31. oktober 2016

Overblik: Hillary Clintons private emailserver – De mest ødelæggende Wikileaks…

Det kan være svært at finde hoved og hale i Hillary Clintons email-sag. Henrik Ræder Clausen giver et overblik.

“I sin tid som udenrigsminister brugte Clinton ikke det officielle e-mail system, men i stedet en privat server, som hun fik stillet op hjemme. Det var der flere grunde til – selv citerer hun bekvemmelighed, Colin Powell citeres for at have foreslået, at det ville være en effektiv måde at omgå USA’s lovgivning om offentlighed i forvaltningen.

Som Udenrigsminister har man naturligvis adgang til statshemmeligheder på højeste niveau, og en del af dem er gået igennem hendes server – det er fastslået tidligere. Hun påstår selv, at hun ikke har fået vejledning i at omgås fortroligt materiale, men det modsiges af en erklæring, der bærer hendes underskrift.

Ved den tidligere undersøgelse blev Clinton pålagt at udlevere hele indholdet fra serveren. Efter at have modtaget rettens ordre, gennemgik hun og hendes medarbejdere indholdet, besluttede hvad de ville overdrage til retten, og slettede de øvrige med Bit Bleacher. Det udgør destruktion af bevismateriale – ligesom da de hamrede telefoner og iPads i stykker i stedet for at udlevere dem.

Hvor alvorligt er den slags så? Mine amerikanske venner, der kender til håndtering af statshemmeligheder, tøver ikke: ‘Varetægtsfængsling indtil skadens omfang er kortlagt. Derefter en retssag med en ikke helt lille straframme.’

At Hillary Clinton har undgået retsforfølgelse indtil nu er pinligt for det amerikanske retssystem, der har et professionelt ansvar for at kunne identificere lovbrud, og for at retsforfølge overtrædelser uden hensyn til, hvor fine forbindelser, folk måtte have. Dermed har det tidligere frafald af retsforfølgelse udgjort en korruption af retssystemet som sådan, hvilket FBI nu søger at rette op på.

Der er andre gode grunde til at Trump sagde til Clinton, at hun fortjener at ende i fængsel – dette må være tilstrækkeligt her og nu.”

Flere tusinde emails er lækket af Wikileaks. Herunder en række overskrifter fra The Top 100 Most Damaging Wikileaks (so far). Kontekst og link på siden.

1. Obama lied: he knew about Hillary’s secret server and wrote to her using a pseudonym, cover-up happened (intent to destroy evidence).

2. Hillary Clinton dreams of completely ‘open borders’

3. Hillary Clinton received money from and supported nations that she KNEW funded ISIS and terrorists

5. Paying people to incite violence and unrest at Trump rallies

7. Top Hillary aides mock Catholics for their faith

8. Hillary deleted her incriminating emails. State covered it up. Asked about using White House executive privilege to hide from Congress.

9. Bribery: King of Morocco gave Clinton Foundation $12 million for a meeting with Hillary, 6 months later Morocco gets weapons

10. State Department tried to bribe FBI to un-classify Clinton emails (FBI docs)

14. Bill Clinton receives $1 million ‘birthday gift’ from ISIS-funding Qatar while Hillary was SoS, Qatar receives arms flow increases of 1,482%

15. Hillary campaign prays for shooters in news stories to be white

20. CNN leaked primary debate question to Hillary through head of DNC

21. Democrats created fake Trump ‘grope under the meeting table’ Craigslist employment ad in May 2016

23. Rigging media polls through oversampling

24. ‘Bill Clinton Inc.’ How millions of dollars were raised for the Clintons. Blurred lines between personal and Foundation money

29. Hillary took money from foreigners for campaign (illegal)

33. List of reporters that Hillary wined and dined, including biggest journalists and pundits of CNN, ABC, NBC, MSNBC, NY Times, and a lot more. Off the record.

36. Racist remarks about Blacks and Muslims

37. Hillary’s poor health (collapsing, memory loss, drug research)

44. Billionaire George Soros has influence over Hillary, ties to election fraud in systems used for U.S. voting

59. Plotting to attack Obama because ‘his father was a Muslim’

66. Hillary tweaks her policies based on donors’ wants

68. Illegally coordinating with Priorities USA, a SuperPAC funded by George Soros

75. Staging fake anti-Trump protest, conspiring with Univision CEO

82. Facebook founder Mark Zuckerberg in direct contact with the Hillary campaign

98. Clinton campaign memorized their email cover-up script

Oploadet Kl. 11:13 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

Søren Pind om faren for et folkeligt forankret demokrati: ‘populisme’, ‘vulgærdemokrati’, ‘pøbelstyre’

Uden folkelig legitimitet mister demokratiet sin selvopretholdelseskraft, og den slags kan ikke presses frem med dundertaler om faren for ‘populisme’, ‘vulgærdemokrati’ og ‘pøbelstyre’. Pind fik en stjerne i bogen, da han i 2008 krævede assimilation af landets indvandrere. I dag lyder han næsten omvendt, som en karikatur af Borg i Star Trek: “You Will be Assimilated. Resistance is Futile.”

I sidste uge talte Pind for internationalister i Tænketanken Europa, og lavede en utilsigtet parafrase af Bertolt Brechts berømte digt om folket der svigtede politikerne. Fra Politiken – Pind: Vi risikerer at ryge ud i ‘pøbelstyre’, hvis folk ikke tager sig sammen.

“Den amerikanske præsidentkandidat Donald Trump er ikke et enkeltstående amerikansk fænomen. Han er en slags symptom på demokratiets problemer. Måske endda en dyster profeti også for Europa, frygter justitsminister Søren Pind (V). …

Vi risikerer at ryge ud i et vulgærdemokrati eller pøbelstyre måske endda, hvis det her fortsætter og folk ikke tager sig sammen og tager de ting, der foregår, alvorligt. …’, sagde Søren Pind.

I Danmark nævner Søren Pind folkeafstemningen om retsforbeholdet i december 2015. Vælgerne fik tilbudt en særlig tilvalgsordning, der skulle erstatte det danske retsforbehold. Fremover skulle det være op til et flertal af politikerne i Danmark at bestemme, hvilke dele af den europæiske retspolitik, Danmark skulle være med i. Et flertal af befolkningen sagde nej. Søren Pind trækker en parallel til den belgiske delstat Vallonien med 3,6 millioner indbyggere, der indtil i denne uge blokerede EU’s handelsaftale med Canada. Ifølge Søren Pind helt ‘fornuftsstridigt’.”

(Tænketanken Europa på Facebook, 27. oktober 2016)

Apropos: Bertolt Brecht, Die Lösung (1953)

“Nach dem Aufstand des 17. Juni
Ließ der Sekretär des Schriftstellerverbands
In der Stalinallee Flugblätter verteilen
Auf denen zu lesen war, daß das Volk
Das Vertrauen der Regierung verscherzt habe

Und es nur durch verdoppelte Arbeit
zurückerobern könne. Wäre es da
Nicht doch einfacher, die Regierung
Löste das Volk auf und
Wählte ein anderes?”

Oploadet Kl. 10:21 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

“Når borgerligheden er udraderet fra kunsten, så bliver det venstreorienterede opfattet som apolitisk.”

“Kadaverborgerligheden er et produkt af årtiers antiborgerligt kulturelt syrebad.”, skriver Eva Agnete Selsing i Berlingske, og opridser eksempler på kulturradikalismens altomfattende dominans. Rune Selsing skriver specifikt om moderne kunst i JP.dk – Hvorfor moderne kunst er venstreorienteret.

“Gad egentlig vide, hvorfor almindelige småborgerlige danskere føler et vist ubehag ved moderne kunst? Hvor kommer den der fornemmelse af fremmedhed og afstandtagen fra? Svaret er, at lige bag kunstens kryptiske ydre, er den helt fundamentalt en krigserklæring til det borgerlige liv. Det gennemgående greb i tidens kunst er at få beskueren til at se verden på en anden måde. Få os til at opfatte det, vi tog for givet, som løgn. Virkeligheden, der slet ikke er virkelig. Verden i opløsning. Dagligdagsnormer som fascistiske. En mors amning som noget frastødende. Et barneliv fyldt med sex. Familien som ond og undertrykkende. Grimhed hvor vi troede, der var skønhed. Meningsløshed, hvor vi troede, der var mening.

Det er jeg sikker på, at langt de fleste danskere intuitivt kan fornemme, men det er straks sværere at beskrive hvorfor. Kunsten er (ofte) subtil, og det bagvedliggende budskab er ikke noget, man umiddelbart kan dechifrere. Ofte ikke engang kunstneren selv.

… Den nominelt borgerlige Hesseldals æstetiske tunnelsyn er løjerligt fikseret på og underlagt de røde dogmer – altså at kunsten skal udfore vores konventioner, vores syn på verden og vores levevis. Han tror formentlig, at vi bare har at gøre med nogle tilfældige idealer, der ligesom bare er en vogue nu, og ænser ikke, at det er nogle helt bestemte konventioner, en bestemt moral og en bestemt levevis, kunsten vil gøre op med. Det er det eksisterende. Det borgerlige. Det oprør er nu blevet så institutionaliseret, og det ikke længere er til at få øje på. Et ikke-figurativt billede gør ikke længere op med det figurative, for ingen kan huske, hvordan den figurative så ud! Når god kunst skal defineres, så findes den slet ikke.

I det totale fravær af den klassiske (borgerlige) kunst, kan modernismens tilhængere ikke længere opfatte sig selv som et opgør. Når borgerligheden er udraderet fra kunsten, så bliver det venstreorienterede opfattet som apolitisk.

Oploadet Kl. 09:53 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

Frustreret far: “Umenneskerne i det Radikale Venstre har den største skyld i overfaldet på min søn…”

Jeg har ingen grund til at betvivle historien, men det er ikke lykkedes mig at skaffe håndfast dokumentation. Lokalavisen har taget den, og så er den vel også god nok til Uriasposten. Thor Larsens søn blev overfaldet af fem udlændinge, og han er rasende. Sakset fra Facebook.

“I nat gik min søn og en af hans venner fredeligt og roligt hjem fra en fest på Amager. Min søn trak sin cykel og hans ven gik ved siden af. På Irlandsvej bliver de så fuldstændigt umotiveret overfaldet af fem 2. generationsindvandrere. Det gik hårdest udover min søn: Han fik smadret sin næse, en tand og blev slået et utal gange i ansigtet; især ’selvfølgelig’ mens han lå på jorden og han fik et black out. De feje, muslimske voldsforbrydere forsvandt og min søn og hans ven fik ringet til Søren Pinds politi, som tog sig ualmindelig god tid inden de ankom og de kunne ‘naturligvis’ ikke gøre noget – det kan de jo aldrig, når det går udover etniske danske, men de kan forfølge os patrioter, når vi kritiserer islam her på FB.

Umenneskerne i det Radikale Venstre har den største skyld i overfaldet på min søn og andre etniske danske unge – og dette landsforræderparti vil endda importere endnu flere voldelige og utilpasningsbare arabiske og afrikanske muslimer til landet – som om vores hverdag ikke er blevet usikker nok. I min barndom på Amager havde vi aldrig den slags problemer. Idag har vore rådne politikere anført af de Radikale sataner skabt en utålelig situation for os danske i vort eget land – disse selvfede politikerparasittier er helt ligeglade, når det går ud over andres sønner og døtre, men når Morten Bødskov får en lussing eller overlandsforræderen Zenia Stampe føler sig truet, så hyler de op inde på folktingsmøddingen. Vi har set hvordan Venstre har svigtet os danske og vi har erfaret at Søren Pind beskytter islam og er en tom floskelmager, når det gælder bekæmpelse af personfarlig kriminalitet – som muslimer i overvejende grad står for. Men intet er dog mere modbydeligt end den Radikale folketingsgruppe og blandt disse modbydeligheder rager Zenia Stampe op som et afskrækkende eksempel på hvad nogle mennesker kan degenerere til. Hvad ville hun, denne hykleriske skamstøtte, sige hvis det var hendes barn og ikke mit der var blevet slået til plukfisk? Vi er nogen, efterhånden flere og flere, der håber på at der kommer en dag – en dag med et nyt regime hvor umennesker som Zenia Stampe vil blive stillet til ansvar for sit landsødelæggende virke og muslimerne vil blive for jaget ud af vort land – dag hvor døtre og sønner ikke behøver frygte arabiske overfaldsmænd og somaliske voldtægtsforbrydere.

Med hensyn til vore skadelige politikere: Forget? – never, forgive? – Hell no!!

En rasende Thor Larsen – del gerne!”

(Thor Larsen på Facebook, 29. oktober 2016)

Opfølgning (30. oktober 2016).

“Efter at have været på hospitalet, har han fået at vide at der ikke var tegn på hjernerystelse selvom han blackede out under overfaldet. Hans næse kunne de ikke gøre noget ved for en stund fordi den var for hævet. Han er heldigvis en brav ung mand og er ved rimeligt godt mod idag – det der går ham mest på er den umotiverede måde overfaldet foregik på: Han så det overhovedet ikke komme og forstår ikke hvorfor det skulle gå ud over ham og hans ven.

Han var så på politistationen idag, som anvist af de betjente han mødte natten for overfaldet, for at indgive en formel anmeldelse – her fik han at vide af Pinds betjente at de IKKE HAVDE TID TIL AT TAGE IMOD HANS ANMELDELSE! Han havde værsgod at komme igen på et andet aftalt tidspunkt; idag havde de ikke tid, FORDI DER VAR SÅ MANGE ANMELDELSER af voldssager! Og så siger Pind at volden er faldende i Danmark!!?? Og givet at muslimer står for en andel af volden som langt overstiger deres procentmæssige andel af befolkningen i dette land, kan man man selv tænke sig til hvor mange der deler min søns oplevelse.

Til alle jer der har foreslået at vi må iagttage specielle forholdsregler i tråden under ‘overfaldsindlægget’ – ja, I har helt ret vi må forberede os på alle mulige måder, for der går uhyrer rundt blandt os – uhyrer som politikere og væmligboere har inviteret ind i vort land.”

Oploadet Kl. 01:16 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

Tyskland: Forældre ville ikke lade søn besøge ekstrem moské, får bøde, associeres med ‘islamofobi’

Foran Christiansborg kan man i disse dage se en Halloween-udsmykning, og det er helt uproblematisk, i modsætning til Dannebrog i folketingssalen. Debatten er polariseret, og alt vurderes i et ideologisk perspektiv. Dannebrog symboliserer for nogen fæl nationalisme, afstandtagen til det multikulturelle, og er hermed dybt problematisk. Det er ikke et dansk fænomen, som en grelt eksempel fra Tyskland illustrerer.

Historien er bizar, men bemærk også vinklingen. Det fortælles ikke, at den pågældende stormoské er tilknyttet ekstremistiske Milli Göris, men der bruges omvendt masser af spalteplads på at associere forældrene med noget fælt anti-muslimsk – fiks afrundet med henvisning til stigende ‘islamofobi’ (sygelig angst for Islam). Fra Deutsche Welle – German parents may face trial after refusing mosque field trip.

“The 13-year-old student’s parents refused to allow their son to join his classmates on the June 14 school trip of this year to a mosque in the northern German town on Rendsburg, prosecutor Peter Müller-Rakow said on Wednesday. … A local education authority subsequently fined the parents a total of 300 euros ($328) for their son’s truancy – which is a common practice in parts of Germany.

… According to German public broadcaster NDR, the family met the lawyer through the ‘Pax Europa’ association – a movement which is concerned with the so-called ‘Islamization of Europe.’ Heumann is also a former member of the far-right Alternative for Germany Party (AfD) and was one of the organizers for ‘Dügida,’ a Düsseldorf-based offshoot of the anti-migrant, anti-Islam PEGIDA movement.

The school’s principal, Renate Fritzsche said that there are no exceptions to Germany’s mandatory school law. … The goal of education, Fritzsche emphasized, is to teach children about other cultures so they will be able to interact and tolerate them.

Islamophobia has been on the rise in Germany, which took in around 800,000 mostly Muslim refugees in 2015.

(Foto: Skoleelever på besøg i Ghulzar-e-Madina moské i Zwolle, Holland, 2014)

Oploadet Kl. 01:02 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer


30. oktober 2016

Najla Adlouni: Muslimske drenge respekterer ikke kristne – “… hele det danske samfunds… ansvar”

Najla Adlouni er danskfødt palæstinenser, og selv om hendes undersøgelse påviser, at muslimske drenge ikke har respekt for ikke-muslimer, så er det naturligvis samfundets skyld jf. ‘Pygmalioneller Rosenthal-effekten’. Hvis muslimske ballademagere kaldes ballademagere, opfører de sig som ballademagere… overfor kristne, cirka.

Et professionsbachelorprojekt fra Vordingborg præsenteres i Berlingske – ‘Lige så snart en muslimsk lærer trådte ind i lokalet, så – bum – var der helt stille’ (kræver login).

“En nyuddannet lærer med muslimsk baggrund har fulgt drengene på en muslimsk friskole, og de kunne godt være stille, når læreren havde samme baggrund som dem. I begyndelsen måtte de ikke-muslimske lærere have en muslimsk lærer med, når de skulle ind i klassen. Ellers kunne de ikke skabe ro. Der var til gengæld fuldstændig ro, så snart en muslimsk lærer dukkede op i døråbningen.

Najla Adlouni blev færdiguddannet som lærer i sommer og har i sit afsluttende professionsbachelorprojekt på University College Sjælland i Vordingborg beskrevet undervisningen af muslimske drenge i en klasse på en muslimsk friskole. Det er ikke tilfældigt, at hun har valgt netop muslimske drenge som tema. De bliver nemlig ofte betegnet som ‘ballade magere’ i folkeskolen.

… Problemet er, at når vi møder andre med en bestemt forventning, risikerer vi at fastholde dem i den position. Når de muslimske drenge får etiketten ‘ballademagere’, så lever de op til den etiket. Nogle af dem er nok ballademagere, men hvis vi bliver ved at opfatte dem sådan, så kan de ikke komme ud af rollen igen,’ forklarer Najla Adlouni. …

Jeg observerede, at de muslimske lærere nød en respekt, som var givet på forhånd. Det var også, hvad lærerne på skolen gav udtryk for. Lige så snart en muslimsk lærer trådte ind i lokalet, så – bum – var der helt stille. De danske lærere skulle kæmpe for at opnå den samme autoritet. … De kæmpede for at opnå ro og lede klassen,’ siger Najla Adlouni.

Najla Adlouni mener ikke, at løsningen på problemet med drengenes opførsel ligger hos lærerne eller drengene. Eller hos forældrene eller skolen for den sags skyld. Det er hele samfundets problem og ansvar. …

‘… Det er et problem, der debatteres overalt på Facebook og i nyhederne, og drengene opdager hurtigt det negative fokus, der er på dem. Derfor skal løsningen på problemet ikke placeres hos den mulimske dreng eller hos læreren eller skolen. Muslimske drenges opførsel er hele det danske samfunds problem og ansvar. …,’ siger Najla Adlouni.


Nyt stenkast fra E20-motorvejsbro: “Dit dumme stenkastende møgdyr!! Heldigvis ville vi ikke dø i dag.”

Så skete det igen. Atter på motorvejsbroen ved Langesøvej, en strækning jeg kører flere gange om ugen. Fra Fyens.dk – Offer for muligt stenkast på motorvejen: – Blev nok reddet af overhaling.

“Lørdag eftermiddag blev en bil på Fynske Motorvej ramt af en større sten efter det, der sandsynligvis er endnu et stenkast fra broen ved Langesøvej. Og det kunne været gået langt værre, hvis ikke bilisten, Per Le Fevre Hansen, var trukket ud for at overhale, vurderer han selv i et Facebook-opslag.

‘Dit dumme stenkastende møgdyr!! Heldigvis ville vi ikke dø i dag. Blev nok reddet af at vi trak ud til overhaling, så stenen ramte helt ude i siden af ruden.’

Sådan skriver Per Le Fevre Hansen, der sammen med fire andre var på vej hjem til Blovstrød ved Allerød efter et såkaldt crossløb i Middelfart, i opslaget, som Lillebælt Halvmarathon har delt til sine 15.000 følgere. …

‘Sammen med 4 løbere, var jeg på vej hjem mod København/Allerød fra europeancross.dk i Middelfart. Stemningen var god og vi talte om de gode præstationer. Pludselig lyder der et brag, og jeg må holde godt fast i rattet. Vi aner ikke hvad der er sket. Tankerne kører på splitsekunder – er vi kørt ind i noget på vejen? Er der faldet noget fra en lastbil? Er det noget som kommer fra en anden bil? Nej, til det hele, for der var ikke noget på vejen og der var ingen lastbiler og de andre biler har det fint. Så ser jeg at forruden er ramt af et usædvanligt stort stenslag – helt ude i siden – og ser at der er glassplinter i kabinen. Vi var lige kørt under en bro.'”

(Per Le Fevre Hansen på Facebook, 29. oktober 2016)

Oploadet Kl. 10:08 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:


29. oktober 2016

Politiet afviser frustreret far: Forsvar din søn uden brug af vold, ring igen, hvis der er ‘et overfald’ igang

Når politiet vælger ikke at gribe ind, så er selvtægt en naturlig løsning. Tager han kampen op mod fire store teenagedrenge, så kræver det en eller anden form for våben. Beklageligt, men klart bedre end alternativet. En frustreret far taler ud i Berlingske – Søn tæsket: Ingen hjælp fra politi, da voldsmænd vendte tilbage.

“Da sønnen drejede om hjørnet, blev han passet op af fire drenge. De angreb ham med spark og knytnæveslag, indtil sønnen vristede sig fri og flygtede. De fire teenagere og en række tilskuere stod grinende tilbage og morede sig over episoden. Det fremgår af en video, som Berlingske har set, og som angiveligt er optaget af en af tilskuerne.

Det var en forslået søn, Lars Bisgaard Lund fik hjem. Hans ansigt var hævet af de mange slag, og han havde tydelige blå og gule mærker de steder, hvor knytnæverne havde ramt.

Dagen efter var familien bange for, at de fire teenagere ville slå til endnu en gang, så derfor aftalte de, at Lars Bisgaard Lund skulle hente sønnen fra skole. Han tog derhen i god tid omkring kl. 14.30, så han kunne nå at tale med skoleledelsen om overfaldet. Men da Lars Bisgaard Lund ankom, kunne han med det samme konstatere, at de fire drenge stod ude foran og ventede.

‘Jeg gik lidt væk, ringede 112 og fortalte, at fire teenagedrenge stod og ventede på min søn foran hans skole, og at de havde banket ham dagen før. Jeg fortalte kvinden, at jeg oplevede, at der var en reel risiko for, at min søn ville blive overfaldet og spurgte hende, om de havde en vogn, der kunne kigge forbi ved 15-tiden. Hvis der var et overfald i gang, ville de kunne stoppe det, og ellers ville de måske kunne tage en snak med de fire teenagere om gårsdagens overfald’. …

Til hans store skuffelse, fortalte kvinden, at de ikke havde ledigt mandskab, og hun foreslog derfor, at han selv fulgte sønnen ud og eventuelt skilte parterne ad.

‘… Jeg spurgte kvinden, om jeg skulle slå igen, hvis de overfaldt os, og hun sagde, at jeg ikke måtte slås med nogen, men at jeg skulle ringe til politiet igen, hvis et overfald gik i gang,’ siger Lars Bisgaard Lund…”

Oploadet Kl. 15:44 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer
Arkiveret under:

USA: Hjemløs sort Trump-sympatisør angrebet, da hun ville beskytte hans Walk of fame-stjerne

Det vælter frem med historier fra USA, der kunne afbalancere mediedækningen af den amerikanske valgkamp i de danske medier. Trump har som andre tv-personer en stjerne på Hollywoods berømte Walk of fame. Stjernen er flere gange forsøgt ødelagt, med hagekors-graffiti og alskens former for gråzone-aktivisme. Onsdag gik en mand så hele vejen: Smadrede stjernen med en lægtehammer og en økse.

Den blev hurtigt genskabt, men det tager tid for cementen at tørre, og her starter det interessante. En sort hjemløs kvinde, der i afmagt over Obama, og manglende tiltro på Hillary, beslutter sig for at beskytte stjernen med Pro-Trump-budskaber.

Hvis det var et iscenesat stunt, så gik Hillary-tilhængere lige i fælden. Det flyder med skældsord, hun omringes, får rykket sit Trump-materiale i stykker og ender til sidst på jorden ved siden af hendes rustne trækvogn. Alt dokumenteret af Trump-basherne selv.

“Mirrored from the original source, ‘Koali Fikator,’ who added the description: ‘After Bullying Everyone, Trump Supporter gets what she’s been asking for… A Beatdown from a Latina‘” (Youtube, 28. oktober 2016)

“I am not the person ripping off her signs, nor do I know who that is. … I understand you might be angry at this, but gear your anger towards the right person. I’m a peaceful person, has always been, and will always be. Once the police arrived, the video was showed and they realized she threw herself on the ground, and did not press charges against that person for ripping her signs up.” (Koali Fikator bortforklarer, 27. oktober 2016)

Oploadet Kl. 10:35 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

Balvig begrunder, Pind propaganderer, Ladekarl lyver: Flere trusler, voldtægter, mere voldskriminalitet

Der er mange måder at måle kriminalitetsniveauets udvikling på, og Balviganerne på Kriminologisk Institut vælger at lægge vægt – ikke på antallet af anmeldelser, sigtelser eller domme, men følelsen af ‘udsathed’. Justitsministeriet har netop udgivet seneste rapport, der blev lanceret af Justitsminister Søren Pind under underskriften ‘2015 blev endnu et år med rekordlav kriminalitet’. Røde Kors-direktør Anders Ladekarl var begejstret – myten var gendrevet – indvandring skaber ikke mere kriminalitet. Gad vide om han selv tror på det.

“Hver syvende dansker blev i 2015 udsat for kriminalitet, viser den nye offerundersøgelse. Dermed fastholdes den historisk lave kriminalitet i 2015 fra 2014-undersøgelsen, og det glæder justitsminister Søren Pind.” (Regeringen.dk)

“Dejligt med positive nyheder. De seneste år er kriminaliteten i DK bare raslet ned. Det til trods for, at mange havde spået, at flere flygtninge ville føre til mere kriminalitet. Det er åbenbart ikke sket. Kan vi så ikke få aflivet den myte. Tak.” (Anders Ladekarl)

(Regeringen.dk, 27. oktober 2016 – Anders Ladekarl på Facebook, 27. oktober 2016)

Kriminalitet er en lidt for bred en pensel rent statistisk, og et numerisk fald, siger meget lidt om trygheden, hvis det eksempelvis dækker over færre cykeltyverier og mere umotiveret gadevold. Kort sagt: Balvig begrunder, Pind propaganderer, Ladekarl lyver. Kasper Støvring gendriver postulaterne på Berlingske – Stigning i grov kriminalitet under den borgerlige regering.

“Regeringen støtter sig til den såkaldte ‘Offerrapport’. Den kan give et godt indblik på visse områder, men kan også være misvisende. Bl.a. fordi man så at sige tæller, hvor mange, der oplever kriminalitet. Der er et fald i tyveri, og det er rigtig mange enkelttilfælde. Omvendt er der relativ få oplevede tilfælde af vold og grov kriminalitet, som jeg taler om i dette indlæg. Slår man dem sammen med de mange oplevede tilfælde af tyveri, får man samlet et markant fald. Men det er vildledende, og endnu vigtigere: Det er netop oplevelser, man registrerer i rapporten, og det er der mange problemer med, som offerrapporten selv angiver, fx med svarvillighed. Man ønsker ikke at udlevere sig selv i en spørgeundersøgelse.” (Kasper Støvring, 28. oktober 2016)

(Balvig, Kyvsgaard og Pedersen: Offerundersøgelserne 2005-2015, 2016, 164 s.)

Herunder fire hurtige udtræk fra Statistikbanken (Danmarks Statistik). Jeg valgte 10 års udvikling indenfor ‘Trusler’, ‘Voldtægter mv.’ (det Pind kalder ‘tvangssamlejer’), ‘Vold og lignende mod offentlig myndighed’ og ‘Voldsforbrydelser i alt’. Ikke resultater fra et spørgeskema om følelsen af ‘udsathed’ filtreret af kriminologer, men den konkrete udvikling i antallet af anmeldelser. Her vil også være mørketal, særligt indenfor straffelovsovertrædelser som politiet ikke mere efterforsker. Cykeltyverier.

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side »



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper