i øjnene.

“‘Russiske og europæiske sjæle – kan de følges ad?’ lød den titel, man fandt på til mit foredrag her i Strasbourg. Titlen, som beskriver sjæle, der går hånd i hånd, lød afskyelig i mine ører, men for en europæer var den temmelig romantisk, idet den anerkendte, at Europa havde en sjæl. …

Endeligt leder den russiske sjæl ikke mindst efter meningen med livet. Den kan ikke leve livet uden at lede efter dets mening. Det har ikke noget at gøre med religiøsitet, det er helt basalt en evig søgen efter livets mening. Den russiske sjæl søger efter meningen med livet, finder den, er betaget, bliver desillusioneret og starter forfra. Det er, hvad vores bedstefædre gjorde. Vore fædre, os selv og vores børn søger også efter meningen med livet.

(Viktor Jerofejev; Foto: kuvajournalistit.fi)

‘Gud er død’ – denne sætning af Nietzsche regnes for en ufravigelig sandhed i Europa. Men passionerede indvandrere fulde af religiøse dogmer lever ikke i passivitet, tværtimod. Alt imens man kæmper mod menneskelig aggression, undertrykker sit udseende, er Europa i færd med at tage sin sikkerhedshjelm på. Sikkerhedsseler, sikker sex, barbermaskiner – disse er Europas nye symboler. Når alt kommer til alt, må det europæiske menneskes skæbne afgøres ved antropologi og ikke bureaukrati. …

De ulve, som formentlig kommer til at æde Europa op, er egentlig kontinentets afmagrede og denaturerede værdier; værdier, der synes mere og mere blottet for deres primære indhold og hovedsageligt findes på et formelt niveau. Dette forfald til uorden har sin pris, og som resultat fører Europas nu en vilkårlig tilværelse. Nulevende europæiske forfattere fortæller hele verden om dette; de ser vilkårligheden som et stort eventyrligt spil, et spil, der erstatter mening. Hvis vi analyserer en europæers liv, mangler denne det vigtigste – der er ingen mening med livet. Eller rettere, det er ikke noget, som folk kan lide at tale om. Samtaler om livets mening eller andre metafysiske problemer fremkalder prompte irritation og sarkastiske smil. Europa associerer metafysik med læren fra den romersk-katolske kirke, som den betragter som et levn fra fortiden.

Europæeren er født ind i de materielle tings behagelighed, værdsat efter hvor stor indsats det har krævet at anskaffe dem. Uddannelse følger Europas klassiske værdier på samme måde som latin, der skabte moderne sprog, men selv blev et dødt sprog for døde mennesker. Forbrugersamfundet har gjort Europa til et modeoffer. At arbejde er ved at blive en stræben efter andenrangs-anerkendelse. … Europæerne er konstant optagede af et eller andet; deres fritid er blevet en besættelse, der efterlader dem uden tid til dem selv. Også her ser vi Europas legemløse ulve: Folk forstår ikke længere at gå på opdagelse i dem selv. Den eksistentielle selvopdagelse er blevet erstattet med praktiske tips om skønhed, sundhed og tidsfordriv. Livet er blevet kedeligt, men kedsomheden bemærkes ikke længere, fordi livet er blevet en endeløs kamp for det, der generelt anses for at være en anstændig levestandard.

Europas ideologi er blevet reduceret til et sæt fælles begreber. Demokrati er nu en del af den politiske korrekthed. Liberalismen er omdannet til tolerance. Kulturens hierarkiske mønster er blevet miskrediteret som en form for manglende respekt over for vælgerne. Kultur er blevet horisontal. Samtidig har autoriteten bevaret sin pyramidestruktur, men det er usømmeligt at tale om dette. …

Antirygekampagnen er blot det første skridt på vejen. Hvis fodbold gør fansene aggressive, hvorfor så ikke kastrere fodbolden? Den europæiske mand er bange for sin egen aggression. Han vil ikke anerkende, at den er en del af menneskets natur, på samme måde som det seksuelle objekt er en del af kvinden. Europa er ved at give afkald på det, der gør menneskene maleriske. Mænd, der bekymrer sig om at være sexistiske, bliver til nuttede små skabninger. Mennesker kan ikke ændre natur på et øjeblik uden at se latterlige ud. Få en kønsskifteoperation, og I vil forstå det. Europa er på en vild flugt mod noget, der ligner et alderdomshjem, bare med bedre mad. …

Med hverken Gud eller ateisme og ingen klare udtryk for politisk liv på hverken højre eller venstre side af spektret, er Europa i stigende grad til grin for netop de indvandrere, man har inviteret ind af ren og skær skyldfølelse og politisk rundhåndethed.

Ligesom en kvinde betragter Europa sig selv som attraktiv. Alt skal nok gå, indtil hun mister den illusion.”

Oploadet Kl. 22:25 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper